Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Paus geeft Trump klimaat encycliek die miljarden mensen wil doen verdwijnen

Franciscus koos extreemlinkse globalisten en anti-humane milieu activisten als adviseurs

 
Beide heren glimlachten naar elkaar, maar zeker wat betreft hun wereldvisie kunnen hun verschillen kunnen niet groter zijn.

Tijdens zijn bezoek aan het Vaticaan kreeg president Donald Trump deze week de klimaat encycliek van paus Franciscus in zijn handen gedrukt. Als Trump de paus de 95 stellingen van Maarten Luther, waar de Reformatie mee begon, zou hebben overhandigd, was de belediging niet groter geweest. In zijn door extreemlinkse globalisten opgestelde encycliek ijvert Franciscus namelijk voor een forse reductie van de Aardse bevolking met miljarden mensen, ook al wordt dat niet rechtstreeks gezegd. Het Vaticaan heeft er echter overduidelijk een nieuwe (af)god bij: het klimaat, de Aarde zelf, waar alles en iedereen volledig aan ondergeschikt gemaakt moet worden.

 

Opgesteld door anti-humane milieu activist

De huidige paus meent zich als geen enkele andere voorganger als absolute autoriteit op te kunnen stellen op gebieden waar hij vanuit zijn (veronderstelde) oorspronkelijke taak helemaal niets over te zeggen heeft, zoals de politiek, de wetenschap en de economie.

Vanwege zijn gebrek aan autoriteit en expertise heeft hij adviseurs zoals Schellnhuber uitgekozen, een extremistische anti-humane milieu activist die zijn klimaatprogramma geheel heeft gebaseerd op de ‘junk science’ – feitenloze ‘wetenschap’- dat er zoiets als antropogene (door mensen veroorzaakte) klimaatverandering bestaat.

Aanbidding van Gaia

Franciscus’ adviseurs streven naar het vrijwel geheel ontvolken van de Aarde. Miljarden mensen moeten verdwijnen om de planeet ‘duurzaam leefbaar’ te houden. Degenen die mogen overblijven worden in een feudalistisch socialistisch systeem geperst waarin ieder aspect van hun leven in het teken staat van ‘het klimaat’, wat eigenlijk niets anders dan de aanbidding van ‘Gaia’ is, ‘Moeder Aarde’, alsof de planeet zelf een bewust wezen is.

Verbod op fossiele energie: iedereen arm

Natuurlijk staat dit niet letterlijk in de encycliek te lezen, maar worden omzichtige termen en excuses gebruikt zoals het opkomen voor de armen, terwijl die juist zwaar zullen worden getroffen omdat ze zullen worden beroofd van goedkope (fossiele) energie, om nog maar niet te spreken over het feit dat het proberen te reduceren van de uitstoot van CO2 – de brandstof van planten, bomen en gewassen- mislukte oogsten en daardoor massale hongersnoden zal veroorzaken.

De Westerse bevolking staat torenhoge klimaatbelastingen en dwingende radicale maatregelen te wachten, die een einde zullen maken aan onze welvaart en persoonlijke vrijheden. Het ecofascistische programma van GroenLinks en deels ook D66 komt daar nog het dichtst bij in de buurt.

Feudalistische wereldregering

Schellnhuber zette met prins Charles ‘De Aarde Liga’ op, pleit voor een ‘Aarde Grondwet’, een Wereldraad en een Planetair Gerechtshof, oftewel: een wereldregering, precies waar het Vaticaan ook al jaren op inzet.

De CO2 / klimaatbelastingen die worden voorgesteld doen denken aan de puissante zelfverrijking van het Vaticaan en de heersende elite in het verleden, die uiteindelijk leidden tot een opstand van het opzettelijk arm en onmondig gehouden volk, tot de Reformatie en tot revoluties. (1)

Agenda 2030

Ook middels het VN programma ‘Agenda 2030’, de opvolger van ‘Agenda 21’, moet met name de Westerse bevolking gedwongen dit wurgende anti-humane programma, waarmee ons feitelijk zal worden bevolen onszelf op te offeren voor de afgod Gaia, te accepteren. In dit verband over religie gesproken: In de Bijbel, het boek waarvan de paus beweert zijn positie aan te hebben ontleend, wordt een wezen omschreven dat eveneens de mensheid en het menselijke leven intens haat en dat ons allemaal totaal wil vernietigen: Satan.


Xander

(1) Infowars

Zie ook o.a.:

19-02: (/ Franciscus: er is geen islamitische, maar een ecologische crisis)
07-02: Wetenschapper: Wij hebben global warming data vervalst voor klimaatconferentie Parijs (/ Voorzitter VN-klimaatconventie: Global Warming agenda vooral bedoeld om kapitalisme (en daarmee het Westen) te vernietigen)
03-02: WikiLeaks: Obama, Clinton en Soros dwongen paus Benedictus tot aftreden (/ Door regering Obama afgedwongen coup in het Vaticaan, bedoeld om de oorspronkelijke Katholieke Kerk te vernietigen en een extreemlinkse globalistische paus aan de macht te helpen, verborgen voor de wereld)

2016:
23-09: Oud directeur NSA waarschuwt voor snel wereldwijd totaal controlesysteem
18-08: (/ Globalisering en centralisering macht bij elite zoals in Brussel leidt tot tirannie en instorting samenleving – Onze enige opties: massaal verzet, of zuchten onder vervolging en dictatuur)
28-06: CNN bericht over snelle vorming Europese Superstaat, fel verzet uit Polen (/ ‘Heel Europa straks in één land verenigd, geregeerd door Nazi-achtige dictatuur die geen uittredingen meer zal toestaan’ – Technocracy Rising: Marxistische werelddictatuur ontdaan van het Bijbelse christendom in wording)
23-04: Meteoroloog en oprichter Weather Channel neemt afstand van Global Warming theorie (/ Voormalig hoofd VN-klimaatpanel erkent dat geloof in Global Warming ‘religie’ is – ‘Klimaatverdrag Parijs gaat enkel om macht overdragen aan VN, en niet om klimaat’)

2015:
13-12: Klimaattop Parijs: Globalisten en milieufanaten eens over vernietiging Westerse economieën (/ Grootste geldverspilling in de geschiedenis: Westen moet biljoenen betalen en zichzelf economisch vernietigen voor NUL effect)
03-11: VN wil in 2030 verplicht biometrisch ID-bewijs voor ieder mens (/ Verdwijnen contant geld onderdeel van invoeren wereldwijd totalitair controlesysteem)
10-08: Klimaatverandering: de hoax die ons dagelijks $ 4 miljard kost (/ Zo vernietigt de linksgroene ideologie onze samenleving en onze toekomst)
07-08: VN en Vaticaan lanceren ‘Agenda 2030’ plan voor wereldregering
06-06: Bilderberg 2015: (/ Grenzen Amerika en Europa moeten nog verder open voor miljoenen immigranten – Torenhoge Co2/milieubelastingen gaan einde maken aan Westerse beschaving – Planetair regime in oprichting)

2014:
26-11: Stanford wetenschappers: Groene energie zinloos; Duitsland op rand energiecrisis (/ ‘Windmolens en zonnepanelen hebben geen enkel effect op klimaatverandering’- Omschakeling op groen is ‘catastrofaal’ voor betaalbare elektriciteit – Duitse economen: Energiewende grenst aan zelfmoord)

24-10: Klimaatexperts: Alle pogingen CO2/Global Warming te bewijzen zijn mislukt (/ Nederlandse volk minimaal € 53 miljard kwijt aan zinloze windmolenparken)
31-03: Vermaarde klimaatactivist Lovelock: Milieubeweging is religie zonder feiten
26-02: Oprichter Greenpeace: Geen wetenschappelijk bewijs voor opwarming door CO2 (/’Mensheid en bijna alle levensvormen juist gebaat bij veel meer CO2 in atmosfeer’)

2013:
20-10: NIPCC veegt vloer aan met Global Warming theorie VN
29-06: NASA: CO2 veroorzaakt geen opwarming, maar afkoeling (/ Over 7 jaar is Nederlands huishouden maandelijks € 90 kwijt aan energiebelasting)

2009:
29-03: Toekomstig VN-klimaatbeleid zal Nederland straatarm maken
04-03: 'VN en Vaticaan werken samen bij vorming één-wereld-religie'

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.Reacties

Pagina12
Doordenker op 28-05-2017 18:43

@RebellIo.

In de tijd van de Romeinen leefden er op deze planeet zo'n 200 miljoen mensen. Thans leven er bijna 8 miljard mensen op Aarde.

Ofwel gebruiken we ons verstand om deze bevolkingsexplosie - nu dat (misschien...) nog mogelijk is - zo humaan en zo pijnloos mogelijk (geboortebeperking) een halt toe te roepen.

Ofwel laten we de natuur gewoon haar gang gaan en dan zal de vermindering van het aantal mensen op Aarde op een bijzonder pijnlijke manier gebeuren als gevolg van wereldwijde ziektes, zware hongersnoden, (burger)oorlogen, diepe armoede, enz.

Pieter op 29-05-2017 03:15

@Maria 

Dat roepen ze al sinds de jaren ' 70. Schiet niet echt op dan. En noordkorea kan ook gewoon maar zijn gang blijven gaan. Er komt maar geen aanval van Amerika. Nou dan was dit nu wel gebeurd hoor!

Nee ze mogen gewoon blijven schieten met raketten...uur geleden de laatste haha 

Triest

Rebellio op 29-05-2017 08:57

@Doordenker, we laten alles op z'n beloop. Het is kiezen uit 3 'kwaden': het is als in de film inferno omschreven en moorden de helft van de wereldbevolking uit en winnen daarmee enige tijd. Of er is een andere wereld rondom ons heen die effect heeft op ons leven, en dat Kan natuurlijk niet de waarheid zijn... Of we doen wat politici geleerd hebben te doen: na mij de zondvloed. Doorschuiven totdat het niet aanwijsbaar meer jouw verantwoordelijkheid is. De mensheid heeft het altijd doorstaan en zal dat nu ook wel doen.

Het is zo moeilijk om een God te vertrouwen die je niet kunt zien. Misschien kom je er toe om het te zeggen. Maar wanneer het zover is en je het werkelijk een keus tussen zelf ingrijpen of dat vage begrip 'God' vertrouwen, dan weet ik niet wat ik kies. Maar als je het op een beloop laat dan heb je uiteindelijk geen keus meer dan te hopen op God of zelfmoord plegen. En misschien vinden we wel weer een andere bron om het onheil af te wenden, hopen we dan. Mensen blijven complexe wezens.

AngelB op 29-05-2017 09:54

@Wardje, de Kerk is niet een katholieke organisatie. In de Bijbel (Handelingen) staat duidelijk beschreven hoe die kerk eruit zou moeten zien. Omzien naar elkaar, delen met elkaar, samen God aanbidden. Dus niet één "hoog verheven" persoon die zichzelf als de middelaar tussen mens en God beschouwt, maar een erkennen dat de Heer Jezus, de Zoon van God, onze middelaar is! De katholieke kerk is een gedrocht geworden met vele occulte praktijken. Dat staat in schril contrast met hoe de Kerk zou moeten functioneren.

AngelB op 29-05-2017 10:02

@who gives. Ook ik heb de "mentale instorting" van Kanye gevolgd. Nadat hij op het podium de illuminati afviel en een positief geluid liet horen over Trump, waarbij hij aangaf dat zijn leven hierdoor gevaar liep, werd hij door een ambulance afgevoerd. Hij heeft daarna een aantal maanden in een psychiatrische kliniek gezeten. De illuminati accepteren dit gedrag niet en daar moet hij voor boeten. Hij is volgepompt met medicatie onder het mom van depressie en gedraagt zich nu weer hoe het volgens hen zou moeten. Er zijn verschillende beroemdheden die waarschuwen, Youtube staat er vol mee. Helaas verdwijnen die filmpjes vaak heel snel. Tia Tequilla heeft een duidelijk en kort filmpje over deze situatie. https://www.youtube.com/watch?v=Blrp_Tt-xrI

Wardje op 29-05-2017 19:06

Ik ben blij een nuchtere reactie te hebben gevonden en de naam van de schrijver  'Newman' (26-05-2017 23:02, zie pagina 1.)    Het gaat weer over paus Frans op deze page en goed dat er daarbij óók wel wat ware feiten aan het licht komen . Ik was vergeten in een eerdere bijdrage , waarin JH Newman voorkomt , vergeten een vitale  link toe te voegen die verwijst naar een 10-minuten-video van Richard Voris met een aantal feiten over moreel de slechtste pausen . Die gaat alsnog hierbij .      Het betreft :     https://www.churchmilitant.com/video/episode/a-disgrace-to-the-chair-of-peter      Voornoemde reactie luidde :

Wardje op 29-05-2017 19:27

@AngelB.  Ik kan niet ontkennen dat occulte praktijken voorkomen .  Ik kan het niet bewijzen , maar ook niet ontkennen , maar uitspraken als die van Maleachi Martin en Amorthwijzen wel sterk in die richting . Mijn punt is: die , zoals zoveel meer praktijken zijn lijnrecht in strijd met de bijbel , of , om het katholiek te zeggen , met alles wat de kerk voorhoudt .  Voor de goedwillenden is de Kerk zélf een ziekenhuis voor zondaars , vooral door de sacramenten die je in die vorm en in katholieke betekenis nergens vindt dan bij haar, en in de orthodoxe kerken .  Behalve geldige doop en huwelijk (ik bedoel gedurende leven van de partner het eerste echte , geldige en blijvend geldige , huwelijk).    Met je eerste drie zinnen ben ik het eens .    Overigens zijn strubbelingen en serieuzere onenigheid ook te vinden in Handelngen . De Kerk heeft  juist , zoals altijd in de Paastijd , weer Handelingen gelezen op zondagen en weekdagen in de mis .   Ik neem aan dat je Sola Scriptura (alleen de bijbel) aanhangt . Zolang je dat doet zullen we het voor de rest wat je schrijft wel oneens blijven , en zou het voor de hand liggen eerst daarover terrein te verkennen .. 

who gives op 31-05-2017 18:53

@ Angel B Als je ergens in stapt stap je er niet zomaar uit. Als dat ergens wel geldt is dat in de Rap Industry. Live and die by the gun. Ik ken het verhaal van bv. 50 cent (ooit zelf gezien) die die zich zo noemde omdat die 50 cent coin aan een ketting een kogel afketste die anders dodelijk was geweest. Ik geloof niet in de Illuminati zoals die wordt weergegeven op internet. Ik geloof dat het stopt bij een sekte uit 1776 en dat er vervolgens bepaalde elementen door zijn geëvolueerd naar de huidige vrijmetselarij. Echter de vrijmetselarij is ook zeer actief in die wereld. Kanye west is zich bewust van een media macht en een oneerlijke verdeling van ged/ talenten in die wereld. En daar heeft hij een punt. Hij slaat echter wel door. Jay Z I know you got snipers to kill me...de enige rapoorlog die er gewees is is blood and the crips. Blue versus Red. East coast versus West Coast. Kanye is wel degelijk aan het hallucineren geweest want zijn paranoïde activiteit kent geen ophoud. Op zijn album Yeezus is ook te horen I am God.

https://www.youtube.com/watch?v=ZYua1wc06v0

Iamagod is gebruikt als titelsong voor de nieuwste Assasin's Creed Game serie. Alle gamers horen dus als ze Assasin Creed spelen I am a god.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl