Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Dit is voor Allah’: Opnieuw terreuraanslagen in Londen

Getuigen zagen brug bezaaid met bloedende mensen wier kelen waren doorgesneden

 
Alles moet in Europa wijken, inclusief de levens van talloze onschuldige burgers, voor het grote globalistische mantra: onbeperkte immigratie en totale islamisering.

‘Dit is voor Allah,’ riepen volgens getuigen drie met messen bewapende mannen die gisterenavond op de London Bridge wild op voorbijgangers instaken. Op dezelfde brug zou vermoedelijk met dezelfde bestelbus over voetgangers zijn heengereden. Elders zouden er geweerschoten zijn gehoord. Over het aantal slachtoffers is op dit moment nog niets bekend. Kortom: het zijn zeer waarschijnlijk wéér volgelingen van de religie van vrede, waar we van de huidige politiek onze grenzen wijd voor open moeten houden, die weer van zich doen spreken.

 

De mannen sprongen uit de bestelwagen en ‘begonnen (de voetgangers) letterlijk te schoppen en te stompen, en haalden messen tevoorschijn. Ze gingen enorm tekeer,’ aldus een getuige. ‘Ze liepen verder richting de Southwark Cathedral naar de bar, en begonnen op mensen af te rennen. Mensen in de bar vochten terug. Toen besloten ze alle drie om naar de brug te gaan. Een vrouw keek hen na, en ze begonnen op haar in te steken. Over de hele brug lagen bloedende mensen. Ze probeerden elkaar te helpen.’ Deze getuige voegde eraan toe dat hij de daders ‘dit is voor Allah’ had horen schreeuwen.

Eerder vanavond werd heel politiek correct nog over ‘incidenten’ gesproken, maar premier May heeft inmiddels bevestigd dat het om terreuraanslagen gaat. SAS special forces zouden zijn ingezet om eventuele nieuwe aanslagen te voorkomen.

BBC verslaggever Holly Jones, die op het moment van een van de aanslagen op de London Bridge was, zei dat de bestelbus waarschijnlijk zo’n 80 kilometer per uur reed. Later zag ze dat de politie tenminste één man had gearresteerd.

Een andere ooggetuige verklaarde tegenover Sky News dat hij had gezien dat er dekens werden gelegd over mensen die waren neergestoken en/of overreden. Van sommigen zou de keel zijn doorgesneden. Een station in de buurt werd afgesloten. De politie adviseert iedereen om uit de buurt te blijven.

Ook Nederland zal grenzen verder openzetten voor islam

Wij voorspellen dat na de zoveelste ‘welgemeende’ geschokte reacties in Den Haag vanaf dinsdag gewoon weer verder onderhandeld gaat worden met pro-immigratie partijen GroenLinks en D66, en de uitkomst over enkele weken zal zijn dat VVD en CDA in het ‘landsbelang’ zullen toegeven, en onze grenzen en samenleving nog verder zullen openzetten voor precies die haatideologie die gisteren voor de zoveelste keer dodelijke burgerslachtoffers in Europa maakte: islam.

 

Xander

(1) Breitbart
(2) Infowars 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum.

Reacties

Pagina12
Een ander geluid op 05-06-2017 17:52

Marinus Ferdinand op 05-06-2017 10:06

De anti-(moslim)immigratie én anti-EU stemmer heeft maar 2 mogelijkheden; PVV of FvD............. Ik hoop nog steeds, dat zij die vinden dat Wilders zijn punt te grof maakt bij FvD terechtkomen. Dan neem ik dat studentikoze en op zichzelf kickend maar voor lief. Ik blijf gewoon PVV stemmen, maar het is een feit dat velen dat een brug te ver vinden en VVD /CDA als PVV-light alternatief zien. 

Noorderlicht op 05-06-2017 17:57

hihi oma, goede tips!

Rebellio op 06-06-2017 14:15

Journalisten etiek: een door een journaliste gearangeerde demonstratie van moslims tegen geweld... https://www.youtube.com/watch?v=aI2AIu9oBJg

Oma op 06-06-2017 14:36

@noorderlicht: ik ken er nog....het meest afschrikwekkend effect is...de uitstraling, dat crapuul ruikt gewoon wie angstig is, zo pikken ze (onbewust, want ze zijn te dom om te helpen donderen) hun slachtoffers eruit. Honden kunnen angst ook ruiken en vallen aan als je wegloopt want dan wordt je prooi....je innerlijke dialoog zou moeten zijn: ik ben gelijk aan jou, jij bent niet meer dan ik. Zo heeft intimidatie, brutaliteit en bedreigingen ook geen vat op je. Dan heb je wel binnenpretjes....;)

@Rebellio: altijd gedacht dat journaille een diploma moest behalen...garandeert geenszins gezond verstand en kennis/verificatie van feiten blijkt ook tot het verleden te behoren. Wat een mietjes zijn dat toch geworden, vroeger waren er tenminste journalisten die wisten waarover ze het hadden, nu zijn het hersenloze papegaaien geworden die zich niet schamen om aan zelfverloochening te doen, verraad aan hun bloedeigen cultuur en bevolking. De afkeer voor dat zootje groeit met de dag. Ik kan geen nieuws meer kijken zonder kotsmisselijk te worden van die smerige hypocrisie en leugens.

Lodewijk op 08-06-2017 00:09

De "Meer!, Meer!" PVDA heeft nu de pik op Aboutaleb omdat hij nu ook "Minder" wil. en de linksen en moslims -die onder een Nederalnds klinkende schuilnaam op Joop.nl posten vinden hem een racist:

Joop.nl: "Haagse PvdA neemt fel afstand van ‘knettergekke’ Aboutaleb"                   https://joop.vara.nl/nieuws/haagse-pvda-neemt-fel-afstand-knettergekke-aboutaleb

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl