Headlines























































Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Putin in gesprek met NBC: ‘Zijn jullie soms allemaal je verstand kwijtgeraakt?’

Russische president: Als de Deep State JFK kan vermoorden, kunnen ze ook Rusland vals beschuldigen van hacken

 
In een interview met NBC News heeft de Russische president Vladimir Putin gisterenavond de spot gedreven met de complottheorie dat zijn regering de verkiezingen heeft gemanipuleerd om Donald Trump in het Witte Huis te krijgen. ‘Zijn jullie soms allemaal je verstand kwijtgeraakt?... Als de Deep State JFK kan vermoorden, kunnen ze ook Rusland vals beschuldigen van hacken.’

 

‘Heel creatief. Wat moeten jullie een saai leven hebben’

Putin deed door de media verspreide wilde suggesties dat hij nauwe banden had met de voormalige Nationale Veiligheid Adviseur Michael Flynn, en dat Trumps schoonzoon Jared Kushner allerlei duistere zaakjes via de Russische ambassadeur afhandelde, als onzin van de hand.

‘Ik vind dit echt verbijsterend. Jullie hebben van niets een sensatie gecreëerd. En deze sensatie hebben jullie in een oorlogswapen veranderd tegen de huidige president. Tja, dit is, weet je... jullie (media)mensen daar zijn zo creatief. Goed gedaan. Wat moeten jullie een saai leven hebben.’

‘Wat een lading onzin, zeg. Zijn jullie soms allemaal je verstand kwijtgeraakt?’

NBC kopstuk Megyn Kelly haalde vervolgens enkele complottheorieën aan, zoals de zogenaamde geheime communicatie tussen team Trump en het Kremlin, en een dossier met informatie waarmee de Russen Trump zouden kunnen chanteren. ‘De Amerikanen vragen zich af of u iets heeft dat onze president kan beschadigen.’

Putin: ‘Wat een lading onzin weer, zeg. Waar moeten wij die info vandaan hebben? Hadden we soms een speciale relatie met hem? We hadden helemaal géén relatie met hem. Ja, hij kwam wel eens naar Moskou, maar ik heb hem nooit ontmoet. Er zijn veel Amerikanen die ons bezoeken. Op dit moment zijn er denk ik vertegenwoordigers van zo’n 100 Amerikaanse bedrijven in Rusland. Denkt u soms dat wij nu van hen allemaal compromitterende informatie verzamelen, of zo? Hebben jullie daar allemaal je verstand verloren soms?’ (1)

‘Simpel om Rusland de schuld te geven’

De Russische leider haalde ook nog de moord op John F. Kennedy aan. ‘Er is een theorie dat JFK is vermoord door de Amerikaanse inlichtingendiensten (de ‘Deep State’ schaduwregering). Als dat klopt, wat niet worden uitgesloten, wat kan er heden ten dage dan eenvoudiger zijn dan alle technische middelen waar de inlichtingendiensten over beschikken te gebruiken om een aantal (hack)aanvallen te organiseren, en dan met de vinger naar Rusland te wijzen?’ (3)

Putin concludeerde dan ook dat alle beschuldigingen dat Rusland de Amerikaanse verkiezingen zou hebben gemanipuleerd ‘bedoeld zijn als een aanval op de huidige president. Hier houden wij ons niet mee bezig, dit zijn jullie binnenlandse ruzietjes. Jullie moeten die oplossen, er is niets om over te praten.’

‘Verkiezingsuitslag beïnvloeden onmogelijk’

Amerikaanse officials zijn naar Putins overtuiging misleid met informatie die niet goed geanalyseerd is. ‘We hebben ook met voormalig president Obama en andere officials gepraat. Niemand heeft ook maar enig direct bewijs laten zien. Daarnaast ben ik er rotsvast van overtuigd dat geen enkele inmenging van buitenaf, zeker niet bij een grootmacht als de VS, de uitslag van de verkiezingen kan beïnvloeden. Dat is niet mogelijk. Nooit.’ (3)

NBC plaatst rectificatie na nepnieuws

Om het interview te promoten berichtte NBC dat ‘Putin niet ontkent dat hij compromitterende informatie over president Trump heeft’. Dit nepnieuws werd echter niet overgenomen door zusterstation CNBC, noch door Reuters, die het wèl correct vermeldden: ‘Putin ontkent dat hij compromitterende informatie over Trump heeft’. NBC, dat nauwe banden heeft met de Democraten en de ‘Deep State’ schaduwregering, en van meet af aan alleen maar negatief over Trump heeft bericht, kon vervolgens niet anders dan een rectificatie plaatsen. (2)



Xander

(1) Breitbart
(2) Breitbart
(3) Infowars

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum.

Reacties

JM op 05-06-2017 15:11

Putin is zeer beleefd en verstandig. Want hij had ook nog kunnen praten over de Twin Towers en Building 7 die door controlled demolition met explosieven naar benden zijn gehaald!

rescue op 05-06-2017 15:13

Als ik Trump was zou ik minstens 10 grote linkse leugenzenders de lucht uit halen. Wat een stapelgekke idioten daar in Amerika. Kleutergedrag.

Tom Hendrix op 05-06-2017 15:45

In dit geval, geloof ik dat Putin, de waarheid spreekt. Ik zal niet beweren, dat Putin een " koorknaap", is, maar het artikel geeft mij genoeg redenen om aan te nemen, dat de "linkse rode kerk", en de "globalisten", samenwerken met " de deep state", om Trump een "hak", te zetten.

GuardianofRetro op 05-06-2017 15:47

wel dapper van de boodschapper van de Duivel om eindelijk eens Putin aan het woord te laten nadat dit soort zenders maandenlang allerlei russofobe commentatoren aan het woord lieten zoals die gast van WNL die van der Roer die alleen maar oorlogszuchtige taal kan uitkramen.

Bart op 05-06-2017 15:48

Poetin, ex-FSB'er en oorlogshitser. Waarom zou deze dwergdictator te vertrouwen of ook maar voor het geringste geloofwaardig zijn??

Lies op 05-06-2017 15:58

Amerika de nieuwe bananen republiek in wording .

johny op 05-06-2017 16:18

Gelukig heeft Putin alvast zijn verstand niet verloren, maar gebruikt. Hoeveel keer heeft de bende obama hem uitgedaagd en bleef Putin ( rustig ) afwachten.  Met een dommerik als obama in dezelfde omstandgheden zaten we nu in een wereldoorlog of werd over west-europa niet meer gesproken.

Dewevoga op 05-06-2017 16:31

Misschien is dit al voor mij door iemand op deze site vermeld, dan is het misschien overbodig, maar we hebben weer een mogelijkheid om een petitie in te dienen. De eerste drie punten:

VOORSTELLEN VOOR COLLECTIEVE BELASTING OVEREENBKOMST (CBO)
 
 
Primaire Overheidstaak voor uitgave belastinggelden; (tand)zorgfonds, veiligheid,ouderenopvang, huisvesting, infrastructuur, scholing (Basisbeurs) & sociale zekerheid/bijstand. (Op deze kerntaken mag nooit bezuinigd worden ten koste van politieke idealen, buitenlandse verdragen en subsidies)
 
Aanspraak op het Nederlandse sociale stelstel, stemrecht en een Overheidsfunctie, alleen mogelijk met een enkelvoudige Nederlandse nationaliteit. Zo dat ons sociale stelstel en democratie beschermd wordt tegen infiltratie en plundering van buitenlandse invloeden/machten.
 
Afschaffing 1e Kamer en Raad van State en invoering van Constitutioneel Gerechtshof & Bindend referendum (burgerinitiatief) en ni eu we gekozen functie“justitiëleombudsman/vrouw” (Ombudsfunctie met bevoegdheid tot rechtsvervolging)

 

https://fenixx.org/2017/06/02/oproep-petitie-aanklacht-collectieve-belasting-overeenkomst/

5318537 op 05-06-2017 16:47

JM op 05-06-2017 15:11         Het is een verzinsel dat deze gebouwen door controlled demolition zijn ingestort.          De Twins en building7 zijn ingestort door staal wat sterk vezwakt was door de intense hitte.........de Twins door een directe inslag met gigantische hoeveelheid aan brandstof.......Nr 7 door inslag brokstukken van de Twins.

Gezien op TV een brand in een kantoorpand op de begane grond waar een zware plafondbalk van staal gewoon begon door te zakken door zijn eigen gewicht.

Noot hierbij is dat Nr 7 wel verdacht is omdat daar ook een veiligheidsbunker aanwezig was,maar de brand die woedde op de middelste etages deed het gebouw inzakken.

Gebleken is wel dat staalbouw zwakker is dan betonbouw.(Al verzwakt beton ook door heftige brand,en kan zelfs ook vlam vatten wat gebeurde bij de salpeteropslag van de Mekog (Hoogovens) lang geleden.

Het complot is eerder dat,,men,,de vliegtuig kapers hun gang liet gaan ondanks dat,,men,,wist dat er plannen waren om vliegtuigen in hoge gebouwen te vliegen. 

Dit om makkelijker maatregelen te kunnen nemen omdat het volk actie eist.         Hetzelfde vergelijk voorwetenschap/methode is Pearl Harbor waar het ook stijf stond van toevalligheden..........exclusief het gegeven dat slagschepen verouderd waren vergeleken met vliegdekschepen.(Als mogelijkheid om zonder veel weerstand/discussie de vloot te vernieuwen)

Indien,,nodig,,worden wij opgeofferd,ook millitairen,om politieke beslissingen makkelijker door te kunnen drukken.(En dat is nu ook actueel i.v.m.de verlangde NWO)

JP op 05-06-2017 16:54

Megyn Kelly "Miss Fake News"

Vrijheid op 05-06-2017 17:01

Je moet het zo zien , poetin beschermt de crhistenen neem daar maar een voorbeeld aan rutten

HorKor op 05-06-2017 17:08

een rectificatie plaatsen! dan is het kwaad reeds geschiet

jeanne1957@live.nl op 05-06-2017 17:10

Een grote hoax, deze twee grootste aardsrivalen, zitten samen hand in hand in het isis ruimte station ,wat trouwens een solide eenheid is. Maar wil  je de onderste steen boven halen.

1 volg de geldstroom routes.

2 volg de grondstof routes.

3 volg de wapenhandel. routes.

Dit is de drie eenheid, maar wie gaat dat in godsnaam oplossen in dit systeem. ik zelf hoop op een flinke impuls van de zon. Worden we gelijk waker geschut.  (Goed nadenken over de laatste regel mensen.)  

nadine op 05-06-2017 18:13

We moeten zeker die putin geloven is geen haar beter ik heb boek van twee Russische journalistes gelezen een is  vermoord en ander verbannen ik geloof Denemarken of Zweden putin heulde met moslim regeerder in Tsjetsenie  welke 'misdaden er daar zijn en nog gebeuren maar  dit komt moeilijk uit want bevolking wordt geterroriseerd dat hij eerst eens naar zijn eigen kijkt het is bij hem nog erger maar doet er alles aan om een schoon imago naar buiten te hebben maar rechtbanken zijn absoluut corrupt en mensen worden dagelijks vermoord en gevangen genomen zonder proces

Een ander geluid op 05-06-2017 19:31

5318537 op 05-06-2017 16:47

Ik heb er heel lang net zo over gedacht als u.

Echter, ik geloof de officiële versie niet meer. De 2 grote torens zijn vrij netjes in elkaar gezakt. Lijkt me sterk, dat daardoor gebouw nr 7 in brand kwam te staan, laat staan volledig verwoestten.

Onderstaand een linkje en een citaat uit dat linkje. Verklaring lijkt mij vrij plausibel: 

http://wetenschap.infonu.nl/onderzoek/71624-waardoor-zijn-de-twin-towers-ingestort.html

Citaat:

Is het mogelijk dat een kerosinebrand staal kan doen smelten?

Bij beide vliegtuigen, ontplofte het grootste deel van de kerosine direct na de inslag in een enorme vuurbal. Dat er dan ook werkelijk continu kerosinebranden gewoed hebben in de torens is niet erg waarschijnlijk.

Waren de branden in staat het staal te doen smelten?

Het gebruikte staal in de Twin Towers kan niet smelten onder een temperatuur van 1538 ⁰C. Kerosine is een koolwaterstof die na 40 minuten branden een constante temperatuur van 1120 ⁰C kan bereiken, maar alleen als er een continue toevoer van brandstof is. Vrijwel al het kerosine is bij beide torens direct na de inslag ontploft in een grote vuurbal. Het is daarom wetenschappelijk gezien onmogelijk dat kerosine het staal heeft doen smelten.Toch is er gesmolten staal gevonden. Volgens wetenschappers en complotaanhangers is het wel duidelijk: explosieven, bestaande uit thermiet en thermaat zijn de hoofdoorzaak geweest van de instortingen van beide torens.Fysicus Steven E. Jones heeft jarenlang onderzoek gedaan naar koude kernfusie. Hij zegt dan ook in zijn onderzoek thermiet en thermaat gevonden te hebben uit stoffen die vrijgekomen zijn na de instortingen. Dit is zelfs bevestigd in officiële rapporten.Ook thermaat kan zich gemakkelijk door staal snijden. Wanneer thermiet in combinatie is met zwavel, is het thermaat, dat een nog meer krachtige stof is.

Einde citaat

Bambi op 05-06-2017 19:52

Putin is geen zeveraar, wees daar maar zeker van!

rescue op 05-06-2017 20:32

Als een verdieping verzwakt stort het hele bovenstuk in een blok opzij, niet etage voor etage. Iedere leek kan het verschil zien. Elke gecontroleerde explosie verloopt exact zoals op 911. Overigens gaan al die oorlogen om de controle over olie en gas en de positie van Israel.

Qromwel op 05-06-2017 20:57

Niet ontkend. Er is onvoorstelbaar veel wat niet ontkend wordt.

Leon op 05-06-2017 21:05

Inderdaad Tom Hendrix (050617/15.45 uur) > Putin is geen koorknaap. Maar met het uitspreken van de woorden "dat geen enkele inmenging van buitenaf, zeker niet bij een grootmacht als de USA, de verkiezing heeft of ooit kan beinvloeden" ben ik het nuchter denkend eens. Wat voor info moet je hebben om te zorgen dat niet A maar B de positie gaat bekleden? En indien A dan toch dreigt te winnen en de info komt naar buiten zou dat voor A dan als surprise komen of heeft A dan al een scenario bedacht om deze info plausibel te weerleggen? En is dan nog (inderdaad meneer Putin-wederom de spijker op z'n kop👍met de huidige technologie is alles aannemelijk te maken) zeker wie er echt de waarheid spreekt?

Zoals door Jesse Klaver & consorten ieder terecht kritisch geluid tegen de islam onterecht 'islamofobie' wordt genoemd is het de voortdurende stroom onzin en pro globalistische, anti Putin hersenspoelerij van de msm die onze weke schedel nog meer indoctrineert. Wij moeten Putin gaan zien als De vijand. Waarom? Omdat hij het spel van de pro islam elite in Brussel niet mee wil spelen. Dus dan zit er (met de huidige technologie) niets anders op dan dit walgelijk doorzichtige demoniserings proces.

John van Dokkumburg op 05-06-2017 21:20

Tja , ik kan hier wel weer op reageren want het is een dubbel agent nieuws stukje, bedacht om de Amerikaanse media in verwarring te laten om hen vervolgens voor sensationelen uit te maken , maar goed , we weten inmiddels dat fake tegenwoordig een Staats aangelegendheid is , van een verwarring creeren om vervolgens het door diverse insiders te laten ontravelen ... , en het is wat het meeste propaganda maniertje wat wantrouwen op mensen uitoefend, wie kunnen we vertrouwen , en wie wint deze slag , is het de vrije media of de Staats gecontroleerde . Ik denk dat wanneer er zulke verdachte omstandigheden ontstaan , de media er nog geen groot verhaal van zou mogen maken , maar wel is het zo dat er een open discussei met al de betrokkenen over gevoer zou mogen worden. Neutraliteit is voor ieder individue het belangrijkste, maar manipuleer je de mensen met fake , overdrijving of belemmering van het werk van media, dan ben je een leugenaar .

Een ander geluid op 05-06-2017 22:26

nadine op 05-06-2017 18:13

Daar heeft u een sterk punt ! Poetin en Ramzan Kadyrov; twee handen op een buik.................. Openlijk heeft heer Poetin niet zoveel op met de islam, maar Ramzan mag gewoon officieus de sharia toepassen in Tsjetsjenië, een autonome republiek van Rusland. Ramzan Kadyrov wordt ook in verband gebracht met de moorden op Anna Politkovskaya (journaliste) en Boris Nemtsov (politicus). Nemtsov gaf enige uren voor zijn dood nog een interview, waarin hij heer Poetin een pathologische leugenaar noemde. Op zich geen vreemde karaktertrek voor een politicus. Mark Rutte heeft op dat punt ook een reputatie hoog te houden. 

http://www.eng.kavkaz-uzel.eu/articles/13423/

Stan op 06-06-2017 09:05

Nou ja zeg ,net wakker NOS journaal aan en direct een bak anti Trump hysterie.

Een ander geluid op 06-06-2017 09:18

Hoe het ook zij; in de USA is wel een NSA medewerkster Reality Leigh Winner gearresteerd, die ervan wordt verdacht vertrouwelijke informatie naar de media ("The Intercept") te hebben gelekt. Julian Assange heeft inmiddels zijn steun uitgesproken voor Winner.

Uit die gelekte documenten zou blijken, dat Russische hackers in ieder geval geprobeerd hebben om te hacken bij een US bedrijf dat technische ondersteuning biedt bij US stemcomputers.

Zou heer Poetin dan toch weer eens een keertje jokken...............?

http://nos.nl/artikel/2176769-arrestatie-in-vs-voor-lekken-van-inlichtingen-naar-de-media.html

http://mashable.com/2017/06/05/nsa-leak-reality-winner/#m58SusmB9aqs

5318537 op 06-06-2017 11:55

Een ander geluid op 05-06-2017 19:31          Op zich zakten de grote torens netjes in maar toch werden er grote stukken rondgeslingerd.         De inslagen verzwakten de staalconstructie,er bleef vervolgens genoeg brandstof over om een heet vuur te creeren dat de verzwakte constructie nog meer aantastte,om uiteindelijk onder het gewicht te bezwijken.       Het vuur kan heter zijn dan een gewoon kerosine fikkie omdat er sterke luchtstromingen ontstonden die het vuur aanjoegen als een smidsvuur.(blaasbalg)

Op de video,s is smeltend staal te zien op de hoek van de zuidtoren waar het vuur met kracht naar buiten blies.         Maar ik stop nu maar want het zou welles nietes worden.        Groetjes.

Willy op 06-06-2017 12:54

Er zijn onzichbare krachten bezig die de VS en Rusland uit elkaar aan het spelen zijn wie ? zeker leden van de  machtigste loge waar zelfs kerkelijke gezagdragers lid van zijn !! Shalom

Yerik op 06-06-2017 12:57

Laat mij de straf raden voor de moordenaars van de twee meisjes.Beginnen al met Jeugdstrafrecht, veroordeling 2 jr. waarvan 1 voorwaardelijk met aftrek voorarrest en evt. jeugd-tbs òf geen straf en meteen jeugd-t.b.s.Lees e.e.a. als volgt voor de straf: ondersteuning advocatuur, hulp psychologen, begripvolle behandeling in jeugdinrichting, comfortabel onderkomen, eten naar wens, dagelijkse bezigheidstherapie en als jeugd-t.b.s. ingaat betekent dat: voortzetting dagelijkse bezigheidstherapie, uitkering(en), ondersteuning op alle mogelijk gebied, na afloop voorzien worden van huis met inrichting, aanbieden geschapen overheidsbaantje. Ik zal ast nog wel iets vergeten zijn of niet weten. Leve het grootste krankzinnigengesticht te wereld: Nederland, het laat waarvan het grootste deel van het volk uit slapende idioten bestaat omdat ze dit wel goed vinden.

Een ander geluid op 06-06-2017 14:25

Yerik op 06-06-2017 12:57

Laten we eerst eens kijken of deze verdachten ook daadwerkelijk de daders zijn. Doorgaans duurt het in NL wat langer voordat moordzaken worden opgelost. Nu in 1x twee te gelijk binnen 48 uur.......... 

Schiedammer Parkmoord op Nienke Kleiss (2000). In 1e instantie 11 jarig vriendje en medeslachtoffer verdacht. Daarna Kees B. ten onrechte veroordeeld. Uiteindelijk pas in 2005 werkelijke dader voor het gerecht.

Een ander geluid op 06-06-2017 14:27

5318537 op 06-06-2017 11:55

Dank voor uw aanvulling. Groetjes. 

Oma op 06-06-2017 14:48

@Yerik: inderdaad, criminelen worden uit alle macht beschermd, ook zo in apenland BE. Wel volwassen genoeg om een leven te nemen en te moorden, dan Ook volwassen genoeg om als volwassene berecht én gestraft te worden. En vermits het minderjarigen zijn, dienen de ouders als verantwoordelijken als medeplichtig ook berecht en gestraft worden. Punt, dát is rechtvaardigheid en rechtspraak, meer is daar niet over te zeggen. Al de rest is onzin en misdadig!

cefas op 06-06-2017 16:19

Wat een pulp-media (NBC en de rest van dat reguliere nep-nieuws zooitje). Putin lijkt nog het meest gezonde verstand te hebben in deze dolgedraaide wereld.

stevan op 06-06-2017 18:01

a;s eenvpudig mens kan ik niets anders zeggen dat niets mooiers is dan eigen conclusie trekken.Poetin zou wel eens iets hebben over Trumph maar dat hebben Amerikanen ook over poetien met andere worden USA (Deep State) hebben te veel boter op hun hoofd dan ze denken en alles is te torpederen, neem nou klimaataccord reductue van energie is allen mogelijk als je 95 % van mensheid  uitroeit  en ga maar zo door er zijn ral van voorbelden wat elite tegenspreekt 

Ik ben Geboren Jufoslaaf met eigen mening ik moet niets hebben van Timmermans,van Balen, Junker en dat soort maloten  want dat soorr mensen kan je heel makkelijk als je kalm blijft buiten spel zetten, en waarom geloof ik nu Poetin meer dan '"onze'" leiders is om heel simpele redenen ik lees niet allen jullie blog maar nog veel meer helaas doe ik dat niet elke dag anders gaay mijn gezondheid naar de kloten, k ga uit van mijn eigen instikt en die heeft altijd 100% gelijk dat zou meer mensen moeten doen dan zomaar geloven op woord van Elte en CO en over EU wil ik helemaal niet hebben anders gaat mijn maag weer protesteren 

emile op 06-06-2017 18:30

Wat interesseert mij die Putin, Assad, Khadaffi... ? Al die zogenaamde democratiserings- en bevrijdingsacties hebben tot niets of erger geleid en aan het einde van mijn salaris houd ik altijd nog een flink stuk maand over. Alle mensen die ik ken hebben geen geld in de portemonnee, maar kunnen wel gigantische kredieten opnemen voor soms een eenvoudige woning. Wanneer komt daar eens een oplossing voor vanuit onze Optimist? Graag dat soort zaken eens bespreken. Sinds het akkoord van Wassenaar stijgen de lonen nauwelijks, maar bijvoorbeeld de gemeentelasten en belastingen des te meer, VVD of geen VVD.... Het leidt allemaal alleen maar af van wat wij als gewone mensen nodig hebben. rust, respect en stabiliteit.

rescue op 06-06-2017 19:05

Wat de bijbelse profetie betreft; lees de toekomst van de USA in Openb.17-18 en van Rusland in Ezechiel 38-39. Je wil niet in hun schoenen staan. En van de EU, lees Dan.2 en 7. En Van China en de rest, lees Openb.19. En van de Islam, lees Obadja. En Israel lees Zach.12-14. Maranatha.

Lies op 07-06-2017 09:01

Putin houdt ook Soros buiten de deur. Daar zijn zijn volgelingen niet blij mee en mede daarom wordt Putin in een kwaad daglicht gesteld.

Een ander geluid op 07-06-2017 12:54

Yerik op 06-06-2017 12:57

Nog een sterk staaltje recherchewerk. Echter, niet van de politie, maar van het slachtoffer.

Vrouw uit Hoorn, bijna gewurgt, aangerand en beroofd van haar mobiele telefoon, wist met behulp van de app "Find my Iphone" en een nep-profiel op Badoo zelf haar belager op te sporen.

Volgens de politie was de telefoon niet traceerbaar.............. Het moet niet veel gekker worden in NL. Misschien een leuk onderwerp voor Jinek, Pauw en de rest van de politiek-correcte praatjes-programma's.

Het bleek te gaan om een 28-jarige Somalische asielzoeker................

http://www.nu.nl/binnenland/4750353/vrouw-hoorn-spoort-aanrander-zelf.html

IIS op 07-06-2017 19:35

Wie tegen het nazi Westen en zijn griezelhoofden ageert zie ik als held. Putin is een einbaas.

Robie op 07-06-2017 20:16

Een ander geluid op 07-06-2017 12:54

Zit in Oost-Europa en de oplossingspercentage zit hier tegen de 90% aan !!

maar flitsen ect zie je ze haast nooit.
Privé mag je mits je een vergunning hebt altijd een vuurwapen verborgen bij je dragen,wel wordt van je verwacht dat je evt ook anderen beschermt en bijstand verleend.
Huis en haard en zo ook je eigendommen worden door de wet zeer goed beschermt,zo mag je ook geweld gebruiken om dit te beschermen.
Door het tuinhekje lopen naar de voordeur kan je al een stuk hout in je nek opleveren,als je al niet door een waakhond verscheurt word.
als eigenaar sta je dan ook altijd in je recht.
Niet zoals in Nederland dat ze door je tuin lopen je auto slopen of stenen door je raam of wat dan ook,hier laten ze de pitbull los en suc6 verder.
(kost de dader niet alleen tientallen hechtingen maar ook nog celstraf.)
Een ander geluid op 07-06-2017 22:38

Robie op 07-06-2017 20:16

Klinkt goed.

Ik las enige tijd geleden, dat in Moermansk 51 migranten vrouwen lastig vielen bij een nachtclub. Die dachten wat in Keulen kon, in Moermansk ook wel zou lukken. Toen kregen ze een flink pak slaag van Russische mannen en konden 18 migrantjes naar het ziekenhuis. Toen de politie kwam werden de migranten gearresteerd en kregen ook nog wat tikken van de politie. Het "eigen initiatief" van de Russen werd verder niet onderzocht.

Ben over het algemeen zeer kritisch naar Rusland. Maar deze aanpak kan ik zeer waarderen.

Een voorbeeld, dat overal navolging verdient ! Ook in NL. Alleen zou ik, na "uitleg Europese fatsoensregels" aan migrantjes, de komst van de politie niet afwachten :-)

Emile op 09-06-2017 09:54

@Een ander geluid

En wat zo grappig is aan Moermansk? Waarom denk je dat die "vluchtelingen" daar zijn? Ze zijn op doorreis naar Noorwegen. Nou heb ik ergens gelezen dat Noorwegen een muur aan het bouwen is tussen Rusland en Noorwegen, maar dat is dan kennelijk anders dan de "Mexicaanse" muur voor de NOS.

Een ander geluid op 09-06-2017 14:26

Emile op 09-06-2017 09:54

Waar precies in mijn post geef ik aan dit grappig te vinden?? Als je goed leest, kan je alleen afleiden dat ik een lik op stuk beleid wel kan waarderen. Dat is een wereld van verschil met grappig.

Deze migranten waren vanuit Noorwegen uitgezet / terug gestuurd naar Rusland, vanwege eerder "slecht gedrag" in Noorwegen. Mij lijkt, dat we hier kunnen spreken van hardnekkig recidivisme !

Op internet valt alles te vinden. Dus als je even de moeite genomen had, was je conclusie waarschijnlijk anders geweest.

Onderstaand een van de vele linkjes, die op internet te vinden zijn over dit incident.    Graag gedaan. 

https://jdreport.com/mannelijke-vluchtelingen-gaan-stappen-in-rusland-vallen-meisjes-lastig-worden-wakker-in-het-ziekenhuis/

Een ander geluid op 09-06-2017 17:20

Emile op 09-06-2017 09:54

Sorry, Emile. Zo te zien, heb ik de strekking van je post verkeerd geïnterpreteerd. Ik had goed moeten lezen !! Mijn oprechte excuses. 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.



Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl