Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Europa krijgt rekening van $ 2,5 biljoen om klimaatbeleid India te betalen

Al 58 wetenschappelijke onderzoeken in 2017 stellen dat ‘global warming’ een mythe is

 
De bekende onbenullige linkse ‘usefull idiots’ die worden ingezet om de rest van het volk zover te krijgen om het ‘klimaatbeleid’, dat onze welvaart en toekomst zal verwoesten, te slikken.

Ook in ons eigen landje beweren media en politiek dat er in 2015 in Parijs wereldwijde ‘consensus’ was om ‘klimaatverandering’ aan te pakken. De echte ‘consensus’ bestond echter uit de belofte van het Westen om dit vrijwel overal ter wereld te gaan financieren. Dr. Ottmar Endenhofer, vicevoorzitter van Werkgroep 3 van het IPCC klimaatpanel van de VN, gaf tijdens een interview in 2010 al toe dat ‘wij door klimaatbeleid feitelijk de welvaart op de wereld herverdelen... Men moet zich bevrijden van de illusie dat het internationale klimaatbeleid om het klimaat gaat. Daar heeft het vrijwel niets meer mee te maken.’

 

India schat dat het tot 2030 minstens $ 2,5 biljoen –inderdaad, biljoen, dus zo’n € 2250 miljard- nodig heeft om het in Parijs afgesproken klimaatdoelen te halen. Of het Westen – dus vooral Amerika en Europa – maar even wil betalen? Want India zelf kan /wil dat niet. Hetzelfde geldt voor zo ongeveer alle anderen niet-Westerse landen die ‘Parijs’ ondertekenden.

De Amerikaanse hoofdonderhandelaar Todd Stern gaf in zijn verslag van de conferentie dan ook het voorbeeld van de Oegandese afgevaardigde, die als antwoord op de vraag wat er voor nodig was om ook zijn land te doen ondertekenen, even simpel als duidelijk ‘geld’ gaf. Parijs ging in werkelijkheid dan ook nauwelijks om het klimaat, dat was enkel een voorwendsel. Parijs ging over een massale herverdeling van de welvaart, waarin het rijke Amerika en Europa beloofden de opkomende en armere landen te overspoelen met geld.

Het uiteindelijk doel? De door ons al vaak beschreven wereldwijde Marxistisch-socialistische VN-heilstaat, een wereld-autoriteit met het absolute gezag over alle –even arm gemaakte- landen van de wereld.

Elite woedend op Trump omdat hij wel kiest voor zijn eigen volk

Daarom is de gevestigde orde aan beide kanten van de Atlantische Oceaan zo ontzettend boos op Trump, de eerste leider die door dit enorme klimaatbedrog –sowieso de kostbaarste zwendel die de mensheid ooit gekend heeft- heenprikte, en besloot dat hij de torenhoge rekening NIET aan zijn kiezers wil presenteren. De Amerikaanse biljoenen voor het volledig verzonnen antropogene klimaatopwarmingsprobleem moeten in zijn ogen in de economie en samenleving worden gestoken. Daarmee komt de monstrueuze klimaatrekening van India geheel voor rekening van Europa.

EU- en VN officials, net als tal van Europese politici, verklaarden eensgezind dat ‘één partij zich niet zomaar uit een historisch verdrag’ kan terugtrekken. Ze weigerden daarom in te gaan op Trumps voorstel om Parijs opnieuw te onderhandelen. Wat op zich tamelijk grappig is, want dat komt zo ongeveer neer op de commandant van een concentratiekamp, die een groepje zojuist ontsnapte gevangen verbiedt om ooit nog terug te keren in de ijskoude barakken achter het geëlectrificeerde prikkeldraad. (1)

Krijgen ook wij een klimaatfascistische regering?

Hoe anders is het in Europa, en zeker ook in Nederland, waar we in snel tempo alsnog op een door GroenLinks en D66 gedicteerde klimaatfascistische regering afstevenen. De dagen van onze vrijheid en welvaart lijken dan ook definitief geteld; over enkele jaren kent onze samenleving een enorme onderklasse die nauwelijks nog geld zal hebben voor de peperduur geworden energie, brandstof en reizen – tenzij de enige man die in het Catshuis nog enig oog voor de belangen van het volk lijkt te hebben, CDA leider Buma, alsnog de stekker uit dit minimaal € 200 miljard kostende doemscenario trekt, en dit in plaats daarvan wil investeren in de samenleving, zoals de zorg, het onderwijs en het overeind houden van de sociale zekerheid.

Of kiest ook hij ervoor om deze gigantische lading belastinggeld weg te smijten door te proberen de door Nederland veroorzaakte zogenaamde ‘opwarming’ door CO2 met enkele tien-, nee, honderdduizendsten van één graad terug te dringen – oftewel: voor een volslagen onmeetbaar effect op het klimaat.

58 nieuwe studies: nul bewijs voor global warming angsttheorie

Alleen al dit jaar zijn er 58 wetenschappelijke onderzoeken met 80 grafieken gepubliceerd waaruit onomstotelijk blijkt dat ‘global warming’ een mythe is. De ook door Den Haag voortdurend aangehaalde ‘consensus’ is daarom een schandalige leugen.

Met ‘global warming’ bedoelen ze niet de milde 0,8 graden temperatuurstijging sinds het midden van de 19e eeuw, toen de wereld opkrabbelde uit de kleine ijstijd, maar de door mensen veroorzaakte opwarming die allerlei catastrofes zou gaan veroorzaken, zoals het verdwijnen van de ijsberen (waar er juist veel meer van zijn gekomen), het smelten van de ijskappen (op de Zuidpool is het ijs verder aangegroeid), het onderlopen van 83 landen door de zeespiegelstijging, et cetera.

Er is nu komma nul écht wetenschappelijk bewijs voor deze angsttheorieën. Uit alle recente statistieken blijkt dat de opwarming van de laatste ruim anderhalve eeuw ruim binnen de normale klimaatfluctuaties valt. In de Middeleeuwen was het gedurende een periode van 200 tot 300 jaar véél warmer dan nu, en in China lag de temperatuur zo’n 8000 jaar geleden een dikke 3 graden boven het huidige niveau. Maar ook de opwarming dichter bij huis, zoals in Frankrijk, blijkt in het geheel niet af te wijken van de afgelopen 700 jaar.

Uit zo’n 80 grafieken komt één beeld glashelder naar voren: de angst voor ‘global warming’ wordt extreem overdreven, want het wetenschappelijke bewijs toont aan dat er niets ongewoons of problematisch is aan de temperatuurstijging. Diverse onderzoekers wijzen wederom naar de zon als voornaamste veroorzaker van de normale temperatuur- en klimaatschommelingen. (2)

Verarming van Westerse bevolking

‘Klimaatbeleid’ heeft, zoals de IPCC vicevoorzitter al in 2010 letterlijk toegaf, niets met het klimaat te maken, maar alles met de extreemlinkse ideologie die de welvaart van het Westen wil herverdelen over de wereld en daardoor de Amerikaanse en Europese bevolking straatarm wil maken – vanzelfsprekend met uitzondering van een klein clubje elitairen in Brussel, Washington, Den Haag en andere hoofdsteden, waar over onze hoofden heen – en ten koste van de toekomst van ons en onze (klein)kinderen- dit krankzinnige ‘groene’ en ‘DUURzame’ beleid wordt bedacht.

 

Xander

(1) Breitbart
(2) Breitbart

 

Zie ook o.a.:

02-06: Trump blokkeert droom van globalisten: een totalitaire VN wereldregering
01-06: Trump uit Klimaatakkoord Parijs: Dit is waar de VS nee en de EU ja tegen zegt
26-05: Paus geeft Trump klimaat encycliek die miljarden mensen wil doen verdwijnen (/ Franciscus koos extreemlinkse globalisten en anti-humane milieu activisten als adviseurs)
07-02: Wetenschapper: Wij hebben global warming data vervalst voor klimaatconferentie Parijs (/ Voorzitter VN-klimaatconventie: Global Warming agenda vooral bedoeld om kapitalisme (en daarmee het Westen) te vernietigen)

2016:
23-04: Meteoroloog en oprichter Weather Channel neemt afstand van Global Warming theorie (/ Voormalig hoofd VN-klimaatpanel erkent dat geloof in Global Warming ‘religie’ is – ‘Klimaatverdrag Parijs gaat enkel om macht overdragen aan VN, en niet om klimaat’)

2015:
13-12: Klimaattop Parijs: Globalisten en milieufanaten eens over vernietiging Westerse economieën (/ Grootste geldverspilling in de geschiedenis: Westen moet biljoenen betalen en zichzelf economisch vernietigen voor NUL effect)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Sirius op 09-06-2017 15:56

De lat laag leggen en na een jaar of 10 a 20 zeggen ze weer van 'hadden we maar'.  Gek he dat ze Trump verafschuwen om zijn uitspraken maar naderhand het toch overnemen. Gewoon doorgaan met de weg die ze ingeslagen zijn want anders zie ik het er beroerd aan toe gaan. Maar ja geld hee.

Tom Hendrix op 09-06-2017 16:04

De NWO en de gehele "rode linkse kerk", zijn uit op de verelendung van de Europese en Amerikaanse burgers, met hun klimaat hysterie.

Noorderlicht op 09-06-2017 16:41

Het kan ook niet anders zijn dan wat er uit de mond van mbo-er Jesse Klaver aka Yasser Ferras van Groenlinks komt uit het hoofd geleerde tekst is in opdracht van de elite, want die 'wijsneus' komt zo onecht over met z'n 'maniertjes' en volgt precies de globalistische agenda.

ohje op 09-06-2017 16:51

Als ze nu gewoon hun adem inhouden schelt dat een slok op de borrel.

Een ander geluid op 09-06-2017 17:08

De klimaatfascisten hebben al een subtiele naamswijziging (betreffende het "probleem") doorgevoerd, die blijkbaar niemand opvalt. Sinds het begin van deze hoax werd vele jaren lang gesproken van het broeikas-effect (" Greenhouse effect"). Daarbij werd het probleem in een adem genoemd met de oorzaak. Namelijk; door "broeikasgassen" veroorzaakt, afkomstig van fossiele brandstoffen. Nu wordt het probleem door politiek en media al enige tijd subtiel als "klimaaktverandering / Global Warming" genoemd. Impliciet is hiermee de link tussen probleem en oorzaak "officieus" losgelaten. Deze verandering is geruisloos gegaan.

Klimaatverandering kan ook door andere, natuurlijke, factoren veroorzaakt worden. Het klimaat is niet statisch, maar net zo veranderlijk als het weer. Alleen duren de klimaat-cycli veel langer en weet men niet wat hieraan ten grondslag ligt. Met deze naamswijziging dekt men zich m.i. alvast in tegen het doorprikken van de broeikasgassen theorie. Het feit, dat de broeikasgassen nauwelijks of niets aan klimaatverandering bijdragen, neemt niet weg dat het klimaat in delen van de wereld wel degelijk anders is ten opzichte van de periode 1900-1960. Alleen kan ons, bij een natuurlijke oorzaak geen schuldgevoel aangepraat worden.......

Dree op 09-06-2017 17:57

Ach wie kan mij nog zeggen of het klimaat een door de mens of door de natuur eenverhoging veroorzaakt? 7 miljard mensen, 7miljard meningen.

De Terugkeer op 09-06-2017 18:07

'De Amerikaanse biljoenen voor het volledig verzonnen antropogene klimaatopwarmingsprobleem moeten in zijn ogen in de economie en samenleving worden gestoken. Daarmee komt de monstrueuze klimaatrekening van India geheel voor rekening van Europa.'

Beste Xander, voor deze zin alleen al, verdien je een 'lintje'...wat een beauty! Het Groot Dictee wacht op u! Nog één keer, geloof ik, aan het einde van dit zo belangrijke jaar, met de heer Freriks? En hoe duidelijk verwoord ook.

"Geachte medeburgers van het kleine, doch zo belangrijke, Nederland: kaken op elkaar, de rug recht, de borst vooruit, de vuisten gebald en alle neuzen dezelfde richting op...we gaan er tegenaan...we doen net als vrindje Trump!".

Rood Wit en Blauw op 09-06-2017 18:15

De lucht op aarde bestaat voor ongeveer 78 vol.-% uit stikstofgas en 21 vol.-% uit zuurstofgas. Daarnaast (resterende 1 vol.-%) bevat lucht sporen van edelgassen, een sterk wisselende hoeveelheid waterdamp (0,7 vol.-%), en koolzuurgas, dat ook in hoeveelheid sterk kan wisselen. In de buitenlucht bedraagt de hoeveelheid koolstofdioxide (of koolzuurgas) ongeveer 0,04 vol.-%, binnen een woning kan dit, als er gestookt of gekookt wordt, veel hoger zijn. Door hogere mondiale concentraties versterkt dit gas het broeikaseffect op aarde. Sinds de industriële revolutie is de concentratie toegenomen van ongeveer 0,03 vol.-% naar inmiddels meer dan 0,04 vol.-% (ongeveer 401 ppmv).

het gaat helemaal nergens over...

Melkkoe pur sang.

Atina op 09-06-2017 18:30

@ een ander geluid. Je vergeet de zure regen periode. Dat was er eerst haha https://anderetijden.nl/aflevering/253/Een-vergeten-probleem-Zure-regen

Atina op 09-06-2017 18:35

Bovendien Genesis 8 22 Voortaan al de dagen der aarde zullen zaaiing en oogst, en koude en hitte, en zomer en winter, en dag en nacht, niet ophouden.

En dat betekend dat de climate change gemaakt is :  Openb 11 18 En de volken waren toornig geworden, en Uw toorn is gekomen, en de tijd der doden, om geoordeeld te worden,................ en om te verderven degenen, die de aarde verdierven.
Tabris op 09-06-2017 20:16

Methaan is 84 keer sterker in het absorberen van warmte dan CO2.

Scheten bestaan uit 7% methaan en gemiddeld laten we er 14 per dag voor een totaal van 0.5 liter blijkt uit een study van 1941. Die studie was gedaan voor 5 mannen die een heel regelmatige stoelgang hadden. De realiteit zal tegenwoordig met het slechte voedsel dus wel anders zijn. Eten we vegetarisch dan kan dat bijvoorbeeld makkelijk oplopen to 1 grote per minuut.

Elke scheet is ongeveer 0.01 liter gas, wat neerkomt op 36 liter per dag nadat we een dagje vegetarisch gegeten hebben.

Stel nu dat we allemaal vegetarier worden, dan produceren onze uitlaatgassen 252 miljoen m3 gas per dag a 7%, wat neerkomt op 18 miljoen m3 methaan. Dit is equivalent met 1,5 miljard m3 CO2 per dag. (18*84/1000)

Met z'n allen kunnen we dus een equivalent van 3 miljard kg CO2 per dag laten vliegen. (sg CO2 = 1.97 kg/m3)

Dit is niet insignificant, dus als je persoonlijk direct wat aan de "klimaat verandering" wilt doen, dan geen scheten meer in de lift laten. Of een rubberen ballon aan je achterste plakken, dat helpt ook.

Aan de andere kant, laat ze maar vliegen met 3 m/s, dat is dan weer goed voor de plantjes want er zit ook nog eens 9% CO2 in je uitlaatgassen.

Agenda 21 op 09-06-2017 20:52

Het enige doel is het vernietigen van de Westerse wereld en leefwijze.

De maatregelen veroorzaken een gigantische kapitaalvernietiging doordat veel van wat wij bezitten en gebruiken wordt verboden of onbruikbaar gemaakt.

Daarnaast jagen de maatregelen iedereen op gigantisch hoge kosten via verplichte aanpassingen en door het financieren van opgelegde maatregelen met belastinggeld.

Het zinloos afschaffen van de gloeilamp is een klein voorbeeld.

Crimineel!

Lars030 op 09-06-2017 21:05

Let wel: De genoemde 2,5 biljoen $ = 2,25 x 1 miljoen x 1 miljoen €  => Oftewel 2.250.000.000.000,- euro! (of anders gesteld, als je voor elke euro 1 seconde zou rekenen, dan heb je het over ca. 70.000 jaar!). Alleen al voor India!Laat dit even heel goed op u inwerken. Een getal zo groot dat je je er nauwelijks iets bij kunt voorstellen, en dat is precies de bedoeling. Ergo: Derde wereldlanden krijgen ons geld, wij verworden tot derde wereldlanden.

De globalisten (NWO/Bilderbergers/Soros plutocraten/EU-elite) zijn -nu al- hard bezig om de wereld te her-inrichten. Vandaar de 'unstoppable' migrantenstroom, de wagenwijd openstaande binnen- en buitengrenzen van EU-ropa, de geen-controles op wat hier maar binnen komt, en de stilte van 'onze' MSM over de op volle toeren draaiende omvolking van o-n-s Europa (als eerste in de slappe slaapwandelende Noord- en West-Europese landen).

Ik ben geen pessimist, wel een realist... en dit ziet er (ook bezien vanuit vele andere artikelen van o.a. Xander + team) allesbehalve hoopgevend uit. Ik reken al niet meer in perioden van 20 of 50 jaar, maar vermoed dat ik beter kan rekenen met een periode van 2 tot max. 10 jaar; helemaal met (voor alleen al Nederland) een zeer waarschijnlijke coalitie met daarin D66 (pro-pro-pro-pro-EU) en GL (pro-pro-pro-pro-pro-pro-pro-pro-islamisering). Brrrrr....

 

Qvic op 09-06-2017 21:17

Er wordt telkens aangehaald dat Europa rijk is, hoe zo rijk? Bijna al het geld is uit niets geschapen en is al het zogenaamde geld op een schuld gebaseerd. Dus met andere woorden is Europa in principe al erg arm. Want onze samenleving is opgebouwd op schuld. Schuld is geen rijkdom. Alles wordt tegenwoordig 180 graden opgedraaid, dan de realistische werkelijkheid is.

cefas op 09-06-2017 21:29

De Klimaat-god wordt momenteel uit de hoge hoed getoverd om de andere problemen die honderd keer groter zijn maar niet hoeven te benoemen, laat staan op te lossen.

Angus McPhart op 09-06-2017 21:42

China en India doen volgens dit verdrag helemaal niets. Sterker: tot 2030 worden er 700 grote kolencentrales bijgebouwd. op onze kosten, ja.

 

En na 2030 doen ze ook niets. slechts een paar loze beloftes. Trump heeft ballen.

 

Dion op 09-06-2017 21:56

straks krijg je economische klimaat vluchtelingen naar de VS

Eva op 09-06-2017 22:54

In deze krankzinnige wereld meent men zelfs het klimaat (virtueel) te kunnen sturen.Deze gekte is los gekomen met het Kyoto verdrag. Het heeft niet veel met klimaat te maken maar meer met sturingsmeganisme en verschuivingen van machtstrukturen waarbij het western zijn machtspositie definitief wil verstreken en leidend in de wererd zal zijn.

 Blijf je zelf,en voor het weer van morgen,kijk dan eens omhoog!

Opzender op 09-06-2017 23:00

Vreemd, dat je van de klimaathysterisie nog steeds niks hoort over de uitstoot van vliegtuigen...............Hoe zou dat toch komen?

cefas op 09-06-2017 23:28

Komen er ook klimaat vluchtelingen? Misschien wel naar Mars.

mientje op 10-06-2017 00:52

Ik haat verdragen, het verdrag van.......allemaal vuilnis

mientje op 10-06-2017 01:19

Hallo Qvic  op 21.17

dat zeg ik ook heel vaak, hoezo rijk met die enorme staatsschuld ?

we kunnen niet eens onze huizen verwarmen  zonder aardbevingen te veroorzaken

maar al die import uit warme landen , nou die zijn hier van harte welkom

ze zetten de verwarming  op 30 want ze hebben het koud, lak aan de mensen in Groningen.

ben kok op 10-06-2017 05:43

Hi Xander,

Zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Biljoen  De in het begin van dit artikel genoemde  2,5 biljoen is in de Engelse terminologie 2,5 miljard; men gebruikt het woord "billion" niet als ons "biljoen", dus er moet geen 2250 miljard van worden gemaakt.Maar verder is het  klimaatverhaal te smerig voor woorden en het artikel dus een zeer terechte waarschuwing.Shalom,Ben Kok (joods-chr. pastor)tora-yeshua.nl 

 

Beste Ben, zie berekening Lars030 op 10-06-2017 16:08, dan wordt het u duidelijk dat die - omgerekend in Euro-  € 2250 miljard klopt. Mvg. Mod.

Br@m op 10-06-2017 08:54

Omdat mijn hybride auto een accu-pakket heeft is hij daardoor zwaarder dan exact dezelfde auto op alléén benzine en moet ik meer wegenbelasting betalen dan de benzine variant. Alle wegenbelasting kortingen voor hybride rijden zijn verdwenen. Even de mensen lekker maken om een hybride te kopen, daarna hard pakken met de wegenbelasting. Zo doen ze dat in Den Haag. Daar prevaleert de staatskas boven het milieu. Het milieu zal me voortaan worst wezen, alles hoeft niet van één kant te komen.

Agenda 21 op 10-06-2017 10:30

@ Opzender op 09-06-2017 23:00

En ook vreemd dat je in de Klimaathysterie niets hoort over de uitstoot van legermaterieel?

- Legermaterieel valt namelijk buiten elke uitstootverordening (!), wereldwijd.

Oorlogen mogen ongebreideld vervuilen, wapens, legervoertuigen, vliegtuigen en vaartuigen ook.

Legers moeten een ongelooflijke hoeveelheid uitstoot geven, welk percentage van het geheel zou dat zijn?

Mark S. op 10-06-2017 11:48

De wereld is vergeven van op hol geslagen ideologien die nergens op gebaseerd zijn. Enkel gebaseerd op leugens. Deze klimaatleugen, de vluchtelingenleugen, de islam is niet slecht leugen. Leugens omtrent abortus en homosex en homohuwelijk. En nog veel meer.

De wereld is gebaseerd op propaganda, leugens, misleiding. De wereld erkent zijn Schepper niet meer en daarom is het zo'n zooitje. God is de Heilige Drie-Eenheid, God de Vader, de Zoon Jezus Christus en de Heilige Geest.

JP op 10-06-2017 15:10

Agenda 21 10:30 

"Oorlogen mogen ongebreideld vervuilen"? Wat dacht je van alle dood en verderf zaaien? Is dat niet ietsje erger? Dan gaan wij het toch niet meer over vervuilen hebben?

Gorghel op 10-06-2017 15:52

@Angus McPhart op 09-06-2017 21:42,

Van wat ik heb gelezen investeert India flink in zonne-energie, in kernenergie en in Thorium reactors. Waarbij WTO-regelgeving hun inverstering in Zonne-energie ook nog eens flink beperkt of duurder maakt.

Gorghel op 10-06-2017 16:02

Het Westen gebruikt ook het milieu om de concurrentie uit andere landen uit te schakelen en ook te verdienen met milieutechnologie. Uiteraard gaat de rest van de wereld dan zeggen dat dit oneerlijke concurrentie is omdat ze niet meer mogen uitstoten en omdat ze de milieutechnologie moeten kopen van het Westen.

Dus het is niet alleen maar eenrichtingsverkeer zoals het artikel suggereert.

Lars030 op 10-06-2017 16:08

@ ben kok op 10-06-2017 05.53:

Zie het originele Breitbart artikel van XN: http://www.breitbart.com/big-government/2017/06/07/delingpole-paris-trump-just-dodged-a-2-5-trillion-bullet/

Daar spreekt men van '2,5 trillion US$' oftewel (in het Nederlands) 2,5 biljoen US$ oftwel 2,5 x 1.000.000.000.000 US$ oftewel: 2,25 x 10^12 euro.

Kortom: Het gaat m.i. toch om het hierboven door mij al berekende onvoorstelbaar hoge bedrag (voor alleen al India!) van 2.250.000.000.000,- euro.

Wij worden zo door NWO/Brussel c.s. doelbewust straatarm gemaakt (hoi ook, Arrogander + Yasser) terwijl India en andere ver weg landen zich de ballen uit hun broek lachen omdat zij zo immens veel geld cadeau krijgen om hun zogenaamde milieumaatregelen te treffen (wat zeeeer waarschijnlijk aan strijkstokken blijft hangen).

Dit terwijl zoals hierboven al betoogd, er geen klimaat- op opwarmingseffect is. Gaat puur en alleen om het mondiaal verschuiven van geld, macht en poppetjes (= globalisme), met milieu als makkelijk te verkopen excuus. En de links- en goedmens wil erin trappen, en Brussel zag dat het goed was. :-(

Tom Hendrix op 10-06-2017 16:18

@Mark S. 11.48. uur. Eens met uw reactie, Mark.

Tom Hendrix op 10-06-2017 16:23

@Qvic: 21.17. uur, op 9/6. Inderdaad, men schept geld uit het "niets". Er is geen enkele "tegenwaarde", zodat het drukken van Euro's onherroepelijk gaat leiden tot "superinflatie".  Bekend is het Duitsland van na WWI, waar in de jaren '20 van de vorige eeuw, mensen brood gingen kopen met een kruiwagen vol waardeloos geworden " reichsmarken".

Maar de heersers der wereld, creeëren bewust een komende chaos. Ordo ab chaos, is hun devies. De heersers/de NWO zijn uit op een wereldregering, een wereldmunt, en een wereldleider. Lucifer zelf. Dat is er nu gaande.

Mark S. op 10-06-2017 18:28

@Tom Hendriks 16.18,  Dank u Tom Hendriks.

Fijn week-end verder.

Qromwel op 11-06-2017 14:20

Lang gewacht en stil gezwegen, nooit gedacht en toch gekregen. Eindelijk krijgen we het te zien: Hoe pluk je veren van een kikker.

Agenda 21 op 11-06-2017 15:00

Sinds 1966 werkt het Amerikaanse leger aan klimaatbeïnvloeding ("Geo-engineering"). 

Wat is het effect van Geo-engineering op het klimaat en hoe wordt dit middel ingezet voor politieke doelienden?

Ook HAARP kan worden gebruikt voor klimaatbeïnvloeding.

Joris Driepinter op 14-06-2017 16:38

Het doel van de EU is maximaal chaos te creeren.  Het hele klimaatplan is een hoax en het enige wat men wil bereiken met allerlei heffingen is om het geheel systeem naar failliessement te brengen.  Al die plannen lijken identiek met wat men in de VS heeft gedaan.  Vervolgens zullen de banken opstaan en zeggen dat zij wel orde op zaken zullen stellen (met geld dat zij van de landen hebben gestolen via het principe van fractionele reserve - banken printen namelijk gratis geld en vragen daar rente voor).  Dat uiteraard wel op voorwaarden die de elite zal stellen.  En dat zijn zijn een globale fascistische staat met de elite aan het roer.   Jammer maar het spel is uit !!!   Teveel mensen zijn wereldwijd bezig om het gehele geldsysteem opnieuw op te zetten met geld uit de wereldgoudvoorraad.  En bovendien worden wereldwijd kwade elementen van de aarde verwijderd. 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl