Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Welt journalist: Beleid Angela Merkel is late wraak van DDR op West Duitsland

‘Merkel regeert als feodale vorstin’- In de maak zijnde groenrechtse coalitie VVD/CDA/D66/GL zal Merkels verwoestende beleid in bijna alle opzichten kopiëren

 
Merkels Duitsland lijkt in vrijwel niets meer op de vroegere BRD, en is vooral dankzij haar in veel opzichten een kopie geworden van de DDR.

De groeiende kritiek op de Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft inmiddels ook de reguliere media bereikt. Journalist Henryk Broder schrijft in een bijdrage voor het bekende Welt zelfs dat Merkels beleid in alle opzichten ‘de late wraak van de DDR op West Duitsland’ is, omdat Duitsland in razendsnel tempo in een nieuw Oost Duitsland wordt veranderd. Overigens zijn dezelfde zorgwekkende ontwikkelingen zichtbaar in ons eigen land, waar VVD, CDA, D66 en GroenLinks hard werken aan een groenrechtse coalitie die het verwoestende beleid van Merkel in bijna alle opzichten kopieert.

 

‘Wir schaffen das!’ is zo ongeveer de bekendste uitspraak van bondskanselier Angela Merkel, gedaan in het kader van het openzetten van de grenzen voor miljoen moslimmigranten. In 1981 stond op een van de propaganda plakkaten van het socialistische Oost Duitse regime (SED) vrijwel dezelfde kreet te lezen: ‘Das schaffen wir!’, waarmee de burgers werden aangespoord de verdere uitbouw van de socialistische heilstaat te ondersteunen.

Merkel regeert als ‘feodale vorstin’

Merkels ‘wir schaffen das’ markeerde het begin van een crisis die Duitsland zowel verlamt als ophitst. Inmiddels vragen miljoenen mensen zich bezorgd af wat de werkelijke beweegredenen van Merkel zijn, nu ze erin geslaagd is om zowel het nationale parlement als dat van de 16 deelstaten haar volledig en kritiekloos te laten gehoorzamen.

Angela Merkel bepaalt niet alleen de richtlijnen van de politiek, maar kan met één woord of pennenstreek de grenzen openen, wetten buiten werking stellen, en alle twijfel aan de wijsheid van haar besluiten met ‘wir schaffen das!’ autoritair van tafel vegen. Broder schrijft dat Merkel ‘in de stijl van een feodale vorstin’, een alleenheerser, regeert, inclusief het dreigement dat ze haar land en volk vaarwel zegt als die haar niet blindelings willen blijven volgen. ‘Geen kanselier heeft dat ooit eerder gewaagd.’

Verstoorde blik op realiteit

Het plakkaat van de SED uit 1981 herinnert ons eraan dat Merkel opgroeide in een socialistisch systeem dat vanaf de eerste tot en met de allerlaatste dag een verstoorde blik op de werkelijkheid had. De DDR wilde in eigen ogen de 7e of 8e grootste industriestaat ter wereld zijn, waar geen werkeloosheid, geen buitenlanderhaat, en geen criminaliteit voorkwam. Arbeidsnormen, nauwgezette vijfjarenplannen, en zelfs de levering van ‘kostbare’ producten zoals bananen en echte chocolade werden allemaal door de staat geregeld.

In de Stalinallee werden praalzuchtige parades gehouden waarmee aan het volk en de wereld werd getoond hoe superieur Oost Duitsland wel niet was. Zelfs de weerberichten werden vervalst zodra het te warm of juist te koud werd, om daarmee het energieverbruik te verminderen.

In een ‘groene’ en ‘open’ heilstaat naar de afgrond

Dat doet in sterke mate denken aan Merkels ‘Energiewende’, waarmee de Duitse kerncentrales werden afgeschaft en vervangen door extreem kostbare en buitengewoon inefficiënte windmolens, die grote delen van het Duitse landschap hebben verwoest, onnoemelijk veel schade aan het dierenleven toebrengen en de elektriciteitsprijzen hebben doen exploderen.

Alles moet echter opzij worden gezet voor een nieuw soort ‘heilstaat’, die behalve socialistisch vooral ‘groen’ en ‘open’ is. Electrische auto’s en miljoenen migranten uit het Midden Oosten en Afrika moeten een duurzaam en tolerant multiculti Duitsland gaan vormen. Dat Duitse bouwprojecten jarenlange vertragingen kennen en de Duitse infrastructuur aan het instorten is –vele duizenden bruggen en viaducten kunnen het op ieder moment begeven, en de afsluiting van talloze bruggen zorgt nu al voor veel omleidingsroutes van vele tientallen kilometers-, daar maakt men zich in Berlijn nauwelijks druk over.

‘Het ziet ernaar uit alsof de Bondsrepubliek nu op dezelfde weg zit waarmee de DDR in de afgrond van de geschiedenis is gegleden,’ aldus Broder. ‘De politiek van de kanselier is de late wraak van de DDR op de Bondsrepubliek. Daar bent u zich wellicht niet van bewust, maar juist het onbewuste onderscheidt zich door zijn vasthoudendheid en betrouwbaarheid.’

Duitsland heeft de DDR ziekte gekregen

25 jaar na de ‘Wiedervereinigung’ zien vooral voormalige Oost Duitsers hoe het verenigde Duitsland dezelfde ziekte en aandoeningen heeft gekregen waaraan hun heilstaat uiteindelijk aan ten onder is gegaan. Broder: ‘En nu dreigt voor de West Duitsers dezelfde tegenspoed als ooit hun broeders en zusters in het Oosten. De DDR is door emigratie geïmplodeerd; de BRD dreigt onder de last van immigratie in te storten. En net als destijds is het openen van de grenzen de oorzaak van de calamiteit.’

Het gissen naar de ware motieven van Merkel zal nog wel even doorgaan, zelfs nu ze er zelf ook aan lijkt te twijfelen of ‘wir es schaffen’. Het Duitse lot schijnt echter aan herhalingsdwang te leiden,’ veroorzaakt door een ‘kanselier uit het Oosten’, die daarmee de rekening van de ondergang van ‘haar’ DDR lijkt te willen vereffenen. (1)

Nederland slaat met groenrechts zelfde fatale weg in

Ons land dreigt zo goed als zeker dezelfde fatale weg in te slaan met een ‘groenrechtse’ coalitie, waarin de neuzen van VVD en GroenLinks plotseling dezelfde kant blijken op te staan, en net als in Duitsland zeer efficiënte en betrouwbare energiecentrales zullen worden gesloten, en een peperdure omschakeling op ‘groen’ en ‘duurzaam’ een grote maatschappelijke onderklasse zal creëren die gekenmerkt zal worden door energie- en vervoerarmoede, nog even los van het exploderende aantal ontwrichtende stroomstoringen.

Mogelijk nog erger is de conclusie dat het in Den Haag klaarblijkelijk net als in Berlijn nauwelijks meer iets uitmaakt op welke partij u stemt. Van VVD tot GroenLinks, alle grote partijen volgen –met uitzondering van de PVV- feitelijk hetzelfde linkse globalistische beleid. Ook Nederland gaat met behulp van dezelfde soort propaganda organen (de media) de komende jaren in razendsnel tempo veranderd worden in eenzelfde ‘open’, ‘groene’ en ‘tolerante’ immigratie heilstaat. Of de bevolking, die daar in alle opzichten de rekening voor zal moeten betalen, dat wel wil, lijkt daarbij geheel niet meer ter zake te doen.

Xander

(1) Welt

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. 

Reacties

willy op 01-05-2017 14:53

Deze vorstin zit momenteel in Saoedi-Arabie en ze doet het goed ze is Westers gekleed en heeft er gepleit dat de Saoedi's de vrouwenrechten moeten respecteren zeer moedig van deze vorstin! Natuurlijk als voormalig Oostduitse en dochter van een dominee heeft ze zo'n strak idee over democratie dat het tot de ondergang kan leiden zoals haar aanpak van het vluchtelingenbeleid. Wie niet naar het volk luistert en niet weet wat er onder het volk leeft heeft en misplaatste politiek beleid ook de reden waarom de Democraten in de VS de verkiezingen hebben verloren! Haar manier van werken kan haar ondergang worden een vorstin staat te ver van het werkvolk die de dagelijkse realiteit beleven waar zij dan buiten staat! En zoals de DDR viel zo kan het ook vergaan met Merkel !! Shalom

Pieter A Meijer op 01-05-2017 14:59

De geschiedenis wordt herhaalt! Het voorbeeld uit het verleden, wordt dus doel bewust nagebootst!

Op CIP stond een bericht van een jongeling, die de vluchtelingen/asielzoekers bij de 4Mei-herdenking willen betrekken.

Wat moeten door AH benadeelde mensen, met de medestanders van AH (Amin al Husseini) bij de 4 Mei herdenking?

Goede week.

ieznogoedh op 01-05-2017 15:07

bondskanselier Angela Merkel? Nee! Reichskanzler merkel.

inclusief het dreigement dat ze haar land en volk vaarwel zegt als die haar niet blindelings willen blijven volgen.

Ach, ze heeft een lapje grond in Zuid-Amerika gekocht, Uruguay meen ik, dus zij zal wel een veilig heenkomen zoeken als de bom eenmaal barst. Vele Duitsers gingen haar voor, ook al was dat wel alweer zo'n 70 jaren geleden.

‘Geen kanselier heeft dat ooit eerder gewaagd.’

Niet? Ik herinner me een reichskanzler die, toen hij zag dat zijn rijk ten onder ging, toch nog zijn uiterste best heeft gedaan om zoveel mensen mee de afgrond in te slepen. Hij kon uitiendelijk niet anders meer dan de dood kiezen, maar reichskanzler merkel zal, net als "onze" koninklijke familie eerder al deed, bijtijds het hazenpad kiezen.

vlokje op 01-05-2017 15:08
beterschap xander dit weekend zag ik een foto van rutte die lachend naar een schedel van een bok wijst die hangt in het torentje, geschonken de j.p.balkenende. baptomet?
Tom Hendrix/Seneca op 01-05-2017 15:51

Fijn dat het nu al wat beter met U gaat, Xander.  Verder ten aanzien van het artikel Merkel, is gewoon een communiste "pur sang". Het interesseert haar voor geen meter; dat zij zowel Duitsland, als de rest van Europa naar de afgrond voert. Zij, is in wezen gewoon een rode dictator!

Yerik op 01-05-2017 15:56

@ ieznogoedh op 29-04-2017 22:42.Alleen vanwege het verzoek van de Moderator ga ik in op jouw hier boven geplaatst stukje. En dan nog slechts op het eerste gedeelte. Daarbij geef ik aan dat ik mijzelf er van bewust ben níet de wijsheid in pacht te hebben, noch woorden te kunnen schrijven die jou zullen overtuigen.Ik zal daartoe dan ook geen pogingen aanwenden en het kort houden.Er is een Chinees spreekwoord dat luidt: "Niemand is meer blind dan diegene die niet zien wilt."Ik zou dat kunnen aanvullen met: "Niemand is dover dan diegene die niet horen wilt."Daarom kan ik, en niemand van mijn geestverwanten over het gehele oppervlak van de Aarde, aan jou de "directe lijn naar boven tonen of laten horen."Als jij er voor kiest blind en doof te blijven, zul je op die wijze door dit leven gaan en na het sterven zul je de aangeboden Redder niet zien noch horen dan hooguit alleen door bewustmaking met de woorden: "Gaat weg van Mij, Ik ken u niet."Groet van Yerik.

SEO op 01-05-2017 16:57

Meeste Nederlanders en Duitsers steunen Rutte en  Merkel. Brrrrrrrrrrrr.

Piet 1 op 01-05-2017 17:13

Wij hoeven niet te gissen naar madams motieven want op de foto's staat ze veelvuldig met het vrijmetselaars teken, hebbende dus vrijmetselaars handjes. 

cefas op 01-05-2017 17:16

Haar houdheidsdatum is al lang overschreden. Keuringsdienst van waren had allang moeten ingrijpen. Nu zijn al veel mensen ziek en zolang zij blijft, worden het er steeds meer.

Qromwel op 01-05-2017 17:26

Aan het Duitsche volk de keuze!

Badmuts op 01-05-2017 17:35

Lol, wist niet dat er in de DDR veel Moslims leefden :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Peter op 01-05-2017 18:35

Hoi Xander,dat je helemaal moge genezen. 

ieznogoedh op 01-05-2017 20:38

Beste Yerik, dank voor je wijze woorden.

Kennelijk ben ik niet duidelijk geweest in mijn eerdere reactie toen ik zei dat de eerste die mij zijn directe lijn naar boven kan tonen of laten horen, die persoon dan mijn stem en geloof zou hebben.

Ik wilde daarmee niet zeggen dat ik niet in God geloof (doe ik namelijk wel en misschien had ik dat duidelijk moeten maken, maar anderzijds is het ook niet goed om meteen maar van het tegenovergestelde uit te gaan zonder iemand te kennen of meer in zijn woorden te lezen dan hij daadwerkelijk schreef), echter veeleer dat ik weinig geloof hecht aan de woorden van mensen die zeggen namens God te spreken en wel juist daarom dat zij, net zoals ik, die mensen een directe lijn naar boven moeten ontberen. 

Die mensen, die altijd zo goed weten te vertellen wat goed is voor anderen, lijken vaak eerder hun eigen macht en/0fvoordeel in gedachten te hebben.

Wat hier allemaal van zij, alléén diegenen die ik beschouw als farizeeër zullen van mij horen: "Gaat weg van mij, ik ken u niet (en wil u ook niet kennen".

Vriendelijke groet van ieznogoedh

Met dank aan de moderator die voor duidelijkheid zorgde en hem daarbij tevens een voorspoedig volledig herstel toewensend.

mario Schettini op 01-05-2017 20:58

@.willy

wellicht ten overvloede: Merkel is geen Oost-Duitse, zijnis geboren in Hamburg en is met haar idiote linkse christelijke vader (dominee) naar de DDR geëmigreerd.

Kamil Souleymane op 01-05-2017 21:41

Geachte, U vraagt waarom mevr Merkel zo sterk op de pro-Islamitische inwijking inzette ? In de 'Wir Shaffen das' periode hoopte 'La Merkel' met de stemmen van de Muslim landen, tot Secretaris Generaal van de UN te worden gekozen. Ze is daar echter niet in geslaagd en sindsdien is de pro-Islam-inwijking sterk bekoeld. Kamil

netniet op 01-05-2017 22:24

Duitsland en dictatoriaal gedrag, de geschiedenisboeken vertellen er bij herhaling toch geen mooie verhalen over. Hetzelfde geldt overigens voor opdringerige moslims op het Europees continent.

Harry Pol op 01-05-2017 22:26

De Duitse bevolking kiest hier zelf voor. Wacht de verkiezing maar af CDU wordt de grootste partij!

positivo op 01-05-2017 22:31

De DDR was niet zo erg, ze hadden daar totaal geen last van moslims en islam.

Ojjo op 01-05-2017 23:23

Dat het een late wraak is op West-Duitsland kan zijn, het is in ieder geval de totale vernietiging van het nieuwe eengemaakte Duitsland. Er zijn echter veel verschillen tussen het huidige Duitsland en het vroegere Oost-Duitsland want toen waren er wel strengbewaakte grenzen met muren en hekken.

Bambi op 01-05-2017 23:58

Beste Xander

Blij dit te weten dat het beter gaat,maar ik zal voor u toch nog verder gaan met mijn weesgegroeten voor u tot u genezen bent.

Want dat ben je waard.

Mvg 😉

yerik op 02-05-2017 00:29

@ienoggoedh. Ben elders

. is me nu veel duidelijker. Waardering voor jouw antwoord. Zal later misschien nog meer antwoorden. Groet van Yerik.

Virgo op 02-05-2017 07:30

De man kletst uit zijn nek. Hij heeft - net als zoveel andere 'journalisten' - werkelijk geen enkel benul van welke zijde het gevaar komt. Dat geldt voor 99% van de mensheid.

Tom Hendrix/Seneca op 02-05-2017 08:24

Ach, Merkele voert gewoon de agenda uit: zijndë: " Het Coudenhove-Kalergiplan", en de "Resolutie van Straatsburg".

Yerik op 02-05-2017 08:41

@ ieznogoedh op 01-05-2017 20:38 Ik heb jouw antwoord nogmaals gelezen, waarvoor ik mijn waardering uitspreek. Bovendien vermeldt jij zaken waarmee ik het geheel eens ben. Voorts is het mij een les, waar jij schrijft: "... maar anderzijds is het ook niet goed om meteen maar van het tegenovergestelde uit te gaan zonder iemand te kennen of meer in zijn woorden te lezen dan hij daadwerkelijk schreef". Wellicht schrijven we nog met elkaar! Hartelijke groet van Yerik.

Rosalie op 02-05-2017 09:48

Merkel heeft toch de Coywenhove Kalergiprijs gehad ? Dat zegt genoeg. Ook zij zit met touwtjes vast aan de Bilderberg/ illuminati. Zij moet wel chaos creëren om orde te bewerkstelligen. Overigens goed nieuws dat Erdogan en China niet in dollars willen betalen maar in hun eigen munteenheid. Dat vertraagt het proces van overheersing door de Illuminati / Deep State. Laten we blijven bidden dat de NWO nooit tot stand zal komen en dat steeds meer mensen wakker worden. Christus is toch sterker dan Lucifer, dat beseffen Illuminati ook wel ook al willen ze er niet aan en blijven ze vasthouden aan satanisme. Satanisme heeft hen in de greep. Het enige dat wij kunnen doen is anderen bewust maken van deze site en andere zoals coöperatieve media, hoezithetnuecht,restkerk.net en andere. 

Benny op 02-05-2017 10:21

Beste Xander Alle beste wensen voor u, beterschap

willy op 02-05-2017 10:27

@Mario Schettini : Dat zou kunnen ik schrijf gewoon wat in de media over Merkel wordt gezegd !! Shalom

Dewevoga op 02-05-2017 10:38

Over de informatie die nu gaande is kreeg ik van morgen een verzoek binnen om een petitie te tekenen om Groen Links buiten de regering te houden. Gezien de doelstellingen van deze partij heb ik deze direct getekend. Vanaf heden benoem ik deze partij als Groen Khmer. Ik kwam deze naam tegen en sluit me daar volledig bij aan. Pol Klaver Cefas is ook uit op uitroeing van de Nederlandse bevolking met zijn asielbeleid Hieronder de link naar de petitie:

http://cultuurondervuur.nu/premier-rutte-laat-groenlinks-links-liggen/

Het zal wel niet helpen, want ik hoorde zaterda een klein stukje van kamerbreed waarin Timmerfrans zei dat "we" dus elite moesten luisteren naar de stem van het volk., want de stemmer heeft gelijk.  Maar ja dat is verkeerd populisme en leg je dus de uitslagen van referenda gewoon naast je neer

Toussaint op 02-05-2017 11:12

Zal in September zeker herkozen worden tot 2022 en daarna nog 'n x. Dan zitten we totaal 20 jaar met haar opgescheept. Macron heeft ze in de broekzak. Beheerst tevens Brussel. Wat 2 Wereldoorlogen niet vermochten, vermogen 2 idioten in Brussel en Parijs  wel; zij is de lachende 3de. Germania zal domineren; Rutte hangt aan haar rokken. Europa is ge-doemd. Islam haakt er gretig op in.

Dewevoga op 02-05-2017 11:48

Ter aanvulling op mijn reactie over de groene khmer hoe gevaarlijk een samenwerking van links met de islam is:

http://www.hpdetijd.nl/2014-07-28/kent-u-ze-de-tien-dodelijkste-dictators/

Wat Stalin betreft schijnen de cijfers een stuk hoger te liggen

http://www.blikopdewereld.nl/geschiedenis/europa/rusland/826-honderd-miljoen-slachtoffers-de-historische-prestaties-van-de-sovjet-unie

rexmundi op 02-05-2017 12:48
Merkel en enkele vazallen willen de EU vormen naar DDR voorbeeld en heeft daarom de steun nodig van haar eigen achterban en de lidstaten die als schoothonden er achter aan lopen.
Dat de Russen er zaten is bekend ,maar dat een Duits volk, hun eigen volk gaat tiranniseren onder leiding van Honecker, Mielke en consorten is een trieste zaak.
Men moet zich geen enkele illusie maken, de Duitse bevolking zal nu ook wel weer achter hun leider aan rennen, maar dan met de Duitse en EU vlag.
De bevolking van de voormalige DDR heeft het tij doen keren, het kan ook weleens zo lopen, dat na enkele jaren het tij wordt gekeerd door de bevolking van de EU.
Dan kan Merkel in de bekende bunker gaan zitten in Berlijn met haar Compaenen.
Jean op 02-05-2017 14:05

Die vrouw uit Duitsland is een groot gevaar voor onze westerse seculiere samenleving, dergelijk misleidster hoort heel snel opgesloten te worden voor er ongelukken gaan gebeuren.

Dewevoga op 02-05-2017 15:54

@Jean op 02-05-2017 14:05

Het is allang geen seculiere samenleving meer, kijk maar om u heen op straat. Vooral in de grote steden.

Lodewijk op 04-05-2017 09:07

Het geheime plan van de globalisten "elite" achter de massa immigratie onthuld:

"Het misleide volk als oorlogswapen" https://www.kla.tv/index.php?a=showlanguage&lang=nl&id=6746

WMT op 11-05-2017 22:58

De DDR had ook positieve kanten. Als "ervarings-deskundige" kan ik jullie vertellen dat zelfs nu, jaren na de Wende, de berichtgeving over de DDR nog steeds erg gekleurd is, ook op deze website. Veel voormalige Bürger der DDR weten echter wel beter. Ik treur nog dagelijks om de val van de muur. De muur die zowel Oost als west in evenwicht hield.  

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl