HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Amerikaanse overheid bereidt zich voor op ruimtestorm zonnedeeltjes


De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA waarschuwt in een nieuw rapport dat we weer in een ‘zonne minimum’ zijn beland. Dat is een periode met relatief weinig zonne activiteit, maar schijn bedriegt. Juist tijdens zo’n minimum zijn er vaak lange, soms maandenlange periodes waarin er met zeer hoge snelheid zonnedeeltjes ontsnappen die het magnetische veld van de Aarde kunnen raken. Daarbij kunnen zowel satellieten als elektrische en elektronische systemen op de planeet worden beschadigd. Het kan zelfs schadelijk zijn voor de gezondheid. Een serie blackouts in Amerikaanse steden in april van dit jaar werd veroorzaakt door zo’n heftige ‘ruimtestorm’.

 

Iedere 11 jaar doorloopt de zon een cyclus van een maximum naar een minimum, en weer naar een maximum. Op dit moment zijn we officieel een ‘minimum’ periode ingegaan, aldus Dean Pesnell van het Goddard Space Flight Center van de NASA.

Dat betekent echter niet dat de zon zich nu een poosje ‘stil’ houdt. Er zullen weliswaar weinig zonnevlekken en zonnevlammen zijn, maar er zijn wel veel meer –soms wel 6 maanden of langer durende- ‘gaten’ in de corona van de zon. Dan opent het magnetische veld van de ster zich, waardoor een stroom zonnedeeltjes kan ontsnappen, die met enorme snelheid de ruimte in worden geslingerd.

Massale stroomstoringen in april door ruimtestorm

Als deze deeltjes het magnetische veld van de Aarde raken, kunnen er ‘ruimtestormen’ ontstaan. Die kunnen het functioneren van satellieten, maar ook elektrische en elektronische installaties op het oppervlak beïnvloeden, beschadigen of zelfs uitschakelen. Het kan tevens een gevaar opleveren voor de volksgezondheid.

In oktober 2016 vaardigde het Witte Huis een ‘executive order’ uit om het land voor te bereiden op zo’n ruimtestorm. Dat daar nog vrijwel niets mee gedaan werd bleek in april 2017, toen diverse grote Amerikaanse steden werden getroffen door massale stroomstoringen. Iedereen dacht aanvankelijk aan (cyber)terrorisme, maar de echte oorzaak bleek zo’n ruimtestorm te zijn.

‘Zelfvernietiging van een imperium’

Het lijkt er dan ook op dat de VS nauwelijks is voorbereid op een ‘mega gebeurtenis’ uit de ruimte, die de elektriciteitsvoorziening misschien wel dagen-, weken- of zelfs maandenlang kan verstoren. ‘Koppel dat aan ‘Het Vierde Keerpunt’  in het Westen, en we kijken naar een perfecte cocktail voor de zelfvernietiging van een imperium,’ wordt op Stock Board Asset geschreven.

Daarbij wordt zijdelings naar een frappante historische overeenkomst gekeken: maar liefst zes Chinese dynastieën gingen tijdens een zonneminimum ten onder.


Xander

(1) Zero Hedge

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Singleman op 02-07-2017 01:22

NASA wil zeggen "never a straight answer", vrij vertaald, nooit een eerlijk antwoord, alles moet daar geheimzinnig de doofpot in, tot ze het kunnen gebruiken om meer geld af te romen voor hun dure black projecten.... vroeger werd je gek verklaard als je beweerde dat er leven op mars & venus is geweest of zelfs nog is, nu zeggen ze zelf dat er leven op mars & andere planeten is, dus moet je hen niet zomaar geloven als ze zogezegd met niuewe openbaringen komen, het is geen wonder dat de warmte van de zon komt hè, dat zal eerder waar zijn dan dat wij alles aan het opwarmen zijn met onze CO2....

NASA komt ook van nazi's, maar dat zal men al weten denk ik....

Qvic op 02-07-2017 02:15

Een zonnestorm kan niet door de dampkring heen komen, dus het verhaal klopt van NASA niet. Want water of waterdamp neutraliseerd elke gamma en röntgenstraling. Die elektrische black-outs zijn het gevolg van de zogenaamde groene energie opwekkers. Zoals de windmolens en zonnepanelen. Die veroorzaken zulke hoge piekspanningen in het net dat vele transformatiehuisjes doorbranden. En hoe meer een land op dit soort groene energie overschakelt, hoe meer er black-outs in het net zullen ontstaan. Om dit fenomeen te verdoezelen is er een zondebok gevonden in de vorm van de zon. Zodat er geen schadeclaims uitbetaald behoeft te worden door de energie maatschappijen. En zo ook de subsidie strroom richting deze energie opwekkers niet te laten opdrogen.

Anna op 02-07-2017 09:19

Als je dit leest; Waar blijft " de wereld " dan met zijn zogenaamde Parijse Klimaat .....accoorden.....

De Almachtige regeert de wereld en daar hoort ook het universum bij..... Hij heeft de wereld en het uitspansel ( de planeten)  immers zelf geschapen, en hij zorgt ervoor tot vandaag de dag. Hij laat nooit los wat Zijn hand ooit begonnen is.....En ook deze dingen van vernietiging van het kwaad  zullen moeten gebeuren.... al het schroot wat wij de ruimte in hebben ( naar wij denken met onze kennis ) gestuurd zal op ons terug komen.... Als je dit artikel leest lijkt het wel een voorbereiding op alles wat ons te wachten staat, op alles wat moet gaan gebeuren...... 

De mensheid is bezig met haar eigen ondergang, alleen geloof ik niet in  " wat de mensheid in Parijs zegt, " met de CO2 opwarming,  maar het zal een veel grotere een andere verwoesting zijn.....  de wereld zal moeten worden gezuiverd van alles wat niet overeenkomt met de wil van de schepper...... Dan gaat niet alleen over het milieu en de omgeving, en het klimaat, maar ook over de mensheid zelf..........De mensheid was ooit ook eenmaal goed en volmaakt en als je nu kijkt tot waar  mensen nu toe in staat  zijn.........  en helaas dat wil men in Parijs niet horen...... Men denkt het nog zelf op te kunnen lossen...... Maar Zowel de natuur, het klimaat, als de mensen zelf, zullen door vernietigende tijden heen moeten gaan.........l..........en daarna; een ongekend mooi herstel..... een Nieuwe hemel en een nieuwe aarde Waarop Vrede en Gerechtigheid wonen zal..... Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn maar alle tekenen van de voorbereiding ( en dat zijn er heel veel ook dit teken valt hier mogelijk onder)  wijzen hierop!!!! 

Willy op 02-07-2017 09:29

Deze deeljes kunnen voor ernstige storingen zorgen vooral nu we meer en meer in een technologische maatschappij leven! Of het tot reusachtige problemen gaat zorgen is niet zeker de zonnestormen moeten wel met grote kracht de aarde bereiken om zo het magnetisch veld van de aarde ontregelen er zijn ook al over dit onderwerp rampenfilms gemaakt en voorlopig blijft het daarbij ! Shalom

Qromwel op 02-07-2017 09:45

Singleman op 02-07-2017 01:22: Is het niet eerder zo: Men beweert dat er leven mogelijk is. Men ontdekt tig lichtjaren hier vandaan een planeet ontdekt te hebben die gelijkt op onze aarde, voor wat betreft omvang en afstand tot de ster. Maar er zijn nog een paar factoren die onze aarde waarschijnlijk uniek maken: De stand van de aardas, de variërende afstand tot de zon (waardoor de hoeveelheid ontvangen energie wisselt), de waterhoeveelheid op de halfronden, een maan (getijden), een "vuilvanger" als Jupiter. En er zullen nog wel meer zaken te noemen zijn.

Qromwel op 02-07-2017 11:21

Singleman op 02-07-2017 01:22: Wernher van Braun heeft ze goed op weg geholpen.

Piece op 02-07-2017 12:21

Beste singleman, vroeger dacht men dat er misschien leven is op Mars, tegenwoordig weet men dat er geen leven is maar mogelijk wel ooit is geweest maar dan in zeer eenvoudig vorm. Voor leven op andere planeten is sowieso 0,0 bewijs ano 2017.

En ten tweede, NASA heeft niks te maken met nazi's. Jammer dat je dat zomaar roept en op die manier een organisatie zwart maakt en in een kwaad daglicht zet.

Zomaar een paar dingen die we te danken hebben aan de NASA waar miljoenen mensen iedere dag mee geholpen worden, ook u:

https://www.businessinsider.nl/waar-je-ook-geen-clue-van-7-dingen-die-jij-dagelijks-gebruikt-en-die-de-nasa-ontwikkelde/

vlokje op 02-07-2017 12:48

NASA komt ook van nazi's, maar dat zal men al weten denk ik....

en wat dacht je van de schotel vormige vliegtuigen, der klocke,en haunburg I, II EN III dat zijn ufo's, bemanning tot 9 personen, en dat in 1945,misschien was dit idee toen nog niet uitgerijpt maar stel je dan voor hoever ze nu kunnen zijn. dat zou veel verklaren........

het schijnt dat de nazi's, een  afdeling van de ss die zich met occulte zaken bezig hielt, en anti zwaarte kracht motor hadden uitgevonden, der klocke stond vol met heidense runen tekens, dus daar kwam de technische kennis vandaan om dit voertuig te bouwen.

Singleman op 02-07-2017 15:49

Mensen over NASA zou ik natuurlijk boeken kunnen volschrijven, maar dat is nu niet meer nodig, iedereen kan het zelf uitzoeken met de zoekmachines op het intenet, ja, zou kunnen dat ze al zogenaamde Ufo's hadden, vliegende schotels die niet op de normale manier in de lucht vlogen, maar dat zullen die van de NASA ons nooit komen vertellen, want dat zijn militaire geheimen, vandaar dat ze zwijgen in alle talen, maar dan moeten ze ook niet afkomen met ons te willen bang maken met zonnestormen waar we toch niets tegen kunnen beginnen als het werkelijk zou gebeuren..... Met groetjes aan Qromwel, Piece & Vlokje, ook de mensen die ik misschien vergeten ben..... Pierce, misschien wat beter zoeken op het internet? Operatie paperclip bijvoorbeeld? https://www.youtube.com/watch?v=EiRLtKj7upo

Singleman op 02-07-2017 17:56

In het Engels, oporation paperclip.... https://www.youtube.com/results?search_query=Oporation+paperclip Ik ben dus geen duimzuiger.....

Een ander geluid op 02-07-2017 19:02

In het verleden zijn er al vele desastreuze ruimtestormen aangekondigd, die tot nu toe allemaal met een sisser zijn afgelopen. Neemt niet weg, dat een goede voorbereiding altijd verstandig is.

Overigens zullen negatieve gevolgen zich niet tot de USA beperken. De hele wereld maakt intussen gebruik van electriciteit en moderne navigatie- en communicatie systemen. Dit artikel legt helaas niet uit, waarom de USA zwaarder getroffen zouden kunnen worden, dan vergelijkbare economieën, zoals: West-Europa, Japan en de vele miljonen steden over de hele wereld. Alsof de ziekenhuizen, ijskasten en electronische infra-structuur in Sao Paulo, Mumbai en Shanghai anders zouden werken............... Wie wel eens 's-nachts over India gevlogen heeft en naar beneden keek, begrijpt wat ik bedoel........... Het hele sub-continent is in het donker een zee van licht ! In het hier beschreven scenario blijven alleen nog de favela's en shanty towns op aarde functioneren. Sorry, ik geloof er niet zo veel van. 

Ik denk, dat het hier beschreven probleem dezelfde afloop kent als het jaar 2000 probleem (millenium bug / year 2K). De landen met de meest perfecte voorbereiding bleven in de lucht en verschoond van storingen. De landen, die alles op hun beloop lieten gaan ook.............

Het linkje van Stock Board Asset toont een interessante grafiek over zonneminima en het instorten van de Chinese dynastieën. Tegelijkertijd toont men aan dat zonneminima de gemiddelde temperatuur op aarde doet dalen..................... Oeps, daar gaat de CO2 Hoax. Vandaag op het TV journaal te zien: de aandoenlijke beroepsdemonstranten in Hamburg (G20) met hun trommeltjes en fluitjes die dansend en zingend weer eens lieten zien hoe goed ze geïndoctrineerd zijn betreffende het klimaatprobleem.  

Het goede nieuws over zonnestormen........... liefhebbers van het Poollicht gaan een mooie periode tegemoet. Laten we het daar maar op houden ;-) 

Qromwel op 02-07-2017 20:05

Behoudens het feit dat Von Brauns werk ook bij de NASA ondergebracht werd heeft NASA geen moer met nazi te maken.

Singleman op 02-07-2017 20:15

Qromwel, Amerika ontkent niet dat ze ex-nazi's in dienst hadden genomen, ze zeggen zelfs dat het niet anders kon om de koude oorlog te kunnen winnen, dus wel iets met nazi's te maken, zelfs Hitler hebben ze helpen ontsnappen naar Argentina, bewezen.... maar goed, ondertussen is die ook zo dood als een pier....

Maitreya op 02-07-2017 21:25

De Amerikanen hebben zichzelf al opgegeven. Daarnaast verwarren ze de VS met de aarde.

Qromwel op 02-07-2017 22:56

Singleman op 02-07-2017 20:15: Wat heeft Hitler er nou mee te maken? Ook de Sovjets maakten gebruik van gevangen genomen geleerden. Krijgsbuit.

Singleman op 02-07-2017 23:26

Ach Qromwel, voor mij zijn die van de NASA met hun ouderwetse raketten ook kosten op het sterfhuis, daarom dat ik ze niet al te serieus neem, trouwens ons nemen ze ook niet serieus dus dat is dan wederzijds, ik weet gewoon dat die ons nooit de waarheid zullen zeggen, net als die politiekers allemaal.... We kunnen er nog jaren over doorgaan, maar we gaan er zelf geen cent rijker van worden, hun wel! Weet je wat, zet een schotel die de zonnedeeltjes terugkaatst naar de zon....

Singleman op 03-07-2017 00:57

Mind Control - Pedophilia - Project Paperclip - Project Pandora.... https://www.youtube.com/watch?v=JwJUfcPR6Fk Freemason Operation Paperclip , Otto Ambros , Kurt Blohme and much more interesting People... https://www.youtube.com/watch?v=xs9YcJ0SZAs Operation Paperclip: The Hunt for Nazi Scientists.... https://www.youtube.com/watch?v=bh37r3alzzs When the U.S. recruited Nazis for 'Operation Paperclip'.... https://www.youtube.com/watch?v=wDZc-fO8pHc 

The CIA, Nazi's, and Operation Paperclip (Documentary Clip).... https://www.youtube.com/watch?v=CSDrx16c4YQ Operation Paperclip: 69 Years Later Alex Jones.... https://www.youtube.com/watch?v=i84eH-JN-4I OPERATION PAPERCLIP, MK ULTRA MIND CONTROL!.... https://www.youtube.com/watch?v=Rx0Csmoyye4 [REALTRUTHER.COM] operation paperclip NASA NAZIS THE REAL NASA..... https://www.youtube.com/watch?v=VOrbpkSnoXA Mind Control - Pedophilia - Project Paperclip - Project Pandora.... https://www.youtube.com/watch?v=JwJUfcPR6Fk&t=189s 13 Conspiracy Theories That Turned Out To Be Real.... https://www.youtube.com/watch?v=uriecOJsCYE Operation Paperclip: Protecting Nazis - www.conspirify.com.... https://www.youtube.com/watch?v=qI0MOcl_RlY

Geen hoofdletters- rood gemarkeerd-, zie siteregels. Mod.

Singleman op 03-07-2017 01:15

Zijn de nazi's niet de geheime regering van Amerika achter de schermen voor wereldcontrole & het vierde rijk???

AEO op 03-07-2017 10:32

Gelukkig zijn zeer zware zonnestormen zeldzaam. De laatste keer dat een extreme zonnestorm plaatsvond was in 1859. Die was zó hevig dat het Noorderlicht tot ver in de tropen zichtbaar was, tot zelfs in Singapore! De enige electronica destijds was de telegraaf, die tijdens deze zonnestorm zelfs zonder batterijen bleek te werken!

Zou zich een dergelijke zonnestorm nu voordoen, dan zou de meeste electronica het niet overleven. Het is niet voor niets dat vluchten die via het poolgebied gaan tijdens zonnestormen worden omgeleid.

van buiten op 03-07-2017 11:01

Een mega knal van de zon en toevallig richting onze aarde,is dan binnen 15 minuten bij ons op aarde geslagen.

Geschat eerste jaar drie miljard doden, de vier jaar daarna nog eens 1miljard doden.

In de eerste 20 jaar wederopbouw wererldwijd.

 

 

Qromwel op 03-07-2017 11:15

Singleman op 02-07-2017 20:15: Volgens "The White Resister" (volgens mij een volslagen neonazi site) is Hitler onder de naam Adolf Leipzig in 1984 (95 jaar oud!) overleden in het plaatsje Nossa Senhora do Livramento in de staat Mato Grosso in Brazilië overleden. Hij leefde daar samen met zijn zwarte (!) vriendin Cutinga om zijn ware identiteit als Arische supremacist te verbergen. Bij de plaatselijke bevolking stond hij bekend als "die ouwe Duitser". Hij zou daar heengevlucht zijn via Paraguay en Argentinië.  Gezien Hitlers gezondheidstoestand mede door de behandeling voorgeschreven door zijn lijfarts Morell komt het hele verhaal me hoogst onwaarschijnlijk voor.

vlokje op 03-07-2017 11:36

misschien was h-duitsland een proeftuintje van de elite?

wat nu in 12 jaar is ontwikkeld had men zonder wo II 50 jaar voor nodig gehad.

de onderzoek resultatén van de medische martelingen zijn na de oorlog door de amies en russen gewoon gebruikt, hoe ziek ben je dan?

de raket techniek heeft een bases van moord en doodslag, net zo als autobahnen, en heel veel andere uitvindingen.

er zijn mensen geofferd ten behoeve van ons, dat geld zelfs vandaag de dag nog

Singleman op 03-07-2017 15:38

Dat waren de originele teksten van YouTube, dan moet ik die allemaal gaan herschrijven, onbegonnen werk..... Dan zal ik die in het vervolg ingekort herschrijven....

Singleman op 03-07-2017 15:42

Qromwel & Vlokje, volgens de onderzoeken was Hitler niet in de bunker gestorven, dat was een dubbelganger, getuigen zijn er over zijn verblijf in Argentina, zoek maar eens op het internet?

Singleman op 03-07-2017 17:06
Qromwel op 03-07-2017 22:22

Maar we hadden het hier over de NASA en zo. Het zou wel het toppunt van ontwapening zijn.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl