Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Hoofd migratiebureau in Bayern: Uiterlijk in november begint het

Particuliere militaire site Deagel voorspelt op basis van informatie van de CIA, het IMF en de VN dat er binnen nu en 8 jaar 50 miljoen Duitsers zullen verdwijnen, en het land economisch totaal zal instorten  – Roergebied: Gratis nieuwbouwwoningen voor migranten, alleenstaande Duitse moeder moet huis uit en met 2 jonge kinderen, waarvan één baby, in AZC gaan wonen

 
Op 23 juni troffen lezers van de Landshuter Zeitung een tamelijk onthutsende waarschuwing van het hoofd van het Bureau voor Migratie en Integratie (AMI) in de stad Landshut (Bayern) aan. Volgens deze man, Thomas Link, heeft hij van een hoge regeringsvertegenwoordiger te horen gekregen dat een aantal dramatische besluiten en ontwikkelingen bewust over de verkiezingen heen worden getild. Zodra bondskanselier Angela Merkel en haar CDU in september herkozen zijn, ‘begint het in uiterlijk november’. De overheidsofficial gaf Link daarom het advies ‘om nog één keer echt van de Landshuter Hochzeit’ (een 4 jarig historisch volksfeest) te genieten. Daarna wordt alles anders, en zal Duitsland definitief onherkenbaar veranderen – maar bepaald niet ten goede.

 

Volgens Link zijn de regering en de media erin geslaagd om een volledig verkeerd beeld van de migrantencrisis bij de Duitse bevolking neer te leggen. Hoewel er lang zo intensief niet meer over wordt bericht, stromen nog dagelijks grote aantallen nieuwe migranten het land binnen. Het zijn er zóveel, dat nog dit jaar een fataal keerpunt zal worden bereikt.

Dreiging omvat vermoedelijk enorme nieuwe vloedgolf migranten

Wat de ‘dreiging’ in de herfst precies inhoudt, wordt vooralsnog niet precies duidelijk gemaakt. Een aspect zou te maken kunnen hebben met veranderde wetgeving, waarmee na de verkiezingen alle (1,5 tot 2 miljoen) migranten alsnog het recht krijgen om hun complete families te laten overkomen.

Bovendien zal de immigratie fors eenvoudiger worden gemaakt doordat ‘Syriërs’ al in Turkije een vliegticket in de handen krijgen gedrukt, waarmee ze rechtstreeks naar Duitsland kunnen vliegen – dezelfde methode die in ons eigen land door GroenLinks wordt voorgestaan, en die tot tweemaal toe de reden was dat de vorming van een kabinet met de extreemlinkse islamiseringsglobalisten mislukte.

Ook vanuit Italië komt een enorme mensenmassa uit met name Noord Afrika op centraal Europa af. Oostenrijk heeft weliswaar maatregelen getroffen om de Brennerpas af te sluiten, maar zal de migranten wel doorlaten indien ze slechts op doorreis zijn naar Duitsland. (1) Wat de komst van nog eens miljoenen moslimmigranten voor onze Oosterburen, die de laatste jaren worden getroffen door een enorme criminaliteitsexplosie, zal betekenen, laat zich makkelijk raden.

Gratis nieuwe woningen voor migranten, Duitse moeder moet in AZC gaan wonen

Voorbeelden van wat de Duitsers te wachten staat zijn er nu al te over. Zo worden er in Korschenbroich (Mönchengladbach, net over de grens bij Venlo) nieuwe huizen gebouwd, compleet met uitzicht op de vrije natuur, waar migranten gratis in mogen trekken. Een jonge Duitse moeder met twee kleine kinderen –waarvan een baby van een half jaar oud-, die slechts 11 kilometer verder haar huis uit moet vanwege een ziekmakend schimmelprobleem, kreeg echter nul op het rekest bij haar vraag naar een andere woning, en werd te verstaan gegeven dat ze in het AZC kan gaan wonen, ‘met het risico te worden verkracht, en maar moet wennen aan het vuil, de uitwerpselen en de smerige gemeenschappelijke toiletten en doucheruimtes.’ (2)

Kortom: ruim baan voor de islamitische kolonisten, het nieuwe ‘Herrenvolk’, zoals critici het op steeds meer sites en blogs ze noemen. En ‘weg met ons, weg met de Duitsers’.

Militaire site: Binnen nu en 8 jaar 50 miljoen omgekomen Duitsers

Enkele jaren geleden besteedden we aandacht aan de Amerikaanse particuliere militaire website Deagel, die op basis van informatie van onder andere het CIA, het IMF en de VN een voorspelling heeft gemaakt van de maatschappelijke, economische en financiële situatie van alle landen op de wereld in het jaar 2025.

Duitsland, dat vorig jaar nog op de 4e plaats in de lijst stond, is daarin gezakt naar plek 14. Onthutsend is dat er wordt gerekend met een daling van het inwonertal met bijna 50 miljoen. Gezien de ontwikkelingen van de laatste jaren dringt met name één voorname oorzaak van de aanstaande totale instorting van Duitsland zich op: de migrantencrisis, en de door steeds meer analisten voorspelde islamitische terreuroorlog en instorting van de sociale zekerheid en gezondheidszorg, omdat die onbetaalbaar zullen worden.

Tevens is te zien dat het BNP van de exportkampioen zal dalen van bijna $ 3,5 biljoen naar $ 800 miljard, en de gemiddelde koopkracht van de Duitsers zal instorten van $ 48.200,- naar $ 17.002.

Verenigde Staten: 280 miljoen mensen zullen verdwijnen

Een vergelijkbare enorme teruggang van het aantal inwoners en de welvaart die zij nog zullen hebben, geldt voor bijna alle andere Europese landen, en ook voor de Verenigde Staten, waar na een enorme crisis slechts 54 miljoen van de 324 miljoen inwoners zullen zijn overgebleven. En de overlevenden zullen het moeten doen met een koopkracht van $ 11.304,- tegen $ 57.300 nu.

Ook voor Groot Brittannië wordt een Derde Wereldstatus voorspeld. Het land raakt net als Duitsland zo’n 50 miljoen mensen kwijt, en houdt er amper 14 miljoen over. De gemiddelde koopkracht daalt van $ 42.500 naar een krappe $ 8000,-, wat minder is dan landen zoals Sri Lanka, Botswana, Mongolië, Namibië en Guyana.

Nederland positieve uitzondering

Positieve uitzondering in Europa is... Nederland. Het aantal inwoners loopt met ‘slechts’ 180.000 terug, en het koopkrachtverlies blijft beperkt: van $ 50.800,- in 2016 naar $ 43.995 in 2025. Het is onduidelijk waarom ons land, dat op een eerdere versie van deze lijst nog zo’n 6 à 7 miljoen inwoners kwijtraakte, het nu ineens zoveel beter zou doen en zelfs het best presterende Europese land is. Focussen we ons op de grootste dreiging in onze tijd, de migrantencrisis, dan heeft dat mogelijk te maken met de strengere regels die hier worden gehanteerd. Ons BNP gaat zelfs omhoog van $ 770 miljard naar $ 851 miljard. (3)

We laten het aan u over om te gissen naar de redenen. Doet premier Mark Rutte het dan toch veel beter dan velen nu vinden? Of heeft PVV-leider Geert Wilders al jaren zó’n grote invloed op het beleid in Den Haag, dat hij –zonder zelfs maar aan een nieuwe regering te mogen deelnemen- min of meer heeft voorkomen dat ons land volgens Deagel hetzelfde duistere lot wacht als al onze buurlanden?


Xander

(1) Anonymous
(2) Anonymous
(3) Deagel 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Pagina12
Oma op 30-06-2017 02:04

@Marinus Ferdinand op 30-06-2017 00:09

Je bedoelt het zelfdestructie-gedrag dat een overblijfsel is van de katholieke zelfkastijding? Het ligt Niet aan de bevolking, die hebben hun gezond boerenverstand nog steeds en er worden steeds meer burgers wakker, dat het niet klopt, de discriminatie, het opportunisme, het opzettelijk beschuldigen van 'opkomen voor eigen volk en cultuur' als 'fascistisch nationalisme', alsof nationalisme verwerpelijk zou zijn, ieder volk dat opkomt voor hun eigen cultuur wordt bewonderd voor hun nationalisme, het zijn ware patriotten Behalve voor europese volkeren, dát worden dan Racisten genoemd!

Welvaart heeft daar helemaal niks mee te maken, wél het papegaaien van politiek correcte idioten, die telkens op dezelfde nagel blijven kloppen: mea culpa en de angst om als racist bestempeld te worden. Ook drugs hebben er niks mee te maken: in colombia en brazilië, filipijnen waar drugsgebruik veel groter in omvang is, zijn ze wél fier op hun nationaliteit en komen ze op voor hun eigen volk.

Alleen in west-europa wordt door de smerige politiek de ziekelijke zelfhaat voor eigen cultuur bewust aangewakkerd om dhimmi-onderdanigheid te kweken zodat autochtonen bereid zijn te bewijzen hoe 'tolerant' en niet-racistisch ze wel zijn, ten koste van zichzelf (omgekeerde psychologie wordt dat ook wel genoemd) - wat uiteraard volkomen nutteloos is want politieke judassen vinden altijd een stok om de hond te slaan, ongeacht hoever het volk wil gaan in hun cultuurverraad dmv de voorgekauwde zelfhaat.

In hun satanische bedoeling genocide te plegen op de europeanen, onze cultuur te vernietigen wordt handig en leep de ingebakken zelfkastijding van onze geschiedenis/achtergrond vergroot en vooral herhaald tot in den treure toe zodat de bevolking zo geïndoctrineerd geraakt dat ze zelfs vrijwillig betálen voor hun eigen ondergang zonder verzet te plegen, zonder te strijden voor het behoud van hun eigenheid/cultuur/beschaving want ze zien het echte, politieke doel niet....Nog niet...

 

Geen hele woorden in hoofdletters,aangepast, zie siteregels onder het artikel.Mod.

Oma op 30-06-2017 02:28

En Hier, beste Marinus is een perfect voorbeeld van die pathologische zelfhaat:

"Als er een God bestaat, waarom laat Hij dit dan toe? Antwoord: God bestaat, en het antwoord is simpel. Als wij gedogen dat er jaarlijks hele volksstammen vermoord worden in de "veilige haven" van de moederschoot, als wij gedogen dat onze jeugd verpest wordt met steeds meer geweld en rauwe seks die via de beeldbuis in onze huiskamers stroomt, waarom zou God ons dan tegen deze ontwikkelingen beschermen. We hebben niet beter verdiend. Een nationaal rouwbeklag is wat we nu nodig hebben."

Vragen aan Hubert Luns: 

Wát gedogen dat er hele volksstammen Elkaar uitmoorden en afslachten aan de andere kant van de wereld? Denk je nu werkelijk dat jij, nietige mens in het westen ook maar énige invloed kan hebben op wat er gebeurt op andere continenten?? Elkaar uitmoorden gebeurt reeds 1400 jaar en méér, sinds het begin van het mensdom, alleen is dat nu bekend via oa internet wat er gebeurt in de hele wereld - dat bewijst meteen dat er géén enkel verband bestaat tussen 'ons gedogen, onze jeugd verpesten en geweld en seks op de beeldbuis' waarvoor wij zouden 'gestraft' worden - dikke BS dus.

Sla jij maar mea culpa, verdrink jij maar in onterechte schuldgevoelens, laadt jij maar alle zonden en verantwoordelijkheid voor wat anderen doen op je nek maar waag het niet dat toe te schrijven aan 'God' of anderen het gedogen te verwijten, dat zijn vrije keuzen die (on)ménsen maken, daarvoor kregen wij de Goddelijke, onaantastbare Vrije Wil - en dát is ook de reden dat 'God' niet ingrijpt!

Nieuw Begin op 30-06-2017 06:40

Er is helaas iets is misgegaan met een linkverwijzing:

De link van  2017 06 29 10;24 verwijst naar het zweedse origineel en meot voor Nederlands zijn:

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/5131822_pda.html

Nieuw Begin op 30-06-2017 07:35

Oostenrijk is eindelijk op de goede weg! Als je vals clasimt vluchteling te zijn draai je de bak in. Hulde:

https://www.dailysabah.com/europe/2017/06/29/austria-passes-law-to-jail-migrants-making-false-refugee-claims

Nu de hele EU nog! En Karkens verdient de steun van heel weldenkend Europa:

De Stichting Onderzoek Oorlogsmisdaden van journalist Arnold Karskens gaat aangifte doen tegen EU-vicevoorzitter Frans Timmermans voor nalatigheid in de vluchtelingencrisis. Dat zei Karskens vanochtend in Goedemorgen Nederland op NPO 1. “Hij is politiek verantwoordelijk voor de verdrinking van zoveel mensen”, aldus de oorlogsjournalist.

https://wnl.tv/2017/04/03/aanlacht-timmermans-vanwege-vluchtelingencrisis/

Nieuw Begin op 30-06-2017 07:48

Marinus Ferdinand op 30-06-2017 00:09

Vrijwel alle commentaren over waarom regeringsleiders in de val trappen t.a.v. het vluchtelingenvraagstuk wijzen in de richting Duitsland en het giga schuldbesef t.a.v. de Holocaust. Een beul met spijt en wroeging wil de rest van het leven alleen nog vullen met goed doen, omgeacht andere verplichtingen. Dan krijg je een Merkel die op TV een klein huilend meisje beloofd dat ze niet zal worden uitgezet en dat meisje omarmt en beloofd: 'Wir schaffen das'.

Zo werd de deur open gezet  naar de hele EU want wie was er niet gevoelig voor dit dramatische moment? En was Merkel niet de machtigste vrouw op aarde? 

Hoe nodig is de gave van onderscheid, juist nu! 

Gelukkig hebben we de troost van de Bijlbelse profetie , die staat vaster dan de bergen, dat eenmaal toch de Koning der koningen van oost tot west en van noord tot zuid zal regeren, ook in Europa, Afrika en het MO dus. Door Zijn Geest!

De Terugkeer op 30-06-2017 11:39

@Nieuw Begin op 29-06-2017 15:29

Dank u wel...ja, het is allemaal werkelijk waar onwerkelijk, dat, wat er gaande is...levens vernietigen...daar komt het op neer. Heeft dat ooit zin gehad? Hoe kan ik, hoe kunnen wij, hoe kan een ieder nog 'ergens' iets teweeg brengen, in het ombuigen van haat, zelfdestructie en geloofsverlamming, naar het allermooiste, dat in ieder mens zit? Naïeve gedachte? Ja...maar het kan niet anders. Een mens is het mooiste ooit bedacht, geschapen, gecreëerd...what ever...we moeten blijven volharden in het goede.

Dewevoga op 30-06-2017 13:58

@Marinus Ferdinand

Een paar maanden geleden schreef een gast op dit forum: De Israëlieten maken plaats voor de Israëlieten. Ik moest er over nadenken, maar: Ook de tien "verdwenen stammen" hebben een plaatsje nodig. 

Marinus Ferdinand op 30-06-2017 16:08

Als Duitsland de holocaust nog niet heeft verwerkt, dan heb ik er begrip voor. In de Bijbel (ik dacht Leviticus) staat dat zware trauma 's pas na 7 generaties zijn verwerkt. De conclusie moet dan wel zijn dat Duitsland er om die reden niet geschikt voor is om de leiding in Europa te nemen....

De zelfkastijding in geloofspraktijken, die als spirituele oefening worden/ werden beoefend zijn op zichzelf niet fout, maar moeten wel goed worden begrepen. Ook het Christelijke zondebesef moet goed worden begrepen. Het begrip is in de politiek (vaak) niet aanwezig en dan krijg je de gekste interpretaties en conclusies, en met de gevolgen zitten we nu opgezadeld. We zijn in Europa niet verantwoordelijk voor alles en iedereen die het moeilijk heeft op de wereld, ook niet als Christen.  

Marinus Ferdinand op 30-06-2017 19:33

@Oma

De grondstoffen van Afrika worden opgekocht door de Chinezen, want de Europeanen stellen eisen als ze die kopen, op gebied van mensenrechten en weet ik wat niet meer, want ze moeten ook nieewe D66-PvdA-GL-gutmensechen worden. U kent die meneertjes wel: Timmermans en Pronk e.a.

Oma op 01-07-2017 11:45

@nieuw begin: net zoals het schuldbesef vd duitsers voor de holocaust wordt ge(mis)bruikt door merkel, gebruikt de rest van de politiekers van europa de katholieke zelfkastijding...allemaal geniepig uitgevlooide strategieën die gebruikt worden om de massa te krijgen waar de elite hen wil hebben.

@Marinus: chinezen kopen alles op, niet enkel in afrika - mijn grootmoeder zaliger waarschuwde al voor 'het gele gevaar', net als vele oude mensen indertijd, járen geleden....en handel drijven is wat anders dan bestelen....

Marinus Ferdinand op 01-07-2017 14:46

@Oma

Hoe gebruiken de politiekers de"katholieke zelfkastijding". Ik volg het goed, maar dit argument begrijp ik echt Neit. Dat de paus te postitief is over de Islam in Europa, vind ik wel, maar dit argument vind ik "gezocht". Graag uw visie nog eens...

Nieuw Begin op 01-07-2017 19:30

@ Oma Het is zeker in ce lijn van het Roomse geloof om het lijden te verheerlijken. Als dat is wat u bedoelt is dat zeker eeen factor van belang waar de elite aar voordeel mee kan doen. Maar ook dit heeft zijn tijd, gelukkig maar!

Lynx op 01-07-2017 22:50

Oma op 11.45 klopt,wij hebben schuld,en gooi de tent nu maar open.En chinezen hebben half Afrika opgekocht,maar hebben schijnbaar geen last van terroisme?

Marinus Ferdinand op 02-07-2017 09:07

@Nieuw begin

U begrijpt er niets van: het Roomse geloof is er helemaal niet om het lijden te verheerlijken. U moet uw zaakjes eens goed bestuderen en niet het RK geloof op deze manier belachelijk maken. Stop daar mee. Ga bier drinken en chips eten....

Oma op 02-07-2017 15:36

@Marinus: de weg-met-ons mentaliteit die ons telkens onder de neus gewreven wordt, tot in het absurde toe? De 2 maten en gewichten die telkens gehanteerd worden, het gepamper van (moslim)criminelen, tot in de rechtbank toe? Om onze (vermeende) minderwaardigheid te benadrukken en tot 'nederigheid' te dwingen? 

De beschuldigingen van racisme als je durft opkomen voor je eigen cultuur? Dat wordt ook wel pathologische zelfhaat genoemd....de politiek gebruikt dat katholiek overblijfsel van zelfkastijding, de schuld bij jezelf zoeken zelfs voor misdaden van anderen, om verdeeldheid te zaaien, om mensen tegen elkaar op te zetten en telkens mea culpa te roepen, om misdadigers en terroristen te beschermen en zelfs hallucinante schadevergoedingen uit te keren! Zo kreeg de veroordeelde terrorist trabelsi 90.000€ schadevergoeding voor 'mensonwaardige omstandigheden' in de gevangenis, notabene van het eu-crapuul voor mensenrechten - diezelfde rechten die trabelsi als moslim weigert te erkennen maar er wél beroep op kan doen om er munt uit te slaan, belastinggeld uiteraard!

De leugenmedia werkt daar ook steevast aan mee door gemanipuleerde berichten waarbij veralgemening en valse beschuldigingen/insinuaties en verholen verwijzingen niet geschuwd worden om de publieke opinie in de politiek correcte, doch fundamenteel foute en onrechtvaardige richting te duwen.

Een autochtoon die slachtoffer is van een misdrijf, gepleegd door een asielzoeker of allochtoon en zich terecht verdedigt, wordt gekruisigd zowel door de publieke opinie als de media tot zelfs justitie!! En wordt als dader beschouwd, van slachtoffer wordt hij dader gemaakt op basis van zijn afkomst. Zijn enige fout was zich te verdedigen tegen een misdrijf tégen hem gepleegd door vreemd crapuul, dat als slachtoffer wordt opgevoerd en ongestraft met zijn misdaad wegkomt.

Nog een voorbeeld? Een friturist in brugge geeft 10% korting aan stadsbewoners om een vaste klantenkring op te bouwen. Een toerist gaat klagen over deze 'discriminatie' en....krijgt weliswaar ongelijk van FOD want de wet verbiedt dit niet maaaaar de vlamingen spuwen op de friturist via hun reacties!

"De FOD Economie ziet er geen graten in. "Het is perfect legaal om op basis van objectieve redenen, zoals inwoner zijn van een stad, een korting toe te kennen", zegt Chantal De Pauw van de FOD Economie. "Zolang de klant maar op voorhand weet wat de regels zijn. En zolang het maar geen discriminatie op basis van bijvoorbeeld ras of geloof is."

Dat intussen in het vlaamse programma 'de idioten', overigens een zeer toepasselijke naam, een islamitische slager wél korting geeft aan moslims en autochtone klanten méér aanrekent, daar valt niemand over...ook BV tom waes niet..

De idioten waren het allemaal erover eens dat dit 'vriendschap' onder moslims betrof - de brildragende moslimidioot deed er nog het schepje van veralgemening en wraakzucht bovenop: 

"Zo voelen moslims zich dus als ze een discotheek niet binnenmogen."

Alsof een islamitische slager élke vlaamse klant mag straffen/discrimineren door autochtone klanten meer te doen betalen, af te zetten en te bestelen op basis van hun geloof/nationaliteit omdat moslims/allochtonen door eigen wangedrag in vlaamse discotheken geweerd worden!

BV Tom Waes begon over: 'als dit andersom zou gebeuren...' maar hij maakte de vergelijking zelfs niet af en verder géén woord over de schandelijke ongelijkheid en openlijke discriminatie van moslims tov autochtonen! Dát zwijgen en instemmen is zelfverloochening, dát is zelfkastijding, weg-met-ons.

@Lynx: voel jij je maar schuldig voor misdrijven van anderen, by all means...dat toont je IQ en realiteitszin....zelfverloochening leidt onvermijdelijk tot de ondergang...en geen aanslagen in china? Blijkbaar nog nooit gehoord van oeigoeren of hui? Een, hoe kan het ook anders, turkssprekende moslim-minderheid, 9 miljoen. Verschillende, etnische groepen Chinese moslims zijn nochtans in totaal met 24 miljoen in china maar worden tenminste kort gehouden zodat er weinig aanslagen gepleegd én bekend gemaakt worden, chinezen weten hoe deze barbaren/terroristen-in-spé in toom te houden, die worden niet gepamperd zoals hier. "Chinese media duiden de Oeigoeren steevast aan als terroristen. China heeft onlangs felle kritiek op Turkije geuit, omdat Ankara uit China gevluchte Oeigoeren opvangt."

Marinus Ferdinand op 02-07-2017 19:54

@Oma

Pathologische zelfhaat, waarvan u een voorbeeld ("moord" in de "veilige haven" van de moederschoot, et cetera) geeft, is inderdaad via allerlei (pseudo-)Christelijke argumenten aan de orde (in de politiek). Ik houd niet ervan om allerlei zeer krachtige Bijbelteksten aan te voeren om de huidige (geo-)politieke situaties te duiden. 

Toch wil ik er dit aan toevoegen. Er kan wel degelijk sprake zijn van een mate van morele schuld, die vanuit "hoger" perspectief niet zonder consequenties kan blijven. Ik ben er erg voorzichtig mee, omdat er vaak misbruik wordt gemaakt vn dit soort overwegingen. Toch is het iets om rekening mee te houden.

Oma op 03-07-2017 11:37

@Marinus: volledig akkoord. Ieder mens zou zich moreel verplicht kunnen voelen voor de hele mensheid, vanuit het gevoel. Echter: in de praktijk compleet onhaalbaar: je kan onmogelijk 7 miljard mensen opvangen op de oppervlakte die europa heeft.....en deze morele plicht wordt door de politiek uitgebuit, voorgekauwd en opgedrongen schuldgevoel van menselijkheid vanuit de christelijke achtergrond om het volk te overtuigen om zich legaal te laten beroven/verarmen om potentiële bezetters op te nemen, die worden opgevoerd als 'arme vluchtelingen'.

Dat heeft niks meer te maken met 'uit menselijkheid' maar met politieke strategie om genocide te plegen op de westerse bevolking en het vervangen van onze beschaving door gemakkelijk manipuleerbare islam aanhangers die vervolgens ingezet worden tegen de autochtone europeanen.

Ieder rechtgeaard mens wil arme mensen helpen, echter dat hoort naar vermogen te gebeuren en niet ten koste van zichzelf! En dat gebeurt momenteel: autochtonen worden beroofd, economie wordt gebruikt als wapen tegen eigen bevolking, bijv. pensioenen worden gekort en aan kroostrijke migranten uitgedeeld, door automatisatie geraken steeds meer mensen hun job kwijt en die werklozen worden dan nogmaals gestraft en als zondebok opgevoerd, steeds wordt de autochtoon benadeeld, onze welvaart wordt afgebroken, net als onze verworven rechten en uitgedeeld aan al wie hier aangewaaid komt, zonder enige inspanning of zelfs eisen tot integratie. Autochtonen wordt een menswaardig bestaan afgepakt om aan moslimmigranten te geven - dat is geen hulp bieden, dat is opzettelijke verarming van eigen bevolking, 'hulp' ten koste van de autochtoon en dát is moreel verwerpelijk! Daarom dient elk schuldgevoel aan de kant gezet te worden en dient er eerst voor eigen volk gezorgd te worden, zoals normaal moet zijn! De politiek hier gedraagt zich als dictators: die zorgen ook niet voor hun volk, ze verrijken zichzelf met ontwikkelingshulp dat ze komen schooien bij ons en hun volk crepeert - hier verrijken de graai-politici zichzelf ook én beroven ons van onze welvaart door het uit te delen aan migranten/moslims/vluchtelingen.

Wij mogen niet opkomen voor onszelf, voor ons récht op een menswaardig bestaan, nee, wij moeten dat afstaan aan de hordes die binnengehaald worden, zij krijgen het menswaardig bestaan dat ons afgepakt wordt. Dát is er tegen 'asiel en migratie', het is enkel een politieke tool.

Marinus Ferdinand op 03-07-2017 12:33

PVV beschouwt de islam als een ideologie, en niet als een godsdienst. Dit recht heeft de PVV m.i. wel. Voor het CDA een van de hoofdredenen om niet te willen onderhandelen over een kabinet met PVV erin. Dubieus....

Marinus Ferdinand op 03-07-2017 13:59

@Oma

Weergaloos betoog! Dank.

Oma op 03-07-2017 15:21

Ggd, Marinus...tegenwoordig dient er tussen de regels gelezen te worden en met gezond wantrouwen en argusogen naar de politiek gekeken te worden om te ontdekken wat de ware toedracht is.

Daarom lopen vele geitenwollesokken en linkse domoren in de val, zij weigeren te geloven dat de politiek tot zulke misdaden tegen eigen bevolking in staat zijn. Daardoor offeren zij zichzelf en hun eigen bevolking op en bewerkstelligen en betalen zij hun eigen ondergang, verdedigen ze zelfs hun toekomstige beulen...blijven ze geloven dat in elk mens goedheid schuilt ipv dat elk mens zelf keuzen maakt die, ingeval moslims/jihadisten, enkel goedheid betreft voor hun geloofsgenoten en zelfs geen genade kent voor wie hen verdedigt: de ongelovige. Het zal een schok worden als ze tot dat besef komen door persoonlijke ervaring...

Toos op 03-07-2017 17:29

Oma, u hebt de oorlog van 40/45 waarschijnlijk ook meegemaakt en ziet de tekenen die vooraf gaan. Ik vond het een redelijk betoog, maar hopelijk zal het anders gaan.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl