Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Merkels CDU in 2002: Nog meer immigratie zal burgeroorlog veroorzaken

‘Sociale zekerheid wordt onhoudbaar’ - Echte migrantenstroom (tientallen miljoenen moslims) moet nog op gang komen – Islamisering Duitsland komt op stoom: Kerken worden omgebouwd tot moskeeën, gratis woningen voor moslimmigranten, arme Duitse gezinnen blijven in de kou staan

 
Angela Merkel noemt waar ze 15 jaar geleden zelf als CDU voorzitter mee instemde nu ‘extreemrechts’ en ‘in strijd met de grondwet’.

Hoe extreemlinks de Duitse christendemocraten onder voormalig DDR-Stasi official Angela Merkel zijn geworden, wordt goed duidelijk als naar het CDU programma van 2002 wordt gekeken. Nog maar 15 jaar geleden stond daar letterlijk in te lezen dat nóg meer immigratie tot de instorting van de sociale zekerheid en een burgeroorlog zou leiden. Inmiddels hebben de Duitsers alleen al de afgelopen paar jaar zo’n 1,5 à 2 miljoen moslims op hun bodem toegelaten (inclusief illegalen), wat volgens analisten nog maar een voorproefje is van de échte migrantenstroom die uit met name Afrika op gang zal komen. Dan hebben we het over tientallen miljoenen economische (=uitkerings)migranten die Merkel en de EU –en in ons eigen land met name de immigratiepartijen GroenLinks en D66-  willen binnenlaten.

 

Merkel, destijds al voorzitter van de CDU, zou waar ze zelf in 2002 mee instemde op dit moment ‘rechtsradicaal’ en ‘in strijd met de grondwet’ noemen, net als het overgrote deel van de politieke partijen in Nederland dat zouden doen. Het CDU eiste namelijk een einde aan de massa immigratie, omdat de sociale zekerheid daarmee overbelast zal worden en uiteindelijk zal instorten, wat een burgeroorlog dreigt te veroorzaken.

‘Nog meer immigratie zal de binnenlandse vrede in gevaar brengen’

15 jaar geleden stond letterlijk in het ook door Merkel goedgekeurde partijprogramma te lezen dat het aantal migranten sinds 1972 van 3,5 miljoen naar 7,3 miljoen was gegroeid, maar het aantal werkenden onder hen juist was gedaald van 2,3 miljoen naar 2 miljoen. ‘De immigratie vindt daarom overwegend niet in arbeidsplaatsen, maar in de sociale zekerheid plaats. Driekwart van de buitenlanders in Duitsland komt van buiten de EU. Duitsland kan op grond van zijn historische, geografische en maatschappelijke situatie echter geen klassiek immigratieland zoals Australië of Canada worden.’

‘Duitsland moet de immigratie sterker sturen en inperken dan tot nu toe gebeurt. Immigratie kan geen uitweg uit de demografische veranderingen in Duitsland zijn. Wij wijzen een uitbreiding van de immigratie uit derdelanden dan ook duidelijk af, omdat dit teveel zal vragen van de integratie capaciteit van onze samenleving. Nog meer immigratie zal de binnenlandse vrede in gevaar brengen en radicale krachten oproepen... Wij zullen onmiddellijk na de verkiezingen de verkeerde wisselomzettingen van de rood-groene Bondsregering corrigeren.’ (onderstreping toegevoegd)

Merkel doet precies waar ze zelf voor waarschuwde

Wat er vanaf 2005 onder kanselier Merkel werkelijk gebeurde, was dat het immigratiebeleid van die rood-groene regering juist stapsgewijs juist fors werd versoepeld, en de grenzen nog veel verder werden opengezet.

In het programma stond ook te lezen dat arbeidsmigratie niet gerechtvaardigd is zolang er nog een paar miljoen werklozen in Duitsland rondlopen. Bovendien wilde het CDU de toelatingseisen voor asielzoekers verscherpen en beter gaan controleren, ‘om misbruik van het asielrecht te bestrijden’.

Gratis woningen voor asielzoekers, Duitsers blijven in kou staan

De christendemocraten wilden tevens het uitkeringstoerisme van immigranten zo onaantrekkelijk mogelijk maken, door de uitkeringen voor asielzoekers flink te verlagen. Nu doet Berlijn juist exact het tegendeel, en worden er overal gratis nieuwe woningen voor migranten uit de grond gestampt, terwijl arme Duitse gezinnen en Duitse studenten die een kamer zoeken veelvuldig in de kou blijven staan.

Daarnaast wordt er gesproken over het ombouwen van grote aantallen vrijwel lege kerken tot moskeeën, omdat zeker 80% van alle migranten moslims zijn, en zij volgens sommige berekeningen al in 2050 in de meerderheid zullen zijn (2).

‘Geen plan B’ voor immigratie tientallen miljoenen moslims

Anno 2017 beweert Merkel doodleuk dat ze ‘geen plan B’ heeft voor het toelaten van miljoenen moslims uit Afrika en het Midden Oosten, en dus geen enkele intentie heeft de instorting van de sociale zekerheid en de daarop volgende burgeroorlog te stoppen. Sterker nog: ze zal de échte migrantenstroom die nog op gang moet komen, en die uit tientallen miljoenen moslims zal bestaan, geen strobreed in de weg leggen (3).

Bij onze Oosterburen is het zelfs al zover gekomen dat iedere politicus of burger die zich openlijk bezorgd toont over deze ontwikkelingen en zegt het eigen volk en de eigen cultuur en waarden te willen beschermen, het risico loopt door de autoriteiten in de gaten te worden gehouden of te worden opgepakt.

Het CDU programma uit 2002 is ondertussen in de ban gedaan, maar is vrijwel letterlijk gekopieerd door de vrijheidspartij Alternative für Deutschland, waartegen -net als de PVV in ons eigen land- een ondemocratisch cordon sanitaire is opgericht.

Hongaarse geheime dienst: Migranten bereiden oorlog voor

Het CDU uit 2002 zou wel eens gelijk kunnen krijgen. Een official van de Hongaarse geheime dienst waarschuwde een tijdje geleden op TV dat duizenden door de Arabische olie-Shariastaten gefinancierde migranten een oorlog tegen de Duitse (en Europese) bevolking voorbereiden. Als ze met voldoende mensen zijn, zullen ze uit hun almaar groter wordende islamitische ‘no-go’ gebieden breken, en zo een zeer groot aantal kleine frontjes openen tegen de argeloze autochtone bevolking. Het aantal slachtoffers zal vermoedelijk in de tienduizenden belopen voordat het leger überhaupt in de gaten heeft wat er gebeurt.

 


Xander

(1) Anonymous
(2) Anonymous
(3) Anonymous
(4) Anonymous

Zie ook o.a.:

27-05: Poolse premier over moslimterreur: Europa, sta op, of jullie kinderen zullen dagelijks worden vermoord
22-05: EU kijkt toe terwijl Saudi Arabië en Turkije op de Balkan het Kalifaat oprichten
20-05: In sommige wijken Parijs is 100% jonge vrouwen aangerand door migranten
19-05: Dorp bij Wenen weigert migranten na groepsverkrachting 15 jarig meisje (/ Raadslid: ‘Migratie van moslimmannen onder mom van asiel wordt oncontroleerbaar gevaar’)
18-05: EU sponsort deze propaganda video die moslims oproept naar Europa te komen
14-05: EU wil dit jaar grenzen openen voor nog eens 10 miljoen immigranten
28-04: Nieuw bewijs dat migrantencrisis geplande VN/EU aanval op Europese landen is (/ Nauwelijks vluchtelingen, maar vrijwel uitsluitend permanent

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar het geloofsforum.

Reacties

Doordenker op 28-05-2017 14:26

Terreur in Europa: een overzicht...

http://sceptr.net/2017/05/terreur-europa-overzicht/

Tom Hendrix op 28-05-2017 15:53

Merkel doet haar masker af. Ze heeft niet voor niets; de Coudenhove-Kalergi prijs ontvangen. Ze voert samen met de rode EUSSR; de agenda uit van Bilderberg en de NWO. En de CDU is een grote verraderspartij geworden.

Weesie R op 28-05-2017 16:22

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd is mij altijd bijgebleven.

Ik stem niet meer PVV want die wordt toch genegeerd.

Voortaan stem ik links en hoop dat het snel uit de hand loopt.

Een gewaarschuwd mens telt voor twee gaat in Nederlanden Duitsland niet op.

In Polen wel.

positivo op 28-05-2017 16:28

Wanneer die lieden een oorlog tegen ons beginnen kunnen we ze eindelijk bestrijden.

Helaas ben ik bang dat de huidige leiders van de EU de moslims zullen steunen.

cefas op 28-05-2017 16:50

Als een blad aan een boom is zij omgedraaid. In goed nederlands: een overvalste draaikont en dat helpt Duitsland en de rest van Europa naar de Filistijnen. Laat iedereen van buiten maar onbegrensd naar binnen stromen en de eigen bevolking kan verrekken. Je hebt mensen en on-mensen die geen zier geven om de eigen bevolking.

ohje op 28-05-2017 17:50

Weesie R

Dit is misschien de enige manier.

Als mensen uit hun huizen verdreven worden er een lichtje gaat branden.

Rood Wit en Blauw op 28-05-2017 18:33

Duitsland sleept ons voor de 3 keer een oorlog in.

Jean op 28-05-2017 19:00

Ik wordt kotsmisselijk van die Merkel, heel Europa gaat de vernieling in door dat wanbeleid en anti Europa strategie met "nog meer vreemdelingen" en dan nog tot overmaat van ramp met die islamterroristen.

Hoelang nog wordt er gewacht met het verdrijven van die Merkel?

koloth op 28-05-2017 21:01

Ik ben een list aan het maken van alle landverraders en als ik dan eindelijk met pensioen kan dan ga ik bij al die landverraders koffie drinken of zo.   Ja je moet toch wat met je vrije tijd hé.     Niks doen en thuis blijven zitten dat gun ik ze niet.

Benny op 28-05-2017 22:21

IK haat nu echt de EU en  Merkel ook Rutte Asielzoekers krijgen alles voor nop

Ik ben zwaar diabetes en kan door het onbetaalbare eigen risico de nodige medicatie niet betalen

Ja en dat asielprofiteurs dat hier gratis krijgen Ook als arme aoweer moet ik de OZB gewoon

ophoesten enz  enz Ach en dan Geert W niet toelaten in het te vormen kabinet

Terwijl hij de klokkenluider is Democratie???Amahoela!!!Ja de NWO is hard bezig om mensen dood te laten gaan

Guidestones in Georgia OK ik wens jullie een goede nieuwe week

Yoep op 29-05-2017 00:50

De leiders van de eu hebben een pakt met de duivel gesloten.

De bedoeling is gewoon burgeroorlog in EU onder de mom van moslim VS christen.

Doel > vermindering van het vee. Krijg je geweldige werkslaven van voor weinig loon. En uit einderllijke doel wereld oorlog

zo dat je naar 4 miljoen vee gaat en dat kan simpel terug gebracht worden naar 500 duizend stuks vee.

En onze geweldige leiders zullen straks gewoon op de afval hoop eindigen. Maar dat snappen ze nog niet.

Josh op 29-05-2017 03:54

Deze foto verklaart natuurlijk alles....

Ze is gewoonweg altijd > Total Besoffen

Gwnmezelf op 29-05-2017 07:54

Enige oplossing voor ons Nederlanders is massale bijeenkomsten organiseren. En dit aanpakken met goeie tactische bewegingen. politiek zal dit zo goed als bijna niet lukken. Wel als heel Nederland bij elkaar komt uit liefde en respect voor onze cultuur, land, kinderen en toekomst.Praten en politiek heeft geen zin, niemand die luistert naar dit zoals bijvoorbeeld onze Geert Wilders heeft zelf niet altijd goeie punten maar betreft de islam heeft hij groot gelijk.

Islam leert uit de Qoran om mensen te vermoorden of en het land over te nemen.De dood staat hier tegenover mochten mensen ook niet willen bekeren zoals het onthoofden van onze Nederlanders bijvoorbeeld. Steeds meer wijken zoals in zweden, Engeland en Frankrijk worden no go zones dit betreft omdat de politie daar ook gewoon niet durft te komen en hebben niks te zeggen in deze wijken dit betekent dat je dus gewoon vermoord kunt worden dmv deze lui.

Dit zal ook gebeuren der zijnde tijd alles wat de moslims doen op dit moment is veel kinderen produceren en zodoende hun de les stoffen leren uit de Qoran wat voor ons niet gunstig is.Reken maar uit hoe dit over de aantal jaren zal zijn voor ons met kwa getallen zwaar in de minderheid te zijn en hier totaal niet opgewassen tegen te zijn. De actie moet nu gebeuren en z.s.m oftewel ook bijeenkomsten organiseren. Via het internet en andere gangbare middelen die er zijn om dit tot een goed project te kunnen leiden zijn er mensen nodig met ballen.

Ik zou mijn leven geven om jullie en ons nederlanders te redden van deze onheil. Maar we kunnen dit niet alleen net zoals de moslims dit niet alleen doen maar met z’n allen zo moeten wij ook opereren dit is helaas de enige oplossing aangezien de politieke macht geen ruk doet dan maar koppen die rollen..

Ik weet ook niet anders meer wat we hier tegen kunnen doen zou willen dat je met dat volk kon praten maar dit willen ze niet en mocht dit wel zo zijn zullen ze wel weer met een leugen komen want ook dit volgens de Qoran mag, liegen tegen ongelovigen zoals wij varkens in hun ogen die afgeslacht moeten worden. Waarom zouden we hierop wachten op dit moment die zeker ter zijnde tijd zal komen. Ik ben zelf geboren in Nederland en half bloed maar ik wordt misselijk van de manier hoe moslims met mensen omgaat die geen moslim is. Ook hoe er in syrie elke dag mensen dood gaan en kinderen ook dmv USA coalitie bv die dit allemaal gesteunt heeft en maar niet wilt samen werken met Putin et. Helaas de waarheid is hard maar dan maar een burger oorlog maar dan beter goed voorbereid met z’n allen tegen hun vind je niet?

mvg het beste

Hubert Luns op 29-05-2017 09:33

De immigratie is nodig, zeggen diezelfde politici, om het tekort aan bevolkingsaanwas op te vangen. Daar zit waarheid in. Het kindertal is zo dramatisch gedaald dat zonder immigratie de Duitse bevolking tussen het jaar 2000 zou zijn gehalveerd. Het volgt een groot plan, want toen in de zestiger jaren de anticonceptie werd ingevoerd wist men, zoals oud-vrijmetselaar Allain Bauer toegaf, dat dat tot abortus ging leiden. De volgende stap had men in die jaren ook al in het hoofd: de gedwongen euthanasie. Er zullen wetten komen, vermoedelijk eerst in Frankrijk, waarbij het staken van medische verzorging aan terminale patiënten mag worden gestaakt zelfs tegen de wens in van het 'slachtoffer' waarbij familie mag de toegang mag worden ontzegd opdat die hun geliefde niet stiekem medicijnen en voedsel krijgt. Het motief: hetzelfde als tijdens de Franse Revolutie - een onblusbare haat tegen het Christendom (ni Dieu ni maître).

Sirius op 29-05-2017 17:05

Weet je wat het is; De eu wilt arbeiders naar de eu halen omdat de europeaan weinig kinderen maakt en merkel zei dat duitsland in het jaar 2025 haar dankbaar zouden zijn dat ze dit heeft gedaan.  Maar de gelukzoeker wilt niet werken maar geld krijgen, lui uit zijn ogen kijken heel de dag en zoveel mogelijk moorden en verkrachten. Dus hoe wilde de politiek dit voor  mekaar krijgen om deze mensen aan het werk te krijgen om voor de werkgever geld te verdienen. Niet dus want al deze werkgevers zijn er over een aantal jaren ook niet meer want ze hebben geen werknemers want die zijn overleden of vermoordt en de vrouwen lopen te werk als slavin dus de economie zoals wij die nu kennen zal er niet meer zijn door de klunzen. Of  zoals er in de bijbel staat dat de politiek de religie aanvalt en dus denkende ze zijn hier in europa dus kunnen we ze makkelijker aanpakken, dan kan ook. Al met al krijgen we een rottijd en zeer zeker voor meisjes/ vrouwen.

Qromwel op 30-05-2017 08:46

Welke concurrerende politus in Duitsland confronteert haar met die vroegere uitspraken? Er zijn toch om de haverklap genoeg gelegenheden daarvoor?

Rebellio op 30-05-2017 09:35

@Hhubert Luns. U zegt: "de immigratie is nodig...om het tekort aan bevolkingaanwas op te vangen, daar zit waarheid in" Hoezo is dat 'waarheid'. Waarom moet de bevolking in nederland, of in de wereld, blijven groeien? Amsterdam had in onze Gouden eeuw 100.000 tot 200.000 inwoners, voldoende dus voor een Gouden Eeuw waar we decenia lang nog van geprofiteerd hebben. Nederland had in 1850 3 mijoen inwoners. In 1900 5,1 wat uitgroeide tot 8,8 in 1940 en 10,1 in 1950. Waarom kunnen we het daarmee niet doen? Wat moeten we met al die mensen hier? Als onze bevolking halveerd zijn we terug naar het niveau van 1940. Als je ziet wat er vanaf die tijd tot nu is bij gebouwd in Nederland zou het een zegen voor ons land zijn als het zou gebeuren. Ik zie geen enkele rede, u wel?

Johan op 30-05-2017 12:35

Ons is jarenlang voor gehouden dat de wereld overbevolkt is en dat het milieu er aan gaat, dus er moeten minder mensen komen.....

Nu krijgen de mensen verstandigerwijs minder kinderen, ook omdat het hebben van meedere kinderen practisch onbetaalbaar is, vervolgens is het weer niet goed....

Er komen steeds minder banen vanwege het gebruik van computers en door robotisering en er verdwijnen steeds meer bedrijven oa naar goedkope lonen landen......

Het is een smoeje dat er meer mensen nodig zijn, want dan zouden ze jonge mensen eerder stimuleren om meer kinderen te krijgen en het hebben van kinderen en het studeren niet zo onbetaalbaar maken.

Het is allemaal leugen en bedrog, zodat we niet tegenwerken bij de omvolking van Europa.

Nederland is een van de meest overbevolkte landen van de wereld.

Wardje op 30-05-2017 17:20

"Migranten bereiden een oorlog voor." (tussenkop hierboven)       Er zijn in Frankrijk al dorpen die in hun geheel salafistisch zijn .  Bron: De Franse inlichtingendienst voor het terrorisme . Ph. de Villiers in video (zie hieronder 3. regel 4) op 4:17'Islam wil zeggen 3 dingen die niet overeengebracht kunnen worden met het Westen1. Dzjiehad     a. de dzjiehad van de (gewelddadige) oorlog        b. de dzjiehad van (een andere) beschaving        c. de demografische dzjiehadDzjiehad is verovering , het wil zeggen een andere mensheid , een onderworpen mensheid , Islam wil zeggen onderwerping aan Allah. Dat kunnen we niet aanvaarden .Het betekent meer dan alleen aanslagen , het is oorlog , het is verovering2. De Sjarieja, de wet , Thomas van Aquino zei : de Islam is de Morenwet, de wet der Moren . Dat had hij goed gezien . Islam is niet alleen een godsdienst , het is veel meer dan dat . Het is een politiek-religieus systeem . Dat wil zeggen een natie , een maatschappij , een religie , een wet . De wet van de Islam , de wet van Allah , het ongeschapen woord , men kan die niet aanpassen , modificeren (V. past hier iets toe op de sjarieja wat strikt genomen alleen geldt voor een van de grondslagen ervan, de Koran w.) . Er is dus geen scheiding tussen het geestelijke , het spirituele en het tijdelijke .3. De Oemma (de natie, de gemeenschap van die zich moslim noemen w). Deze is misschien wel de belangrijkste . Koning Hassan II (die hij 'vriend' noemt w) heeft me gedurende een lang gesprek : nooit zult u  Marrokanen broeders van de Fransen kunnen maken.'Bron: interview op  https://www.youtube.com/watch?v=eKXCVAliw6QIn feite zijn dit niet bij lange na de belangrijkste gedeeltes en zullen  de lezers van de site de genoemde zaken bekend zijn ; toch is het instructief ze letterlijk op een rijtje te zien . Vooral ook om het in conversatie te kunnen gebruiken . Een soortgelijke trits is (ze werken in gesprekken, ook met moslims): de "3 fundamentele ongelijkheden in de islam" (Hans Jansen) die1. tussen gelovige en niet-gelovige2. tussen man en vrow(en dan komt de uitsmijter)3. tussen vrije en slaaf---Burggaaf Philippe de Villiers (Boulogne (Vendée), Frankrijk, 25 maart 1949) is een Frans politicus.Dezewerd in 1994 politiek leider van de dat jaar opgerichte Mouvement Pour la France (MPF). In zijn thuisbasis, het departement Vendée in het westen van Frankrijk, is hij sinds de jaren tachtig en tot op de dag van vandaag veruit de populairste politicus. Hij bestuurt met zijn partijgenoten het departement en behaalt in zijn departement bij elke verkiezing bijzonder hoge scores. Naast zijn politieke en bestuursfuncties in het departement Vendée is hij Frans en Europees volksvertegenwoordiger. Halverwege de jaren tachtig maakte hij een keer deel uit van de Franse regering.De katholiek Villiers is bezorgd over de snelle groei van de islam in Frankrijk. Hij maakt zich sterk voor een Frankrijk dat Frans blijft en voor een Europa dat Europees blijft. Mocht Turkije ooit toetreden tot de Europese Unie, dan dient Frankrijk er volgens hem uit te stappen. Begin 2005 was hij een van de leidende figuren in de campagne tegen het Verdrag tot vaststelling van een Grondwet voor Europa, dat door een meerderheid van de Fransen per referendum werd verworpen.Na tegenvallende resultaten in 1995 stelde hij zich in 2002 niet kandidaat bij de Franse presidentsverkiezingen. In 2007 deed hij wel mee en haalde in de eerste ronde 2,23% van de stemmen. Dat was niet genoeg om mee te kunnen doen aan de tweede ronde.(nlWiki, niet bijgewerkt)Zie nogmaals voor zijn recente boek de reactie van J. van Rooijen op XN".. Ph. de Villiers komt met de cijfers in zijn recente boek, (een schokkende aanrader), "Les cloches sonneront-elles encore demain". http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/01/Duitse-overheid-waarschuwt-voor-chemische-aanslagen-op-drinkwater?pagefor=commentpagination_content_667732&pagenr=0 over Merkel , zie reactie Jules van Rooyen op 25-01-2017 20:17Ik kan niet beoordelen of V's  waardebepaling van en gehechtheid aan Frankrijk nationalisme genoemd kan worden , in welk geval ik het zou afwijzen .

Wardje op 30-05-2017 19:06

"Geheime Dienst Hongarije: Migranten bereiden een oorlog voor." (tussenkop hierboven)                  Er zijn in Frankrijk al dorpen die in hun geheel salafistisch zijn .  Bron: De Franse inlichtingendienst voor het terrorisme .  De Dienst heeft in wanhoop documenten aan V ter beschikking gesteld.          V. in video  op 4:17  op https://www.youtube.com/watch?v=eKXCVAliw6Q                                                'Islam wil zeggen 3 dingen die niet overeengebracht kunnen worden met het Westen 1. Dzjiehad     a. de dzjiehad van de (gewelddadige) oorlog                      b. de dzjiehad van (een andere) beschaving                        c. de demografische dzjiehad                      Dzjiehad is verovering , het wil zeggen een andere mensheid , een onderworpen mensheid , Islam wil zeggen onderwerping aan Allah. Dat kunnen we niet aanvaarden .Het betekent meer dan alleen aanslagen , het is oorlog , het is verovering             2. De Sjarieja, de wet , Thomas van Aquino zei : de Islam is de Morenwet, de wet der Moren . Dat had hij goed gezien . Islam is niet alleen een godsdienst , het is veel meer dan dat . Het is een politiek-religieus systeem . Dat wil zeggen een natie , een maatschappij , een religie , een wet . De wet van de Islam , de wet van Allah , het ongeschapen woord , men kan die niet aanpassen , modificeren (V. past hier iets toe op de sjarieja wat strikt genomen alleen geldt voor een van de grondslagen ervan, de Koran w.) . Er is dus geen scheiding tussen het geestelijke , het spirituele en het tijdelijke .                   3. De Oemma (de natie, de gemeenschap van die zich moslim noemen w). Deze is misschien wel de belangrijkste . Koning Hassan II (die hij 'vriend' noemt w) heeft me gedurende een lang gesprek : nooit zult u  Marrokanen broeders van de Fransen kunnen maken.'                  In feite zijn deze vrij bekende zaken  niet de belangrijkste gedeeltes van het interview ; toch is het instructief ze letterlijk op een rijtje te zien . Vooral ook om het in conversatie te kunnen gebruiken . Een soortgelijke trits is (ze werken in gesprekken, ook met moslims): de "3 fundamentele ongelijkheden in de islam" (Hans Jansen)  1. de fundamentele ongelijkheid tussen gelovige en niet-gelovige             2. de fundamentele ongelijkheid tussen man en vrouw               (en dan komt de uitsmijter)        3. de fundamentele ongelijkheid tussen vrije en slaaf                   ---Villiers was onderprefect van de Vendée, later staatsecretaris voor cultuur . Hij trad terug omdat hij niet voor de socialistische agenda onder Mitterand wilde werken . Later werd hij met hoogste stemmenaantallen in het Europese Parlement gekozen . In de afgelopen presidentsverkiezingen kreeg hij helaas niet meer dan 5,6 % van de stemmen . Zie voor Villiers' recente boek de reactie van J. van Rooijen op XN".. Ph. de Villiers komt met de cijfers in zijn recente boek, (een schokkende aanrader), "Les cloches sonneront-elles encore demain".  http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/01/Duitse-overheid-waarschuwt-voor-chemische-aanslagen-op-drinkwater?pagefor=commentpagination_content_667732&pagenr=0 aldaar pagina 1 Jules van Rooijen op 25-01-2017 20:17, bespreking van V.'s laatste boek "les Cloches"Ik kan niet beoordelen of V's  waardebepaling van en gehechtheid aan Frankrijk 'nationalisme' genoemd kan worden.  In dat geval ik het zou afwijzen .   Zeker houdt Frankrijk waarden voor die dat niet zijn (laicisme, vrijheid gelijkheid en broederschap in plaats van geloof hoop en liefde. Maar het kent , beschermt bewaart en propageert ook wel waarden die wij alleen maar tot ons voordeel zouden kunnen overnemen . Ik noem alleen maar goede manieren . Niet dat ik die waarde als hoogste stel , maar het is er een die in Frankrijk opvalt .

 

Wardje, uw postings zijn onleesbaar, daar bent u al eerder op aangesproken. Mod.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl