HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Golfstaten overwegen militaire actie tegen Qatar, dat beschermd wordt door Turkije

Egypte sluit 40% elektriciteit Gaza af - Door Qatar gesteunde Palestijnse terreurbeweging Hamas in het nauw, waarschuwt voor ‘explosie’ van geweld tegen Israël – Bijna confrontatie Amerikaanse en Iraanse troepen in Syrië

 
De traditionele vete tussen tussen de Soenitische islam (rode maansikkel, met Saudi Arabië als kernland) en Shi’itische islam (groene maansikkel, geleid door Iran) wordt inmiddels in tal van landen met militair geweld uitgevochten.

Volgens bronnen in het Midden Oosten overwegen Saudi Arabië, Egypte en de Verenigde Arabische emiraten om militaire actie te ondernemen tegen Qatar vanwege de niet aflatende steun voor islamitische terreurgroepen zoals de Moslim Broederschap en Hamas. Het kleine emirateneiland, ’s werelds grootste aardgasproducent, heeft nauwe banden met het gehate Iran, waar de hoofdstad Teheran vorige week woensdag het doelwit was van dodelijke terreuraanslagen door ISIS. Analisten twijfelen er niet aan dat deze aanslagen een Saudische waarschuwing aan Iran waren om de anti-Arabische activiteiten via Qatar stop te zetten (3). Aangezien Turkije de weg heeft vrijgemaakt om 10.000 troepen in Qatar te legeren (5)(6), is het gevaar van het uitbreken van een nieuwe grote Midden Oosten oorlog flink toegenomen.

 

Naast de genoemde drie oliestaten hebben ook Bahrein, Jordanië en diverse andere landen in de regio de diplomatieke banden met Qatar verbroken, alsmede ook alle transportverbindingen over land, zee en door de lucht. De Golfstaten eisen dat Qatar officials van de Moslim Broederschap en Hamas, die altijd een veilige en rijk beloonde thuishaven op het eiland hebben gehad, uitwijst, en zijn belangrijkste propagandazender, het bekende Al Jazeera TV, uit te lucht haalt.

Hamas dreigt met ‘explosie’ van geweld tegen Israël

Tegelijkertijd kreeg een delegatie van Hamas in Caïro te horen dat de terreurgroep de naar de Gazastrook gevluchte Moslim Broederschap leden moet uitleveren, en de militaire samenwerken met ISIS in de Sinaï moet stopzetten. Ook eist de Egyptische regering een einde aan de wapensmokkel naar de Gazastrook.

Omdat Hamas weigerde mee te werken, sloot Egypte 40% van de elektriciteitsvoorziening in Gaza af, waardoor onder andere ziekenhuizen en de watervoorziening in de problemen zijn gekomen, en de Palestijnse bevolking hun koelkasten urenlang moeten uitzetten. (Had Israël de stroom afgesloten, hadden alle Europese media en politici moord en brand geschreeuwd. Waar leest en hoort u er nu iets over, nu Egypte en de Golfstaten erachter zitten?)

Hamas heeft vaker met dit bijltje gehakt, en dreigt nu met een ‘explosie’ van geweld – niet tegen Egypte, maar tegen Israël. Egypte heeft Israël en de Palestijnse Autoriteit in Ramallah echter gevraagd om de druk op Hamas hoog te houden, om zo de broze samenwerking tussen de Golfstaten en Israël niet in gevaar te brengen. Op de achtergrond speelt daar ook een mogelijk alomvattend vredesverdrag in mee, waar president Donald Trump in alle stilte hard aan zou werken.

Turkse militaire bescherming voor Qatar

Uit angst voor een Saudische invasie heeft Qatar zijn kleine legertje met 16 Leopard tanks ondertussen in hoogste staat van paraatheid gebracht (7). De Emir van Qatar gaat zelfs een paleis in Teheran kopen voor het geval hij moet vluchten.

Een extra lont in het kruitvat is het besluit van het Turkse parlement om de weg vrij te maken om tot 10.000 soldaten in Qatar te legeren op een basis waar op dit moment nog slechts 150 Turken aanwezig zijn. Brisant is dat NAVO-partner de Verenigde Staten een basis in Qatar hebben, die als cruciaal wordt beschouwd in de strijd tegen ISIS. (8)

De Turkse dictator Recep Erdogan verklaarde dat hij persoonlijk zou hebben ingegrepen als de beschuldigingen dat Qatar ‘het terrorisme’ steunt, waar zouden zijn. Erdogan is daarom tegen de Arabische sancties tegen Qatar, en beloofde  ‘de banden met Qatar verder te ontwikkelen.’ De Turkse vriendschap met Qatar kan worden verklaard door de gezamenlijke steun aan de Moslim Broederschap terreurbeweging.

Daarmee komen we bij nog een lont in het kruitvat Midden Oosten: een toekomstige militaire confrontatie tussen Turkije en Egypte. Op het hoogtepunt van de crisis in Egypte in 2012-2013, toen het leger besloot de orde in het land te herstellen en Moslim Broederschap president Mohamed Morsi af te zetten, dreigden de Turken zelfs een paar keer rechtstreeks met een oorlog.

Bijna confrontatie VS en Iran in Syrië

De burgeroorlog in Syrië –beter kunnen we zeggen ‘proxy’ oorlog tussen de Westerse-Arabische coalitie en de as Rusland-Iran-Syrië- gaat ondertussen onverminderd door. Precies een week geleden bombardeerden de Amerikanen een konvooi met Iraanse, Syrische en Hezbollah troepen, die onderweg waren naar de belangrijke Al-Tanf grensovergang met Jordanië en Irak. Een dag later werd het complete ISIS commando op de Golanhoogte, die grenst aan Israël, door een ‘mysterieuze raket’ weggevaagd (4).

Zowel Iran als Syrië hebben bondgenoot Rusland om militaire steun gevraagd tegen de Amerikaanse militaire acties. De VS heeft ondertussen op 55 kilometer afstand van Al-Tanf een rode lijn geplaatst. Als de Iraanse Revolutionaire Garde, en/of hun bondgenoten die overschrijdt, wordt er militair ingegrepen. Dat gebeurde vervolgens al op 8 juni, toen Iran de Amerikanen met een drone uitdaagde, die onmiddellijk werd neergeschoten.

De Russen slaagden er vervolgens in de situatie diplomatiek te kalmeren. Toch stuurde de Iraanse generaal Soleimani een contingent troepen tot op één kilometer van de Amerikaanse rode lijn. Tegelijkertijd werd de enige verbindingsweg tussen het Amerikaanse troepen in het zuiden en noorden van Syrië door een pro-Iraanse strijdmacht veroverd.

Midden Oosten kan zomaar in brand vliegen

Het olierijke gebied rond Deir ez-Zor is de volgende locatie waar een rechtstreekse confrontatie tussen Amerika en Iran dreigt. Kortom: de zeer complexe situatie in het Midden Oosten, waar feitelijk niets en niemand ‘zwart/wit’ is en verschillende, vaak tegenstrijdige belangen nastreeft, zorgt er –opgeteld bij de talloze oude en nieuwe brandhaarden- voor dat er plotseling ergens een dominosteen kan omvallen, een schot kan worden gelost, die het hele Midden Oosten in brand kan steken, en ook de supermachten in een nieuwe (wereld)oorlog kan storten.

 

Xander

(1) DEBKA
(2) DEBKA
(3) Anonymous
(4) DEBKA
(5) Shoebat
(6) Shoebat
(7) Zero Hedge
(8) Zero Hedge

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Gerard op 13-06-2017 14:53

Het moet allemaal zo zijn, lees Mattheus 24 maar eens.....gelukkig is er een Vader in de hemel die voor ons zorgt. Wie volhardt tot het einde der wereld, die zal zalig worden. Geloof in Hem, onze Zaligmaker. Want er zal verdrukking komen, nog veel erger dan het nu al is. Vooral de Christenen moeten lijden om Zijns naam wil. Het staat er allemaal al zo duidelijk.

En daar stel ik mijn vertouwen op!! Amen.

Gods zegen wens ik jullie toe.

dokter op 13-06-2017 15:35

Welke naam   ??? Dit is mij niet duideljk

Infidel4U op 13-06-2017 15:40

Hahaha! De globalisten zijn in paniek. Nu wordt Qatar door Saudi-Arabië en consorten beschuldigd van het steunen van terroristen. En wat doen zij zelf? Juist, zij ssteunen terroristen. Net alsof ze zelf zo onschuldig en vredelievend zijn. Ongelooflijk, hoezo een doorzichtig rookgordijn... En de msm heeft haar sprookjes al klaar. En de schapen slikken het als zoete koek.

mijn mening op 13-06-2017 15:53

Op de achtergrond speelt daar ook een mogelijk alomvattend vredesverdrag in mee, waar president Donald Trump in alle stilte hard aan zou werken.De antichrist zal met Israël een verbond van zeven jaar sluiten. Na drieënhalfjaar zal hij het verbond verbreken (Dan. 9:27). Dan zal hij zijn ware gezicht tonen

Rom op 13-06-2017 15:55

Inderdaad Gerard.Ik zou daar Ezechiel 38 Zacharia 12 en 14 aan willen toevoegen.

Dit evangelie moet over de hele wereld gepredikt worden en dan zal het einde zijn!

5318537 op 13-06-2017 15:59

Gerard op 13-06-2017 14:53       U schreef;,,gelukkig is er een Vader in de hemel die voor ons zorgt. Wie volhardt tot het einde der wereld,,

Hoezo einde der wereld ?      En de eeuwigheid is.        Een gegeven.

Maar het is ook zo dat wij ons niet mogen laten onderdrukken,en die Saoedische vlag met twee zwaarden beantwoorden,zijnde wettelijke zelfverdediging.(Al lijkt het erop dat dat verboden wordt/is)    (Zoals het min of meer vogelvrij verklaren van meisjes,ook heel jong zoals in Engeland zonder dat er een haan naar kraait)

Probleem is dat wij los zand zijn en de agressors een kliek zijn die op elkaar kunnen vertrouwen...........drijvend op land/volksverraders.

Kruisridder op 13-06-2017 16:12

Schitterende bijdrage. Slaat precies op de werkelijkheid heden ten dage.

Gerard op 13-06-2017 16:32

@5318537 Hoezo einde der wereld? Kijk maar eens goed om je heen wat er gebeurt, de eindtijd is inzicht in mijn optiek.....de bijbel is er heel duidelijk over. Zoals ik al zei; de verdrukkingen worden steeds groter ook van de immigranten die ons land/Europa aan het veroveren zijn met hun (godsdienst). Over heel de wereld worden Christenen vervolgd en uitgemoord en het komt steeds dichterbij vindt je niet?

Bijna iedereen leeft in angst door alle gebeurtenissen van de laatste tijd, maar ik ben dankbaar dat God bestaat en dat Hij me telkens weer kracht geeft om verder te gaan in voor en tegenspoed.

Verder wens ik jullie allemaal nog een fijne dag toe en heft je hoofd omhoog naar Hem de almachtige Vader, Hij heeft het laatste woord, niet de Duivel!

 

Gerard, Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Mvg. Mod.

maria op 13-06-2017 16:38

Gerard op 14.53

 

U heeft zeker nooit van de opname gehoord of gelezen

 

Allen: Gelieve geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Mvg. Mod.

Gerard op 13-06-2017 16:38

@Rom Inderdaad Rom, zeker bijpassende teksten van Ezechiel & Zacharia, toch heel duidelijk beschreven weer. En dat vind ik zo bijzonder van Gods woord, alles wat daar in staat slaat op onze tijd.

Er moeten nog een aantal dingen gebeuren voor het einde van de wereld, zie alleen op Hem zou ik zeggen, belijdt je zonden elke dag en je zult ook een plek krijgen in het huis met de vele woningen voor eeuwig!!

Het ga je goed Rom, Gods zegen!

JP op 13-06-2017 16:47

Ik vraag mij af welk percentage Soenitische en hoeveel Shi-itische- onder de Islamitische -migranten in Europa zijn?

Pat op 13-06-2017 18:16

 

Stel uw vraag op het bijbehorende topic, Mod.

van buiten op 13-06-2017 19:51

Vergeet niet dat er volgens mij ook nog een groot amerikaanse legerbasis in Qatar is gevestigt.

Moet ik dit verhaal nou serieus nemen, voor mij is het juist dat de tegenstaanders deze basis weg willen hebben.

En dan turkije die beschouwen bagdad nog steeds als hun hoofdstad, maar de grootste troef die turkije heeft is levensader van het water als zij de kraan dicht draaien valt heel de arabische liga droog, er speel nog veel meer xander.

Maitreya op 13-06-2017 20:01

Ik las dat Iran voedselhulp heeft gestuurd naar Qatar. Dat is de correcte diplomatie.

Bery op 13-06-2017 20:05

Midden Oosten kan zomaar in brand vliegen???

 

Voor de gene die nog slapen!!!  Het Midden Ossten staat al in brand.

Nieuw begin op 13-06-2017 21:00

Wees er snel bij want deze film staat nog slechts enkele uren op internet. De film over het wereldijwde antisemitisme die Bold niet wilde uitzenden! ( Duits)

http://www.bild.de/politik/inland/bild/zeigt-die-doku-die-arte-nicht-zeigen-will-52155394.bild.html?wtmc=twttr.shr

( 1,5 uur met talrijke historische fragmenten)

positivo op 13-06-2017 21:09

Mooi, kunnen alle shiiten en soenieten terug naar hun thuislanden om hun zinloze oorlogjes ui te vechten.

Qromwel op 13-06-2017 22:57

@Xander: En Frankrijk heeft een basis in Abu Dhabi. Mijn neef, thans nog werkzaam in Oman (hier moeten waarschijnlijk alle buitenlanders vertrekken) heeft zijn sollicitaties in Qatar maar gecancelled. 

Qromwel op 13-06-2017 22:58

Bery op 13-06-2017 20:05: Linke soep, met al die olie en lng.

Juul op 14-06-2017 00:25

Kort: Toen Hil. Clinton o.a. minister van buitenzaken was onder Obama gaf zij vele miljoenen aan Qatar. Er zijn meerdere foto's van haar in het paleis van een prins in Qatar die zij vele miljoenen geeft. Een ander minister zei onder Obama tegen een  hoge Is leider, "we hebben jullie toch wel genoeg geld gegeven?" Die Is leider was actief binnen Syrie. Ik ga naar bed.

AngelB op 14-06-2017 09:17

Uiteraard krijgt Israel het voor zijn kiezen! Dat is nooit anders geweest. Ik weet het percentage joden niet wereldwijd, maar als er ergens op de wereld een ramp is, is het de schuld van de joden (of zionisten). Elke crisis, elke oorlog, elke aanslag (ook al plegen moslims die), zelfs als de prijs van een pakje boter stijgt is het de schuld van de joden. Tja.....

Qromwel op 14-06-2017 09:26

Gerard op 13-06-2017 14:53: Het fijne weten we er nog niet van, maar er zit schot in de zaak. Fascinerend te mogen meemaken hoe die zich ontwikkeld!! Vooral als gelovige in De Zoon en Zijn Woord.

Qromwel op 14-06-2017 10:33

Onbijbels uitgedrukt: Uiteindelijk gaat het hele zootje te gronde! Alle "vredespogingen" ten spijt.

Emile op 14-06-2017 12:41

Waar is onze held Frans Timmermans ?! De met prijzen overladen hero. Laat hem namens Europa even orde op zaken brengen in naam der democratie.

Ad Libitum op 14-06-2017 13:29

@ Nieuw begin op 13-06-2017 21:00,

Ik ben op de betreffende site geweest, maar ik kan de video nergens vinden. Weet jij misschien een URL dat direct is gelinkt met de video?

Wellicht is het al van de site verwijderd, maar ik las jouw bijdrage nu pas.

BVD

Michaël ;-{> op 14-06-2017 15:12

@ Ad Libitum op 14-06-2017 13:29

Ik denk dat 'Nieuw begin' deze documentaire bedoeld, hij staat ook op Geen Stijl die m geript hebben van Bild. Uiteraard zonder Nederlandse ondertitels.

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/06/more_like_arte_seiss_inquart.html#comments

Video staat daar bovenaan.

Met vriendelijke groet, Michaël

Henk op 14-06-2017 17:21

Goed artikel dat duidelijk maakt hoe ingewikkeld de situatie daar is. Een kruidvat dat elk moment kan ontploffen. President Trump speelt hierin een dubbelhartige rol, naar mijn mening. Enerzijds zegt hij de terroristen van IS te willen bestrijden, anderzijds is hij de grootste vriend van Saoedi-Arabië dat heel slinks IS steunt en imams opleidt (in Medina) die in moskeeën in Europa de goedgelovige moslims oproepen om tegen het verderfelijke westen in opstand te komen. Ze rekruteren daar potentiële IS-strijders en aanslagplegers in onze landen. Daarentegen, een land als Iran strijdt fel tegen IS. Opvallend dat Trump (samen met Saoedi-Arabië) juist Iran als terroristisch bolwerk benoemt. Dit klopt voor geen meter. En nu dreigt Saoedi-Arabië, gesteund door de VS, Iran zelfs binnen te vallen. Het blokkeren van Qatar, de bondgenoot van Iran, is de aanzet hiertoe.

Ad Libitum op 14-06-2017 20:28

@ Michaël ;-{> op 14-06-2017 15:12,

Vriendelijk bedankt voor je tip. Ik ga er straks naar kijken. Ben nu even nog te druk met allerlei registraties van nieuwsfeiten, documentaires en reportages.

Ik wens je nog voor de aankomende dagen fijne zonovergoten dagen en Gods zegen! (dat laatste is uiteraardte zaak natuurlijk!)  ;-)

Plenty GrtZZZ ... ☺☺☺

Michaël ;-{> op 14-06-2017 23:39

@ Ad Libitum op 14-06-2017 20:28

Graag gedaan. De tweede zin die je schreef is uiteraard wederzijds! Dank je.

Greetz ;-{>

D. G. Neree op 15-06-2017 01:16

Het zou eigenlijk al een wonder zijn als er Niet iets foutgaat daar.

Stan op 15-06-2017 09:58
wardje op 15-06-2017 17:02

Antisemitisme Arte 90m . Ik was een dag te laat om de door Nieuw begin doorgegeven link te gkunnen gebruiken . Staat de video nog ergens anders op het net ?

wardje op 15-06-2017 17:15

@Michael:  op geen stijl heb ik de arte-doc over antisemitisme ook niet meer kunnen vinden .

wardje op 15-06-2017 17:19

ArteMichael Antisemitisme:  sorry , er wa niet een duidelijke link , maar klikken op bovenste item heeft gewerkt . Bedankt voor beantwoording van een nog niet gestelde vraag .     

Doc 90min. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/06/more_like_arte_seiss_inquart.html#comments

Michaël ;-{> op 15-06-2017 21:23

@ wardje op 15-06-2017 17:19

Welkom :-)

Wardje op 16-06-2017 04:25

"Opname". maria op 13-06-2017 16:38

Gerard op 14.53

 

U heeft zeker nooit van de opname gehoord of gelezen. Zie mijn reactie daarop ophet geloofsforum .

 

Wardje op 16-06-2017 05:36

Paus en Malachias .  Altijd wijs ik erop dat Malachias niet in zijn voorspelingen een opeenvolging aanduidt van de de voorlaatste paus , Gloria Oliviae , de roem van de olijfboom , naar het schijnt  *paus Benedictus XVI en met de laatste paus  Petrus Romanus . Daar kunnen nog beliebig veel pausen tussen zitten , die verder niet meer met een gewoonlijke  korte kenschetsing zijn aangeduid .  Overigens was Malichias een heilge abt , maar hebben verschillende heiligen zich in allerlei voorspellingen vergist .  De profetieeén van de H. Schrift worden door de Kerk voor onaantastbaar  gehouden . Hoewel de interpretatie van ze vaak onzeker is en moeilijkheden oplevert .    

*de opvallend  met de liturgie en benedictijnerorde (olifj) verbondene (bv. met de Abbaye de Ste Magdaleine de Barroux) 

Wardje op 16-06-2017 05:53

Een bericht van Pater Daniël Maes, zoals ik hem ken. Ook in toenadering tot het jodendom .  En zoals ik hem kort vorige week zaterdag heb meegemaakt . Op een conferentie over Syrié in Antwerpen .   Die ondanks de goede wil van een journalist van belgische ANP ,  de msm maar zijdelings heeft bereikt. het bericht waarop ik doel is al van 2014 , maar nog ten volle het lezen waard . Instructief voor onzehouding ten opzichte van andersgelovigen .  Waarover we het boven ook hadden met betrekking tot zg. jeh.getuigen .  Ditmaal geldt het moslims .  Uigaan van goede trouw , tenzij het tegendeel duidelijk is . Of tenzij een bijzondere verantwoordelijkeheid (regeringsverantwoordelijkheid of die van politie of geheime diensten) tot een andere opstellling noodzaakt . 

             https://willyvandamme.wordpress.com/2014/03/02/bericht-uit-syri-van-pater-daniel-maes/

nadine op 20-06-2017 23:14

Bomexplosie in centraal station Brussel dader doodgeschoten had een echte bomgordel om bommen onschadelijk gemaakt er was wel een kleine explosie gelukkig om.acht uur savonds ze spreken niet van doden of slachtoffers 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl