Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Zwarte leiders Zuid Afrika willen blanke bevolking binnen 5 jaar uitroeien’

Zuid Afrika stevent af op massale etnische zuiveringen en burgeroorlog - Westerse linkse media blijven muisstil nu blanke christenen het doelwit zijn

 
Al talloze blanke gezinnen zijn op de meest gruwelijke manieren afgeslacht door zwarten.

Mensenrechtenexperts waarschuwen dat de politieke, raciale en maatschappelijke spanningen in het door criminaliteit verscheurde Zuid Afrika zo hoog zijn opgelopen, dat de blanke bevolking op het punt staat massaal te worden afgeslacht. Zwarte leiders hebben al oproepen om de blanken binnen 5 jaar te laten verdwijnen of zelfs compleet uit te roeien. De ultralinkse racistische president Zuma suggereerde in maart dat hij al het bezit van de blanken in beslag wil laten nemen.

 

Zwarte leiders willen blanken binnen 5 jaar uitmoorden

Simon Roche is de leider van ’s werelds grootste burgerrechten NGO, genaamd Suidlanders, dat is gevestigd in Zuid Afrika. Zijn organisatie probeert de blanke christelijke minderheidsbevolking in het land te beschermen, en ziet steeds meer signalen dat die al op korte termijn het slachtoffer kan worden van grootscheepse etnische zuiveringen. Volgens Roche hebben zwarte leiders de afgelopen maanden ‘gedreigd om alle blanken af te slachten, en de verwijdering van alle blanken binnen 5 jaar,’ reden waarom veel blanken zich serieus beginnen voor te bereiden op een burgeroorlog.

‘In zo’n openlijke burgeroorlog zouden we onze mensen verzamelen en op een afgelegen plek onze toevlucht zoeken, zodat we voorkomen dat we worden afgeslacht of uitgeroeid,’ verklaarde Roche, die constateert dat de oorlog tegen de blanken in perifere gebieden al op een laag niveau is begonnen, als voorbereiding op iets veel groters. ‘Het gaat ons niet om het opnemen van de wapens, maar ons terugtrekken van de dreiging.’

‘Regering medeplichtig, één stap verwijderd van genocide’

Dr. Greg Stanton, oprichter van de mensenrechtenorganisatie Genocide Watch die correct de Rwandese genocide van 1994 voorspelde, waarschuwde eerder dat het grote en toenemende aantal moorden op blanke boeren in Zuid Afrika enkel worden uitgevoerd om de blanken uit te roeien, en aangestuurd lijken te worden door elementen binnen de regering in Pretoria. ‘Met andere woorden, de regering is op zijn minst stilzwijgend medeplichtig aan deze astronomische misdaadcijfers. We  zijn nog maar één stap verwijderd van door de staat gesponsorde genocide.’

President Zuma wil bezit blanken confisqueren

President Jacob Zuma gooide in maart olie op het vuur door te suggereren dat hij het land en bezit van de blanken in beslag wil laten nemen, en hun bedrijven wil laten opheffen of overnemen.

Ongeveer 20% van de Zuid Afrikaanse bevolking is blank. ‘Wij hopen er zo’n 800.000, misschien een miljoen, te kunnen redden. Dat is ons doel,’ vervolgde Roche. ‘Ons evacuatieprotocol is voornamelijk gebaseerd op het individu dat voor zichzelf zorgt.’

Bij uitzondering kreeg het al jarenlange grove anti-blankengeweld in Zuid Afrika onlangs eventjes de aandacht van de internationale pers, toen een Brits-Zuid Afrikaans gezin wreed werd vermoord. (1)

Ook in Europa en VS anti-blanken bewegingen

In Europa bestaat ook een anti-blanken beweging, die paradoxaal genoeg voor een groot deel uit blanke zelfhaters bestaat: de extreemlinkse Antifa beweging, die om die reden actie voert om miljoenen moslimmigranten naar ons werelddeel te halen. In de VS is oorlog tegen de blanken het belangrijkste doel van de racistische ‘Black Lives Matter’ beweging.

Media, politiek en beroemdheden muisstil nu blanken slachtoffers zijn

In de jaren ’80 voerden Westerse media, politici en beroemdheden massaal actie om het blanke Apartheid regime van Zuid Afrika weg te krijgen. Nu de blanken echter zelf het doelwit zijn en de zwarten de daders, blijft het muisstil. Klaarblijkelijk maakt het dus wel degelijk uit welke huidskleur je hebt, en komt er niemand voor je op als dat de ‘verkeerde’ is: wit. En wij vermoeden ook dat de ‘foute’, door het Westerse establishment zo gehate religie van veel blanken, de christelijke, daar een rol bij speelt.

 

Xander

 

(1) Infowars


Zie ook o.a.:

2014:
27-09: Blanken uit Zuid Afrika krijgen asiel in Canada vanwege risico op genocide

2013:
07-12: (/ Racisme tegen Zuid Afrikaanse blanken dreigt te ontaarden in genocide)

22-11: Zwarte leider bekritiseer Oprah Winfreys 'verwoestende en racistische boodschap'
17-11: Oprah Winfrey: racisten zijn blank en moeten allemaal sterven
24-08: Media zwijgen over begin Amerikaanse rassenoorlog tegen blanken
16-06: Genocide Watch: Blanke bevolking Zuid Afrika op rand van uitroeiing 

2011:

12-08: Britse rellen: Linkse kruistocht tegen traditionele waarden verwoest de samenleving
10-08: Verslaggever bevestigt dat Engelse rellen racistische aanvallen op blanken zijn (/ Politieke correctheid schuld van geweldsexplosie - 80% vuurwapenmisdrijven Londen gepleegd door zwarten)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum

Reacties

Hans J. op 04-05-2017 14:56

Dirk van Genderen schrijft;

En er zal een tijd van grote benauwdheid zijn, zoals er niet geweest is sinds er volken bestaan, tot op die tijd toe’ (Daniël 12:1).‘Op de aarde zal radeloze angst onder de volken zijn vanwege het bulderen van zee en branding, terwijl de mensen bezwijmen van vrees en angst voor de dingen die over de wereld komen’

(Lucas 21:25 en 26).Deze korte opsomming is zonder moeite fors uit te breiden. Denk alleen maar aan wat de profeten Zacharia en Daniël en het boek Openbaring voorzeggen over wat gaat gebeuren. En omdat het het woord van God is, is het ook absoluut zeker dat het gaat gebeuren. Laten we het maar niet bagatelliseren en denken dat het wel mee zal vallen. Het zal heftiger zijn dan we denken.

Infidel4U op 04-05-2017 15:23

Dat was te verwachten. Het is al aan de gang sinds de afschaffing van de apartheid. Laat alle blanken maar weer terugkomen naar Europa en Groot-Brittannië. Binnen.de kortste keren stort Zuid-Afrika dan over de rand in totale chaos en armoede. Zonder de blanke bevolking valt dat land volledig uit elkaar omdat de zwarten zelf niks kunnen. Kijk maar naar Zimbabwe, voormalig Rhodesie. Niks meer van over. Laat Afrika maar lekker zn eigen boontjes doppen, dat kunnen ze toch zo goed? Maar naar hier hoeven ze niet meer te komen..

Robie op 04-05-2017 15:29

Heel Afrika is voor een blanke al levensgevaarlijk,midden-oosten net zo.

in eigen land ben je al niet helemaal zeker,maar de import gaat gewon door.

ohje op 04-05-2017 15:29

meer meer meer meer.................

René van Zalk op 04-05-2017 16:59

Niet alleen blanke christenen zijn vaak het slachtoffer in het buitenland, ook donker getinte christenen. Dit moet ik er aan toevoegen, zodat de lezers een duidelijk beeld krijgen van wat er aan de hand is.

Groetnnn uut Nunspeet, de Parel van de Veluwe.

Jean op 04-05-2017 17:37

Het wordt hoogtijd dat wij 'alles' wat uit Afrika komt terugsturen naar Afrika, zij blij om thuis te zijn en wij zeer blij om onze veiligheid en leefbaarheid.

55 jaar geleden wou ik emigreren naar Zuid Afrika omdat ik er een topjob zou bekleden, mijn echtgenote heeft me toen gevraagd niet af te reizen en daar ben ik haar, zeker met de huidige toestand, enorm dankbaar voor.

Loofhut op 04-05-2017 18:05

God is er ook nog! Vergeet niet dat er een sterke christelijke onderstroom is in Zuid-Afrika, die er in Zuid-Rhodesia (Zimbabwe) niet was. Afgelopen 22 april kwamen meer dan 1 miljoen Christenen, waaronder zeer veel blanken, bij elkaar in Bloemfontien om God te smeken om een ommekeer in het land. Wij krijgen al berichten van vrienden daar dat er wel degelijk wat ten goede aan het veranderen is. Zie voor de ontmoeting van 22 april in Bloemfontein: https://www.youtube.com/watch?v=2bCrcyrAfZw

Ook de visioenen die van de Boeren "ziener" en toegewijd Christen Niklaas van Rensburg zijn opgetekend (1864 - 1926), geven aanleiding te geloven dat er na een tijd van verdrukking in Zuid-Afrika hoop gloort voor de blanken. Zie o.a.https://www.youtube.com/watch?v=I8iI3yT3fVo

Qvic op 04-05-2017 18:18

Zuid Afrika was/is het land waar het proef project van uitroeiing van de blanken plaats vond/vind. Dit zelfde scenario is nu ook in Europa en Amerika uit gerold door de machts- elite. Het is kwestie van tijd van hoe lang het hier duurt voordat de blanken massaal afgeslacht worden, alle aanwijzingen zijn er al dat hier ook de overheden niet alleen medeplichtig zijn. Maar ook de bedenkers van de blanke genocide zijn. Het zuiden van Zuid Amerika lijkt nog één van de weinige veilige vluchthavens te zijn, als je weet hebben veel politici en de elite zelf hier landerijen opgekocht. Zo ook de landen Australië en Nieuw-Zeeland hebben vele rijke blanken elites zich daar al gevestigd. Overal waar zwarte en moslims de meerderheid zijn en zo ook aan de macht zijn, gaat de economie van het  desbetreffende land met razende snelheid naar beneden en de corruptie, geweld, moord en criminaliteit stijgt evenredig mee. Alles wat ooit door de blanken is opgebouwd zal systematisch afgebroken worden door hen. Alles wordt dan op geteerd. Zo gaat het al duizenden jaren. Telkens waar de grote welvaart is, zal deze vernietigd worden door de moslims. Ongeveer 1000 jaar terug hebben de moslims in India 20 miljoen mensen uitgemoord, daar was toen grote welvaart en kennis aanwezig.  

De geschiedenis blijft zich telkens verhalen in de grote lijnen.

rescue op 04-05-2017 18:51

Europa en Amerika zullen zich hier niet om bekommeren. Het is waarschijnlijk een goede raad om de Russen te vragen deze blanke bevolkingsgroep naar hun land te laten emigreren. Zij zullen er zeker beter van worden  om al deze goed opgeleide en hardwerkende mensen in hun midden op te nemen. Dus Zuid Afrikaander blanken die dit bericht lezen, neem contact op met de Russen, ze zullen zeker reageren. Redt je leven.        PS Net weer een bericht over christenen in Algerije gelezen. Voor christenen is er geen Bevrijdingsdag, niet eerder dan dat de Heer komt.

jan hollander op 04-05-2017 18:55

Nederland wil de blanken niet hebben.Ik ben zelf geboren in Nederland en het is bijna onmogenlijk om terug te gaan.Dus blijvn wij gewoon hier.En met behulp van onze God zullen wij overleven en het doorstaan.In Nederland en europa is het ook een zooitje.Wat er precies gaat gebeuren weten wij niet.Maar heel erg gaat het wel zijn.

Eelke Piers op 04-05-2017 18:58

Waarom tegen christenen??? 

80 % van de bevolking is christen en maar 1,5 % mohammedaan. Gaat men dan zichzelf uitroeien?

 Toen de blanken aan het bewind waren werd hier over elke moord op een zwarte moord en brand geschreeuwd. Toen het ANC aan de macht kwam werden er elke dag meer mensen vermoord dan in de tijd van Klerk in een jaar. Nelson Mandela en die bisschop deden er ook goed aan mee. Daarvoor kreeg die bisschop ook de Nobelprijs voor de Vrede precies als Obama. Zulu's vermoorden hele stammen en steden. De blanken hebben het ook steeds moeten ontgelden, maar daar zwijgt men over.

Tom Hendrix/Seneca op 04-05-2017 19:00

Zuid-Afrika ons voorland? Ik denk het wel. Ook de Europese bevolking wordt bedreigd met genocide. Ik verwijs hiervoor naar het "Coudenhove-Kalergiplan", van de nazi Baron Coudenhove-Kalergi uit 1923. En dat plan is nu ook in uitvoering, geholpen door de gehele "rode kerk", de socialisten, met medewerking van liberalen en christendemocraten, en op bevel van Soros, Bilderberg en de NWO!  En het communistische EUSSR gedrocht niet te vergeten!

Tom Hendrix/Seneca op 04-05-2017 19:01

Hans J. !4.56. uur. Ook mee eens.

cefas op 04-05-2017 19:07

We zitten tegen Mattheus 24 aan, de grote verdrukking staat voor de deur, maar de opname is daarvoor.

anora op 04-05-2017 19:25
Zoveel haat in de wereld; maar vooral de 'blanke' mens moet het iig van twee kanten uit ontgelden. We hebben als blanken ook echt wel een verleden en je vraagt je dan toch wel af of pay back time onafwendbaar is...De Afrikanen hadden ons ook ooit wel willen terugsturen natuurlijk, ware het niet dat 'wij ' niet gingen en daar gingen heersen. Haat gaat vele generaties mee. Wij hebben tot zo'n 1 a 2 generaties haat meegekregen van huis uit tegen de Duitsers, van 'slechts' 5 jaren. De moslims hebben echter geen excuus, geen 'genetische overdracht van wonden' hun haat komt uit hun boek en religieuze indoctrinaties. Was ooit verborgen en nu open en bloot.
Bas-ooka op 04-05-2017 19:34

Zuid Afrika is ook zo een land dat spoedig aan de lijst van failed nations kan worden toegevoegd, zoals de meeste afrikaanse landen. De primitieve gedachtengang van zo een Zuma (toch iemand met een voorbeeldfunktie) laat zien hoe super-simpel de zwarte cultuur uiteindelijk is. En laten we nu eens reeel kijken naar wat de afrikaanse cultuur de wereld te bieden heeft? Niets dus. 

Noorderlicht op 04-05-2017 20:47

De Plaasmoorde al sinds 1992 aan de gang.

ad op 04-05-2017 21:13

Het is zonder enige twijfel dat de Zuid-Afrikaner van oorspronkelijke akomst niet over dezelfde denkwijze beschikt dan de westeuropese mens. Daarom zouden de westerlingen of anders genoemd, de blanken maar beter vertrekken uit dit land.

Maar natuurlijk begrijp ik wel dat het een enorm probleem is voor degenen die er geboren en getogen zijn. Maar als de oorspronkelijke bewoners niet kunnen leven met westerlingen en vooral de touwtjes zelf in handen willen hebben is migratie van deze bevolkinggroep niet meer dan noodzakelijk.

M.a.w. dit zijn de echte vluchtelingen. Als de Zuidafrikaanse bevolking voor zelfbestuur kiest is dat prima maar het blijkt steeds dat het erg moelijk is voor afrikanen om wat vooruit de denken en de dag van morgen te plannen. Wat mij betreft geen probleem maar als het niet lukt moet de Afrikaner zich niet in Europa melden om asiel aan te vragen omdat hij niet plannen kan de blanken in eigen land niet meer beroven kan.

Qromwel op 04-05-2017 21:15

Komt men daar nu al achter? ik lees dagelijks de nieuwsbrieven van Maroela en South Africa Today.

Bart op 04-05-2017 21:51

Het gaat zeker niet goed in Zuid-Afrika, al jaren niet.De apartheid draait steeds meer om als die al niet volledig andersom is. Maar waarom is er geen bronvermelding bij dit artikel?

Dank voor uw melding, vergeten, erbij geplaatst. Mod.

Spyfromthesky op 04-05-2017 23:09

Je had vroeger een liedje van het goede doel of zo. Zo van : "Waar kan ik heen......enz. enz. ".

Het lijkt wel in de wereld dat straks Rusland nog het veiligst gaat worden.

Spyfromthesky

freedomfighter op 05-05-2017 01:11

Een tijd geleden heb ik op deze site gepoogd iets over dit onderwerp te posten.

Geen persoonlijk 'geraas' , maar 'slechts' dit.

De Afrikaner proofeet.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Siener_van_Rensburg

Lees het laatste visioen beschreven op deze site.Want hij heeft er meerdere gedaan aangaande de eindtijden.

Een link voor hen die verder willen zoeken.

johan op 05-05-2017 08:02

Jan hollander, is het niet mogelijk om als vluchteling naar Nederland te komen? Alles en iedereen doet dat, maar de bedreigde Zuid-Afrikanen worden geweerd?

Dewevoga op 05-05-2017 09:33

@Qromwel op 04-05-2017 21:15

Martin Bosma heeft er ook een boek over geschreven, maar ja een PVVer dus een racistische fascist in de ogen van de GroeneKhmer en andere Cong-partijen. Zag een maand geleden de blanke Zuid-Afrikaanse schrijfster Antjie Krog die nog liever Zuma aan de macht had dan Trump, want dat was zo'n enge man. Zuma heeft een harem en Trump schijnt een vrouwenhater te zijn. Helaas vroeg de interviewer niet wat er met de Inkatha partij was gebeurd.

willy op 05-05-2017 11:53

Zwarten zijn dikwijls grotere racisten dan men denkt! de haat en zelfzucht laat niet alleen een oorlog zijn in de wereld mar ook tussen mensen tot in de gezinnen toe ! Shalom

ge van kessel op 05-05-2017 12:39

Er staat ergens in de Bijbel een vers waarin wordt vermeld dat de onderdrukkers (kolonisten) op een gegeven moment zelf worden onderdrukt en zelfs twee maal zo erg. Het is een soort straf of plaag van God. Gelieve dit vers te vermelden indien iemand het weet.

Lodewijk op 05-05-2017 16:56

Voor wie Engels begrijpt is deze geesteljke boodschap heel hoopgevend en aanmoedigend (en met "Leven" wordt God bedoeld voor de goed verstaander, want God is ons Leven). Omdat we allemaal verbonden zijn met elkaar in God hebben we invloed op iedereen, meest innerlijk, maar het innerlijk bepaalde het uiterlijk.

"Relax, sta het Leven toe te vloeien - je kan Het niet stoppen of diens richting veranderen - en geniet van wat naar boven komt."

"Relax, allow Life to flow – you cannot stop It or change Its direction – and enjoy what arises."

https://johnsmallman.wordpress.com/2017/05/04/relax-allow-life-to-flow-you-cannot-stop-it-or-change-its-direction-and-enjoy-what-arises/

Anora op 05-05-2017 17:52

@ge vankessel,  ik denk het ook. Opgestapelde zonden, een vuil verleden en de zon die blijft schijnen? Dat werkt niet.

Paul op 06-05-2017 20:10

Wij blanken hebben niks in Zuid Afrika te zoeken. Net zomin als de moslims hier.

Jaren lang hebben we de zwarte onderdrukt en uitgebuit.

Nu nemen ze Hun land terug.

Jan op 07-05-2017 22:40

@Paul je weet niets van de geschiedenis van Zuid Afrika dat is heel duidelijk. Je hebt een vertekend en simplisties beeld van de situatie zoals vele Nederlanders. Het is net zo goed het land van de blankes die daar al ongeveer 400 jaar zijn. Toen de eerste blanken daar landen waren de enige echte bewoners de Khoizan en de Bosjesmannen. De andere swarte stammen waren nog niet in de Kaap en de eerste ontmoeting tussen de swarte stammen en de blanke trekboeren kwam in het binnenland. De swarte stammen waren nomadies en kwamen Zuid Afrika binnen vanuit noordelijk Afrika op ongeveer dezelfde tijd asl de blanke boeren het binnenland introkken.

Infidel4U op 08-05-2017 09:21

De Afrikanen zijn tegen de 'witte man', maar zijn maar wát blij met de uitvindingen van de witte man. Mobieltjes, computers, auto's, medicijnen... Daar is de blanke hegemonie óók goed voor geweest. En dat wordt voor het gemak even vergeten. En dan heb ik het nog niet eens over de extreem rascistische stammencultuur en Jet bestaan van slavernij in Afrika.. 

Ernie van de Wal op 08-05-2017 20:40

Heb familie in ZA. Dat blanken daar door de zwarten als 2e rangsburgers worden gezien kan ik uit die bron bevestigen. Ook de moordpartijen.

Over 10 jaar is ZA net zo een arm ontwikkelingsland als Zimbabwe.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl