HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

CNN producent: Samenzwering Trump met Rusland is inderdaad nepnieuws


Het door James O’Keefe geleide journalistieke onderzoeksteam ‘Project Veritas’, bekend vanwege de geheime opnames van hoge Democratische officials die erkenden dat zij inderdaad massale stemfraude hebben gepleegd en degenen zijn geweest die achter het geweld bij de verkiezingsbijeenkomsten van Donald Trump zaten, en ook nog eens samenwerkten met extreemlinkse Antifa activisten om te proberen de inauguratie van Trump te verstoren, zijn er nu in geslaagd om CNN te infiltreren. CNN producent Bonifield geeft tegenover de undercover journalist toe dat Trumps veronderstelde samenzwering met Rusland nepnieuws is, en enkel is verzonnen om de kijkcijfers hoog te houden en Trump zo negatief mogelijk te blijven afschilderen.

 

Bonifield tegen de undercover Project Veritas journalist: ‘Zelf al zou Rusland proberen een verkiezing te doen kantelen, dat doen wij ook met hun verkiezingen. Onze CIA is constant met dit soort gedoe bezig, met het manipuleren van regeringen.’

‘Ik heb geen enkel goed bewijs gezien dat de president een misdrijf heeft begaan. Ik weet dat veel mensen hem niet mogen en dat ze hem uit het ambt geschopt willen zien worden... maar dat is iets heel anders dan dat hij daadwerkelijk iets zou hebben gedaan om afgezet te worden.’

PV journalist: ‘Waarom heeft CNN het voortdurend over ‘Rusland dit, Rusland dat’?’

Bonifield: ‘Vanwege de kijkcijfers. Die zijn ongelooflijk hoog nu. Ik zou dit niet moeten zeggen, maar mijn baas en ik hadden gisteren een discussie... en om je wat context te geven had president Trump zich net uit de klimaatakkoorden teruggetrokken. Anderhalve dag hadden we het daarover, en toen zei de CEO van CNN (Jeff Zucker) tijdens onze interne vergadering: goed gedaan iedereen met verslag doen over de klimaatakkoorden, maar daar zijn we klaar mee. Laten we terug gaan naar Rusland.’

‘Al die fijne en leuke ethische waarden waar ze het op de journalistenschool over hebben, wel, dat is schattig, echt schattig. Maar dit is een bedrijf.’

Trumps samenzwering met Rusland is inderdaad nepnieuws

Gevraagd naar wat hij zelf denkt van het Rusland verhaal, bevestigde Bonifield wat onafhankelijke media al maanden schrijven, namelijk dat het nepnieuws is.

PV journalist: ‘Zeg eens eerlijk, denk dat dit gedoe over Rusland pure onzin is?’

Bonifield: ‘Zou onzin kunnen zijn. Ik bedoel, het is op dit moment al voornamelijk onzin. We hebben namelijk niet enorm veel bewijs. Dan zeggen ze wel ‘daar doen we nog steeds onderzoek naar’, maar als ze iets zouden vinden dan zouden we dat al weten. De manier waarop die lekken er zijn gekomen, zo zouden ze het nu ook lekken. Absoluut. Als er echt iets goeds te vinden was, zou het worden gelekt.’

‘Ik heb het gevoel dat ze dat niet echt hebben, maar ze willen maar blijven graven. Daarom denk ik dat de president waarschijnlijk gelijk heeft als hij zegt dat er een heksenjacht tegen hem plaatsvindt, en dat er niet eens ‘rook’ is, geen echt bewijs.’ (1)

Nederlandse media kunnen met CNN bij het afval

CNN had iedere kritische mediavolger al bij het afval gezet -zeker na de schandalig eenzijdige pro-Hillary berichtgeving van vorig jaar-, en nu wordt dat definitief bevestigd. De voornamelijk door ultralinks beheerste Nederlandse massamedia, met de NOS/NPO voorop (niet voor niets de Nederlandse Propaganda Omroep genoemd), die altijd alles klakkeloos overnemen van CNN en NBC, verdienen eenzelfde lot. Kritische journalisten zijn bij NPO, NU.nl, de Volkskrant, het NRC en noem maar op, namelijk niet of nauwelijks meer te vinden. Ze mogen maar één boodschap verkondigen, en die is altijd anti-Trump, en daarnaast pro-globalisme, pro-islam en pro-immigratie, en anti-alles wat zelfs maar riekt naar conservatief en rechts.


Xander

(1) Zero Hedge / YouTube

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Anna op 27-06-2017 21:51

Mooi artikel Xander. Ik had het interview al gezien..... Dit bewijst eens te meer de verdorvenheid van de mensheid, in dit geval de media wat hen niet aanstaat moet het veld ruimen....We worden op zeer grote schaal en op allerlei terrein gemanipuleerd.... 

Ga door met zulk soort dingen boven tafel te krijgen...Goed werk!!! 

cefas op 27-06-2017 21:59

De leugen regeert, ook in seculiere en zogenaamde kwaliteits-media. Het zijn net papagaaien. Sorry papagaaien, dit is niet discriminerend bedoeld.

Singleman op 27-06-2017 22:05

Trump voert dezelfde buitenlandse politiek als Obama, dat is tegen zijn belofte van tijdens de verkiezingen, "America only, America only, America only..." Poetin heeft een moslimstaat in zijn eigen land laten ontstaan & niets tegen gedaan, hij heeft dezelfde multicul visie als de EU politiekers... hij mag wel eens éérst die verschrikkelijke moslimstaat in eigen land opkuisen.... https://www.youtube.com/watch?v=mxA9i7zFGKA

Pieter op 28-06-2017 01:17

Als je van mekaar weet dat je elkaar stiekem in de gaten houd en beschiet in oorlogsgebieden Hoe kan je elkaar dan ooit nog een hand geven en ontvangen bezoek gaan? Dat doen mensen in de het normale leven ook niet. Degene die jou mensen kapot schiet overal die wil je toch niet meer in de ogen kijken tenzij ze dood zijn?

De Terugkeer op 28-06-2017 04:06

Waarheid = waarheid

Vroeg of laat komt 'ie

Keihard voor diegenen, die geloven in de leugen

Komt 'ie niet terug in het dagelijks leven

Juist wel op een hoger niveau

Vroeg of laat

Zal het je treffen

Rebellio op 28-06-2017 08:44

Goed dat dergelijke info naar boven komt, het kwaad is echter al geschied. En het zal nog heel veel moeite en tijd kosten om het negatieve beeld van Trump bij heel veel mensen, een positieve draai te geven.

emile op 28-06-2017 09:25

En de hamvraag is nu: Hoe zit het in Nederland. Was de stemuitslag in Nederland van de in meerdere schandalen verzonken Rutte (onder meer Oekraine referendum, MH17 onderste steen, corrupte partijgenoten, geen geld meer naar Griekenland en iedere Nederlander 1000 euro.... en zaak Teeven) ook goed gegaan?

In enkele dorpen in het zuiden waren er al grote fouten gemaakt. In Oostenrijk zou zoiets tot hertellen leiden.

Bart op 28-06-2017 09:30

O'Keefe is niets meer dan een vuile oplichter. Alles wat hij beweert is in scene gezet of zo suggestief verknipt dat alles uit zijn verband wordt gerukt. Met als enige doel een beetje onrust stoken en op zijn eigen trompet blazen. Waarom een dergelijke charlatan hier 'zendtijd' krijgt verbaast me.

Johan op 28-06-2017 10:22

Zit Jinek nu ook met het schuim rond de mond  hierover te krijsen in haar programma?

Qromwel op 28-06-2017 11:01

In de USA zijn ze helderziende, ze weten nu al dat Assad een gifgasaanval voorbereid.

Qromwel op 28-06-2017 11:10

Anna op 27-06-2017 21:51: Zolang het stemvee de establishment partijen blijft kiezen verandert er niets. En wegblijven bij verkiezingen helpt ook niet. De zetels worden hoe dan ook bezet. 

Willy op 28-06-2017 11:31

Nepnieuws is een ziekte aan het worden hopelijk komt alles aan het licht ! Shalom

van buiten op 28-06-2017 11:35

Xander wil je echt de waarheid weten over alles wat er op wereld gebeurt? , duik dan het Deep Web in.

Stan op 28-06-2017 11:58

Maar is dit niet strafbaar?Journalisten ook in Nederland die bewust leugens verspreiden zouden strafbaar moeten zijn.Ik begrijp wel dat men dan o.a.de hele NPO en RTL op moet bossen, maar dat moet dan maar.

Qromwel op 28-06-2017 12:21

Singleman op 27-06-2017 22:05: Kijk maar tot welke kliek zijn benoemingen behoren!

Ojjo op 28-06-2017 13:06

@Anna: Niet de verdorvenheid van de mensheid maar de verdorvenheid van de elite.

Singleman op 28-06-2017 15:18

Qromwel, bedoel je Trump of Poetin? Och, ik vertrouw er toch geen enkele, het volk krijgt nooit impact, politiekers maken er al jaren een potje van.... Als je weet wat voor hen het belangrijkste is dan weet je al genoeg...

who gives op 28-06-2017 16:09

Twee onverwachte overwinningen voor Team Trump. De andere is dat het inreisverbod voor 7 Islamitische landen tóch legaal is geacht door het Hooggerechtshof.  De enige Amerikaanse zender die ik volgde was http://www.foxnews.com

Foxnews is m.i. de beste Amerikaanse nieuwszender. Zij zijn niet op voorhand voor Trump, die simpelweg te wispelturig is tot nu toe, maar trekken wel een rechtse lijn.

Wat trouwens gezegd wordt is dat ze niet uitsluiten dat Russische hackers de verkiezingen beïnvloed hebben, maar dat dit volgens die persoon een hypocriete rol is, gezien de CIA continu niets anders doet dan regimes van andere landen beïnvloeden.

Ben benieuwd hoe de situatie nu verder gaat.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl