HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Parijs krijgt ‘no-go zone’ app; Tsjechen mogen zelf terroristen neerschieten


Welkom in cultureel verrijkt geïslamiseerd Parijs.

Islamisering Europa, situatie eind juni 2017. Inwoners en bezoekers in Parijs kunnen vanaf nu een app downloaden die waarschuwt voor islamitische no-go zones, aanrandingen en berovingen. In Tsjechië heeft het parlement met overweldigende meerderheid ingestemd met het wetsvoorstel om burgers het recht te geven zelf met vuurwapens terroristen uit te schakelen. Het parlement wijst specifiek op de situatie in West Europa, waar al honderden slachtoffers zijn gevallen omdat de weerloos gemaakte burgers daar niet het recht hebben zichzelf met wapens te verdedigen.

 

Gebruikers van de app kunnen elkaar waarschuwen voor geweld, agressie, aanrandingen en ‘lomp gedrag’ in de stad, waar illegale migranten soms midden op straat en in metrostations kamperen. Onlangs schreven we dat uit diverse officiële onderzoeken bleek dat in sommige wijken 100% van alle vrouwen is aangerand door migranten.

‘De app is een onmisbare applicatie voor iedereen die vindt dat de culturele ‘verrijking’ van niet-inheemsen niet verenigbaar is met onze manier van leven,’ gaf een gebruiker als commentaar. Iemand anders schreef: ‘Gezien de huidige aftakeling kun je maar beter deze app hebben... helaas.’

Al honderden gebieden gevaarlijk voor overheidsdiensten

In oktober 2016 beweerde de socialistische regering van premier Valls nog dat er geen no-go zones in Frankrijk bestaan. De politievakbonden spraken dit onmiddellijk tegen, en wezen erop dat er al 751 wijken en gebieden zijn waar agenten, brandweermannen, ambulancepersoneel en ‘zo ongeveer iedere vertegenwoordiger van de staat’ niet zonder gevaar voor zichzelf hun taken kunnen uitvoeren, of zelfs maar kunnen betreden. (1)

Dezelfde overheidsdiensten in Nederland waarschuwden enige tijd geleden dat het geweld dat met name tijdens oud-en-nieuw tegen hen wordt gebruikt, onacceptabele vormen heeft aangenomen. Ook hier gaat het in 9 van de 10 gevallen om wijken waar een groot deel van de bewoners een niet-Nederlandse achtergrond heeft, en er vaak één specifieke religie en aanverwante cultuur op nahouden.

Tsjechië: Burgers mogen vuurwapens tegen terroristen gebruiken

In Oost Europa staat de tientallen jaren bezetting en overheersing door de Sovjets de bevolking en politiek nog vers in het geheugen. Daarom weigeren deze landen mee te werken aan de door Brussel, Berlijn en Parijs geëiste massa immigratie en daaraan gekoppelde islamisering van onze samenleving.

Met het oog op de vele terreuraanslagen en honderden slachtoffers in West Europa heeft het Tsjechische parlement met overweldigende meerderheid ingestemd met een wetsvoorstel om burgers het recht te geven zich met vuurwapens tegen terroristen te verdedigen. Tsjechië is het op 5 na veiligste land ter wereld, en is nog door niet één aanslag getroffen. (2)

EU richtlijn maakt onderdanen compleet weerloos

Het besluit van het Tsjechische parlement was een reactie op een eerder dit jaar door de EU ingevoerde richtlijn om de autochtone bevolking van Europa stapsgewijs totaal te ontwapenen (te beginnen met halfautomatische en goed te verbergen vuurwapens), zogenaamd omdat dit het risico op terreuraanslagen zou verminderen.

Dat alle aanslagen in Europa met illegale wapens worden gepleegd, en al tientallen jaren in Israël wordt bewezen dat bewapende burgers juist voorkomen dat er veel meer slachtoffers vallen door (Palestijnse) terroristen, wordt zoals we gewend zijn geheel genegeerd.


Xander

(1) Breitbart
(2) Sputnik News

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Pagina12
Marinus Ferdinand op 02-07-2017 09:12

@Singleman

Ik accepteer uw kritiek grotendeels, en ik zie ook in dat je het woord islam nauwelijks mag gebruiken, want dan wordt je gecensureerd. Ik respecteer uw visie, maar ik wil ondanks de forse, terechte kritiek, toch genuanceerdr zijn dan u, hoe lastig dat ook is.

Mvrgr. MF

Singleman op 02-07-2017 12:07

Godajo26, juist, je moet geen moslims geloven, ze weten niet eens zelf wat er in hun koran & hadiths staat, wij weten er meer over dan hunzelf, ik sprak eergisteren nog met een moslim over zijn profeet, die weet niet eens dat die met een kind van 6 getrouwd was & verkracht had op dezelfde leeftijd, die vent had zowat sex met alles, dieren, lijken, andermans vrouwen enzoverders. Toppunt van al is dat hij Mohammed zag als een soort Jezus figuur die geen vlieg kwaad zou doen, de waarheid is precies het tegenovergestelde! Dan sprak hij me ook nog aan als broeder, pffff, ik wil met moslims niets te maken hebben, dat zijn mijn broeders niet. https://www.youtube.com/results?search_query=THIGHING+OF+FEMALE+CHILDREN+In+Islam

Singleman op 02-07-2017 12:25

Zie ook playlist YouTube, Muhammad's barbarians, daar staan ook al die specialisten op die echt iets weten over moslims & islam, ik denk dat ze er hier ook wel veel van weten, maar hoe meer je erover te weten komt, des te verschrikkelijker ze over beginnen te komen, levensgevaarlijk zijn ze... moskee's hebben ook dikwijls een dubbele agenda, de openbare & de geheime agenda, met verborgen camera zijn ze de geheime agenda ook te weten kunnen komen, die is verschrikkelijk voor alle andere mensen. https://www.youtube.com/results?search_query=Muhammad%27s+barbarians...

Infidel4U op 02-07-2017 13:34

Marinus Ferdinand op 01-07-2017 20:52 U zegt dat Singleman te ver gaat in zijn beschrijving van de islam. Ik zeg dat hij de spijker vol op zijn kop slaat.

De islam is een ideologie, net als alle andere geloven trouwens. Het grote verschil met al die andere ideologieën is dat de islam zijn volgers opdraagt de gehele wereld, goedschiks of kwaadschiks, te bekeren tot de islam. Oftewel deze ideologie op te dringen aan iedere wereldburger of zij dat nu willen of niet. Daarvoor mag gelogen en bedrogen (taqiyya) worden, maakt niets uit voor het zieleheil van de 'gelovige': het doel heiligt alle middelen.

Bij weigering heb je twee opties: een vernederende, zeer hoge belasting (yizija) betalen en je vrouw en dochters ter beschikking stellen aan de 'gelovigen'.. Of de dood.

Met alle beste wil van de wereld kan ik geen enkel ander geloof of ideologie vinden dat deze vorm van dwang uitdraagt.

Het heeft helemaal niets met verlichting of reformatie te maken, de islam valt al 1400 jaar iedere keer weer terug op de letter van de koran.

De islam heeft derhalve geen plaats in onze Westerse samenleving.

Iedere westerling die dat wél vindt is ofwel totaal ongeïnformeerd, gehersenspoeld door regressief links of lijdt aan een ernstige vorm van Stockholm-syndroom of een willekeurige combinatie daarvan.

Marinus Ferdinand op 02-07-2017 14:29

@Infidel4U

Ik ben geen specialist, en mij past dus bescheidenheid. Dank voor uw reactie.

Rebellio op 02-07-2017 14:36

@Marinus (en Slingeman) u zegt: "Het probleem is .... dat de islam niet door de Verlichting is gegaan... en daarom geloven ze in een theocratie". U vergeet dat islam fundamenteel fout zit. Dat mensen soms met het Christendom aan de haal zijn gegaan voor eigen gewin, en dat er een reformatie nodig was om weer terug te gaan naar die mens, Jezus en Het Boek, de Bijbel, geeft aan dat deze Bijbel fundamenteel goed is maar dat mensen er iets anders van hebben gemaakt. Daarnaast heeft de Christenheid ruimte gerschapen om een 'Verlichting' mogelijk te maken die weer voor andere inzichten en  tot meer vrijheden heeft geleid. Dit is niet mogelijk in de islam, omdat die dat fundamenteel niet toestaat! Ik zou zelfs zover willen gaan door te zeggen dat wat wij nu meemaken in het Middden Oosten met haar Isis en Al Qeida, dat DAT nu juist de islamitische Reformatie is. Men gaat na decenia van terugval weer terug naar haar man, mohamet en zijn boek(en).

Singleman op 02-07-2017 15:10

Marinus Ferdinand, je bent vrij te denken wat je wil & ik begrijp dat je genuanseerd wil zijn, maar het heeft geen zin om dat te zijn met die het niet zijn zoals moslims bijvoorbeeld, ga maar eens naar een moslim dat vertellen dat je genuanseerd wil zijn, hun zijn het zeker niet... het baat christenen ginder ook niet dat ze genuanseerd zijn, ze worden net zogoed hun hoofd afgesneden door de bende nadat ze je bepaalde rare zinnen hebben doen herhalen, mensen zijn hier zo anders ingesteld dat ze dat niet kunnen geloven dat mensen zo slecht kunnen zijn, maar hun zijn echt zo slecht... Ik geloof zelf niet in duivels, maar als je die hebt bezig gezien dan ga je zeggen dat zijn duivels in mensengedaante, een geweten hebben die niet denk ik, anders kan je zo laf niet zijn....

Ik heb een video gezien van christen truckbestuurders die werden tegengehouden door gewapende mannen van IS, éérst waren ze aan het uitvissen of ze wel iets over de islam wisten enzoverders, als ze ondervonden dat ze deden alsof om gerust gelaten te worden moesten ze vragen beantwoorden, conclusie was dat ze niet voldoend wisten over het 'geloof', gevolg, de mensen werden naar een zijstuk van de weg gebracht tussen paaltjes & daar werden ze allemaal zomaar doodgeschoten of dat het maar wat rommel was dat ze moesten opruimen, in de ogen van die moslims waren dat geen mensen... & het waren ook weer ongewapende mensen! Toppunt van al, die varkens hebben dat ook nog eens op YouTube gezet met hun gezangen erbij als propaganda.... Zo gaan die hier in Europa ook te werk gaan binnenkort als deze politiekers zo dom bezig blijven zoals ze nu bezig zijn! Feiten kunnen niet genuanseerd worden blijkbaar....

Marinus Ferdinand op 02-07-2017 18:05

@Singleman

Die ongelooflijke barbaarsheid stemt me uiteraard tot nadenken, en is bijna niet voor te stellen. Ik ben niet naief, maar goed, ik ga nadenken over de reacties. Wellicht ben ik toch nog te positief over de islam, terwijl ik als zeer kritisch bekend sta onder mijn vrienden, over de islam. Ik ben natuurlijk nooit te oud om te leren, en mijn mening bij te stellen. Dank.

Singleman op 02-07-2017 18:39

Geert Wilders witheet van woede: ‘Deze formatie heeft niets met democratie te maken’.... https://www.youtube.com/watch?v=ZVurbCRWI84

Singleman op 02-07-2017 20:09

Marinus Ferdinand, geen dank nodig, je bent een verstandig man, je hebt het wel begrepen denk ik, vriendelijke groetjes nog.

Singleman op 02-07-2017 20:52

Natuurlijk zijn niet alle moslims een gevaar voor ons, maar het grootste gedeelte wel, dat blijkt uit onderzoeken er zijn gedaan, een heel groot deel van moslims staan achter geweld om hun geloof aan niet-moslims op te leggen, een groot deel moslims staat ook te juichen bij aanslagen die op ongewapende burgers hier zijn gepleegd, dat is al reden genoeg om zich zorgen te maken.... een deel gelooft echt in de Jezus achtige Mohammed, maar dat is niet de echte islam, de echte islam is die van IS.

Singleman op 02-07-2017 22:25

Een van de jihadisten die deze week werden gearresteerd op het Spaanse eiland Mallorca, had van een Belgische imam de opdracht gekregen om toeristen neer te steken.... http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20170702_02952773

Singleman op 02-07-2017 22:56
Marinus Ferdinand op 03-07-2017 07:09

@Singleman 2/7 22.25 uur

Tarik ibn Ali mocht ook zijn gang gaan in Boskoop en Gouda: verhalen houden. Hij heeft o.a. fondsen geworven voor een megamoskee in Gouda, die zou komen op het terreien van de voormalige PWA-kazerne (met atoombunker). Het project voor de megamoskee is door de gemeenteraad ternauwernood weggestemd (18-17), mede door het goede werk van de belangenvereniging "Gouda Noord zoals het Hoort". Tarik was in jan '17 nog weer in Gouda, wat de nodige consternatie tweeg bracht. 

Marinus Ferdinand op 03-07-2017 08:01

@Singleman 2/7 22.25 uur

Wat dacht u hier van? Gewoon weer welkom....

http://www.ad.nl/gouda/als-hij-vrijkomt-is-hij-welkom-in-gouda~a0c62d67/

Singleman op 03-07-2017 15:48

Marinus Ferdinand, schandalig soort politiekers hè? Groetjes,

Rebellio op 05-07-2017 08:39

"Een opmerkelijke vondst is het grote aantal bekeerlingen dat zich bij IS meldt voor de jihad. Ruim 17 procent van de Syriëgangers heeft zich tijdens zijn of haar leven tot de islam bekeerd. ‘Zeven keer zoveel als het waandeel bekeerlingen in de gehele Nederlandse moslimgemeenschap,’.... Bekeerlingen gaan vaak op eigen houtje op zoek naar de islam, en vormen een gemakkelijke prooi voor radicale salafisten, volgens de AIVD ´een kweekvijver van jihadisme’." Volgens mij kan je hieruit juist concluderen dat, wanneer je gedachten niet gekleurd zijn door 1400 jaar oplossingen zoeken voor het geweld in je religie maar daar liever niet aan willen voldoen. Dat je DAN juist tot de conclusie komt dat IS de ware islam heeft. Dat ZIJ het grote voorbeeld tot de letter proberen te volgen... Maarja, wie wil het de AIVD even vertellen? Misschien weten ze het wel, maar mogen ze er niet naar handelen, want dan zouden ze politiek bedrijven, en dan gaan ze hun boekje te buiten, natuurlijk.... http://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2017/07/nederlandse-syriegangers-vooral-marokkanen-en-bekeerlingen-520323/

Marinus Ferdinand op 07-07-2017 06:59

Wanneer gaan we aanpakken. Het wordt steeds gekker: nu weer vlammenzee in Bodegraven bij plofkraak van een bank.... Ik ben het goed zat aan het worden. 

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl