HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Rusland en China overtuigd dat VS kernaanval voorbereidt’

Ernstige waarschuwing Paul Craig Roberts: ‘Russen en Chinezen geloven nu dat het een kwestie van zij of wij is’ - Gevaarlijkste tijd voor de mensheid ooit, maar onbenullige Nederlandse politici maken zich enkel druk om CO2 en windmolens

 
‘Misschien zullen de idioten pas luisteren als er paddenstoelwolken boven Washington en New York verschijnen, en Europa ophoudt te bestaan.’

Paul Craig Roberts, voormalig official van de regering Reagan en tegenwoordig hoofd van het Institute for Political Economy, is verbijsterd dat de Westerse media op een enkele uitzondering na geheel geen aandacht besteden aan het feit dat hun collega’s in Rusland en China berichten dat de leiders in Moskou en Beijing er inmiddels van overtuigd zijn dat de Verenigde Staten een preventieve kernaanval op hun landen voorbereidt. ‘Bent u bereid te sterven?’ vraagt Roberts dan ook aan zijn lezers. Hij waarschuwt dat zowel de Russen als de Chinezen het namelijk zover nooit zullen laten komen, en daarom gezamenlijk een massale preventieve nucleaire aanval op de VS en Europa plannen.

 

Roberts schrijft dat de vergelijking tussen het Westen anno 2017 en de zo vaak aangehaalde roman ‘1984’ van George Orwell niet meer opgaat. In de beruchte ‘Big Brother’ maatschappij in dat boek wordt alle informatie die niet overeen komt met de visie van de overheid, onderdrukt. Die fase heeft het Westen inmiddels –helaas met groot ‘succes’- doorlopen. We zijn nu naar een nog lager dieptepunt gezakt, namelijk dat alle echte informatie waar de burgers iets aan hebben, überhaupt niet meer in de media terecht komt, en er uitsluitend nog sprake is van pure propaganda.

Russische generale staf overtuigd van Amerikaanse aanvalsplannen

Op 26 april verklaarde luitenant-generaal Viktor Poznihir, vicechef van het operationele directoraat van de Russische strijdkrachten, op de Moscow International Security Conference dat de Russische generale staf de conclusie heeft getrokken dat de VS een nucleaire ‘first strike’ op Rusland voorbereidt.

De Times-Gazett in Ashland (Ohio) was het enige Westerse krantje dat over deze meest alarmerende aankondiging van ons aller leven berichtte. Noch in Amerika, noch in Europa, noch in Canada of Australië vonden de reguliere ‘nieuws’media het waard om hier melding van te maken. Nodeloos eraan toe te voegen dat niet één politicus er ook maar een woord aan vuil maakte.

Wat de wereldsituatie nog gevaarlijker maakt is dat de Chinezen dezelfde overtuiging hebben gekregen als de Russen. Ook in Beijing verwacht men bloedserieus een Amerikaanse ‘’first strike’ kernaanval op hun land.

‘Nul bewustzijn en geen discussie’

Roberts benadrukt dat beide landen afzonderlijk de VS kunnen vernietigen, en als ze dit samen doen, er van heel Amerika en heel Europa niets anders overblijft dan één grote zwarte asvlakte. Waarom staat er dan niet één politicus of andere gezaghebbende persoon in het Westen op om de roekeloze onverantwoordelijkheid van Washington (en Brussel) aan de kaak te stellen, omdat zij zo opzichtig en brutaal een preventieve Russische-Chineze nucleaire verrassingsaanval op ons uitlokken?

Is de gewone Amerikaanse en Europese bevolking soms net zo onverschillig en onbenullig geworden als de leiders die ze via nep-democratische verkiezingen hebben gekozen? Of denkt u écht dat de Russen en Chinezen lijdzaam afwachten totdat ze door Amerikaanse kernwapens worden geraakt?

‘Ik steunde Trump, omdat hij, in tegenstelling tot Hillary, zei dat hij de banden met Rusland zou normaliseren. In plaats daarvan heeft hij de spanningen tussen de kernmachten vergroot. Niets is onverantwoordelijker of gevaarlijker. We bevinden ons op dit moment in de meest gevaarlijke situatie van mijn hele leven, en er is NUL BEWUSTZIJN EN GEEN DISCUSSIE OVER!’ vervolgt Roberts.

Westerse propagandamedia mede schuldig aan komende kernoorlog

Nochtans heeft de Russische president Vladimir Putin het Westen de afgelopen jaren meerdere malen gewaarschuwd. Tijdens een persconferentie hield hij de Westerse propagandamedia wegens hun constante leugenachtige berichtgeving mede verantwoordelijk voor de sneltreinvaart waarmee het Westen de wereld op een kernoorlog afstuurt. ‘Ik waarschuw en waarschuw, maar niemand luistert! Hoe kan ik tot jullie doordringen?’ waren de woorden van een bijna wanhopige Putin.

Roberts: ‘Misschien zullen de idioten pas luisteren als er paddenstoelwolken boven Washington en New York verschijnen, en Europa ophoudt te bestaan – want dat zal er gebeuren als de dik betaalde vazallen in Europa –zoals verlangd wordt door Washington- doorgaan met de confrontatie zoeken met Rusland.’

De voormalige Reagan official schrijft al jaren over de reactie van de Chinese overheid op de Amerikaanse kernaanval plannen. De Chinezen lieten zien hoe hun onderzeeërs de Amerikaanse Westkust zullen verschroeien, en hun intercontinentale raketten de rest van het land zullen vernietigen. ‘Maar er kwam geen reactie. De doofpot was niet nodig, want noch Washington, noch de ‘presstitutes’, noch het internet besteedden er aandacht aan. Dit is totale onverschilligheid tot in de duizendste graad.’

‘In Amerika en zijn onderdanige, op hun knieën kruipende vazalstaten, wordt nooit over de informatie bericht, dus hoeft het ook niet de doofpot in.’

‘Washington is het allergrootste kwaad’

Als iemand ervan overtuigd is dat een ander hem wil vermoorden, dan is de kans groot dat zo iemand die ander eerst vermoordt, om zo zijn eigen leven te redden. Een regering zoals in Washington –die in Brussel kunnen we amper een regering noemen, want daar doet men enkel wat Washington beveelt- die kernmachten zoals Rusland en China ervan overtuigt dat ze het doelwit worden van een nucleaire aanval, heeft geen enkel respect voor het leven van zijn eigen burgers, noch voor dat van alle andere volken, noch voor al het leven op Aarde.

‘Zo’n regering is onpeilbaar kwaadaardig,’ aldus Roberts. ‘En dat geldt ook voor de mediahoeren en de Europese, Canadese, Australische en Japanse vazalstaten die ten koste van hun eigen burgers Washington dienen.’

‘Russen en Chinezen overtuigd: het is zij of wij’

Tot slot geeft Roberts nogmaals een zeer ernstige waarschuwing aan zijn lezers: ‘Ondanks al hun pogingen om het niet te geloven, realiseren de Russische en Chinese leiders eindelijk -en veel te laat- dat Washington het allergrootste kwaad is, en de agent van Satan. Daarom heeft het Satanische kwaad dat over het Westen heerst maar één enkele keuze overgelaten voor Rusland en China: het is zij of wij.’ (1)

Absolute waanzin, ook in Den Haag

Ondertussen, in Den Haag, beramen een psychopathische communist genaamd Jesse Klaver, een narcistische demagoog Alexander Pechtold, en een immer lachende opportunistische leugenaar genaamd Mark Rutte plannen om in een volgende regering tientallen miljarden euro’s van de samenleving te stelen om duizenden windmolens te bouwen, die de uitstoot van een volstrekt ongevaarlijk en voor al het menselijk leven zelfs broodnodig gas genaamd CO2 moeten stopzetten, zodat de opwarming van de Aarde met hooguit enkele duizendsten van één graad wordt verminderd.

Toekomstige generaties, ALS die er al ooit zullen komen, zullen deze krankzinnigen die pretenderen onze leiders te zijn en die beweren ons naar een geweldige toekomst te sturen, verketteren om al hun onbeschrijflijke waanzin, en zich onthutst afvragen hoe het toch kon dat complete volken –inclusief wij Nederlanders- zich willoos en ongeïnteresseerd door hen naar de absolute ondergang lieten leiden.

Als u in de Randstad woont heeft u straks één groot ‘voordeel’: de nucleaire dood zal zo plotseling komen, dat velen van u er geen enkel besef van zullen hebben. Voor de meeste anderen is het slechts enkele seconden aftellen totdat de intense hitte en/of de schokgolf hen wegvaagt.

 

Xander

(1) Paul Craig Roberts

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum.

Reacties

Pagina12
Atina op 14-05-2017 01:08

Ik ben verzekerd van succesTegen brand en voor mijn leven Ik heb van alles maar geen tijd Ook niet voor heel even Ik moet aan mijn salaris denken En aan mijn relaties Maar liever weet ik wie jij bent Voordat het te laat is 

Doe maar 1982 

Johan op 14-05-2017 03:24

Al Market - http://alt-market.com/articles/3187-militant-leftists-are-more-an-annoyance-than-a-real-threat-to-liberty

Johan op 14-05-2017 04:04

 

 

Mensen. het maakt niet uit hoe het gaat, maar het gaat achteruit. Onze levens standaard gaat al jaren achteruit en dat gaat nog jaren door. Het maakt niet of Le Penn of Macron aan de leiding is. Of Merkel of de AFD. Of Rutte of Wilders of wat dan ook. Onze welvaart is sinds 2008 al aan het dalen en gaat nog meer dalen Hervorming van systemen is altijd negatief en participatie is een verantwoodelijkheid belegd op de maatschappij.

De toekomst is hoe dan ook meer honger, ziektes, zoek het maar uit, geef meer aan humanitaire fondsen, minimale kinderen ect !!.

Dit komt omdat wij zijn geleerd om slaaf te zijn van het systeem. En afhankelijk zijn hiervan. Van kinds af aan.

De realiteit is dat wij moeten inmengen met migranten. Wij zullen niet voortplanten als westerse blanke racisten. Simpel feit is dat wij geen kinderen voortplanten. Of niet genoeg om de dit tegen te gaan.

Je moet je erbij neerleggen dat ons tijdperk voorbij is van blanke meerderheid en kolonisatie van overhand. Je ziet het met alles in de media.

Wij als blanke Nederlanders moeten het bijltje neerleggen voor de Christelijke geloofs overtuiging naar andere landen.

De tijd is voor de anti blank en anti christelijk geloof. Allebei de aspecten zijn uit den boze. Wij hebben hebben meer respect voor de slaven uit de oudgheid en de islam.  

Wij leveren kerken in voor een Inshallah restaurant.  Wij moeten niet hypocriet zijn als Nederlanders. Wij tolleren alles en alleen op social media kunnen wij onze mening geven. Wij gaan door totdat er niets meer over gaat van onze samenleving. De maatschappij hervormd tot een multiculturele samenleving geheerst door meer islam.

Dat is ook wat de Elite van deze wereld wil. Dat is de NWO inderdaad.

Je hoeft je dus ook niet te schamen hiervoor. Wat je wel moet doen is aanpassen aan de situatie om zo goed mogelijk hieruit te komen. Of gewoon mee te gaan met deze troep.

God wegen leiden in wegen waarvan jij niet eens denk dat mogelijk is. Ga altijd jezelf te rade.

Bas-ooka op 14-05-2017 04:09

De Chinezen zijn meer bang voor een oceanic blokkade die hun economie kan verlammen en de russen voor een verdere daling van de olieprijs. Noord Korea kan niemand wat schelen. Het land heeft simpelweg niets te bieden dan ellende dat door een blaffende hond 'bewaakt' wordt. En dan is er Nederland! Een in zich zelf gekeerd volkje dat volledig is gehersenspoeld door grauwe polder-politiek dat Nederland heeft 'verkocht' aan een groepje EU-Maoïsten in Brussel. Waar is het nederlandse goud gebleven? 2/3 van het nederlandse goud is opgegaan in rook na de Maastricht-treaty... 

Tom Hendrix op 14-05-2017 08:46

@goodmorning: 23.48. uur, op 13/5. Ik neem aan dat U de Bijbel bedoelt? Verder naar aanleiding van het artikel; zou ik zeggen: " Weest waakzaam", beste mensen. Of men het nu gelooft of niet. Waakzaamheid is altijd verstandiger dan wegkijken.

Henk op 14-05-2017 09:13

Liefde kan enkel verbinden als geestelijke waarheid daar aan ten grondslag ligt.

Helemaal mee eens! Die geestelijke waarheid te zoeken, daar gaat het om. Om van daaruit tot de liefde te komen.

Br@m op 14-05-2017 09:26

Landen als Rusland, Amerika en China zullen nooit kernwapens gebruiken. Vroeger konden elite en politici vluchen en zich verbergen voor conventionele wapens, met kernwapens gaat die vlieger niet op, dus dan gaan ze er zelf ook aan en dat weten ze. Als je alles geloofd wat hier geschreven wordt, kun je er beter vandaag nog uitstappen. En wat wij er van vinden doet er in de wereldpolitiek toch niet toe, dus ze moeten maar doen waar ze zin in hebben, het zal mijn tijd wel duren, ik maak me nergens druk om, dat heeft toch geen zin.

cefas op 14-05-2017 09:52

Liefde maakt soms blind, de Waarheid kennen en de werkelijkheid zien opent de ogen en leidt tot onderscheidingsvermogen wat keihard nodig is in deze misleide wereld.

Wakker Worden !!!!!!!!! op 14-05-2017 10:10

 

 • Belazeren is de definitie van regeren onder het Juk van de EUSSR !!!!

  En we worden werkelijk op alle fronten Vreselijk Bedonderd !!!!

  Bekijk filmpje in link en u durf weer te ademen 

  https://youtu.be/zR4kH5tpebY

Robie op 14-05-2017 10:20

@Een ander geluidJe snapt het niet helemaal denk ik.Gaat erom dat ze met al die radar installaties diep Rusland inkijken,ze overzien al bijna geheel hun luchtruim,en dat zit ze al niet lekker.vervolgens kunnen ze simpel de raketten uitwisselen voor kruisraketten,en daar mee kunnen ze de eerste slag uitdelen door alle vaste installaties te vernietigen.

(afweer raketten,halen ze weg ivm onderhoud en plaatsen kruisraketten terug,geen enkele satelliet of wat dan ook zal het  verschil kunnen zien.)Kruisraketten kan je moeilijk onderscheppen, juist omdat ze laag en  onder de radar door vliegen.
alleen de mobiele installaties kunnen ze wat moeilijker vernietigen,al zijn de meeste wel bekent waar ze rondhangen.Wat evt toch door de Rus/Chinees wel wordt gelanceerd kan weer door THAAD worden onderschept.
deze aantallen kunnen ze heel goed inschatten,en ook dus opvangen.Vervolgens zijn het wel oefeningen met x aantal manschappen,maar het materiaal blijft vaak achter.
(is ook vaak ook een show voor de Bühne om al het materiaal te verplaatsen.)
 
dat Montenegro bij de NAVO komt is alleen om de boel op spanning te zetten,het land heeft amper een leger en voegt totaal niets toe,ook is er geen enkele bedreiging voor ze vanuit buurlanden.
verder wordt op vliegvelden en havens alles gecontroleerd op evt radioactiviteit,ze komen niet eens ongemerkt de Bosporus door zonder dat duidelijk is wie wat aan boord heeft.
 
VS weet dat ze Rusland niet kunnen vernietigen,maar de Rus kan wel van de VS een glasplaat maken,
en juist met dit systeem kunnen ze niet alleen de eerste klap uitdelen ,maar ook een evt reactie onderscheppen.
daarom was dit ook via een verdrag verboden(zodat geen enkele partij een voordeel kan hebben van een First strike) ,maar nadat de VS dit zeer ver ontwikkeld had,hebben ze het verdrag hierover opgezegd.
 
Zeg nou zelf,vind je het niet een beetje vreemd,dat zoveel geld wordt gestopt in een systeem tegen landen waarvan duidelijk is dat ze zeker nog 20 jaar of langer geen ICBM of kruisraketten zullen hebben ??? Kijk maar naar Noord-Korea,die dingen komen amper van hun platvorm af,de V2 van Hitler had al meer succes.
 
dat Montenegro bij de NAVO komt is alleen om de boel op spanning te zetten,het land heeft amper een leger en voegt totaal niets toe,ook is er geen enkele bedreiging voor ze vanuit buurlanden.
verder wordt op vliegvelden en havens alles gecontroleerd op evt radioactiviteit,ze komen niet eens ongemerkt de Bosporus door zonder dat duidelijk is wie wat aan boord heeft.
 
VS weet dat ze Rusland niet kunnen vernietigen,maar de Rus kan wel van de VS een glasplaat maken,en juist zo kunnen ze niet alleen de eerste klap uitdelen ,maar ook een evt reactie onderscheppen.
daarom was dit systeem ook via een verdrag verboden(zodat geen enkele partij een voordeel kan hebben van een First strike) ,maar nadat de VS dit zeer ver ontwikkeld had,hebben ze het verdrag hierover opgezegd.
roodborst op 14-05-2017 11:54

Haya op 13.5 , waar haal je de nordic orions vandaan? Graag  nader uitleg , dank

Yerik op 14-05-2017 13:07

@ Rebellio op 13-05-2017 15:38 Ik heb jouw stukje nogmaals gelezen en nogmaals wil ik bij deze van mijn waardering laten blijken. Het mist velen aan dieper inzicht, zonder over mezelf te roemen want dat zij verre van mij. Het valt mij echter wel op dat C(c)ristenen die het niet dan alleen over 'liefde' hebben maar niet verder komen, ook niets weten van de Bedelingenleer, die mij veel helderheid heeft verschaft. Ik weet niet of jij daarvan kennis hebt, maar je zit ongetwijfeld in dezelfde gedachtenwereld en op hetzelfde spoor als ik.Wellicht is het goed dat je eens met toestemming van Xander een aparte overdenking aan dit onderwerp gaat schrijven!Ik ben van mening dat velen dat nodig hebben dan wel (onbewust) daaraan behoefte hebben.Hartelijke groet van Yerik.

 

Op het Geloofsforum is daar alle ruimte voor. Mod.

Een ander geluid op 14-05-2017 14:52

Robie op 14-05-2017 10:20

Niet al je argumenten snijden hout:

Met ieder radarsysteem kijk je in een ander land. Dus of daar wel of géén raketschild aan verbonden is, maakt voor de reikwijdte en het "zicht" helemaal niets uit. Een non-argument dus! Daarnaast heeft het westen AWACS vliegtuigen, die tot 400 km diep in andere landen meekijken. Verder zijn er nog de spionage-satellieten en supersonische spionagevliegtuigen. Afgelopen week landde de X37-B van het Amerikaanse leger na een geheime ruimtemissie van bijna 2 jaar...... Mij lijkt, dat men ook zonder de radar installaties van een raketschild al heel veel ziet in andere landen.

Dat je van een defensief raketschild een offensief systeem kunt maken, zoals door jou beschreven, daar heb je helemaal gelijk in ! Maar dan nog heb je géén first strike mogelijkheden, waarbij je de tegenstander kunt uitschakelen zonder zelf volledig vernietigd te worden. Met andere woorden MAD / Mutual Assured Destruction bestaat nog steeds. Jij staart je blind op de vaste silo's op land, waar Rusland er weinig van heeft, maar je hebt ook nog de SLBM's van onderzeeboten en de strategische bommenwerpers met kernwapens. Zoals gezegd; Rusland heeft niet zoveel vaste raketsilo's, maar veel meer mobiele lanceereenheden Topol-M. In je reactie zeg je eigenlijk zelf ook al, dat je met een first strike onmogelijk alle Topol-M mobiele lanceereenheden kunt uitschakelen. Ook zal je niet alle onderzeeboten met SLBM's kunnen uitschakelen. Dus ondanks een first strike, blijft er genoeg over wat een raketschild onmogelijk allermaal kan uitschakelen. Daarnaast beschikt een raketschild niet over een oneindige voorraad afweerraketten. Dus eerst een aantal aanvalsgolven (kort na elkaar) van raketten met een conventionele lading, gevolgd door een paar golven van een mix van conventioneel en nucleair door elkaar en je maakt ieder raketschild waardeloos. Alléén en daar komt de aap uit de mouw; dat wordt een hele dure zaak voor landen zoals Rusland en China..........      Dat lijkt me het werkelijke bezwaar !

De radioactieve besmetting en vernietiging door EMP van grote delen van de wereld vergeet je maar gemakshalve. Een volledige nucleaire oorlog kent géén winnaars...............!!!! Ook niet met een technische superioriteit van de USA.

Montenegro; landen zonder een noemenswaardig leger kunnen de boel niet op spanning zetten. Ook de toetreding van Andorra, San Marino, Liechtenstein en Monaco zullen de machtsverhoudingen in Europa niet veranderen ! Het enige wat nu niet meer kan, is dat Servië onbezonnen avonturen begint in Montenegro om toegang tot de Adriatische zee te verkrijgen.

Een ander geluid op 14-05-2017 16:04

Rexmundi op 13-05-2017 22:32

Sinds het uiteenvallen van de USSR, ziet de wereld er een beetje anders uit. Midden- en Oost-Europese landen accepteren geen orders meer uit Moskou. Het zijn nu soevereine staten, die zelfstandig hun eigen beslissingen kunnen én mogen maken. Daar hoeven zij dus niet vooraf toestemming aan Poetin voor te vragen.

Dat heet zelfbeschikkingsrecht !!! Hiervan gebruik te maken, kan niet weggezet worden als provocaties. U en gelijkgestemden zijn blijven steken in de oude USSR-retoriek. Net als Poetin overigens.

Robie op 14-05-2017 18:19

@Een ander geluid op 14-05-2017 14:52

Idd je snapt het niet.
Als ze aan AWAC genoeg zouden hebben,zouden ze niet andere radar installaties gebruiken,maar dat is het hem juist,AWACS komt tot 400 ver,dus elke doel kunnen ze tot op 400 km volgen en ook grond doelen.
deze radar komt stukken verder (je moet er ook niet in de buurt wonen want dat ding geeft een lading straling af daar zeg je u tegen)
Andere landen kunnen bv de VS niet geheel met radars afdekken,elke schip of vliegtuig word al ver ervoor onderschept.
Onderzeeërs worden gevolgd van het moment dat ze de haven uitlopen,dus dat geeft al een probleem,mobiele raket installaties kunnen juist weer gevolgd worden met deze radar,iets wat je niet met een AWAC kan doen omdat ze te dicht bij de luchtafweer komen.
en juist omdat dit spul heel dicht aan hun grens staat is de reactie tijd bijna tot nul gebracht,je kan tenslotte niet zien of het een afweer raket is of een kruisraket.
en met de radar kunnen ze de evt bijsturen  en het doel actief volgen. want waar deze mobiele installaties hun basis hebben is over het algemeen bekent,nu moeten ze het doel alleen te volgen.
ook kunnen ze met deze radars de boel goed verstoren.
dus geen wonder dat het ze niet lekker zit,het is niet meer in evenwicht.
Russen wilden evt samenwerken om dit systeem op te zetten,maar werd meteen afgewezen door de Vs.
de smoes was Noord-Korea,maar waarom plaatsen ze nu plots zo een systeem  in Japan en Zuid Korea als dit al hier staat,in de perzische golf hebben ze juist een aantal  AEGIS schepen liggen om een evt aanval vanuit Iran te onderscheppen.???
dus waar is deze in Europa dan voor ???
 
ps
"Midden- en Oost-Europese landen accepteren geen orders meer uit Moskou" maar de nieuwe broodheren roepen ook alsmaar weer weerstand op.en ga a.u.b. niet over " zelfbeschikkingsrecht" beginnen wat daar heeft de NAVO/EU al helemaal niets mee,wat je al kan zien aan Servie,Libie,of elk land die niet wil meewerken aan die plannen van Brussel,word meteen gedreigd met maatregelen.
Net als Pakistan die geen VS vluchten over hun land wilden,(ivm de oorlog in Afganistan)werd meteen duidelijk gemaakt dat ze net zo naar het steentijdperk zouden worden gebombardeerd als ze niet meewerken.Eigen woorden van President Musharraf .
Een ander geluid op 14-05-2017 22:19

Robie op 14-05-2017 18:19

AUB nu wel goed lezen. Dan trek je tenminste niet de verkeerde conclusies !!! 

Het punt dat ik maakte, is dat het radarsysteem met het zeer grote bereik niet afhankelijk is van een "raketschild". Het bestaat en kan dus met of zonder raketschild even ver in Rusland "kijken". Jammer, dat de Russen dat vervelend vinden. Overigens kan dat "super"-inkijkje alléén vanaf de Europese kant en de Koreaanse kant. Het bestrijkt absoluut niet héél Rusland. Rusland op haar beurt heeft vergelijkbare radarsystemen en kijkt dus net zover Europa, Korea en Alaska in. Dat ze daarmee niet continentaal USA kunnen bestrijken, snap ik. Dat inkoppertje kan je je besparen. Voor dat doel heeft Rusland voldoende spionage-satellieten.

Rusland van Oostgrens tot Westgrens bedraagt 8.000 km. Met dit soort super-radars opgesteld in oost-Europa (Polen/Roemenië) en Korea krijg je echt geen totaalbeeld over 8000 km x 3000 km (Noord- tot Zuid-grens). In Centraal-Azië heeft de USA nergens dit soort radar opgesteld. Dus het in de gaten houden van alle Topol-M eenheden gaat niet zo gemakkelijk als jij suggereert. Daarnaast heeft het grootste land ter wereld heel veel bergketens en hoogvlakten, waar je gangenstelsels kunt aanleggen. Over honderden kilometers kan men daar naar believen mobiele lanceereenheden in- en uitrijden. Onderzeeërs idem. Je kunt ze vanaf de haven proberen te volgen, maar de Russische marine zal genoeg trucs kennen om in de grote oceanen voor een paar maanden te "verdwijnen". 

Rusland heeft 7000 kernkoppen. Het volgen van alle mobiele lanceereenheden en onderzeeërs ziet er achter jouw computer wat gemakkelijker uit dan het in werkelijkheid is. Ook als je er 6900 kan traceren, wil dat niet zeggen dat je er 6900 kunt uitschakelen. Zelfs als dat mocht lukken, hebben 100 Amerikaanse steden en 70 miljoen inwoners een groot probleem...............

Dat je niet met een (potentiële) vijand een gezamelijk systeem wilt opzetten, vind ik heel begrijpelijk. Dat is net zo belachelijk als Rusland NAVO-lid te maken. Verdiep je eens in het paard van Troje.

Het vermeende Amerikaanse nucleaire overwicht doet nog steeds niets af aan MAD / Mutual Assured Destruction. Het vermeende verstoorde evenwicht óók niet. Dat heb ik je nu al 2x uitvoerig uitgelegd, maar het wil blijkbaar niet landen bij je.

Daarom ga ik even een stapje terug voor je. Focus je even op 7000 Russische kernkoppen en 6800 Amerikaanse = 13.800 kernkoppen, waaronder waterstofbommen (1000 x krachtiger....). OK een waterstofbom geeft minder radioactiviteit, maar is wel 1000 x krachtiger..... Hoe denk jij dat de wereld er uit ziet na een first strike????? Hoe zit het met de radio-actieve besmetting in Noord-Amerika - Europa en heel Rusland???

Snap je het nu??? China heeft maar 260 kernkoppen en maakt zich totaal niet druk om 6800 US kernkoppen. Laat staan om die van de UK, Frankrijk, Pakistan en India. Waarom niet? Omdat die wél snappen dat 260 kernkoppen ruim voldoende zijn om iedere atoomaanval met gelijke munt terug te betalen. OK; ze sputteren een beetje met THAAD in Zuid-Korea, maar ze maken er niet zo'n drama van als in Moskou.

NAVO staat bij de voormalige Oost-Europese USSR-vazalstaten & ex Ex-Sovjetrepublieken, die nu NAVO-lid zijn, absoluut niet ter discussie. Ook niet bij de grote meerderheid van hun bevolking ! Hooguit bij een paar oude en verstokte communisten. En in de Baltische Staten uiteraard bij veel etnische Russen. Die vormen een minderheid en zijn daarom niet representatief. Bij iedere stemming / referendum worden ze weggestemd. Servië, Libië en Pakistan zijn géén lid van de NAVO. Dus hier vergelijk je appels met peren. Overigens zou het me niets verbazen als Erdogan op enig moment vertrekt uit de NAVO. Dan gaat de NAVO Turkije heus niet platbombarderen. Hij zal dan hoogstens de sancties krijgen, die hij nu al verdient en had moeten krijgen. 

Ook Pakistan wordt nog steeds met fluwelen handschoentjes aangepakt. De Taliban is door Pakistan gecreëerd. Wordt nog steeds door de Pakistaanse geheime dienst getraind, bewapend en beschermd. Wat Afghanistan betreft, is Pakistan meer een onderdeel van het probleem, dan van de oplossing. Of Pakistan heeft een dubbele agenda of ze hebben een belangrijk deel van hun geheime dienst niet onder controle. Misschien wel beide. Net zo'n onbetrouwbare en niet loyale bondgenoot als Turkije. Met een andere opstelling van Pakistan was de Taliban als beweging allang verdwenen. 

Rebellio op 15-05-2017 11:13

@Willy, zie mijn reactie op het geloofsforum.

Qromwel op 15-05-2017 12:12

Niet alle atoom mogendheden beschikken over voldoende transportmiddelen het zaakje te bestemder plaatse af te leveren.

Jose op 15-05-2017 13:02

Maak je niet druk,,,t komt zoals het komt en uiteindelijk verander je er niks meer aan,daarvoor is het te laat...de kunst nu is om vooruit te zien,nog steeds is het zo wie vooruitziet regeerd,wie vooruitkijkt heefd voordeel behaald ,verhuis nu het nog kan en ga weg uit deze lage landen voor het niet meer kan,dit deel van Europa is verdoemd tot strijdtoneel als voorbeeld voor alle anderen,Parijs, Brussel Amsterdam ,Rotterdam en velen anderen zullen deel uit gaan maken van datgene lang geleden voorspeld is.Maar vergeet ook Zwitserland niet of Rome die zal als eerste branden daar Rome, symbool staat voor de crhistenen zal deze stad als eerste vallen.Na Rome de rest van ons oude Europa.Arrabollandia wordt het nieuwe Nederland.

Ik geloof niet in pech,ik geloof dat dingen gaan met een reden,en heb me al jaren geergerd aan de lakse manier van doen en denken van de grootste groep nederlanders die vannuit hun veilige zeepbel alles maar tolereerden zonder zelf aktief ergens in betrokken te geraken.Nu te laat en wordt jij opgejaagd als een wild dier,verlies jij beetje voor beetje je recht van bestaan,en je vrijheid.We zullen onszelf maar herinneren als een stelletje loosers die niet de ballen hadden om er te zijn toen t nodig was,en accepteren dat Nederland en europa niet meer of minder zijn dan de nieuwe paradijsen voor alle anders denkenden die hier binnenstromen en  als helden onthaald worden ,en dit land in de komende 15 jaar totaat veranderen gaan naar een islamitische butien staat.

Blijf lekker in je veilige zeepbel en kijk het elke dan op afstand aan,doe vooral helemaal niks en hoop op betere tijden ,maar klaag verder ook niet .

Qromwel op 15-05-2017 13:59

Vergeet de papadagen niet.

Qromwel op 15-05-2017 14:00
Johan op 14-05-2017 04:04: De Toekomst is Zijn Wederkomst.
Qromwel op 15-05-2017 15:42

"en Europa ophoudt te bestaan." Doet me denken aan een boek van Hans Helmuth Kirst. "Keiner kommt davon". "Niemand ontspringt de dans", of "De Laatste dagen van Europa".

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl