HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Vredesmars ‘tienduizenden’ Europese moslims compleet debacle: Slechts 250 deelnemers

(... en de weinigen die wèl meededen werden daar nog eens voor betaald ook) – Die Welt: ‘De opstand van fatsoenlijke moslims is uitgebleven’

 
Links: moslims in Köln tegen terreur en voor vrede; Rechts; moslims in Köln vóór een radicaal islamistische dictator, en vóór de doodstraf.

Om het Westerse sprookje dat slechts een klein groepje moslims het islamitische terrorisme ondersteunt en de overgrote meerderheid voor vreedzaam samenleven is overeind te houden, organiseerden islamwetenschapper-publicist Lamya Kaddor en moslim vredesactivist Tarek Mohamad – met steun van de Centrale Raad van Moslims, bijna alle politieke partijen en ook christelijke groeperingen- afgelopen weekend een massale vredesmars in Köln, waar tienduizenden moslims aan zouden deelnemen. Het werden er... ongeveer 250. Beter kan niet worden onderstreept dat de zwijgende meerderheid van de moslims in Europa op zijn minst helemaal niets zullen ondernemen zodra Sharia-islamisten hier met geweld de macht proberen over te nemen.

 

De vredesmars had een duidelijke boodschap van de alhier woonachtige moslims moeten zijn aan het adres van de Europeanen: ‘Niet met ons’. Oftewel: wij, de meerderheid, wijzen terreuraanslagen door moslims –die alleen al in de afgelopen 24 dagen 1263 slachtoffers eisten- af, en zijn voor vrede en tolerantie.

‘De opstand van fatsoenlijke moslims is uitgebleven’

In totaal kwamen er maximaal 300 tot 500 mensen op de demonstratie af, waarvan de helft niet-moslims. Turkse organisaties hadden van tevoren al laten weten geen trek te hebben in de mars, mede omdat er ook Koerdische moslims in zouden meelopen. ‘So much’ voor ‘vreedzaam samenleven’- zelfs niet onder moslims onderling

De mars, die zo goed was georganiseerd en door alle grote politieke partijen werd ondersteund, werd dus een complete blamage. De massamedia hadden er graag met vele tientallen camera’s over bericht, maar konden om een totale afgang te voorkomen niet anders dan de demonstratie zoveel mogelijk negeren. ‘Die Welt’ berichtte nog wel ‘de opstand van fatsoenlijke moslims is uitgebleven’.

De Islamitische Bond in Duitsland kwam met een zeer kenmerkende islamitische ‘verklaring’: moslims deden niet aan de mars tegen terrorisme mee, omdat ze niet ‘gestigmatiseerd’ wilden worden. U leest het goed: moslims zouden NIET tegen het terrorisme moeten demonstreren, omdat hen dat in verband zou brengen met datzelfde terrorisme, dat in 999 van de 1000 gevallen door moslims wordt gepleegd? Dergelijke ‘logica’ komt alleen in de islam voor.

Mislukte marsen: Handjevol demonstranten ook nog eens betaald

Het is zeker niet voor het eerst dat een moslim ‘vredesmars’ in Europa volledig mislukt. Na de gruwelijke aanslagen op satirici en Joden in Parijs in 2015 werden er overal in Europa door de politiek georganiseerde demonstraties voor moslims georganiseerd. Daar deden bijna zonder uitzondering extreem weinig moslims aan mee, vaak maar enkele tientallen. In Berlijn bleken die ook nog eens te zijn betaald door de regering, die grote druk op moslimorganisaties had moeten uitoefenen om hun medewerking te verkrijgen (!).

Deze keer was het de tot de islam bekeerde publicist Lamya Kaddor, een van de organisatoren van de mars in Köln, die de demonstranten zou betalen. Het hielp niets; Kaddor hield voor net zo weinig moslims een toespraak als Seyran Ates, die een ‘liberale moskee’ in een Evangelische Kerk heeft georganiseerd, in een jammerlijk mislukte poging om de elkaar zo tegengestelde religies tot elkaar te brengen.

Dus zelfs als ze worden betaald, komen er minder moslims op een ‘vredesmars’ af dan op een doorsnee Turkse bruiloft. Moeten we de vraag nog stellen wat dit zegt over de zo geloofde ‘integratie’ van moslims in Europa? Of over de ‘vreedzame’ bedoelingen van de ‘overgrote meerderheid’ van de volgelingen van Allah en Mohammed?

Invoering radicale islam door zwijgende meerderheid ondersteund

Na de mislukte (false flag) staatsgreep tegen de Turkse dictator Recep Erdogan gingen er in Rotterdam vele duizenden, en in Köln zelfs 40.000 Turken de straat op om te protesteren – vóór hun moslimdictator, en vóór zijn keiharde aanpak van iedereen die er zelfs maar van verdacht werd het niet met hem eens te zijn.

Tot slot herinneren we u weer eens aan de jaren ’30 van de vorige eeuw, toen een andere groep racistische fascisten, Hitlers Nazi’s, met slechts 5% tot 10% actieve steun van de Duitse bevolking aan de macht wisten te komen.

Als we dan bedenken dat uit tal van internationale onderzoeken blijkt dat de invoering van de discriminerende, radicale (Sharia-) islam door een grote meerderheid van de moslims wordt gesteund, is iedere uitleg over wat dit betekent voor onze landen, onze toekomst en onze samenleving overbodig. Tenminste, als in Europa niet heel snel een totaal andere koers wordt ingeslagen, de grenzen onmiddellijk worden gesloten, de massa immigratie wordt stopgezet, en enkel nog echte vluchtelingen (zo’n 2% van het huidige aantal) worden toegelaten.

 

Xander

(1) Guido Grandt

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Abel op 20-06-2017 15:37

Conclusie: er ís (bijna) geen vredelievende moslim...

ohje op 20-06-2017 15:47

Kijk om je heen dan zie je zelf in de kleinere steden enkel doodsrijdende hoofdoeken op straat.

Verder uitleg niet nodig lijkt me.

XMRLC op 20-06-2017 15:54

En toen was het stil

erik op 20-06-2017 15:58

Dat heet dan "de religie van de vrede"..... 145 aanslagen gedurende de ramadan met als gevolg 1350 doden en nog veel meer gewonden. En dat zijn dan misschien nog niet eens alle aanslagen en de ramadan is zaterdagavond pas voorbij.

Tom Hendrix op 20-06-2017 15:59

En dat is precies de waarheid, Xander. De islam, heeft niets, maar dan ook niets op, met onze westerse manier van leven. De islam streeft naar overheersing, naar het wereldkalifaat. Maar dezelfde islam, wordt door de globalistische elite; en de NWO, tegen ONS gebruikt. De moslims, zijn voor deze duivelse organisaties; "nuttige idioten". Net zoals de anarchisten en socialisten dat waren voor de Russische Revolutie. De communist Lenin, vond dat geweldig, om "nuttige idioten", te kunnen gebruiken. En toen hij de macht gegrepen had, liet hij ze bij duizenden fussileren; en deporteren naar Siberië. Daarom kan de islam ook zo goed overweg met de verdwaasden van de "linkse rode kerk". Soort zoekt soort.

Rebellio op 20-06-2017 17:12

Moslims verwijten ons de koran niet te begrijpen. Het overgrote deel van de moslims zijn naar hun gevoel vrede lievend. "We doen toch niemand kwaad". Ze blijken er niet over na te denken en lezen de koran waarschijnlijk nooit of weinig. Ze begrijpen niet dat ik vraag om verwijzingen naar hun boek. Waarom wil ik daar bewijs voor hebben, ik zeg het toch? Als je dat wil moet je de "scolars" maar raadplegen. Maar als je voor zoiets fundamenteels als liefde voor je medemens al een wetenschapper nodig hebt om aan te geven waar het staat, wat is dat dan voor religie? Maar ze willen zich niet verdiepen.... tot nog toe. Maar ik hoop maar dat er zoals ons is verteld, een Heilige Geest is die het uiteindelijke werk doet. Ik mag dan een klein zaadje van twijfel zaaien... hoop ik.

johny op 20-06-2017 17:23

In alle eu-landen, alle sociale kassen sluiten voor moslims. Dat zal het enige middel zijn om ze te doen vertrekken. Maar dat zal niet meer lukken zonder geweld . Hoe dom kan je zijn om uw eigen vijand een geladen geweer in de hand te geven. Of beseffen we niet dat we in oorlog zijn. Beseffen we niet dat de moslims ons niet mogen, dat ze gekomen zijn om ons eerst kaal te plukken en daarna halal te slachten. Het is onbegrijpelijk dat er nog mensen zijn die voor hun eigen dood kiezen. Zijn we gek geworden om daar bovenop nog alle moslims laten genieten van ons sociaal systeem ? Wanneer de sociale poen écht op is, zullen die " gematigden" niet met 250 maar in de eu met meer dan 2.500.000 op straat komen.  En dat er politiekers zijn die zich hiertoe lenen en zich laten uitkopen; .  

pakraden op 20-06-2017 17:24

Heel goed

Eelke Piers op 20-06-2017 17:41

De Turkse dictator Recep Erdogan schreef wel en referendum uit dat het toppunt van democratie is.

Dit is veel meer democratie dan wij hier hebben en noem Rutte geen dictator

Eelke Piers op 20-06-2017 17:44

Moslims moeten leven zoals Allah het in de koran en haddith voorschrijft.

Zij kunnen en mogen niet anders of zij zouden Allah en hun geloof beledigen

paulv op 20-06-2017 17:49

had eerder hier geschreven ,mijn vrouw komt uit een moslim land ,en na de aanslag in londen las ze op haar facebook hoe haar vrienden,landgenoten uit de islam er over dachten ,schrikbarend 95 procent stond achter de aanslagen

pmstroex op 20-06-2017 18:00

Xander, ik wil graag dit artikel, misschien meerdere, vertalen en elders posten, mag dat ?

Beste pmstroex, als u eerst de vertaalde artikelen naar het beheer wilt mailen,vandaaruit kan er overleg plaatsvinden waar u het wilt posten. Mvg. Mod.

Benny op 20-06-2017 18:30

Toen[jaren,30]was het Sieg Heil Nu is het Sieg islam

van buiten op 20-06-2017 18:36

Het blijft water naar de zee brengen.

Yerik op 20-06-2017 19:13

@ ohje op 20-06-2017 15:47 "Kijk om je heen dan zie je zelf in de kleinere steden enkel doodsrijdende hoofdoeken op straat.En ook in de dorpen:meer en meer en meer en meer en meer moslims en ookmeer en meer en meer en meer en meer zwarten ofwel afrikaanse gelukzoekers *

Een link naar de N.S.B. van deze tijd:http://wegaanzehalen.nl/

* ik ken eerlijke, hardwerkende kleurlingen en ik zie ook regelmatig harwerkende zwarten !!!('t Is maar even duidelijk vermeld.)

henk Boskamp op 20-06-2017 20:15

Religies gebaseerd op wetten gaan niet samen met een samenleving met tegenstrijdige wetten. De islam is volledig in strijd met artikel 1 van onze grondwet. intregatie in de samenleving is dan onmogelijk.

Ronald op 20-06-2017 20:21

Iedreen die de koran leest weet dat we te maken hebben met facistische stellingen.

Mijn medemoslims de goede vrienden de anderen mijn vijand.

Deze stelling kan niet weerlegt worden, zelfs niet door de goedmenende imam.

 De godsdienst(islam) van de liefde geld enkel voor mijn medegelovigen de rest wordt verguisd vermoord of geintimideerd.

Als men dit aan de kaak stelt is men racist.

 Een niet al te fris voorbeeld: Bluffend dat de soera's (Koranhoofdstukken) van bovennatuurlijk gehalte zijn : "(Indien gij vanwege uw afgoden geen soera kunt doorkrijgen zoals mijn soera's,) vreest dan het vuur waarvan mensen en stenen (= afgodsbeelden) de brandstof zijn, dat voor de ongelovigen is bereid." [2:24]

Een beetje racisme?: "Wie iets anders dan de islam tot godsdienst wenst, het zal van hem niet aanvaard worden en hij zal in het hiernamaals de verliezer zijn." [3:85] ) "Zij die ongelovig zijn aan Onze tekenen, die zullen Wij branden in een vuur. Telkens wanneer hun huid gebakken is, verwisselen wij ze met een andere huid, opdat zij de bestraffing smaken. Allah is waarlijk geweldig en wijs."[4:56] of  kompleet gestoord. 

 

Bk op 20-06-2017 23:26
Eelke Piers op 20-06-2017 17:44

Moslims moeten leven zoals Allah het in de koran en haddith voorschrijft.

Zij kunnen en mogen niet anders of zij zouden Allah en hun geloof beledigen

Dit is precies de reden. Het is hetzelfde als dat je tegen christenen zegt dat ze het homohuwelijk moeten invoeren. Dat kan niet volgens het christelijke geloof, want God schiep man en vrouw, en niet man en man. Je kan van een moslim niet vragen tolerant te zijn, want zijn geloof laat dat niet toe. Geloof technisch moet men iedereen onderdrukken en "bekeren" tot de islam. Dan kan je dus niet in een vredesmars rondlopen. Maar voor een mars voor iemand die uiteindelijk sharia wetgeving wil invoeren...... Daar moet je als moslim mee instemmen.

Tom Hendrix op 21-06-2017 06:34

@henk Boskamp: 20.15. uur, op 20/6. En daar heeft U volkomen gelijk in.

Rebellio op 21-06-2017 07:23

@Bk, en dat is nu vaak juist het probleem. Want de moslim in het agemeen, weet dat blijkbaar niet. En de politieker uit Nederland denkt dat de moslims het zelf wel uitmaken hoe zij moslim zijn. En als dan de 'traditie' zelf, of de 'moderne moslim' een 'vrede lievende' lijkt te zijn, dan vindt men, dat dat de islam is. Als ik hierover in discussie ben dan zou je zeggen dat ze moeten toegeven, maar nee: islam is en blijft vrede lievend en Mohamat was het voorbeeld van rust, liefdevol zijn en naasteliefde. Alsof het ooit Christenen waren die de moslimtradities gedwongen hebben moeten overnemen en de naam Jezus hebben vervangen door die van Mohamet.

AngelB op 21-06-2017 18:40

@Eelke, tja democratie is een mooi begrip. Maar om Erdogan zo te noemen is een vloek in de kerk! Iedereen die hem niet aanstaat ontslaat hij, zet hij gevangen of laat hij vermoorden. En dat wil hij nu ook grondwettelijk gaan doen door de doodstraf weer in te stellen. Amnesty bericht dat vele gevangenen in Turkije nog steeds zoek zijn. We hoeven ons niet af te vragen wat er met hen is gebeurd. Dan kan zijn referendum democratisch zijn, zijn actie's zijn dat zeker niet!

dimitri op 21-06-2017 20:11

  Een beetje racisme?: "Wie iets anders dan de islam tot godsdienst wenst, het zal van hem niet aanvaard worden en hij zal in het hiernamaals de verliezer zijn." [3:85] ) "Zij die ongelovig zijn aan Onze tekenen, die zullen Wij branden in een vuur. Telkens wanneer hun huid gebakken is, verwisselen wij ze met een andere huid, opdat zij de bestraffing smaken. Allah is waarlijk geweldig en wijs."[4:56] of  kompleet gestoord.  -alla is geweldig?allah is gewoon een sadist,een stelletje sadisten zijn het.en die isis en al die aandere radicale moslim groepen,behandelen hun gevangenen die geen moslims zijn,maar christen of jood of wat anders op een vreselijke manier zoals wat er in die koran staat.dat boek moeten ze verbannen,tis alleen maar bang maken,angst zaaien,hoe meer angst,des te meer ze naar je luisteren!

Oma op 22-06-2017 00:23
Eelke Piers op 20-06-2017 17:41

De Turkse dictator Recep Erdogan schreef wel en referendum uit dat het toppunt van democratie is.

Dit is veel meer democratie dan wij hier hebben en noem Rutte geen dictator

De ENIGE reden van dat 'democratisch' referendum was dat de turkse despoot de steun nodig had van  turken in europa, die dwepen met deze tiran omdat.....ze niet hoeven te leven onder zijn schrikbewind, ze niet bang hoeven te zijn om in de gevangenis gegooid te worden als ze openlijk hun mening verkondigen, omdat zij wel in een VRIJ, democratisch (alléz: schijn hé) eu-land leven en geen last hebben als de despoot alle macht in turkije naar zich toetrekt.

Zonder de stemmen van de europese turken had deze dictator dat referendum VERLOREN! En dat wist ie  heel goed, daarom spande hij de  eu-turken voor zijn kar - en dan nog wint ie maar NIPT....natuurlijk moeten de eu-turken de dagelijkse gevolgen vh referendum niet dragen én de despoot belooft hen macht over de dhimmi's en sharia, wereldwijd en daar hebben die eu-turken wel oren naar door hun haat en afkeer jegens onze maatschappij. Dát is waarom zij voor hun 'grote leider' stemden.

Daarom demonstreren ze niet via een vredesmars tegen hun 'geloofsbroeders' de terroristen en het terrorisme! Zij willen geen vrede, moslims staan niet aan onze kant, als puntje bij paaltje komt zullen ze zich massaal tegen ons keren, ja ook tegen degenen die nu menen dat het 'vrienden' zijn....en dat door druk vanuit hun moslimgemeenschap, familie en uiteraard als 'goede moslim' die nooit islam zal afvallen of in een slecht daglicht plaatsen en zeker geen kritiek uit op hun perfecte islam. Maw: hypocrisie ten top, zoals we onderhand wel herkennen..

 

Geen hele woorden in hoofdletters,wat als schreeuwen wordt gezien, zie siteregels. Mod.

Henkie op 22-06-2017 07:24

Ach europa heeft dit aan zichzelf the wijten (of danken). De moslims werden en worden met bakken binnengehaald omdat de gemiddlede europeaan iets in hen herkend dat ze zelf ook diep zit, nl. de enorme jodenhaat die - al dan niet latenet of ontkend zoals bij de meeste slinksisten - alom aanwezig is. Net als in de vorige eeuw gingen deze lieden een verbond met de haat aan en kregen zelf een tik mee van de nationaal socilistische haat. In 2017 zijn er no weinig joden over, nadat de haat wederom de vrije hand heeft en dus richt de haat coalitie van moslims en (nationaal) socilisten zich tegen anderen... juist kijk naar de adorerede uitspraken van himmler en hitler over de islam en de wortels van de eu en alles is duidelijk.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl