Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Rusland: ‘Absolute onzin’ dat Trump geheime Israëlische info naar ons gelekt heeft

Westerse publiek opnieuw misleid met schaamteloze propaganda reguliere media – Media zwijgen echter als het graf over moord op Democratische official die tienduizenden emails aan WikiLeaks doorspeelde

 
Het échte nieuws, namelijk dat het onderzoek naar de moord op de Democratische official Seth Rich, die tienduizenden emails aan WikiLeaks doorspeelde, door hogerhand werd geblokkeerd, zult u in de reguliere propagandamedia niet te lezen krijgen, omdat daarmee het door hen blindelings aanbeden kamp Obama-Clinton in een negatief daglicht kan komen te staan.

Het Kremlin heeft de sensationele berichten in de Westerse en Israëlische media dat Trump geheime informatie over Israëlische afluistertechnologie aan de Russische minister van BuZa Lavrov zou hebben gelekt, ‘absolute onzin. Wat een nonsens, dit is niet eens een ontkenning waard,’ aldus Putins woordvoerder Dmitry Peskov. Dat de Russen vermoedelijk gelijk hebben blijkt wel als we naar de ‘bron’ kijken: wéér de linkse Washington Post, dat van meet af aan extreem anti-Trump en pro-Hillary is geweest, en dat zich voor de zoveelste schaamteloze keer beroept op ‘anonieme’ officials.

 

Maria Zakharova, woordvoerder van het Russische minister van Buitenlandse Zaken, reageerde op haar Facebook dat het lezen van de Amerikaanse media inmiddels ‘ongezond’ en ‘gevaarlijk’ moet worden genoemd. Zakharova had een paar dagen vóórdat het gebeurde al gewaarschuwd dat er opnieuw een complotverhaal in de media zat aan te komen naar aanleiding van de ontmoeting tussen Trump en Lavrov. En ze kreeg gelijk.

Bestaan Israëlische afluistertechnologie gelekt?

Volgens Israëlische inlichtingenspecialisten heeft Trump het bestaan van geheime Israëlische technologie om ongemerkt de communicatie van legers tijdens militaire operaties in het buitenland af te luisteren en te verstoren, onthuld. (2)

De Israëliërs nemen het hoog op, maar vooralsnog lijkt er van een mug een olifant gemaakt te worden, want wat moeten de Russen met die info, als die Israëlische technologie inderdaad geen enkel spoor nalaat –en het bestaan ervan dus niet geverifieerd kan worden- , en Trump ze ongetwijfeld niet heeft willen en kunnen uitleggen hoe dat geheime systeem werkt?

Trump heeft recht om info naar eigen goeddunken vrij te geven

President Trump zei dat hij ‘het absolute recht’ heeft om informatie over de strijd tegen ISIS en over de veiligheid van het internationale luchtvaartverkeer met de Russen te bespreken. De Washington Post gaf dat overigens zelf feitelijk eveneens toe: ‘Als president heeft Trump brede autoriteit om overheidsgeheimen vrij te geven, waardoor het onwaarschijnlijk is dat hij de wet heeft overtreden.’

Niettemin gaat de heksenjacht tegen Trump gewoon door, en nemen de Nederlandse media, vrijwel allemaal blindelingse Washington Post volgelingen, het nepnieuws gretig over.

Echt nieuws over moord op Democratische official komt niet in media

Wat verder níet in de media komt, maar wat wél onderbouwd kan worden met harde feiten, is het onderzoek naar de verdachte dood van Seth Rich in 2016. Rich, official van de Democratische Partij, blijkt zo goed als zeker te zijn vermoord vanwege het feit dat hij tienduizenden emails van de partij –met bewijzen van onder andere grootschalige corruptie en verkiezingsfraude- aan WikiLeaks doorspeelde.

Rod Wheeler, de (oud) rechercheur moordzaken die het onderzoek doet zegt bovendien dat zijn voormalige bazen in Washington hem hebben meegedeeld dat ze van hogerhand (vermoedelijk de vorige regering Obama) het zeldzame bevel hebben gehad om het moordonderzoek stop te zetten.

Wheeler ontdekte tevens het bestaan van een corrupte georganiseerde misdadigersgroep die vermoedelijk verantwoordelijk is voor meer ‘ongelukkige sterfvallen’ zoals Rich. Dat de criminelen in opdracht van de Democraten handelen is (nog) niet bewezen, maar lijkt gezien de –ook op deze site vaker besproken- enorm lange lijst mensen die op verdachte wijze om het leven kwamen nadat ze hadden aangekondigd om bepaalde informatie over de Clintons naar buiten te brengen, behoorlijk plausibel. (3)

Maar al dit echte nieuws is niet interessant voor de NOS, NU.nl, de Volkskrant, en noem maar op, want daarmee zou het door hen blindelings, bijna obsessief aanbeden kamp Obama-Clinton in een negatief daglicht kunnen komen te staan. In plaats daarvan worden de zoveelste serie volledig uit te lucht gegrepen beschuldigingen aan het adres van Trump en de Russen enorm opgeblazen.


Xander

(1) Infowars
(2) DEBKA
(3) Infowars

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum.

Reacties

Lee op 17-05-2017 06:16

Horen zien en zwijgen is het devies, zoveel is wel duidelijk.

roodborst op 17-05-2017 06:51

Het schijnt dat er genoeg  zombies rond lopen die dit geloven . Sorry , maar speciaal in Holland geloof 80 % van de bevolking wat er in de media verteld wordt . Er is niets overgebleven van het nuchtere karakter van de Hollander .  Er wie is de schuld: de regeringen van de laatse  70 jaar . En hoe : door de vele gratis sociale  voorzieningen  wat de mensen lui gemaakt heb .                  o ja , als men maar een smart mobiletje hebben , dan Iis alles zoooooo goed .  What een stommelingen 

Groetjes uit Australia .

Niptob op 17-05-2017 07:42

Ik ben zooo klaar met alle MSM. Ze nemen alle "neuws" artikelen over uit de VS en gooien daar nog eens hun eigen mening overheen. Wanneer Clinton en Podesta eindelijk eens eerlijk onderzocht gaan worden en Hillery (kan niet anders dan) schuldig bevonden wordt dan staat  niet alleen het hele glibberlinks op zijn achterste poten maar dan hebben we grote kans dat het moeras geleegd kan worden...

 

Er moeten koppen rollen om nu eens een eerlijk systeem te maken van dat afschuwelijke Amerikaanse gemanipuleer. Ik wacht hier al op sinds de moord op JFK...

Kees op 17-05-2017 10:03

Als hij de info had verzwegen was het ook niet goed.

johny op 17-05-2017 11:09

Tracht eens aan de weet te komen welke ieders lievelingsdessert van de vorige regeringsclub is. Doe er gerust een  toetje bij want ze hebben dat dubbel en dik verdiend. En vergeet de hoofdredacteurs van de kranten en de tv-zenders niet.

pluto op 17-05-2017 11:10

storm in een glas water.Het is een positief gebaar naar rusland om informatie dat van belang is te delen. Laten wij hopen dat het omgekeerd ook zo mag wezen. De reactie"s van de pers, ook de nederlandse, is ronduit beschamend.De ned pers trekt alles uit de kast om trump maximaal te beschadigen.Ik denk dat nederland genoeg problemen heeft om naar te kijken, de op 1 na grootste partij wordt volledig buitenspel gezet, onze democratie houdt op te bestaan.Men weigert de keuze van de kiezer uit te voeren.

willy op 17-05-2017 11:25

Ik denk persoonlijk dat de President van de VS geheime info mag en zelfs moet delen met bevriende landen ik snap totaal niet waar men zich druk over maakt dat deden toch alle presidenten? De democraten zijn nog steeds niet van hun verlies verlost en sturen indianenverhalen de wereld rond . Alle geheime diensten over de wereld wisselen informatie met bevriende landen alleen wat uiterst top secret is blijft  op de desk van de CIA liggen en dat kan en mag een president niet bekendmaken dat is juist maar hier was de info gewoon over daesh en dat zijn geen supergeheimen meer ! Shalom

Lucie op 17-05-2017 12:17

Kotsmisselijk wordt je van die liegende Yankies.Lijkt Den Haag wel.

Infidel4U op 17-05-2017 12:50

Des te belangrijker wordt het om in onze eigen omgeving zoveel mogelijk mensen te wijzen op de handelswijze van de mainstream media. Wijs ze op de eenzijdige berichtgeving, het totaal ontbreken van onafhankelijke nieuwsgaring, het continue Trump bashen en de regressief linkse wurggreep op de informatiestromen van de afgelopen decennia. Vertel ze over de indoctrinatie van ons en onze kinderen door regressief links de afgelopen decennia en de groeiende maatschappelijke problemen als immigratie en integratie waartoe dit heeft geleid. Achter je computer kun je niks veranderen, het is als preken voor eigen parochie. Of laten zien hoe goed je het dóór hebt. Door gesprekken met anderen aan te gaan kunnen we misschien bijdragen aan een bewustwordingsproces, als het nog niet te laat is.. Maar reken op weerstand, want niemand vind het fijn uit een droomwereld te worden gewekt en de lelijke werkelijkheid onder ogen te moeten zien, haha!

Een ander geluid op 17-05-2017 14:07

Wat men Trump wél kan verwijten, is dat hij het media-spel zéér onhandig speelt. En dat is vrij mild uitgedrukt. Het patroon sinds zijn aantreden; er wordt gelekt naar de pers, de officials en woordvoerders van Trump ontkennen het verhaal in alle toonaarden en kort daarop twittert Trump doodleuk het tegenovergestelde van wat zijn officials en woordvoerders zeiden. Ik kan me heel goed voorstellen, dat de Republikeinen en de kring rond Trump door hem zelf tot wanhoop gedreven worden. Deze president speelt het politieke spel niet slim en zijn vertrouwelingen hebben een dagtaak aan "damage control" (schadebeperking). Op deze wijze zaagt Trump zelf aan de poten van zijn eigen stoel. Zijn tegenstanders stellen zijn geloofwaardigheid in twijfel en Trump geeft ze hiervoor zelf iedere dag weer voldoende munitie. 

In plaats van ach en wee te roepen over die verwerpelijke linkse pers, kunnen de adviseurs van Trump beter een goed communicatieplan opstellen. Het is te hopen, dat iemand van wie hij het aan wil nemen..... hem eens een spiegel voorhoudt, zodat hij hele basale valkuilen weet te vermijden. Wat er nu gebeurt, is de tegenstander verwijten dat hij van de mogelijkheid gebruikt maakt om voor open doel te scoren.

Trump en zijn team zullen moeten leren het spel slimmer te spelen. Anders worden ze iedere dag voor aap gezet ! Voor de goede orde; Trump heeft in de USA ook mijn voorkeur, maar hij gedraagt zich als een domme hork.

willy op 17-05-2017 14:54

@Een ander geluid : Deze Trump kent niets van politiek en hoe men politiek moet handelen als hij zo doorgaat zal hij verplicht worden om af te treden maar of daar een absolute meerderheid voor is blijkt niet duidelijk te zijn en het is zo dat als hij geheime informatie heeft gelekt aan de Russen die een verbond vormen met Turkije en Iran en Syrie dan is dat heel nadelig voor Israel waar men nu langzaam een Trumpfobie aan het ontwikkelen is en deze week nog komt hij er op bezoek !! Shalom

Dewevoga op 17-05-2017 14:59

@een ander geluid

Of hij speelt het slim, hij speelt de "lekkers" en media tegen elkaar uit. E meeste globale media zijn in handen van enkele media magnaten. Overal hetzelfde nieuws alleen met wat andere woorden. 

Dewevoga op 17-05-2017 15:08

@roodborst

Ik lees ook nog wel eens berichten over Australie en daar is ook niet alles koek en ei. Ook Australië heeft inmiddels dhimmi rechters. Het grote probleem is dat niemand Het probleem durft te benoemen, de NWO die de islam gebruikt om wereldwijde onrust te zaaien. 

Tom Hendrix op 17-05-2017 15:20

@Infidel4U: 12.50. uur. Met U eens.

JP op 17-05-2017 15:39

De afgelopen jaren volg ik enkel het MSM nieuws om feitelijke gebeurtenissen. De waarde-oordelen die daarbij gegeven worden, daar druipt de leugen overduidelijk vanaf. TV kijk ik spoorzaam en zeer selectief, ik kan mijn tijd wel beter benutten. Het kost veel tijd en energie om juist de vele onwaarheden welke ons van jongstaf ingelepeld worden te ont-leren, maar dat voelt wel een stuk beter. Onze samenleving lijkt echter hopeloos verloren doordat wij aan de ratten overgeleverd zijn. Het is triest, terwijl ons alles ter beschikking staat om het op deze bol tot een paradijs te maken.

henk Boskamp op 17-05-2017 16:24

Ik denk dat Putin van zijn stoel afviel toen hij er achter kwam dat buitenlandse veiligheidsdiensten doen afluisteren en daar zelfs technologie voor ontwikkelen!

Denk eerder dat Israël en Trump een fittie faken zodat Trump op de komende moslimconferentie rustig los kan gaan op de radicale islam zonder dat hij direct word uitgemaakt voor "jodenvriend". De democraten probeerden iets te forceren, Trump en Israël maken er gebruik van. Over een maand hoor je niemand meer over die 'ruzie' maar gaat het onderzoek tegen de democraten gewoon door...

henk Boskamp op 17-05-2017 16:29

@willy op 17-05-2017 14:54

Trump is de lakei van Israël, de senatoren zijn voor Israël... en stemmen niet tegen Israël.

Denk dat Trump het wel uitzingt.

Een ander geluid op 17-05-2017 16:33

Dewevoga op 17-05-2017 14:59

Degenen die lekken, hebben als doel Trump in diskrediet te brengen. De MSM idem. Beide groepen worden dus niet tegen elkaar uitgespeeld. De "lekkers" geven het voorzetje, de MSM scoort ! De enigen die tegen elkaar uitgespeeld worden, zijn Trump en zijn team / officials. Ik zie de winst voor Trump absoluut niet !!!

Het enige wat hij bereikt, is dat de mensen die in hem geloven gaan twijfelen ! 

Een ander geluid op 17-05-2017 16:52

willy op 17-05-2017 14:54

Niets van de politiek kennen, is niet het grootste probleem. Trump lijkt me te eigenzinnig om zich iets van de politieke mores aan te trekken. Iemand die zo'n groot zakenimperium uit de grond gestampt heeft, zou eigenlijk heel goed moeten weten hoe het spelletje gespeeld moet worden. Iemand wiens succes hem naar het hoofd is gestegen, verliest het contact met de werkelijkheid. We leven niet meer in de tijd van de absolute monarchieën (l'état cest moi / de staat, dat ben ik). Iemand die geen goede raad accepteert van zijn team c.q. geen tegenspraak duldt, is in het hoogste ambt ter wereld een gevaar voor zichzelf en helaas ook voor zijn land en de wereld....... Shalom

JP op 17-05-2017 16:52

Het zijn kinderlijk eenvoudige spelletjes waarvan de critici van Trump zich bedienen. Alles wat Trump goed doet wordt over gezwegen, al het overige is niet goed of deugt niet, of had hij anders moeten doen. Zij gaan turven tot voor hen "de maat" vol is. (Moet je horen wat hij nu weer gedaan heeft.....erg he). Het is simpel: Zelfs veel reageerders op deze site trappen erin. Het is simpel: "Trump kan niets goed doen" in de ogen van zijn critici (ook MSM dus).

Gijs Meulenmeesters op 17-05-2017 17:33

als je het laatste jaar alles gevolgt hebt over het bestrijden en bevoorraden van IS dan heb je op internet voornamelijk gelezen dat sinds de russen het heft in handen hebben genomen er meer IS is bestreden met succes, dan de tijd dat USA dit probeerde te doen. Er zit een groot verschil in bestrijden of bevoorraden via een omweg

Lodewijk op 17-05-2017 17:53

Niet gepubliceerd vanwege auteursrechten, zie siteregels. Mod.

who gives op 17-05-2017 18:14

Als Trump dit gelekt heeft is het een keiharde hufter! Comey liet die ook al nodeloos vallen, die onderzocht notabene Hillary case eerst in zijn voordeel dan mag het natuurlijk wel, later als Rusland connectie wordt onderzocht is het gelijk basta! Zo ga je niet met mensen om!

Lodewijk op 17-05-2017 18:34

Breitbart: "Vladimir Poetin: Rusland Kan Bewijzen Dat Donald Trump Geen Geheime Intel Aan Dipomaten Gaf"

"Vladimir Putin: Russia Can Prove Donald Trump Did Not Give Classified Intel to Diplomats" https://tinyurl.com/ksp8qc8

Op RT waar staat dat Poetin gereed is om het rapport van de Trump/Lavrov gesprek in het Witte Huis openbaar te maken.

"Putin ready to provide records of Trump-Lavrov talks to prove no secrets were leaked" https://www.rt.com/news/388673-putin-schizophrenia-trump-lavrov-leak/

Hij zei dat er een schizofrenie situatie is ontstaan in de VS. 

Visserman op 17-05-2017 18:59

Of topic;toch nog een goed woordje over de nieuwe Franse president Macron Hij wil de Palestijnse staat niet erkennen maar hecht meer waarde aan de banden aanhalen met Israël 

Bron Israël today 

Maitreya op 17-05-2017 19:38

Misschien nuttig om dit er toch nog eens bij te sturen.

Chuckman: Recently, when I use my Google bookmark link for Russia’s Sputnik (formerly, RIA Novosti, The Voice of Russia), an informative and entertaining site I have checked for years, Google frequently inserts a warning page telling me that it is dangerous to proceed, a page which includes a button marked “Back to Safety,”ffort is made to change or repair anything.

Bron: Lees meer

 

https://chuckmanwords.wordpress.com/2017/01/12/john-chuckman-essay-of-wizards-and-washington-and-the-dreary-unrelenting-reality-of-american-politics-a-raw-and-sometimes-darkly-comic-survey-of-americas-treacherous-political-terrain/

Stan op 17-05-2017 19:52

Goed om te lezen dat Poetin en Trump het goed met elkaar kunnen vinden.Dit tot grote teleurstelling van de WOIII supporters met de Clintons als aangever.

jottum op 17-05-2017 20:03

Benieuwd of hongarije exit uit de eu zal aankondigen en wellicht wat oostbloklanden meeneemt nu brussel een nieuwe weg is ingestapt tegen dat land; voor de grote winstgevendheid van de banken hoeven ze alvast niet te blijven.

henk Boskamp op 17-05-2017 20:31

@who gives op 17-05-2017 18:14

Ik denk dat we nog niet het topje van de ijsberg hebben gezien qua vuiligheid over en weer.

Het ding met de Rusland-connectie is als je een leugen maar vaak genoeg blijft herhalen dan ga je er vanzelf in geloven. Als er niks is en je hebt de macht... dan had ik hem ook ontslagen. Laten we niet vergeten dat alle claims vanuit de democratische partij die de laatste tijd zijn gedaan zonder enig bewijs geuit.

Spyfromthesky op 17-05-2017 21:36

Vele weten niet dat Trump met America first eigenlijk niet de eerste was. Ook de beroemde Charles Lindbergh had een beweging die in 1940 ook werd opgeheven van America first.

Hoewel Trump zeer mogelijker wijs dit niet heeft aangehaald met een bedoeling, zijn er ook naast verschillen toch overeenkomsten tot de uitspraken en de beweging van America first van Charles Lindbergh.

Maar na Pearl Harbor veranderde de stelling van Charles Lindbergh en dat was het einde van die beweging. De feiten was dat Amerika destijd toch in de oorlog werd getrokken of zoals ook de ronde gaat dat Pearl Habor een vooropgezet plan was geweest zodat Amerika volgens de machthebbers in de oorlog betrokken zou worden. Want het was al duidelijk dat Amerika een supermacht moest gaan worden.

Het is moeilijk om Trump te volgen. Als hij bestaande orders die heersen omver zou willen gooien gelijk de vermoorde Kennedy, dan kunnen we een afloop raden. Als Trump dat niet van plan is, dan komt het moeilijke ervan om te beoordelen van al deze acties. En de snelheid van perikelen rondom Trump die lijken steeds toe te nemen.

Spyfromthesky

JP op 17-05-2017 21:41

Nu in de Telegraaf te lezen: In de Oostzee zijn twee Russische gevechtsvliegtuigen drie maal langs het marinefregat Zr. Ms. Evertsen gescheerd. "Hoe durven ze"? zou je toch zeggen, de brutaliteit. Maar..... eh, wat hebben wij daar eigenlijk te zoeken? 

roodborst op 18-05-2017 07:18

Dewevoca . Het meeste van wat je  hoord in de medea aangaande de negative dingen in australia is zoals je wel kan na gaan Fake  . Er gebeurd hier en daar wat  en daar wordt  een grote lucht bel van gemaakt bij de  medea. De mensen  van het midden oosten die naar australia willen komen hoeven dat niet te proberen zoals bij jullie . En bootjes mensen komen helemaal niet Australia binnen .zij moeten netjes emigratie aanvragen by de australische ambassade  in hun land  Zoals het hoort .verder is australia zo groot dat een beetje onrust niet zo op gemerkt wordt. Heerlijk he .

roodborst op 18-05-2017 07:46

Jp .de hollanders hebben daar niets te zoeken  in de oost zee .   Weer  een stuk Fake  nieuws van het erg linkse telegraaf blad 

Het is niet waard om deze krant te lezen.allemaal leugens. 

Een ander geluid op 18-05-2017 09:52

JP op 17-05-2017 21:41

Met wat topografische- en algemene kennis, is die vraag gemakkelijk te beantwoorden. Aan de Oostzee liggen ook de NAVO-partners: Estland, Letland, Litouwen, Polen, Duitsland en Denemarken. Daarnaast ook nog de EU-partners Zweden en Finland.

Ik heb al vaker gemerkt, dat uw opstelling nogal selectief is. U heeft zich in ieder geval nog nooit afgevraagd wat Russische gevechtsvliegtuigen en marineschepen in de Noordzee en het Kanaal doen. Het is nog altijd de Oostzee en niet de "Russische Zee" !!! Dat is precies wat de NAVO aanwezigheid daar duidelijk maken.

who gives op 18-05-2017 17:13

@Henk Boskamp;

Er zijn ook veel Republikeinen die weinig van Trump (meer) moeten hebben. Het enige wat goed was was Syrie even laten schrikken, mijn ervaring is dat een bron als Washington Post beter is dan bv Infowars. Infowars demoniseerde destijds Obama onterecht als antichrist iets wat ik in die tijd ook al doorhad dat dat overdreven was. Ik geloof wel degelijk dat de Russen de verkiezingen daar gehacked hebben, onlangs hebben ze het ook in Frankrijk geprobeerd.

Ik snap ook niet wat links of rechts hiermee te maken heeft, feiten zijn feiten ook voor Trump.

JP op 18-05-2017 17:18

@Een ander geluid op 18-05-2017 09:52 U merkt vaker op dat mijn opstelling nogal selectief is in uw ogen? Wordt ik geacht mij aan door een ander bedachte spelregels te houden? En vreemd dat u meent te weten wat ik mij wel of niet afvraag. U kent mij?

Een ander geluid op 18-05-2017 22:51

JP op 18-05-2017 17:18

Dit heeft niets met spelregels te maken. U meet gewoon met 2 maten !

Rom op 19-05-2017 03:20

Bevrijdindag en koningdag.Dit kun je geen muziek meer noemen,maar aanbidding van het beest(666)Je hebt er vadaag een nieuw virus (wereldwijd)bij gekregen:App edemie!

Lijkt/begint verdacht veel te lijken op het boek van George Orwell:The 1984

Rom op 19-05-2017 03:35

70 jaar atheistische/materialisme heeft de Russische volk ge demoraliseerd.Het zou mij niet verwonderen dat achter de schermen stiekum de coomunistische partij regeerd.

Hilarisch is dus,dat de Russiche wapen indusrie niet kan draaien zonder de toelevering van Europese bedrijven.Als je de Skander missiles bekijkt.De vracht wagens die deze raketten dragen zijn geleverd door Daimler.De besturingssystemen zijn geleverd door Orlikon enz enz enz Geld stinkt niet!!!!

Eva op 19-05-2017 23:08

Hoe is het toch mogelijk om geheime informatie door te spelen!! Dat mensen van dergelijke statuur zich niet voldoende bewust zijn van gevaarlijk spel,onbegrijpelijk.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl