HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Moslim verkrachtingsbende gooide Britse kinderseksslavinnen in vleesvermaler

Halal slagerij gaf ouders van verdwenen meisje ‘gratis kebab’: het vermalen vlees van hun eigen dochter – 11 jarige meisjes letterlijk gebrandmerkt met ‘M’ van moskee

 
Enkele van de vele honderden verkrachters.

Een lid van de beruchte moslim verkrachtingsbendes in Groot Brittannië heeft op tape toegegeven dat ze tenminste één spoorloos verdwenen Brits seksslavinnetje in stukken hebben gehakt en vervolgens in de kebab-vleesvermaler van een ‘halal’ slagerij hebben gegooid. Bizar: de moslim die dit heeft toegegeven loopt nog steeds vrij rond. Inmiddels is er een miniserie gemaakt (‘Three Girls’) over de belevenissen van drie Britse meisjes die werden misbruikt, verkracht en tot prostitutie werden gedwongen door moslims, die op hun beurt jarenlang werden beschermd door de politiek correcte elite.

 

Minstens zo schokkend is dat toen de moeder van het verdwenen meisje, Charlene Downs, in de slagerij kwam vragen of ze hun dochter hadden gezien, ze van de moslimslager ‘gratis kebab’ kregen, bestaande uit het vermalen vlees van haar eigen dochter.

De moslims werden uiteindelijk opgepakt nadat het grootste misbruikschandaal in de Britse geschiedenis eindelijk aan het daglicht kwam. De daders werden door de rechtbank echter vrijgesproken omdat er –ondanks hun bekentenis!- een procedurefout zou zijn gemaakt. De rechter verleende hen ook nog eens bijna € 300.000,- smartengeld.

Vele duizenden slachtoffers, sommigen nooit teruggevonden

Het politie onderzoek naar de verkrachtingsbende van de slagerij wees uit dat er zeker 17 Britse meisjes het slachtoffer van zijn geworden, en er nog zo’n 100 andere islamitische zaken bij betrokken zijn geweest. Let wel: dan gaat het nog maar om één stad (Blackpool). Het schandaal is verspreid over een groot aantal andere grote en kleinere steden, en het aantal slachtoffers loopt in de vele duizenden, waarvan er een aantal, net als Charlene Downs, nooit meer zijn teruggevonden.

Schuldig bevonden moslims werken nog steeds in zelfde bedrijfjes

29 gearresteerde moslims zijn weliswaar schuldig bevonden, maar nooit veroordeeld. Velen van hen werken nog steeds in dezelfde bedrijfjes –zoals slagerijen en afhaal restaurantjes- die werden gebruikt om Britse meisjes –waarvan sommigen niet ouder dan 11 of 12- te ‘groomen’, te drogeren en te (laten) misbruiken.

De meest gebruikte methode is dat moslim leeftijdgenootjes van Britse meisjes eerst contact maken, hen meelokken en vervolgens ‘doorspelen’ naar hun oudere broers of vrienden. De moslims hebben overigens eerst uitgezocht welke meisjes geen vader (meer) hebben en/of in een eenoudergezin wonen, of andersoortige problemen hebben. Die meisjes zijn het meest vatbaar voor dit soort ‘loverboy’ activiteiten.

1400 slachtoffers in Rotherham slechts topje van de ijsberg

De eerste stad die zo’n drie jaar geleden het nieuws haalde vanwege de islamitische martel- en verkrachtingsbendes was Rotherham, waar Pakistaanse moslims jarenlang 1400 (!) Britse meisjes drogeerden, verkrachtten en prostitueerden.

‘Maar Rotherham is nog niets vergeleken bij wat er in andere steden gebeurt,’ aldus de Britse Infowars correspondent Tommy Robinson. ‘En die linkse elite die maar blijft zeggen hoe geweldig de islam is, hoe tolerant we moeten zijn, woont in dure wijken waar hun kinderen nooit in contact komen met die mannen.’

Meisjes letterlijk gebrandmerkt met ‘M’ van moskee

Een 11 jarig meisje in Oxford werd bijvoorbeeld door moslims van de moskee ontvoerd en misbruikt, waarna haar billen –in een woning recht tegenover de moskee- met een gloeiend heet stuk ijzer gebrandmerkt werd met de letter ‘M’ (van mosque), omdat ze voor altijd het ‘bezit’ van hen zou zijn. Dezelfde moslims spijkerden de tong van een ander meisje aan een tafel vast.

Robinson: ‘En ze vinden nog dat ze niets verkeerds gedaan hebben ook! Dat bleek uit al hun getuigenissen tijdens de rechtszaken. Logisch, want de profeet Mohammed deed dezelfde dingen.’

Britse moslimgemeenschap: ‘Het is de schuld van de meisjes zelf’

Tekenend is dat niet één ‘gematigde’ moslim, waar ook de politici in Den Haag altijd zo graag op wijzen, zich openlijk tegen de daders uitsprak. Sterker nog: de meest gehoorde reactie van de moslimgemeenschap in Groot Brittannië was dat het de schuld van de meisjes zelf moet zijn geweest, omdat die –vanaf 11 en 12 jaar oud!- zich als hoeren zouden hebben gedragen. ‘Dit is de houding van islam ten opzichte van meisjes en vrouwen ten voeten uit, vooral als ze niet-moslim zijn.’

Media schrijven niets negatiefs over officieuze staatsreligie

We benadrukken dat dit geen complotverhalen zijn, maar bevestigde feiten. Er wordt sinds 2015 noodgedwongen veel aandacht aan geschonken door de Britse media, en er is zoals eerder geschreven inmiddels een miniserie over gemaakt. Diverse lokale politici, politiefunctionarissen en zelfs complete gemeenteraden zijn erdoor opspraak geraakt, omdat ze al geruime tijd van de misstanden afwisten, maar er niets tegen ondernamen, en in enkele gevallen de ouders van de slachtoffers zelfs intimeerden en bedreigden.

Waarom u er dan zo weinig over leest in de Nederlandse media? Dat behoeft geen uitleg meer: de daders zijn volgelingen van de islam, en dat lijkt –samen met de hieraan gekoppelde massa immigratie- de officieuze staatsreligie te zijn geworden die in geen enkel geval in een negatief daglicht mag worden gesteld, hoe hard de waarheid ook is.

Tekenend voor de politiek correcte houding van ook veel Nederlandse media was de misselijkmakende reactie van een Britse TV verslaggever, die een jong meisje dat het slachtoffer was geworden van groepsverkrachtingen door de moslims ‘extreemrechts’ noemde, enkel omdat ze met haar verhaal naar buiten was gekomen.

Ieder blank meisje aangeschoten seksueel wild

Ook uit ons artikel van gisteren, over het in razendsnel tempo islamiserende Parijs, blijkt dat de tijd niet ver weg meer is dat iedere Europese vrouw en ieder blank meisje dat zich niet-islamitisch gekleed op straat waagt, door moslimmigranten –of ze nu van de derde generatie of pas gearriveerd zijn- als aangeschoten seksueel wild zal worden gezien en behandeld, en daar een ‘free pass’ van de media van krijgen, omdat die er nog altijd weigeren over te berichten.

‘Volk zal in opstand komen – ze moeten wel’

‘Europeanen, het is gebeurd met jullie dochters,’ concludeert Infowars kopman Alex Jones.

Tommy Robinson, die al sinds 2004 waarschuwt voor de hemeltergende toestanden in zijn land: ‘Wanneer het gebeurt weet ik niet, maar de grote klap zal komen. Op zeker moment zal het volk in opstand komen. Ze moeten wel. Het is de enige manier om straks nog vrij rond te kunnen blijven lopen... Gelukkig zie ik de afgelopen drie tot zes maanden een verandering bij het algemene publiek. Iedereen die ik spreek is woedend en wil dat er nu eindelijk iets aan gedaan wordt.’

 

Xander

(1) Infowars / YouTube

Zie ook o.a.:

2016:
31-08: Nieuw massaal kindermisbruik schandaal door criminele moslimbende in Engeland (/ Na 1400 slachtoffers in Rotherham, waar ‘niets veranderd is’, een nieuw schandaal rond massaal kindermisbruik door moslimcriminelen in het Britse Telford)
18-01: Politie wil 30 uur durende groepsverkrachting 13 jarig meisje niet onderzoeken omdat daders migranten zijn

2015:
10-12: (/ Britse politie mag in steeds meer stadswijken alleen met toestemming van moslims komen)

2014:
12-09: 90% van 1,5 miljoen straatkinderen in Pakistan verkracht (/ Sommige immigranten uit Pakistan nemen wandaden met zich mee naar het Westen)
04-09: (/ Times journalist: “Pakistaanse verkrachtingsbende Rotherham maakt opvattingen van ‘rechts’ realiteit’)
30-08: Linkse politiek beschermde jarenlang islamitische verkrachtingsbende Britse stad
23-06: Islamisering: Complete meisjesklassen in Zweden genitaal verminkt
10-06: International Institute Counter-Terrorism: Europa wacht moslim-intifada (/ Moslims nemen Britse scholen over en leren dat blanke vrouwen hoeren zijn)
11-05: Britse moslimleider: Verneder christenen en joden tot ze zich bekeren tot islam
12-04: Turkse auteur baart opzien: Islam en immigratie verwoesten Europa (‘Samenleving wordt stap voor stap overgenomen – Mooie toekomst omgeruild voor wrede islam en geweld door migranten’)
06-04: Sharia Zweden.... (/ Aantal verkrachtingen dankzij massa-immigratie gestegen naar op 1 na hoogste ter wereld)

2012:
23-07: Moslim verkrachtingsbendes teisteren Europese steden

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum.

Reacties

Pagina12
anora op 23-05-2017 16:12

@andreignoul; het is gebeurd. Daar gaat het om. Tijdstip verandert dat niet. En doorgoogelen: 2017, dan zie je genoeg. 

anora op 23-05-2017 16:28

Kan je nagaan. Toen wij nog niet eens wisten hoe zij over ons dachten, en ons verachten, het diepe verlangen hebben om ons nog slechter te behandelen als slachtvee, borrelde en broeide het al en was er al heel wat gaande. 

ge van kessel op 23-05-2017 18:53

deze kerels zijn compleet psychotisch of bezeten door demonen!

Wakker worden EUSSR op 25-05-2017 10:42

Wie heeft hier verdere bewijzen in de vorm van nieuws of media berichten uit de UK van ???

want dit moet overal bekend worden en heel misschien zijn de linkse slapers

hiermee dan wakker te krijgen !!!!

Want dit is echt 1 van de meest vreslelijke dingen die ik ooit gelezen heb !!!

marnix op 25-05-2017 10:57

Andre,

Mensenhandel en illegale prostitutie in Engeland zit volledig in handen van Noord-Afrikanen.

Wie durft babbelen verdwijnt.

Oma op 28-05-2017 19:36

@ieznogoedh op 22-05-2017 05:50

Pardon?????

De schuld van de ouders dat hun dochters worden ontvoerd, verkracht en gemarteld?! Wie ontvoert, verkracht en martelt? Dat zijn de daders, de barbaren, de on-mensen/ongedierte! Ouders treft geen schuld!

Je Kunt je dochters niet veilig houden door hen op te voeden in wantrouwen voor iedereen, waar ze zelf ook schade van zullen hebben door oa als extreem rechts of racisten weggezet te worden. Je kunt ze ook niet beschermen door hen in een glazen kast op te sluiten of constant te bewaken zoals een gevangene...trouwens: dat moeten we niet willen, we leven nog steeds in het wésten, aan vrijheid hebben we al heel wat ingeboet dankzij de slappe en verraderlijke politieke misdadigers. 

Onschuldigen, jonge kinderen zijn niet dom maar nog te goed van vertrouwen, zij beseffen zo jong nog niet wat voor kwaadaardige kl**tzakken voortgebracht werden, voor wie ze zich moeten hoeden en hoe ze het onderscheid moeten maken tussen crapuul en mensen die je het voordeel van de twijfel mag geven.

Toch een troost: universele gerechtigheid bestaat...daar komt een ieder wel achter en dat gaat zo: álles wat een mens een ander mens aangedaan heeft, zal die dader moeten ervaren/doormaken na zijn dood. In dit geval zal dat slagercrapuul ondergaan wat hij meisje(s) heeft aangedaan, de wanhoop, de angst, de pijn, het lijden..... Daar worden wij voor gewaarschuwd met: "behandel een ander hoe je zelf behandeld wil worden", "doe een ander niet aan wat je zelf niet wil aangedaan worden"....want het zal gevolgen hebben - dit werd zelfs openlijk en duidelijk getoond in de film Ghost Rider met Nicolas Cage, echter maar weinigen herkenden de waarheid die het bevatte....

danielle op 30-05-2017 20:16

Het is gewoon te erg voor woorden dat wat nu gebeurt .Dat je eigen kinderen niet meer naar buiten kunnen.

Toos op 19-06-2017 20:10

Het is bij de beesten af. Ik kan het niet verwoorden. En facebook is helemaal verkeerd bezig.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl