Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

34 doden in 3 maanden: ISIS heeft dankzij immigratie vrije hand in Engeland

Autoriteiten hadden al 3 waarschuwingen gehad dat aanslagpleger Manchester, die op de terroristenlijst stond, een gevaar vormde voor het publiek, maar grepen niet in

 

De drie moslimterroristen droegen nep-bomvesten om de politie op afstand te houden. 8 minuten na hun aanslagen werden ze echter doodgeschoten.

In maart werden bij de parlementsgebouwen in Westminster 5 mensen met messen en een ‘car jihad’ aanslag vermoord; 9 dagen geleden werden 22 mensen –waaronder een groot aantal tieners- afgeslacht bij een bomaanslag op een concert in Manchester; gisterenavond werden op en rond de London Bridge 7 mensen doodgereden of hun kelen doorgesneden, en vielen minstens 48 gewonden. De drie daders werden 8 minuten na hun aanslagen door de politie doodgeschoten. Het waren alle drie Britse moslims die zich bij ISIS hadden aangesloten. ‘In Groot Brittannië is een ISIS netwerk op vrije voeten,’ concluderen inlichtingenspecialisten.

 

Bijna iedere dag na de schokkende aanslag in Manchester hebben de Britse autoriteiten gewaarschuwd voor nieuwe aanvallen, en hebben ze verdachten gearresteerd die banden zouden hebben met het islamitische terreurnetwerk dat overduidelijk zijn gang kan gaan in Groot Brittannië.

ISIS heeft vrije hand

Gisteren werd pijnlijk duidelijk dat zelfs de inlichtingendienst MI5, die aan het hoofd staat van de binnenlandse anti-terreur operaties, de ISIS cellen die de aanslagen in Londen pleegden niet tijdig heeft kunnen ontdekken en ontmantelen, noch het netwerk dat hen aanstuurt. Salman Abedi, de zelfmoordterrorist van Manchester, liet niet één spoor naar dit netwerk na, ondanks het feit dat hij met de regelmaat van de klok op de terroristenlijst van de autoriteiten stond, en die al drie (!) waarschuwingen hadden gehad dat Abedi een gevaar vormde voor het publiek.

Na de derde slachtpartij in drie maanden door volgelingen van Allah en Mohammed kunnen de Britse autoriteiten onmogelijk blijven volhouden dat het slechts om ‘individuele’ terroristen gaat, ‘lone wolf’ aanslagplegers. Volgens alle experts moet Abedi maandenlang hulp hebben gehad, en moeten ook de drie tot mogelijk vijf moslims die gisteren 7 mensen vermoordden lid van een netwerk zijn geweest.

Meer terreuraanslagen in Europa door massa immigratie

Dat houdt in dat we nog veel meer vergelijkbare terreuraanslagen kunnen verwachten, niet alleen in Groot Brittannië, maar ook in de rest van Europa. Op iedere aanslag en iedere gedode man, vrouw en kind kan dan het etiket ‘mede mogelijk gemaakt dankzij de gevestigde orde’ worden geplakt.

Want ondanks de honderden burgers die de afgelopen paar jaar in Europa door moslims werden vermoord, weigeren ‘onze’ leiders nog steeds om ook maar één seconde te overwegen om de massale immigratie en islamisering zelfs maar te beperken, laat staan te stoppen. Sterker nog: als GroenLinks en D66 in het volgende kabinet hun zin krijgen, gaan de grenzen nóg verder open, en worden enorme aantallen ‘religie van vrede’ volgelingen massaal met vliegtuigen opgehaald.


Xander

(1) DEBKA

Zie ook o.a.:

04-06: ‘Dit is voor Allah’: Opnieuw terreuraanslagen in Londen

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum.

Reacties

Pagina12
Marinus Ferdinand op 05-06-2017 08:59

@Cefas.

Bestudeer eens de ondergang van het West-Romeinse Rijk, en u ziet sterke paralellen met "de ondergang" van West-Europa: decadent, want verzwakt door de welvaart en een hedonistische levenstijl (rotzooien in badhuizen, zie nu RTL programma 's), worden we onder de voet gelopen door de barbaren.

Wat een lafheid: een volk dat zich weigert te vededigen. Wanneer komt de verdediging op gang, wanneer slaan we terug, of gaan we echt ten onder? Mijn hart huilt.

who gives op 05-06-2017 09:17

Ik heb ongeveer 5 minuten gekeken naar het benefietconcert Manchester One en werd zowaar misselijk toen ik Stevie Wonder (waar ik voorheen veel respect voor had) deze uitspraak hoorde doen:

"Anyone who thinks that destruction has anything to do with allah or god is a liar"

Ik kan het laten zien op deze YT zolang die in de lucht is:

https://www.youtube.com/watch?v=xR_K8B9oCY4

Zo wordt de jeugd voorgelogen dat het slechts terroristen zijn en dat het geloof er helemaal niets mee te maken heeft! Geen woorden voor!

who gives op 05-06-2017 09:20

Die Saddiq Kahn van Londen is ook een moslim dus die zal ook wel weer om de hete brei draaien. Voor iedereen die nu nog denkt dat uit de EU stappen oplossing voor dit specifieke probleem is :

wrong

Groot Britannië is namelijk al uit de EU en voor die tijd waren er geen aanslagen behalve de IRA in de jaren 80, nu komen de aanslagen van IS(IS) pas ná de Brexit!

Tom Hendrix op 05-06-2017 09:22

@Voorbijganger2: 00.35. uur. Goede reactie van U. Ook ik vrees; dat het al 5 voor 12 is geweest. Onze bevolking is door het kiesgedrag van 15 maart j.l. Zelf schuld aan de islamisering van Nederland. Men kan zich niet meer verschuilen achter: " ik heb het niet geweten dat.."  Er is een politicus, Dhr. Wilders; die al sinds 2004 waarschuwt voor de vreselijke islam!  En voor hem: Pim Fortuyn en Hans Janmaat. Tja, men oogst wat men zaait!

Infidel4U op 05-06-2017 09:45

In het geval van de laatste drie aanhangers van de religie van de vrede die in Londen hebben huisgehouden is de reden dat ze het loodje hebben gelegd heel simpel. Als het vermoeden bestaat dat er bomgordels of -vesten in het spel zijn is er maar één benadering mogelijk: headshots. Je kan niet het risico nemen dat agenten en omstanders alsnog worden opgeblazen door zulke idioten. Maar het is wel 'toevallig' dat er zelden terroristen levend gevangen worden genomen...

Infidel4U op 05-06-2017 09:52

@ Rom: Dat bedoel je sarcastisch hoop ik. Mark Zuckerberg is een regressief linkse nuttige idioot. Facebook voert juist een anti anti-islam beleid. Kijk naar bijvoorbeeld Duitsland, waar je wordt opgepakt als je je negatief uitlaat over de islamisering en migratie..

Stan op 05-06-2017 10:41

Voorbijganger2 op 05-06-2017 00:35

 

Rutte heeft net voor de EU belangen   300 vermoorde landgenoten genegeerd en de waarheid verdoezeld.

Nederland heeft in mijn ogen een oorlogsmisdadiger als minister-president die er niet voor terugdeins om ook in de door u genoemde zijn islamistisch optreden landgenoten niet te beschermen.

 

 

ohje op 05-06-2017 11:01

Toch best grappig,zij smijten bommen het volk knuffels.

Een ander geluid op 05-06-2017 11:04

@  Eelke Piers op 04-06-2017 20:29

Uw verzoek is héél simpel. Als toegifte/bonus nog 4 extra. Heb vandaag niet veel tijd, anders kreeg u er nog een stel. 

Vraagje: is uw geheugen zo slecht, bent u inmiddels afgestompt door al die aanslagen of ziet u alléén wat u wilt zien..........???

1. Mohamed Abrini, "met met het hoedje", aanslag Zaventum Brussel. Bracht samen met zijn maten explosieven naar luchthaven, alléén hij koos niet voor de dood bij de aanslag. Was ook actief betrokken bij Parijs.

http://www.nu.nl/terrorisme-in-europa/4244358/gearresteerde-terreurverdachte-brussel-man-met-hoedje.html

2. Salah Abdeslam; actief betrokken bij Parijs

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/daders-parijs-acht-dood-alleen-abdeslam-levend-gepakt

3. Safia S. aanslag met mes in Hanover

https://www.nrc.nl/nieuws/2016/12/20/een-overzicht-van-terreur-in-duitsland-2016-a1537503

4. Zweden; Stockholm vrachtauto rijdt in op menigte

http://www.parool.nl/buitenland/stockholm-herdenkt-slachtoffers-hoofdverdachte-bekent~a4484301/

5. Australië

http://nieuws.tpo.nl/2016/08/24/man-schreeuwt-allaha-akbar-steekt-vrouw-en-hond-dood-australisch-backpackers-hotel/

Theo op 05-06-2017 11:39

Zou het ook zo kunnen zijn dat het allemaal een hoax is? Een false flag voor WW3 en een totale mind control? Check de diverse filmpjes op youtube wbt Manchester en London attack hoax. Bottomline, wat is nog echt? Ook de tegenstrijdigheden wbt Trump etc. Hoe hier in Nederland de verkiezingen zijn verlopen en het vervolg ervan. Kortom, we leven in een tijd van complete chaos en verwarring. Mind control, hersenspoelen. Behoud de liefde in het hart, zeg tegen je geliefden dat je van ze houdt. Shema Israel.

Een ander geluid op 05-06-2017 11:55

Eelke Piers op 04-06-2017 20:29

Bent u er nog ?

6. Dzjochar Tsarnajev; Boston Marathon 2013

7. Londen 2013; militair met kapmessen gedood (2 daders)

8. Mohammed Bouyeri (Theo van Gogh)

9. Hofstadgroep

10. Aanslagpleger Graz (met auto op menigte)

Alle aanslagen door "verwarde" daders bespaar ik u even.

Al overtuigd???

Marinus Ferdinand op 05-06-2017 12:24

Op een Elsevier blog gelezen:

we moeten niet roepen dat het te laat is, maar strijdbaar zijn. De Beuk moet erin.

Doordenker op 05-06-2017 12:31

Linkse politiekers en linkse mainstream media journalisten zijn land- en volk-verraders en zullen uiteindelijk voor een volkstribunaal terechtstaan voor hoogverraad en misdaden tegen de menselijkheid wegens hun medeverantwoordelijkheid voor de moorden op de burgerbevolking door terroristen.

Yerik op 05-06-2017 12:33

Zoektocht naar vermiste meisjes: hebt u het ook gezien? Evenals bij de terugkomst van de stoffelijk overschotten van het neergeschotden vliegtuig in Oekraïne geen hoofddoekje te bekennen! Niet één !!!! Dat nu zijn onze 'medelanders'! Moslims zèlf bewijzen niet van ons te zijn en niet bij ons te horen. Behalve als het om uitkeringen en hun 'rechten' gaat. Even voor de duidelijkheid voor het geval ik als racist (???) uitgemaakt word: ik ga met Nederlanders om, óók echte Nederlanders die onder de 'getinten' begrepen moeten worden!!

Yerik op 05-06-2017 12:42

@ Een ander geluid op 04-06-2017 22:30 Goed dat je dat zo benadert. Ook ik heb mij eens moeten verdedigen tegen een poging tot doodslag, maar zoals mijn advocaat toentertijd zei: een beroep op noodweer (exces) wordt vrijwel nimmer gehonoreerd. Dat heb ik dus ervaren. Ik had mij moeten laten invalide of doodslaan. En gelet de uitspraken in deze tijd kun je er rustig van uit gaan dat de rechterlijke macht nog verder weggezakt is in normloosheid en onrechtvaardigheid. Diegenen die de meeste rechten en bescherming in Nederland hebben zijn: 1. asielzoekers, 2. onderwereldfiguren. En de rest hangt er maar een beetje bij en komen alleen bij de overheid in het vizier als er belastingen betaald moeten worden of bekeuringen uitgeschreven.

gvk op 05-06-2017 12:59

1 van de 3 daders was een marokkaan: http://www.msn.com/en-ie/news/world/one-of-the-london-attackers-lived-in-ireland-for-a-time-garda%c3%ad-investigate-his-status-here/ar-BBC0pEI?li=BBr5KbJ&ocid=mailsignout

'It is believed he was of Moroccan origin and was married to a woman from Scotland.'

gvk op 05-06-2017 13:07

@GT - Echt een hypocriet geloof die islam, (bijna) alle moslims zijn zijn crimineel en doen alles wat God verboden heeft. die idioten geloven echt dat ze in hun recht staan om andere niet-moslims te vermoorden. dat krijg je als je een crimineel brein met religie vermengd.

47.38 Voor volkeren die zich afwenden [van het rechte pad], is geen plaats op deze wereld, zij moeten worden vervangen.

6.6. Zien zij niet hoeveel generaties Wij hebben uitgeroeid? Vanwege hun zonden stuurden wij regenwolken die rivieren onder hen deed vloeien. Zo vernietigde wij hen.

6.47. Als de straf van Allah tot u komt, zal niemand anders dan het foute volk worden gedood.

7.4. Hoeveel steden hebben Wij verwoest [vanwege niet geloven in Allah]! Onze straf overviel hen gedurende de nacht of tijdens de middagslaap.

19.98. En hoeveel volkeren hebben wij wel niet uitgeroeid? Kunt gij een enkeling hunner nog zien of horen?

28.78. Wist hij niet dat Allah op vele generaties volkerenmoord heeft gepleegd? Zonder deze goddelozen te wijzen op hun zonden?

gvk op 05-06-2017 13:19

@Theo Kainos - Waarom staan Jehovah's Getuigen in jouw lijst?

 Zijn zijn de enige Christenen die aktief het evangelie verspreiden. A.U.B geen haat propaganda tegen Christelijke minderheden verspreiden!

AngelB op 05-06-2017 13:44

@Eelke Piers, ik ben het helemaal met je eens. Ze worden gedood zodat ze zwijgen. Persoonlijk denk ik dat de islam er helemaal niet achter zit, de islam wordt als zondebok gebruikt om angst en verdeeldheid te zaaien. Islamieten zijn beïnvloedbaar en makkelijk tot doden aan te zetten uit naam van hun god. De islam is gevaarlijk, juist omdat zij gebruikt wordt om de godsdienstvrijheid in te perken en zo het christendom in te perken. Kijk maar eens naar info van Ole Dammegard, veel aanslagen vertonen verdachte omstandigheden. En dan niet richting de islam, maar naar onze eigen regeringen!

Een ander geluid op 05-06-2017 14:36

AngelB op 05-06-2017 13:44

Zie mijn kleine bloemlezing van daders, die gewoon levend zijn gearresteerd; post 05-06-2017 bij dit artikel om 11:04 en 11:55 uur. Maar lieft 10 voorbeelden. Beetje googlen en je vindt er nog meer ! Daarnaast grote groep zelfmoordterroristen, die zich opbliezen. Zijn uiteraard moeilijk te arresteren.........

Een ander geluid op 05-06-2017 14:40

Yerik op 05-06-2017 12:42

Vreselijk voor u !!! Ik hoop, dat u er goed vanaf gekomen bent; geestelijk, lichamelijk en qua rechtsgang. Er zijn er genoeg, die vergelijkbare, nare ervaringen hebben als u. Ik hoop in ieder geval -indien nodig- goed van me af te kunnen bijten. Juridische gevolgen zien we wel.....

Oma op 05-06-2017 15:08

Door Marinus Ferdinand op 05-06-2017 08:59

"Bestudeer eens de ondergang van het West-Romeinse Rijk, en u ziet sterke paralellen met "de ondergang" van West-Europa: decadent, want verzwakt door de welvaart en een hedonistische levenstijl (rotzooien in badhuizen, zie nu RTL programma 's), worden we onder de voet gelopen door de barbaren.

Wat een lafheid: een volk dat zich weigert te vededigen. Wanneer komt de verdediging op gang, wanneer slaan we terug, of gaan we echt ten onder? Mijn hart huilt."

Decadent? Ja maar voorbehouden aan de elite, de politieke graaiers en 'top'ambtenaren etc.... Echt niet voor het gewone volk en welvaart verzwakt niet maar bevordert beschaving, vrede en ménswaardig bestaan.

De levensstijl waarover je het hebt is voor de kleine groep elite die hun wil opleggen aan de bevolking zonder inspraak = dictatoriaal

Verdedigen? Zul jij ingrijpen als je een aanval van die barbaren met messen door de straat ziet lopen of verschuil jij je ook in angst? 

Wacht het volk, eigenlijk terecht, op maatregelen van de overheid die tot kerntaak heeft de veiligheid van haar bevolking te garanderen of zullen we die roverheid dwingen om efficiënte maatregelen te nemen door hen te bestoken met emails voor oplossingen van terreur? Dát kunnen we doen of anders zelf geweld gebruiken?

Lafheid komt overigens van smeerlappen die onder ons wonen en alles haten waarvoor wij staan en daarvoor bereid zijn ons af te slachten, als dank voor hun opname in een vreedzame maatschappij waar ongelovigen belastingen betalen om hen te onderhouden.

Te dom om te helpen donderen (niet verwonderlijk door inteelt) behalve als we hen treffen waar het pijn doet: hun familie. Het is heel simpel om terreur te stoppen: de terrorist/crimineel met heel de familie retour naar hun zandbak - er zijn maar een paar voorbeelden nodig om zo anderen de lust te benemen om nog een aanslag te plegen!

@yerik: en? Werd de misdaad en dader ook berecht of enkel jij en je reactie/verdediging tegen het misdrijf? Dan is je advocaat ook in gebreke gebleven....als verdediger had hij moeten wijzen wie en wát er terecht staat en dat was jij niet, daarvoor had hij ook juridische tools...oa oorzakelijk verband....

Oma op 05-06-2017 15:42

@Theo: tegenwoordig kun je niet uitsluiten dat het om een hoax gaat...zeker gezien de verkiezingen in engeland donderdag as...er is altijd wel een politicus/politica/partij die een aanslag kan gebruiken in haar/zijn/hun voordeel..smerig, verwerpelijk, hypocriet, crimineel en gewetenloos maar dat omschrijft tegenwoordig de hele bende politieke misdadigers.

Marinus Ferdinand op 05-06-2017 15:44

@Oma.

Dank voor de toelichting op "decadentie". Goed dat u zegt wie er decadent zijn: ik was slordig!

who gives op 05-06-2017 17:02

Ik heb al op die YT van Stevie Wonder gereageerd dat de aanslag wél met de Islamitische ideologie te maken heeft, maar werd als "Retarded" afgeschilderd door medereageerder zonder enige inhoudelijke vorm van tegenargument. Meenn wat zijn sommige gasten blind. Op Twitter ben ik bijna niet actief, maar werd ik al snel gevolgd door English Defense League een groep die wél door heeft hoe het zit, er zijn dus ook genoeg Engelsen die wél weten hoe het zit. De overgebleven hippie cultuur denkt nog steeds in termen als "love and peace" terwijl de realiteit "war and hate" is.

Oma op 05-06-2017 18:27

Hahaha...who gives: uiteraard gebruiken retards zélf dat woord bij gebrek aan argumenten, dat is pure onmacht omdat ze wéten dat er geen weerlegging mogelijk is. En stevie wonder blijkt dan ook behalve blind ook nog retarded en doof te zijn? Hij zou zich beter inzetten voor zijn eigen, straatarme zwarte broeders in vs, die doelwit zijn van de politiestaat ipv onzin uit te kramen over iets waar hij duidelijk geen kaas van heeft gegeten. Stel eens op twitter een url voor naar de koran zodat hij ook weet waarover het gaat?

Marinus Ferdinand op 05-06-2017 21:30

Waarom zendt het NPO Journaal niet de volledige woorden van Premier May uit?

Marinus Ferdinand op 05-06-2017 21:56

Winston Churchill: "We Shall Never Surrender"....

Marinus Ferdinand op 06-06-2017 08:40

Weet u, waar maken we ons eigenlijk druk om?  Het Nederlands elftal speelt zijn wedstrijdje, Paul de Leeuw zorgt weer voor een smerig programma, Youp van 't Hek zal als vanouds schelden en vloeken, we hebben ons herdenkingsconcert gehad en we hebben weer gehuild en geroepen dat we dit nooit meer willen, de premier was weer geschokt. We hebben het goed zo. De kerken hebben we al lang kapot gemaakt, en we bouwen nieuwe moskeeen, want we blijven natuurlijk erg breeddenkend en multi-cultureel.

Op naar de volgende ronde. P.S. Heeft u de volgende vakantie en het weekeindje Center Parcs al geboekt? Totdat.... de bom Echt valt!

Marinus Ferdinand op 06-06-2017 15:04

Sins wanneer bepaalt burgemeester Kahn van Londen of de president van US naar Europa/Engeland komt? Ga weg naar Pakistan!

Robert.v.K op 06-06-2017 19:23

Beste Marinus Ferdinand op 05-06-2017 21:56

Winston Churchill zei ook: "If you'r going through hell , keep going"

Het enigste wat wij nu nog missen is die hel, maar die komt uiteindelijk vanzelf.. Dan pas komt die quote van jou om de hoek zeilen : ), "We Shall Never Surrender". En ik denk dat de meeste Nederlanders dat wel zullen doen. Dat hebben ze namelijk al soort van gedaan, vooral de Politiek!! Zit blijkbaar in onze aard. Hoeveel verzetsstrijders kende NL met de WW2?? Ook niet noemenswaardig veel. Meer NSB'ers dan oer-Hollandse VOC'ers (Dat waren nog eens Nederlanders). De geschiedenis zal zich netjes herhalen, en duidelijk niet die van de VOC

We geven het op een zilver plaatje weg, met een roze strik eromheen en een route beschrijving plus nog wat zakgeld voor het geval dat, over een gespreid bedje gesproken zeg!?... Zo ontzettend kansloos dit : (

Ben benieuwd wanneer het in ons land gebeurt, de eerste echte grote aanslag c.q. begin van die Hel, die iedereen (Normale dom gehouden mensen) hopelijk wakker zal schudden.. Van links verwacht ik sowieso niks meer, behalve hoog verraad, jullie staan zeker aan de verkeerde kant van de geschiedenis!! Ook waarschijnlijk de eerste die zullen bekeren. A.k.a "Sharia Law Lover Stockholm syndroom" kandidaten. 

Het is maar net waar je je ogen voor wil sluiten, toch!?!!

Marinus Ferdinand op 06-06-2017 21:49

Dank Roberrt v. K voor de mooie reactie.

Volgens mij beriep Churchill zich in de zomer van 1940 met deze uitspraak op de Bijbel, Jesaja (Engels: Isaiah). De onverzettelijkheid spreekt me aan. Dat mis ik nu heel erg. Ik bedoel het niet letterlijk, maar toch, we zitten soms toch bijna in de hel? Wat in Londen gebeurde was zeer gruwelijk, en vandaag alweer een man met een hamer zwaaiende bij de Notre Dame....

Ik wacht op / snak naar leiderschap a la Churchill. Trump is lomp, ongemanierd, dat zeker en kan niet tippen aan Churchill. Dat kan ik begrijpen. Maar hij laat zich niet sollen, en dat vind ik wel degelijk een opluchting, in vgl. met figuurtjes als Rutte, Pechthold, Koenders. Waar zijn de echte kerels gebleven? Met vriendelijke groeten en strijdvaardig, wens ik u het allerbeste.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl