HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Poolse premier over moslimterreur: Europa, sta op, of jullie kinderen zullen dagelijks worden vermoord

‘Wij doen niet mee met de krankzinnigheid van de Brusselse elite’ – Huidige Europese politici, die niets doen om hun volken te beschermen, ‘staan hand in hand met degenen die nu hun wapens op ons allemaal richten’ – Duitse minister Financiën: ‘Islam is onderdeel van Europa, iedereen die dit ontkent zou geen politicus moeten zijn’

 
In Polen en Hongarije weet men na tientallen jaren door de Sovjets te zijn overheerst nog heel goed wat onderdrukking en armoede is. Daarom zijn ze mordicus tegen het door de EU verplichte binnenhalen van grote aantallen moslimmigranten.

De premier van Polen, Beata Szydlo (foto), is keihard uitgevallen tegen haar collega politieke leiders van de Europese Unie. Als die niet snel van hun gebogen knieën opstaan en de dreiging van het islamitische terrorisme écht aanpakken, zullen wij ‘iedere dag over onze (dode) kinderen moeten huilen.’

 

Szydlo reageerde in het Poolse parlement op het drama in Manchester, de zoveelste moslim terreuraanslag in Europa, waarbij ook een Pools echtpaar om het leven kwam. Hun twee dochters blijven als wezen achter.

‘Wij doen niet mee met de krankzinnige Brusselse elite’

‘Wij zullen niet meedoen met de krankzinnigheid van de Brusselse elite,’ ging ze tekeer. ‘Wij willen de mensen helpen, niet de politieke elite. Welke kant ga je op, Europa? Sta op van jullie gebogen knieën en van jullie lethargie, of jullie zullen dagelijks over jullie kinderen huilen.’

‘Als jullie dit niet kunnen inzien, als jullie niet inzien dat het terrorisme op dit moment de mogelijkheid heeft om ieder land in Europa pijn te doen, en jullie vinden dat Polen zich daar niet tegen zou moeten verdedigen, staan jullie hand in hand met degenen die dit wapen op Europa, op ons allemaal, richten.’

‘Het moet duidelijk en rechtstreeks worden gezegd: dit is een aanval op Europa, onze cultuur, onze tradities. Willen wij politici die zeggen dat we maar moeten wennen aan deze aanvallen (o.a. de Franse president Macron, de burgemeester van Londen)? Die de aanvallen van terroristen omschrijven als ‘incidenten’? Of willen we krachtige politici die het gevaar onder ogen zien, en er efficiënt tegen kunnen vechten?’

Duitsland: Wij kunnen van de moslims en hun menselijke waarden leren

Van de Duitse buren hebben de Polen in dit opzicht helemaal niets te verwachten. De reactie van de Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble op de aanslag in Manchester sprak boekdelen: ‘Alle grote religies prediken dat we anderen als onze broeders en zusters moeten zien... Islam is onderdeel van Duitsland, dat is een feit. Iedereen die dit ontkent, ontkent de realiteit, en is daarom niet geschikt als politicus... Wij kunnen van de moslims leren. Veel menselijke waarden worden zeer sterk gerealiseerd in de islam.’ (2)

Daarbij zal Schäuble ongetwijfeld gedacht hebben aan zaken zoals eerwraak, vrouwendiscriminatie en –onderdrukking, vervolging van minderheden en niet-moslims, Joden- en christenhaat, het verplicht opleggen van de racistische halal- en Sharia wetten, het ophangen of van daken afgooien van homo’s, de misdaad- en verkrachtingsexplosie in Europa die vrijwel geheel wordt veroorzaakt door moslimmigranten, politieke en etnische zuiveringen in de landen waar ze de baas (proberen te) worden, massa slachtingen... allemaal erkende verworvenheden van de islam.

Brussel wil Polen en Hongarije straffen voor beschermen eigen volk

De Poolse regering strijdt al geruime tijd met Brussel over de eis van de Europese Commissie om het kader van het verplichte verdeelplan moslimmigranten op te nemen. Polen ging er in 2015 mee akkoord om een beperkt aantal van maximaal 5000 migranten op te nemen, wat onde druk van de EU werd verhoogd tot 6200. Na aantreden draaide Szydlo’s kabinet dat besluit weer terug, en beloofde in plaats daarvan om de mensen in vluchtelingenkampen in het Midden Oosten te helpen.

Dat was zeer tegen de zin van Brussel, dat de versnelde massa immigratie en islamisering van ons werelddeel desnoods met harde maatregelen wil afdwingen. Naast Polen dreigt ook Hongarije te worden gestraft voor het sluiten van de grenzen en daarmee beschermen van het eigen volk en de eigen cultuur.

De Europese Commissie heeft de aard van de sancties nog niet nader omschreven, maar diverse lidstaten en politici –waaronder ook ‘onze’ vicepresident Frans Timmermans- willen dat deze landen financieel worden gestraft totdat ze akkoord gaan met het programma.

De Poolse minister van Binnenlandse Zaken Mariusz Blaszczak is echter niet onder indruk, en stelt dat het binnenlaten van duizenden migranten ‘veel erger’ is dan wat voor EU sanctie dan ook. ‘We moeten de terreuraanslagen in West Europa niet vergeten, en dat deze in de grotere EU-landen helaas onderdeel van het dagelijkse leven zijn geworden.’

Nederland dreigt tegengestelde richting van Polen op te gaan

In ons eigen land dreigt het exact de andere kant op te gaan dan in Polen, nu de VVD en zelfs het CDA –ongetwijfeld tot vreugde van D66- toch weer willen praten over een coalitie met GroenLinks, dat onze grenzen wil openen voor onbeperkte aantallen moslims uit Noord Afrika en het Midden Oosten -en ze zelfs met vliegtuigen wil gaan ophalen-, en ons land daarmee binnen luttele jaren tijd volledig zal prijsgeven aan islam en de daaraan verbonden discriminatie, racisme, onderdrukking, armoede, criminaliteit en terreuraanslagen.

GL-leider Yasser Feras Jesse Klaver houdt vol dat hij op het punt van massa immigratie –dat hem immers honderdduizenden geïmporteerde potentiële kiezers zal opleveren- geen enkele concessie meer wil doen. ‘Rubberen Rutte’ zal hem vermoedelijk uiteindelijk grotendeels zijn zin willen geven. Mits hij vasthoudt aan zijn principes en verkiezingsbeloftes is CDA-leider Buma daarom de aangewezen persoon om zo’n groenrechts schrikkabinet te voorkomen.

Xander

(1) Breitbart
(2) Breitbart

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar het geloofsforum.

Reacties

ohje op 27-05-2017 13:02

Frans Timmermans.was dat niet die knaap met veel zeg maar iets van bloed,mh17 ofzoiets.

Oh die ja die.

willy op 27-05-2017 13:36

De EU wil de meer rechtse Poolse regering weg en er zijn ook vele betogingen van mensen die bang zijn voor sancties van de EU. De kinderloze Merkel wil vluchtelingen blijven binnenhalen en de EU volgt blindelinks dit Duitse avontuur . Tot hiertoe heeft ze president Trump nog niet kunnen overhalen op de G 7 Top omdat hij ook van mening is dat de vluchtelingenstroom Europa kunnen ontwrichten . Duitsland is weer het land dat Europa in grote problemen brengt het is een grote leugen om te zeggen dat alle religies gelijk of gelijk aan elkaar zouden zijn en we zijn alleen maar broeders en zusters in Jezus en niemand anders de rest is onzin . En Polen speelt een belangrijke rol als proteststem maar ik vrees dat die regering uiteindelijk zal verdwijnen men wil en moet een diversiteitseuropa komen dat tot alle ellende en niet tot een verrijking zal leiden! Shalom

Tom Hendrix op 27-05-2017 13:55

Geheel eens met de Poolse minister. Maar de politici in Europa, buiten Polen,Tsjechië en Hongarije; zijn lakeien van de duistere Bilderbergboevenbende en de Nwo. Ze voeren, met voorop Merkel, de "Resolutie van Straatsburg", uit, waarin het de moslims is toegestaan, allemaal naar Europa te komen! En ik hou mijn hart vast, nu "rubberen Rutte", weer in zee gaat met de milieuzwevers van GL. En het CDA, ach, die draaien overal in mee, voor de baantjes en de poen!

Ojjo op 27-05-2017 14:40

De massa-immigratie moet en kan worden gestopt: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/05/g7.html

Shadow1100 op 27-05-2017 14:51

Nogmaals, geen complot theorie, maar officieel EU doel zoals beschreven in officiële EU-stukken.

 

Een blik op de EU stukken:

Legale migratie

11. is van mening dat legale migratie nog steeds noodzakelijk is om te voorzien in de behoeften van Europa op het gebied van demografie, de arbeidsmarkt en de benodigde vaardigheden en door de gevolgen van demografische krimp en vergrijzing voor de economie; zij levert tevens een bijdrage aan de ontwikkeling van derde landen, door de uitwisseling van kennis en know how en door middel van betalingen door migranten; roept op tot de tenuitvoerlegging van veilige systemen om deze overschrijvingen naar derde landen te vereenvoudigen;

12. is van mening dat reguliere migratie het alternatief moet vormen voor niet-reguliere immigratie, aangezien het een legale, veilige en georganiseerde toegangsweg tot de Europese Unie vormt;

13. roept in herinnering dat er rond 2050 volgens de prognoses van de Commissie naar schatting 60 miljoen migrerende werknemers nodig zijn, hetgeen de noodzaak met zich meebrengt om migratie langs legale weg mogelijk te maken;

De EU heeft voor u bedacht dat de EU 60 miljoen (il)legale migranten nodig heeft om de veroudering van de samenleving tegen te gaan. Nou, met succes, klaarblijkelijk, want de migranten komen binnen met miljoenen tegelijk. Deze EU afspraken verklaren direct waarom de EU geheel niets onderneemt tegen de illegale stromen en zich alleen inzet voor migranten en hen vooral een warm welkom wil heten  https://langleveeuropa.nl/2016/05/gratis-woning-gratis-inboedel-en-gratis-studeren-wat-is-nl-toch-mooi/ – op ons aller kosten uiteraard.

 

Dit is geen incompetentie dus, van de EU, of een goed bedoelde verspreking van Merkel, of stompzinnig gedrag van Rutte, het is bewust zo gepland! Het is gepland gedrag dat al terug gaat tot ruim voor het Verdrag van Lissabon. De rode loper wordt uitgerold voor migranten, precies zoals gepland door de EU, en dan heb je het als burger uiteraard maar te accepteren en betalen.

who gives op 27-05-2017 14:53

Die van Groen Links Jesse Klaver zal toch een toontje lager moeten gaan zingen. Ook die van D66 heeft een wat te grote broek aan. D 66 had niet zoveel stemmen om zoveel eisen te stellen. Als Wilders zijn "minder/minder" uitspraak zou terugnemen had hij zo om de tafel kunnen zitten met Rutte. Soms moet je de minste zijn om verder te komen.

Lars030 op 27-05-2017 17:20

Xander + team, deze hoef je niet per se te publiceren. Maar (voor de derde keer): Mijn oprechte complimenten + respect voor wat jullie steeds als een van de eersten weer boven water krijgen en publiceren. Jullie zijn een zeer belangrijke informatiebron, daar waar 'onze' MSM dit -schandelijk en opzettelijk- laten afweten. Jullie berichten worden zowel via prive- als groepensites op o.a. FB veel gedeeld, gelezen en geliket. Jullie voorzien in een broodnodige behoefte.

Namens de realisten, de wel-zelfdenkenden, de objectieve criticasters, en de niet-kijkers naar de nos- en rtl-leugenjournaals, nieuwsuur, dwdd, tan, pauw en jinek: Thanx!

 

Zo'n mooi compliment moet wel gepubliceerd worden :-) Dank Lars 030. Mvg. Mod.

Een ander geluid op 27-05-2017 17:39

who gives op 27-05-2017 14:53

Ik ben het met u eens, dat Wilders zijn kaarten wat handiger zou moeten uitspelen. Zijn onhandige uitspraken, zijn voor de gevestigde orde een perfect alibi om hem uit te sluiten. Ik denk echter dat de ware reden is, dat bij een samenwerking met de PVV het CDA wel eens uit elkaar zou kunnen vallen. De relatief kleine, maar activistische, linker- (Pax Christi) vleugel van het CDA was in 2010 ook al mordicus tegen samenwerking met de PVV. Die lieden hebben helaas een verkeerde interpretatie van de termen "naastenliefde" en "barmhartigheid" en geven daar de verkeerde invulling aan door voor iedere "zielige" (moslim) migrant de deur wagenwijd open te zetten. Net als overigens de CU en in iets mindere mate de SGP. Buma durft het blijkbaar niet aan, om de linkervleugel van het CDA te bruskeren door voor de PVV te kiezen. Jammer voor het landsbelang. Eens kijken hoe lang hij zijn rug recht houdt bij poging 2.0 met GL en Klaver. Het gebrek aan principes bij Rubberen Mark (Rutte) zijn ons helaas maar al te bekend.

Misschien is het voor de anti-immigratie stem het beste, als er een minderheidskabinet komt. De positie van het CDA en de VVD krijgt dan op dat punt waarschijnlijk steun van de PVV, Forum Democratie en andere kritische partijen. Op die manier zou "links" vrij makkelijk weggestemd kunnen worden. Makkelijker dan met een meerderheidskabinet, waarvan ook D(emagogen)66 en GL deel van uit maken.

Infidel4U op 27-05-2017 17:51

Wat zijn die Euro-politici toch een stel smerige verraders bij elkaar. Wij Westerlingen worden al decennia lang geïndoctrineerd om minder kinderen te krijgen, vrouwen die thuis blijven om hun kinderen op te voeden worden belachelijk gemaakt, want alle vrouwen moeten werken van onze alwetende politieke elite... Dat dit een achterbaks spelletje is blijkt wel uit het feit dat er nu geroepen wordt dat we wel immigranten toe moeten laten om de toenemende vergrijzing te stoppen. Het wil er bij mij niét in dat ze dit dertig, veertig jaar geleden niet konden voorspellen. Regeren is vooruit zien, dus dit maakt gewoon deel uit van het grote Van Coudenhove-Kalergi plan dat al sinds de jaren 20 van de vorige eeuw Eurofielen inspireert bij hun streven naar een Europese integratie. Leg daar de Resolutie van Straatsburg uit 1975 bij en het smerige spelletje wordt nog duidelijker. Alles is vooropgezet, niets van wat we nu zien ontstaat spontaan. Het is een weloverwogen beleid dat al lang geleden in gang is gezet en verder wordt uitgevoerd door de huidige 'politieke elite'. In mijn ogen zijn dit misdaden die tegen de eigen bevolking worden gedaan. Alleen al het faciliteren van de islam is al genoeg voor hoogverraad, laat staan het binnen halen van een buitenlands leger... Mogen we alstublieft nog wat meer vrijheden inleveren voor een beetje meer schijnveiligheid?

Bea op 27-05-2017 18:04

ik weet niet wat ik moet denken. maar een ding weet ik het gaat de verkeerde kant op.

vraag aan elke nedrelander neem je iemand in huis al is het tijdelijk , als deze jouw kinderen uit moorden al de huisregels die juist je thuis veilig maakt en je huis een thuis geeft omzeep helpen.

Ik denk dat je nee zegt dank je wel.

We hebben al sinds de 1945 een land waar we veilig zijn , waarom moeten wij accepteren dat straks onze kinderen uitgemoord worden en dat we dit normaal vinden . Al die mooie toespraken wetende hoe zij in hun landen met minderheden en vooral joden en christenen omgaan. dat is hun ware gezicht . Niet wat zij hier laten zien. begrijp niet dat wij er blind voor zijn en dan hebben wij het over het zijn  er niet zoveel. Zij zijn in de minderheid nu laat eens 1000000 miljoen mensen opstaan om ons de wet voor te schrijven  dan zijn wij nergens meer. al is het maar de helft. Ik zou zeggen slaap maar lekker door minister de president

who gives op 27-05-2017 18:20

@ Een ander geluid; Dat klopt. Wat ook meespeelt is dat Rutte de EU niet uit wil mede omdat we al de Euromunt hebben. Simpel gezegd. Groot Britannië had niet de Euromunt en kon makkelijker afscheid nemen. Ierland heeft bv. wél de Euromunt en die hoor je ook niet over uittreding. Verder las ik dat Nederland een verzorgingsstaat is én een migratiestaat. Die 2 bijten elkaar op de lange termijn. Er is geen geld voor iedereen sociale voorzieningen bieden én zoveel asielzoekers binnenlaten. Een nog veel groter probleem zijn de afgewezen asielzoekers. Deze keren in veel gevallen niet terug naar het land van herkomst, maar verdwijnen in de illegaliteit. Er is geen zicht op afgewezen asielzoekers. Waar de VVD op uit is is de verzorgingstaat af brokkelen o.a. door steeds het eigen risico in de zorg te verhogen en dat gaat dan ten bate van de nieuwkomende asielzoekers waar wél de asielaanvraag van wordt goedgekeurd. De PVV moet ook leren, ze moeten beter leren de dingen te formuleren en ook moet niet alleen de bestuursvorm bij Wilders liggen, maar bij meer mensen dan kan de PVV alsnog doorgroeien naar ongekende hoogte. Zo als het nu gaat zal de PVV nooit veel verder komen door alleen aan de zijlijn te staan bléren.

Dion op 27-05-2017 18:31

het lijkt er op dat alles kapot moet !!

en ze gaan nog gelijk krijgen ook in meerdere opzichten, gelukkig is er nog de opname van de gemeente

Tom Hendrix op 27-05-2017 18:47

@Lars030: 17.20. uur. Daar ben ik het geheel mee eens. Ik ben nog niet zolang actief op deze site; maar ik verheug me op ieder bericht van Xander. Xander is een "baken van licht", ten opzichte van de gelijkgeschakelde rode pers en media, zoals : " De Volkskrant", en "Trouw".

Ronald op 27-05-2017 19:22

Verwijderd, zie siteregels omtrent auteursrechten en schadeclaims. Waarschuwing . Mod.

Rebellio op 27-05-2017 19:29

@Bea, kijk eens op mijn eerdere reactie op een voorgaand artikel  http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/05/Moslim-verkrachtingsbende-gooide-Britse-kinderseksslavinnen-in-vleesvermaler?pagefor=commentpagination_content_667871&pagenr=0#comments Rebellio op 22-05-2017 17:32 dat verklaard misschien iets...

Een ander geluid op 27-05-2017 20:54

Infidel4U op 27-05-2017 17:51

Sterker nog. Tussen 1947 en 1963 werden er ook nog eens 500.000 autochtone Nederlanders het land "uitgepraat". Die zouden door te emigreren naar Canada, USA, Australië, Nieuw-Zeeland enz. veel beter af zijn, dan in NL. Vervolgens zei men in de jaren '60 vorige eeuw doodleuk meer arbeidskrachten nodig te hebben.......... Die kregen we in de vorm van gastarbeiders. 

"Vergrijzing" als argument is natuurlijk totale onzin. Nu al hebben we een grote structurele werkloosheid in Europa. Hoe zuidelijker in Europa je komt, hoe hoger het werkloosheids-percentage. In landen als Italië, Spanje en Griekenland heeft men 50% jeugdwerkloosheid. Vergrijzing is een zegen, dan komen er juist banen vrij voor de autochtone jeugd. Daarnaast gaat de automatisering en robotisering zo hard, dat er binnen korte tijd miljoenen banen zullen verdwijnen. De meeste "vluchtelingen" gaan linea recta de bijstand in en komen daar ook niet meer uit. Het lijkt me een heel simpel rekensommetje, dat met de huidige import van bijstandstrekkers uit de 3e wereld het dalende aantal actieven een steeds groter wordend aantal inactieven moet gaan onderhouden. 

De enige reden van de massa-immigratie is natuurlijk om de Europese natie-staten kapot te maken, evenals de nationale cultuur en - identiteit om op de puinhopen de EUSSR te kunnen oprichten. 

Bij mij gaat de vlag uit als het hier beschreven hoogverraad bestraft zou kunnen worden !!!

Dweep op 27-05-2017 21:09

Hmmm de nacht van Wiegel, waarom dan wel vvd regeringen erna? Owjaa Wilders was gedoog enrechts en net dat laatste wil de Bilderberg groep niet, ja was daar ook niet een Pechtold van D666 eens bij?

Klaver, hoe hij echt mag heten, zit gewoon weer aan tafel, gemaakte zet even CU babbelen en GL komt er weer bij.

Een ander geluid op 27-05-2017 21:23

who gives op 27-05-2017 18:20

Wat de PVV betreft zal Wilders ook wel doorhebben, dat hij het slimmer moet gaan aanpakken. Anders loopt een (groot) deel van zijn electoraat over naar het Forum voor Democratie (FvD). Die hebben dezelfde mening over immigratie en EU, alleen zeggen het op een veel genuanceerdere wijze. Op zijn best blijft Wilders rond 20 zetels en lopen CDA, VVD en sommige andere partijen leeg richting FvD.

Het feit, dat Wilders in "de gemeenten" mee gaat doen, is hoogstwaarschijnlijk al ingegeven door dat inzicht.

ad op 27-05-2017 21:52

Vershillende landen verzetten zich tegen de Europese dictatuur waaronder Hongarije waar ik een heel mooi en moslimloos bestaan lijd.

Het is een aanrader te emigreren naar een vrij land zoals dit. In Nederland lijkt het alsof je vrij bent maar kun je niet opkijken of je ziet moslims welke steeds brutaler schijnen te worden en de ruimte voor de autochtonen word steeds kleiner. De Nederlandese werknemer is volledig slaaf van de roverheid en word blij gemaakt met hyphoteekaftrek, woekerpolissen en dat soort hebzucht aansporing tot slavernij van de roverheid.

Qromwel op 27-05-2017 22:43

Benieuwd wat voor stappen Brussel tegen Polen zal nemen.

Ge van K op 27-05-2017 23:02

Oost-Europese landen weten wat een kostbaar bezit vrijheid is na vele jaren Communistische onderdrukking. Die vrijheid geeft West-Europa nu weg aan de Islam en VN.

U.G. Kempenaer op 27-05-2017 23:17

Het is nog veel erger dan ze in Polen en Hongarije denken. De islam zou bestreden moeten worden zoals het nazisme ooit bestreden is: met wortel en tak uitroeien. Het is een verderfelijke en wrede doctrine die uit is op genocide op alle niet-moslims, de kafirs. Dat ontkennen maakt je deel van het probleem.

De aanpak van zo'n grote bedreiging voor het voortbestaan van je land, je volk en je cultuur moet niet gemakszuchtig worden bezien. Ook de faciliteerders van de islam, vaak linkse autochtonen, moeten bezien worden voor wat ze zijn, namelijk hedendaagse NSB'ers.

Ik ben voor het organiseren van gelijkgestemden. Slappelingen, wegkijkers en realiteitsontkenners zijn niet welkom. Dat mag klein beginnen, je hent meer aan enkele degelijke krachten, dan aan tientallen laffe softies.

Cedric op 27-05-2017 23:31

Er is een tegenbeweging vanuit de moslimwereld zelf.Verschillende moslims die hysterisch reageren, na het boek the people vs muhammad gelezen te hebben.Zie YouTube: The people vs Muhammad.Aanrader!

Mark S. op 27-05-2017 23:36

Die Schauble in z'n rolstoel heeft toch wel een beetje gelijk hoor dat de Duitsers nog wat van de islam kunnen leren. Namelijk hoe je dood en verderf moet zaaien. Dat waren die Duitsters de afgelopen decennia toch weer een beetje verleerd, sinds die man met dat gekke snorretje daar tussen 1938 en 1945 de leiding had. Een opfriscursus van de islam zou volgens kreupele Schauble dus een goed idee zijn.

Atina op 28-05-2017 00:41

We weten nu ook wel wat rutte inmiddels met jobs jobs jobs bedoelde. 

https://www.youtube.com/watch?v=VRVuV8pz2yY

 

gastarbeiders gastarbeiders gastarbeiders 

 

In Job 39 staat er nog wel wat over :

 8 Wie heeft den woudezel vrij henengezonden, en wie heeft de banden des wilden ezels gelost?

9 Dien Ik de wildernis tot zijn huis besteld heb, en het ziltige tot zijn woningen.

10 Hij belacht het gewoel der stad; het menigerlei getier des drijvers hoort hij niet.

11 Dat hij uitspeurt op de bergen, is zijn weide; en hij zoekt allerlei groensel na.

 

Nou ja dat gaat dan over Ismael door wie rutte de jobs voor weinig wilt laten doen :

 

Gen 16 12 En hij zal een woudezel van een mens zijn; zijn hand zal tegen allen zijn, en de hand van allen tegen hem; en hij zal wonen voor het aangezicht van al zijn broederen.

Thorgal Aegirsson op 28-05-2017 08:34

De Duitse minister is een dictator. Iedereen heeft nog steeds het recht op een eigen mening en op het verdedigen van een eigen politiek programma. Polen, Hongarije, Tsjechië en zovele Europese burgers zien de islamisering van Europa gewoonweg niet zitten. Dat is hun recht. De Duitse minister moet dan maar eens heel concreet worden over de o zo mooie waarden van de islam die wij zelf nog niet hebben. Zal ik daarna met feiten afkomen van 600 jaar wereldwijde terreur en onderdrukking, imperialisme en intolerantie.

En laat dit nu net de definitie zijn van een ideologie: het willens nillens doorduwen van een idee en intolerantie tegenover andersdenkenden, andersgelovigen. De logica is totaal zoek: een intolerante en totaliteire staatsideologie promoten en zeggen dat mensen die echte vrijheden willen verdedigen hun mond moeten houden. hoe totaliteit kan je wel niet zijn?!

Nergens, maar dan ook nergens ter wereld toont de islam zich vredelievend en tolerant tegenover anderen. Nergens! En toch bij hoog en bij laag het door ons strot duwen dat ze o zo vredelievend zijn.

vijgeboom op 28-05-2017 10:14

@ Dion

Opname van de gemeente? Ik lees dat nergens in de bijbel en wanneer dat echt zou plaatsvinden had God dat wel vaker vermeld in de bijbel. De opname zie ik als een valse leer die erin geslopen in en die veel mensen maar nakletsen.

Het volk Israel werd in Egypte ook niet opgenomen en Noach ook niet.

dr. Kwast op 28-05-2017 11:43

Veel leiders van de EU hebben geen kinderen. Daarom zal het hun worst wezen, of onze kinderen vermoord worden. Zolang ze zelf in weelde leven vinden ze de is lam lief en vrede.

Maria op 28-05-2017 11:58

Het wordt hoog tijd dat Eeuro zijn ogen gaat openen, voor wat er door de islam nog meer schade wordt veroorzaakt. Wie zich niet ons samenleving kan aanpassen, moet maar vertrekken.

Hot Burmees op 28-05-2017 12:00
Er zijn 2 plannen voor Europa Eerste plan is van Richard Coudenhove kalergi, voor geheel Europa en uiteindelijk de hele wereld. https://nl.wikipedia.org/wiki/Richard_Coudenhove-Kalergi Tweede plan is van Earnest, alleen voor Duitsland https://en.wikipedia.org/wiki/Earnest_Hooton Excuus Mod. ik kan geen wiki vinden met nederlands over Mr. Hooton. Daar overheen is natuurlijk nog de protocollen van de oude wijzen van Zion, men zegt het is een Hoax, alleen wie zijn ogen open heeft ziet , dat het heden ten dagen weining met een Hoax opheeft, want de middelen en methodes worden, zoals omschrijven in de protocolen, goed opgevolgd. https://nl.wikipedia.org/wiki/Protocollen_van_de_wijzen_van_Sion Hier een pdf over de protocollen. http://wimjongman.nl/artikelen/protocollen.pdf
Br@m op 28-05-2017 12:15

Even over ons eigen land. Schiphol kan het niet meer aan. 700 km. file per dag. NS-treinen puilen uit en staan roodgloeiend. Een steeds groter leraren tekort. 8 jaar wachten op een huurhuis en zien dat ze als zoete broodjes uitgedeeld worden aan asielzoekers. Complete volkswijken en markten waar geen woord Nederlands gesproken wordt. Ook een miljoen Oostblokkers. De kruik gaat te water tot hij barst. Vol = vol, dat zullen ze toch een keer moeten beseffen in Den Haag.

Juan Ambulo op 28-05-2017 15:11

Slavernij is voor niemand goed, niet voor Christenen, Joden of Mohammedanen!

anna, jane op 28-05-2017 15:46

zolang god niet ingrijpt ,is het alles goed.

hij greep ook niet in in de 2de weredl oorlog, hij greep niet in in syrie, niet in afganistan.

stelt iemand zich ooit de vraag ,waarom god niet ingrijpt???

 

god kon nog zonder dat hij een mens was het zwarte gat schapen. en van daaruit zijn lichaam en zijn geest. en omdat het te donker was schiep hij (een beetje dom) eerst de aarde ,en daarna pas het licht-de zon.

die god die volgens jullie almachtig is, en mensen die denken ,nu gaat het met de rijken i het westen slecht, nu zal god wel terug komen.denk dan eens 2 keer na, waarom zou god terug komen voor het rijke westen terwijl hij de mensen in midden afrika een hongerdood laat sterven?

 

Maar kom als arme sloeber vooral niet aan rijkdom in het westen. want die is van ons, wij zijn geen god, wij delen ons brood niet, in ieder geval niet met arme sloebers die nooit de kans hebben gehad om te leren, en ook een eerlijk leven konde leiden.

nee wij kristenen willen alles voor onzelf houden, en halen overla de bijbel bij.

en denken al 2107 jaar dat goed terug za omen naar ons mensen in het rijke westen..

 

droom lekker verder

Nodig eventuele gesprekspartners uit om op het Geloofsforum met u daarover te praten. Mod.

Een ander geluid op 29-05-2017 10:14

@   anna, jane op 28-05-2017 15:46

Antwoord op je vraag:

God heeft de mensen de vrije wil gegeven. In dit zelfbeschikkingsrecht mag de mens ver gaan. Daarom grijpt God niet in !

Alles heeft een reden, hoewel vaak moeilijk te begrijpen. Dat is nog geen reden om dat als "een beetje dom" te kwalificeren. Daarmee zeg je impliciet, dat jij een beetje slimmer bent dan God........ en dat betwijfel ik spontaan. 

In 60 jaar tijd heeft het westen al 1000 miljard in Afrika gestoken en daarnaast hebben we inmiddels vele tientallen miljoenen migranten uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika mogen ontvangen.

Voor sommigen is het blijkbaar nooit genoeg ! Daarnaast wordt de eigen verantwoordelijkheid van de medemens in de arme landen ontkent. Ieder mag zich in zijn eigen tempo ontwikkelen, dat wil dan niet zeggen dat wij (het rijke westen) in hun ontwikkeling tekort schieten. Zoals Prins Claus al zei betreffende ontwikkelingshulp: "je kunt de ander niet ontwikkelen, dat moet hij zelf doen".

De "eigen wil" brengt dus ook eigen verantwoordelijkheid met zich mee én de consequenties dragen van je eigen beslissingen.

In plaats van het rijke westen (en dus ons allemaal) te verwijten niet genoeg te doen, kan je beter eens over je eigen bijdrage in het grote geheel nadenken. Ben je in de 3e wereld werkzaam als hulpverlener? Ga je met de collectebus langs de deuren of bekijk comfortabel vanaf de bank alle ellende op de TV......?

De beste stuurlui.................

GT op 29-05-2017 13:43

@Anna Jane

Het mensdom is een constructieve fout van de natuur, daarin is iets goed fout gegaan ......vul maar in.

Lodewijk op 29-05-2017 19:59

Han van der Horst op Joop.nl:

"Graaf Coudenhove-Kalergi en de zogenaamde ondermijning van het blanke ras" https://joop.vara.nl/opinies/graaf-coudenhove-kalergi

Daaronder geeft hij een link naar een BBC interview dat bewijst dat het juist geen complot theorie is maar een complot feit, en ik sta er van versteld dat hij dat niet ziet. Zelfs Bilderberg en Goldman-Sachs worden er in genoemd. Over "elite" gesproken:

BBC: "EU should 'undermine national homogeneity' says UN migration chief" http://www.bbc.com/news/uk-politics-18519395

In het Nederlands: 

BBC: "EU zou homogeniteit moeten ondermijnen" zegt VN emigratie chef"

"Homogeniteit" betekent in dit geval "het bestaan van één ras." Ofwel het Europese blanke ras. Alle andere rassen van de wereld mogen zo blijven als ze zijn, maar het blanke ras moet verdwijnen door andere rassen met het blanke ras te vermengen, zodat het een gemixt ras wordt in nu nog overwegend blanke landen. Daarom wordt massa immigratie enkel naar landen met een overwegend blanke bevolking zo gestimuleerd. En het "weg met ons" van links steunt het fanatiek. Iedereen die er kritiek op heeft is een rechtse racist volgens links. En de moslims vinden het ook een prima idee. Want het blanke ras is slecht. Dat posten ze op Joop.nl. Als iemand dat over het zwarte ras zou proberen te posten zou Joop.nl waarschijnlijk aangifte doen.

Dat Coudenhove-Kalgeri Plan is inderdaad racistisch. Tegen de blanken.

Geen van mijn 8 posts die ik daar zaterdag postte -om de mensen te laten weten dat Angela Merkel de Coudenhove-Kalergi Prijs kreeg in 2010, Herman van Rompuy in 2012, en Junker in 2014- is geplaatst. Uiteindelijk had ik daar weer een ban bleek gisterochtend. 

Rebellio op 29-05-2017 20:30

@Andergeluid, indirect hebben we deze sunami van immigranten zelf gecreerd door de medischekennis en zorg ook daar rond te delen, wat uiteraard wel medemenselijk is, stel dat we het niet hadden gedaan. Maar we hebben er niet voor gezorgd dat men het maatschappelijke en sociale niveau heeft bereikt zoals hier om iets dergelijks zelf in stand te houden. Laten we hopen dat de miljarden mensen die 'over' zijn als nog nuttig kunnen zijn voor hun land als dat de babyboomers van na de 2e wereldoorlog voor het westen waren. Dan houden we het misschien nog iets langer uit. Alhoewel die babyboomers hun kinderen wel hebben opgezadeld met grootse onoverzichtelijke schulden. Maar misschien kunnen ze daar nog iets leuks verzinnen... Wat ik maar wil zeggen is: er zijn zoveel kanten aan historisch verhalen. Pas geleden vroeg ik mij af waarom het lijkt alsof elke tijd zijn thema heeft, waarom niet alles tegelijk? Nee telkens is er iets wat de overhand heeft en de mensheid bezig houdt... Zou dat de rode draad zijn waar ieders levensverhaal aan vervlochten wordt? Een soort hoofdthema waarlangs wij ons verhaal maken, onze keuzes maken... Aan echt oordelen kom ik pas toe als iemand anders zijn beslissingen mijn verhaal raken. Anders is het erg moeilijk om te oordelen of die kamerplant nu echt verkeerd zit omdat hij naar mijn idee niks doet. Misschien hoeft hij ook alleen maar figuranten werk te doen... 

Een ander geluid op 30-05-2017 17:10

Rebellio op 29-05-2017 20:30

In de jaren 60 - 70 vorige eeuw heeft het westen, naast medische hulp, voedselhulp en ontwikkelingshulp, óók aangedrongen op geboortebeperking in de 3e wereld en met name in Afrika. Dat werd door die landen weggehoond als neo-koloniale bemoeizucht ! Wat mij betreft moeten de veroorzakers (o.a. Afrika) van die overbevolking hun verantwoording nemen én zelf de consequenties dragen van hun eigen beleid !!! China bijvoorbeeld heeft zijn verantwoording wél genomen (1-kind politiek). 

Wij (het westen) zijn niet verantwoordelijk voor het maatschappelijke- en sociale niveau van de 3e wereldlanden. Dat is hun eigen verantwoording ! De westerse mening en advies betreffende goed bestuur, onafhankelijke rechtsgang, mensenrechten enz. wordt daar in veel gevallen absoluut niet op prijs gesteld. Wat kunnen "wij" er aan doen dat in veel Afrikaanse landen leiders aan de macht komen, die de staatskas als hun persoonlijke eigendom zien. Dictators, die miljarden (soms in de dubbele cijfers) in Zwitserland op hun persoonlijke bankrekening hebben staan. Zelfverrijking ten koste van hun bevolking. Bokassa (Centraal Afrikaanse Republiek), Mobutu (Zaïre/Congo) enz. De lijst van puissant rijke en corrupte leiders in Afrika is eindeloos. Robert Mugabe, die een bestuurlijk goed georganiseerd en redelijk welvarend land overgedragen kreeg en dat door 40 jaar wanbeleid helemaal de vernieling ingeholpen heeft. Van graanschuur van Afrika (Rhodesië) naar economisch rampgebied (Zimbabwe) met hongersnoden en een hyperinflatie van 236.000% in 2008. In dat jaar werd ook een biljet van 10 miljard Zimbabwaanse dollar geïntroduceerd....... Dit soort leiders wordt ook nog eens door veel van hun inwoners op handen gedragen. Ik zou niet weten wat "wij" daaraan hadden kunnen veranderen. Voor "onze" goede raad en mening, is in die landen absoluut géén draagvlak.

De toenmalige Zuid-Afrikaanse president Thabo Mbeki zei in 2008 dat Afrikanen zelf hun problemen willen oplossen "binnen Afrika en op de Afrikaanse manier". Iedere Afrikaanse migrant moet linea recta en onder verwijzing naar deze uitspraak onmiddellijk terug gestuurd worden !!!!!!!!!!!!

Helaas worden wij bestuurd door een kliek van landverraders, die braaf het Coudenhove-Kalergi plan uitvoeren en die de massa-migratie misbruiken om de Europese culturen en identiteit te vernietigen om op die manier de EUSSR tot stand te brengen.

Rebellio op 30-05-2017 21:04

@Een ander geluid, De Bijbel staat vol van persoonlijke verhalen, maar ook over grote generaliserende woorden van God. "Het volk israel", "alle volkeren op aarde", "mijn naaste" enz. Ik ben het met je eens en mijn verhaal was ook eigenlijk een toespeling naar die conclusie.... maar... Geloven wij ook in een persoonlijk God, geloven wij in eigen verantwoordelijkheid? Ja? Moeten wij dan mensen die hun verantwoordelijkheid in eigen handen nemen en naar Europa komen, terug sturen? Ik heb het voor me zelf zo opgelost: Politiek gezien, dus landelijk, de big picture, dan ben ik het met jouw omschrijving eens. Op kleinere schaal zijn de vluchtelingen in mijn dorp toch echt mijn eigen probleem en MOET ik hen helpen. Maar het blijft moeilijk, stel nu dat het leven 1 groot theater stuk is om ons persoonlijk te testen, te kijken wat wij in deze situaties zullen doen. Nemen we de juiste beslissing? Wat is nu goed? Als zij daar allemaal de verkeerde, negatieve beslissing nemen, is dat dan voor ons een reden om ook het verkeerde te doen... Het doet me denken aan de gevangeneming van Jezus, men ving hem, verlochende hem. Niet alleen de vijanden, maar al z'n vrienden namen de verkeerde beslissingen. En toen moest hij het ook nog zonder God de Vader doen. Jezus had alle recht om er de spreekwoordelijke brui aan te geven. Maar hij gaf ons een ander voorbeeld.

Oorzaak, schuld en oordeel vind ik erg moeilijk. 

Een ander geluid op 31-05-2017 17:58

Rebellio op 30-05-2017 21:04

Doe wat uw hart u ingeeft ! Dat lijkt me nooit verkeerd.

Eigen verantwoording moet echter niet verward worden met eigen schuld (dikke bult). Het is in ieder geval niet onze schuld, dat velen in de 3e wereld voor zichzelf in eigen land geen perspectief zien. Is migratie het nemen van de eigen verantwoording of de weg van de minste weerstand? Voor mij vaak het 2e ! De migranten geven er in ieder geval géén blijk van om in eigen land zaken te (willen) veranderen. Blijkbaar beperkt het entrepreneurschap en de ondernemingszin zich tot een tocht naar het rijke westen. En dan? Hun competenties zijn vaak al niet toereikend om het in eigen land tot iets te brengen. Laat staan hier. Kunnen zij hier zelfstandig (economisch) de broek ophouden? Nee, de meesten verdwijnen in de bijstand en komen daar ook niet meer uit.

Ik geloof niet, dat het onze opgave is om de 3e wereldbroeders voor de rest van hun leven uit de wind te houden! Ik wil daarbij verwijzen naar de parabel "van de talenten".

https://nl.wikipedia.org/wiki/Gelijkenis_van_de_talenten

De moraal van het verhaal is, dat degene die zijn capaciteiten benut en zelf iets tot stand brengt, te prijzen valt boven degene die niets met zijn mogelijkheden doet. Migratie naar een ander deel van de wereld en dan in de bijstand verdwijnen, zie ik niet echt als het benutten van kansen. 

Voorbeeld; in NL zijn we al 2000 jaar "in gevecht" tegen overstromingen. In plaats van te migreren naar hogere gebieden, zijn we gebleven en zijn we de uitdaging aangegaan. Eerst met terpen en primitieve dijken, vervolgens in de Gouden Eeuw met molens, gemalen en inpoldering tot de afsluitdijk en de deltawerken in de 20e eeuw. Ik denk, dat God dat bedoelt met het aangaan van de uitdaging en het benutten van je capaciteiten. In Bangladesh ging men anders om met overstromingen. Dat was het noodlot en men liet alles zoals het was. Sinds de bekering tot de islam zei men bij iedere overstroming "inch allah" = bij Gods wil en men ging over tot de orde van de dag. Betekent dat dan, dat de Bengalen dan maar hier toevlucht moeten komen zoeken tegen overstromingen? Wij hebben immers wel dijken ! Neen, is mijn stellige overtuiging. Zij zullen zolang met overstromingen (terugkerende levenslessen) te kampen krijgen, tot ze snappen dat ze hun lot zelf kunnen veranderen ! Migratie naar NL mét dijken, is dan de weg van de minste weerstand. Zoals JFK al zei: "vraag niet wat je land voor jouw kunt doen, maar wat jij voor je land kan doen". Daarom zit ik niet te wachten op migranten, die vragen wat wij voor hun kunnen doen.

God geeft alle vogels te eten, maar ze moeten er wel voor vliegen........... ! Bij dit spreekwoord wordt gedoeld op de eigen verantwoording (vliegen) en dat je er zelf voor verantwoordelijk bent om voor je eigen voedsel te zorgen. God heeft ons de aarde gegeven en de mogelijkheden om zelf in onze behoeften te voorzien. Hij komt echter niet uit de Hemel naar de aarde om ook nog eens "ons werk" te doen. Een boer die niet zelf zaait, zal ook nooit iets oogsten ! 

Rebellio op 01-06-2017 12:01

@Een ander geluid, u heeft gelijk. Daarom vindt ik ook dat de politiek, onze europeese regeringen hebben gefaald in hun taken. Iedereen die legaal in nederland is krijgt een uitkering waar niet uitbundig, maar goed van te leven is, dus waarom hebben we voedselbanken? Er worden allerlei dingen opgezet om degene die de wet verachten en omzeilen toch alsnog op te vangen. Dat zijn dingen waar onze regering juist in moet regeren, vooruit zien. Je kunt dan, als later alles naar de knoppen is wel zeggen: "ik had het toch gezegd, had naar mij geluisterd." Maar... wat te doen met de mensen die door onze regering dus wel in ons land worden toegelaten en een verblijfsstatus krijgen om diverse redenen? Ik denk toch dat dat mensen zijn die op ons pad gezet worden en waar wij iets mee moeten doen. Daar ligt toch echt een taak voor ons als Christenen om deze mensen te helpen vooruit te komen in het (vaak tijdelijke) leven hier. Die mensen zijn, of we het willen of niet, een onderdeel van onze maatschappij geworden en die moeten geholpen worden een goed begin te maken. Als ze dan vervolgens alsnog de boel verprutsen hebben we wat te zeggen. Denk ik.

Rebellio op 01-06-2017 12:01

@Een ander geluid, u heeft gelijk. Daarom vindt ik ook dat de politiek, onze europeese regeringen hebben gefaald in hun taken. Iedereen die legaal in nederland is krijgt een uitkering waar niet uitbundig, maar goed van te leven is, dus waarom hebben we voedselbanken? Er worden allerlei dingen opgezet om degene die de wet verachten en omzeilen toch alsnog op te vangen. Dat zijn dingen waar onze regering juist in moet regeren, vooruit zien. Je kunt dan, als later alles naar de knoppen is wel zeggen: "ik had het toch gezegd, had naar mij geluisterd." Maar... wat te doen met de mensen die door onze regering dus wel in ons land worden toegelaten en een verblijfsstatus krijgen om diverse redenen? Ik denk toch dat dat mensen zijn die op ons pad gezet worden en waar wij iets mee moeten doen. Daar ligt toch echt een taak voor ons als Christenen om deze mensen te helpen vooruit te komen in het (vaak tijdelijke) leven hier. Die mensen zijn, of we het willen of niet, een onderdeel van onze maatschappij geworden en die moeten geholpen worden een goed begin te maken. Als ze dan vervolgens alsnog de boel verprutsen hebben we wat te zeggen. Denk ik.

Een ander geluid op 01-06-2017 19:13

Rebellio op 01-06-2017 12:01

Uw humaniteit siert u. Ik sta er wat harder in. 

Asiel is verworden tot een verkapte immigratie-regulering. Een spel zonder nieten. Of je krijgt asiel of je mag de illegaliteit in. In Duitsland alleen al meer dan 200.000 illegalen. Wat mij betreft; primair beschermde opvang in de regio. Dat valt best te regelen in veilige buurlanden met indien nodig bescherming van - en verzorging door VN. Saoudi-Arabië / Golfstaten laten géén enkele Arabische moslim vluchteling toe. Hoe kan dat??? Door velen vergeten, maar NL had vanaf 1914 1 miljoen vluchtelingen uit België. Die bleven 4 jaar, maar gingen in 1918 allemaal weer terug. Wellicht op wat gemengde huwelijken na. En in het België van 1918 stond nog minder overeind dan nu in Syrië........ Terugkeer kan dus wel ! De Belgische kinderen waren na 4 jaar blijkbaar niet "geworteld". Verder, zoals Sybrand Buma aangaf; in NL / Europa alléén tijdelijke opvang en in zeer, zeer uitzonderlijke gevallen permanent verblijf. Dan weet iedereen waar hij aan toe is. 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl