HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Trump blokkeert droom van globalisten: een totalitaire VN wereldregering

CO2/opwarming is NIET het gevaar, globalisten in Washington, New York, Brussel, Parijs, Berlijn en Den Haag zijn dat WEL

 
‘Stelletje *&!*@(&!#! Amerikanen! Hoezo willen jullie je niet aan onze global warming regels houden?!’

President Donald Trump mag de afgelopen maanden een aantal opstartfouten hebben gemaakt –wat hem in veel gevallen nauwelijks te verwijten is omdat hij ook door kopstukken van zijn eigen partij zwaar wordt tegengewerkt-, het terugtrekken uit de Klimaatakkoorden van Parijs uit 2015 is een uiterst belangrijke overwinning voor de gewone man, omdat hij daarmee een blokkade opwerpt voor de totalitaire (VN-) wereldregering waar de globalisten in Amerika en de EU al jaren naartoe werken, en die een definitief einde zal maken aan de vrijheid en welvaart zoals we die al tientallen jaren kennen.

 

‘1 juni 2017 zal een beruchte dag blijven voor de leugenaars, dieven en moordenaars van de nieuwe internationale economische orde,’ begint journalist John Rappoport. ‘Zij zullen het als een schande ervaren, omdat hun plan om de economie van Amerika de finale doodsklap te geven door Trump is verworpen.’

‘Utopia van globalisten: alle lichten op aarde uit’

‘Het draait allemaal om nep klimaatwetenschap, waarmee besluiten om de CO2 uitstoot te reduceren worden gerechtvaardigd. Maar vergis u niet, het reduceren van deze emissies betekent het reduceren van de energieproductie in bijna alle landen van de wereld. Dat is het doel van de globalisten: energieproductie. Het ‘Utopia’ van de globalisten bestaat niet uit een biljoen zonnepanelen en windmolens, maar dat overal op aarde de lichten uitgaan.’

‘Lagere energieproductie is wat er achter zit. Dat is de uitkomst die de aartsglobalisten aan de planeet willen opleggen, omdat dat de straatarme, diep ellendige en doelloze samenleving is die ze willen controleren. Trump heeft zojuist een mes in dat complot gestoken.’

Méér CO2 is juist gunstig en zelfs nodig

‘Nu is het aan de mensen die waar dan ook nog actieve hersencellen hebben en door de klimaathoax heen kunnen prikken, om deze kans te grijpen, en publiekelijk de hele klimaatagenda te verwerpen. CO2 is NIET de vijand. Doe zelf onderzoek en ontdek of deze zogenaamde wetenschappers de temperatuur op de hele planeet nauwkeurig kunnen vaststellen, nu of in het verleden. En dan zou er geen ruimte voor twijfel mogen zijn?’

Wij geven u alvast een hint: CO2 niveaus en de temperatuur op Aarde zijn –onafhankelijk van elkaar!- al duizenden jaren aan hevige fluctuaties onderhevig. De mens had daar geen enkele invloed op. Tijdens de Middeleeuwen kende Nederland zowel een zeer warme periode die de groei van subtropische planten –die nu alleen aan de zuidkant van de Alpen zijn te vinden- mogelijk maakte, als een periode die zo koud was, dat zelfs de Noordzeekust dichtvroor.

Nog een feit: waterdamp is ongeveer een net zo sterk broeikasgas als CO2, waar de wereld zich zo ontzettend druk om maakt, en wat nota bene de brandstof is van planten en gewassen die noodzakelijk zijn om de snel groeiende wereldbevolking te voeden. Van waterdamp hebben we gemiddeld 40.000 ppm (parts per million) in de atmosfeer, van CO2 slechts 400, wat een stijging is van 120 ppm in 140 jaar tijd ten opzichte van het historisch laagste niveau ooit, en waarvan slechts een deel van door mensen is veroorzaakt. (2)

Nu willen de klimaatextremisten in politiek en media u doen laten geloven dat die paar tienden van een procent de hele planeet met 2,5 graden zullen doen opwarmen, 83 landen zullen doen onderlopen, en dat Nederland € 200 miljard gemeenschapsgeld moet uitgeven om onze uitstoot van CO2 met enkele tienduizendsten van één procent te verminderen, met een letterlijk onmeetbaar klein –dus NUL- effect op de zogenaamde antropogene ‘opwarming’.

Gezaghebbende wetenschappers bekritiseren klimaathysterie

En luister eens naar het groeiende leger wetenschappers met echte kennis van feiten, die afstand nemen van de klimaathysterie, die helaas ook in Den Haag vrijwel alle politieke partijen in zijn greep heeft gekregen. Natuurkundig professor Freeman Dyson, lid van de Royal Society, winnaar van de Lorentz medaille en Max Planck medaille, schreef zo’n anderhalf jaar geleden dat ‘de discrepanties (in de klimaatmodellen) tussen wat werd voorspeld en wat wordt waargenomen, de afgelopen 10 jaar veel groter zijn geworden. Het is nu duidelijk dat deze modellen verkeerd zijn... Ik ben 100% Democraat en een fan van Obama, maar hij koos de verkeerde kant van de klimaatkwestie, en de Republikeinen de goede.’

Dr. Ivar Glaever, Nobelprijswinnaar natuurkunde (1973), verklaarde in datzelfde jaar dat ‘global warming een non-probleem is... Ik zeg dit tegen Obama: sorry meneer de president, maar u zit fout. Compleet fout.’

Zelfs een wereldberoemde milieuactivist van het eerste uur, James Lovelock, die jarenlang verkondigde dat de wereld door global warming zou worden verwoest, erkende in 2016 dat ‘de computermodellen gewoon niet betrouwbaar waren. In feite ben ik er niet meer zo zeker van dat deze (door mensen veroorzaakte) klimaatverandering niet compleet idioot is.’

Wereldbevolking wordt arm en afhankelijk gemaakt

Deze idioterie wordt echter niet alleen ‘wetenschappelijk bewezen’ genoemd, maar ook nog eens gebruikt om de energieproductie te verlagen, om van energie een schaars en peperduur goed te maken, waardoor de hele wereldbevolking arm wordt of blijft, en daarmee afhankelijk gemaakt van een klein eliteclubje, en zo eenvoudig volledig te controleren en te manipuleren is.

Voor een fractie van de kosten zouden politiek en industrie ook kunnen inzetten op de verdere ontwikkeling van technologieën zoals waterturbines en waterstofmotoren, maar vrije en goedkope energie gaat rechtstreeks tegen het voor de gewone man afschrikwekkende einddoel van de globalisten in.

‘De klimaatcriminelen, die werken voor ‘Globalisme Centraal’, zetten hun Parijs ‘Akkoord’ op touw om die energieproductie te torpederen. Obama ondertekende Parijs, heel goed wetend dat hij daarmee een criminele ongrondwettelijke handeling beging, omdat hij de stem van de Amerikaanse Senaat, die nodig was om het verdrag geldig te verklaren, negeerde.’

Historische dag voor de gewone man

Wat EU-rasglobalisten zoals Jean-Claude Juncker, bondskanselier Angela Merkel en premier Mark Rutte ook mogen beweren: er is helemaal niets ‘bindends’ of ‘onomkeerbaars’ aan ‘Parijs’. Trump beseft dit, en trekt zich daarom gewoon terug uit een serie even extreme als krankzinnige afspraken waar de complete wereldbevolking zwaar onder zal lijden.

De elite verkettert Trump voor wat hij heeft gedaan, maar er zijn steeds meer mensen die beginnen te beseffen wat voor historische dag het gisteren was, wat voor goeds hij voor de miljarden mensen die hopen op een beter en comfortabeler leven heeft gedaan. ‘Zij zullen winnen. Wij zullen winnen, ieder van ons. Geef niet op. Geef niet toe,’ besluit Rappoport.

Klimaatleugen moet worden ontmaskerd

En zo moeten ook wij het gigantische CO2/global warming/klimaatbedrog aan de kaak blijven stellen, in de hoop dat er meer partijen -dan enkel de PVV nu- zullen komen die zich serieus gaan afvragen of we als Nederlandse samenleving die € 200 miljard niet veel beter kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld de zorg en het onderwijs, in plaats van deze enorme berg belastinggeld in het zwarte gat van een wetenschappelijk zeer omstreden en volslagen onbewezen klimaat’probleem’ te storten, waar enkel een select clubje multinationals en banken nog rijker en machtiger van zullen worden – ten koste van onszelf en onze (klein)kinderen.


Xander

(1) Infowars
(2) Climategate

Zie ook o.a.:

01-06: Trump uit Klimaatakkoord Parijs: Dit is waar de VS nee en de EU ja tegen zegt
26-05: Paus geeft Trump klimaat encycliek die miljarden mensen wil doen verdwijnen (/ Franciscus koos extreemlinkse globalisten en anti-humane milieu activisten als adviseurs)
07-02: Wetenschapper: Wij hebben global warming data vervalst voor klimaatconferentie Parijs (/ Voorzitter VN-klimaatconventie: Global Warming agenda vooral bedoeld om kapitalisme (en daarmee het Westen) te vernietigen)

2016:
23-04: Meteoroloog en oprichter Weather Channel neemt afstand van Global Warming theorie (/ Voormalig hoofd VN-klimaatpanel erkent dat geloof in Global Warming ‘religie’ is – ‘Klimaatverdrag Parijs gaat enkel om macht overdragen aan VN, en niet om klimaat’)

2015:
13-12: Klimaattop Parijs: Globalisten en milieufanaten eens over vernietiging Westerse economieën (/ Grootste geldverspilling in de geschiedenis: Westen moet biljoenen betalen en zichzelf economisch vernietigen voor NUL effect) 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum.
Reacties

wakker op 02-06-2017 15:39

Heerlijk om te lezen, dit artikel! Trump is vanaf het begin een man die me aan het hart gaat. Dat hij het léf heeft om zich zo kwetsbaar te maken! Ik steek regelmatig mijn oor op bij verschillende mensen, om te zien of zij de massa-media volgen of toch het (eerlijke) alternatieve nieuws vertrouwen. De massa media zijn zó, zó machtig, en het enige dat wij kunnen doen is 'het volk' ervan overtuigen dat we door de massa media worden besodemieterd. Succes allemaal!

Daniel op 02-06-2017 15:50

Hiermee heeft Trump zich omringd:

Michael Abboud – Communications Coordinator, Donald J. Trump for PresidentPaul Achleitner – Chairman, Supervisory Board, Deutsche Bank (Donald Trump’s largest lender)Sheldon Adelson – Endorser, Donald J. Trump for PresidentElliott Broidy – Vice Chairman, Trump Victory CommitteeMichael Cohen – Executive Vice President and Special Counsel, The Trump OrganizationGil Dezer – President, Trump Dezer DevelopmentMichael Dezer – Founder, Trump Dezer DevelopmentLewis Eisenberg – Chairman, Trump Victory CommitteeBoris Epshteyn – Senior Adviser, Donald J. Trump for PresidentStephen Feinberg – Member, Trump Economic Advisory Council; Donor, Trump Victory FundAlan Fishman – Chairman, Ladder Capital (Donald Trump’s second largest lender)David Friedman – Co-Chairman, Israel Advisory Committee for Donald TrumpSamuel Fox – Vice Chairman, Trump Victory CommitteeAlan Garten – Executive Vice President and General Counsel, The Trump OrganizationBruce Gelb – Endorser, Donald J. Trump for PresidentMichael Glassner – Deputy Campaign Manager and Former National Political Director, Donald J. Trump for PresidentLawrence Glick – Executive Vice President of Strategic Development, The Trump OrganizationJason Greenblatt – Executive Vice President and Chief Legal Officer, The Trump Organization; Co-Chairman, Israel Advisory Committee for Donald TrumpVincent Harris – Former Digital Strategy Manager, Donald J. Trump for PresidentCarl Icahn – Endorser, Donald J. Trump for PresidentPeter Kalikow – Donor, Trump Victory FundDaniel Kowalski – Deputy Policy Director, Donald J. Trump for PresidentCharles Kushner – Endorser, Donald J. Trump for PresidentJared Kushner – Endorser, Donald J. Trump for PresidentYael Kushner [née Ivanka Trump] (Orthodox Jewish convert) – Executive Vice President, The Trump OrganizationBennett LeBow – Donor, Trump Victory FundRichard LeFrak – Donor, Trump Victory FundCorey Lewandowski  – Former Campaign Manager, Donald J. Trump for PresidentRonald Lieberman – Executive Vice President of Management & Development, The Trump OrganizationHoward Lorber – Member, Trump Economic Advisory Council; Donor, Trump Victory FundDavid Malpass – Member, Trump Economic Advisory CouncilDouglas Manchester – Donor, Make America Great Again PACBernard Marcus – Endorser, Donald J. Trump for PresidentRebekah Mercer – Donor, Make America Number One PACRobert Mercer – Donor, Make America Number One PACAmanda Miller – Vice President of Marketing, The Trump OrganizationEli Miller – Chief Operating Officer, Donald J. Trump for PresidentJason Miller – Senior Communications Adviser, Donald J. Trump for PresidentStephen Miller – National Policy Director, Donald J. Trump for PresidentSteven Mnuchin – National Finance Chairman, Donald J. Trump for PresidentSamuel Nunberg – Former Policy Adviser, Donald J. Trump for PresidentDavid Orowitz – Senior Vice President of Acquisitions and Development, The Trump OrganizationGeoffrey Palmer [né Weissinger] – Donor, Rebuilding America Now PACJohn Paulson – Member, Trump Economic Advisory CouncilStewart Rahr – Endorser, Donald J. Trump for PresidentRichard Roberts – Vice Chairman, Israel Advisory Committee for Donald TrumpGeorge Ross – Executive Vice President and Senior Counsel, The Trump OrganizationWilbur Ross – Endorser, Donald J. Trump for PresidentSteven Roth – Member, Trump Economic Advisory Council; Donor, Trump Victory FundFelix Sater – Former Senior Adviser, The Trump OrganizationKeith Schiller – Director of Security, The Trump OrganizationMelvin Sembler – Vice Chairman, Trump Victory CommitteeLara Trump [née Yunaska] – Endorser, Donald J. Trump for PresidentVanessa Trump [née Haydon] – Endorser, Donald J. Trump for PresidentRonald Weiser – Vice Chairman, Trump Victory CommitteeAndrew Weiss – Executive Vice President, The Trump OrganizationAllen Weisselberg – Executive Vice President and Chief Financial Officer, The Trump OrganizationLawrence Weitzner – Adviser, Donald J. Trump for PresidentSteven Witkoff – Donor, Trump Victory FundStephen Wynn [né Weinberg] – Endorser, Donald J. Trump for President

Check wie zij zijn. Het zal dus wel goed komen....

Dewevoga op 02-06-2017 15:57

Niet ten koste, maar op de kosten van debelastingbetaler. En ook de nieuw voor te stellen kilometerheffing betalen we al met z'n allen. De prijs per liter brandstof zit barstensvol met belasting. Wie nu veel rijdt betaalt veel. En de wegenbelasting (in de volksmond) is houderschapsbelasting. De groene khmer c.s. Zijn goed bezig. En elk bij geplante boom/struik levert ook weer een hoeveelheid methaangas op. En inderdaad het wordt nu ook opgemerkt door de politiek en zal ook wel weer beprijst worden i.p.v. gebruikt. 

Tom Hendrix op 02-06-2017 16:09

Ik ben het volledig eens met dit artikel. Prima dat Trump, de moed heeft getoond, om niet mee te gaan in de "klimaathysterie", van de progressieve en groene zwevers, en de globalisten van de NWO.

spijker op 02-06-2017 16:13

Ik ben trots op Trump, eindelijk een man die durft, Thank God voor deze president

who gives op 02-06-2017 16:20

Het is niet alleen de fractionele opwarming, het gaat om fijnstof. Fijnstof is slechter voor je longen dan wat dan ook. In de metropools in Zuid Oost Azië loopt men met mondkapjes op vooral op warmere dagen zoals deze, in metropools in alle delen van de wereld is dit in een probleem, maar zuid-oost azië spant de kroon. Maar goed het zal allemaal wel ik maak me er niet druk om, over tien jaar vanaf zal men in de VS door zelfzucht en eigenbelang wel de gevolgen merken. Het land is toch al gedoemd om ooit financieel tengronde ten gaan en dan is het gelijk gebeurd met de alleenheerschappij van de VS op militair gebied, want die hebben ze alleen en dan ook alleen te danken aan geldstromen die momenteel gecreeërd worden uit het niets door de FED!

JP op 02-06-2017 16:23

Een koekje van eigen deeg voor de Globalisten. Zij duwen de burgers ook alles ongevraagd door de strot.

vlokje op 02-06-2017 17:56

trump volgt het beleid van de schaduw macht, het beleid is : verdeel en heers

pro-Israël op 02-06-2017 17:59

Trump for president! Als mensen het klimaat zo belangrijk vinden, kunnen ze op eigen gelegenheid hun levenswijze aanpassen.

ieznogogedh op 02-06-2017 18:11

U schrijft dit nu allemaal wel, maar vandaag las ik in De Telegraag een commentaar van ene Andreas Toinfen, een man die overal, maar dan ook werkelijk overal verstand van heeft. Er is geen probleem of vraagstuk of hij weet precies te duiden hoe het zit. Zonder deze man zou ik me geen raad weten, dus als hij eens een keer geen commentaar geeft, dan weet ik echt niet wat ik moet denken en wat ik moet doen om bij te dragen aan een oplossing. Als er iemand een waardig opvolger van Juncker zou zijn, dan is het deze Andreas Toinfen wel. Een licht in deze duisetere wereld. Een veel betere keus als Timmerfrans als opvolger van Juncker.

Goed, genoeg geleuterd. Het is altijd weer amusant (ook al stemt het hele verhaal zeer droevig) om te lezen dat de wijze Juncker zegt dat je niet zomaar uit het Parijs Verdrag kan stappen zonder consequenties, om vervolgens ergens te kunnen lezen dat het alleen maar voornemens zijn die in dat verdrag staan. Dus niets bindends. Telkens weer worden de gutmenschen door hun eigen gezwets voor paal gezet.

Bekende gutmenschen, als een Eton Musk en DiCaprio en nog meer van dat moois hebben om de een of andere onverklaarbare reden het idee dat hetgeen zij verkondigen iets is waar niet-gutmenschen op zitten te wachten. Jammer dat er niemand is die ze verteld dat dat een vergissing van ze is.

vlokje op 02-06-2017 18:13

zit net het journaal te kijken, krijg net een ingeving, door trump zet de rest van de wereld de hakken in het zand, en wordt men nog fanatieker in de mileu diktatuur, trump (nwo acteur) is de katalisator, om de mileu broekriem nog strakker aan te halen.

celtic2b op 02-06-2017 18:22

Volgens mij los je met dat kleine autotje of die cartoon tevens vlot de overbevolking op , met zo'n gehakmolen op het dak .

Staat er telkens in de krant na een ongeluk met zo'n doodsmolen  ''gestorven voor het milieu '' 

Nu sterven er nog enkel nog vogels in die gehakmolens , de aantallen vallen mee zag ik in een canadees onderzoek ,

maar ik heb geen iedee wie daar in werkelijkheid aan het onderzoeken is geweest natuurlijk .

http://www.duurzaambedrijfsleven.nl/energie/1795/windmolens-niet-in-top-10-oorzaken-vogelsterfte

20.000 vogels sterven er daar door windmolens las ik , maar ze willen 10 maal zo veel stroom uit de wind halen ......

netniet op 02-06-2017 18:34

De aarde bestaat 4,5 miljard jaar. De mens en/of voorloper misschien 175.000 jaar en zware industrie is er pas sinds ongeveer 200 jaar. Zelfs als dit zo'n vernietigend effect heeft op de aarde dan zal dat voor zo'n relatief onbeduidende tijd en dus van betekenis zijn. Met de aarde gaat het prima,de mens zelf heeft een probleem.

5318537 op 02-06-2017 18:34

Dewevoga op 02-06-2017 15:57           Methaangas komt van bijvoorbeeld koeien,mensen.      Elke boom,plant,struik,en zelfs gras nemen methaan op.

Tabris op 02-06-2017 18:37

Het zijn de "CO2 probleem" zakkenvullers die nu hoog van de toren blazen. En natuurlijk moeten er extra belastingen komen om de immigranten te kunnen blijven onderhouden.

Laat ze maar eens de echte problemen aanpakken die de mensheid ziek maken, zoals kanker verwekkende luchtvervuiling en GMO gewassen. Maar nee, dat kan niet want daar vullen ze ook hun zakken mee.

Door de CO2 hype denken veel mensen nu dat CO2 een vergif is en van de aarde verwijdert moet worden, echter zonder CO2 gaan we allemaal de pijp uit.

Invoeren van alternatieve energie in economische en technische balans met de conventionele energie is een goede zaak. Die goeie zaak heeft niets met CO2 vandoen maar alles met het onafhankelijk zijn van het Midden Oosten en vermindering van kanker vervekkende luchtverontreiniging.

Als we een energiebeleid voeren van thorium, wind, solar, golf, gas en een klein beetje olie, dan kunnen we nog duizenden jaren vooruit met goedkope energie.

Saandeknikker op 02-06-2017 19:00

 Ik ben blij met het opzeggen door Trump van dit klimaat verdrag, is er tenminste toch nog ergens een heldere lucht te bewonderen ?

Stop chemtrails stop die vliegtuigstrepen en geef mij me heldere zonsondergangen terug !  Deze brief, was misschien de doorslag voor Trump.

An Open Letter to President Trump

President Donald J. TrumpThe White House1600 Pennsylvania Avenue NWWashington, DC 20500

Dear President Trump,

If you don’t know already, the entire country is under assault by nonstop chemical geoengineering operations via chemtrails and atmospheric chembombs.

The monster storms hitting California are the direct result of these intensified chemtrail operations. So are the numerous out-of-season tornadic storm systems devastating the Deep South. As a matter of meteorological fact, Trumpland throughout the South and Midwest has been really taking a beating ever since Election Day.

Many of these highly destructive and unseasonal weather events are not even showing up in the Mainstream Media (MSM) of late. Unless you are a victim yourself, or know folks who have been, the American people are mostly unaware as many of these frankenstorms go totally unreported outside of the local area.

What exactly does that mean? That the MSM is quite deliberately not disseminating important weather info, especially to those areas that are the hardest hit. Why in the world is there so much non-disclosure — By the media  — when their very job is to function as a public service to local communities everywhere?

From our seat, there appears to be no location within the 50 states that is immune to a regular dose of chemical geoengineering. Everyone is now remarking about living under direct weather threats—24/7. California has become the site of Weathergeddon, USA. The southern states are likewise being constantly terrorized by hurricane strength mega-storms that destroy whole towns as they paralyze cities like Albany, Georgia*.

*Video: ‘The destruction is phenomenal,’ Albany officials discuss damage, missing toddler

Why are you allowing the geoengineers to continue to wreak such havoc, particularly in the states that made your historic election possible?

Special Message to the POTUS:Surely it’s obvious by now to Team Trump that the secret, supranational body, which controls these chemtrail operations worldwide, is using them to sabotage local economies around the country. After 8 calamitous years of Obama’s gross negligence, not only are small businesses collapsing left and right, dilapidated infrastructure is failing wherever it’s tested by natural and/or manmade catastrophes. The globalist cabal is intentionally engineering these natural disasters to force the expenditure of more federal money that is needed elsewhere. Hence, the geoengineering programs that are being conducted unrelentingly in the skies across the nation are making it virtually impossible to Make America Great Again. What more effective way to prevent you from fulfilling your campaign promises is there than keeping you preoccupied with one weather emergency after another?

Look it, we expected such weather terrorism to be conducted by the treasonous Obama administration. We did Not expect that such a geoengineering regime of weather manipulation and climate sabotage would worsen under your presidency. And yet it has!

Dear President Trump, you are the Commander-in-Chief of the U.S. Armed Forces. In that capacity you are ultimately responsible for the incessant weather terrorism being perpetrated by the U.S. military against the American people. Should you doubt this crucial fact, please consult the following two exposés.

Operation Indigo Skyfold : The Most Secret Covert Black Operation In World History

Operation Cloverleaf : The Most Dangerous Weapons Testing Program In World History

Now you know that you, Mr. President, are actually in charge of these chemtrail aerosol spraying programs nationwide. And, yet, has anyone briefed you on their real purpose … or what they really spray … or what the public health consequences are? For example, are you familiar with Chemtrail Syndrome: A Global Pandemic Of Epic Proportions?

Based on the accurate answers to each of these and other very important questions, your constitutional responsibilities demand that you terminate them—Yesterday ! ! ! One direct command from you simply shuts down the whole God-forsaken Global Warming project.

Did You know that?

Yes, they even spray chemtrails over Washington, D.C.

Please be aware that the chemtrails you see in the sky all over D.C., NYC, and WPB are an integral piece of the New World Order agenda to fabricate a Global Warming scenario. Were it not for a few very sharp scientists, the geoengineers might have gotten away with this exceedingly misguided and nefarious scheme.

Plaats Nederlandse vertaling erbij, zie siteregels. Mod.

Tom Hendrix op 02-06-2017 19:00

@Daniel: 15.50. uur. En wat wil U daarmee zeggen, Daniel?

lechaiem op 02-06-2017 20:06

Mogt een herstemming plaats vinden, weet dan wie u stemt. PVV is tegen dit klimaat verdrag. PVV is grenzen dicht. PVV is Nexit. U kunt op andere gelijke partijen stemmen, maar dat maakte de PVV juist zwakker. Die partijen zijn gemaakt om stemmen weg te trekken van de PVV. Ik kijk vanuit Israel naar Nederland. Ik ben in Amsterdam geboren. Het land ligt mij aan het hart, maar de Nederlander ziet het niet. Helaas. Shabat Shalom.

arjaneke op 02-06-2017 20:08

Als die klimaatsukkels echt een betere wereld willen dan moeten ze iets gaan doen tegen de ontbossing, tegen het verstoren van natuurlijke waterlopen door het bouwen van stuwdammen zijn uiterst destructief voor natuurlijke biotopen, productielijnen terugbrengen naar de afnemers van producten, de scheepstransporten uit azie zijn zeer schadelijk voor het milieu, bedrijven als monsanto een halto toeroepen en inzetten op meer mogelijkheden voor mensen om zelf iets van groente en fruit te verbouwen, indien je de opwarming van de aarde wil tegengaan begin in nederland met het planten van veel meer bomen langs het afsfalt en beton, de zonnestralen komen dan op het belderdak van de bomen zodat de bodem minder opwarmt, zet in op meer biogascentrales waarmee boeren kun koeien en kippenpoep kunnen omzetten in energie, zelfde geld voor rioolwaterzuivering kan ook zijn eigen energie opwekken met biogas, jeen groter probleem is dat producgten niet meer duurzaam zijn, veel te veel wegggooiproducten en geen kwaliteit meer, ja er is veel te winnen met milieu maar dan wel op een verstandige manier en niet door stomme co2 emmissie belastingen

Bas-ooka op 02-06-2017 21:05

De grootste bedreiging voor het milieu is overbevolking. De salon-socialisten weten dat, maar dat levert geen geld op en is dus niet interresant genoeg. 

Kees op 02-06-2017 21:10

Langzamerhand word ik misselijk van het nieuws dat ons door de NOS wordt voorgrschoteld.

Het vraag- en antwoordspel tussen Annechien/Rob en de verslaggevers is je reinste indoctrinatie.

Ik vraag mij af hoe lang de massa dit allemaal slikt als zoete koek.

Jasper01 op 02-06-2017 21:32

Yes, mooi verhaal! Maar wat nu? Hoe gaan we de ellendelingen nu echt stoppen met hun NWO plannen? Ik zie zo veel klokkenluiders en mensen de waarheid vertellen en spreken. De hamvraag blijft, hoe gaan we het stoppen? De meeste mensen snappen het niet, begrijpen het niet. geloven de leugens van de reguliere Media en denken echt dat wij de oorzaak zijn van het klimaat. Ik heb een familie lid welke een promomente positie heeft bij een gerenomeerd advocaten kantoor. Zelfs hij ziet dat de media ronduit liegen over zaken waar hij zich mee bezig houdt. Het begint dus langzamerhand heel veel mensen op te vallen dat het niet meer klopt. Trump vecht een oorlog tegen een hele machtige vijand. Ik hoop dat hij het volhoud....

Semper pararus op 02-06-2017 21:33

Als et te duur wkrdt mogen ze mij afsluiten van electra en gas, maak mijn eten wel warm op een hout gestookte kachel.

wardje op 02-06-2017 23:08

Syrieconferentie.  Te elfder ure , voor wie nog wil proberen:   morgen is er in Antwerpen centrum (bereikbaar met trein en één van de drie trams) om 13 u (inloop) een conferentie zijn over Syrië . Pater Daniël Maes  zal aanwezigzijn,

samen met Elijah J. Magnier, Yvette Shamier, Kevork Almassian en Malik
 
Samoel, Elzenveld Conference Center, Lange Gasthuisstraat 45,

Antwerpen

Meer info: http://vcd-vl.be/source_brieven/2017_05_26_Daniel.pdf   https://allevents.in/antwerp/conference-syria-and-the-near-east/205076633326860#

Lies op 02-06-2017 23:32

Dump Trump

mientje op 02-06-2017 23:47

We zien de hele dag de lucht kriskras vervuild met chemtrails, maar de koeien krijgen de schuld, ze zouden teveel winden laten en zo

Hubert Luns op 03-06-2017 07:09

Het is simpel: de groei van de economische welvaart gaat altijd samen met een groei in energieconsumptie. Nu kan door slimme technieken de energie efficiëntie aanzienlijk verhoogd worden zodat een economische groei van 3% misschien leidt tot een kwart procent energie toename - maar toename zal er zijn. Omgekeerd zal een doelbewuste reductie in energieconsumptie onafwendbaar tot armoede leiden. Tijdens de energiecrisis in 1973 was ik in Washington toen de regering de natie opriep om zuinig om te gaan met energie. Ze vertelden mij dat Washington de enige stad was in Amerika waar die oproep serieus werd genomen. Ook toen al waren onze regeerders knettergek.

Hubert Luns op 03-06-2017 07:13

Dat van die waterdamp klopt. De laatste ijstijd is begonnen door vulkanische activiteit. Door de vulkanen onder water onstond zoveel waterdamp dat een kettingreactie in gang werd gezet waardoor in enkele maanden tijd de ijstijd voor duizenden jaren een feit werd.

De Terugkeer op 03-06-2017 07:52

Okee...laat het dan in dat Nederigland ook verder doorgevoerd gaan worden: het harde tegenantwoord...weg met Klavertjes en andere freaks en Rutte zal z'n agenda ook moeten gaan herzien en de plannigen moeten wijzigen...data schrappen en ook in z'n eigen hoofd. 

Als er voldoende bewijzen zijn, 'dat' het millieu als belangrijkste verzonnen item, 'het' agendapunt moet zijn, totaal achterlijk dus, door die engerds, de globalisten, dan is het 'nu' de tijd, daar keihard tegen te ageren en nu 'democratisch recht' nog steeds en enigszins schijnt te werken(?), moeten 'we' er snel bij zijn...zegt het voort, zegt het voort.

John op 03-06-2017 08:09

Dit stuk verdoezelt dus de directe vervuiling die de mens toebrengt ook aan mijn lucht, u schrijft letterlijk dat de uitstoot van broeikasgassen goed zijn, ik ben populist maar wel 1 die niet blijft hangen in een ouderwetse economie van fossiele brandstoffen en allerlei giftige stoffen in lucht en in producten.

Nu al zorgt de duuzame energie sector in Amerika voor meer banen, dan in welke andere sector dan ook, gelukkig zijn er staten in Amerika die maling hebben aan Trump http://www.volkskrant.nl/buitenland/groep-van-17-staten-vecht-trumps-actie-tegen-obama-s-klimaatbeleid-aan~a4483710/ ,met name Californië die  zowiezo maling heeft aan Trump, voor deze staat is Dirty J. Trump vervuilende lucht. Sterker nog er gaan al geluiden op om uit de staten van Amerika te stappen.

Trump zijn oliepijpleiding en opnieuw de sector kolen voor(let op Tijdelijke) banen die miljarden kosten zijn weggegooid geld van de Amerikaanse belastingbetaler, aangezien de omschakeling fossiel naar duurzame energie zo snel gaat in sommige staten dat olie straks geen stuiver meer opbrengt, wacht maar af, o.a. in Californië en Massachusetts zal in 2025 volgens de wet 50% van alle energie duurzaam (moeten) zijn.

Trump heeft tot nu toe Niets gedaan en zal niets doen, ja toch wel hij heeft de Obamacare vernietigd en nu het klimaatakkoord, ik lees hier ook een reactie over de grote namen die achter Dirty J.Trump staan, voorlopig zijn er grote namen uit de adviescommisie weggelopen, namen die er bij meer toe doen zoals o.a. Elon Musk, ook tegen zijn beleid zijn bedrijven zoals o.a. Google,Facebook en Apple. die ook weer kompleet maling hebben aan deze Dirty J.Trump, sterker ze schamen zich voor hem.

In zaken was het ook al een oplichter eerste klas, heeft hier in Nederland vele slachtoffers gemaakt dankzij zijn Trump bottle en in de vastgoed sector bedrijven hier zijn failliet gegaan door zijn beloften(leugens dus).

Er is niemand die de omschakeling naar duurzame energie tegen zal kunnen houden en zelfs de blaaskaak Dirty J.Trump niet, deze man heeft een ouderwets brein als het om het klimaatakkoord gaat en is totaal niet toekomst gericht!

Als dit Populisme is ben ik voor de helft Populist af! En mijn andere helft is zeker Niet Groen links!     

 

John van Dokkumburg op 03-06-2017 09:29

Ik geloof niet dat mensen zoals in de stelling die zwart of wit denken over mensen die bezorgt zijn over het klimaat , als medeplichtigen van een totalitair systeem te zien , die vijandig tegenover de gewone man / vrouw zou staan. Een klimaat verdag tussen landen heeft de bedoellg ten gunste van alternatieve energie opwekking en zuiniger middelen te ontwikkelen , om de schade aan onse planeet te terug te dringen .  De zijlijn schreeuwers die overal een complot in zien beseffen dus niet hoe veel schade er reeds aan de natuur gemaakt is omdat ze hier niet serieus hun aandacht op vestigen , maar vooral daar hoort de discussie te beginnen , en niet te gaan swammen over iets waar de consument uiteindelijk gewwon de rechter zal zijn en al is . De commercie laat keuzes toe , maar tot nu kan de wereld u aan het ongezonde houden , maar als we een (meer) keuze krijgen dan word de markt ineens een stuk levendiger .

Met het bewustworden van onze invloed op het miliue , bestaat er ook een nieuwe kans op samenwerkingen die buiten de gevestigde orde , tot nieuwe samenlevingen leidden , op lokaal niveau , dichter bij de mens, directer betrokken bij alles wat planmatig wenselijk is , van gezondheid tot global verbodenheid, gemotiveerd naar alles wat leeft , ten gunste van alles wat goed voor de Aarde is , Terug naar de Roots van waaruit wij een lichaam gekregen hebben om het plan van God in de kwetsbaarheid te vervolmaken . Of dit nu politiek word gestimuleerd of via totale ineenstorting van het ecologische systeem , het is belangrijk dat we de uitzonderlijke bevindingen seriues nemen en er zo aangenaam als mogelijk , oplossingen voor vinden die mensen uitdaagt om zich in te zetten voor een gezonder klimaat .

van buiten op 03-06-2017 11:03

Mensen toch, op dit moment is er al jaren een wereldramp aan de gang vanuit Japan onderschat dit niet met het CO2 probleem, CO2 is de langere visie, en kernfusie is het allergrootste probleem op dit moment zowel economish en als machtsmiddel.

Muisje op 03-06-2017 11:45

Moeilijk om tegenwoordig iemand  te geloven. Ik zie de strepen ook in de lucht en vroeg mij af of het echt alleen van de vliegtuigen kwam.

We worden ziek gemaakt, zodat de multi nationals meer geld kunnen verdienen. De machtigen in de wereld varen er wel bij. De arme man moet steeds meer inleveren. Er moeten  natuurlijk maar 500 miljoen mensen overblijven. Alle aanslagen van de afgelopen tijd zie ik als een offer aan de boze. Telkens als er een G7 conferentie of iets dergelijks is van de machtigen, wordt er een aanslag gepleegd. Bloedoffers, we weten wie daar verzot op is. De mensendoder, tegenstander van onze God en here Jezus. Hij gaat rond als een briesende leeuw. In de dagen van Noach waren er meer mensen op deze aarde dan nu. Het is een leugen dat er teveel mensen zijn.

Er is er maar 1 die we kunnen vertrouwen, kom heer Jezus, kom gauw. 

Muisje op 03-06-2017 11:52

Beste Xander,

bedankt voor je berichten. Gezien de tijd waarin wij leven, hoop ik dat we nog lang hier terecht kunnen voor de waarheid.

Er is niet veel meer over wat we kunnen vertrouwen.

Gods zegen.

Chris op 03-06-2017 11:56

@Lies Bedankt voor je goed gedocumenteerde en van valide argumenten voorziene bijdrage. Echt klasse!

Agenda 21 op 03-06-2017 13:41

@ Saandeknikker op 02-06-2017 19:00

Chemtrails bestaan ondanks dat dit wordt ontkend. Het zijn uitlaatgassporen van straalmororen van vliegtuigen, blijkbaar met chemicalën, die zeer lang blijven hangen en uitwaaieren en zo een sluierbewolking veroorzaken.

Bij ondergaande zon ziet men dat chemtrails merkwaardige kleurenspectra vertonen.

Contrails zijn normale uitlaatgassporen waarop waterstof condenseert; contrails,verdwijnen zichtbaar binnen enkele minuten.

Marjolein op 03-06-2017 13:45

Tom Hendrix @ 19:00 en Daniel @15:00 -

Tom Hendrix, Daniel noemt een stel mensen op die Joods zijn. Ik mag opmerken dat Mike Pence, de Vice President, niet in dit rijtje van adviseurs voor komt. Daniel insinueert daarmede dat President Trump in de macht van de zionistische lobby is. Daar recht voor uitkomen doet Daniel dus niet.

Willy op 03-06-2017 14:56

De wereldregering is er al dat zijn de zeventig landen van de VN . Het is de mens die door zijn economische groei,ontbossing en de oprukking van de vele woestijnen het klimaat veranderen en dat is geen goed nieuws maar ik geloof dat het zover niet zal komen! Shalom

Kees op 03-06-2017 15:45

De islam is veel verontrustender dan het klimaat.

Berkeboom op 03-06-2017 20:36

Proficiat Trump,doe zo verder! Eindelijk eens een precident die tegen de stroom durft in te gaan en zijn land niet te prooi geeft aan die satanische leugenaars.

Bk op 03-06-2017 22:19

Het is gelijk aan de evolutie theorie. Iedereen gelooft het, dus het moet wel waar zijn. Terwijl als je je er echt in verdiept, blijken er toch wel heel veel vraagtekens te bestaan. Wist je dat maar 0.03 procent van de lucht CO2 is. Ik herhaal..... 0.03%. dat is helemaal niks. Stel dat dit 6% stijgt. ( Volgens de geleerden) dan is het nog steeds maar 0.0318 % dit is nog steeds erg weinig.

Eva op 04-06-2017 23:03

De US heeft gekozen, mijn inziens een man die het land veel schade op vele vlakken toe kan brengen. Allemaal lekker naief, zijn de fossielen brandstoffen dan niet eindeloos... Lekker doorgaan op een middeleeuwse manier goed voor de jobs,toch!! Ik heb geen energie rekening meer 100% energie neutraal,daarnaast lever ik energie aan honderden huishoudens. Prima ontwikkeling. Trumps motto wordt als het zo doorgaat America last!

Dewevoga op 05-06-2017 11:20

@5318537 op 02-06-2017 18:34

Methaangas komt van bijvoorbeeld koeien,mensen.      Elke boom,plant,struik,en zelfs gras nemen methaan op.Sorry voor de late reactie, maar dat klopt niet. Bij ontbinding/verrotting van organische stoffen komt methaangas vrij en neemt het niet op. Misschien herinnert u zich wel de klokken in de sloot waar het gas in opgevangen wordt. Dat is niet het methaangas dat mensen of dieren uitstoten. En er zit meer methaangas in organisch afval zoals bladeren, etc. en het duurt ook iets langer voor het vrij komt. Ik denk dat u CO2 verwart met methaangas, wat wel een broeikasgas is.

Elske op 05-06-2017 11:40

Ik laat de CO2 discussie hierbij buiten beschouwing; daar valt het een en ander voor te zeggen, dat er temperatuur fluctuaties zijn over duizenden jaren. Dit is ook gebleken uit onderzoeken. Feit: de opwarming is waarneembaar (we hebben een huis in Noorwegen en daar praat de plaatselijke bevoling over niets anders dan dat ze winters niet zo koud meer zijn i.v.m. 40-70 jaar terug > geen sneeuwval meer gedurende de winter. geen vorst, etc..). Gevolg bijv.: het ondooien van de permafrost: het vrijkomen van methaan uit de toendra velden gaat een probleem worden. Tevens ben ik kort geleden in Canada geweest en heb de desolate teerzand gronden in Alberta aanschouwd. Verschrikkelijk. Daar gaat onze prachtige natuur; de Canadeze natuur. Dan spreken we in de USA nog niet over de vervuilende steenkool- en schalie gas- en olieboringen die niet goed zijn voor het milieu. In Brazilie, het Amazonegbied de houtkap; de longen van onze Aarde, etc.. Het mag duidelijk zijn dat de verwoesting van onze natuur, van moeder Aarde niet langer getolereerd mag worden. Wij moeten goed voor de Aarde zorgen, ook uit het oogpunt van ons geloof. Dit heeft niets met de klimaatakkoorden te maken en ook niet met economie, maar met ons geloof. Ik hoor hier niemand over. Trump wordt hier op handen gedragen, maar het is een man die 2x gescheiden is, vreemd ging om het leven, veel schulden heeft achtergelaten (ook in Friesland waar ik wegkom); is dat het voorbeeld van een gelovig man, die het goede voorbeeld is voor zijn volk? U mag er antwoord op geven. 

bk op 05-06-2017 22:48

Dat het klimaat veranderd is voor mij ook wel een feit. Alleen de oorzaak zoek ik niet in CO2. Daarom vind ik dat de volledige inzet niet op co2 moet zijn. M.i. Word deze situatie gecreëerd om olie producerende Staten buiten spel te zetten. En ook hier ben ik niet op tegen, maar dat CO2 daar de schuld van moet krijgen snap ik niet.

Pieter op 07-06-2017 02:04

Trump is onderdeel van het geheel. Laat jullie niet misleiden. Trump doet met opzet al deze dingen om mensen op het verkeerde spoor te brengen. Hij is net zo goed onderdeel van de illuminati en uiteindelijk doet hij er gewoon aan mee. Linksom of rechtsom.

Dit is allemaal onderdeel van Het Spel.

Patrick op 11-06-2017 01:33

blablabla poep ziek van.

Dames en heren .. dit is onze levens doel.

https://www.youtube.com/watch?v=FaBm7USGZlA

https://www.youtube.com/watch?v=_1Bv99YOGlY

Probleem in de wereld opgelost.......!?

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl