HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Parijs krijgt ‘no-go zone’ app; Tsjechen mogen zelf terroristen neerschieten


Welkom in cultureel verrijkt geïslamiseerd Parijs.

Islamisering Europa, situatie eind juni 2017. Inwoners en bezoekers in Parijs kunnen vanaf nu een app downloaden die waarschuwt voor islamitische no-go zones, aanrandingen en berovingen. In Tsjechië heeft het parlement met overweldigende meerderheid ingestemd met het wetsvoorstel om burgers het recht te geven zelf met vuurwapens terroristen uit te schakelen. Het parlement wijst specifiek op de situatie in West Europa, waar al honderden slachtoffers zijn gevallen omdat de weerloos gemaakte burgers daar niet het recht hebben zichzelf met wapens te verdedigen.

 

Gebruikers van de app kunnen elkaar waarschuwen voor geweld, agressie, aanrandingen en ‘lomp gedrag’ in de stad, waar illegale migranten soms midden op straat en in metrostations kamperen. Onlangs schreven we dat uit diverse officiële onderzoeken bleek dat in sommige wijken 100% van alle vrouwen is aangerand door migranten.

‘De app is een onmisbare applicatie voor iedereen die vindt dat de culturele ‘verrijking’ van niet-inheemsen niet verenigbaar is met onze manier van leven,’ gaf een gebruiker als commentaar. Iemand anders schreef: ‘Gezien de huidige aftakeling kun je maar beter deze app hebben... helaas.’

Al honderden gebieden gevaarlijk voor overheidsdiensten

In oktober 2016 beweerde de socialistische regering van premier Valls nog dat er geen no-go zones in Frankrijk bestaan. De politievakbonden spraken dit onmiddellijk tegen, en wezen erop dat er al 751 wijken en gebieden zijn waar agenten, brandweermannen, ambulancepersoneel en ‘zo ongeveer iedere vertegenwoordiger van de staat’ niet zonder gevaar voor zichzelf hun taken kunnen uitvoeren, of zelfs maar kunnen betreden. (1)

Dezelfde overheidsdiensten in Nederland waarschuwden enige tijd geleden dat het geweld dat met name tijdens oud-en-nieuw tegen hen wordt gebruikt, onacceptabele vormen heeft aangenomen. Ook hier gaat het in 9 van de 10 gevallen om wijken waar een groot deel van de bewoners een niet-Nederlandse achtergrond heeft, en er vaak één specifieke religie en aanverwante cultuur op nahouden.

Tsjechië: Burgers mogen vuurwapens tegen terroristen gebruiken

In Oost Europa staat de tientallen jaren bezetting en overheersing door de Sovjets de bevolking en politiek nog vers in het geheugen. Daarom weigeren deze landen mee te werken aan de door Brussel, Berlijn en Parijs geëiste massa immigratie en daaraan gekoppelde islamisering van onze samenleving.

Met het oog op de vele terreuraanslagen en honderden slachtoffers in West Europa heeft het Tsjechische parlement met overweldigende meerderheid ingestemd met een wetsvoorstel om burgers het recht te geven zich met vuurwapens tegen terroristen te verdedigen. Tsjechië is het op 5 na veiligste land ter wereld, en is nog door niet één aanslag getroffen. (2)

EU richtlijn maakt onderdanen compleet weerloos

Het besluit van het Tsjechische parlement was een reactie op een eerder dit jaar door de EU ingevoerde richtlijn om de autochtone bevolking van Europa stapsgewijs totaal te ontwapenen (te beginnen met halfautomatische en goed te verbergen vuurwapens), zogenaamd omdat dit het risico op terreuraanslagen zou verminderen.

Dat alle aanslagen in Europa met illegale wapens worden gepleegd, en al tientallen jaren in Israël wordt bewezen dat bewapende burgers juist voorkomen dat er veel meer slachtoffers vallen door (Palestijnse) terroristen, wordt zoals we gewend zijn geheel genegeerd.


Xander

(1) Breitbart
(2) Sputnik News

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Pagina12
Willy op 30-06-2017 14:20

We weten dat de meeste criminaliteit gepleegd wordt door asielzoekers zo zijn in Belgie het aantal inbraken gestegen alleen het komt niet in het nieuws ! In mijn stamcafe in een groot dorp in het Antwerpse is ingebroken m'n heeft sigaretten gestolen wat geld en nog wat bruikbaars men kwam langs een klein venster binnen waar ze een kind kunnen doorsteken volgens de politie nieuwe tactiek van asielzoekers zoals vroeger de oosteuropese bendes deden! Dat Frankrijk niet meer veilig is blijkt uit het artikel daar struikeld de ene asielzoeker over de andere en zeker nu Daesh aan de verliezende hand is zullen er vele terugkeren en in het M.O. Nadert Iran het Land Israel volgens de veiligheidsdiensten zou Iraanse troepen klaar staan om de Golanhoogte te heroveren als dit een feit wordt is wereldoorlog drie en feit !! Shalom

rescue op 30-06-2017 14:24

In Tsjechie gebruiken ze hun verstand nog hoewel ze nog niet slim genoeg zijn om de EU te verlaten, wakker?

René van Zalk op 30-06-2017 14:37

Je moet wel steke blind zijn als je niet ziet dat het probleem met de no-go zones op de langere termijn compleet uit de hand loopt.

Groetnnn uut Nunspeet, De Parel van de Veluwe :-) 

Rebellio op 30-06-2017 14:39

Een mooi voorbeeld om te gebruiken bij de inburgeringscursus voor het gezegde "dweilen met de kraan open". En uiteindelijk: "Als het schaap verdronken is, dan pas dempen wij in Nederland de put". We moeten alleen nog even wachten tot er genoeg schapen 'verdronken' zijn...

Nieuw Begin op 30-06-2017 15:52

Als de PVV een wetsvoorstel gaat indienen om in Nederland wapens te mogen dragen ter verdediging tegen aanslagplegers uit zekere hoek wordt het zeker de grootste partij als de nieuwe verkiezingen binnenkort een feit zijn. 

Nederlandse overheid is de meest verschrikkelijke aller tijden ondanks het promo filmpje van de VVD:

https://twitter.com/VVD?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.geenstijl.nl%2Fmt%2Farchieven%2F2017%2F06%2Ffeelgood_vvdfilmpje_hardop_uit.html

En zie hoe de staatsomroep het niet kan laten ...nog even en zelfs hoofddoekjes op de kwelbuis:

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/06/een_simpele_rekensom_voor_de_e.html#comments

Vergis u niet, in Bijbelse termen: 'de duivel gaat brullende ronmd zoekende etc etc....' weest dus waakzaam en stem dadelijk PVV :)

Bundy op 30-06-2017 15:52

Geheel off-topic wil ik melden dat bij eén site een beetje is doorgedrongen hoe de absolute macht op aarde nu is verdeeld .

Zij beginnen het te begrijpen wat blijkt uit de zin : " Trump die geheel onder contrôle staat van... ".

Volgens hen staat de man hoog in de top der Illuminaten  maar hij is de hoogste ,  dit is niet zonder gevolgen gebleven en veel grotere zaken zullen spoedig volgen .

Infidel4U op 30-06-2017 16:16

En Nederland loopt voorop in het ontwapenen van de burgerbevolking....

loci op 30-06-2017 16:47

@Bundy 15.52

Bron ?

JP op 30-06-2017 16:57

@Rene van Zalk op 30-06-2017 14:37 

Als het zo doorgaat, dan wordt het nog een Parel voor de zwijnen.

 

:-) Mod.

Singleman op 30-06-2017 17:06

Dat zullen wij hier nooit krijgen zulke toestemming, maar of hun dat toestemmen of niet, we hebben altijd recht op zelfverdediging, maar we zullen het achteraf moeten gaan uitleggen op een of andere rechtbank als het uit de hand loopt.... Hier wordt verondersteld dat alléén politie & leger bewapend mogen zijn, maar hun, de politiekers zitten zelf overal moslims te bewapenen, wie bewapenden IS & de jihadisten? Wie laten jihadisten terugkeren alsof er geen vuiltje aan de lucht was? Deze zogenaamde democratische politiekers zijn verantwoordelijk voor de slachtoffers die er zullen vallen, wel raar dat ze nooit politiekers doden maar altijd ongewapende weerloze burgers. Ik weet wel waarom ze nooit politiekers doden, daar krijgen ze geld van & wapens....

jottum op 30-06-2017 17:17

Heel Frankrijk is toch een no go-zone, in de zin van een non gouvermentele ?  

Ja, als een minuscuul vergunninkje van een vakantiehuisje niet in orde is, weten ze je te vinden. Zoals overal 'de goedsuffe' Hansje Doorzonwonings volop gecontroleerd en in de gaten gehouden wordt: zet je een vuilniszak verkeerd buiten, weten ze je te vinden, kweken ze kakkerlakken die een portiek vergiftigen, is het een privé-zaak: overheden kosten veel, betekenen weinig.  

cefas op 30-06-2017 17:37

Hoe je het went of keert, de Islam is een intense haat-religie, dat heeft het al lang genoeg bewezen, alleen de wegkijkers en de verantwoordelijken willen het niet zien, de werkelijkheid laat de waarheid zien.

jottum op 30-06-2017 17:38

Balthasar Gerards kwam ook uit een no go-zone. Napoleon en de Gaulle ook: het is het land, de wijn en kaas dat het land onbetrouwbaar maakt. Hiervoor zou op google maps een no go app moeten worden geintroduceerd :-) 

Sirius op 30-06-2017 17:58

Daar ben ik voor om wapens te dragen en vooral voor vrouwen. Maar de goede moeten met de kwade lijden, als je een ruzie hebt en je hebt een wapen? of een hekel aan de buurman. Is best moeilijk zoiets.

gvk op 30-06-2017 18:38

autochtone bevolking van Europa wordt ontwapend, moslims worden bewapend, linkse anti-Christ regeringen aan het werk :-(

van buiten op 30-06-2017 18:41

Let op als isis is verslagen , en de huurlingen van isis weer worden teruggevlogen met de CIA naar amerika, zal de rest zijn toevlucht nemen naar europa met alle gevolgen van dien.

Robie op 30-06-2017 18:43

Zag onlang een mooi voorbeeld hiervan,in New-york was een rechtse demonstratie,en zoals verwacht liep dat ANTIFA tuig weer grof geweld gebruiken tegen iedereen,maar in texas waar elke een wapen bij zich draagt zag je er niet een van die helden.

en Daarom is het in Tsjechië ook stukken veiliger,veel hebben er een wapen,en ze hebben over het algemeen een hekel aan geweld.Die regel wat er nu door is gelde al maar is nu wettelijk op papier gezet.met meer de nadruk op de plicht om je medeburger te beschermen. 
Tom Hendrix op 30-06-2017 18:57

Tja, de gevolgen van " de Resolutie van Straatsburg", evenals de massa-immigratie blijven niet uit. De "doos van Pandora", staat helaas wagenwijd open.

Willem op 30-06-2017 19:11

Is er geen goede docu maker die dit allemaal eens goed in beeld kan brengen en dit aan de ministers voor kan leggen. Niet alleen in Frankrijk, maar ook de rest van Europa. Op you-tube en andere sites is er genoeg te vinden, maar dit blljkt niet onder ogen te komen van degene die er iets aan zouden moeten doen of en dat is nog veel erger, ze kijken de andere kant op en willen het niet zien of sturen ze er bewust op aan? Mijn instinct laat sinds een hele tijd het alarm afgaan, het is overduidelijk dat dit niet goed kan gaan, de burgeroorlog ligt op de loer, daar hoef je geen geleerde voor te zijn. Wat te doen, bij wie kan ik me aanmelden?

Maitreya op 30-06-2017 19:31

Ik zag wat mensen langs een natuurgebied komen op de fiets, de blik stevig op het asfalt gericht. Ze stopten om het bord aandachtig te bekijken. Ze keken toen even verward op om zich heen om te zien wat ze daarmee bedoelen en reden verder. Zo is het ook met de no-go zones die al overal in Nederland bestaan.

Marinus Ferdinand op 30-06-2017 19:35

De Staat heeft als primaire taak zijn eigen burgers en haar eigendommen te beschermen!!!!!!!

Tijd voor rechtszaken tegen de Staat?

Spyfromthesky op 30-06-2017 20:33

https://www.trouw.nl/home/censuur-afscheidsrede-hoogleraar~ae7cb75b/

Al in 2006 gaf een professor in zijn afscheidsrede de zorg aan dat de islam de nazi praktijken van antisemetisme hebben overgenomen.

De koran:

In sura 9-at-tauba:5 staat: “doodt dan de afgodendienaren waar gij hen ook vindt. 

In de koran staan maar liefst 123 commando’s om te vechten en te doden voor allah.

Ik weiger taalkundig alles wat te maken heeft met de islam met een hoofdletter te schrijven. Ik kijk zo erg neer op deze oorlogstructuur de koran en de islam dat ze niet een hoofdletter waard kunnen zijn.

Toch is er ook nog best wel positief nieuws. Helaas in het westen worden moskeeën en minaretten verwelkomd, maar in de landen Irak, Syrië vernietigen de moslims ze zelf al door die oorlogen.

En in meerdere landen moorden de moslims elkaar ook onderling.

Een zuivere en gewenste echte no go zone waarop de wereldwijde gelovigen op zitten te wachten is de terugkomst van onze verlosser.

De wereld, vooral in het westen heeft weer hetzelfde moraal als destijds het Romeinse rijk dit had.

De gramschap van God zou toch haast vol moeten zijn zouden we bijna denken?!

Spyfromthesky

Jasper op 30-06-2017 21:11

De app moet voor iedereen te downloaden zijn toch? Als dit bericht juist is waarom kan ik het niet vinden in de AppStore?? No-go zone of no go zone. Beide worden niet herkent. Hoe zit dat dan? 

Even de bron onder het artikel raadplegen. Mod.

Een ander geluid op 30-06-2017 22:12

Zwitserland: 8 miljoen inwoners en 2,5 miljoen wapens in huis. Alle Zwitserse reservisten hebben hun (militaire) dienstwapen in huis.

Het enige nadeel waar Zwitserse artsen zich zorgen over maken, is zelfmoord met het dienstwapen. Uiteraard een beetje wereldvreemd, die Zwitserse hulpverleners. Ze weten blijkbaar niet, dat de NL zelfmoordenaars bij gebrek aan een wapen dan maar voor de trein springen.......... 

Ondanks al die wapens, gebeuren er in Zwitserland geen gekke dingen. EU-flut-argument debunked (ontkracht)...........

https://www.metronieuws.nl/nieuws/2011/02/zwitsers-willen-wapens-houden

Singleman op 30-06-2017 22:59

Hoe zit het in Nederland met de wetgeving tegen terrorisme.... https://www.youtube.com/watch?v=eTu-FYWcDjo Commentaar Hiddema...

Singleman op 30-06-2017 23:25

Theo Hiddema over terrorismebestrijding bij De Nieuws BV (26 juni 2017) https://www.youtube.com/watch?v=42ZDu6DPM4U

Bundy op 30-06-2017 23:57
De Terugkeer op 01-07-2017 07:25

Verheugend nieuws toch, gisteren en vandaag...Nederland wordt wakker w.b. het (bij Xander zeker al langer in beeld...zoals gebruikelijk) asielschorum, dat professionele vormen aangenomen heeft...professionele criminele bendes geworden zijn, onder het alziend oog van overheden en de ultranamaakoverheid in Brussel.

Soms zijn er momenten van helderheid, klaarblijkelijk en komt men tot inzicht...zouden er toch stiekem steeds meer mensen deze verhelderende site lezen??? 

Qromwel op 01-07-2017 08:25

Het begon al met het afschaffen van volkslegers. Zijn overheden bang voor zelfbewuste burgers? In Zwitserland niet.

Maitreya op 01-07-2017 08:45

Zeeland krijgt ook een nieuwe no-go zone, het Brouwerseiland voor de rijkelui. Eigen jachthaven voor het zwarte geld. Ziet u het verband?

densi op 01-07-2017 10:20

Fantastisch nieuws. Ik hoop dat dit geen nep-nieuws is. Neutraliseren van degenen die ons aanvallen en ons willen dode c.q. vermoorden moet de allerhoogste prioriteit hebben. Het is in deze tijd survival of the fittest. De wet van de jungle geldt nu: eten of opgegeten worden, doden of gedood worden. Het is triest dat het zoveer moet komen maar er is geen enkel ander alternatief want de overheid is vaak te laks en laten de moslims en asielvinders met hun criminele en verkrachtende eigenaardigheden prevaleren boven de tradities en manier van leven van de autochtone bevolking. Deze laatste groep hebben niets meer te zeggen en dat is een van de de zegeningen van het beleid van de EU? Geloof hen, de beleidmakers van de EU niet, geloof ze nooit want ze belazeren je waar je bij staat en verkondigen hun halleluja evangelie met zoveel verve dat je hun ook nog op hun staalblauwe liegende en manipulerende ogen gelooft.

Singleman op 01-07-2017 10:33

Bundy, dat is geloof, niets met dit onderwerp vandoen.... islam wordt ook geloof genoemd, maar is het wel geloof? Het is eerder een politiek systeem dat dichter bij de maffia staat dan een godsdienst, voor mij is islam geen geloof maar een barbaarse cult, een gevaarlijke sekte dat zich met alle stappen van mensen bemoeit van geboorte tot het graf. Sharia gaat over politiek, wetten opgelegd door een zogenaamde profeet maar in wezen heel politiek is. Muhammad was een krijgsheer een warlord. Schandalig dat politiekers zich hebben op een verkeerde manier hebben ingelaten met islam, hen erkend als een godsdienst als Jodendom, christendom enzoverders, maar dat was een fatale fout want nu kunnen moslims rechten van vrijheid van geloof misbruiken, maar hun komen niet met geloof, ze komen met submission, onderwerping van de anderen, deze verwarring zorgt voor een heel gevaarlijk klimaat dat door "onze" zogenaamde politiekers is gecreeerd.

Singleman op 01-07-2017 10:53

Ik bedoelde de reactie van Bundy aan @Loci 30-06-2017  16:47 met video https://www.youtube.com/watch?v=er7sYyFufFc#sthash.buF8Qnqw.dpuf Bovenaan de topic staat, "Geloofsdiscussies naar Geloofsforum". Voor mij is islam een politiek systeem, geen geloof.... Bij een geloof gelooft men maar iets, men legt niets gewelddadig op, dus islam is geen geloof.... Maakt niet uit wat men lang geleden heeft gedaan ermee, nu is geloof alléén maar geloof dat niet brutaal aan anderen wordt opgedrongen, men kan geloven dat Jezus de enige redding is, maar kan dat niet gewelddadig aan anderen opleggen, bij islam is dat altijd gewelddadig geweest & zal dat altijd blijven.

Marinus Ferdinand op 01-07-2017 11:07

Tariq ibn Ali opgepakt in Birmingham, was welkom in Gouda...

Singleman op 01-07-2017 11:42

Thierry Baudet: 'Dit is het meest belachelijke wat ik ooit heb gehoord' https://www.youtube.com/watch?v=dB_-Mka3amU

Marinus Ferdinand op 01-07-2017 12:03

Tarik (vervolg).

Vind u het erg als ik me, als Nederland staatburger,  zorgen maak? Wie garandeert mijn veiligheid? Zo gaan mensen toch vanzelf het recht in eigen handen nemen!!!

http://www.ad.nl/gouda/spanje-de-eerste-die-zegt-over-keihard-bewijs-te-beschikken-tegen-ibn-ali~a9b22559/

Hubo op 01-07-2017 13:28

Dat is iets waar ik altijd 100% achter heb gestaan.Dat mensen zich met vuurwapens moeten kunnen verdedigen of ingrijpen.En niet van dat idiote gedoe dat je wapen en munitie in gescheiden ruimtes afgesloten moet bewaren.Gewoon op je nachtkastje.

Singleman op 01-07-2017 14:42

Qromwel, spijtig dat Zwitserland te duur is voor ons... Maar Zuid Amerika zou wel een optie kunnen zijn, Argentina, Peru, de temperaturen zijn er niet zo hoog als hier, & er zijn daar geen moslims....

Lars030 op 01-07-2017 15:21

@ Singleman op 01-07-2017 11:42

De gebruikelijke politieke kwezels, maar wát een rustige, sterke en uiterst heldere Thierry Baudet (FvD). Een verademing om naar te luisteren i.t.t. het politieke establishment! Daar krijgt de Kamer nog het e.e.a. mee te stellen, samen met mr. Hiddema. Wanneer zij, op een later tijdstip, samen gaan werken met de PVV krijgt de hele links-regressieve, naar Brussel lonkende, boevenbende (vvd-cda-d66-cu-gl) in Den Haag het nog zwaar te verduren.

Nu alleen die vele door opleiding + MSM bewust domgehouden adolescenten/twintigers nog de ogen zien te openen, opdat zij wakker worden in de realiteit anno nu i.p.v. in hun roze-groene cocon wensdenkwereldje a.k.a. pseudo-safe zone.

Singleman op 01-07-2017 11:42Singleman op
Singleman op 01-07-2017 11:42
Jean op 01-07-2017 17:13

Persoonlijk ben ik tegen wapendracht buiten de woning maar ik ben wel voor wapenbezit "in huis" zodat ik in de mogelijkheid ben mijn gezin en goed te beschermen tegen ongewenst gespuis.

Iedereen zou over 24 kogels mogen beschikken en bij politiecontrole deze moeten tonen, wordt er een kogel gebruikt dan hoort daar aangifte vzn gedaan te worden bij de politie inclusief de reden.

Dat zou ons land veel veiliger maken en vooral gespuis uit huis houden.

De politie haar taak is ons te beschermen, ons gezin en goed beschermen in huis nemen wij liever in eigen handen kwestie van veilgheid.

Singleman op 01-07-2017 17:42

Lars030, ja, dat is waar, alléén spijtig dat de EU politiekers er geen rekening moeten mee houden, ik bedoel met de parlementen van de afzonderlijke lidstaten..... dat is zoals die parlementen ook geen rekening moeten houden met petities georganiseerd door de "soevereinen" zelf.... door ons dus. (Volkssoevereiniteit. De macht van de staat wordt gebaseerd op het volk en niet op een erfelijke koning; het volk vertrouwt de staatsmacht toe aan een gekozen regering.) Bedankt voor je reactie!

Qromwel op 01-07-2017 18:34

Singleman op 01-07-2017 14:42: Veel Zwitsers hebben hun dienstwapen thuis. De overheid daar kijkt wel uit z'n burgers te tergen.

Singleman op 01-07-2017 19:00

Qromwel, Zwitserland, het enige democratische land in Europa? Wij zitten onder het juk van EUrabia, thanx & groetjes....

Marinus Ferdinand op 01-07-2017 20:52

@Singleman

Ik ben ook erg kritisch, maar u gaat toch te ver in uw oordeel over de islam. Het probleem is, zoals Pim Fortuyn het zo goed formuleerde, dat de islam niet door de Verlichting is gegaan... en daarom geloven ze in een theocratie, die gauw kan (niet per se, hoeft) uitmonden in een dictatuur. Nuance blijft belangrijk, hoe lastig ook... 

Bundy op 01-07-2017 22:23

@Singleman op 01-07-2017 10:33

Ben het met je eens .  De Islam is een doctrine en geen religie , dus zouden we er op het geloofsforum ook niet over mogen spreken ( grapje ).

Singleman op 01-07-2017 23:36

Marinus Ferdinand, ik zei het al, je mag je eigen mening erover hebben, voor mij is islam geen geloof & voor veel andere onderzoekers ook niet, ik blijf bij mijn conclusie dat politiekers islam nooit als een godsdienst hadden mogen erkennen, maar omdat de business wereld zaken wilden doen met moslims hebben ze die na lang dralen toch maar erkend als godsdienst, dat heeft lang geduurd & moslims hebben er ook lang voor "gevochten" om hier als godsdienst erkend te kunnen worden, ze horen hier niet thuis & daarmee basta, we hebben al 1400 jaar oorlog met moslims & ze zijn niet van plan ermee op te houden tot heel de wereld alléén nog maar sharia wetten uitvoert, daarvoor dient hun verhuis oorlog naar andere oorden & voor niets anders.

Weet je, het was vroeger zelfs tegen de grondwet van Amerika om moslims binnen te laten, maar Obama heeft dat allemaal ongedaan gemaakt voor de grote moslim verhuis naar Amerika, goed dat Trump hem gestopt heeft! Sharia is helemaal niet te mixen met onze wetten die op vrijheid zijn gebaseerd & niet op slavernij waar moslims wel zijn op gebaseerd. Moslims hebben ook geen theocratie, die kennen alléén maar Muhammad naaperij, meer niet, die hebben zelf geen wil, alles werd van in de wieg tot in het graf gedicteerd door Muhammad de warlord van de islam, IS doet precies wat Muhammad wilde, zijn barbaarse bevelen uitvoeren. Zijn profeetschap had hij allemaal zelf uit zijn dikke duim gezogen & de katholieken hebben hem er een handje bij geholpen toen omdat ze met hun missie ook van het Hindoeisme af wilden, ze hadden zijn ego gaan strelen door te zeggen dat hij een voorspelde profeet was.

Alles staat duidelijk in de koran & de hadiths, de kafir moet uitgeroeid worden tot er geen meer rondloopt op deze planeet, & dat is het enige doel van moslims & niets anders dan dat, het is allemaal heel foxy bedacht door die barbaarse Muhammad die veel te laat vergiftigd werd door een Joodse vrouw, als het eerder was gebeurd was er ook nooit een islam & moslims geweest!

Pim Fortuyn was strenger dan Wilders vroeger over de islam, maar nu is Wilders weer strenger geworden, ga maar eens na, dat komt door jaren ervaring met moslims hier, de andere politiekers willen alles gewoon de doofpot in. Censuur zoals in de tijd van Hitler & stalin is het nu, je mag het woord moslim of islam niet meer intikken op het internet of er zijn al blokkeermachines bezig om bezoek van die tikkers te blokkeren of zo laag mogelijk te houden, de discussie mag niet meer gevoerd worden, zwijgen is de boodschap.

Ja, Pim vond dat je geen moskee's mag in brand gaan steken, maar moslims mogen wel ieder jaar vernielimgen aanrichten & moorden plegen, kijk nu maar eens, omdat er in de UK één man weerwraak had genomen tegen een moskee daar zijn er weer minder aanslagen geweest door moslims, dus moslims begrijpen geen andere taal dan die van oorlog, wie terugslaat wint zeker, maar wie bang is zal op voorhand verloren zijn, het is zoals in een oorlog, hun of wij, er is geen tussenweg. Moslims zijn altijd in oorlog met de anderen & daar gebruiken ze alle middelen voor.

Singleman op 01-07-2017 23:41

Bundy, precies zoals je zegt, islam is geen geloof.... thanx & groetjes. (Tussen haakjes, islam is ook geen ras! Wij zijn ook geen rassisten omdat we hier geen islam willen!)

Godajo26 op 01-07-2017 23:59

Ja wat ik niet begrijp is dat de Nederlandse Vrouwen niet in Opstand komen tegen de Regering vanwege de Islam , Omdat zij Vrouwen van Licht tot Zwaar Onderdrukken,

en de Regering nog meer Imigranten Nederland binnen laten stromen, waarvan een groot gedeelte Moslims zijn .

De Regering die mede Verantwoordelijk is voor Verkrachtingen , Terroristische Aanslagen en wat allemaal nog niet meer .

Ik heb niets met Moslims , wat kom je hier doen , in ons Christenlijk Europa , met de vele Kerken en Homofielen enz .

In mijn ogen doen hun allemaal Taqya , zoals President Arafat toen heeft gezegd : https://startgoogle.startpagina.nl/?ts=ts1&origin=homepage&query=arafat+taqya

‘Islam staat je toe te liegen’

In drie gevallen mag je liegen:  Om twee Mensen met elkaar te Verzoenen;  als je Vrouw lelijk is dan mag je tegen haar zeggen dat ze de Allermooiste is , en ten derde in de Politiek. In de politiek mag je liegen.’ Dat laatste wordt in het Arabisch Hudna genoemd. De Islam verbiedt het om met niet-Moslims een permanent Vredesverdrag te sluiten. Van Allah mag dat alleen tijdelijk, inclusief het maken van valse beloften, totdat de islamitische partij sterk genoeg is om de ‘ongelovigen’ met de kracht van het zwaard te overwinnen .

Groetjes allemaal van André

Godajo26 op 02-07-2017 01:02

Oja ter aanvulling deze vind ik ook duidelijk :  https://brabosh.com/2009/05/02/el-taqiyya/

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl