HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Trump over aanslag Manchester: Tijd om deze ideologie totaal te vernietigen


De 18 jarige Georgina Callander (links), hier met Ariana Grande op de foto (genomen in 2015), was een van de eerste bevestigde dodelijke slachtoffers van de terreuraanslag in Manchester.

Het aantal doden van de aanslag in Manchester is gestegen naar 22, het aantal gewonden naar 69. Britse terreurexperts spreken hun zorgen uit dat de aanslag maandenlang gepland moet zijn, de zelfmoordterrorist daarbij hulp moet hebben gehad, en er daarom meer van dit soort gruwelijke wandaden met grote aantallen doden kunnen komen (1). De Amerikaanse president Donald Trump reageerde vanuit Jeruzalem geschokt en woedend dat ‘het tijd wordt om deze ideologie compleet te vernietigen’. Omdat hij net voor honderden miljarden dollars wapens aan Saudi Arabië had verkocht, zei hij er niet ‘islamitische’ bij, maar dat was overduidelijk wel wat hij bedoelde.

 

Afgelopen nacht schreven we dat de politie mogelijk ook een bom in het Victoria metrostation had gevonden. Later bleek dat het om het Victoria busstation ging, waar een verdacht pakketje werd aangetroffen. Het is nog onduidelijk of het werkelijk om een bom gaat.

Van tal van Britse gezinnen zijn gisterenavond hun kinderen opgeblazen. Op accounts van ISIS werd de aanslag vrijwel meteen geprezen als ‘rechtvaardige terreur’. De naam van de dader zou inmiddels bekend zijn, maar wordt vooralsnog niet vrijgegeven.

‘Dit zijn losers, deze ideologie moet totaal worden vernietigd’

President Donald Trump, op bezoek in Jeruzalem, was laaiend na de zoveelste terreuraanslag: ‘Zoveel onschuldige jonge levens vermoord door kwaadaardige losers. Ik ga ze geen monsters noemen, want die term zouden ze fijn vinden, een geweldige benaming. Vanaf nu noem ik ze losers, want dat zijn ze, en er zullen er nog meer van komen.’

‘Hier heb ik de afgelopen dagen tijdens mijn overzeese reis over gepraat. Onze samenleving kan geen tolerantie hebben voor dit voortdurende bloedvergieten. We kunnen het afslachten van onschuldige mensen geen moment langer meer verdragen.’

‘De terroristen en extremisten en degenen die hen hulp en bescherming geven moeten compleet en voor altijd uit onze samenleving worden gedreven. Deze boosaardige ideologie moet worden vernietigd, en ik bedoel totaal worden vernietigd. Onschuldige levens moeten worden beschermd. Alle beschaafde landen moeten zich aaneensluiten om het menselijke leven en het heilige recht van onze burgers om in veiligheid en vrede te leven, te beschermen.’

Islam overal de hoofdoorzaak

Omdat 99% van het aantal aanslagen, en in bijvoorbeeld Zweden 90% van het aantal schietpartijen (3), gepleegd wordt door aanhangers van één specifieke religie, is het overduidelijk welke ideologie volgens Trump totaal moet worden vernietigd: de radicale islam. Waarbij we nogmaals benadrukken dat er weliswaar verschillende soorten volgelingen van deze ‘religie van vrede’ zijn, maar er volgens bijna alle gezaghebbende moslimgeestelijken en -politici ‘maar één islam’ is.

Wij vrezen echter dat er nog veel meer van dit soort bloederige slachtpartijen in Europa en straks ook in Nederland moeten komen, voordat bij de politiek het besef begint door te dringen dat alleen harde maatregelen, zoals het sluiten van onze grenzen, het verbieden van deze gewelddadige en haatzaaiende religieuze ideologie, het onmiddellijk uitzetten van illegalen en migranten die weigeren zich aan onze regels te houden, en het volledig terugdraaien van de islamisering van onze samenleving, onze (klein)kinderen en onszelf nog kunnen beschermen voor een Syrië-, Irak-, Libanon-, Pakistan- en Libië-achtige toekomst.

 

Xander

(1) Express
(2) Breitbart
(3) Infowars

Zie ook o.a.:


23-05: 19 doden bij aanslag in Manchester; Politie vermoedt zelfmoordterrorist 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsoverwegingen naar het Geloofsforum.


Reacties

Pagina12
van buiten op 24-05-2017 12:05

Speel de clip van Joan osborne eens af Xander, je hebt gelijk de kippenvel over je lijf.

Eerst gaat trump naar het hol van de leeuw ( islam)

Dan gaat hij naar het volk van god (israel

En vandaag bij de paus op bezoek ( Rome )

Misschien heeft trump paslm 91 over zich zelf uitgerepen( In naam van hemzelf, en vergeet de paus niet die ook een eed heeft afgelegd van zijn orde )

Het worden spannende tijden.

Dewevoga op 24-05-2017 12:08

Zou de "groene industrie" inmiddels niet in handen zijn van de OPEC? Zo ja, dan neemt de ellende alleen maar toe. Per windmolen en zonnepaneel worden we meer afhankelijk van de OPEC want de subsidies komen daar vandaan in ruil voor migranten. De resolutie van Straatsburg moet en zal uitgevoerd worden. Maar ja de  eindtijd profetieën ook. 

Jerommeke op 24-05-2017 12:10

vijgeboom op 23-05-2017 15:41. U slaat de spijker op zijn kop.

vijgeboom op 24-05-2017 12:49

We weten vanuit de bijbel dat aanslagen en dergelijke zullen toenemen en opstanden en oorlogen etc. West Europa en eigenlijk de hele wereld draait om olie en de olie maakt macht. Olie en Islam zijn verbonden met elkaar.

AngelB op 24-05-2017 13:08

Valt het nu echt niemand op dat er, ondanks dat er duizenden tieners rondliepen (allemaal met smartphone), maar 1 filmpje circuleert van een knal en wat gillende mensen? Maar een paar foto's met mensen met wat bloed en voor de rest een hoop geblaat door de media? Alleen mijn 3 kinderen hadden al voor minstens 50 video's, foto's en snapchats/insta's enzo gezorgd! En natuurlijk weten ze weer binnen 12 uur wie de dader is (had hij soms ook weer zijn paspoort bij zich, zoals al die andere "terroristen"), ondanks dat er staat dat hij nog niet is geïdentificeerd. Van de 22 doden hebben ze er na 24 uur pas 3 geïdentificeerd. Ik wil niet overkomen als een complotdenker, maar dit is toch vreemd? En binnen 12 uur was er al een Wiki pagina over deze aanslag met meer dan 50 bronvermeldingen. Sorry, maar dit klopt echt niet. 

JP op 24-05-2017 14:25

@AngelB idd, ook op Niburu worden in een artikel over het gebeuren een aantal zeer vreemde feiten genoemd, waarbij je de nodige vraagtekens kunt plaatsen over de ware toedracht.

pluto op 24-05-2017 19:37

Hoeveel Is"ers lopen in ned rond? "ex syrie gangers" ? 

zonder "bewjs" zijn ze immers onschuldig?

Anna op 24-05-2017 20:05

Knap van Trump dat hij in het " hol van de leeuw" tijdens een toespraak in Saudie Arabie , in aanwezigheid van leiders uit vrijwel alle Islamitische landen, deze leiders verantwoordelijk stelde voor de " onderontwikkelde"  jeugd in hun landen, het niet bieden van perspectief op werk en dat deze leiders op die manier mede verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van terreur.....hij formuleerde het meesterlijk....

Koning Salman keek wat zuur maar het is ten overstaan van alle islamitische leiders wel uitgesproken..... Dit staat in schril contrast tot  Obama's wanprestatie in 2009 in Caïro waarin hij op de universiteit tegenover studenten verklaarde zelf een moslim te zijn en dat het tijd was voor toenadering...... tussen het oosten en het westen..... Trump heeft het inmiddels beter begrepen.....

Qromwel op 24-05-2017 22:49

Infidel4U op 23-05-2017 15:: Google de naam, en ontdek de nodige enge aspekten van deze popster.

Wardje op 24-05-2017 22:56

Anna bedankt, dit wist ik niet en ik ga het opzoeken.

Bollie op 25-05-2017 08:07

Alles draait om de macht van het geld en de olie. Trump houdt dat gewoon in stand door zijn enorme wapenleveranties aan Saoedi Arabië. Teleurstellend....

Infidel4U op 25-05-2017 09:43

@Qromwell: het gaat mij niet om Ariana Grande, al is zij wel een satanistisch leeghoofd die wellicht haar ziel aan de duivel heeft verkocht in ruil voor geld en faam. Dat is niet het punt.. Ik krijg een naar gevoel van naar fundamentalisme ruikende geloofsuitingen, van welke religie dan ook. Niet alleen van de haatbaarden.

John van Dokkumburg op 25-05-2017 10:58

Krachtelozer maken van deze kwaadaardige ideologieen kan alleen slagen als de gewone , eerlijk zoekende mens mondig gemaakt word , door de mens vooreerst na te denken over een ideale aamenleving en (vervolgens) kijken hoe we dit samen kunnen bereiken . Dit verlangt vanzelf een inleving in onze naasten , wie zij ook maar zijn . Het oude is niet meer voor deze tijd omdat het zich niet goed kan aanpassen aan nieuwe moderne ( inwezen natuur oorsprongkelijke)  gezondheids inzichten . Zo spreken we al lang niet meer over een straf van God wanneer iemand aan een ziekte lijd of eraan doodgaat , maw , deze ideeen zijnde fatalisme en gelatenheid komen te vaak voort uit een (bijgelovige) religiuese geschiedenis ten tijde van algemene onwetenheid . Zich richten tot een beeld is het duidelijkste bewijs van geestelijke onwetenheid , de effecten hierdoor zijn danl dat men zo de geestelijke stilstand en de infantiliteit met betrekking tot de levens overdenkingen gelijksteld  als een religiues besef promoot . Die bijgelovigheid heeft niets met de dienstbaarheid aan de Godsvrucht voor onze vrede te maken .

vlokje op 27-05-2017 10:52

ariana grande:

Arianna is een Italiaanse naam voor meisjes. De betekenis van de naam is `bijzonder heilige`. 

gande betekend groot

1 oog bedekt op artiesten foto's: illuminati teken

dubbel cijfers: 11 (sept) - 22 (mei-leeftijd dader-aantal slachtoffers-) - 33 (ste graad- zetels verkiezingen , stemmers opkomst, tijd van aanslag) - 44 (predident) enz. : illuminati stempel

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl