Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Jihadleger in Europa telt dankzij immigratie al 66.000 toekomstige terroristen

Overgrote meerderheid Europeanen wijst immigratie aan als oorzaak voor fors gestegen aantal terreuraanslagen

 
Dankzij het open-grenzen / massa immigratie / islamisering beleid van de EU en zijn westelijke lidstaten is het leger islamitische jihadisten in Europa inmiddels gegroeid tot 66.000 potentiële terroristen, groter dan de strijdmachten van Nederland (44.000), Portugal (38.000) en Oostenrijk (26.000). Dat leger groeit snel, omdat Europese hulporganisaties en NGO’s met goedkeuring en hulp van Brussel voor de kust van Libië dagelijks nieuwe islamisten ophalen, en daarbij samenwerken met criminele mensensmokkelaars. Het is wachten op ‘Dag X’ of ‘Uur U’, wanneer aanslagen zoals we in Parijs, Londen, Berlijn, Brussel, Stockholm, Manchester en Nice hebben gezien, in tienduizendvoud zullen plaatsvinden, ook in Nederland.

 

Tienduizenden islamisten bereid tot oorlog tegen Europeanen

De Britse geheime dienst bevestigde onlangs dat er al 23.000 islamitische extremisten en daarmee potentiële terroristen in het land zijn. Met 15.000 tot 20.000 jihadisten staat Frankrijk er niet veel beter voor. In België is het aantal moslims dat op de terroristenlijst staat gestegen van 1875 in 2010 naar 18.884 dit jaar. Alleen al in de beruchte Brusselse wijk Molenbeek, ‘klein Marokko’, volgt de politie 6168 islamisten. Het Belgische leger kan daar slechts 30.000 man tegenover stellen.

In Duitsland verdrievoudigde het aantal tot geweld voor hun religie bereid zijnde moslims van 3800 in 2011 tot zo’n 10.000. De Europese reguliere media zijn door hun eenzijdige positieve berichtgeving over de migrantentoestroom en de islam –en het negeren van de hiermee rechtstreeks in verband staande criminaliteitsexplosie- mede schuldig aan het feit dat islamisten vrijwel ongehinderd een terroristennetwerk kunnen opbouwen. Eerder bleek al dat het merendeel van de moskeeën in Europa –ook de zogenaamd ‘gematigde’- hierbij centraal staat.

Moslims scheiden zich overal af van samenleving

Overal zijn islamisten begonnen met het afscheiden van moslimgemeenschappen van de samenleving. In vele honderden moslimwijken en ‘no go’ zones kunnen ze volledig ongestoord volgens hun eigen fundamentalistische (Sharia) wetten leven. Berucht zijn de Tower Hamlets ‘Taliban’ in het oosten van Londen, de Franse voorsteden (teveel om op te noemen), en natuurlijk het ‘minikalifaat’ in Den Haag, de ‘Sharia driehoek’ in Nederland.

Deze islamisten kunnen zonder problemen wapens importeren uit de Balkanstaten, die worden gefinancierd via hun moskeeën, die op hun beurt door Saudi Arabië, Qatar, Turkije en andere moslimdictaturen worden ondersteund. De EU werkt willens en wetens volop aan mee aan het importeren van nieuwe extremisten door te eisen dat de lidstaten hun grenzen volledig voor hen openhouden.

Politici die geweldsexplosie willen stoppen van de macht gehouden

Dat een islamistisch jihadleger een massale terreuroorlog tegen de weerloze Europese bevolking begint is al lang niet meer een ondenkbaar scenario. Generaal Anders Brännström van het Zweedse leger waarschuwde zijn manschappen hier de afgelopen jaren al voor. De enige politici die deze explosie van terreur en geweld willen voorkomen, zoals Geert Wilders en Marine Le Pen, zijn door cordons sanitaires van de gevestigde orde, gepaard met schaamteloze propaganda en belasteringen door de media, met succes van de macht afgehouden.

Europa nu al onstabiel door ‘slechts’ enkele tientallen aanslagen

Uit de Global Peace Index 2016 van de organisatie Vison of Humanity blijkt dat de bevolking van bijna alle Europese landen (terecht) de massa immigratie aanwijst als belangrijkste oorzaak van het sterk toegenomen aantal terreuraanslagen (3). In deze index is Nederland overigens gezakt naar de 21e plaats. Deze naar verhouding lage score komt vooral tot stand door de grote wapenexporten van ons land. Binnenlands zijn er toenemende zorgen over de veiligheid van politieagenten en het aantal geweldsdelicten (2).

Het is de islam de afgelopen jaren met ‘slechts’ enkele tientallen terreuraanslagen en honderden slachtoffers inderdaad gelukt om Europa onveilig en onstabiel te maken, en de chaos van het Midden Oosten en Afrika naar onze straten te exporteren. Het establishment reageert hierop met het inperken van de vrijheid van meningsuiting – van autochtonen en politici die zich openlijk verzetten tégen de islam en tégen de massa immigratie, wel te verstaan.

Nu al wordt de helft van alle inzetbare Franse soldaten in eigen land ingezet. In Italië probeert al meer dan de helft van het leger om de bevolking enige veiligheid op straat te geven. Na 9/11 besloot de VS om de islamisten in hun eigen landen te bestrijden, niet in Manhattan. Europa heeft voor exact het tegendeel gekozen, door de terroristen juist hierheen te halen en van harte te verwelkomen.

Afghanistan en Irak tactieken

Zeker als partijen zoals GroenLinks en D66 hun zin krijgen en de grenzen nog veel verder worden opengezet, zullen eerst onze grotere, en later ook onze kleinere steden in een nieuw Mosul veranderen. Zolang de heersende Europese politici niet bereid zijn om de vijand te vernietigen, zelfs niet bereid zijn om de vijand zelfs maar te benoemen en te erkennen, stevenen we met zevenmijlslaarzen op een Afghanistan-scenario af, waarbij islamisten vanuit de door hen gecontroleerde wijken en gebieden steeds meer terreuraanslagen op steden en dorpen zullen plegen, met het doel om op deze wijze stapsgewijs onze landen kunnen overnemen.

Datzelfde scenario gebruikte ISIS met succes in Irak, waar het moslim terreurleger slechts een derde van het land hoefde te bezetten om het hele land te kunnen beheersen.

Wat doen de miljoenen ‘gematigde’ moslims?

De grote vraag is wat de vele miljoenen ‘gematigde’ moslims doen zodra de jihadisten zich aaneensluiten en hun terreuroorlog tegen de autochtone bevolking beginnen. Zullen ze de samenleving die hen opving en zo goed verzorgde verdedigen, of zich bij hun geloofsbroeders aansluiten? (1) Tal van onderzoeken hebben al uitgewezen dat de kans op het laatste verreweg het grootst is.

Brussels gedroomde scenario

Voor de EU is dit het gedroomde scenario. Een grote meerderheid van de Europese bevolking is mordicus tegen hun gedroomde federale Europese Superstaat. Door de sociale systemen en binnenlandse veiligheid met massa immigratie en de komende terreuroorlog compleet te laten instorten, hopen de eurocraten zich als ‘redders in de nood’ te kunnen presenteren, en de ontstane chaos en ellende aan te grijpen om de Europese volken over te halen akkoord te gaan met het overdragen van alle macht aan Brussel.

 

Xander

(1) Anonymous
(2) Vision of Humanity / Global Peace Index
(3) Nachtwächter

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Tom Hendrix op 08-06-2017 15:32

En de duistere eussr,bilderberg en de nwo, de hele rode socialistische internationale, de vuurrode plutocraat Soros, kunnen tevreden zijn. Ordo ab chao. En chaos zal er komen, willens en wetens veroorzaakt door politieke partijen van: socialisten, sociaaldemocraten, christendemocraten en liberalen. En deze partijen werken in heel Europa mee; aan de ondergang van de eigen bevolking van de Europese landen!  Ondertussen is de rode Willink, samen met "rubberen Rutte", aan de slag om een gruwelkabinet te vormen met Groen Links. En wat te verwachten van het CDA? 

Tom Hendrix op 08-06-2017 15:36

Ter aanvulling nog dit; ik heb geen enkele "zogenaamde gematigde moslim/moslima", de straat op zien gaan; om te protesteren tegen de aanslagen gepleegd door de extremistische moslims. Waar zijn ze dan...

Acorn op 08-06-2017 15:46

Onverantwoord gebral van deze site.

Tom Hendrix op 08-06-2017 16:18

Acron: 15.46. uur. O ja, joh? Ga dan naar de rode Joop!

Yerik op 08-06-2017 16:21

"... om de Europese volken over te halen akkoord te gaan met het overdragen van alle macht aan Brussel." Dat hoeven ze niet meer, want de europese volkeren hebben hun ziel middels de door hun gekozen regeringen allang verkocht aan de E.U. en hen wordt niets meer gevraagd.

wakker op 08-06-2017 16:21

En toen begon de ellende:

https://www.youtube.com/watch?v=V4jlE9HVp-Y&spfreload=10

Yerik op 08-06-2017 16:23

@ Acorn op 08-06-2017 15:46. Oók nieuw hier?

Dewevoga op 08-06-2017 16:25

@Acorn op 08-06-2017 15:46

Als u zich niet kunt vinden in het nieuws van deze site kunt u zich beter beter de veelzijdige nieuwssite Joop.nl laten verwennen. Neem en passant nog even een kijkje op:

http://joostniemoller.nl/

http://burgergazet.nl/category/opinie/leo-dorrestijn/

http://thereligionofpeace.com/

https://nl.gatestoneinstitute.org/

JP op 08-06-2017 16:46

Dick Schoof onze Nationale Coordinator Terrorismebestrijding en veiligheid, zei jaren geleden al over onvoeldoende mensen te beschikken om alle potentiele aanslagplegers destijds in de gaten te kunnen houden.

SEO op 08-06-2017 17:08

In Japan, CAR, Angola en China is de horror religie Islam gewoon verboden. Moeten wij ook doen. Klaar is kees.

Een ander geluid op 08-06-2017 17:22

Afgelopen 3 maanden in het Verenigd Koninkrijk 3 aanslagen. Als de moslim-terroristen in veel West-Europese landen dit tempo zouden kunnen aanhouden, zal dit populistisch rechts flink in de kaart gaan spelen. In die mate zelfs, dat men ze ook niet langer buiten de regering kan houden. 

In het geval dat, zoals in dit artikel beschreven, moslim-radicalen gewapenderhand Europa zouden willen veroveren, zal dat hun ondergang betekenen. Dan zal de autochtone bevolking met de rug tegen de muur staan en de strijd om het overleven beginnen. Ongeacht of gematigde moslims zich aansluiten bij de radicalen of niet, zijn er nog steeds veel meer autochtonen dan migranten. Nog even los van de capaciteiten van die laatste groep. Een burgeroorlog is wat anders, dan met een AK-47 op ongewapende mensen te schieten. Dan wordt er namelijk teruggeschoten. Nu al zie je, tot leedwezen van de politie, ongewapende burgerwachten in bepaalde delen van NL. Bij het hier beschreven scenario, krijg je bewapende burgermilities. Gewoon ff het bericht verspreiden in Oost-Europa, dat er in het westen goed geld verdient kan worden en de vrijwilligers stromen toe. Nu al zijn Oost-Europese voetbal hooligans berucht om hun geweld. Laat staan als je die bewapent en de rem eraf gaat. Hoe dat afloopt, hebben we al op de Balkan kunnen zien. Trouwens, Europa heeft al 2x eerder met dit bijltje gehakt. Derde keer wat grondiger zou ik zeggen.   

Weesie op 08-06-2017 17:34

Ik doe ook mee aan Nederland bekent kleur.

http://www.nederlandbekentkleur.nl/

Boze opa op 08-06-2017 17:58

Remember Rwanda. Er zijn geen vuurwapens nodig om een volkerenmoord te beginnen. Zie hier waar de multiculturele verdwazing ons gebracht heeft. Iedere boer op twee stevige klompen en zo uit de klei getrokken kan de politiek vertellen dat je heel wat in je mars moet hebben om je in onze steeds ingewikkelelder wordende maatschappij  te handhaven. Er wordt van je verwacht dat je inzetbaar bent voor drie beroepen, de Engelse taal meester bent, en dat je met een computer om kunt gaan. Dat is echt te veel gevraagd voor migranten met weinig of geen scholing - ook al zijn ze goedwillend. Dat ze dan terug vallen op hun moslimidentiteit is niet verrassend. Maar het is een totaal ongewilde situatie omdat het een tweedeling in de samenleving  veroorzaakt. Inplaats van het groeiende gevaar te onderkennen wordt er gepamperd en weggekeken. De niet-geweldadige vorm van het salafisme mag onderwezen worden en hun publicaties uitgegeven. Maar de niet-geweldadige vorm is de visvijver van de gevaarlijke salafisten ; jongeren op zoek naar hun identiteit worden daar vandaan gehaald. En er is meer onderweg.

Na de Libie-ramp is de Sahara een Al Qaida-filiaal geworden, gezellig knus met Boko Haram, waar de wapens van wijlen kolonel Khadaffi verhandeld worden, nijvere bijen want er wordt ook bijgemaakt. Moet ook wel want ze hebben allemaal Europa in het vizier - dat niet wil zien dat ze op de korrel wordt genomen. Totdat er kinderen onthoofd worden - maar dan is het allang te laat. Historici na ons zullen zich afvragen hoe zoveel stompzinnigheid ooit beleid is kunnen worden.

http://joostniemoller.nl/2017/06/vluchtelingen-straat-hel-breekt-los-brief-wanhopige-bewoner/

Jean op 08-06-2017 18:13

Beste mensen vergeet niet dat "de veroorzakers" van alle ellende decadent liggen te parasiteren in dat EU gedrocht, het zootje interesseert zich geen flikker voor de teoekomst van ons Europeanen, zij zingen dagelijks hun lijflied "eerst ikke en de rest kan stikke" en dat passen ze letterlijk en figuurlijk toe, ze halen barbaren binnen die het vuile werk moeten opknappen en dat "tot iedere Europeaan zwijgt en betaald" zodat zij decadent kunnen blijven parasiteren via dictatuur.

Voor een veilige toekomst van ons Europeanen moeten wij heel snel gaan ingrijpen:

A) alle grenzen sluiten zodat er geen enkele islamiet of economische parasiet nog binnengeraakt.

B) dat EU gedrocht totaal droogleggen en de misdadigers oppakken en opsluiten voor minimaal 20 jaar na ze eerst alles afgenomen te hebben en teruggegeven te hebben aan de rechtmatige eigenaars 'de Europeanen'.

C) alle illegalen en terroristen binnen de 48u van het grondgebied verwijderen incl. alle vreemdelingen die geen 'officiële' documenten zoals paspoort kunnen voorleggen.

D) dubbele nationaliteit verbieden en stemrecht voor vreemdelingen opdoeken.

Wedden dat Europa "Het Continent van Veiligheid & Leefbaarheid" zal worden op zeer korte tijd.

Anna op 08-06-2017 19:21

Wat Xander hier schrijft is een bevestiging van wat we al weten.... en het gaat maar door en niemand grijpt in.... het proces van bewustworden over wat er gebeurt in Europa duurt net zo lang tot het te laat is.... maar dan ook goed te laat.

Brigit Gabriel ( een Libanees Christen die is uitgeweken naar Amerika) zei al jaren geleden dat 20% van alle moslims geweldadig is. ( Google haar maar eens!) Ook Ruud Koopmans in zijn recent onderzoek in Berlijn noemt dit getal en wordt erom verguist en uit gespuugd..... Maar hij heeft gelijk.....! 

De boot ( toeristen) zijn dus ook voor 20 % geweldadig.... met een beetje geluk is het iets minder, maar de gewelddadige jihad komt dankzij  de vrijbrief die deze sujetten krijgen en dankzij de zogenaamde.                 " humaniteit" van onze leiders en onze wetten en regels snel binnen handbereik.....

Integreren ; no way..... wij zijn kaffirs wij moeten ondergeschikt worden aan hun superieure religie.... wij hebben " wetgeving" die nog in een grijs verleden gebaseerd is op de Bijbel..... in ieder geval mogen wij in de geciviliseerde landen niet doodslaan en het vervelende is nu net dat dit in de islam een plicht is..... als iemand niet naar jou luistert en geen islamiet wil worden mag/ nee moet.... een goede moslim hem doden....Dus jezelf als moslim conformeren aan die onredelijke wetten van west Europa, die tegen het bevel van Mohammed ingaan.... nee dat nooit..... Hoe is dan de opstelling van de niet agressieve moslims....;; . ook dat is eenvoudig.... ;; je als een grijze muis gedragen.... want als je jezelf uitspreekt tegen de aanslagen en tegen de islam dan kan er zomaar met je afgerekend worden.... dan wordt er  " in de dag des oordeels" ( op de tijd van de moslims zelf) met je afgerekend...... een hoofd er meer of minder af is in de islam niet zo belangrijk..... als meisjes zich te westers gedragen vermoorden ze immers hun eigen dochters.....( heb ik als docent op een school zijdelings meegemaakt) 

Nee het leven wat wij Vieren en aanhangen is voor een moslim niet belangrijk... sterker nog ze verafschuwen het..... " wij houden ons aan geen enkele wet....."  volgens hun opvatting........ onze westerse wetten zijn kafir wetten en beantwoorden niet aan de islam.......( en in feite zien we hier dat deze religie niet in ons land thuishoort, want volgens onze wetten moeten wij ook God liefhebben boven  alles,  en Christenen kunnen dit met onze wetgeving)  Bovendien  verkiezen de streng religieuze moslims de dood boven het leven.... een mensen leven telt bij hun niet....en als je zo gehersenspoeld bent is er niet veel met je te beginnen..... onze geestelijk gezondheids  zorg heeft nu al te kampen met onderbezetting en therapie / adviezen is iets wat ze alleen van Immans aannemen.....Bovendien heeft de islam een zeer sterk superioriteits gevoel en wordt de publiek ruimte opgeëist en zelfs geclaimd....

Dit is een grote religieuze oorlog waarin we in toenemende mate in verwikkeld zijn geraakt.... dit is voorzegt in de Bijbel;  dit lijkt veel op de tijd van de grote verdrukking....En deze verdrukking zal alleen maar toenemen. In bepaalde delen van de wereld is het al bijna onhoudbaar geworden.... denk aan Syrië en Irak. Nu ook in het zuiden van de Phillipijnen en in Afrika zijn diverse landen waar Christenen worden vermoord...... en waarom...... omdat ze christen zijn!......... de geschiedenis gaat zich herhalen...... Paulus zei het al; eerst de Jood en dan de Griek...... Onze leiders zijn meer met hun eigen faveure bezig dan met de bescherming van hun volk.... ook dit past in de profetische voorzeggingen.......de liefde zal verkillen.... en lijkt al verkilt...... Hoe is het toch mogelijk dat kinderen  moorden ??????.. Wat hebben deze kinderen geleerd van huis uit meegekregen????? wat is hun moraal..... Gaat dit de " norm " worden in ons land.......Ook de NWO, is nu volop in ontwikkeling en  lijkt nu gelijk op te gaan met de religieuze verovering van de wereld gepaard gaande  met alle vunzigheid in ons land en in Europa en op de wereld..... het is  Daniël die dit al profiteerde... Het  enige wapen wat wij kunnen hanteren is bidden... net als Daniël; onze zonden,  en de zonden van ons volk belijden....... .en heel concreet vragen of God wegen wil geven om dit kwaad te  stoppen.... Shalom!

Marinus Ferdinand op 08-06-2017 20:00

Geen probleem: echt een verrijking in onze samenleving vol diversiteit. Gewoon elke avond naar programma 's kijken van die smerige Paultje de Leeuw en genieten van het gevloek en getier van Youpie van 't Hek, en heerlijk verder slapen!!!!!!

Infidel4U op 08-06-2017 20:12

Tja, ik blijf het zeggen. De islam is als.de schorpioen die het voor elkaar kreeg dat ie op de rug van de kikker de rivier over mocht steken. Prompt prikt ie de kikker, ondanks alle beloftes dat ie dat niet zou doen, halverwege in zijn rug. De verbaasde kikker vraagt waarom de schorpioen dat in vredesnaam deed, want nu zouden zij beiden het loodje leggen. Waarop de schorpioen antwoordde: ik ben een schorpioen, Dit is mijn aard...

De islam is de islam, al meer dan 1400 jaar. De islam verovert, onderdrukt en is intolerant tegenover anders-denkenden. Dus ondanks alle mooie praatjes, gekuisde versies van de koran en 'verontwaardigde, gematigde moslims die het tegendeel beweren' is de islam wat het altijd was, is en zal zijn. Een fascistische ideologie die niet compatible is met de Westerse beschaafde wereld. Net als de schorpioen zal de islam zijn ware gezicht tonen en ten onder gaan aan zijn eigen geweld. Voordat het zover is, zal er alleen nog veel bloed vloeien, zowel schuldig als onschuldig...

Bambi op 08-06-2017 20:35

Tom Hendrix op 08-06-2017 15:36

Met u eens.

Maar de Europeanen komen ook niet protesteren,waar zijn ze dan?

Och het is ene pot nat,en door de grootste fout van de regeringen zullen er tonnen bloed van hun handen lopen.

Zoals ik al laten weten heb,die parasieten zijn zich heel goed aan het organiseren over heel Europa en daar buiten.

En wie weet,weten we nog maar de helft..........

Bambi op 08-06-2017 21:09

Mars van moslims tegen terrorisme op 10 juli in Brussel

http://www.hln.be/hln/nl/1275/Islam/article/detail/3178015/2017/06/08/Mars-van-moslims-tegen-terrorisme-op-10-juli-in-Brussel.dhtml

Dat zal meer een toeristische wandeling zijn.

JP op 08-06-2017 22:17

@Infidel4U 20:12 Perfect omschreven, daar hoeft niets aan toegevoegd te worden.

Juan Ambulo op 09-06-2017 00:30

De Duitse cijfers kloppen echt niet.

Een half jaar geleden was het officiele cijfer van het Bundes Kriminalamt 700 potentiele Jihadis.

Thans wordt hun aantal geschat op 2400, dat is 75% minder!

Tom Hendrix op 09-06-2017 07:52

@Bambi: 20.35. uur, op 8/6. Klopt wat U zegt ten aanzien van de Europese bevolkingen. Het lijkt wel of men volkomen gedrogeerd is. Ik vermoed dat het met decadentie en hedonisme te maken heeft. Men laat zich door linkse pers en media overspoelen, met gore en banale programma's, men laat zich hersenspoelen met socialistische leugens en hersenspinsels. Dat is het ultieme kwaad wat door Europa gaat, de geest van de meesten in Europa is volkomen vergiftigd, en de verraders der politiek vinden het prachtig.

koddebeier op 09-06-2017 08:08

Wat doen de miljoenen ‘gematigde’ moslims? 

Beste mensen, de 'gematigde' moslim bestaat niet !!!!

Er zijn drie soorten:

1. De terroristen.

2. Hun helpers en supporters.

3. De toekijkers, die het allemaal uitstekend vinden, maar het zogenaamd veroordelen.

Royke74 op 09-06-2017 08:52

Wat mij opvalt is dat mensen die eerst de islam nog als vredige relegie zagen, langzaam aan het bijdraaien zijn en in beginnen te zien dat de islam niets goeds in het westen met zich mee brengt...het is na mijn inzien heel simpel "met islam is er terreur en geweld, zonder de islam is er (zo goed als) vrede, althans geen aanslagen op onschuldige mensen" Als je de islam weg haalt uit Europa zal de vrede wederkeren 1 + 1 = bij mij nog altijd 2 en snap de mensen die dit niet inzien simpelweg niet, die mensen geloven heilig wat er in het nieuws hun wordt voorgelogen, en daar schuilt na mijn idee het grootste gevaar, als je je vijand niet kunt zien, dan zul je de vijand moeilijk kunnen verjaagen. Na mijn inzien duurt het niet meer lang alvorens ieder uit zijn of haar winterslaap (die wel heel lang duurt) zal ontwaken en inziet dat islam hier het probleem is, en de overheid de islam helpt om het westen in chaosh te storten, om vervolgens voor reddende engel te spelen en zo meer macht op ons burgers kunnen uit oefenen, hopelijk zal het niet te laat zijn als ieder echt wakker wordt, maar ik ben er bang voor dat het al te laat is, beseffend dat bijna geen enkel huishouden een wapen heeft en zichzelf niet kunnen verdedigen op wat gaat komen, als we niet oppassen zal men over ons heen walzen en zullen onze kinderen later een hoofdoek of de mannen een jurk dragen. Er zit maar 1 ding op en dat is de islam uit Europa verdrijven, doen we dat niet zullen de gevolgen niet te overzien zijn, hopelijk stoppen we het monster dat ïslam"heet!!!

John van Dokkumburg op 09-06-2017 11:21

@Infidel4U , Dit is goed gezien omdat de Islam volgeling geen vrede met God kent , daarom is het een oordelend vuur dat zich over de Aarde verspreid, maar , zoals ik zei, dat heeft niets met God te maken . Weet mensen, God is Dé macht van Liefde zoals Hij zichzelf aan alle mensen heeft leren kennen , niemand kan meer opofferend gezinder zijn dan zij die gemotiveerd zijn door deze onvoorwaardelijke Liefde , tussen de zondaren te leven tussen hen die naar een doel en antwoord zoeken , door met Gods Woord en Licht , hen die bezet zijn door de effecten van het duisternis een verlossing te bieden en het kwaad haar vergif niet meer de ziel kan inzenden. Europa is georienteerd in het Christelijke evangekie, de Islam bezit niets van dit heilige geloof, want dat is verborgen voor mensen, maar voor God is er geen geheim, Hij kent zijn lichten, en niemand zal dit uit zijn Hand roven maar wij zullen allemaal getuigen zijn van Hem, en daar zullen wij voor knielen !

ass op 09-06-2017 12:57

'How I live now' (2013)

Ik ken het boek (2004) niet, weet niet of context veel verschilt, de film is uiterst frappant gezien datering film (2013).

Alle respect voor schrijfster of scenario/script schrijvers maar, schrijven met een visie of met werkelijke voorkennis?

Mooie film .. Kijk zelf. En vraag u af, is dat mogelijk, is dat wat er komen gaat?

Juan Ambulo op 09-06-2017 17:06

Iedereen moet nog wat geduld hebben. Een paar bommetjes op Rotterdam, Schiphol of een

festival is niet genoeg! Het moet echt tot een crisis komen voor dat er wat veranderd!

Marinus Ferdinand op 09-06-2017 17:16

Juncker wil Hongarije straffen, haha...... Multi-culti-dictatuur, heet dat.

@Juan Ambulo: helaas heeft u gelijk. Nu eerst het Nederlands elftal en vakantieperiode tot half september, daarna kijken we verder. P.S. Zou het motorblok nog een keer gaan draaien? 

Robert.v.K op 09-06-2017 18:10

Acorn op 08-06-2017 15:46

Wat doe hier dan?? Als je nu nog steeds in RTL4 sprookjes gelooft, zwaar hé, die realiteit!

Twee woordjes voor jou, cognitieve dissonantie... Stap daar eerst maar eens overheen..

Marinus Ferdinand op 09-06-2017 18:46

Ímmigranten doen zich voor als homo 's om asiel te krijgen. Het moet niet gekker worden.

Tijd voor effectieve zelfverdediging!!!!!!!!!!!

Willem op 10-06-2017 16:45

Gisteravond bij Jinek, de reporter interviewt taqiyya meester Kuzu van Denk. Die zegt : binnen 20 jaar is Denk de grootste partij van Nederland! En wat gebeurt er, niks, niemand reageert, niemand zegt hier iets over, het dringt totaal niet door. Men is horende doof en ziende blind. En Kuzu en zijn maatjes weten dit en maken hier dankbaar gebruik van. Zag gisteren ook een discussie op at5 over de ''diversiteit" bij de politie. Diversiteit omdat A'dam 180 verschillende nationaliteiten heeft, maar het gaat hier niet om de 180 nationaliteiten, het gaat hier alleen over de islam want diversiteit betekent tegenwoordig dat overal, maar in dit geval bij de politie, hoofdoekjes gedragen mogen/moeten worden. Het was de pvda tegen de vvd en wat kon die pvda man doorzeuren en maar argumenteren, taqiyya en de sociale jihad in de praktijk. Gelukkig deed de vvd vrouw haar naam eer aan, zette haar hakken in het zand en hield haar Poot stijf, maar het feit dat ze dat zo stellig moest doen zegt veel, de aanval van de pvda man was erg aanhoudend, fel, onredelijk en hij wilde niet luisteren. Een beetje zwakkere tegenstander had hij zo overrompeld. Ik zie het somber in, want het wordt steeds erger.

GVK op 14-06-2017 20:10

Nou moeten de landen die Europa tegen de Turken hebben beschermd verplicht moslimextremisten op gaan nemen van de eu: https://www.mail.com/int/news/europe/5274272-eu-launches-legal-action-3-countries-refugees.html

Marinus Ferdinand op 14-06-2017 22:05

@GVK

De Vreemdelingenwetten geven m.i. de mogelijkheid om mensen die een bedreiging voor de openbare orde kunnen zijn, te weren. Complicatie kan zijn dat Internationale Verdragen waaraan we gebonden zijn, hier van afwijken. Laten we die Verdragen dan maar opzeggen.

We moeten niet opgeven en alles geven en wat we opgebouwd hebben beschermen. Ik heb het dan over onze tradities, onze familie en onze eigendoomen. Degenen die dat allemaal weg willen gooien moeten we snel aanpakken. Gelukkig is die Klaver4 al weg uit de kabinetsformatie, want die kunnen we goed missen...

Op websites als deze kunnen we elkaar steunen en kennis en tips uitwisslen!!

sifbn;asw op 15-06-2017 14:40

Een leugen schaadt ons

Gemeenschappen en het sociale leven rusten in grote mate op vertrouwen. Zouden de mensen om ons heen over het algemeen onbetrouwbaar en oneerlijk zijn, dan wordt een vredig en productief sociaal leven onmogelijk. Nu, met één enkele leugen, of broodje aap-verhaal valt de samenleving natuurlijk niet uit elkaar. Het gaat er dan ook niet om dat de ander niet mág liegen, maar dat wij zelf in staat zijn om waar en niet-waar te onderscheiden. Het gaat erom dat zo’n leugen ons schaadt.

Waarom? Frankfurt schrijft

The most irreducibly bad thing about lies is that they contrive to interfere with, and to impair, our natural effort to apprehend the real state of affairs. They are designed to prevent us from being in touch with what is really going on.

Degene die liegt probeert daarmee zijn wil, zijn versie van de wereld aan ons op te leggen. Voorzover hij daarin slaagt leven we vervolgens in een fantasiewereld, die niet van onszelf maar van de leugenaar is. Wij kunnen niet eeuwig in zijn realiteit leven. Hijzelf ook niet, omdat het niet de realiteit is. Hij moet zich daarom opsluiten, terugtrekken. Hierdoor kunnen mensen niet daadwerkelijk bij hem zijn. Anders zou hij moeten zeggen dat hij liegt.

Toos op 08-07-2017 19:40

 De moslims en IS en wat dies meer zij, hebben niet in de gaten dat ze misbruikt worden door de Elite, waaronder lui van de Nieuwe Wereldorde zich onder verschuilen,  die denken dat ze over leven en dood kunnen beslissen. En van  de aarde een puinhoop maken.

Maar zij zullen van een koude Kermis thuiskomen. 

Marinus Ferdinand op 08-07-2017 21:38

@Toos

De elite en de multi-nationas willen open grenzen en markten om centjes te verdienen. Open grenzen laten de moslims hier naar toe komen. Ze vinden elkaar. U zegt: de moslims worden "gebruikt".

Vraag: waarom neemt de elite geen verantwoording voor onze cultuur, en gaat alleen voor het geld? l

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl