Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Vorming EU leger onder Duitse leiding in alle stilte begonnen

Brussel deze maand verder met oprichting gezamenlijk militair hoofdkwartier - EU leger moet Europese Superstaat onomkeerbaar maken

 
‘Het Vierde Rijk’, zoals de in de maak zijnde Europese Superstaat door sommige criticasters wordt genoemd, begint steeds meer vorm te krijgen nu de EU in alle stilte is begonnen met de vorming van een Europees leger. Brisant: uitgerekend het Duitse leger zal daar een centrale rol in spelen en leiding aan geven. Al in juni worden de eerste Roemeense en Tsjechische legeronderdelen geïntegreerd met de Duitse Bundeswehr. Daarna volgen de Scandinavische strijdkrachten. Twee Nederlandse brigades zijn reeds onderdeel van een Duitse divisie. De EU gaat ondertussen verder met de oprichting van een gezamenlijk militair hoofdkwartier.

 

De Roemeense 81e gemechaniseerde brigade wordt volgende maand onderdeel van de Division Schnelle Kräfte (DSK) van de Bundeswehr. De 4e Tsjechische snelle interventietroepen, die in Afghanistan en Kosovo zijn ingezet en de speerpunt van het Tsjechische leger zijn, worden bij de 10e Duitse pantserdivisie gevoegd. Daarmee volgen ze twee Nederlandse brigades, die al enige tijd deel uitmaken van de Duitse DSK eenheden.

‘De Duitse regering laat daarmee zien dat ze bereid is de leiding te nemen bij de Europese militaire integratie, ook als anderen dat nog niet zijn,’ gaf Carlo Massale, professor Internationale Politiek aan de Bundeswehr Universiteit in München, als commentaar.

Europese ‘mini’ legers onder Duitse leiding

Onder het ‘Raamwerknaties concept’, dat werd ontwikkeld door de Stichting Wetenschap en Politiek, de denkfabriek van de regering in Berlijn, werkt Duitsland in alle stilte aan de opbouw van een netwerk van Europese ‘mini legers’, die onder Duitse leiding staan. Die zouden daardoor efficiënter kunnen opereren.

Zo zullen de Roemeense en Tsjechische eenheden door integratie met de Duitsers hetzelfde opleidings- en trainingsniveau krijgen. Als voordeel voor de Nederlanders wordt genoemd dat wij al sinds 2011 geen eigen tanks meer hoeven te hebben, maar op die van Duitsland kunnen vertrouwen. De bevelhebber van de Nederlandse 43e gemechaniseerde eenheid in Oldenburg, die onder de 10e pantserdivisie van de Bundeswehr valt, verklaarde dat ‘nog vele, vele landen’ op dezelfde wijze met het Duitse leger willen samenwerken.

Europees leger moet EU-Superstaat onomkeerbaar maken

In politiek opzicht wordt de vorming van deze pan-Europese minilegers verantwoord door ze als een ‘bijdrage in de Trans-Atlantische lastenverdeling’ voor te stellen. Het achterliggende grotere politieke doel is dat een Europees leger het verdere uiteenvallen van de EU moet voorkomen, en de integratie naar een Europese Superstaat onomkeerbaar moet maken – precies waar de Britse militaire leiding al jaren voor heeft gewaarschuwd, en wat één van de redenen van het Brexit is geweest.

De EU-plannen voor de oprichting van een gezamenlijk militair hoofdkwartier, die tijdelijk werden bevroren door de Britse bezwaren, worden deze maand dan ook weer opgepakt. De komst van een Military Planning & Conduct Capability (MPCC) binnen de EU militaire staf, waar alle 28 lidstaten in maart mee akkoord gingen, is op papier al afgerond.

De directeur-generaal van deze EU militaire staf, die onder politieke controle staat van het Politieke- en Veiligheid Comité, gaat vervolgens leiding geven aan drie EU trainingsmissies in de Centraal Afrikaanse Republiek, Mali en Somalië. Tevens worden de reeds bestaande ‘EU strijdgroepen’ (EUBG) versterkt, zodat ze in staat zijn om onafhankelijk militaire operaties uit te voeren. (2)

 

Xander

(1) Anonymous
(2) Breitbart

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsoverwegingen naar het Geloofsforum.

Reacties

Pieter A Meijer op 25-05-2017 13:38

Zij kunnen het niet laten.

Tw:

1870 Frans-Duitse oorlog---1914/1918 1ste WO---1938/1945 2de WO. En de 3de komt er aan. De voorbereidingen zijn dus in volle gang!

Goede week.

Tom Hendrix op 25-05-2017 13:39

En dat leger zal worden ingezet tegen de eigen bevolking van Europa. Om ieder verzet tegen "het Vierde Rijk", in de kiem te smoren. Dat is de hele opzet.

willy op 25-05-2017 13:47

Daar is men al een tijdje mee bezig vooral Merkel is er een hevige voorstander van. Vandaag zijn ze allen bijeen in Brussel voor de grote Navotop in Brussel  en merkel had in haar Berlijn eerst een ontmoeting met Obama die haar zogenaamde goede raad gaf voor de top. Maar ook trump wil dat de Navo meer doet en geld geeft niet voor een eigen leger te vormen maar een meer echt collectief optreden. er bestaat trouwens al een kleine Europees leger maar dat is nog echt kleine trouwens vele EU landen willen geen Europees leger . Of het vierde rijk nu wordt geboren is kort door de bocht omdat EU geen echte eenheid en volk vormt alleen de aanslag in UK laat zien dat de strijd tegen Daesh moet worden opgevoerd en daar zijn ze allen ook Trump eens over ! Shalom

ohje op 25-05-2017 14:51

Wel handig indien men eigen volk wil afslachten.

Duitse soldaten zouden eventueel twijvelen roemenen gaan dan knallen en idemdito

Yerik op 25-05-2017 14:56

En voor dat leger kunnen ze ook heel veel islamitische gelukzoekers gebruiken, die nu in groten getale onze landen binnen komen...

positivo op 25-05-2017 15:22

En zo winnen de duitsers toch de oorlog, dankzij links en de islam.

Hot Burmees op 25-05-2017 16:10
ben benieuwd wanneer je weer Sieg Heil mag zeggen, want daar begint het al aardig op te lijken, plus het leger van Satan wordt met de dag groter. Alles wat ik niet wilde of had willen zien gebeuren, gebeurd nu. 1984 was een fictie , geen blauwdruk voor de toekomst.
who gives op 25-05-2017 16:54

@Positivo ; Duitsers winnen altijd, de echte Illuminati komt namelijk uit Bayern 1776 Adam Weishaupt. Hitler heeft volgens National Geographic géén zelfmoord gepleegd, maar is gevlucht naar Argentinië , dit is vooralsnog een complot, maar mogelijk waar, de bronnen en aanwijzingen zijn er volop, maar echt keihard bewijs ontbreekt. Google "Hunting Hitler". Hunting Hitler is een zeer uitgebreide reportage over geklassificeerde info van o.a. de FBI. Gezien de schedel die toe zou behoren aan Hitler volgens de laatste DNA technieken van nu niet aan Hitler toebehoort, maar aan een vrouw !!!, maakt deze serie nóg waarschijnlijker. Inmiddels is Hitler sowieso dood ook als hij in 1945 naar Argentinië zou zijn gevlucht, maar in de officiële documenten niets bevestigd. Waarom zou de FBI secret classified info hebben waaruit blijkt dat Hitler wel vanuit Berlijn gevlucht is. Vorig jaar ben ik zélf in Berlijn geweest en het lijkt mij mogelijk.

Dewevoga op 25-05-2017 16:56

@Tom Hendrix op 25-05-2017 13:39

Het schieten op eigen bevolking is eerder gebeurd. Na de 1e wereldoorlog liet een Amerikaanse president schieten op veteranen die hun bonus opeisten die hun beloofd was als zij in Europa gingen vechten.

Dewevoga op 25-05-2017 16:59
Dewevoga op 25-05-2017 17:03
iezogoedh op 25-05-2017 17:13

Past goed bij de stiekeme invoering van de doodstraf in de EU voor mensen die "niet deugen".

HE op 25-05-2017 17:35

Een kat verliest wel zijn haren maar nooit zijn streken!

henk Boskamp op 25-05-2017 18:22

Onomkeerbaar is onzin... als BV Catalonië of Vlaanderen zich afsplitst dan worden er weer nieuwe kaarten aan het speelveld toegevoegd. Catalonië zal wel opgevangen kunnen worden door Spanje... maar hoe gaat Wallonië de balans positief houden?

Nationalisme tegen globalisme... 

Om de EU te slopen moet het nationalisme worden aangewakkerd. Kleine nationalistische staten kunnen zich beter weren tegen de grote bedrijven. Zij kunnen zelf wetten opleggen en zelf de boetes bepalen bij overtreding. De EU past nu de wetten aan om grote bedrijven te paaien en geeft lachwekkende boetes als de regels overtreden worden.

vlokje op 25-05-2017 18:39

nu nog zwarte uniformen en het oude liedje begin weer van voren af aan

archie123 op 25-05-2017 22:07

Vlokje, hebben ze al bij de politie.

nadine op 25-05-2017 22:28

Dan is dit pure misleiding door de Tsjechische premier die wou geen

migranten binnenhalen en was zogezegd de enige premier die tegen de europese unie was en nu doet hij mee aan dat Europees leger WoW ofwel hebben ze hem zodanig geïntimideerd kan ook 

cefas op 26-05-2017 08:00

De EU gaat verder waar Hitler ophield. Das dritte Reich overgaand in das vierte Reich. Dezelfde demonische geest.

Emile op 26-05-2017 10:07

Ach, de Euro is een van de grootste mislukkingen in de geschiedenis van de mensheid. Het Europese leger onderschat ook communicatie- en cultuurverschillen, binnen no-time zullen Nederland en Duitsland alle militaire kosten ervan moeten dragen voor Oost-Europa en zullen (ongekozen) Europese politici gefocust op hun baantjes in Brussel het militaire geld ongelimiteerd rondstrooien. Waar hebben we dit niet eerder gezien?

Militaire structuren en commando's zijn niet democratisch (tijdens een oorlog kun je soms geen overleg voeren), dus diverse landen zullen niet gehoord worden en behoudens Nederland zullen ze er hun buik vol van krijgen....

Qromwel op 26-05-2017 11:04

Benieuwd hoe taalproblemen ondervangen (gaan) worden. In dit verband is de geschiedenis van het Oostenrijks-Hongaarse leger interessant. Ook de financiering ervan!!! In alle stilte? Slapen alle volksvertegenwoordigers in alle EU-lidmaten?

who gives op 26-05-2017 11:06

Ik moet één ding herstellen van mijn post van gisteren. De serie  "Hunting Hitler" is niet van National Geographic, maar van History Channel afkomstig. History Channel onderzoekt alleen dingen, maar geeft geen feitelijke bevestigen. Zo is de serie "Acient Aliens" ook van History Channel inmiddels ontkracht. Dat Hitler gevlucht zou kunnen zijn uit de ondergrondse bunker baseren ze op het feit dat er tunnels liepen van Hitler's bunker naar een vliegveld van hem. History Channel laat echter ook weten dat het in die tijd onmogelijk was om rechtstreeks van Duitsland naar Argentinië te vliegen zonder dat er brandstof zou moeten worden bijgetankt.

We zitten wel met het feit dat de schedel waarvan men dacht dat die van Hitler was niet eens van een man was laat staan van Hitler, maar van een vrouw. In Argentinië zijn midden in een jungle nazi bunkers gevonden, bekend is ook dat veel andere nazi kopstukken sowieso onderdoken in Argentinië.

History Channel breekt in ieder geval de deur los, de documenten van de FBI zijn niet meer classified sinds enkele jaren allemaal vrijgegeven voor het grote publiek door FBI (declassified).

Net als de serie Acient Aliens roept ook Hunting Hitler meer vragen dan antwoorden op...

vlokje op 26-05-2017 11:31

@archie in de profecieen heeft de onderdrukkende macht  zwart-blauwe uniformen

zwarte stoeipakjes met blauwe UN helmen?

Doordenker op 26-05-2017 12:35

@positivo. Natuurlijk met hulp van linkse socialisten want 'Nazi' was destijds ook de afkorting van 'Nationaal-Socialisten'.

Ge van K op 26-05-2017 12:43

alles leuk en aardig, het wordt alleen minder leuk als de EU in een facistisch bolwerk veranderd en het volk gaat onderdrukken.

Timetraveler op 26-05-2017 14:55

En zo wordt er een centrale punt gecreerd voor de elite , waarbij straks volkeren en regeringen niets meer kunnen doen of zeggen of deze eu leger valt ze aan. En met de nieuwe verdragen die frankrijk en duitsland gaan maken, kunnen eu landen ook nooit meer los komen van de EU of van de euro.En worden bedrijven die bevoorbeeld genitsche gemodificeerde voedsel verkopen beschermt tegen rechtzaken en het moeten betalen van scadevergoedingen, mocht een product enige gezondheid problemen geven. Zo kunnen bedrijven onder leiding van de elite een gehele land laten vergiftigen zonder ervoor gestraft te worden.  Ook in VS heeft obama al eens gezegt: dat  naast de politie en reguliere leger , er een speciale federale politie/leger macht moest komen. Deze komt dan natuurlijk onder leiding van de duivelaanbiddende elite gesteunde obama/clinton of een nog onbekende persoon. Zij zullen de islamering verder laten doorgroeien en stiekem wetten laten maken die iedereen die maar iets verkeerds zegt over de anti christ - de islam ,opgepakt kan worden. Trump zit dat in de weg, daarom dat ze hem met leugens willen linken aan de russen. Zo kunnen ze hem uit amt zetten en hebben zo ook een excuus hiervoor tegenover de eigen bevolking en buitenland.

Tom Hendrix op 26-05-2017 15:42

@Ge van K: 12.43. uur. Dat is het al. Een communistisch, fascistisch gedrocht, de hele Ellende Unie.

johny op 26-05-2017 17:12

Zou het niet nuttig zijn om eens een lijst op te stellen van de enkele duizenden diie beter kunnen verdwijnen om miljarden levens te besparen ?  Als dit allemaal klopt wat we hier lezen mag paus fransiscus de lijst aanvoeren want dan lezen we over een massamoordenaar..

John van Dokkumburg op 27-05-2017 08:19

Dit Nieuwe leger dient als een defensief leger uitgerust te worden , dan gebruiken we andere wapens zoals : tank destroyers en luchtdoel rakketten . Het is voor nu even noodzakelijk omdat er nog landen zijn die denken dat ze het hoogste gelijk alleen aan hun kant hebben/menen te weten, aldus om andere landen voor hun invloedsfeer in te lijfen .

Qromwel op 27-05-2017 10:39

who gives op 26-05-2017 11:06: Hetzelfde geldt voor een site als die van The White Resister. Volgens mij een volslagen neonaziclub. Maar de filmpjes doen authentiek aan, zijn overigens ook op wikipedia te vinden, mits de juiste zoektermen gebezigd worden. Maar wie interesseert het nog?

Qromwel op 28-05-2017 09:54

Komt het hoofdkwartier van dit leger naast het nieuwe van de NAVO? In "Peter's Principle" staat iets over megalomane gebouwen.

Eva op 30-05-2017 23:05

Gevaarlijke tijd niet alles kan in dit geval onder supervisie van Duitsland.

Hoe de gespleten tong en tweet de machtsverhoudingen in de wereld ernstig zou kunnen verstoren,Europa moet het zelf gaan doen.De wereld zal zich mede hier door zwaar bewapenen,met grote risico's en macht verschuivingen tot gevolg!

Wardje op 31-05-2017 12:28
johny op 26-05-2017 17:12  Als dit allemaal klopt wat we hier lezen mag paus fransiscus de lijst aanvoeren want dan lezen we over een massamoordenaar..   
1)./.Wat kan ik uitzoeken over paus frans of het klopt of niet en    2)./.waar kunnen we dat op de site vinden ?                       

Zou het niet nuttig zijn om eens een lijst op te stellen van de enkele duizenden diie beter kunnen verdwijnen om miljarden levens te besparen ?                

3)./.Bedoel je met verdwijnen uit de weg ruimen ? Dat is het eerste waar ik aan denk als ik zoiets lees . Ik zeg niet dat jij daar aan hebt gedacht , maar vraag het . Zoja: het doel heiligt zulke  middelen nooit . Het neerschieten van verraders in de tweede wereldoorlog zonder proces is een  interessante casus . Ik weet van iemand die destijds aan zulke praktijken heeft deelgenomen en er zijn hele leven verder grote moeite mee heeft gehad.  Het redden van levens zonder meer is niet voldoende reden een ander actief te doden. Je mag iemand doden op het moment dat hij jou of je naasten daadwerkelijk dodelijk bedreigt als er geen andere oplossing is . Een noodweerexces is opzichzelf niet goed , maar de nood kan voor het plegen van dat exces exces de persoonlijke schuld opheffen .  Beide zijn concrete gevallen van concrete nood .                 Ik vind het vaag wat je met die lijst wil en de mensen erop, en hij doet me denken aan andere lijsten .     4) ./. Wat wil je precies met de lijst ?

Wardje op 31-05-2017 12:33

Who gives . Je neemt met je tweede reactie me de woorden uit de mond .  Van je eerste reactie verder alleen eens met de eerste zin . Eindelijk eens iemand anders die illuminaten in de juiste en oorspronkelijke zin gebruikt .   In andere zin is het begrip behoorlijk ongrijpbaar .  En overgenomen uit de USA. 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl