HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘VS legt enorme voorraden aan voor komende grote wereldcrisis’

‘Eerst periode met totale controle over aankopen, contacten en leven van alle burgers, daarna geplande economische en maatschappelijke crash’

 

Onnodig paniek zaaien? Of zou er een kern van waarheid in Johnsons verhaal kunnen zitten?

Volgens Jeremiah Johnson, pseudoniem van een voormalige ‘groene baret’ van de Amerikaanse special forces, is de reden dat de overheid al jarenlang enorme voorraden aanlegt een almaar dichterbij komende, grotendeels geplande wereldcrisis. Een indicatie voor waar we dan mee te maken krijgen zijn de vele oefeningen in het land op een aanval met massavernietigingswapens. Vermoedelijk zal daar eerst een periode met totale controle over de bevolking aan vooraf gaan, gevolgd door ongekende economische crisis en ineenstorting van de samenleving –waarvan steeds meer tekenen van aan de wand zichtbaar zijn.

 

Johnson schrijft dat de elite zich al jaren buigt over de vraag hoe ze kunnen voorkomen dat het gewone volk massaal in opstand komt tegen hun globalistische beleid, en ze tijdens revoluties worden afgezet. ‘Dat kan door draconische maatregelen: met elkaar verbonden CCTV camera’s die iedere aankoop, iedere geldopname, ieder moment, en iedere ontmoeting vastleggen.’

‘Elite reserveert natuurlijke hulpbronnen voor eigen gebruik’

De prijzen van alle basisgoederen zullen blijven stijgen, met een almaar slechter draaiende wereldeconomie. ‘De natuurlijke hulpbronnen worden door de politici en oligarchen in alle stilte overgeheveld naar voorraden die, zodra de stekker eruit wordt getrokken, voor hun eigen gebruik zijn.’

Daar zouden we nog een reden kunnen hebben waarom zoveel partijen en politieke kopstukken, ook in Den Haag, honderden miljarden belastinggeld willen gebruiken voor de omschakeling op duurzame nep energie opwekkers zoals windmolens: de écht betrouwbare bronnen zoals olie en gas willen ze straks geheel voor zichzelf reserveren.

Op het moment dat de ‘zachte’ politiestaat in Amerika en Europa een feit is, als al onze aankopen, verkopen en bewegingen worden gecontroleerd en zo nodig worden ‘bijgestuurd’, is het voor de elite eenvoudig om het hele systeem in elkaar te laten storten, en ‘het grootste deel van de wereldbevolking af te maken... terwijl ze zelf veilig en aan de macht blijven,’ aldus Johnson.

Overheid legt enorme voorraden aan en bouwt ondergrondse tunnels

In de Verenigde Staten zijn overheidsinstanties sinds de regering Obama bezig met het aanleggen van enorme voorraden. In heel het land bevinden zich inmiddels tal van geheime opslagplaatsen, die tot de nok toe zijn gevuld met voedsel en medicinale voorraden voor het geval er een catastrofe plaatsvindt. Het ‘kernoorlog’ commandocentrum onder Cheyenne Mountain, vaak gebruikt in series en films, is opnieuw geopend, en er is een enorm netwerk aan ondergrondse bunkers en tunnels aangelegd die helemaal tot aan Denver lopen. Al 8 jaar lang worden deze ondergrondse complexen dagelijks aangevuld.

Daarnaast zijn er miljarden kogels aangekocht door het ministerie van Homeland Security en alle andere ‘alphabet’ instanties, inclusief de posterijen, die volgens Johnson een rol spelen bij de geplande crisis en de ‘wederopbouw’ na de volgende (wereld)oorlog. ‘De afgelopen jaren werd er intens geoefend op noodtoestanden zoals het uitbreken van een plaag en een nucleaire oorlog / terrorisme. Al deze zaken, het opslaan van voedsel en andere zaken, en de voorbereidingen voor een enorme ramp, wijzen op één ding, namelijk dat er (uiteindelijk) iets staat te gebeuren.’

Tal van ‘flashpoints’; ‘Elite zal op het eind winnen’

Op de hele planeet zijn er tal van ‘flashpoints’ die tot zo’n drama kunnen leiden: Noord Korea, Syrië, Oekraïne, en de Tweede Koude Oorlog tussen Amerika en Rusland. ‘Deze flashpoints zijn kunstmatig gecreëerd. Van sommige kan een natuurlijke oorzaak worden aangewezen, zoals het ebola virus, en de voortdurende ramp rond Fukushima. Maar oorlog is overduidelijk de simpelste manier om alles voor elkaar te krijgen. Vladimir Putin verklaarde recent nog dat een kernoorlog tussen Amerika  en Rusland de hele wereld zal vernietigen, en er geen winnaars zullen zijn.’

‘Maar dat is niet zo: de regeringen en hun politieke- en zakenelite zullen op het eind winnen.’

Massa immigratie, instorten sociale zekerheid, totalitaire controle

Tot het moment waarop het grootste deel van de wereldbevolking opzettelijk zal worden uitgeroeid, zal de heersende elite in snel tempo de burgers onder totale controle gaan plaatsen, vervolgt Johnson. Historisch gezien werkt een bevolking alleen vrijwillig aan mee aan het opheffen van hun vrijheden en afpakken van hun bezittingen en financiën als er een nieuwe grote oorlog is uitgebroken. Dat zal ook nu gebeuren: de laatsten resten van de democratie zullen totaal verdwijnen, en plaatsmaken voor een totalitair systeem.

Onder leiding van de nieuwe Franse president Macron en de Duitse bondskanselier Merkel stevent ook de EU in ijltempo op zo’n totalitaire superstaat af. In Brussel, Berlijn en Parijs wordt heel goed beseft dat de burgers dit pas zullen accepteren als eerst de sociale zekerheid is ingestort, en hun samenleving extreem onveilig is geworden door de misdaad- en terreurexplosie die wordt veroorzaakt door miljoenen moslimmigranten, die juist voor dit doel naar onze landen worden gehaald.

Foto’s en filmpjes van nog lege FEMA-kampen en honderdduizenden kunststof lijkkisten zijn velen al bekend, net als de aanleg van DUMBs (Deep Underground Military Bases) en tunnels. In zowel Washington, Brussel als ook Den Haag liggen al geruime tijd noodwetten klaar waarmee in het geval van een grote crisis al het bezit van burgers en (kleinere) bedrijven in beslag kan worden genomen, zaken zoals voedsel en brandstof op rantsoen gezet kunnen worden, en het parlement buitenspel gezet kan worden voor een ‘noodregering’.

‘Koers gaat rechtstreeks richting de rotsen: oorlog’

‘Wat er nog aan ontbreekt is de crisis,’ besluit Johnson. ‘Alle crises zijn van tevoren uitgedacht of in elkaar gezet, voordat men toestaat dat ze uitbreken. In het verleden werd er door landen en imperiums altijd een ‘reset’ gerealiseerd door oorlog, en in dit tijdperk zal dat niet anders gaan, ongeacht wie er aan het roer staat – vooral niet als de koers opzettelijk rechtstreeks richting de rotsen gaat.’

 

Xander

(1) SHTFplan via Zero Hedge

Zie ook o.a.:

11-06: Het Vierde Keerpunt: Westen op rand van periode vol chaos en geweld (/ Massa immigratie en meer EU de dominostenen die onze samenleving zullen doen instorten)
08-06: Jihadleger in Europa telt dankzij immigratie al 66.000 toekomstige terroristen
30-05: De instorting van Frankrijk: Wordt Macron door globalisten gebruikt voor oorlog tegen Rusland?
28-05: Merkels CDU in 2002: Nog meer immigratie zal burgeroorlog veroorzaken (/ ‘Sociale zekerheid wordt onhoudbaar’)
25-05: Vorming EU leger onder Duitse leiding in alle stilte begonnen (/ EU leger moet Europese Superstaat onomkeerbaar maken)
26-04: Hoge Britse en Russische officials dreigen elkaar met kernaanval
14-05: EU wil dit jaar grenzen openen voor nog eens 10 miljoen immigranten
13-05: ‘Rusland en China overtuigd dat VS kernaanval voorbereidt’
28-04: Nieuw bewijs dat migrantencrisis geplande VN/EU aanval op Europese landen is (/ Nauwelijks vluchtelingen, maar vrijwel uitsluitend permanente economische migranten)
11-04: Mensheid stevent gestaag op nieuwe wereldoorlog af (/ China posteert 150.000 man aan grens met Noord Korea, dat opnieuw met kernoorlog dreigt na komst Amerikaanse marine)
08-04: Kremlin waarschuwt Trump voor oorlog bij volgende aanval op Syrië
30-03: NAVO oefent op bezetten Russisch sprekende gebieden
26-03: “Acuut oorlogsgevaar in Europa’ (/ ‘Groot deel van Europese bevolking is totaal geïndoctrineerd en heeft geen benul van dreigende oorlog’)
13-01: Oud vicepresident OVSE: (‘Burgers Europa en Rusland willen vrede, maar gevestigde orde wil oorlog’

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Pagina12
Qromwel op 19-06-2017 13:32

De bergen zullen op hen vallen.

Visserman op 19-06-2017 14:13

Alles wijst op "het einde is in zicht " maak ik me zorgen ? Wordt ik bang? ook niet eingelijk komt er een zware tijd aan? Zekers.....

ohje op 19-06-2017 14:39

In dit geval zouden ze ook moeten weten dat het leven op een dode planet niet erg gezellig is.

Maar ja als ze maar lol hebben zeg maar.

van buiten op 19-06-2017 14:49

Mijn gedachte is op dit moment Yellowstone park.

Henk Boskamp op 19-06-2017 14:51

Ga weg uit de stad, verbouw je eigen voedsel, beveilig jezelf.

 

Uiteindelijk zal de regering niks voor je kunnen betekenen. Er zijn simpelweg te veel hulpbehoevenden.

jottum op 19-06-2017 15:12

Zwaar orkaanseizoen verwacht. Een groter probleem dan de 10% kans dat yellowstone deze eeuw uitbarst, waarbij nog maar de vraag is welk soort uitbarsting het wordt met welke gevolgen, de mogelijk grote aardbeving in californië die ook al aanstaande is en al helemaal dan de zeespiegelstijging, kustafkalving en droogte en de mogelijkheid dat alles tegelijk komt, naast een handvol oorlogen.

 

Visserman op 19-06-2017 15:29

@jottum

Oh ja dat was er ook nog de US westkust die in de oceaan stort met een verwachte vloedgolf van 110 meter dan zullen heel wat voorbereide schuilkelders  vollopen alle moeite toch voor niks geweest

Tabris op 19-06-2017 15:42

"de écht betrouwbare bronnen zoals olie en gas willen ze straks geheel voor zichzelf reserveren"

Stel dat de mensheid niet meer op deze planeet bestaat, dan blijven de windmolens nog 30 jaar door draaien en energie leveren. I denk dat daarom de globalistische elitie op alternatieve energie wil overschakelen omdat dat in extreme situaties veel makkelijker te exploiteren is dan olie en gas dat diep in de aarde gewonnen moet worden.

Je logica zit er helemaal naast Xander, het zijn de windmolens die de mensheid gaan redden net zoals ze Nederland eeuwen droog gehouden hebben.

'Mogelijke' aanslagpleger op moslims gefilmd en vermoedelijke dader herkenbaar on-line gezet. Zelfs als hij onschuldig zou zijn is hij zijn leven niet meer zeker. Er werd ook niet bij vermeld dat hij verward was. Dit zegt al weer genoeg waar de media staat.Nu alleen zijn naam en adres nog...

Jantje op 19-06-2017 15:47

De 'elite' kan toch niet tegen God op. Je ziet het maar weer met de wereldzadenbank op Spitsbergen. Zogenaamd om de plantengenen op aarde veilig te stellen. Want Spitsbergen is het meest stabiele stuk op aarde. Is er lekkage geweest, door smeltwater waardoor een heleboel zaden waardeloos zijn geworden. Deze waarschuwing van God snijdt natuurlijk aan 2 kanten.1. God geeft aan dat hij er nog is, dit geldt in vergrote mate voor de'elite' . 2. we meoten wel op onze aarde letten als rentmeester.

Tabris op 19-06-2017 16:02

Wat is dat met pauselijke bezoeken. Waarom zijn zijn gasten allemaal in het zwart gekleed en heeft de vrouw een sluier op haar hoofd? Het ziet re wat morbide uit. Ik zie dit nu bij Trump familie en nu ook de koning.

Heeft iemand een verklaring? Is dit normale protocol?

Een ander geluid op 19-06-2017 16:35

Ik kan me voorstellen, dat bij een oorlog of bij enorme natuurcatastrofes mensen draconische maatregelen en inperking van hun vrijheden accepteren. Men zal denken; nood breekt wetten.

Echter; bij een economische ineenstorting door de implosie van de Euro of bij een sociale ineenstorting door de massa-immigratie, zullen de rapen gaar zijn. De onvrede in met name West-Europa over de huidige politiek is al groot. Helaas vertaalt zich dat nog onvoldoende bij de verkiezingen. Reden; het gaat de meeste mensen economisch en financieel nog steeds te goed. De politiek van brood en spelen werkt nog. Mensen gaan niet protesteren met een volle buik. Nou ja, behalve in Frankrijk dan.

Wat er gebeurt als mensen het niet langer pikken, hebben we in Oost-Europa kunnen zien. Beperkte protesten kunnen machthebbers nog wel de kop indrukken. Als de massa als een man in opstand komt, wordt het anders. Daar is Lodewijk XVI in 1793 achter gekomen en in 1990 de communisten van Berlijn tot Moskou. Iedereen die zich de beelden kan herinneren van Nicolae Ceausescu bij zijn laatste speech, zag de totale verbijstering en ongeloof bij de man, toen de massa voor zijn neus in opstand kwam. Volgens mij, kon hij het voor het vuurpeloton nog steeds niet geloven.

Verenigd is de massa altijd sterker, dan de elite. Daarom zijn ze daar ook zo beducht voor.

De machtsbasis van Macron moet ik nog eens zien. Ruime meerderheid in het parlement, maar niet op de straat. 57% van de Fransen zijn niet gaan stemmen..... Al zijn voorgangers konden niet hervormen, door protesten van de straat. Waarom zou het hem dan wel gaan lukken?? Franse actievoerders blokkeren gewoon de snelwegen en houden dat net zolang vol tot de president buigt. Zo is het altijd al gegaan. 

Of onze machthebbers de totale ineenstorting van de Euro of de sociale systemen gaan overleven valt te bezien. Als iedereen alles kwijt is, van baan tot spaarrekening, valt er ook niets meer te verliezen. Dan zou de omwenteling wel eens net zo snel kunnen gaan als bijna 30 jaar geleden in Oost-Europa.

Aansturen op een oorlog met Rusland zie ik ook niet gebeuren. Dan zal Europa eerst een fatsoenlijk leger moeten hebben. Dat is er niet. En zonder leger géén oorlog, zo simpel is het !!

maria op 19-06-2017 16:36

Jammer dat er bij dit artikel geen rekening wordt gehouden met het ingrijpen van God 

Hij heeft alles onder controle, al zullen er vele rampen komen

Steven op 19-06-2017 16:43

De hele wereld is gek geworden.

Het enige wat ze zullen bereiken is dat er straks helemaal Niks meer over is, en dat al die gedrochten de rest van hun leven in een schuilkelder moeten doorbrengen...

Een ander geluid op 19-06-2017 16:45

Tabris op 19-06-2017 15:42

Dat de windmolens NL lang droog gehouden heeft klopt. Dat ze de mensheid gaan redden, daar geloof ik niets van. Klimaatverandering; ja, maar niet door de CO2 fabel. Aangezien de klimaatverandering niet door de mens veroorzaakt wordt, zullen windmolens en zonnepanelen helemaal geen invloed hebben op die klimaatverandering.

Waar we uiteraard niet onbeperkt mee door kunnen gaan, is de vervuiling van de aarde. 

Overigens scheen de genie Nicola Tesla al een bron voor onbeperkte, gratis en schone energie ontwikkeld te hebben. Helaas geconfisceerd door de oliebaronnen. 

Emile op 19-06-2017 16:50

http://www.zerohedge.com/news/2017-06-19/russia-halts-cooperation-us-syria-will-intercept-any-aircraft-russian-areas-operatio

Positie voor Trump wordt nu natuurlijk onhoudbaar. Amerika aan de rand van een derde wereldoorlog met Rusland, China en Iran, terwijl men uit alle hoeken bezig is Trump af te zetten. Ik denk dat Assad wellicht nog langer aanblijft dan Trump.

Een ander geluid op 19-06-2017 16:55

Tabris op 19-06-2017 16:02

Is protocol. 

Citaat wikipedia: 

"Het privilège du blanc (Fransvoorrecht van het wit) is het recht om witte kleding te dragen tijdens een pontificale audiëntie. Dit levenslang recht is voorbehouden aan regerende vrouwelijke katholieke monarchen en katholieke echtgenotes van katholieke monarchen.[1] Het strekt zich niet uit tot de echtgenotes van presidenten. Zij, en andere dames, worden geacht een zwarte japon met een mantilla of een sluier te dragen."

Einde citaat

https://nl.wikipedia.org/wiki/Privil%C3%A8ge_du_blanc

Eelke Piers op 19-06-2017 16:58

Op dit moment komen er elk jaar ruim 100.000 immigranten naar Nederland (40.000 zogenaamde vluchtelingen en als die een verblijfstatus hebben nog 60.000 familieleden). Om deze aan een uitkering te helpen leent de regering een paar miljard en zo loopt de schuld maar steeds op tot de Rentmeester zijn geld terug wil en als we niet betalen worden we  als slaven verkocht aan BP, Apple, Toyota enz.

O, sorry, die drijven ons nu al.

Yerik op 19-06-2017 17:06

@ Tabris op 19-06-2017 16:02

Ziehttps://nl.express.live/2016/02/02/slechts-7-vrouwen-mogen-wit-dragen-wanneer-ze-de-paus-ontmoeten/

Ach..., je moet maar willen knielen. Want daar komt het in feite op neer.

vlokje op 19-06-2017 17:29

@tabris, alle niet-katholieken moeten in het zwart naar de paus,

wel macaber ze zijn allemaal d-club supporter, je moet weten als je aan de goede kant staat is wit goed en zwart slecht, aan de slechte kant werkt het net anders , daar wit super slecht en zwart de mindere slechten.

ik hoop  maar dat het dan mij vol treft, maak mij geen illusie's over een leven daarna, het kwaad maak haar eigen vervuilde hel, daar hoef ik niet bij te zijn. enige voorbereiding die je kunt treffen , is de spullen die je kunt dragen nu al in te pakken.

heb je voorbereidingen getroffen, voorraad kast puilt uit , 1000 liter brandstof in geslagen maar dan zit je wel vast op 1 plek, en de tamtam verspreid wel dat er bij jou nog wat te halen valt

henk Boskamp op 19-06-2017 17:34

Tabris op 19-06-2017 15:42

Hoelang blijft een windmolen draaien zonder onderhoud? Hoelang blijft een windmolen staan bij een aardbeving? Wat gebeurt er met een windmolen als deze niet op de rem gaat bij te veel wind? Wat gebeurt er met het stroomnet als windmolens aan en uit gaan?

Windmolens zijn nutteloos en kunnen niet blijven draaien zonder subsidie. Ziet er leuk en milieuvriendelijk uit maar er word gigantisch veel stroom verbruikt bij de productie van de windmolen, wanneer heb je dat terug verdiend?

Goede intenties zijn prima maar ze moeten wel nut hebben. Als je de intentie heb om een milieuvriendelijke auto te kopen en je overweegt bv een Prius, kijk dan ook eens naar een HUMMER. Onderaan de streep zijn die beter voor het milieu dan een Prius.

Windmolens passen in het klimaatslavernijplan en daarom staan ze er... logica ontbreekt.

Dion op 19-06-2017 18:04

Elite zal op het eind winnen

 

hahahahaha  echt niet !!  op z'n best zullen ze even voorstaan, maar als de Heer Jezus persoonlijk terug is, dan doen ze het 7 kleuren in hun broek......   

Tabris op 19-06-2017 19:04

Politie aanvallen met allahu akbar is niet meer terror related.

"London, Paddington station

after he reportedly attacked a police officer and shouted alluhu akbar

British Transport Police said in a statement that they were not treating it as a terror incident."

http://www.breitbart.com/london/2017/06/19/paddington-station-man-arrested-after-attacking-officer/

En als er een 'verwarde' of mischien wel aan 'diabetes lijdende' witte man een groepje moslims overrijdt dan is het meteen zonder vraagtekens te zetten terrorisme. En wat er in Manchester en op de London bridge gebeurde waren in eerste instantie maar incidenten die volgens de overheid, politiie en de media niets met islamitisch terrorisme te maken hadden.

Waarom wordt er met twee maten gemeten?

steady op 19-06-2017 19:19

tabris

zie mijn vorige uitleg  aub over het pausdom

shalom (indien je het niet kan vinden  vragen aan xander)

nadine op 19-06-2017 19:31

De algehele controle over de wereld is nu verzekerd daar in Saoedie Arabië  een controlecenter zoals de nsa in gebruik is genomen om het deel van de wereld te bespieden dat de nsa niet dekt wordt gedekt door dit center zoals ik al doorverwees naar een artikel meer dan een week geleden gelieve het te lezen ik denk rond 8 juni ll

ohje op 19-06-2017 19:52

Zou osborne misschien geliefden verloren zijn tijdens ramadamned aanslagen.

Vragen vragen zeg maar

johny op 19-06-2017 20:02

Tunnels, voedse, drank ..allemaal geen al te groot probleem. Zelfs de lucht kan met speciale filters gezuiverd worden. Maar het gevoel van opgesloten te zijn (claustrobie); leef maar eens op dezelfde plek jaren aan een stuk . De levenden zullen de doden benijden. 

Bea op 19-06-2017 20:05

Geloofszaken naar het geloofsforum, zie onder het artikel. Mod.

Een ander geluid op 19-06-2017 20:46

Emile op 19-06-2017 16:50

Positie voor Trump wordt nu natuurlijk onhoudbaar. Amerika aan de rand van een derde wereldoorlog met Rusland, China en Iran

De soep wordt nooit zo heet gegeten, als zij wordt opgediend. De Russische maatregel geldt alleen voor het gebied westelijk van de Eufraat, dus niet voor héél Syrië.

Het is trouwens al de zoveelste keer, dat Rusland deze maatregel treft. Na de aanval met kruisraketten werd deze maatregel ook getroffen. Volgens mij ook na het neerhalen door Turkije van de Russische straaljager. Steeds worden na enige tijd, zonder veel ruchtbaarheid, de plooien weer gladgestreken.

Maitreya op 19-06-2017 22:29

Juist het aanleggen van grote voorraden is de oorzaak van de wereldcrisis. Alleen samen delen zal de crisis af kunnen wenden en de wereld redden van de ondergang. Vooral het samen delen van voedsel.

D.J. op 19-06-2017 22:40

@Tibris: Omdat paus, presidenten, koninklijke families allemaal diep in het satanisme zitten en zij een zwarte mis uitvoeren als zij elkaar ontmoeten. Daarnaast om de duality/gespletenheid die zij aanhangen uit te drukken. Zwarte kleding Melania en Ivanka. Trump in zwart/wit en paus volledig in wit. Staan op foto's ook altijd op een zwart/wit-geblokte vloer.

Qromwel op 19-06-2017 23:07

maria op 19-06-2017 16:36: Waar hebben we het nou steeds over op deze site?

HE op 19-06-2017 23:15

Het einde aller dingen is nabijgekomen!

wardje op 19-06-2017 23:16

@vlokje. Ik ben hier om de dingen op te pikken die nou net overal elders in de media geweten en ongeweten vooroordelen verdraaid worden . Tabris stelt de vraag:"Waarom zijn [de paus z'n] gasten allemaal in het zwart gekleed." En natuurlijk moet er weer iets komen als : "@tabris, alle niet-katholieken moeten in het zwart naar de paus ". Ik wed: er zijn nog mensen die het lezen en dan geloven ook.  Er worden wel gekkere dingen beweerd op het net die grif geloof vinden . (Satans- verheerlijking in de heiligege paasnacht , ook lezers van ons trapten erin).

Seeky op 19-06-2017 23:55

Allemaal bangmakerij. Allemaal ongefundeerde beweringen. Logisch dat overheden zich voorbereiden op rampen. Gebazel van de bovenste plank.

Albatros op 20-06-2017 00:33

Als ik zo de reacties lees met veel argumenten, Seeky op 19-06-2017 23:55 en ik leg ùw reaktie daarnaast, kan ik niet anders concluderen, dan dat ik uit uw reaktie geen enkel argument kan vinden waarom dit niet zo zou zijn, geen enkele bron. Duidelijk een geval oogkleppen en hard blijven ontkennen, maar het is uw goed recht hoor om de msm te geloven.

Seeky op 20-06-2017 02:34

@Albatros: het gaat helemaal niet om de reacties met veel argumenten. Wijs mij de reacties met argumenten maar aan. Bewiijs is het enige wat telt. U, Albatros, geeft geen enkel bewijs dat mijn stelling, namelijk dat dit artikel geen nuttige informatie bevat, onjuist is. Ik heb jaren lang kennis genomen van deze berichten op deze website, helaas was dat verspilde tijd. We hebben  geen tijd gekregen om te speculeren over wat de toekomst inhoudt. Wie dat toch probeert te doen, zal zeker niet gelukkig worden. Ga de bron van dit artikel maar na. Wie niet op God vertrouwd, zal altijd bedrogen uitkomen. Wie wel op hem vertrouwd, zal nooit bedrogen uitkomen.

hendrikje op 20-06-2017 02:44

Een ander geluid op 19-06-2017 16:35 : U hebt 200% gelijk. En wat @Henk Boskamp op 19-06-2017 14:51 zegt: klopt evengoed. Wij brengen dat al 9 jaar in praktijk : geëmigreerd ( weg van de EU bloedzuigers ), self supporting qua energie ( solar/batteries ) en verbouwen onze eigen groenten. Plus riviertje onderaan de tuin - dat nooit droog staat. Zolang Wij nog kunnen werken overleven we.  De grootste vijand van een land en vooral van de zijn bevolking is de eigen regering : geïnfesteerd door zakkenvullers, Juristen, incompetentie ( zie vorige klasse ), corruptie annex nepotisme, bankiers ( nog zo'n zootje bloedzuigers ), verdedigers van het "groote eigenbelang" en vooral geen Enkele vorm van aansprakelijkheid. Wapen U en vooral : reken niet op de "overheid" : dat is de eerste instantie die je in de rug schiet.


Geen hoofdletters, zie siteregels, aangepast. Mod.

Dr. John op 20-06-2017 03:37

Over totale controle gesproken: Zweden implanteert chip voor OV in hand:

https://langleveeuropa.nl/2017/06/transhumanisme-europa-zweden-implanteert-chip-ov-hand/#more-37875

Greywolf op 20-06-2017 06:23

Lees de protocollen van zion  en je begrijpt alles 

Hubert Luns op 20-06-2017 08:10

De nepenergie lobby is er niet om de voorraden voor de elite te bewaren. Ten eerste zit er genoeg in de grond en ten tweede is er een werkelijk groene stroomvoorziening dankzij het terugbrengen van waterstofatomen in een ultralage energietoestand die ook uiterst stabiel is. Zie https://brilliantlightpower.com/

Tom Hendrix op 20-06-2017 08:41

Dit artikel lijkt mij zeer gefundeerd. Het is ook uiteindelijk, het ultieme doel van de NWO en de globalistische elite. Het is een duivels complot, gericht tegen de hele mensheid. En uiteraard verlenen de internationale socialisten, de volkomen communistische EUSSR, Bilderberg, de plutocratie van Soros en Rothschild, hier graag hun medewerking aan. Uiteindelijk zal alleen de G'd van Abraham, Isaäc en Jacob, en zijn Zoon Jezus, onze redding zijn. Respect voor de vele reacties.

Oma op 20-06-2017 10:14

Wel, als het zover komt, dan weet de massa welke smeerlappen ze uit hun hol moeten gaan halen. Zand in de ogen strooien lukt niet meer: kijk maar eens naar de pogingen om verdeeldheid te zaaien tussen allerlei tegenstellingen: werklozen/werkenden, autochtonen/moslims etc....de lijst is eindeloos en wat zien we? Mensen trappen alsmaar minder in de verdeel en heers strategie en wijzen állemaal naar de politieke leiders. En die zullen het gelag betalen ingeval ze hun smerige strategie trachten te blijven volgen. Zelfs nog voor de chaos zal uitbreken, zullen de politiekers de prijs voor hun verraad betalen, volgens mij zal het gros dat verloop wat ze in gang gestoken hebben, zelf niet meer meemaken...daarvoor is de volkswoede reeds te hoog opgelopen...

De bewustwording is al lang bezig en de vinger wijzen naar de echte oorzaken, de leugens en bedrog van de elite telkens herkennen én ertegen protesteren is een onvoorzienigheid, die de fatale vergissing zal worden voor de elite.Ze zullen nérgens nog veilig zijn, niet in hun bunkers, niet kilometers onder de grond want de 99% zal hen eruit sleuren en verscheuren want er is reeds lang geweten welk crapuul de hele wereld om zeep helpt uit hebzucht en machtsgeilheid. Sociale media zullen dan een nuttige tool blijken te zijn om door te geven waar de massa moet zijn en dat gaat heeeeeeel snel. You can run but you can't hide anymore...never again.

Of: moeder Aarde zal zelf voor de chaos zorgen, als de supervulkanen van Yellowstone uitbarsten in rij, dan heeft de elite wel wat anders aan hun criminele hoofd, dan wordt de helft van de wereld weggeblazen...

koddebeier op 20-06-2017 10:54

de regeringen en hun politieke- en zakenelite zullen op het eind winnen.’

Dat is een complete waangedachte het volk zal winnen en de zogenaamde elite met hun marionetten vernietigen, voor eens en altijd !!

Emile op 20-06-2017 12:27

@Een ander geluid

Dank voor uw reactie. Dit stelt me meer gerust dan zerohedge

AngelB op 20-06-2017 13:21

We kunnen ons vasthouden aan het Woord van God. Dit staat allemaal al genoemd. De tijden zullen alleen maar zwaarder worden, maar we kunnen elkaar beter bemoedigen dan bang(er) maken. De kennis die we hier via Xander krijgen is duidelijk naast Gods Woord te leggen en daarom erg belangrijk. Bedankt Xander!

wakker op 20-06-2017 13:28

@ albatross:

99 procent van de mensen gelooft steevast in wat de msm verkondigt. Alleen het Kleenex groepje mensen hier niet.

Econoom op 20-06-2017 19:35

Kletsverhaal gezogen uit een hele dikke duim. En de complotgekkies die daarop reageren geloven het blindelings.

Gelieve uw eigen gedachten te onderbouwen. Mod.

Mams op 21-06-2017 06:26

@Greywolf: de protocollen van zion zijn nep. Dat is al 100 jaar bekend, maar antisemieten (waaronder u?) blijven er toch graag naar verwijzen. 

Lodewijk op 21-06-2017 09:47

Voor wie Engels begrijpt, deze clip doet je de haren te berge rijzen. Het begint met Brezezinski die schreef dat in de toekomst de elite totale macht zal hebben over iedere burger via constante observatie die zo intiem is dat alles van iedereens privé leven 24/7 opgelagen wordt en kan worden ingezien, en dat die elite dat zal doen zonder zich aan morele normen en waarden te houden.

Daarna wordt er met harde bewijzen getoond hoe dat technisch in werking wordt gebracht en al in gevorderde staat van ontwikkeling is. Het moet in 2020 in Europa in werking zijn getreden, en is een hoofdzakelijk militair project.  https://www.youtube.com/watch?v=4PekRuzMpFk

Oma op 21-06-2017 10:46

@mod, dat kan deze zelfverklaarde econoom immers niet want het is nog een slapende, misschien zelfs nog groen achter de oren zodat gezond verstand en zeker inzicht ontbreken .. De ouderen onder ons kennen dit 'complot' reeds 30 Jaar en zien elke dag de ontvouwing ervan. Net het bewijs dat het geen complot is en het risico en gevaar wel degelijk op de loer ligt.

Iemand die oprecht bezorgd is voor de volgende generaties kan dit onmogelijk negeren en is verplicht te waken en verzet te plegen tegen kuiperijen van de elite door het, minimaal, aan de kaak te stellen.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl