Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Breekt Trump na Parijs ook met riskante klimaatmanipulatie door chemtrails?

Voorstander geo-engineering erkent dat reflecteren zonlicht ‘zeer riskant is en verwoestende gevolgen voor het weer op onze planeet kan hebben’

 
Recent fotootje, op een avond in mei genomen in m’n eigen woonplaats. Zegt u het maar: chemtrails, of gewoon contrails?

Door te breken met het klimaatakkoord van Parijs’2015 heeft de Amerikaanse president Donald Trump voorkomen dat de welvaart van zijn land niet net als in Europa zal worden herverdeeld over de wereld, met forse verarming van het volk tot gevolg. Volgens sommige analisten betekent het tevens dat de Verenigde Staten niet langer meewerken aan ‘geo-engineering’, het riskante manipuleren van het klimaat door het sproeien van chemische stoffen in de lucht, ‘chemtrails’ genaamd. Nee, dat is al lang geen complottheorie meer. Al in 2010 werd op een VN-conferentie in Japan het bestaan van ‘chemtrails’ erkend en besproken.

 

Chemtrails vallen onder het zogenoemde Solar Radiation Management (SRM). Al jaren sproeien vliegtuigen chemische deeltjes in de atmosfeer, die het zonlicht terug de ruimte in reflecteren, waardoor ‘global warming’ zou worden tegengegaan.

‘Reflecteren zonlicht zeer riskant’

David A. Dana van The Conversation vindt het spijtig dat Trump niet langer meewerkt aan het terugdringen van de uitstoot van CO2, en wijst erop dat zijn besluit ook negatieve gevolgen kan hebben voor geo-engineering. Overigens erkent hij dat het proberen af te weren van het zonlicht ‘zeer riskant’ is vanwege ‘de onvoorspelbare, mogelijk verwoestende gevolgen voor het weer op onze planeet’, en daarom internationaal zou moeten worden besproken en overeengekomen. Trump heeft daar nu een spaak tussen gestoken.

Het toepassen van SRM/chemtrails wordt nog steeds niet officieel erkend. Wel gaan wetenschappers van de Universiteit van Harvard binnenkort een experiment doen met het verspreiden van microscopisch kleine deeltjes (aerosols) op een hoogte van 20 kilometer, om te zien of de technologie veilig en massaal kan worden toegepast om de afkoeling die ontstaat na een grote vulkanische uitbarsting te simuleren. Een a voor deze week aangekondigd vergelijkbaar experiment van de NASA werd geannuleerd. (1)

SRM al in 2010 besproken op VN conferentie

Dat chemtrails al heel lang op de agenda staan bleek op de 10e VN-top over het Biodiversiteitsverdrag (CBD) in 2010 in Japan. 110 Milieuministers uit bijna 200 landen kwamen toen tot de conclusie dat de risico’s van klimaatbeïnvloeding –waaronder SRM-chemtrails en ook ‘oceantrails’, waarmee men bepaalde stoffen in de oceanen wilde gooien, in de hoop dat die dan meer CO2 zouden opnemen- te groot zijn om op grote schaal mee door te gaan. Op de grote klimaattop in Rio de Janeiro in 2012 zouden echter toch nieuwe afspraken zijn gemaakt om ‘geo-engineering’ verder te ontwikkelen.

In 2011 startten bezorgde Duitsers het initiatief 'Sauberer Himmel' om het sproeien van chemtrails te stoppen en de hemel weer helder te krijgen. Volgens de advocaat van dit burgerinitiatief, Dominik Storr, was er toen al keihard bewijs voor chemtrails, wat jarenlang voor het grote publiek verborgen werd gehouden. Storr wees erop dat de luchten boven Europa en Amerika vooral sinds 2003-2004 sterk veranderd zijn, en op zonnige dagen bomvol chemtrails zitten. Die zouden door zowel speciale toestellen als daarvoor uitgeruste gewone passagiersvliegtuigen worden verspreid.

De Duitse overheid reageerde destijds op een van haar officiële websites dat geo- of climate engineering inderdaad bestaat, maar dat het slechts om 'onschuldige' middelen zou gaan die worden ingezet tegen klimaatverandering.

‘Chemtrails oorlogswapen tegen de mensheid’

Ook de Amerikaanse politicus Dennis Kucinich, in 2004 en 2008 potentieel presidentskandidaat voor de Democraten, verklaarde na geheime overheidsdocumenten te hebben ingezien dat chemtrails realiteit zijn. In 2001 probeerde hij zelfs vergeefs wetgeving -de Space Preservation Act- aangenomen te krijgen waarin chemtrails expliciet werd verboden.

Ook de gerenommeerde wetenschapper dr. Rosalie Bertell, winnaar van de alternatieve Nobelprijs en voormalig adviseur van de Amerikaanse Nucleaire Regelgeving Commissie, bevestigde in haar boek ‘Oorlogswapen Planeet Aarde’ het bestaan van chemtrails, en uitte hier forse kritiek op omdat deze volgens haar worden gebruikt als biologische en chemische wapens tegen de mensheid, met als doel de omvang van de wereldbevolking sterk terug te dringen.

Toch gewone contrails?

Skeptici wijzen er doorgaans op dat chemtrails normale contrails –uitlaatgassen van vliegtuigen- zijn, en nu veel meer opvallen dan vroeger omdat het vliegverkeer zo enorm is toegenomen. Tevens hangt het wel of niet blijven hangen van contrails samen met de steeds veranderende temperatuur en wind in de atmosfeer.


Xander

(1) Infowars

Zie ook o.a.:

2011:

02-11: Duits burgerinitiatief tegen chemtrails om hemel weer helder te krijgen
27-01: Evergreen Aviation bevestigt dat Boeing 747 chemtrails kan verspreiden
21-01: Weerbeïnvloeding realiteit: 50 stortbuien Abu Dhabi dankzij HAARP installatie

2010:

21-12: 'Sinister verband tussen chemtrails en Mexicaanse griepvaccins'
30-10: VN erkent chemtrails en besluit tot wereldwijde stop op klimaatbeïnvloeding

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.Reacties

Qromwel op 16-06-2017 15:20

Uiteindelijk ademen wij het in.

rescue op 16-06-2017 15:28

Wat je ziet is het uitstoten van 100 tot 150 ton brandstof per vlucht op 10-11 km hoogte. Vermenigvuldig dat met het aantal vluchten per dag en je krijgt een enorme berg smerigheid in de atmosfeer die daar lang blijft hangen. De enorme milieuvervuiling op die hoogte is er pas sinds straalvliegtuigen daar vliegen en dat 24/7. En daar komt ook al het militaire luchtverkeer nog bij. Je hoort geen onderzoeken hierover want dat schaadt de economie maar het resultaat is iedere keer een verpeste mooie blauwe lucht. Dat deze onophoudelijke vervuiling niet zonder gevolgen blijft lijkt me duidelijk.

cefas op 16-06-2017 18:07

Alleen bij Noord-Westen wind lijkt de lucht zuiver en helderblauw in Nederland, dan is het goed ademen. Maar niet alles wat lijkt is ook zo.

Lies op 16-06-2017 18:13

En vergeet/onderschat  de uitstoot van de scheepvaart ook niet.

D.J. op 16-06-2017 19:22

De werkelijkheid gaat nog veel verder: www.chemtrailsaredemonic.org

Agenda 21 op 16-06-2017 19:33

Er zijn tientallen miljoenen civiele vluchten per jaar, en daarbovenop militair vliegverkeer. 

Geo-engineering en Chemtrails staan onomstotelijk vast.

Chemtrails worden altijd in een ruitpatroon gelegd tot de hemel een volledige sluierbewolking heeft.

Bekijk de vreemde manier waarop chemtrails uitwaaieren, en de vreemde kleuren in het licht van de ondergaande zon - dat zijn normale uitlaatgassen van een gasturbine.

Ik heb er foto's van.

henk Boskamp op 16-06-2017 19:47

@rescue op 16-06-2017 15:28

En hoe komt het dan dat het ene vliegtuig niet vervuild en het andere wel? Vliegen op de zelfde hoogte... vliegtuig a laat strepen na, vliegtuig b laat ook strepen na maar verdwijnen binnen een paar seconden.

Het lijkt er op dat je bij het lezen van de kop je verhaal al klaar had terwijl de schrijver een prima verhaal neer pent.

Freduardo op 16-06-2017 20:59

Chemtrails of contrails?

Ik denk dat die troep die chemtrails veroorzaken niet apart gesproeid word maar dat er in de vliegtuigbrandstof (kerosine) die rotzooi is opgenomen of vermengd.

Goed kan het niet zijn lijkt mij.

De klimaatgekken brengen ons nog eens naar de rand van de afgrond.

Of er overheen.

arjaneke op 16-06-2017 21:19

als je kijkt naar de tijdstippen van "sproeien' dan valt op dat dit vaak tegen zonsondergang gebeurt. bij 's nachts kunstmatige bewolking aanbrengen warm je de aarde juist op. bij heldere nachten koelt de aarde juist af, op bewolkte nachten blijft het langer warm. het is mij ook opgevallen dat juist in de winter 'nachts kunstmatige bewolking wordt aangebracht zodat we zachtere winters hebben. het lijkt wel alsof de chemtrails bedoeld zijn om de aarde op te warmen om mensen te overtuigen van het klimaatveranderingssprookje

arjaneke op 16-06-2017 21:23

voor alle duidelijkheid, de meest extreme chemtrails worden uitgestoten op een hoogte die niet gangbaar is voor de burgerluchtvaart, namelijk het deel van het luchtruim dat voor de militaire luchtvaart is gereserveerd, verkeersvliegtuigen vliegen in een rechte lijn, chemtrails toestellen doen dit veel minder, als het vliegtuig beter te onderscheiden is in de lucht dan vliegt dat toestel op een militaire hoogte

Freduardo op 16-06-2017 21:23

Chemtrails of contrails?

Ik denk dat die troep die chemtrails veroorzaken niet apart gesproeid word maar dat er in de vliegtuigbrandstof (kerosine) die rotzooi is opgenomen of vermengd.

Goed kan het niet zijn lijkt mij.

De klimaatgekken brengen ons nog eens naar de rand van de afgrond.

Of er overheen.

mientje op 16-06-2017 22:08

Het is vandaag weer heel heel erg met die strepen

ze spelen voor God daar boven

wat kan je doen?

Saandeknikker op 16-06-2017 22:31

Overstromingen, landverschuivingen, sneeuwlawines, windhozen, huid kanker en weet ik veel wat nog meer, er vallen doden bij daar wel eens aan gedacht, en niemand heeft het er over, op Buienradar spreken ze over mooie foto`s die vol met chemtrails zijn. Ik vind dit afschuwelijk en misdadig. Stop fake news, stop de NOS, stop chemtrails now...

Bob Fleumer op 16-06-2017 22:50

Ik vraag mij dan af zouden de veroorzakers van de chemtrails allemaal met gasmaakers oplopen of zijn ze ingeent of zo?

Anna345 op 16-06-2017 23:11

@Agenda 21 op 16-06-2017 19:33

Waar stijgen die vliegtuigen dan op? Die piloten willen hun eigen familie toch ook niet vergiftigen? Hoe kan het dat dit zo geheim blijft?

@Rescue: er zijn ook dagen dat je ze helemaal niet ziet. En als ze er wel zijn blijven ze uren hangen. Hoe verklaar je dat verschil?

DG op 16-06-2017 23:13

rescue, http://www.hetgrotereplaatje.nl/chemtrails.html

Agenda 21 op 16-06-2017 23:30

Waterdamp condenseert op in de uitlaatgassen aanwezige deeltjes tot miniscule waterdruppels.

Bij condensatiestrepen ("contrails") zijn de strepen binnen seconden tot minuten verdwenen, bij chemtrails waaieren de strepen geleidelijk uit en blijven nog uren zichtbaar, uiteindelijk al sluierbewolking.

Chemtrails worden vaak gelegd in een ruitpatroon. Ook vanavond was het verschinsel weer duidelijk zichtbaar.

Hebben chemtrails te maken met het beïnvloeden van het klimaat "wegens de opwarming van de aarde", of wordt met behulp van chemtrails "de opwarming van de aarde" en het instabiele weer juist veroorzaakt?

De mogelijkheid tot weersbeïnvloeding door middel van het uitstrooien van miniscule metaaldeeltjes is bewezen. Wat strooit men selectief over ons uit via vliegtuigbrandstoffen, of misschien zelfs via sproeiïnstallaties?

Natuurlijk wordt dit alles door de overheid hardnekkig ontkend. Echter in bijvoorbeeld Duitsland is na parlementaire vragen het fenomeen bevestigd (in 2015?).

Goudsbloem op 17-06-2017 00:18

Bekijk ook deze links maar eens.

http://www.hetgrotereplaatje.nl/chemtrails.html

https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2015/01/06/chemtrails-een-piloot-aan-het-woord/

 

Goudsbloem, op grond van uw email naar het beheer. Uw postings worden gepubliceerd ( indien u zich aan de siteregels houdt). Mod.

van buiten op 17-06-2017 05:26

Wat is het probleem nou ? neem wat monsters van de brandstof en laat de samenstelling vast zetten dan weet je het gelijk. En mocht het zo zijn probeer dan maar eens de media te overtuigen of wat dan ook.

Qromwel op 17-06-2017 08:51

Lies op 16-06-2017 18:13: En het uitademen van ruim 7,5 miljard mensen en daarnaast een onbekend aantal eveneens ademende schepselen. De tellerstanden kan men volgen op "Worldometers". 

linda texel op 17-06-2017 09:16

Juist  arjaneke (op 16-06-2017 21:19),  hier op het waddeneiland Texel is het altijd laat op de dag, nooit in de ochtend of vroeg in de middag. Precies hier boven het eiland kan je vaak de ruit patronen zien. Als kind hadden we hier altijd in de zomer een diep blauwe lucht ( ik ben van 1953).  Er komen ook veel vliegtuigen over maar die strepen zijn altijd zo weg. Dat ze het weer zo manipuleren om ons te laten geloven in het sprookje der opwarming heb ik ook altijd gelooft, het brengt hun giga veel geld op en macht. Waarom niet?

arjaneke op 17-06-2017 09:37

chemtrails zijn niet allemaal gelijk, het is mogelijk om addetieven door vliegtuigbrandstof te doen net zoals vroeger lood in de benzine zat of olie in tweetakt motoren, je kan de brandstof met toevoegingen goedkoop aanbieden. schiphol is bijvoorbeeld een goedkoper vliegtuitankstation dan een aantal andere luchthavens, wat door de brandstof zit kan verschillen, je kan ook vliegtuigen hebben die er voor zijn ingericht om te sproeien, dit zijn de toestellen die op de lagere hoogte vliegen dan de burgerluchtvaart. wat wordt er gesproeid, dart hangt er vanaf, je kan deeltjes sproeien die zonlicht reflecteren of die 's nachts afkoeling van de aarde voorkomen, je kan als je het zou willen barium of andere medicijnen sproeien om de bevolking rustiger te maken, je kan als je echt in complotten gelooft ziektekiemen spoeien, het is allemaal technisch mogelijk en heel eenvoudig te doen, eigenlijk zou het mij verbazen als ze geen experimenten doen met het vernevelen van diverse middelen, het doet mij denken aan de IT discotheek, als de sfeer daar te mat was, dan gaf de eigenaar van de IT de opdracht om wat 'poppers'door het luchtverversingssysteem te verspreiden. Het hele publiek stond dan uitzinnig te dansen

arjaneke op 17-06-2017 09:39

rescue -> de vlietuigen die de meest opvallende chemtrails veroorzaken vliegen veel lager op pak en beet 5 km, je kan de vorm van het vliegtuig ook veel beter onderscheiden dan het stipje wat je ziet bij burgerluchtvaart

Daniel op 17-06-2017 10:00

@Goudsbloem op 17-06-2017 00:18

http://www.hetgrotereplaatje.nl/chemtrails.html

Galactische Federatie??

Jaba op 17-06-2017 10:31

Contrails!

joojootje op 17-06-2017 10:34

Het lijkt wel of met het verstrijken van de tijd een deel van de westerse bevolking is afgehaakt en terug keert naar religie,sektes en bijgeloof.

Komt dit door slechter onderwijs of kan deze groep de kennis sprong niet meer bijhouden?

rescue op 17-06-2017 11:36

Het verschil tussen trails die blijven hangen en uitwaaieren of meteen lijken op te lossen heeft te maken met de wind, de temperatuur en de luchtvochtigheid van het moment. Zichtbaar of niet, het blijft een feit dat met de introductie van straalvliegtuigen die 100 tot 150 ton brandstof per vlucht verstoken, er een enorme lucht vervuiling op grote hoogte plaatsvind en dat 24/7 op de hele aardbol. We weten nog lang niet wat dit voor gevolgen heeft, evenals de verbijsterende hoeveelheid plastic die jaarlijks in de zeeën terechtkomt.            Dat de mens zijn milieu ontzettend verpest is duidelijk en wat voor gevolgen het ook toegenomen gebruik van straling en onderzeebootsonars heeft is ook nog niet echt onderzocht. Ik ben geen milieufreak maar dat we meer moeten nadenken over wat we doen is geen slecht idee en dat techniek schoner moet ook niet.         Het moet echter geen religie worden, het blijft techniek en de betaalbare oplossing ligt daar ook. Bijvoorbeeld is het verbieden van nog steeds smerige scootermotoren slechts een kwestie van gewoon beslissen. Ook die nog steeds smerige dieselmotoren moeten totaal verboden worden. En autos die driehonderd km/uur rijden is ronduit belachelijk. Machogedrag dat geen aansluiting heeft met normaal denken. U ziet, nadenken helpt.

who gives op 17-06-2017 11:54

Chemtrails en Contrails bestaan beide. Contrails zijn de standaard uitlaatgassen van straalvliegtuigen die kristalliseren door de koudere bovenlucht. Ik denk dat merendeels ook gewoon contrails zijn. Echter met chemtrails is ook geëxperimenteerd om bijvoorbeeld regen op te wekken, niet zoals Arjanneke typt om het warmer te laten worden, dat is ook nutteloos. Verder deel ik ook jullie klimaattheorie niet dat de aarde niet zou opwarmen. Napalm bv. werd al door de Amerikanen gebruikt in de Vietnam oorlog, maar dat werd ook vanaf rivierboten afgeschoten, de rest vanuit de lucht. Het massaal strooien van chemtrails om eigen bevolking uit te dunnen is bijna onmogelijk. Dan zouden er altijd lekken zijn en wikileaks vertelt er niets over. Het zou ook vrij nutteloos zijn gezien de zorgkosten dan nóg verder omhoog gaan en de regering stimuleert juist om gezonder te leven. Denk aan rookverbod kroegen, werkplekken etc. Als "ze" ons zo graag dood hadden gewild zou men die maatregelen al helemaal niet hebben genomen!

Infidel4U op 17-06-2017 12:34

Aluminiumoxide. Dat is wat er gesproeid wordt. Het is wit en licht en reflecteert het zonlicht goed. Over de redenen voor het maken van chemtrails blijft het speculeren. Er is echter een berg in de VS die zo zwaar vervuild is, dat klimmers de sneeuw niet meer mogen smelten voor drinkwater... We worden langzaam door de cynische globalisten uitgeroeid. Volgens mij maakt dit deel uit van de plannen om de planeet te ontvolken, die door de klimaat-religie worden gepropageerd. Tijd om ons te ontdoen van deze criminelen.

Jo op 17-06-2017 15:12

Herverdeling van de welvaart van het westen is dé reden van de volkverhuizing van de arme islamitsche arabische en Afrikaanse landen naar het Europa, wat door de Europes Unie wordt uitgevoerd in opdracht van de United Nations, en die op hun beurt weer door Gyorgie Schwartz, alias George Soros !

Maar niet alleen herverdeling van de westerse welvaart is hun opzet, maar ook één wereldbevolking d.w.z. een smeltkroes van volken ! Die term werd in het verleden gebruikt voor Brasil = Brazilië. 'Samen kleuren' wordt in Nederland gebruikt.

De chemicaliën in de chemtrails worden gebruikt om wolken te maken zodat die de zon tegenhouden en de opwarming van de aarde, volgens de hemelbestormers dan wel. U kunt zich tegen deze chemicaliën beschermen door azijn te verdampen en m.b.v. de afzuig de lucht in te blazen. Maar ik wil u wel waarschuwen dat ze héél snel in de gaten hebben bij windstil weer dat boven u er een gat onstaat in de wolken waardoor de zon schijnt, en u dan een dubbele portie krijgt van chemicaliën. Op zeker dag heeft een piloot zelfs een rondje gedraaid boven mijn huis wat ik kon zien aan de vorm van de chemtrail, en waar ik een foto van heb gemaakt, welke ik op deze site helaas niet kan laten zien - ik zal de foto wel naar Xander sturen.

De kosten van dit 'spelletje' lopen op tot in de miljarden en zelf volgens sommigen tot in de 1000 miljard = biljoen euro !!! Dag in dag uit, maar ook 's nachts worden continue chemicaliën gestrooid !!! De meeste vliegtuigen voor Europa stijgen op van Birmingham in de UK. Één van de grootste leveranciers is ... S-HELL,  die ook nog steeds DDT maakt, als u dat maar weet - het is volgens de wet niet verboden om het te maken, zelfs in Nederland niet !!!

Qvic op 17-06-2017 20:32

@Indidel, Je hebt het over aluminiumoxide deze stof zorgt ervoor dat de besproeide mensen rustig blijven, deze techniek is in de tweede wereldoorlog door de nazi's bedacht en er veelvuldig gebruik van gemaakt. Maar van aluminiumoxide en andere verbindingen krijgen de mensen ook allerlei chronische ziektes van, hiervan krijgen we o.a. zure regen van, meren verzuren, vogels die een dunnere eierenschalen van krijgen e.d.. (www.spiegelbeeld.nl/images/pdf/chemtrails2.pdf) Tevens zitten in die chemtrails ook samenstellingen die afkomstig zijn van de olieindustrie en andere mijnbouw, zo ook van chemische fabrieken e.d.. Eigengelijk allemaal chemische afval, die zij op deze manier de gehele aarde met de flora en fauna langzamerhand mee vernietigen. Als we het geld volgen komen we telkens bij de zelfde groep mensen uit, die ook in de clubjes zoals de Bilderberg e.d. bijwonen.

arjaneke op 17-06-2017 21:24

Jo op 17-06-2017 het opvallende van de mengelmoes landen als Brazilie: hoe lichter/blanker je huid hoe hoger je status, dat in landen in zuid amerika geen discriminatie zou zijn is totale onzin, mijn mijn persoonllijke ervaring is dat mensen met een lichte huidskleur veel beter worden behandeld in Brazilie, Dus de elite kan lekker lopen fantaseren wat ze willen, één wereld werkt niet! je kan veel beter de verschillende culturen omarmen en waarderen voor wat ze zijn, respecteer de verschillende culturen op hun eigen grondgebied en landsgrenzen, zoals diversiteit in de natuur wel wordt gewaardeerd. 

Marinus Ferdinand op 17-06-2017 23:46

@Arjaneke

Mensen zijn gewoon niet gelijk, en we leven, en kunnen niet leven, in een grenzeloze wereld. Is ook helemaal niet nastrevenswaardig. Maar we hebben voorlopig wel te maken met die rare open-grenzen/ieders-is-gelijk utopie. Respecteren van verschillen, en niet "gladstrijken (van culturen) is inderdaad gewoon beter. Zoals in de natuur, zoals u zegt.

Zelfstandig naamwoord op 18-06-2017 05:58

ik weet al jaren over gemtrals. Ik zit nu ziek thuis en daardoor zie ik meer. Het zijn kleine vliegtuigen die het sproeien. Ik woon 20 kilometer van het vliegveld en weet dus ook welke baan opengaat en vlieg routes . Maar deze vliegtuigjes zijn anders. zeer vroeg in de odhtend neem ik ze waar. Ik vroeg me steeds af wat doet vliegtuigje hier. Als je met de sporen van een groot vliegtuig die direct gaat klimmen is meteen weg. Van de kleine vliegtuigjes blijven de sporen wel als er geen wind staat 5 uur hangen

Agenda 21 op 18-06-2017 10:11

Wat is het effect op het lokale weer van (grote) windmolens?

Deze onttrekken immers steeds grotere hoeveelheden (stromings)energie aan de atmosfeer, hetgeen de luchtstromingen beïnvloedt.

Uiteindelijk beïnvloedt ook dit het weer op wereldniveau.

Luchtstromingen verleggen zich waardoor een ander weerpatroonontstaat.

Ik hoor en lees hier niets over.

greetje op 19-06-2017 10:52

Lieve mensen, blijf, ondanks dat alles zo negatief klinkt, de schoonheid in alles zien. Ben dankbaar dat jij de kracht hebt om de mensen, dieren en de natuur goede energie te geven. Voel wat dat met je doet En met die ander. Gedachtenkracht is zo sterk En als wij mooie liefdevolle gedachten sturen, elke dag weer, komen er steeds meer goede krachten bij zodat de Aarde voor En dóór ons gered gaat worden. Laat de moed niet zakken, want dan wint het ego.... Dat moet juist in Balans zijn zodat we Samen sterk zijn. Er komt heus wel een tijd dat we opgelucht adem kunnen halen, maar Nu moeten we er de schouders onder zetten.Veel succes met de toekomst.

Marinus Ferdinand op 19-06-2017 20:30

Beste Greetje

Er is niets mis met het ego, dus dat ego mag het toch wel winnen? Of bent u van een sprituele club die denkt dat het ego iets is wat verkeerd, en dus weg moet? Mijn mening is dat een goed/gezond ego een goede zaak is. 

Anna345 op 20-06-2017 11:54

Alleen als je Facebook hebt: 

https://www.facebook.com/GigaMaxOfficial/videos/772893879551182/

Anna345 op 21-06-2017 07:49

YouTube versie. Op facebook in twee dagen 7,5 milj views.

https://m.youtube.com/watch?v=epa6WxEw1Xk

Hubert Luns op 07-07-2017 15:53

Google: Geoengineering: Destroying the Atmosphere - Rosalind Peterson, Nov 7, 2011, youtube

Heel Interessant

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl