HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

CNN kopstuk Van Jones: ‘Russische inmenging verkiezingen is onzinverhaal’

Clinton News Network genadeloos ontmaskerd door Project Veritas undercover journalisten

 
‘Het hele Rusland verhaal is niets meer dan een onzinverhaal (lett. ‘a big nothing burger’),’ waren de woorden van niemand minder dan CNN kopstuk Van Jones. CNN producent Bonifield blijkt niet de enige te zijn die door een undercover journalist van Project Veritas werd ondervraagd en met de onthulling kwam dat de Russische inmenging in de Amerikaanse verkiezingen van meet af aan nepnieuws is geweest, dat op last van Trump-hater CEO Jeff Zucker echter keer op keer wordt herhaald (en daarmee automatisch ook in de Nederlandse propaganda media).

 

Project Veritas undercover journalist: ‘Wat denk je dat er deze week met het hele Rusland gedoe gaat gebeuren?’

Van Jones: ‘Het Rusland verhaal is enkel een ‘big nothing burger’.’

PV journalist: ‘Echt?’

Van Jones: ‘Ja.’

CNN zet aan tot massa hysterie en schietpartijen

Natuurlijk vertelde Van Jones alleen de waarheid omdat hij niet wist dat hij in het geheim werd opgenomen. Zero Hedges Tyler Durden: ‘We vragen ons af hoe hij zijn ogenschijnlijk tegenstrijdige ‘on-air’ en ‘off-air’ persoonlijkheden aan zijn kinderen uitlegt. U herinnert zich wellicht dat Jones dezelfde radeloze CNN (‘Clinton News Network’) commentator was die Trump gedurende de hele verkiezingsavond een ‘kwelgeest’ en een ‘kwezel’ noemde, en zei dat het ‘zijn grootste angst’ was om aan zijn kinderen te moeten uitleggen waarom Trump had gewonnen.

‘Misschien wordt het tijd om na te denken hoe je aan je kinderen gaat uitleggen waarom je jouw positie en bekendheid hebt misbruikt om de verdeelde Amerikaanse kiezers tot massa hysterie aan te zetten, en dat over een verhaal waarvan je wist dat het vals was... Hysterie die heel goed bijgedragen kan hebben aan de massale schietpartij die de (Republikein) Steven Scalise bijna het leven kostte.’

Stop met kijken en luisteren naar propaganda

Nogmaals: CNN bij het afval, en als u dit nog niet gedaan heeft, doe de NOS/NPO, en de rest van de extreem eenzijdige linkse media, die al jaren slaafs aan de leiband van CNN, NBC en ABC lopen, er meteen bij, want heeft u hierover van hen ook maar één woord gehoord of gelezen? Nee, want ook de Nederlandse regering volgt blind de door Amerika, de NAVO en de EU uitgezette anti-Rusland koers, die ons rechtstreeks naar de Derde Wereldoorlog voert. En niets mag u op andere gedachten brengen.

Stop daarom onmiddellijk met kijken naar hun nieuws propaganda programma’s, zodat uw door hen dood gemaakte kritische geest misschien weer tot leven komt, en u weer zelf leert na te denken. Ons land heeft heel hard dit soort mensen nodig, vooral in Den Haag en Hilversum.

Een waarschuwing vooraf: u zou wel eens kunnen schrikken op hoeveel terreinen –EU, immigratie, islam, klimaat, de economie, de oorlog in Syrië, Obama/Hillary/Trump, Rusland/Putin- u al jarenlang onvoorstelbaar wordt voorgelogen, en dat enkel zodat u slaafs de politiek-correcte ‘mening’ blijft volgen.


Xander

(1) Zero Hedge
/ YouTube

Zie ook o.a.:

27-06: CNN producent: Samenzwering Trump met Rusland is inderdaad nepnieuws

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Singleman op 28-06-2017 20:58

Och, zijn die daar nog op aan het herkauwen? Eerlijk gezegd, volgens mij is Amerika niet van belang voor ons hier.... Als anti-globalist ben ik meer bezorgd om de eigen omgeving... Ik kijk nooit naar nieuws van de officiele TV zenders, altijd het alternatief nieuws....

Maitreya op 28-06-2017 21:56

De sympathieke man en zijn humoristische frases is een perfect excuus voor gebrek aan taalkennis. Ze kunnen altijd weer wat anders bedoelen.

Marinus Ferdinand op 28-06-2017 22:23

@Singleman

Amerika is wel degelijk van groot belang voor ons. Ik zie de Brexit als gunstig, en vind een onafhankelijke positie van de UK, gesteund door de US, als zeer belangrijk. Als het hier fout gaat kunnen ze ons (weer) komen redden: zie WO I en II.

Natuurlijk moeten we voor ons zelf zorgen, maar we hebben te maken met de EU en haar utopische (omvolkings-) dromen, en daar heb ik geen vertrouwen in. Laat Trump maar door gaan. Dat zijn manieren niet optimaal zijn, is waar, maar je kunt niet alles hebben....

Yerik op 28-06-2017 22:28

@ Marinus Ferdinand op 28-06-2017 20:37

Je mag raden tussen de volgende drie antwoorden:

1. neen;2. neen;3. neen.

Singleman op 28-06-2017 22:36

Deze man geeft ook altijd interessante commentaren volgens mij, maar ik ben het ook niet altijd in alles met hem ééns.... Dit gaat er ook weer over... https://www.youtube.com/watch?v=O1LJCDWzTB4

Singleman op 28-06-2017 23:46

Marinus Ferdinand, ik spreek namens mezelf, je mag natuurlijk er je eigen mening over hebben, Trump is voor Amerika de beste keuze geweest van alle slechte mogelijkheden, Obama was er al lang genoeg aan geweest, maar verwacht geen hulp van Amerika, wij moeten het hier zelf oplossen.... Bemoeialderij van politiekers met andere landen ben ik persoonlijk tegen als anti-globalist.... politiekers moeten de problemen voor de eigen mensen oplossen in eigen land....

Marinus Ferdinand op 29-06-2017 02:13

@Singleman

Ik ben ook geen globalist, in die zin dat alle markten totaal open moeten, alle grenzen weg moeten, en dus alle culturen glad gestreken worden. Ik vind ook dat we voor onszelf moeten zorgen: dat is het uitgangspunt. In Centraal Europa is het nogal eens mis gegaan in de geschiedenis. Ik geloof nog altijd in de Trans-Atlantische as: US-UK, waar Nederland (Van den Broek et cetera) altijd voor waren. Op een laffe manier altijd maar weer op de US rekenen, vind ik fout. Toch doen we dat.... en het werkt nog ook. Ik ben lange tijd enthousiast geweest over Merkel, maar die is inmiddels het spoor bijster. 

U vind dat we onze zaken zelf moeten oplossen. Maar daar is Europa niet goed in. We zijn te genuanceerd, en ... te laf. Dat kan ons duur komen te staan. Wat Nederland betreft: 3 1/2 maand formatiebesprekingen zonder resultaat, terwijl de wereld in brand staat... pfffff.... 

Yerik op 29-06-2017 09:29

Ja hoor! : wij Nederlanders zijn weer de slechterikken! Wij discrimineren! Ziehttp://nos.nl/teletekst#106

Inderdaad, ze hebben volkomen gelijk,Zie eens hoe wij Nederlanders gediscrimineerd worden en lees onder meer mijn berichtje van gister: Yerik op 28-06-2017 14:58

En bedenk daarbij eens hoeveel Nederlanders nauwelijks kunnen rondkomen vanwege laag inkomen, veel te dure (huur)woning en niet een andere kunnen krijgen omdat die niet beschikbaar is, tegen allerlei ambtelijke muren  aanbotsen enz. enz. enz.

Maar het meest erge is dat het overgrote deel van de Nederlanders dit òf wel goed vinden òf hier met hart en ziel achter staan.

En daarom inderdaad: de NOS en alle andere Staatsmedia behoren, mèt de regering en allen die nu onder leiding van verrader Zalm de volgende in elkaar rotzooien, bij het afval, het uitschot, het vuil.

AEO op 29-06-2017 09:43

De huidige nieuwsmedia zijn onbetrouwbaar. Heb je alleen toegang tot het nieuws van NPO of RTL4, dan kom je er bekaaid van af. Oké, laten we dan uitbreiden naar buitenlandse nieuwsmedia. Daarvoor kan je het best over een schotel beschikken. Wat kan je dan doen? Neem een ovale schotel, zodat je er 4 lnb's aan kan bevestigen. Dan kan je zenders ontvangen van de Hotbird (13° Oost), de Astra (19,2° Oost), de Astra3 (23,5° Oost) en de Astra 2 (28,2° Oost). Behalve dat je er dan een zeer groot aantal leuke zenders mee kan ontvangen, heb je dan tevens de keuze uit vele nieuwskanalen. Behalve de Nederlandse zenders die we al kennen, kan je BBC World News en BBC News ontvangen, tevens Sky News, CNN, CNBC, Euronews, France 24 (zowel in het Engels als in het Frans), ITV News, Al Jazeera, TRT News (Turks kanaal in het Engels), Press TV (Iraans propagandakanaal), CNews (Frans), LCI en BFM, beiden eveneens Frans, CGTN (Engelstalig Chinees kanaal), CNC News, (Ook een Chinees kanaal in het Engels), Russia Today en i24 News.

i24 News is een Israëlisch kanaal dat zeer veel informatie geeft, die je elders nergens kan vinden. Verder dan nog de nodige Duitse kanalen die ik hier verder niet behandel.

De afgelopen dagen zijn er weer raketten vanuit Gaza op de Israëlische bevolking afgevuurd, hetgeen door Israël onmidellijk met artilleriebeschietingen en bombardementen werd beantwoord. En werd dit door ons staatsjournaal gemeld? Volgens mij helemaal niet. Evenmin werd gemeld, dat er al meerdere keren mortiergranaten op de Israëlische Golan terechtgekomen zijn, afkomstig uit Syrië. Israël sloeg ook hier meteen terug met luchtaanvallen.

In ieder geval is het handig om wat meer mogelijkheden te hebben. Overigens is i24 News ook via een livestream op het internet te bekijken.

SEO op 29-06-2017 09:51

CNN en NOS, beide een pot nat. NOS doet alsof het het morele geweten is van Nederland en weet wat goed voor ons is. Daarnaast infantiele berichtgeving over nonsens onderwerpen ('Jeugd heeft minder sex, kleine verkeersongelukken etc) Enige betrouwbare NOS-items zijn weer en sport! 

Qromwel op 29-06-2017 09:56

Singleman & Marinus Ferdinand: Linksom of rechtsom, men moet en zal er een zootje van maken. Hoe ndan ook!

Qromwel op 29-06-2017 11:11

Is de leugenachtigheid van de Amerikaanse networks genoegzaam bekend bij het Amerikaanse volk? Zou een advertentie in Onze grote dagbladen waarin van e.e.a. kond gedaan wordt ons volk kunnen alarmeren? Wat zou zoiets kosten?

van buiten op 29-06-2017 13:35

Goed stuk Xander je begint eindelijk een beetje los te komen.

loeky op 29-06-2017 14:15

En nu moet het nog in het Journaal kom obi NOS MSM maar ik ben bang nee, hebben het elke dag over homorechten (ook nieuws) en een exuus aan president Putin moet ook, en wat hebben ze gelogen over andere dingen, MH17 bv, zijn enkel verhaaltjes die iederen gelooft, maar het stinkt, het verhaal is niet goed, een zeer goedkope B film en verplicht kijken, dus echte journalisten wie durft, help de werled eens echt, want geld is niet alles. en slaaf zijn van geld helemaal niet.  

Marinus Ferdinand op 29-06-2017 16:04

@Qromwell

Ik heb eens een situatie meegemaakt in een bedrijf dat financieel gezien bijna faillet was. Het management ontdekte op een gegeven moment dat een zeer belangrijk project in moeilijkheden zat, en besefte dat het bedrijf zich dit absoluut niet kon permitteren, en greep hard in.

Een aantal kopstukken van het bedrijf werd bijeen geroepen en ging met enkele 1e lijns managers 4 dagen in een hotel. Er werden zware knopen doorgehakt in die vier dagen en er werd een nieuwe structuur gedefinieerd en onmiddelijk doorgevoerd. Zowel het project als het bedrijf hebben het uiteindelijk overleefd.

Deze mentaliteit ontbreekt volledig bij het "motorblok", wat alleen al een verkeerde naam is natuurlijk. De naamgeving is belangrijk en werkt negatief. De mannen (zijn het wel echte kerels?) van het motorblok begrijpen echt niet waar het om gaat, momenteel... en dat is de toekomst van Nederland, en het behouden van ons gehele erfgoed, waar onze (groot-)ouders generaties lang keihard voor hebben gewerkt!!!

Singleman op 29-06-2017 16:07

Qromwel, maar links wel erger dan rechts? Maar ik geef eigenlijk ook niet om links of rechts, dat zijn maar plakkers op iets, we weten niet of het alles ermee dekt....

Marinus Ferdinand, okay....

who gives op 29-06-2017 16:21

Hier is inderdaad geen speld tussen te krijgen. Alleen had deze site het ook over een "Deep State" die Trump zou willen afzetten? Ik heb ook ooit de Illuminati card gezien "Enough is enough". Op een vrij aparte wijze werd ik continu bij deze term bepaald maar zag er niets achter. "At any time, at any place, our snipers can drop you, have a nice day".

Is dit die deep state dan toch? In eerste instantie dacht ik aan fabeltjeskrant.

https://voiceofpeopletoday.com/the-connection-between-1995-illuminati-card-game-and-donald-trump-president/

AngelB op 29-06-2017 16:35

Dit is voor de weldenkende mensen geen nieuws, maar iets wat men al wist. Mensen die zelf een conclusie willen trekken ipv de MSM volgen, hadden dit allang geconcludeerd. Ik hoop zo dat meer mensen gaan twijfelen aan dit soort "nieuws", want het is schrikbarend hoe (vaak zelfs intelligente) mensen geloven wat ze krijgen voorgeschoteld. Ik denk persoonlijk dat meer dan 50% van het gewone nieuws absoluut onwaar is en de rest behoorlijk aangedikt of juist afgezwakt. Ik ben blij met deze site Xander! Gods Zegen

365Y op 29-06-2017 19:17

Ontiegelijk overdreven reactie van Xander nieuws, bedenk dat er net zo vele nieuws valstrikken gespannen worden met reden, waardoor u/de burger zo een beeld krijgt van de officiele media kanalen dat ze geneigd kunnen worden af te haken , terwijl het heel goed mogelijk is dat er nep tips gegeven worden die deze verdachtmakingen met opzet produceerden , om de bestaande kanalen in discridiet te brengen, en de anonieme tipgever het geluk in de kaart speelt . U zou daarom ook  beter ophouden alles wat fout is, van één kant te benaderen want u praat de alternnatieve media na ... (inwezen heb ik het misschien wel over eengesubsidieert complot .. ja wie weet het, maar deze werkwijze is niet ondenkbaar )... vanwege deze geruchten door de media die u beticht op een manier te werken dat er boze opzet van hun kant uit bestaat . Ik geef graag mensen een juist advies  zorg dat u ( er vanuit gaand dat er niemand van de pers / media op zulk soort van schandalen zit te wachtten) , zorg voor alles eerst zelf dat u hier een geloofwaardige mening over hebt ontwikkeld . De media zelf spreekt ook niet over feiten , maar over geruchten en dit is een heel andere toon dan wat ik uit uw commentaar proef . Lijkt het u geen goed idee om het daar eens over te hebben ?

Lee op 30-06-2017 07:14

@365Y op 29-06-2017 19:17

Geen idee waar je het over hebt, maar Xander heeft aantoonbaar gelijk. Een gesubsidieerd complot? Je moet je medicijnen op tijd innemen!

AngelB op 30-06-2017 08:39

@365Y, uiteraard is het boze opzet! De welbekende "anonieme bron" van CNN, de Washington Post of de NeW York Times heeft wekenlang voor leugens in de media gezorgd. Die wereldwijd klakkeloos werden overgenomen. Als ze berichten vervolgens verwijderen zonder rectificatie, en pas later onder druk gaan rectificeren, zit je toch gewoon fout?!!

Bovendien, laat ze dan ook het lef hebben om te zeggen: ja we zaten helemaal fout! Er is geen link van Trump met Rusland ipv het af te zwakken door te zeggen dat ze het niet kunnen onderbouwen. Dit is nog maar het topje van de ijsberg.

Tom Hendrix op 30-06-2017 09:36

@AngelB: 16.35. uur, op 29/06. Geheel met U eens.

Qromwel op 30-06-2017 10:31

Marinus Ferdinand op 29-06-2017 16:04: Ik weet niet wie de term motorblok voor het eerst bezigde, wel dat zo'n benaming vraagt om zand of suiker in de brandstof. Gezien het moeizame streven naar een --- kunnen we daarop wachten.

Geen hoofdletters. Mod.

365Y op 30-06-2017 15:07

Lee , ik ben duidelijk genoeg voor iedereen , u zou uwzelf eens kunnen relativeren in uw al dan niet geconstrueerde overtuiging  dat de moderator/site beheerder een aantoonbaar gelijk zou hebben . Als u zulke beschuldigingen als harde feiten gaat zien , terwijl je niet over de aanleidingen voor zulke berichten hebt gekozen te onderzoeken, is er in mijn ogen voor elke beschuldiging in deze verwarring een vooringenomen standpunt aanwezig; vriendjes politiek , eigenbelang , of groeps populisme aan de orde , aldus houd ik mij aan mijn standpunt inzake opzet nav een mogelijke valse berichtgeving . Jullie weten zelf ook nog niet alles !

365Y op 30-06-2017 15:13

AngelB , net als mijn eerder commentaar op Lee , vind ik dat we veel te ver gaan om nu al daders aan te wijzen die opzettelijk deze berichten verzonnen hebben . Ik geloof in ieder geval dat er een mate van journalistiek amateurisme aan vooraf ging , eerder dan bewust zomaar wat zeggen . We moeten het eerst uit de mond van de betrokkenen horen voordat we het met zekerheid kunnen weten .

365Y op 30-06-2017 17:11

Wat opvalt is dat er om duistere reden regelmatig de voorkeur lijkt uit te gaan voor media kanalen waar de burger in NL normaal gesproken nooit in aanraking mee komt , Verder doen bepaalde buitenlandse media veel meer aan speculative journalistiek dan dat dit in het westen word gehanteerd .

Ik heb er eens over nagedacht (en dat al langer) maar kan maar 1 conclusie vinden , alles wat niet aan de eisen van de autoritaire leiders voldoet , word zwartgemaakt of geweerd uit de berichtgeving en bronnen die normaal gesproken voor iedereen toegangkelijk zouden horen te zijn . Het is de meest gebruikte manier om onverschillige en gemakzuchtige mensen van de werkelijke toestand van een betere toekomst of concepten daar na toe weg te houden . Maar eens zullen zij alle moeten toegeven dat ze al heel lang geweten hebben dat hun agendas nooit (meer) op wereld niveau gelooft , en uitgevoert zullen gaan worden . Hoor wat de Meester ons verteld , dat er in de laatste dagen valse profeten zullen opstaan , en dat de mensen elkaar bedriegen en liefdeloos zullen zijn ... maar ... als ik deze zin teruglees ... zie ik het zelf overigens wel iets anders , maar dat moeten we het hier niet over gaan hebben .

who gives op 30-06-2017 20:10

Hmm, ik zit er tussen in. Ik ben nog verder gaan spitten dan jullie en heb een nieuwere conclusie. De Russen (ofwel Russische hackers) hebben zowel in de VS als in Frankrijk geprobeerd de verkiezingen te manipuleren, echter goede hackers laten geen sporen na. Niemand kan van hackers bewijzen waar ze vandaan komen als ze hun sporen helemaal wissen. En het ging om bewijs leveren nietwaar? Dat kan CNN niet. Maar nu komt het belangrijkste. Ondanks dat de Russen een voorkeur hadden voor Trump ipv Clinton heeft de Russische regering weinig op met Trump, waarom? Omdat ze aan Trump geen touw kunnen trekken. Ik heb uit Russische bron vernomen dat de Russen achteraf helemaal niet zo blij zijn met Trump, want de man springt van de hak op de tak en verandert zijn mening net zo makkelijk als dat de wind van richting veranderd. Wie de tweets heeft gevolgd van Trump of deels in het verleden ziet dat hij zichzelf continu tegenpraat over allerlei zaken o.a. ook Syrië. De Russen zien Trump als onvoorspelbaar (zie de onverwachte kruisrakettenaanval op Syrië) en dat maakt de Russen weer onzeker want aan een onvoorspelbaar iemand kunnen ze geen psychologen koppelen.

Het hele geopolitieke spel krijgt een nieuwe dimensie!

Marinus Ferdinand op 30-06-2017 21:01

Trump heeft door de term "fake news" te introduceren, wel een zeer interessante discussie op gang gebracht, namelijk deze:

"Welk nieuws is betrouwbaar?"

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl