Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Global warming wetenschappers poolcirkel geblokkeerd door extreem veel ijs

Wereldwijde CO2-‘valuta’ in de maak als voorwendsel voor autoritaire en gecentraliseerde controle over alle aspecten van ons fors verarmde leven

 
De Aarde zou zó snel opwarmen, dat deze ijsbreker onverwacht vast kwam te zitten in een extreem dikke ijslaag...

Een team wetenschappers dat in de Noordpoolcirkel onderzoek wilde doen naar de gevolgen van ‘global warming’, moest de geplande reis vanwege ‘extreme ijscondities’ annuleren. Ook op de Zuidpool werden onlangs record hoeveelheden ijs geconstateerd. Het gros van de bevolking in het Westen is echter dermate gehersenspoeld met de klimaatleugen, dat de combinatie ‘meer ijs’ (‘is minder ijs’) en ‘opwarming’ voor zoete koek wordt geslikt.

 

40 wetenschappers gingen eind mei in het Canadese Quebec City aan boord van de CCBS Amundsen, een schip dat ijs kan breken, maar dat bij Newfoundland desondanks op te dik ijs stuitte om veilig verder te kunnen varen. Andere schepen kwamen vast te zitten en maakten in sommige gevallen zelfs water.

Te dikke ijslaag toch te dun?

De klimaat’experts’ gaven er natuurlijk weer een draai aan door te beweren dat het ijs zover zuidelijk kon drijven, omdat het dunner dan normaal was. Een verklaring van Environment & Climate Change Canada sprak dat onbedoeld weer tegen: ‘Normaal zou er in deze tijd van het jaar in deze gebieden zeer weinig of geen ijs over zijn, laat staan de dikke ijslaag die we op dit moment bij de kust van Newfoundland zien.’

Als het ijs dik genoeg was om een ijsbreker te stoppen, hoe kon het dan dun genoeg zijn om zover zuidelijk af te drijven? Dat is totaal onlogisch, maar dat geldt al jaren voor het hele opwarmingsverhaal, dat zoals onze lezers inmiddels weten in het geheel niet om het klimaat gaat, maar om het overdragen van zoveel mogelijk macht, soevereiniteit en geld aan de globalistische elite, die onder het mom van het ‘klimaat’ een soort totalitaire wereldregering aan het opzetten zijn.

‘Parijs’ bedoeld om onze vrijheid en welvaart te vernietigen

Deze links-liberale elite willen daarom een einde maken aan onafhankelijke natie-staten met sterke economieën, en deze vervangen door ongekozen bureaucraten in superregeringen zoals de EU, waarin de belangen van landen en volken volledig ondergeschikt zijn gemaakt aan die van de grote banken, multinationals en globalistische politici.

Klimaat- en CO2 belastingen zijn er daarom maar voor één ding gekomen, namelijk om het steeds extremere en almaar kostbaarder wordende klimaatbeleid te rechtvaardigen, en de bevolking zover te krijgen de stapsgewijze vernietiging van hun vrije welvarende samenleving kritiekloos te laten accepteren. Dat was de reden waarom president Donald Trump besloot om uit ‘Parijs’ te stappen.

Technocratie: totale controle over de bevolking

In zijn boek Technocracy Rising schreef researcher Patrick Wood dat ‘er krachten aan het werk zijn om een nieuwe CO2-valuta als de ‘ultieme oplossing’ te presenteren voor het verminderen van de armoede, voor bevolkingscontrole, milieubeheer, global warming, energietoewijzing en een koude (her)verdeling van economische welvaart. Voor alle individuele mensen in dit nieuwe systeem vereist dit helaas autoritaire en gecentraliseerde controle over alle aspecten van hun levens, van de wieg tot het graf.’

De globalisten –in Den Haag te vinden in bijna alle politieke partijen- veranderden antropogene ‘global warming’ geruisloos in ‘klimaatverandering’ toen uit onafhankelijke satellietgegevens bleek dat er al 17 tot 20 jaar geen opwarming meer is. Het doel blijft hetzelfde: forse verarming van de bevolking in Amerika en Europa, zodat die onmachtig wordt gemaakt en totaal te controleren is.

De beroemde 16e eeuwse staatsman Nicolo Machiavelli omschreef treffend de door de globalisten in Brussel, Berlijn, New York en ook Den Haag toegepaste klimaat/controle tactieken:

‘Een prins geeft niet veel aan koloniën uit, want voor weinig of geen kosten kan hij ze wegsturen en daar houden. Hij maakt er slechts een minderheid van de burgers, waar hij land en huizen van afpakt en aan de nieuwe inwoners geeft, kwaad mee. En degenen die hij kwaad maakt blijven arm en verspreid, waardoor ze hem nooit pijn kunnen doen. De rest blijft onaangeroerd en wordt eenvoudig stil gehouden. Tegelijkertijd zijn ze bang om een fout te maken, omdat hen dan hetzelfde kan overkomen als degenen die werden uitgeplunderd.’

Arm en afhankelijk door klimaatbelastingen en massa immigratie

Klimaat- en CO2-belastingen zullen ons zo arm maken, dat we niet meer kunnen opstaan tegen de globalisten en hun plannen om ons op alle gebieden onmondig en afhankelijk te maken. We zullen bijna al onze financiële middelen nodig hebben om energie, brandstof en voedsel te kunnen blijven betalen.

Tegelijkertijd zorgt de door de politiek gesteunde import van miljoenen moslimmigranten ervoor dat we dit niet meer kunnen stoppen en ons niet meer tegen hen kunnen verenigen, omdat de immigranten niet alleen een totaal andere cultuur met geheel andere normen en waarden hebben –en die aan ons zullen willen opleggen-, maar ook omdat het overgrote deel van hen permanent van uitkeringen en toeslagen afhankelijk zal blijven, waardoor onze sociale zekerheid eerder vroeger dan later zal instorten, wat de verarming van de autochtone bevolking zal versnellen.

 

Xander

(1) Infowars

Zie ook o.a.:

09-06: Europa krijgt rekening van $ 2,5 biljoen om klimaatbeleid India te betalen (/ Al 58 wetenschappelijke onderzoeken in 2017 stellen dat ‘global warming’ een mythe is)
02-06: Trump blokkeert droom van globalisten: een totalitaire VN wereldregering
01-06: Trump uit Klimaatakkoord Parijs: Dit is waar de VS nee en de EU ja tegen zegt
26-05: Paus geeft Trump klimaat encycliek die miljarden mensen wil doen verdwijnen (/ Franciscus koos extreemlinkse globalisten en anti-humane milieu activisten als adviseurs)
07-02: Wetenschapper: Wij hebben global warming data vervalst voor klimaatconferentie Parijs (/ Voorzitter VN-klimaatconventie: Global Warming agenda vooral bedoeld om kapitalisme (en daarmee het Westen) te vernietigen)

2016:
23-04: Meteoroloog en oprichter Weather Channel neemt afstand van Global Warming theorie (/ Voormalig hoofd VN-klimaatpanel erkent dat geloof in Global Warming ‘religie’ is – ‘Klimaatverdrag Parijs gaat enkel om macht overdragen aan VN, en niet om klimaat’)

2015:
13-12: Klimaattop Parijs: Globalisten en milieufanaten eens over vernietiging Westerse economieën (/ Grootste geldverspilling in de geschiedenis: Westen moet biljoenen betalen en zichzelf economisch vernietigen voor NUL effect)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.Reacties

Qromwel op 14-06-2017 14:37

De klimaat-experts blijken valse profeten te zijn. Zij begeven zich op glad ijs.

Jerommeke op 14-06-2017 14:56

Zoals met alles tegenwoordig; De waarheid wordt een leugen en een leugen wordt de waarheid.

Jonaaaa op 14-06-2017 14:57

Ach wat een onzinbericht zeg... Tuurlijk is er nog veel ijs... Het smeltseizoen is nog maar net begonnen.

https://nsidc.org/arcticseaicenews/

Het zeeijs blijft onder het gemiddelde.

Rom op 14-06-2017 15:07

Nou ja,als de poolkappen smelten raakt de aarde uit zijn balans.Dat is precies wat  de profeet Jasaja 24 duizende jaren al profeteerde.

Conclusie:Geen uitstel meer.Al dat ge_technologiseer zal allleen m,aar leiden tot nog grotere chaos

vlokje op 14-06-2017 15:47

when hell freezes over, ha tis dus bijna zover ;-)

Tabris op 14-06-2017 15:49

Afhankelijkheid van fossiele energie --> pijplijn door Syrie nodig --> Assad weigert --> oorlog --> vluchtelingen --> gelukzoekers in islamitische landen met bevolkings overschot profiteren van de situatie --> moeten allemaal door de staat onderhouden worden --> staat heeft meer geld nodig --> hogere belastingen, waaronder nieuwe op CO2 --> autochtone bevolking verarmd --> sociale zekerheid stort in --> onvrede --> roven stelen moorden --> burger oorlog --> einde westerse civilisatie.

Alle ellende is begonnen met onze zucht naar fossiele energy en de enorme winsten die dat voor de psychopatische elite opbrengt.

Is de globalistische elite echt zo dom en hebzuchtig dat ze dit einde niet inzien?

We moeten dus stoppen met fossiele brandstoffen! Plaats zonnepanelen en rij electrisch, dat is een goed begin dat je zelf in de hand hebt.

Maar eigenlijk is het al te laat, de domino stenen zijn al aan het vallen.

Dewevoga op 14-06-2017 16:31

@Rom op 14-06-2017 15:07

De aarde zou gaan wiebelen, er zouden natuurrampen komen etc. We zien het voor onze ogen gebeuren.

Emanuel op 14-06-2017 16:31

Klimaat. De mens beïnvloedt het klimaat wel, maar niet door productie van meer of minder co2. De wetenschappers moeten meer studie verrichten om achter de reële oorzaak te komen. De huidige doelstelling is om te komen tot een wereldregering, zoals xandernieuws duidelijk beschrijft.

Dewevoga op 14-06-2017 16:35

De globalisten –in Den Haag te vinden in bijna alle politieke partijen- veranderden antropogene ‘global warming’ geruisloos in ‘klimaatverandering’ En zo veranderden de fundamentalisten ook geruisloos in geradicaliseerden.

Dewevoga op 14-06-2017 16:47

Timmerfrans de nieuwe Antiochus IV Epiphanes zal dit niet leuk vinden een Maccabeeer in de EU:

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/06/held-vaclav-klaus-tsjechie-moet-uit-de-eu/

Henk op 14-06-2017 17:09

Dit artikel bevat veel desinformatie. Alsof een enkele gebeurtenis of waarneming representatief is voor een langdurig proces. Nee dus. De gemiddelde hoeveelheid ijs op de noordpool neemt wel degelijk heel snel af. Daar kan niemand omheen. Feiten zijn feiten. Zie o.a. http://www.weer.nl/nieuws/detail/2017-03-15-ijsvrije-noordpool-in-zicht/

archie123 op 14-06-2017 17:38

https://www.youtube.com/watch?v=kcRlxKW07GA

bob2 op 14-06-2017 17:49

@Tabris , wij kunnen geen zonnepanelen plaatsen wonen op een appartement en een elektrische wagen is véél te duur daarbij de recyclage van zonnepanelen en batterijen zijn ook slecht voot het milieu.

Opzender op 14-06-2017 19:02

Zelfs als ze geen haast maken, is zonneklaar duidelijk wat hun links-liberale globale plannen zijn. Kijk maar naar de formatie in Nederland. Maar de tijdelijke macht, die zij van Lucifer gekregen hebben, zal hen niet helpen. Met een klein gebaar zal Jezus de snode plannen van de luciferiaanse links-liberale globalisten ongedaan maken.  

Econoom op 14-06-2017 19:18

@Opzender,was Jezus ook al een klimaatscepticus? Wat een onzin wordt hier te berde gebracht. 

 

Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Mod.

Tabris op 14-06-2017 20:51

@bob2 op 14-06-2017 17:49

Nog een paar jaar wachten Bob, dan is er een nieuwe generatie batterijen die 3 keer zo sterk zijn en maar de helft kosten. Dat wordt het moment waar de electrische auto goedkoper wordt dan de benzine ofwel de hybride.

Ik heb zelf een EV en weet niet hoe lekker dat rijdt vergeleken met benzine.

Toen de eerste auto's uitkwamen zo'n 100 jaar geleden dan dacht ook iedereen dat het paard veel beter was. De auto was veel te duur maar ene meneer Ford bracht daar rap verandering in. Hetzelfde staat met de EV te gebeuren. De electrische wagen staat nog maar net in zijn kinderschoenen vergeleken met de benzine en is kwa rijplezier al veruit superieur. Er zijn ook veel technische verbeteringing mogelijk die met een benzine gewoon niet mogelijk zijn.

Voor mij zijn zelfrijdende electrische autos de toekomst. Schoon, veilig en comfortabel. Op je gemakje Xandernieuws lezen terwijl je naar je werk gebracht wordt, wat wil je nog meer?

Positivo op 14-06-2017 22:22

1984, newspeak, doublespeak. freedom is slavery, komt Goerge Orwell zijn boek toch uit.

Opzender op 14-06-2017 23:10

@Econoom

"Was Jezus ook al een klimaatscepticus?" In tegenstelling tot de mens kan Jezus het klimaat wel "aanpassen" (lees het laatste Bijbelboek er maar op na).

Als econoom moet u een voor de hand liggend antwoord kunnen geven op de navolgende vraag: waarom gaan de klimaatdeskundigen nooit in op de al lang bestaande vraag hoe groot de invloed op het klimaat (en op de gezondheid van mensen) is van de talloze vliegbewegingen van vliegtuigen. Ofwel: wat klopt er niet aan de klimaathysterie?

dimitri op 15-06-2017 02:40

en dan krijg je van die allachtonen een paar slimmerikken,die zien hun  kans,mobaliseren heel nederland want ze zitten overal die moslims,kinderen zijn al groot  en mogen stemmen,en hop weer een zetel erbij,enz,dat ga je krijgen.die mensen van buiten die hier mochten blijven,en die het niet zint hoe wij leven,nu hebben ze een partij die voor hen op komt!zo zal dat over tien jaar nog meer zijn,veel zetels,meer zeggenschap in ons nederland waar alles zal veranderen  ten nadele van ons en onze kinderen en kleinkinderen en weer hun kinderen etc!als wij niet ingrijpen!Dat geld ook voor al die moslims die gewoon hun ding willen doen naar de moskee en bidden ,en voor de rest een biertje pakken,een biljartje maken of voetballen of lekker gaan vissen.want zij hoeven ook niet zo dat extemen,tv en radio uit,niet roken of drinken enz enz...zoals  men  in saoedieof afghanistan of yemen of egypte of iran  leeft,wil toch niemand?

nieuw begin op 15-06-2017 08:23

De narrative ( Bron Telegraaf )

Opinie Leon de Winter

Strijd: propaganda versus feitelijkheid
13 Juni 2017 Leon de Winter

Wie controleert de ’narrative’? De meeste lezers zullen hun schouders hierover ophalen, omdat zij geen beeld hebben van wat een ’narrative’ is. Maar het gaat om iets belangwekkends. Een ’narrative’ is een verklarend verhaal dat een oordeel over een persoon of gebeurtenis voortbrengt. In de klassieke en de nieuwe media woedt hierover een felle strijd. Het gaat om vrijheid versus censuur, om propaganda versus feitelijkheid.

Deel verwijderd in verband met auteursrechten en schadeclaims, zie siteregels. Plaats url van het artikel. Mod.

Pat op 15-06-2017 08:24

Extreem weer?Hoe komt het dan dat in 2003..omstreeks eind mei...het 35 à 38° was in Duitsland en een hittegolf in Croatie met temperaturen overdag tot 41° en het kwik in de nacht ginder niet zakte onder de 28°?En dit noemen zij extreem weer zoals nooit tevoren???!!

SEO op 15-06-2017 09:09

Wereld wordt warmer, want eilanden in de Stille Oceaan verdwijnen onder water. CO2 oorzaak? Misschien, maar verminderen CO2 is zeker een mogelijke oplossing. Hoe? Simpel, Thoriumcentrales bouwen! Oneindige goedkope en schone energie. Oeps, sorry. Dit was een oplossing. Niet zo bedoeld. Kwam spontaan in mij op.   

Hubert Luns op 15-06-2017 10:03

Voor de Tweede Wereldoorlog was het plan om iedereen te controleren via grondrechten, immers, was de gedachtegang, ieder mens heeft een plek nodig op aarde. Later bedachten ze dat een beter controlemiddel ieders energieverbruik is, immers, ieder mens heeft een energie-afdruk. We worden als vee behandeld dat wordt uitgemolken.

SEO op 15-06-2017 11:39

Aantoonbaar is dat de zeespiegel stijgt. Water moet ergens vandaan komen, toch? Ergo misschien is CO2 niet de oorzaak, maar wel de oplossing voor de opwarming. Oplossing is simpel: Thoriumcentrales bouwen. Onze TU's kunnen dat binnen een paar jaar. Met de schone electriciteit waterstof maken en daar autos op laten rijden.

Oeps, een oplossing. Sorry. 

Chris op 15-06-2017 12:48

@Jonaa 14:57 Nog een ervaring: http://climategate.nl/2017/06/14/en-toen-was-er-sneeuw-ja-heel-sneeuw/

Maya op 15-06-2017 14:05

Omg werkelijk ? Ok zal proberen uitleg te geven. CO2 is een vd gassen die wij uitademen. Die word gebruikt door oa Bomen en planten om te groeien. Ook het koraalrif leefd van deze stof. Het zit in gesteente, lava en diep onder de grond. En word gevonden in heel het op koolstof gebaseerde universum. Er is dus niets vreemds aan en kan dus daarom nooit de oorzaak.zijn van global warming. 

Wel is het zo dat onze aarde veranderd. Wij vervuilen maar en komen zelden met duurzame oplossing (wie heeft ooit bedacht afval te begraven ?) En denk ik dat wij wel degelijk verandwoordelijk zijn voor vele veranderingen op deze planeet. Misschien ook wel de klimaatsverandering, doch is het zeer arrogant te noemen dat wij uberhaupt durven te beweren dat we iets van het complexe systeem der aarde begrijpen en daarmee juist positief beinvloeden.

Men denkt te moeilijk.

Ik heb 8 jaar off grid gewoond en door omstandigheden nu in een sociale huurwoning. Maar 8 jaar..

-ik vervuilde 1/16 deel van een gem nederlander

-had me eigen stroom, water

-kon deels volledig bio in me voedsel voorzien

 

Nu ? Zucht ik vervuil veel meer. Vervuil veel meer drinkwater. Kan me afval bijna niet scheiden. Voorzien in voedsel ? Op me balkon ? Zucht.... moeilijk allemaal hoor. 

 

Naar mijn mening is deze wereld compleet krankzinnig en kijk ik uit om naast mezelf nog normaal mens te ontmoeten. Want nee  deze aarde zodanig misbruiken dat zij sterft jo echt nie normaal hoor

Greetings from outer space

Maya

braatsche op 15-06-2017 15:26

@Henk: er zijn logboeken van schepen gevonden die in het begin van de 19e en 20e eeuw rond de noordpool voeren, en waarin stond dat ze hoopten dat de noordelijke doorgang binnen enkele jaren een feit zou zijn. Ondertussen liggen deze boeken onder glas in musea, maar iedereen, die zich goed informeert, weet dat er in die periode, na het Maunderminimum en de kleine Ijstijd, er opnieuw een warmere periode aanbrak, die een groot stuk van de 19e eeuw omvatte. Toen was er nog geen sprake van door de mens uitgestote CO2-hoeveelheden. Ik raad je aan om je te informeren, ipv mee te lopen met de massa, die zich spijtig genoeg heeft laten indoctrineren. Het aantal studies dat de AGW-hypothese tegenspreekt stijgt elke dag. 

Henk op 15-06-2017 16:30

braatsche op 15-06-2017 15:26 Ten eerste, ik loop niet mee met de massa. De wens om langs de noordelijke weg van Siberië riching het oosten te varen is al zo oud sinds de tijd van Columbus. Dat is tot nu toe nooit gelukt, door niemand. Willem Barentz kan er van meespreken. Dus die opgeschreven wens in die logboeken bewijzen niets. Ten tweede, volg de feiten die door satellieten worden aangereikt. Die zijn glashelder. De gemiddelde hoeveelheid ijs op de noordpool neemt heel snel af. Daar helpt geen moedertje lief aan.

 Voor de duidelijkheid mijn standpunt. De aarde warmt op, het ijs op de noordpool smelt. Waardoor dit komt? Moeilijk vast te stellen. Het kan een natuurlijke fluctuatie zijn. Of de toename van het CO2-gehalte daar aan bijdraagt: zou kunnen. Of de mens hier verantwoordelijk voor is: moeilijk aantoonbaar. Of we in de toekomst van de fossiele brandstoffen af moeten: ja, want ze raken toch een keer op en zijn zeer milieuvervuilend. Of we het moeten zoeken in windenergie: nee, absoluut niet. Windmolens zijn grote horizonvervuilers en leveren bijna geen energie (in verhouding) en zijn zeer kostbaar. Ze draaien op grote hoeveelheden subsidie, op te brengen door de belastingbetaler. Zonne-energie: kan een bijdrage leveren, maar niet veel (hooguit 2 % van onze energiebehoefte). Thoriumcentrales: erg duur om te bouwen. Eenmaal gebouwd leveren ze veel en goedkope energie. Kerncentrales: te veel gedoe met radioactief afval. De uiteindelijke toekomst: kernfusiecentrales. Leveren energie uit deuterium en tritium, die in grote hoeveelheden in zeewater zitten. Probleem: het vasthouden van de zeer hoge temperatuur (ruim 1 miljoen K). Oplossing: magnetische velden. Praktijk: in 2049 wordt de eerste kernfusiereactor in Hadrange (Zuid-Frankrijk) operationeel gemaakt. Voor de volgende 10 miljard jaar hebben we dan genoeg energie voor de hele aarde. 

Henk op 15-06-2017 18:28

braatsche op 15-06-2017 15:26  Voor meer informatie over kernfusie en hoe men dat in de toekomst in Zuid-Frankrijk wil toepassen, zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Kernfusie

andre op 15-06-2017 21:56

Zolang de zon maar blijft schijnen maak ik me niet druk en @Henk op 15-06-2017 16:30 boven siberie zal er binnenkort gevaren gaan worden ook deze handelsroute gaat open en dat is niet omdat het ijs smelt maar omdat er steeds betere ijsbrekers zijn die 3 meter dik ijs pakken en een vaargeul trekken waardoor de vaartijd met 1/3 terug kan vanuit china via het suez kanaal. Scheelt brandstof tijd en geen last van moslim piraterij.

Saandeknikker op 16-06-2017 11:25

Verwijderd, zie auterrsrechten en schadeclaims, dit artikel heeft u geplakt van een andere site. Waarschuwing. Mod.

braatsche op 16-06-2017 11:50

@Henk: ok, bedankt voor je gedetailleerde uitleg, ik had je post waarschijnlijk verkeerd geïnterpreteerd, want bij nader inzien delen we eigenlijk dezelfde mening. Echter, deze week nog las ik de volgende posts: http://www.ctvnews.ca/canada/thick-arctic-ice-pack-traps-boats-triggers-rescue-operation-off-newfoundland-1.3448202#_gus&_gucid=&_gup=Facebook&_gsc=qliUqMK en http://www.breitbart.com/big-government/2017/06/13/delingpole-ship-of-fools-iii-global-warming-study-cancelled-because-of-unprecedented-ice/

Bovendien heb ik de laatste maanden verschillende studies gezien waarin blijkt dat de Noordpool stelselmatig meer en meer ijs begint te krijgen, en dat we al ver weg zijn van het dramatische minimum van 2012. Zowel de Noord- als Zuidpool blijken de laatste jaren steeds verder aan te groeien qua ijsvorming. Kan je mij de link eens sturen waarin de ijsafname van de Noordpool zo beschreven wordt?

Pat op 16-06-2017 12:13

Het stijgen van de zeespiegel...het opwarmen van ons klimaat..dit zijn allemaal ,natuurlijke en daarmee ok heel normale processen in de cyclus van de Aarde..De felheid van de Zon staat op haar hoogtepunt..ze is nu ongeveer halfweg haar leven an daarmee zitten wij nu met "hogere" temperaturen"..enkel en alléén dankzij de Natuur zelve..gretig misbruikt door Politici en Globalisten om de schuld op de mens te steken..zodat ze ons nog meer kunnen controleren en uitmelken..!De mens zelve heeft zéér weinig impact op het klimaat...daarvoor is onze Aarde te groot en wij véél te klein..ook al zijn we met zovele miljarden mensen..

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl