HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Ramadan bloedbad: Christenen Egypte afgeslacht na weigeren bekering tot islam

Druppelsgewijze genocide’ op christenen door moslims  – ‘Europa reageert nog steeds met kaarsen en teddyberen, en stelt de vijand boven het eigen volk’ – Frankrijk 2016: 949 aanvallen op kerken, 96% gepleegd door moslims

 
Egyptische christenen treuren nadat hun familieleden en gezinnen bij het zoveelste islamitische bloedbad zijn vermoord.

De massamoord op de 29 christenen afgelopen vrijdag tijdens ramadan in Egypte door ISIS blijkt (weer) een religieus bloedbad te zijn geweest. De media berichtten dat de terroristen de bus met christelijke pelgrims onder vuur hadden genomen. In werkelijkheid werden de passagiers gedwongen uit te stappen. Vervolgens moesten ze hun geloof in het evangelie van Jezus Christus afzweren en zich bekeren tot de islam. Alle christenen weigerden, ook de kinderen, waarop ze één voor één door hun hoofd of keel werden geschoten.

 

Eerder dit jaar kwamen op Palmzondag 46 christenen om het leven tijdens twee bomaanslagen op Koptische kerken. Net als de aanslag van afgelopen vrijdag werden ook deze opgeëist door ISIS. De Egyptische luchtmacht bombardeerde als vergelding voor de aanslag enkele moslimterroristenkampen in de Sinaï woestijn.

‘Terroristen aanbidden niet God, maar de dood’

Paus Franciscus bad zondag op het St.Pietersplein dat God ‘deze moedige getuigen, deze martelaren, in Zijn vrede welkom heet, en de harten van de terroristen bekeert.’ Een dag eerder herhaalde hij zijn eerdere uitspraak dat er meer christelijke martelaren dan ooit eerder in de geschiedenis zijn. De statistieken geven hem gelijk; wereldwijd werden vorig jaar zo’n 90.000 christenen enkel vanwege hun geloof vermoord, in minstens 90% van alle gevallen door moslims.

‘Terroristen aanbidden niet God, ze aanbidden de dood,’ had president Donald Trump nog gezegd in zijn toespraak voor 55 leiders van de islamitische wereld eerder vorige week. Hij was de eerste president die de moslimlanden openlijk opriep om actief de radicalisering van hun onderdanen te bestrijden. ‘We hebben één doel dat alle bedenkingen overstijgt, en dat is de overwinning over het extremisme, en het bedwingen van de terroristische krachten.’ (1)

Christenen in bijna alle moslimlanden het doelwit

Die islamitische staten werken daar tot nu toe bepaald niet aan mee. Zo werd in Pakistan een bejaarde christen door de overheid beschuldigd van ‘godslastering’, omdat hij volgens de imam de Koran zou hebben beledigd. Daar staat in Pakistan de doodstraf op. De 106 moslims die in 2013 een compleet christelijke dorp hadden platgebrand werden ondanks 80 getuigenverklaringen echter vrijgesproken.

In de meeste moslimlanden, ook in de zogenaamd ‘gematigde’, worden voortdurend christenen vermoord, wat auteur-journalist Raymond Ibrahim een ‘druppelsgewijze genocide’ noemt. In het Egyptische Al-Arish, waar één van de genoemde bomaanslagen plaatsvond, werden dit jaar in nog geen maand tijd de volgende moorden gepleegd:

* 30 januari: Een 35 jarige christen wordt in zijn kleine winkel doodgeschoten door drie mannen, die vervolgens voor de ogen van zijn doodsbange vrouw en jonge zoon aan tafel gaan zitten en een zak chips openrukken;

* 13 februari: Een 57 jarige christen wordt doodgeschoten nadat hij probeert te voorkomen dat zijn jonge zoon op klaarlichte dag in een drukke straat wordt ontvoerd. De jongen is spoorloos verdwenen;

* 16 februari: Een 45 jarige christelijke leraar is aan het werk in zijn schoenwinkel als hij plompverloren wordt doodgeschoten door binnenkomende mannen;

* 17 februari: Een 40 jarige christelijke arts wordt in zijn auto tot stoppen gedwongen en vervolgens doodgeschoten. Hij laat een vrouw en twee kinderen achter;

* 22 februari: ISIS sympathisanten vermoorden een 65 jarige christen, en ontvoeren en martelen zijn 45 jarige zoon, waarna ze hem levend verbranden, en zijn overblijfselen bij een schoolplein dumpen;

* 23 februari: Een christelijke loodgieter wordt thuis voor de ogen van zijn vrouw en kinderen doodgeschoten.

De lijst voor alleen al Egypte, waar nog steeds zoveel Westerlingen argeloos op vakantie gaan, kan oneindig worden aangevuld.

In Pakistan worden talloze christelijke meisjes en jongens straffeloos verkracht door moslims, en kwamen bij de zoveelste bomaanslag 14 christenen om het leven; in West Afrika worden christelijke meisjes ontvoerd en gedwongen genitaal verminkt (‘besneden’); in de Centraal Afrikaanse Republiek en Congo worden kerken verwoest en christenen geterroriseerd en/of vermoord; in Iran en Soedan worden tientallen historische kerken vernietigd zonder dat de UNESCO er ook maar iets aan doet; Nigeria, waar al minstens 900 kerken zijn verwoest, is volgens de VS het ergste land om christen te zijn; de moslim die op nieuwjaarsdag het vuur opende in een Istanbulse nachtclub gaf toe dat hij zoveel mogelijk christenen wilde vermoorden....

Christenvervolgingen hebben ook Europa bereikt

Inmiddels hebben de christenvervolgingen ook ons eigen werelddeel bereikt. In Frankrijk, waar de grootste Europese moslimminderheid leeft, worden 90% van alle religieus gemotiveerde aanvallen uitgevoerd op christenen. Vorig jaar waren 949 kerken het doelwit van een aanval. De autoriteiten identificeerden 14 ‘mogelijke satanisten’ en 25 ‘anarchisten’. Alle overige werden heel politiek-correct niet benoemd, omdat ze door volgelingen van islam werden gepleegd. (2) (3)

Dit gebeurt ook dagelijks in zowel grote als kleinere Duitse steden en plaatsen. In Dülmen ging er in 2016 ‘geen dag voorbij’ zonder een aanval op christelijke symbolen zoals beelden. De daders: moslimmigranten, maar dat mag van de overheid niet door de politie en media worden geschreven.

De Italiaanse journalist Giulio Meotti concludeert dat Europa zich nog steeds niet realiseert dat de vele terreuraanslagen niet op zichzelf staan, maar onderdeel zijn van een oorlog die de islam tegen ons voert. ‘Maar klaarblijkelijk zijn we er nog steeds niet klaar voor om onze masochistische benadering, die de vijand boven ons eigen volk stelt, los te laten... We bestrijden malaria en honger in Afrika, maar strijden niet voor onze eigen beschaving? Hebben we het al opgegeven?... Blijven we terugvechten met kaarsen en teddyberen?’ (4)

Opzettelijk blootstellen aan vervolgingen is niet christelijk

Alle argeloze christenen in Nederland die nog steeds denken dat het binnenhalen van onbeperkte aantallen moslimmigranten met liedjes, cadeautjes en hugs de enige juiste ‘christelijke’ manier is, zouden eens naar al die landen moeten kijken waar moslims een steeds grotere groep worden en de baas worden, en vooral naar de vele honderdduizenden van hun broeders en zusters die alleen al in de afgelopen paar jaar werden vermoord vanwege hun geloof, en de miljoenen die dagelijks gebukt gaan onder discriminatie, racisme, onderdrukking en vervolgingen.

Nergens in de Bijbel staat dat je jezelf en je gezin opzettelijk moet blootstellen aan gevaar en vervolgingen. Het zo vaak misbruikte ‘hebt uw vijanden lief’ betekent niet dat u uw vrouw of dochter maar moet laten verkrachten zonder hen te beschermen, of uw huis, bezittingen en land maar moet overgeven aan iedereen die het maar wil pakken. In één van Zijn vele gelijkenissen gaf Jezus Christus zelf dit voorbeeld: ‘Maar weet dit: Als de heer des huizes geweten had, op welk uur de dief zou komen, hij zou in zijn huis niet hebben laten inbreken.’Xander

(1) Breitbart
(2) Gatestone Institute
(3) Breitbart
(4) Gatestone Institute

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
John van Dokkumburg op 30-05-2017 17:36

Maranatha voor allen die naar Hem uitzien !

Rebellio op 30-05-2017 18:38

@Wardje, laten we geloven dat God ons leidt om die ander tot betere mensen te maken zodat je de tekst van Sonja in een volgende gesprek beter van pas zal zijn.

In reactie op wat je schrijft @Tabris: Uiteindelijk zijn we allemaal zondaren, dat klopt. Maar het gaat verder dan dat: Romeinen 5 vers 8: “maar God betoont zijn liefde aan ons omdat, toen wij nog zondaars waren, Christus voor ons is gestorven.” Want we moeten wel geloven dat Christus is gestorven voor onze zonden. Is onwetenheid dan een excuus voor het steunen van iets dat slechte vruchten voortbrengt? Of eigenlijk: is onverschilligheid een strafbaar feit? Als je in Christus geloofd niet... maar ons iemand die zegt dat Christus niet is gestorven?

Wardje op 30-05-2017 19:08

De Villiers, verwijzing van 30/5 14:44 deze pagina .  Zie bij "Merkels CDU" op           http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/05/Merkels-CDU-in-2002-Nog-meer-immigratie-zal-burgeroorlog-veroorzaken?commented=yes&sp=no#comments  reactie  "Geheime Dienst" 30-05-2017 omstreeks of na 19u30

Wardje op 31-05-2017 00:18

@Rebellio 18:38.  Dank voor reactie en aansporing .  Je vraagt: "Is onwetenheid dan een excuus voor het steunen van iets dat slechte vruchten voortbrengt?"  Met al de voorgaande zinnen ben ik het eens , hoewel ik die niet tot uitdrukking gebracht heb in mijn reactie aan Tabris. Het verband van die zinnen met de vraag kan ik dan ook niet  goed vatten.  Wat objectief slecht en ernstig kwaad , mag nooit in belangrijke mate worden gesteund , die steun is inzichzelf ook objectief slecht . Propageren van abortus bijvoorbeeld , ook een huidige massale doding .     Onwetendheid doet er niet aan af dat het objectief slecht is en slecht blijft . Aangaande het subject , de handelende persoon ,  kunnen de zaken anders liggen .   Omstandigheden van het subject kunnen  een slechte handeling niet objectief minder slecht maken , maar de persoonlijk schuld minder groot . Door bijvoorbeeld niet-schuldige onwetenheid van de ernst van een zaak , door dwang ,  ontoerekeningsvatbaarheid waaronder psychisch onvermogen , angsten ,  dreigingen , niet het minst door opvoeding , enz.   Dus antwoord : is onwetendheid excuus is voor het steunen van een slechte zaak? Objectief:  n o o i t.  Subjectief (persoonlijke schuld) : het ligt eraan .    Ik maak een wending.   Ik wilde aanvankelijk vermijden hier als voorbeeld te nemen kunstmatige contraceptie , bijvoorbeeld ter vermijding van overbevolking . Dat is voor de katholiek zonder enige twijfel objectief  groot kwaad .  Zonder enige twijfel en altijd. Ik weet dat jij het propageert .  Verketter ik je daarom ?  Nee , want ik ga uit van je goede trouw .  Vindt ik het objectief kwaad wat jij het doet ? Met permissie : helemaal .   Het staat niet helemaal los van het bredere verband van deze page . Hubert Luns heeft daar boven op gewezen en ik herhaal het op mijn manier :  propaganda voor echtscheiding en huwelijk-geen-vooral in katholieke landen door vrijmetselarij c.a.,  de doorbraak van het als geoorloofd voorstellen van kunstmatige zwangerschapsverhoeding op de (Anglicaanse) Lambeth Conference in 1930 , een uiterst invloedrijke  doorbraak binnen de christenheid ,  het in feite afwijzen van het standpunt van Paus VI en de encycliek Humanae Vitae in 1968 , de daarin , daarvoor en daarna keer op keer voorspelde abortusgolf en -legitimering  , ik hoef het rijtje niet af te maken : voorspelde euthanasie idem, propagering van homoseksualiteit , homohuwelijk , genderideologie zelfs op lagere scholen . Toen Moeder Teresa de Nobelprijs voor de Vrede kreeg , heeft zij het in haar rede gehad over  abortus . . .  als de grote oorzaak van oorlog en ellende op de wereld .  Ik kom terug op het uitganspunt .  Ik vond dat Tabris en ook Kruisridder onware onmogelijke dingen zeggen . Kruisridder heeft niet gereageerd , Tabris voegde in een  reactie 2:01 de zin toe : i "Als je willens en wetens een systeem aanhangt dat anders denkenden wilt vermoorden dan ben je ook in de ogen van God geen goed mens."  Nogal logisch . Wie is het daar niet mee eens . Maar hij handhaafde zijn stelling dat er geen goede moslims zijn . Ik ben daar uitvoerig op ingegaan , meer dan nodig . Willens en wetens veronderstelt : 'wetens' het feit van de moorddadige verzen en hun geldigheid door abrogatie , en 'willens' bereidheid ze toe tepassen indien opportuun , hun werking te bevorderen en  niet te beletten ze uit te voeren . Dat is in de meeste gevallen niet minder dan kwade trouw .   

 

sonja op 01-06-2017 09:26

@Wardje; Heel graag gedaan!

sonja op 01-06-2017 09:29

@Rebellio; Ik ga de korantekst voor je opzoeken. Ik meen dat het soera 7 is. Kom erop terug. 

Mijn artikelen zijn al te lezen o.a. op TPO (moslims vermoorden christenen omdat dat de doctrine is erken dat nou eens en andere artikelen) en doorbraak.be (martelingen in het graf). Deze zijn inderdaad ook vertaald in het Engels. Aynaz Anni Cyrus plaatst ook artikelen van mij. Misschien ken je haar nog van haar video's die ze samen maakte met Farrah Prudence?

Politici adviseren; er is er nauwelijks een die wil luisteren. We menen het christendom te kennen en dus kennen we de islam en kunnen daarop anticiperen. Die arrogantie dus.

Hartelijke groet,

Sonja

Rebellio op 01-06-2017 16:19

@Sonja, nu Daar moeten we dus veel meer herrie over maken hé.... De islam is niet een variant van de zwarte kousenkerk van oma...

Met kennis moet het toch echt beginnen...

Heeft er iemand een PR bedrijfje? :-)

Richard Branson maakte zijn bedrijvigheid bekend door vanuit luchtballlonnen het uit te schreeuwen. Zulke mensen moeten we hebben. En om eerlijk te zijn, Geert Wilders's uiterlijk valt op, maar ik hoor hem veel te weinig. Mensen moeten toch alles over dit onheil weten?

We halen de oudere broer van het Nationaal Socialisme binnen en een groot deel van deze 'Nazi's' weten zelf niet eens wat hun grondlegger hen toe wil dwingen. Net weer zo'n leuke reclame van de moslimwereld tegen het geweld https://www.youtube.com/watch?v=f8HjcWOeE9o Love we Sing - Hussain Al Jassmi: "...Aanbid je God met liefde en geen terreur.... Laten we geweld bombaarderen met mededogen...."

Heel mooi en lovenswaardig, en natuurlijk ieder wel denkend mens wil dat waanzinnige gedoe niet. Maar dat is NIET de islam.... Als de duitsers, SS-ers en NSB-ers nu eens hun 'Mein Kampf'mochten houden. Die ideologie gewoon bleven aanhangen, maar dan zonder het geweld natuurlijk, want een Nazi geloofd natuurlijk in liefde, daar was het Hitler om te doen, toch? De volgende generatie Hitler-jugend zou toch de wereld als nog hebben veroverd? Maar we pakken het allemaal zo amateuristisch aan... Het is zo vermoeiend. Denk er nog maar eens aan als de kans zich voordoet:-)

Rebellio op 01-06-2017 16:22

@Moderator, "M'n reactie is aangemerkt door de spamfilter als mogelijk spam. Het kan even duren voordat deze hier verschijnt." en m'n aanmeldingen om op de hoogte te blijven van reacties heeft vorige week even gewerkt maar dat was blijkbaar een incident. Sta ik daar op een zwarte lijst of iets dergelijks?

Neen dat gebeurt als u dubbele posting post, uw post uit het spamfilter gehaald  en gepubliceerd. Mod.

Ge van K op 01-06-2017 17:57

Niks van dit in de MSM, alleen als er een mosselman iets kleins wordt aangedaan.

sonja op 01-06-2017 18:56

@Rebellio; Mooie vergelijking en heel waar; "De islam is niet de zwartenkousenkerk van oma." Dát is inderdaad precies wat menigeen nu juist denkt en daarom zien ze het probleem niet. Men denkt: "Het zal zo'n vaart niet lopen, er zijn maar een paar extremen." Men realiseert zich totaal niet en wil zich daar bovendien ook niet in verdiepen dat de boodschap toch echt een heel andere is dan die van de Bijbel. Het christendom heeft afgedaan maar men verdedigt zonder enige kennis van zaken de islam vurig. 

Mijn artikelen staan gepubliceerd, een ieder kan ze lezen. Ze gepubliceerd krijgen is overigens nog niet zo gemakkelijk; Knack wilde het niet publicere, de doorbraak wel, terwijl het artikel van Alde'emeh in Knack stond. Mij leek het dus logisch dat ik daarin dan zou reageren maar dat werd ineens "te specialistisch", alsof zijn artikel dat niet was en bovendien hij onwaarheden schreef. Dat heb ik ook aangetoond. Dus om op je opmerking terug te komen, mensen met kennis van zaken worden niet altijd aan het woord gelaten, slechts een enkeling durft het te publiceren en als het gepubliceerd wordt, kun je ook nog eens (Wim van Rooy, Machteld Zee en vele anderen) een bak bagger over je heen krijgen. Zoveel 'kansen' doen zich dus niet voor!

sonja op 01-06-2017 22:22

@Rebellio; Het staat in soera 9 niet 7. Vers 14 en 15. Nu weet ik van eerdere keren dat jij de Nederlandse, suikerzoete versie gebruikt. Probeer eens, als het lukt, de vertaling van Osama Dakduk in het Engels. 

Marinus Ferdinand op 05-06-2017 10:10

Komt Rutte voor Chrsitenen op? En Pechthold? Ik dacht van niet....

Rebellio op 08-06-2017 20:26

@Sonja, ik krijg geen mailtjes meer terug van Xandernews helaas. Dus ik moet telkens terug naar pagina's waar ik op gerageerd heb. Helaas was ik deze vergeten, maar toch gevonden nu! Usama K. Dakdok heeft nogal wat stof op laten waaien met zijn 'controversiele' vertaalwerk. Helaas kon ik nergens een pdf of e-book versie vinden. Ga later z'n youtube links bekijken. Z'n gezicht komt me bekend voor.

Het zou mooi zijn als iets dergelijks gewoon online te vinden was: de ongekuisde koran...

Rebellio op 08-06-2017 20:29

@Sonja, wat vind je van de vertaling in Wikislam? https://wikiislam.net/wiki/The_Holy_Quran_-_Abdullah_Yusuf_Ali

sonja op 08-06-2017 20:43

Ha Rebellio; Heb de versie van Dakduk via Bol op mijn ereader gedownload. Was maar vijf euro of zoiets. Er moet nog een versie aankomen van Christian Prince, maar ik weet niet hoever hij al is daarmee. Ik wist niet dat het zo'n stof had doen opwaaien. Hij heeft er voor christenen nog extra uitleg in voetnoten bijgegeven, trouwens. Het lastige met koranvertalingen is dat het Arabisch uit de koran maar bij weinig, ook niet Arabisch sprekenden, bekend is omdat het oud is en van een specifieke stam (Quaresh). Daar komt bij dat het ook niet echt vertalingen zijn, maar door exegeten (bijv. Ibn Kathir) geschreven naar wat zij denken/uitleggen dat er staat of gestaan heeft. We zullen het ermee moeten doen :-)

Wikiislam; kende ik niet! Dank je wel. Ik kende uiteraard de pagina wel, maar niet de koranversie. 

Gelukkig ken je de Bijbel goed, een christen die goede Bijbelkennis heeft zal heel snel doorzien dat veel in de koran niet klopt. Precies het tegenovergestelde is. Overigens; ik heb dat ook wel eens hoor, dat ik niet meer weet op welk artikel ik ook alweer had gereageerd. Zeker wanneer er zoveel nieuws is, bijv. meerdere aanslagen of zo op een dag en er daarom snel artikelen elkaar opvolgen. 

Hartelijke groet,

Sonja

sonja op 08-06-2017 20:44

Rebellio; Had je trouwens mijn artikelen op TPO en doorbraak kunnen vinden?

Rebellio op 09-06-2017 13:43

Geen privé gegevens vermelden van gasten. Mod.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl