Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘VS legt enorme voorraden aan voor komende grote wereldcrisis’

‘Eerst periode met totale controle over aankopen, contacten en leven van alle burgers, daarna geplande economische en maatschappelijke crash’

 

Onnodig paniek zaaien? Of zou er een kern van waarheid in Johnsons verhaal kunnen zitten?

Volgens Jeremiah Johnson, pseudoniem van een voormalige ‘groene baret’ van de Amerikaanse special forces, is de reden dat de overheid al jarenlang enorme voorraden aanlegt een almaar dichterbij komende, grotendeels geplande wereldcrisis. Een indicatie voor waar we dan mee te maken krijgen zijn de vele oefeningen in het land op een aanval met massavernietigingswapens. Vermoedelijk zal daar eerst een periode met totale controle over de bevolking aan vooraf gaan, gevolgd door ongekende economische crisis en ineenstorting van de samenleving –waarvan steeds meer tekenen van aan de wand zichtbaar zijn.

 

Johnson schrijft dat de elite zich al jaren buigt over de vraag hoe ze kunnen voorkomen dat het gewone volk massaal in opstand komt tegen hun globalistische beleid, en ze tijdens revoluties worden afgezet. ‘Dat kan door draconische maatregelen: met elkaar verbonden CCTV camera’s die iedere aankoop, iedere geldopname, ieder moment, en iedere ontmoeting vastleggen.’

‘Elite reserveert natuurlijke hulpbronnen voor eigen gebruik’

De prijzen van alle basisgoederen zullen blijven stijgen, met een almaar slechter draaiende wereldeconomie. ‘De natuurlijke hulpbronnen worden door de politici en oligarchen in alle stilte overgeheveld naar voorraden die, zodra de stekker eruit wordt getrokken, voor hun eigen gebruik zijn.’

Daar zouden we nog een reden kunnen hebben waarom zoveel partijen en politieke kopstukken, ook in Den Haag, honderden miljarden belastinggeld willen gebruiken voor de omschakeling op duurzame nep energie opwekkers zoals windmolens: de écht betrouwbare bronnen zoals olie en gas willen ze straks geheel voor zichzelf reserveren.

Op het moment dat de ‘zachte’ politiestaat in Amerika en Europa een feit is, als al onze aankopen, verkopen en bewegingen worden gecontroleerd en zo nodig worden ‘bijgestuurd’, is het voor de elite eenvoudig om het hele systeem in elkaar te laten storten, en ‘het grootste deel van de wereldbevolking af te maken... terwijl ze zelf veilig en aan de macht blijven,’ aldus Johnson.

Overheid legt enorme voorraden aan en bouwt ondergrondse tunnels

In de Verenigde Staten zijn overheidsinstanties sinds de regering Obama bezig met het aanleggen van enorme voorraden. In heel het land bevinden zich inmiddels tal van geheime opslagplaatsen, die tot de nok toe zijn gevuld met voedsel en medicinale voorraden voor het geval er een catastrofe plaatsvindt. Het ‘kernoorlog’ commandocentrum onder Cheyenne Mountain, vaak gebruikt in series en films, is opnieuw geopend, en er is een enorm netwerk aan ondergrondse bunkers en tunnels aangelegd die helemaal tot aan Denver lopen. Al 8 jaar lang worden deze ondergrondse complexen dagelijks aangevuld.

Daarnaast zijn er miljarden kogels aangekocht door het ministerie van Homeland Security en alle andere ‘alphabet’ instanties, inclusief de posterijen, die volgens Johnson een rol spelen bij de geplande crisis en de ‘wederopbouw’ na de volgende (wereld)oorlog. ‘De afgelopen jaren werd er intens geoefend op noodtoestanden zoals het uitbreken van een plaag en een nucleaire oorlog / terrorisme. Al deze zaken, het opslaan van voedsel en andere zaken, en de voorbereidingen voor een enorme ramp, wijzen op één ding, namelijk dat er (uiteindelijk) iets staat te gebeuren.’

Tal van ‘flashpoints’; ‘Elite zal op het eind winnen’

Op de hele planeet zijn er tal van ‘flashpoints’ die tot zo’n drama kunnen leiden: Noord Korea, Syrië, Oekraïne, en de Tweede Koude Oorlog tussen Amerika en Rusland. ‘Deze flashpoints zijn kunstmatig gecreëerd. Van sommige kan een natuurlijke oorzaak worden aangewezen, zoals het ebola virus, en de voortdurende ramp rond Fukushima. Maar oorlog is overduidelijk de simpelste manier om alles voor elkaar te krijgen. Vladimir Putin verklaarde recent nog dat een kernoorlog tussen Amerika  en Rusland de hele wereld zal vernietigen, en er geen winnaars zullen zijn.’

‘Maar dat is niet zo: de regeringen en hun politieke- en zakenelite zullen op het eind winnen.’

Massa immigratie, instorten sociale zekerheid, totalitaire controle

Tot het moment waarop het grootste deel van de wereldbevolking opzettelijk zal worden uitgeroeid, zal de heersende elite in snel tempo de burgers onder totale controle gaan plaatsen, vervolgt Johnson. Historisch gezien werkt een bevolking alleen vrijwillig aan mee aan het opheffen van hun vrijheden en afpakken van hun bezittingen en financiën als er een nieuwe grote oorlog is uitgebroken. Dat zal ook nu gebeuren: de laatsten resten van de democratie zullen totaal verdwijnen, en plaatsmaken voor een totalitair systeem.

Onder leiding van de nieuwe Franse president Macron en de Duitse bondskanselier Merkel stevent ook de EU in ijltempo op zo’n totalitaire superstaat af. In Brussel, Berlijn en Parijs wordt heel goed beseft dat de burgers dit pas zullen accepteren als eerst de sociale zekerheid is ingestort, en hun samenleving extreem onveilig is geworden door de misdaad- en terreurexplosie die wordt veroorzaakt door miljoenen moslimmigranten, die juist voor dit doel naar onze landen worden gehaald.

Foto’s en filmpjes van nog lege FEMA-kampen en honderdduizenden kunststof lijkkisten zijn velen al bekend, net als de aanleg van DUMBs (Deep Underground Military Bases) en tunnels. In zowel Washington, Brussel als ook Den Haag liggen al geruime tijd noodwetten klaar waarmee in het geval van een grote crisis al het bezit van burgers en (kleinere) bedrijven in beslag kan worden genomen, zaken zoals voedsel en brandstof op rantsoen gezet kunnen worden, en het parlement buitenspel gezet kan worden voor een ‘noodregering’.

‘Koers gaat rechtstreeks richting de rotsen: oorlog’

‘Wat er nog aan ontbreekt is de crisis,’ besluit Johnson. ‘Alle crises zijn van tevoren uitgedacht of in elkaar gezet, voordat men toestaat dat ze uitbreken. In het verleden werd er door landen en imperiums altijd een ‘reset’ gerealiseerd door oorlog, en in dit tijdperk zal dat niet anders gaan, ongeacht wie er aan het roer staat – vooral niet als de koers opzettelijk rechtstreeks richting de rotsen gaat.’

 

Xander

(1) SHTFplan via Zero Hedge

Zie ook o.a.:

11-06: Het Vierde Keerpunt: Westen op rand van periode vol chaos en geweld (/ Massa immigratie en meer EU de dominostenen die onze samenleving zullen doen instorten)
08-06: Jihadleger in Europa telt dankzij immigratie al 66.000 toekomstige terroristen
30-05: De instorting van Frankrijk: Wordt Macron door globalisten gebruikt voor oorlog tegen Rusland?
28-05: Merkels CDU in 2002: Nog meer immigratie zal burgeroorlog veroorzaken (/ ‘Sociale zekerheid wordt onhoudbaar’)
25-05: Vorming EU leger onder Duitse leiding in alle stilte begonnen (/ EU leger moet Europese Superstaat onomkeerbaar maken)
26-04: Hoge Britse en Russische officials dreigen elkaar met kernaanval
14-05: EU wil dit jaar grenzen openen voor nog eens 10 miljoen immigranten
13-05: ‘Rusland en China overtuigd dat VS kernaanval voorbereidt’
28-04: Nieuw bewijs dat migrantencrisis geplande VN/EU aanval op Europese landen is (/ Nauwelijks vluchtelingen, maar vrijwel uitsluitend permanente economische migranten)
11-04: Mensheid stevent gestaag op nieuwe wereldoorlog af (/ China posteert 150.000 man aan grens met Noord Korea, dat opnieuw met kernoorlog dreigt na komst Amerikaanse marine)
08-04: Kremlin waarschuwt Trump voor oorlog bij volgende aanval op Syrië
30-03: NAVO oefent op bezetten Russisch sprekende gebieden
26-03: “Acuut oorlogsgevaar in Europa’ (/ ‘Groot deel van Europese bevolking is totaal geïndoctrineerd en heeft geen benul van dreigende oorlog’)
13-01: Oud vicepresident OVSE: (‘Burgers Europa en Rusland willen vrede, maar gevestigde orde wil oorlog’

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Pagina12
Lodewijk op 21-06-2017 16:34

Om ene of andere technische reden leidt de YouTube link die ik hierboven postte naar een andere pagina van Xander. Dus dan hem maar gewoon even kopieren en dan plakken in een nieuwe tab van de zoekbalk. Dat werkt wel.

@Mams,

ja dat wordt al heel lang beweerd, dat die Protocollen nep zijn. Maar als we naar de resultaten kijken zien we dat ze punt voor punt worden uitgevoerd. Denk b.v. maar aan het uitvoeren van de NWO agenda van de globalisten. Maar kijkt u zelf even:

"The Protocols of Zion Documentary- Part 1 Intro" https://www.youtube.com/watch?v=og4JjSiZSr0

Econoom op 21-06-2017 18:34

Vreemd dat deze pro Israël site zoveel gelovigen in de protocollen van Zion aantrekt. Dit is een antisemitisch product van de tsaristische geheime dienst, de Ochrana. Overigens in de Arabische landen is dit walgelijke verzinsel ook zeer populair. Waarom worden dit soort reacties niet geblokt?

mientje op 22-06-2017 01:41

Commentaar van gewoon hollands meisje met 1 paspoort.Geboren in A,dam W , probleemwijk heet dat nu.

probleemwijken bestaan niet, ze worden gemaakt tegenwoordig. Allemaal excuses om je slecht te gedragen.

Mensen , begin eens met je fatsoenlijk te gedragen, dat is al heel wat

Toos op 03-07-2017 17:06

En wat het ergste is: wij pikken dat allemaal, Ongelooflijk! 

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl