Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Justitie onderzoekt opnieuw Wilders om ‘islam is haatideologie’ uitspraak

Nederlandse Remonstrantse kerk wil 2e pinksterdag inruilen voor islamitisch suikerfeest – Wilders: ‘Nooit tolerant zijn voor de intoleranten, anders zullen zij spoedig de wereld overheersen’ – In 2060 één op de drie Nederlanders moslim: ‘We moeten nu handelen als we als bevolking niet willen worden vervangen’

 
Waren dit de jaren ’30 geweest, was Wilders de enige politicus geweest die had gewaarschuwd voor de opkomst van de Nazi ideologie.

Dat de islam feitelijk de officieuze staatsreligie van Nederland aan het worden is, vinden veel mensen (nog) een te overdreven uitspraak. Wat dan te denken van het nieuwe onderzoek dat het Openbaar Ministerie heeft geopend naar PVV leider Geert Wilders, enkel omdat hij de islam een ‘ideologie van haat en oorlog’ heeft genoemd. Over het christendom mag je in dit land echt alles zeggen, de grofste beledigingen van gelovigen en hun God en Messias, maar enkel het geven van je kritische mening over de islam kan je inmiddels op een officiële aanklacht komen te staan.

 

Wilders had bij een toespraak in Oostenrijk in maart 2015 de islam een ‘ideologie van oorlog en haat’ genoemd. ‘De Koran laat er geen twijfel over bestaan en roept mensen op terroristen te zijn. Het Westen zal de islam echter overwinnen, net als in de 16e en 17e eeuw gebeurde met de Turken bij Wenen.’

De Vereniging van Oostenrijkse Moslima’s diende vervolgens een officiële klacht tegen Wilders in. Die Oostenrijkse Justitie heeft nu de hulp van de Nederlandse collega’s ingeroepen. Het O.M. in Den Haag weet overigens nog niet of Wilders daadwerkelijk (opnieuw) zal worden vervolgd, mogelijk omdat Wilders in eigen land al honderden vergelijkbare uitspraken heeft gedaan.

‘Gerechtelijk jihad tegen mij vanwege ‘ongekende liefde van elite voor islam’’

‘Onbegrijpelijk,’ reageerde Wilders op Twitter. ‘Laat ze boeven en terroristen vangen i.p.v. een politicus voor het spreken van de waarheid over de islam.’ (2)

‘Onvoorstelbaar dat ik voor de derde keer in een paar jaar vervolgd kan worden voor het zeggen van dingen die de elite niet wil horen. Dit is gerechtelijke jihad, en dat terwijl de elite verantwoordelijk is voor de existentiële crisis waar we ons in bevinden.’

Nederlandse kerk wil 2e pinksterdag opgeven voor islamistisch suikerfeest

Gisteren had de PVV leider in een ingezonden artikel voor het Gatestone Institute geen goed woord over voor een Nederlandse protestantse kerk, de Remonstranten, die heeft voorgesteld om 2e pinksterdag – al sinds 1815 een vrije dag – in te ruilen voor Eid-al-Fitr, het islamitische suikerfeest, als het einde van de Ramadan –die traditioneel gepaard gaat met nog meer criminaliteit, gewelddadige incidenten en terreuraanslagen- wordt gevierd. De vrijzinnige splinterkerk wil daarmee ‘recht doen aan de religieuze diversiteit’.

Wilders: ‘Stel dat christenen nadat ze op Pinksteren uit de kerk komen allerlei zaken beginnen te vernielen, auto’s in brand steken, de politie aanvallen en stenen naar de ruiten van hun buren gooien, en de politie deze christelijke feestperiodes op de kalender zet als dagen met verhoogde spanningen. Zouden we ons dan niet gaan afvragen of er iets mis is met het christendom?’

‘Tolerant zijn voor de intoleranten kost ons onze vrijheid’

‘We moeten nooit tolerant voor intolerantie zijn, omdat zodra tolerantie een slang wordt die in zijn eigen staart bijt, er spoedig geen vrijheid meer over is, en de intoleranten de wereld zullen overheersen. We zijn trouwens al bijna op dat punt beland.’ Daarbij wijst Wilders op de strenge beveiliging die hij al jaren heeft, omdat hij op tal van doodslijsten staat van groepen en gelovigen van de zogenaamde ‘religie van vrede’.

‘Als we een vrije en tolerante samenleving willen blijven, wat we ooit waren, moeten we ons realiseren dat het Westen een concrete identiteit heeft. En die is niet islamistisch, maar gebaseerd op het Judaïsme, het christendom en het humanisme. Onze vrijheden komen van deze identiteit. Door de islam te beroven van de middelen om onze identiteit te vernietigen, schenden we die vrijheid niet, maar bewaren en garanderen die juist.’

‘Elite geeft onze vrijheid weg voor totalitaire islam’

‘De verschrikkelijke situatie van vandaag is veroorzaakt door onze tolerantie voor het kwaad. We zijn te tolerant voor intolerantie, te tolerant voor de islam. We denken dat als we vrijheid geven aan de vijanden van vrijheid, we de wereld bewijzen dat wij voor vrijheid staan. In werkelijkheid geven we onze vrijheid weg, omdat ze weigeren grenzen te stellen aan onze tolerantie.’

‘Met hun open-grenzen, hun ongekende liefde voor de islam en hun culturele relativisme laat de elite al onze idealen compleet varen, en zet onze veiligheid en vrijheid op het spel. Ze hebben het erfgoed van Spinoza losgelaten, en in onze landen het totalitarisme van het mohammedanisme geïntroduceerd. Ik zeg: niet langer. Het is tijd onze plicht te doen en onze vrijheid en die van onze kinderen te verdedigen.’ (3)

‘Europeanen lopen groot gevaar te worden vervangen’

Voor Breitbart voegde Wilders daar nog een extra waarschuwing voor de massale immigratie van moslims aan toe. Als er niets gebeurd, zal ons werelddeel door miljoenen moslims worden overspoeld, en zal in 2060 één op de drie Nederlanders moslim zijn.

‘Peilingen geven aan dat mensen in heel Europa goed weten dat islamitische immigratie een bedreiging voor ons continent vormt. Een aanzienlijke meerderheid in elk van de 28 EU-landen is het daarover eens. Het is een race tegen de klok.’

‘Helaas negeren de politieke elites van de meeste Europese landen de wil van de mensen totaal. Zoals bijvoorbeeld de Nederlandse premier Mark Rutte, zijn ze laf en zwak. Dat kunnen we niet accepteren. Ons bestaan staat op het spel. Als we als vrije naties en vrije volkeren willen overleven en voorkomen dat we worden vervangen, moeten we nu handelen.’ (4)


Xander

(1) Epoch Times
(2) NOS
(3) Gatestone Institute
(4) Breitbart

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum.

Reacties

Pagina12
dimitri op 13-06-2017 04:16
en even over de pvv over wilders,ik vind dat hij zich wat moet matigen,bijv zeggen de radicale islam,of de criminele marokanen of criminele turken,of criminele Hollanders....ik vind ook dat ze nu maar wel met de pvv om de tafel moeten gaan zitten.niet meer groen links,die wil alle moslims van de hele wereld binnenlaten,achterlijke,wie,nou die halve alachtoon!!
Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl