Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Top psychiater: Macron is gevaarlijke psychopaat die Frankrijk zal ruïneren

Macron net als Obama een narcist die gelooft dat hij alleen maar geweldig is – Kinderloze Europese leiders zoals Macron, Merkel en Rutte missen cruciaal verantwoordelijkheidsgevoel voor toekomstige generaties, en zetten mede daarom de grenzen open voor miljoenen moslims

 
De prominente Italiaanse psychiater dr. Adriana Segatori heeft tijdens een video interview gewaarschuwd dat de nieuwe Franse president Emmanuel Macron een gevaarlijke psychopaat is die Frankrijk zal ruïneren, omdat hij niets geeft om de toekomst van het Franse volk, en gewone mensen zelfs veracht.

 

Segatori wijst op het bekende feit dat de 39 jarige Macron met zijn 24 jaar oudere voormalige lerares is getrouwd, wat een indicatie kan zijn dat de globalist emotioneel nooit zijn ‘ik wil met mijn moeder trouwen’ kindertijd is ontgroeid. Dat is natuurlijk niet altijd het geval bij dermate grote leeftijdsverschillen, maar een sterke aanwijzing hiervoor is dat Macron volgens Segatori op 15 jarige leeftijd het slachtoffer was van aanranding door zijn lerares en toekomstige vrouw Brigitte Trogneux. Twee jaar later werden ze officieel een ‘stelletje’.

‘Kwaadaardige vorm van narcisme’

De psychiater noemt Macron daarom een ‘slachtoffer van pedofilie’, ook al is daar geen direct bewijs voor. In Frankrijk is de minimum leeftijd voor seks namelijk 15 jaar, tenzij de oudere partner een legale en/of feitelijke autoriteit over het slachtoffer heeft, zoals in dit geval een lerares. In dat geval is de wettelijke minimum leeftijd 18 jaar.

Dit zou er mede toe geleid hebben dat Macron een omnipotente persoonlijkheidsstoornis heeft ontwikkeld, en het idee heeft gekregen ‘dat er geen grenzen zijn’. Volgens Segatori ligt hier ten diepste een enorm minderwaarheidscomplex aan ten grondslag, waardoor Macron een ‘kwaadaardige vorm van narcisme’ heeft ontwikkeld, en daardoor voortdurend de bewondering van anderen nodig heeft.

Dat was dezelfde diagnose die de vorige president Barack Hussein Obama van enkele prominente psychiaters kreeg toen hij in 2008 werd gekozen, zonder dat hij eerder ook maar iets had gepresteerd in de samenleving. Obama’s voortdurende ‘kijk mij eens geweldig zijn’ houding verleidde vervolgens 8 jaar lang de Westerse media tot blinde aanbidding, iets wat Macron in Frankrijk vermoedelijk ook zal bewerkstellingen.

‘Macron bijzonder gevaarlijke psychopaat die het zwakke veracht’

‘We worden geconfronteerd met een individu wiens psychische structuur perfect te definiëren is als een psychopaat,’ vervolgt de psychiater. ‘Dat is geen belediging. De grote Amerikaanse psychoanalist Nancy McWilliams legde op papier uit dat een psychopaat de hoogste regionen van de Amerikaanse regering kan bereiken. Een psychopaat kan dus zeker een abnormaal iemand zijn, maar als hij sociaal, cultureel en intellectueel goed georganiseerd is, kan hij de top van de politieke en financiële elite halen, wat hier het geval is.’

Segatori benadrukt dat Macron een gewetenloze elitist is die armen en zwakken veracht, een fascinatie heeft voor het bovennatuurlijke, en geneigd is tot dramatische en zelfs hysterische uitbarstingen. ‘Emmanuel Macron is net als alle psychopaten bijzonder gevaarlijk,’ waarschuwt de psychiater, die eraan toevoegt dat hij ‘de potentie heeft om Frankrijk compleet te ruïneren, omdat hij niets geeft om het Franse volk, en enkel bezig is om ten koste van anderen zijn eigen kwetsbare identiteit en zelfverheerlijking overeind te houden.’

Kinderloze Europese leiders missen essentiële verantwoordelijkheid voor de toekomst

Opvallend is dat de EU er met Macron weer een belangrijke politieke leider heeft bijgekregen die geen kinderen heeft. Hetzelfde geldt voor de Duitse bondskanselier Angela Merkel, de Zweedse premier Stefan Löfven, de Luxemburgse premier Xavier Bettel, de Schotse premier Nicola Sturgeon, en ‘onze’ eigen premier Mark Rutte.

Wat de reden ook is van hun ‘No kids No problem!’ levenshouding (de letterlijke titel van een door de EU gefinancierd onderzoeksrapport), het houdt automatisch in dat deze leiders niet uit eigen ervaring weten wat het is om veel van hun tijd, energie en financiën op te moeten offeren voor gezin en kinderen, voor de toekomstige generatie(s), en welke grote zorgen en het daaraan gekoppelde verantwoordelijkheidsgevoel daarbij komen kijken.

Zeker Merkel, Rutte, Macron en Löfven lijken zich in het geheel niet druk te maken over de toekomst van onze landen en ons werelddeel. De Duitse filosoof Rüdiger Safranski schreef ooit dat ‘voor de kinderlozen het denken in termen van toekomstige generaties zijn betekenis verliest. Daarom gedragen ze zich meer en meer alsof ze zelf de laatsten zijn, en zien ze zichzelf als het einde van de ketting.’

Islamitische verovering van Europa

Daarom is het voor deze kinderloze leiders geen enkel probleem om de grenzen open te gooien voor miljoenen moslimmigranten, waarvan inmiddels vaststaat dat 9 van de 10 geen vluchtelingen, maar economische gelukszoekers zijn. Dat onze samenlevingen door islamisering totaal zullen veranderen en zullen verarmen, zal deze leiders een zorg zijn, omdat ze geen nageslacht hebben dat dankzij hen zo’n afschrikwekkende toekomst tegemoet gaat.

Aan de andere kant van de demografische oorlog staan leiders zoals de Turkse dictator Recep Tayyip Erdogan, die zijn volk juist aanmoedigt om ‘minimaal vijf’ kinderen te krijgen. Moslim imams geven met de regelmaat aan waar die voor nodig zijn: voor de islamitische verovering van Europa, waar de vrouwen juist steeds minder kinderen krijgen. Zo is al bijna één derde van alle vrouwen in Duitsland kinderloos.

‘Onze leiders slaapwandelen ons naar een ramp’

‘Onze Europese leiders slaapwandelen ons naar een ramp,’ concludeert de Italiaanse journalist en redacteur Giulio Meotti voor het Gatestone Institute. ‘Want waarom zou het ze iets kunnen schelen dat Europa op het einde van hun leven Europa niet meer is?’

Als we als autochtone volken de islamisering-instorting van Europa al overleven, is het om die reden wellicht een idee om aan toekomstige politieke leiders de eis te stellen dat ze ouders zijn. Het is geen garantie dat ze dan wel iets om het lot van hun volk zullen geven, maar maakt de kans wel aanzienlijk groter.

 

Xander

(1) Infowars
(2) Gatestone Institute

Zie ook o.a.:

10-05: Macron wil eurozone regering en Franse schulden afschuiven op Duitsland en Nederland
08-05: Gelekte emails: Macron betrokken bij wapens voor ISIS, drugs en belastingontduiking
05-05: Macron zegt dat Franse cultuur niet bestaat en wil meer moskeeën laten bouwen
23-04: Fransen stemmen over toekomst van Europese Unie

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum.

Reacties

willy op 12-05-2017 13:50

Het Europa van het relativisme daar staat Macron voor! Er zit dan ook geen echt beleid onder. Eigenlijkzijn de leiders van de EU zombies die doelloos op de oceaan ronddobberen en de richting zelf niet weten! het is zo als uit het artikel blijkt gaat de verovering van de islam verder met als doel de sharia invoeren dat is in wezen de bedoeling van deze godsdienst. Europa is in een vorm van situatie-ethiek terechtgekomen waar abortus en euthanasie gemeengoed gaan worden zelfs bij kinderen ! Shalom

ohje op 12-05-2017 15:10

Aangezien mensen wel degelijk op de hoogte zijn van opengrenzen beleid en massa kinderen bij moslims .

Politieker zelf open hierover praten dat de Europese cultuur weg moet.

Dan moeten we ons hieraan onderwerpen want het volk heeft gestemd voor meer meer meer.

Langzaam aan zien we ook alles verdwijnen zelf nu al worden vrouwen voorbereid om zich te kleden naar islamitisch gebruik.

Sorry maar als het volk zo makkelijk te pamperen is verdient het ook niet beter.

Op tijd vluchten zal welles de uitkomst zijn.

Eelke Piers op 12-05-2017 15:47

...........‘Onze leiders slaapwandelen ons naar een ramp’..........en wij volgen als domme, willoze, makke schapen

cefas op 12-05-2017 16:11

De nieuwe detective serie van j.l. woensdag, genaamd Maigret, ging ook over een psychopaat. treffende gelijkenis met Macron. Uitzending gemist voor herhaling misschien?

Yerik op 12-05-2017 16:50

"Opvallend is dat de EU er met Macron weer een belangrijke politieke leider heeft bijgekregen die geen kinderen heeft. Hetzelfde geldt voor de Duitse bondskanselier Angela Merkel, de Zweedse premier Stefan Löfven, de Luxemburgse premier Xavier Bettel, de Schotse premier Nicola Sturgeon, en ‘onze’ eigen premier Mark Rutte."  En... ze komen allen op hun tijd, op hun plaatsen.

Tom Hendrix op 12-05-2017 17:12

Daar hoeft men geen psychiater voor te zijn, om te beseffen dat deze Macron een "gevaarlijke gek", is. Ik schaar hem onder figuren als Hitler, en de huidige leider van Noord-Korea. Het wordt een grote rotzooi in Frankrijk, maar ook in de rest van Europa!

De Terugkeer op 12-05-2017 17:25

Jajaja...beste Xander...en dan komt nu natuurlijk weer het 'te verwachten' tegen-antwoord....het gevaar bij een gedeeltelijke generalisering!:

Nee, geen kinderen, nee...nooit van gekomen, eigenlijk, in mijn geval dan...laatbloeier in alles, maar daar wel veel krachtiger uit mogen komen, in het besef, juist 'heel veel' te voelen bij de voortgang der mensheid, het leven an sich, de toekomst van de mens, de toekomst van dat Pleuropa, van de ganse aarde en doe dan het hele universum en de gehele schepping er ook maar gelijk bij!

Juist de registers voor dit soort grote zaken, die de gehele mensheid aangaan, keihard opentrekken, is waar je 'juist' tijd voor hebt...dus ligt het puur en alleen aan de individuele instelling van een ieder en dus ook die arro's op de hoogste posities.

Trauma's, overkomen in een verleden, zou je moeten proberen weg te werken en ik weet juist niet of dit in een gezinsverband zo makkelijk zou kunnen...je wilt immers je echtgenoot of echtgenote en kinders niet blootstellen aan onverwerkte emoties, of aan psychische toestanden, die nog in je zitten...me dunkt. Sterker nog, in een redelijk gezonde gezinssitu, zou je juist jouw dierbaren willen beschermen en behouden.

Het is waar, een gezond denkend mens, die verantwoordelijkheid neemt in het klein, zou dat ook makkelijker in het groot kunnen -er is wel een verschil in capaciteit, denk ik: de ene ouder kan niet meer dan zijn of haar energie stoppen in de verantwoordelijkheden binnen het gezin en de toekomst van beide ouders en de toekomst van de kinderen...

Die ander zou 'juist' heel veel energie kunnen gaan leveren: vanuit die gezonde gezinssitu 'juist' de kracht te vinden en dit te spiegelen op grote groepen mensen of een heel volk...dat zijn er maar weinig, vrees ik.

Het mes snijdt dus duidelijk aan twee kanten, beste Xander , als het gaat om oprechte of valse leiders.

henk Boskamp op 12-05-2017 18:29

Marcon is geselecteerd omdat hij geen moeite heeft met pedofilie. De meeste mensen kweken een geweten als ze kinderen krijgen. De satanisten rommelen graag met kinderen, dan is het fijn als je hulpjes niks geven om kinderen.

mijn mening op 12-05-2017 18:45

links lullen maar rechts vullen

Tom Hendrix op 12-05-2017 19:31

@henk Boskamp: 18.29. uur. Inderdaad, deze Macron, is een pervers, en zeer gevaarlijk persoon. Dus dat heeft U in mijn optiek goed gezien.

Maitreya op 12-05-2017 19:49

De Franse man is blijkbaar al veel verder aangepast.

Jose op 12-05-2017 19:58

Welcome to Eurabia,the place to be or not to be......thats the question ?

Ge van K op 12-05-2017 22:19

Dit zijn figuren die net als bush en zijn kornuiten 'false flags' organiseren om je rechten te ontnemen. Net als die zogenaamde ransomware false flag event. Dit heeft de elite weer bedacht om Bitcoin zwart te maken en te verbieden.

Louise op 13-05-2017 00:07

Als deze theorie klopt, zou de kinderloze Jezus Christus het niet goed voorgehad kunnen hebben met toekomstige generaties... 

who gives op 13-05-2017 00:11

Ik weet niet of je persé kinderen moet hebben om een goede leider te zijn? Je kunt je ook inleven in gezinnen als alleenstaande? En verders tsja mijn keuze zou die ook niet zijn, maar wat is LePen> Geld gebruikt van EU voor persoonlijke doeleinden...is strafbaar hé. wel gebeurd door deze "dame". Ruim 10.000.000 Fransen stemden Le Pen maar dat is in Frankrijk niet voldoende voor een overwinning. Anderzijds denk ik dat het opzich goed is dat Frankrijk in de EU blijft, dit dan in het geval wel tóch al in een EU zitten, ik ben niet voor de EU als zodanig, maar als we er dan tóch één hebben is Frankrijk broodnodig voor stabiliteit.

Dewevoga op 13-05-2017 09:45

@who gives

Frankrijk heeft de landen nodig die een hogere pensioenleeftijd hebben om hunpensioengerechtigde leeftijd op 62 jaar te houden. Volgens Cocotsmakroon heeft Frankrijk geen cultuur maar moet NL wel even wat dieper in de buidel tasten voor een paar schilderijen waar niemand op zat te wachten. De lachende derde was een NWOer Rothschild. Die zag de culturele bui al hangen. 

Kreeftenleeuw op 13-05-2017 13:00

Het zeert me steeds meer, wanneer ik me weer bedenk hoeveel mensen geaborteerd zijn en naast ons hadden moeten leven. Soms heb ik het idee dat die ongeborenen het missende puzzelstukje zijn, die door de afwezigheid de realiteit in een dystopische disbalans laten bestaan.

en het is zeer pijnlijk dat dit voor heel veel mensen zo dichtbij komt, doordat ze zelf abortus pleegde of zoals ik nog een broertje of zusje hadden moeten hebben, het hebben opgedrongen of aangeraden. 

Als de mens vervloekt is, zal dit er de grootste reden zijn, want de wereld kan nooit in balans zijn zoals de natuur dat bedoelt heeft.

who gives op 13-05-2017 16:45

@Dewevoga; ik geef de Fransen daarin groot gelijk. Ik heb 2 jaar geleden zelf ontslag genomen na een re-organisatie waarbij mijn reistijd onevenredig lang werd doordat ik vanuit midden NL ineens naar Limburg kon gaan iedere dag. Ik ben nu werkzaam in de constructie ipv in de logistiek, en moet eerlijk zeggen dat ik nu al weet dat ik 69 niet in de constructie ga halen, de pensioenleeftijd hier is idioot met 69, als je kantoorbaan hebt is het mogelijk, maar voor mensen met zwaar lichamelijk beroepen zijn dan helemaal versleten. Ik denk dat ik met 62 arbeidsongeschikt ben en zal niet de enige wezen. Als ik tegen die tijd te weinig geld heb overgehouden neem ik wel een overdosis ofzo.

Noorderlicht op 13-05-2017 20:42

Het lijkt wel of er bewust kinderlozen geselecteerd zijn als volksvertegenwoordiger, hoe anders kan je deze weg je kinderen en kleinkinderen nalaten.

Sirius op 14-05-2017 10:17

De kiezers ruineren hun land zelf. Las vanochtend in de Telegraaf dat in nordryn west falen weer een vrouw was verkracht door 2 mannen en je hoeft niet te raden wie dat geweest zijn als er staat dat het slachtoffer zei dat ze een voor haar een vreemde taal spraken, donker haar enz enz. En wie zal de volgende bondskanzelier worden? Dat er vreselijke dingen gebeuren zoals bovenstaande schijnt ook de kiezer zeer weinig uit te maken in welk land in de eu ook.

marnix op 14-05-2017 12:03

Armen naar de 'voedselbank' 140.000 gezinnen/maand  in het kleine België.

Monsieur Macron zijn eliteclub naar de 'jachten beurs' 1.000.000 €/ lopende meter. 66 meter jacht + 66.000.000 €

Oma op 15-05-2017 14:34

"Segatori benadrukt dat Macron een gewetenloze elitist is die armen en zwakken veracht, een fascinatie heeft voor het bovennatuurlijke, en geneigd is tot dramatische en zelfs hysterische uitbarstingen."

Exact dezelfde definitie die voor hitler gold...zegt toch genoeg? Narcisten zijn gewetenloos, harteloos en kwaadaardig...en zonder kinderen? Tja als je pedofilie voorstaat en genocide pleegt, je land en continent vernietigt dan heb je best geen nakomelingen waarvoor en waardoor je een hárt en mededogen hebt, deze bende is zelfs niet meer menselijk te noemen  dat hoort gestopt te worden...

Qromwel op 16-05-2017 15:20

M. is slechts één van de vele machthebbers in de geschiedenis die om onduidelijke redene zijn komen bovendrijven. Ettelijke daarvan, bijgenaamd De Grote, komen bij mij eerder over als gevaarlijke psychopaten. Maar wel met charisma, waardoor velen hen volgden. 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl