Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Zweedse kliniek mag slachtoffers verkrachting niet meer behandelen, enkel nog migranten

Talloze linkse Zweedse vrijwilligers hebben seks met ‘minderjarige’ migranten ‘om ze gerust te stellen’ – Duitsland: asielzoekers maken zich 42,6 x vaker schuldig aan groepsverkrachting dan autochtonen - Nederland: asielzoeker die vrouw uit Hoorn verkrachtte mag gewoon blijven

 
In Zweden nemen linkse gutfrauen dit wel héél letterlijk.

De linkse gemeenteraad van Stockholm heeft aangekondigd dat een medische kliniek in de Zweedse hoofdstad niet langer vrouwen mag behandelen die het slachtoffer zijn geworden van verkrachting, maar enkel nog ‘getraumatiseerde’ (moslim) migranten. Het Stockholm Crisis & Trauma Centrum bestaat al 10 jaar en helpt jaarlijks zo’n 200 verkrachte mensen, waarvan 140 vrouwen. De kliniek stelt zeer onaangenaam verrast te zijn door het besluit van de regering. Zweden is dankzij massa immigratie het land met het op één na hoogste verkrachtingspercentage ter wereld geworden.

 

‘Helaas denk ik dat niet iedereen meer de noodzakelijke hulp zal krijgen,’ reageerde Fredrik Garpe van het traumacentrum. Birgitta Sevefjord, lid van de gemeenteraad, noemde het besluit van de coalitie ‘compleet krankzinnig. Niemand anders kan de noden van deze vrouwen tegemoet komen. Nu is er niemand meer die voor ze zorgt. Wat een schandaal.’

De wrange ironie is dat het overgrote deel van de verkrachte Zweedse vrouwen het slachtoffer zijn geworden van migranten, wier ‘trauma’s’ nu voorrang krijgen. In Zweden, dat al verkrachtingsland nummer één van Europa, is het aantal seksuele misdaden na 2012 nog eens verdubbeld. Volgens de meest recente statistieken plegen migranten 5 ½ zoveel aanrandingen en verkrachtingen dan gewone Zweden.

Asielzoekers (groeps)verkrachten 42,6 x vaker dan Duitsers

Dit officiële percentage is vermoedelijk zeer gebagatelliseerd als naar de Duitse cijfers wordt gekeken, waaruit blijkt dat asielzoekers zich maar liefst 42,6 x zo vaak schuldig maken aan groepsverkrachtingen dan autochtonen – en dan zijn Duitsers met een migrantenachtergrond hier nog niet eens in meegerekend (2).

In januari streamde een groep Afghanen hun groepsverkrachting van een Zweedse vrouw live op Facebook. In februari deed een groep migranten in Göteborg precies hetzelfde. De politie weigerde de zaak aanvankelijk te behandelen, totdat er grote verontwaardiging onder de Zweedse bevolking over ontstond. (1)

Seks met ‘vluchtelingenkinderen’

Linkse en links-liberale Zweedse vrouwen bewijzen hoe ‘tolerant’ ze wel niet zijn door massaal seks te hebben met ‘vluchtelingenkinderen’, zo bericht het Zweedse Friatider. Een middelbare vrouw schreef op de extreemlinkse blog Blankspot dat het voor vrijwilligers in de asielindustrie normaal is om met ‘minderjarige’ migranten naar bed te gaan, zogenaamd om ze gerust te stellen.

Volgens academicus Ann Heberlein is dit ‘volledig geaccepteerd en geïnstitutionaliseerd’, oftewel: de gewoonte, de normaalste zaak van de wereld – althans, voor linksen. In het AZC van Amal houden vrijwilligers zelfs erotische ‘lap’dansen voor ‘vluchtelingenkinderen’ (migranten in de 20 en 30 jaar oud) voordat ze seks met hen hebben (3).

Uit een overheidsonderzoek bleek onlangs dat 76% van de ‘minderjarige’ migranten in Zweden hebben gelogen over hun leeftijd, en in werkelijkheid ouder dan 18 zijn. Consequenties heeft dat niet voor hen, vrijwel niemand wordt teruggestuurd, ook niet als ze een misdrijf hebben begaan.

Nederland: verkrachtende asielzoeker mag gewoon blijven

In Nederland gaat het er overigens net zo ‘tolerant’ aan toe: de 28 jarige Somalische asielzoeker Mohammed die een vrouw uit Hoorn had verkracht –en die via een chatsite door haar in de val werd gelokt-, heeft ondertussen gewoon een verblijfsvergunning gekregen. Oftewel: beloond voor het verkrachten van een Nederlandse vrouw. Hoeveel meer aanmoediging kan ‘onze’ regering moslimmigranten nog geven? Hoeveel meer bewijs kunnen ze ons eigen volk geven dat wij vervangbaar zijn en wat hen betreft geen toekomst meer hebben? (4)Xander

(1) Infowars
(2) Anonymous
(3) Infowars
(4) Telegraaf

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

cefas op 07-06-2017 18:12

Geen tolerantie voor intoleranten,. Weg ermee met die viezerikken en de poltici die hun hand boven hen houden. Zweden is een zwaar decadent land dat wegzinkt in chaos en dient als verloren beschouwd te worden.

Andere landen in Europa zullen spoedig volgen als ze hetzelfde non-beleid volgen.

Tom Hendrix op 07-06-2017 18:24

Zweden is verloren! Dankzij de roden/socialisten. Overal zijn het de Roden, die vuile zaak maken met de islam, en dat in samenwerking met de idiote groene zwevers, en de policor politici.

Henk op 07-06-2017 18:34

"... de 28 jarige Somalische asielzoeker Mohammed die een vrouw uit Hoorn had verkracht"

Het was een aanranding, niet een verkrachting. Ook bizar erg natuurlijk voor die vrouw, en dan vooral hoe de politie er (niet) mee om gaat.

AJ op 07-06-2017 18:41

Hoe hou je een volk onder de duim? Verdeel en heers daar komt het telkens weer op neer. Dat is de reden waarom de grenzen worden opengezet. Zaai op allerlei manieren verdeeldheid, links tegen rechts, autochtoon vs allochtoon, christen vs moslim, creëer individualisme, zelfgerichtheid, achterdocht zodat mensen elkaar niet meer vertrouwen en het volk is krachteloos, niet meer in staat om eensgezind op te staan tegen tirannie. Vrijheden worden stap voor stap weggenomen, Adolf Hitler zei: De beste manier om controle te krijgen over een volk om hen uiteindelijk volledige controleren is hen telkens een beetje vrijheid af te nemen.

zie artikel:

http://www.wanttoknow.nl/economie/geld/en-langzaam-wordt-cash-geld-illegaal/

Creëer illusies, het idee wanneer je maar op de juiste partij stemt er wel verandering komt. Alle partijen en ook de media staan onder gezag van de elite, er is een regering achter de regering. Creëer verslavingen, drugsverslaafd, gokverslaafd, sexverslaafd, verslaafd aan gamen, verslaafd aan eten, verslaafd aan televisie, zodat je op allerlei manieren willoos voortgedreven wordt, niet meer in staat vrij te denken, niet meer in staat om vrije keuzes te maken. In een vorige post poste iemand, de ideale slaaf is een slaaf die niet beseft dat hij een slaaf is.

Een ander geluid op 07-06-2017 18:52

In Zweden bestaat de (minderheids) regering uit socialisten en de groenen. Naar Nederlandse verhoudingen zou dat vergelijkbaar zijn aan een coalitie van de PvdA met Groenlinks.

Ja, dan krijg je uiteraard dit soort waanzin.

Welkom in het links-groene (migranten)paradijs. 

rescue op 07-06-2017 18:56

Links EU (Pilatus) en Islam (Herodus) worden weer vrienden, teneinde zich van Jezus volgelingen te ontdoen.    Het scenario van 2000 jaar geleden gaat zich herhalen en de bijbel is er niet geheimzinnig over dat het tot een grote slachtpartij zal komen voor allen die het Woord van God hebben en het getuigenis van Jezus. We worden niet opgeroepen om ons daartegen te verzetten maar het te ondergaan zonodig tot de dood. Aan God komt de wraak toe en wanneer die komt zal de wereld der goddelozen worden uitgeroeid en gegeven aan hen die lijdzaamheid betracht hebben en door de opstanding uit de dood Alles zullen beërven. Maranatha.

Yerik op 07-06-2017 19:11

"Hoeveel meer aanmoediging kan ‘onze’ regering moslimmigranten nog geven? Hoeveel meer bewijs kunnen ze ons eigen volk geven dat wij vervangbaar zijn en wat hen betreft geen toekomst meer hebben?"

Hoeveel Nederlanders staan achter dit beleid en hoeveel Nedelanders blijven venals in Maart 2017, óók in de toekomst op de gevestigde partijen, bestaande uit verrraders van volk en vaderland stemmen?

Antwoord: verreweg de meesten.

Dewevoga op 07-06-2017 19:18

Seks met ‘vluchtelingenkinderen’ Het is je reinste pedofilie en het bewijs dat ook vrouwen er zich schuldig aan maken zie link hieronder en huiver:

https://fenixx.org/2017/06/06/ouwe-lelijke-linkse-zweedse-wijven-neuken-met-afghaanse-vluchtelingjongetjes/

Anna op 07-06-2017 19:30

O n g e l o o f l I J k ; Wat is de wereld en de mensheid toch intens slecht aan het worden. 

De mensheid stevent zo heel snel af op haar ondergang.... 

Tabris op 07-06-2017 19:41

Ik kan er met m'n pet niet meer bij. Er moeten toch hogere kwade machten aan het werk zijn om weldenkende mensen zo dom en ziende blind te maken en te houden.

Pieter A Meijer op 07-06-2017 20:07

Is het zo langzamerhand denkbaar, dat deze testosteron-bommen worden retour gestuurd naar hun desbetreffende zandbakken?

Overigens Zonder geld!

Mogelijk houden wij NL dan veilig voor deze lieden.

Goede week.

Maitreya op 07-06-2017 20:15

De krachten van het kwaad zijn behoorlijk actief.

'Democratie.' Gelijk hebben is niet gelijk zijn.

Maitreya op 07-06-2017 21:02

De Tibetaan, Djwhal Khul, schreef dat de ingewijde behept is met een dankbaarheid dat hij in een land is geboren met een redelijke ontwikkeling die hij herkent en op waarde schat. Echter Share International geeft steeds grotere generalisaties (om de Amerikanen gerust te stellen?) dat allen gelijk zijn omdat ‘iedereen in alle rassen gereïncarneerd is geweest’. Hierbij wordt de essentie genoegzaam overgeslagen. Eerder werd wel gepubliceerd dat alle misverstanden ontstaan door verschil in ontwikkeling. Die miscommunicatie zou afnemen door de meesters die zich immers mogen bezighouden met de minst ontwikkelden. Geen wonder dat gesteld werd dat die meesters overbelast zijn. Verbanden tellen niet mee voor de donateurs. Nog erger is echter dat het allerminste volk je zo goed begrijpt! Zo is ook het begrip democratie geprostitueerd dat steeds absurdere vormen aanneemt aangepast aan het laagste niveau. Inmiddels wordt gezonde kritiek op eigen volk gezien als discriminatie. In België zijn ze zelfs bang dat door vrij verkeer van personen in te perken zij niet meer naar Nederland mogen. Naarmate het niveau daalt neemt de verplichting toe in naam van vrijheid. Alleen de dwaas is in staat alles goed te zeggen en de betekenis om te draaien.

5318537 op 07-06-2017 21:04

Allah,s getal is;666        Satanskerk die het bewind voert heeft ook 666 als aanduiding.          Satanskerk in bestuur hun motto;Zieken wat er te zieken valt.                             En dat is dus te merken.        

Jasper01 op 07-06-2017 21:30

Dit is precies het punt Xander, de EU voert Agenda 21 uit en dat is opheffen van de homogene bevolking en nationalisme. Voor de regering bestaat er geen Nederlander meer zoals wj dat kennen. Dat is de reden waarom Duitsland vol gepompt wordt met Alochtonen omdat zij historisch de sterkste nationalisme gevoelens kennen. Vergeet niet dat de bedoeling van Merkel en Macron is het opheffen van de landen is en de EU tot een federatie willen omzetten. Op die manier heeft de NWO de eerste superstaat gecreeert die straks moet dienen onder een wereld regering. Mooi voorbeeld is de FALSE FLAGS in de UK die plaats vinden om mensen hun rechten te ontnemen zodat de regering meer grip krijgt op het volk en wat was er vandaag in het nieuws? May wil de Human rights in perken..... Oh, vergeet niet de klimaat leugens niet die louter en alleen in het leven geroepen zijn om de burgers arm te maken, één grote arme bevolking welke gecontrolleerd wordt door een kleine rijke groep satanisten.

Tim op 07-06-2017 22:05

Ze overdrijven hier wel vaker want was inderdaad geen verkrachting van die vrouw uit Hoorn en die verblijfsvergunning had ie al voordat het gebeurde...maar moeten ze alsnog innemen en terug sturen,wanty zijn wel een stelletje mongolen als ie blijven mag,want anders gaan mensen straks voor eigen rechter spelen en terecht.

nadine op 07-06-2017 22:45

http://watchmanscry.com/?p=6749 ik weet het niet zo direct in verband met artikel 

zeer schokkend nieuws ik had inderdaad niet verwacht dat de islam zo een pertinente rol ging krijgen in de eindtijd gevaar komt van niet zo verwachte zijde je  moet dit lezen

ik kreeg de rillingen over mijn lijf. Dit is hier het echte schoentje dat wringt voor de christenvervolging 

Qvic op 07-06-2017 22:46

De geestelijke afwijking bij die Zweedse vrouwen nemen een steeds grotere vormen aan. Hoe groter de leugen is waar zij zich aanspiegelen, hoe meer zij erin gaan geloven dat "dat " normaal zou zijn. Hierdoor begrijpen zij niet meer, dat andere een andere mening hierover hebben. Zij zijn volledig gehersenspoeld en door hun waanzin geven zij letterlijk hun eigen land weg aan die moslims. Die zij letterlijk met open armen blijven verwelkomen en als ware alle moslims als goden behandelen. Ieder die hun op de feiten drukt, wordt verketterd door hen. Deze Zweedse vrouwen zijn geheel al bekeerd door de islam, ze zijn eigenlijk zonder dat zij het zelf beseffen inmiddels moslima's geworden die alle wensen van al die moslim mannen bevredigen. Deze vrouwen zijn niet meer te redden. Het nadeel is dat zij ook in de regering zitten en daar met hun waanzin het gehele land er aan opofferen, zonder dat zij het zelf beseffen. Het is eigenlijk te triest voor woorden, maar dit fenomeen zie je ook terug in bijna alle EU lidstaten.

Maya op 07-06-2017 23:23

Niburu waar zeit gij ? Ik hoop zo dat niburu haarzelf laat zien en complete chaos op ons stort. Vanuit chaos terug naar orde van natuurlijke wetten. Balans op de schaal der liefde. Wie had ooit kunnen denken dat het invoeren inkomsten belasting en rente zou leiden naar compleet uitgeklede en wanhopige mensen die allemaal elkaar naar het levenstaan om zelf (ego) meer geld te hebben. 

Alles draait om geld en geld draait op schuld (rente) en schuld rust op onze schouders waardoor wij nog lang niet van slavernij bevrijd zijn. Als slaven van het systeem zijn wij controleerbaar en programeerbaar. Met als gevolg een kudde schapen die mak als lammetjes hun ontrevredenheid uiten op xn :)

Geef mijn portie maar aan fikkie.. zucht en ik maar denken dat de aarde ook een beetje van mij is.

Love, peace and muchos light

Maya

cefas op 07-06-2017 23:25

Gezond nationalisme, soevereiniteit en opheffen van landen en landsgrenzen dienen verwijderd te worden en vervangen te worden door een fictieve eenheid van een multiculterele samenleving om zo tot een socialistische heilstaat te komen, tenminste zo denkt de links-liberale en pseudo-christelijke elite erover. God heeft grenzen gesteld aan landen. Als die overschreden worden volgt er chaos. De zoveelste fout van foute leiders. Wederom, de geschiedenis leert dat de mensheid niets leert van de geschiedenis.

mientje op 08-06-2017 00:22

De advocaat van die vrouw uit Hoorn was vanavond bij Eva  Jinek

Realist op 08-06-2017 08:00

Politie is ook erg stil rond de daders van de vermoorde 14 jarige meisjes.

Oh wacht:

http://regio.tpo.nl/2017/06/07/verdachte-16-betrokkenheid-dood-savannah-dekker-woont-in-meest-multiculturele-wijk-den-bosch/

Doordenker op 08-06-2017 09:12

Het domme volk mag niet klagen, het zal krijgen waarvoor het gestemd heeft: aanrandingen, verkrachtingen, moorden, aanslagen, enz.

Een ander geluid op 08-06-2017 09:36

Maya op 07-06-2017 23:23

Ik kan me niet aan de indruk onttrekken, dat we de huidige puinhoop aan de pseudo-verlichte flowerpower generatie te danken hebben. Die generatie met hun wereldvreemde en onwerkbare idealen is oververtegenwoordigd in de gremia van politiek en bestuur. Ieder probleem heeft men ontkent en genegeerd. Ieder project is mislukt door een gebrek aan realiteitszin. Eerst het project van de "maakbare" mens. Toen dat niet bleek te werken, pakte men het wat grootser aan met de "maakbare" samenleving. Na dit fiasco, kwam het "maakbare" klimaat. Hoe megalomaan kan men zijn?

Als ik me niet vergis, wordt Niburu al ruim 20 jaar aangekondigd. Die zou zo onderhand toch eens een keertje zichtbaar moeten zijn. Ook het grote legioen onafhankelijke amateur astronomen heeft nog geen spoor gevonden.

Lodewijk op 08-06-2017 12:23

Zal het ooit komen dat men zo met de multi-culti moslim knuffelaars om zal gaan?

"Collaborateurs onder schot: de bevrijding in Amsterdam (1945)" https://www.youtube.com/watch?v=K0bk7HQMqMQ

Oma op 08-06-2017 13:00

Gezond nationalisme en soevereiniteit: enkel Hongarije komt daar nog voor op, waarvoor Orbán wordt verketterd door de eu . Echter een eye opener voor wie nog een greintje gezond verstand heeft..Zweden is verloren, zo diep gezonken in de waanzin dat zweedse vrouwen hoeren spelen voor moslims als normaal beschouwen.Frankrijk volgt dezelfde weg met de hordes moslims in buitenwijken van parijs, daar hebben we het einde nog niet in zicht van terreur en aanslagen door medewerking van bankier macron.

Wel benieuwd of de duitsers schapen blijven of eindelijk gaan terugvechten en engeland? Dat is ook al sharia wat de klok slaat maw: reeds verloren. NL en BE: steeds luider protest maar het blijft vooralsnog bij mopperen en sakkeren. Alhoewel: bdw (nva) kreeg een envelopje met wit poeder... Want de enige optie die de bevolking nog heeft om politici te dwingen te luisteren en afdoende maatregelen te nemen is hen afdreigen, intimideren. Blijkbaar is dat het enige waar de politieke misdadigers gevoelig voor zijn.

Niemandalletje op 08-06-2017 13:39

@Tim op 07-06-2017 22:05Ook niet helemaal correct wat je schrijft. "Zijn verblijfsvergunning werd in november verlengd, een maand nadat ze door hem was aangerand en de aangifte gedaan was."

sifbn op 08-06-2017 13:53

je weet donders goed dat die foto gemanipuleerd is , dus een leugen , da vraag is dan Natuurlijk wie jij meer lief hebt God of de leugen , het antwoord mag jezelf geven.

jammer , want je vorige posting over basis school kee gezuld worden naar moskeeen vond ik juist een hele goeie, daar schuilt zeker een gevaar in.

Een ander geluid op 08-06-2017 13:56

Oma op 08-06-2017 13:00

U vergeet de andere Visegrad landen, t.w.: Polen, Tsjechië en Slowakije, die er net zo over denken als Hongarije. Deze 4 landen trekken ook gezamelijk op en steken de middenvinger omhoog naar Brussel. Het is niet voor niets, dat Fransje, cultuurverrader, Timmermans hel en verdoemenis dreigt richting deze landen. Ik geloof, dat ook Kroatië zich inmiddels bij dit 4-tal heeft aangesloten. Deze herfst verkiezingen in Oostenrijk en naar ik hoop FPÖ in de regering. Ook Finland met in de regering de Finse rechts-populisten hebben niet zoveel op met het open grenzen beleid van Brussel. 

Weliswaar niet de grootste landen, maar het piept en kraakt in de EU. Dat is goed nieuws voor ons allemaal. Bovengenoemde landen springen ook niet zo snel in de houding voor Stasi-Akela Merkel.

Een ander geluid op 08-06-2017 15:22

Niemandalletje op 08-06-2017 13:39

Als dit soort lieden binnen 10 jaar na permanente verblijfsvergunning op deze wijze met justitie in aanraking komen, definitieve intrekking van verblijfsvergunning / Nederlanderschap. Zonder de mogelijkheid hier ooit een nieuwe aanvraag naar te kunnen doen !!!

Aantal jaren geleden hadden we de herkeuring van veel WAO'ers in NL met de schrijnende uitkomst, dat velen die volstrekt arbeidsongeschikt waren toch hun uitkering verloren omdat ze nog bepaalde fictieve beroepen nog zouden kunnen uitoefenen.

Naar mijn mening zouden we alle gehonoreerde asielverzoeken van de laatste 20 jaar nog eens goed moeten nakijken. 70% van de tijd in NL in de bijstand en land van herkomst veilig, dan enkele reis naar land van oorsprong. Onvoldoende Nederlands spreken idem. Voor probelemen en overlast zorgen idem. Criminaliteit en radicalisering idem. Vluchtverhaal onjuist c.q. over iets gelogen idem. NL waarden en normen niet accepteren idem. Discrimineren doen we niet, dus alle goedmensen die dit zielig vinden, mogen mee om daar hun idealen in de praktijk te brengen.

Niemandalletje op 08-06-2017 16:18

Een ander geluid op 08-06-2017 15:22Daar kan ik het volledig mee eens zijn.

Realist op 08-06-2017 16:28

Gratis zorgverzekering voor asielzoekers:

https://www.rzasielzoekers.nl/dynamic/media/28/documents/Regeling_Zorg_Asielzoekers/RZA_2017.pdf

U.G. Kempenaer op 08-06-2017 23:05

@ rescue

Met die lafhartige en lethargische houding ga je het niet redden. Ik zou die sprookjes die je debiteert maar met een flinke korrel zout nemen en vechten voor je land en je volk. Sterkte.

Een ander geluid op 09-06-2017 10:02

@ rescue op 07-06-2017 18:56

Het Joodse volk heeft geleerd van de verschrikkingen en holocaust in de 2e wereldoorlog.

Vandaar ook de strijdbare houding van de staat Israël met het motto; "dit gaat ons, zonder verzet, niet nogmaals overkomen". Israël zal dan ook tot de laatste snik vechten om zich te verdedigen.

Als zij dezelfde mentaliteit hadden als u, waren ze allang tot de laatste man uitgeroeid geweest. En God staat hun verdediging en verzet toe, want zij zijn daarin zeer succesvol !!!!

U echter, heeft géén les getrokken uit de verschrikkingen van de geschiedenis. Met een dergelijke houding hadden we hier nu Duits gesproken. Vele duizenden hebben hun vaak jonge leven gegeven, zodat miljoenen anderen nu in welvaart en vrede kunnen leven. Wat heeft hun offer voor zin gehad, als mensen zoals u bij toekomstige problemen al bij voorbaat capituleren.

Rescue, van u zal de redding niet komen.......... Aan God de wraak, aan ons de strijd en het verzet !!! Alléén met die persoonlijke inzet en eventueel dat persoonlijke offer kunnen de krachten van het licht overwinnen. 

Een ander geluid op 09-06-2017 10:03

U.G. Kempenaer op 08-06-2017 23:05

Helemaal met uw kritiek op Rescue eens !!!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl