Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Amerikaanse staat Delaware staat abortus tot en met geboorte baby toe

Petitie: Stop de financiering van de internationale abortusindustrie met EU-geld - Westerse doodscultuur gaat weer een stap verder: D66(6) wil gezonde mensen het recht geven om voor de dood te kiezen, maar geaborteerde kinderen krijgen zelfs nooit de kans om voor het leven te kiezen

 
Van een moreel compleet weggezonken samenleving die ongeboren kinderen geen recht op leven wil geven, kan ook een wetsvoorstel dat ouderen voor de dood mogen (en straks moeten?) kiezen worden verwacht.

Velen zullen zich nog de gruwelvideo’s van de Amerikaanse ‘familieplanning’ abortusorganisatie Planned Parenthood van enkele jaren terug herinneren, waaruit bleek dat ’s werelds grootste aborteur een levendige handel drijft met weefsels van geaborteerde foetussen, en werknemers op schokkende wijze grapjes maakten over het feit dat het regelmatig voorkomt dat geaborteerde baby’s nog blijken te leven. Deze maand heeft de gouverneur van de staat Delaware een wet ondertekend, die het legaal maakt om baby’s zelfs tot en met de geboorte te ‘aborteren’. Oftewel: gelegaliseerde infanticide. In Nederland werkt een partij als D66 er juist hard aan om over enige tijd nutteloze ouderen permanent uit de samenleving te kunnen verwijderen.

 

Met de wet schafte de Democratische gouverneur John Carney alle abortus beperkingen af, en maakte hij het met de invoering van de 24 uur durende wachttijd om te zien of een baby ‘levensvatbaar’ is, legaal om kinderen tot het moment van hun geboorte te ‘aborteren’. Dat betekent feitelijk dat een vrouw die weeën heeft en naar een kliniek gaat, en de dokter van mening is dat het kind geen 24 uur buiten de moederschoot zal overleven, hij de baby mag doden.

Gezien de schokkende geheime opnames bij Planned Parenthood (in Nederland bekend onder de cynische naam ‘Pro Familia’) van zo’n 2 jaar geleden valt het –zeker gezien de zeer lucratieve orgaan- en weefselhandel- niet moeilijk voor te stellen dat er grootschalig misbruik van deze nieuwe wet gemaakt zal worden, en tal van reeds levende baby’s legaal zullen worden vermoord.

Amerikanen tekenden (nep-)petities om postnatale abortussen op 5 jarigen te legaliseren

Auteur en maatschappelijk criticus Mark Dice baarde in 2013 opzien toen hij in San Diego met een nep-petitie voor het verzonnen ‘Obama’s Infanticide Programma’, waarmee abortus tot en met het 3e levensjaar zou worden gestaan, de straat op ging. Hoewel hij de voorbijgangers uitlegde waar het precies om ging, namelijk het doden van reeds geboren baby’s en zelfs peuters, werd de petitie door de meeste voorbijgangers gewoon ondertekend, en vond hij er uiteindelijk slechts één die zijn verstand gebruikte en weigerde.

John Biggs verrichtte een jaar later een vergelijkbaar experiment met studenten op de universiteit van Texas, die hij een petitie probeerde te laten ondertekenen om postnatale ‘abortus’ op pasgeborenen en zelfs kinderen van 5 jaar oud te legaliseren. Het was verbijsterend dat er inderdaad een behoorlijk aantal studenten waren die hier gewoon hun handtekening onder zetten. (1)

Petitie: Stop de financiering van de internationale abortusindustrie met EU-geld

Nadat de Amerikaanse president Donald Trump kort na zijn aantreden een streep zette door de financiering van abortussen in het buitenland met Amerikaanse belastinggeld, vond ‘onze’ minister van Ontwikkelingssamenwerking Lilianne Ploumen het nodig om het initiatief ‘She decides’ (zij beslist) op te starten, waarmee diverse Europese landen, Canada, het Europese Parlement en enkele private stichtingen de abortusindustrie miljoenen euro’s beloofden om de weggevallen Amerikaanse dollars (omgerekend € 560 miljoen) te compenseren.

‘Dit voorbeeld laat opnieuw duidelijk zien hoe de globalistische elite in de EU en de VN te werk gaat om hun mensen verachtende doel de bevolking te decimeren te bereiken, zodra een soeverein land in een vrije, democratische verkiezing voor een cultuur van het leven heeft gekozen,’ aldus een deel van de tekst van een petitie van PatriotPetition.org, waarmee wordt opgeroepen deze financiering van de abortusindustrie met EU-belastinggeld te stoppen.

‘Op deze manier worden –alleen al volgens de officiële schattingen van de WHO (Wereld Gezondheid Organisatie)- jaarlijks 42 miljoen onschuldige kinderen in het moederlichaam gedood. Omdat deze moorden in de meeste landen op de wereld tegen de verklaarde wil en ten nadele van de inheemse bevolking gebeuren, spreekt bijvoorbeeld de president van ‘Culture of Live Africa’, Obiajuju Ekeocha, van ‘nieuwe kolonialisme’, ‘cultureel imperialisme’ en ‘een bevoogdende dictatuur’.

‘Wij mogen niet langer werkeloos toekijken bij deze afschuwelijke moorden door gewetenloze aborteurs en hun helpers van de Europese Unie. De miljardenbusiness met de dood van onschuldige kinderen moet eens en voor altijd stoppen! Laten wij ons samen met het Amerikaanse volk aan de kant van het leven opstellen door met deze petitie aan EU-parlementspresident Antonio Tajani onze stem te geven aan deze miljoenen onschuldige kinderen. Heel veel dank namens deze kinderen!’ (2)

Westerse doodscultuur: D66 wil gezonde mensen recht op de dood geven

In eigen land wordt de Westerse doodscultuur juist aan de andere kant van het spectrum uitgebreid met het wetsvoorstel van D66 om gezonde ouderen het recht (misschien wel als voorbereiding op een latere plicht?) te geven om hun leven te beëindigen, wat in schril contrast staat met de ruim 30.000 potentieel gezonde Nederlandse kinderen die jaarlijks worden geaborteerd, en daarmee zelfs niet de kans –laat staan het recht- krijgen om zelf voor het leven te kiezen.

Die 30.000 nooit geborenen per jaar hadden prima de vergrijzing en te verwachten teruggang van de autochtone bevolking kunnen opvangen. ’Onze’ leiders hebben er echter voor gekozen om dat door middel van massale moslimimmigratie te doen (althans, dat wordt door hen beweerd).

We kunnen ons amper voorstellen dat de ChristenUnie en het CDA daadwerkelijk in zee gaan met een partij die het recht op de dood hoger acht dan het beschermen van het leven, en daarmee de door sommigen toegevoegde derde ‘6’ in ‘D66’ andermaal waar maakt.

 

Xander

(1) Anonymous
(2) PatriotPetition.org

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

René van Zalk op 24-06-2017 14:39

Hoe ziek kun je zijn ??

Willy op 24-06-2017 14:47

De christelijke Joodse geopenbaarde moraal is aan het oplossen en er komt een nieuwe die van de moderne mens die los staat van God. Je mag terecht zoals uit het artikel blijkt spreken van een doodscultuur zoals in de islam. De mens die alleen nog maar leeft voor zichzelf zal de christelijke naastenliefde gevoelloos naast zich neerleggen zelfs abortus van een ongeboren kind dat recht heeft tot leven wordt hiermede ontzegd !! De mens is een cultuur aan het bouwen en is er reeds die men kan vergelijken met babel het zal leiden tot Gods toorn. Een samenleving die geen gevoelens meer heeft voor het ongeboren kind laat zijn beschaving zelf uitsterven. Shalom

Bomans op 24-06-2017 15:07

http://www.mo.be/analyse/what-does-she-decides

Wat is hier verkeerd aan?

Singleman op 24-06-2017 15:13

Dat maakt de wetenschap wel uit wanneer er sprake van bewust leven is? Bovennatuurlijke visies zijn niet bepaald realistisch...

Maitreya op 24-06-2017 15:29

Dat zijn nog wat van die blanke staten aan de oostkust waar ook alleen maar blanken worden vernietigd. Uiteindelijk is het vooral een technisch luxeartikel van de blanken om zichzelf uit te kunnen roeien en ruimte te maken voor de vluchtelingen uit Afrika en het (Midden) Oosten. Zoals de technisch hoogwaardige wapens van Amerika gebruikt worden van zo grote afstand dat je de verschrikking op het gezicht van je vijand niet hoeft te zie, en het verder allemaal oké lijkt en je er eigenlijk zelf niets mee te maken hebt. Er zijn natuurlijk wel moeilijke gevallen, maar toch ressorteren die onder het hoofdstuk economie. U kunt altijd online een kind bestellen in Azië of Afrika e.d. om een duit in het zakje te doen. Tegen racisme…

Rom op 24-06-2017 15:33

De sjabat begint als de zon in het westen is onder gegaan en eindigt ook in het westen

Rom op 24-06-2017 15:43

Als er geen gebed meer is voor de overheid,hebben we het ergste te vrezen!!!!!

Objective_Assessement op 24-06-2017 16:38

God zelf gaf ook vele malen de opdracht om kinderen te vermoorden.

http://www.debijbelzegt.nl/abortus.htm

Echt een compleet moreel weggezonken God uuuhh.. samenleving!

van buiten op 24-06-2017 16:56

xander als ik aan D66 denk, zie ik de geschiedenis terug van de gebroeders de witt, het gaat niet goed worden met die iq partij, vooral toen hij zij aan de andere partijen tijdens het formeren, maak nou ook eens vuile handen om mee te doen. 

Axmann op 24-06-2017 16:59

Delaware??? Nog nooit van gehoord.

vlokje op 24-06-2017 17:07

na lang gepraat en hele sterke argumenten van onze kant, hebben we moesje overgehaald om vrijwillig eutanasie te vragen (niet echt hoor :-)

mens is alleen geinteresseerd in zich zelf, geen grenzen en het hek is van de dam.

Yerik op 24-06-2017 17:49

En waar moeten we tekenen?????? Ik zoek me blauw op die pagina.

Toos op 24-06-2017 18:03

Ongelooflijk! Wij zijn hier op Aarde om ervaring op te doen en niet om mensen te vermoorden. D66? Doet daar ook aan mee.? 

henk Boskamp op 24-06-2017 18:09

Abortus is bloedoffer...

maria op 24-06-2017 18:12

Hoe lang gaat het nog duren voor God eens in zal grijpen in deze verrotte  wereld ?

Ben op 24-06-2017 18:19

Ligt google eruit?

Nieuw begin op 24-06-2017 18:31

D66...de orgaanroof partij. Living trade...

Eelke Piers op 24-06-2017 19:25

Ik ben hartgrondig tegen het vermoorden van mensen/kinderen om geloofsredenen maar ik kan wel begrip opbrengen voor die ouders die een kind met afwijkingen in de wereld moeten zetten waar ze 30-50 jaar mee zitten opgezadelt zitten met heelveel ellende en verdriet en de maatschappij met enorme kosten opgezadeld worden.  Ik weet niet hoe het met ziektekosten zit in de USA maar denk dat de meeste mensen geen hielprik laten menen om de meest normale afwijkingen vast te stellen.

Ik ben het ook niet eens dat men hier couveuse kindjes van 6 maanden kost wat kost in leven moet houden. Laat ze gewoon sterven en zadel het kind de ouders en de maatschappij niet op met kneusjes.

De euthanasiewet die D66 wil invoeren is ook idioot want hoe gemakkelijk is het om een oudje aan te praten dat hij een last is en zijn leven maar op een waardige manier moet afsluiten. Ik kots al van deze woordkeus

Lies op 24-06-2017 19:47

D66 de partij van het grote niets .

Traveller op 24-06-2017 20:23

Dit is een overtreding van de 10 geboden. Deze staat kan op een reactie van God rekenen! Zal niet prettig zijn.

Barbara op 24-06-2017 21:11

Het ongeboren kind, onze enige echte verlossing..

Diep, diep, en onpeilbaar diep bedroefd om dit als nieuws te moeten lezen.

Econoom op 24-06-2017 21:23

Laat xander zich eens wat beter informeren.  Pro Familia is als je op hun website kijkt een conservatieve pro gezinsbe weging en een v tegenstander van abortus dus niet te vergelijken met plannen parenthood. Voor het overige weer een rammelend artikel waarin  appels en peren met elkaar worden vergeleken.

Bekijk de website van Profamillia: 

 • Ihr Recht auf Erstattung der Kosten eines Schwangerschaftsabbruchs bei geringem Einkommen
 • Hun recht op vergoeding van de kosten van een abortus voor lage inkomens

Wikipedia zegt:

Die Organisation ist ein Gründungsmitglied der International Planned Parenthood Federation (IPPF) und Mitglied im Deutschen Paritätischen Wohlfahrtsverband

De organisatie is een van de oprichters van de International Planned Parenthood Federation (IPPF) en lid van de Duitse organisatie Welfare Association

Econoom, u biedt uw excuus aan of u vertrekt. Het is niet de eerste keer dat u ongefundeerd uw kritiek uit en parasiteert op de aandacht en elke dag nieuwe artikelen. Mod.

Qromwel op 24-06-2017 21:32

Raakt Gods maat zo steeds sneller gevuld?

Lynx op 24-06-2017 21:37

Ben benieuwd of C.U het bij de formatie ook over abortus en het homohuwelijk gaat hebben.Normaal zouden ze nooit kunnen mee regeren.

Qromwel op 24-06-2017 22:54

Econoom op 24-06-2017 21:23: Eenvoudig te controleren op wikipedia.

Hubert Luns op 25-06-2017 08:57

De onkosten van medische verzorging stijgen de pan uit voor terminale c.q. ongeneeslijkke patiënten. Wat is er makkelijker om geld te besparen dan hierop verplichte euthanasie toe te passen.

Wat abortus betreft tot aan de geboorte bestaat een bepaalde techniek om het kind te vermoorden door de hersens leeg te zuigen terwijl de rest van het kindje reeds buiten de baarmoeder is. Dan is het volgens de strikte toepassing van de wet geen moord want van geboorte is pas sprake als het kindje geheel buiten de baarmoeder is. Mensen waar zijn we toch mee bezig? Zijn we helemaal gek geworden?

cefas op 25-06-2017 10:04

Het Humanisme is net als de Islam in essentie een doodscultuur.

Qromwel op 25-06-2017 10:11

Traveller op 24-06-2017 20:23: L'État c'est nous.

Qromwel op 25-06-2017 10:16

Lynx op 24-06-2017 21:37: Dat zou ook voor het CDA kunnen gelden. Maar ja, men is "pragmatisch".

Qromwel op 25-06-2017 10:20

Yerik op 24-06-2017 17:49: Probeer dit eens:

https://www.trouw.nl/home/-enorme-steun-voor-eu-petitie-tegen-abortus~aa57f8d0/

paulv op 25-06-2017 10:28

abortus is moord 

Qromwel op 25-06-2017 10:46

Er is geen reden te veronderstellen dat God niet alle andere verwekten niet zou hebben gekend!

(©HSV2010) Jeremia 1:5 5Voordat Ik u in de moederschoot vormde, heb Ik u gekend;

voordat u uit de baarmoeder naar buiten kwam, heb Ik u geheiligd.

Spyfromthesky op 25-06-2017 11:35

Xander heeft een groot punt. Gewoon levenvatbare kinderen vermoorden in de moederbuik, hebben ze dan al geen eigen wil en zo je oneerbiede noemt, een programma? En de tegenpool dat gezonde, maar vermoeide mensen (van dat is het) die de ruimte krijgen om zelf hun doodwens te honoreren.

Kijk, beide items zijn een cultuur van de moloch en een doodscultuur. Maar wat als we als christenen zouden moeten kiezen tussen deze twee kwaden?

Ok, D-66(6), jij je zin over een totale controle over de moloch zelfbeschikking offering, maar dan wordt alle Arbortussen verboden en zal de regering verplichten om alle middelen in te zetten voor de opvang van de niet geaborteerde levens.

We begrijpen inmiddels wel dat we aan de laatste stuiptrekkingen bezig zijn die wederom gelijk liggen aan de Nazi praktijken. Dan is er geen verschil? Of toch wel? Ja, een economische unie, gebaseerd op het grote 1000 jarige rijk van Hitler, dat een vorm heeft van een afwezig lijkende oorlog, maar waar inmiddels dezelfde doodscultuur zich over Europa heeft verspreid.

Hoe kan dit eens zo christelijke Nederland een gidsland voor Europa en wereldwijd worden om de doodcultuuur van de Moloch als normaal af te doen?

Spyfromthesky

groenhart op 25-06-2017 12:30

De verdorven cultuur waar de mensheid verplicht en met rasse schreden naar op weg is stamt uit Babilon. Rutte, die ethnische voorstander en aanhanger van Koudenhove- Caleri, is er maar bijzonder trots op dat hij het symbool van dde duivelscultuuur, in de vorm van een baphomet. in zin kantoor heeft hangen 

Sergeant yves op 25-06-2017 15:48

Dit roept om oorlog niet meer en niet minder

Qromwel op 25-06-2017 15:56

Qromwel op 25-06-2017 10:46: Sorry, er staat een keer niet teveel.

Daan op 25-06-2017 17:15

Gisteren is er in Londen gedemonsteeerd tegen terrorisme.Deze demonstratie werd georganiseerd door voetbal fans , geen woord hiervan in de kranten of tv nieuws . Het zullen weer de Engelsen zijn die het voortouw nemen, terwijl de mannen op het continent  weer wegkijken Het wordt tijd om ook hier de boel te organiseren en duidelijk maken waar wij als Nederlanders voor staan.Doen we dit niet dan zie ik geen toekomst voor onze volgende generaties hier en daar mogen wij ons voor kapotschamen

Toos op 25-06-2017 18:31

Als we alle nare dingen van de Aarde zouden verwijderen, zoals een fout appje,  waarom zijn we dan nog op Aarde? Ongelooflijk! Wij zijn hier op Aarde om ervaring op te doenen daarvan te leren en niet om mensen te vermoorden. D66 

Respekt op 25-06-2017 21:26

Als ik al die commentaren lees, dan voelen de Christenen zich supereur, net zoals de Moslims of andere geloven. Ik ben voor een staat, die losgkoppeld is van de kerk of geloof, immers in Nederland zijn Kerk en Staat gescheiden. Al merk ik daar heel weinig van. Ook vind ik, dat heel veel geloven de mens in de loop van de jaren behoorlijk misbruikt en onder druk gezet hebben ter eer en glorie van de mens, die vindt, dat hij superieur is. Dit kan nooit de bedoeling van een geloof geweest zijn. Immers God is liefde en toch vreest een ieder diezelfde God. Angst? Ook zouden vele gelovigen eens echt de Tien Geboden moeten lezen en daarna handelen. Helaas mis ik dat bij vele gelovigen en is het geloof voor hun alleen een voorm van egoisme en zgn. zelfbehoud. Ook aangestuurd door angst? Elk mens heeft het recht om over zijn/haar lichaam te beslissen. Een geloof is slechts een geloof. Je gelooft het of je gelooft het niet. En ik wil niet leven, zoals een Christen dat van mij wil. Ik bemooi me ook niet met zijn/haar geloof. Dat heet respect. That's the Question!

 

Geloofsdiscussies voortzetten op het Geloofsforum. Mod.

Singleman op 26-06-2017 11:13

Gelovigen zijn in verband met het verwekken van kinderen allemaal hetzelfde, kinderen moeten verwekt worden om een almachtige te plezieren & het geloof te versterken, of het nu islam is of iets anders, allemaal even achterlijk, overbevolking is de moord op de rest want het creeert alléén maar oorlogen, ik zeg niet dat men moet aborteren, maar voorkomen is beter dan genezen, deze wereld maakt alléén maar ziek... Godsdiensten & politiekers samen maken er zelf een hel van...

Nordlander op 30-06-2017 22:51

De zogenaamde christelijke partijen cda . cu .moeten hun ogen uit hun kop schamen dat ze met d66 willen regeren. Een partij die voor kinderdood ,het preventief ruimen van ouderen en mocht je een ongeluk krijgen ,dan willen nog wel effe je organen oogsten voordat je echt het lootje legt. (Hiernaast heb ik ook het idee dat ze niet zo democraties zijn als ze zeggen . Ze willen alle macht overdragen aan een niet gekozen stichting in Brussel die van iedere burger een loonslaaf wil maken,zonder dat hij ook maar iets te zeggen heeft. Deze niet gekozen stichting zal ook uw persoonlijke vrijheden beperken en u verder financieel uitkleden). Maar ieder volk krijgt wat het verdient. Om met de woorden van Johnny Cash te eindigen. You can have it all ,your empire of dirt. 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl