HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Macrons partij grotendeels geïnfiltreerd door Moslim Broederschap’

Extreemlinkse globalist wil als president Frankrijk in nog hoger tempo islamiseren

 
Het gladde gezicht dat Frankrijk de komende jaren via open grenzen, massa immigratie en islamisering naar de totale ondergang gaat helpen, mede omdat de overheid dreigt iedereen die ook maar één gehackte email van hem publiceert, te arresteren. Waren het Marine Le Pens emails geweest, dan had diezelfde overheid geëist dat ze openbaar zouden worden gemaakt, omdat de Fransen dan wèl ‘het recht’ zouden hebben om te weten op wie ze stemmen.

De politieke partij/beweging van Emmanuel Macron, die volgens de peilingen vandaag zo goed als zeker tot nieuwe president van Frankrijk wordt gekozen, is grotendeels geïnfiltreerd met leden van de Moslim Broederschap terreurorganisatie. Dat is geen complot, maar werd eind vorig maand onthuld door auteur-journalist Mohamed Louizi, voormalig lid van de Broederschap. Twee weken eerder had Macron zich voor de radio versproken toen hij uitleg gaf waarom hij Mohamed Saou, lid van zijn campagneteam, weer weg had moeten sturen: Saou promootte namelijk de islamistische slogan ‘Je ne suis pas Charlie’ (ik ben niet Charlie). Macron: ‘Hij was een beetje radicaal, maar verder een ontzettend goede gozer.’

 

‘Nuttige ongelovige idioot’

Macron, die door de gevestigde orde in de Europese media en politiek valselijk als ‘gematigd’ of ‘centrist’ wordt gepresenteerd, maar in werkelijkheid een extreemlinkse globalist is, kan volgens Gatestone Institute journalist Yves Manou als het beste een ‘nuttige ongelovige (idioot)’ worden omschreven. ‘Macron is niet een supporter van het terrorisme of het islamisme. Het is nog erger: hij ziet deze bedreiging zelfs niet eens.’

Na de bloedige islamitische terreuraanslagen op 13 november 2015 zei Macron dat ‘iemand met een baard en van wie we denken dat hij moslim is, vier keer minder kans maakt op een baan dan een niet-moslim,’ waarmee hij suggereerde dat niet de islam, maar werkeloosheid het belangrijkste motief voor de terroristen was. Manou: ‘Dus iemand die bewapend met een Kalashnikov en een bomgordel uit de richting van Syrië komt, doet zoiets uit wraak omdat hij een langdurige werkeloze is?’

Franse samenleving moet ‘veranderen’ en zich ‘openen’ voor de islam

Deze nuttige idioot van en voor de islam, die de autochtone Franse bevolking nog net niet uitmaakt voor islamofoben, maakt vandaag zeer grote kans de machtigste man van Frankrijk te worden. Macron eist dat ‘de Franse samenleving verandert en meer open wordt’. Open voor wat? Voor de islam, natuurlijk.

Zelfs na de moord op een Franse agent op 20 april door een moslim terrorist, de zoveelste aanslag van de afgelopen jaren, weigerde Macron zich vast te leggen op strengere anti-terreur maatregelen, en zei hij dat hij als president niet van plan is om verdachte jihadisten preventief te laten arresteren.

Campagneteam geïnfiltreerd door Moslim Broederschap

Tijdens de presidentscampagne onthulde professor Barbara Lefebvre, auteur van diverse boeken over het islamisme, op TV de aanwezigheid van Mohamed Saou in Macrons campagneteam. Saou promootte op Twitter de bekende islamistische slogan ‘Je suis ne pas Charlie’ (ik ben niet Charlie, waarmee de moorddadige aanslag op dit magazine werd goedgepraat en toegejuicht). Macron, bang voor een schandaal, stuurde Saou vervolgens weg. Op 14 april werd hij door het moslim radiostation Beur FM uitgenodigd, waar hij zich versprak voor een microfoon, terwijl hij dacht dat hij ‘uit de lucht was’:

‘Hij (Saou), deed een paar ietsje te radicale dingen, maar verder is hij een hele goede gozer.’ ‘Heel goed’, omdat Saou de snel groter wordende moslim minderheid in Frankrijk, zo’n 10% tot 15% van de bevolking, mobiliseerde om massaal op Macron te stemmen, iets wat in 2012 zelfs doorslaggevend was voor de winst van de scheidende president Francois Hollande. De Unie van Islamitische Organisaties van Frankrijk (UOIF), die bekend staat als de Franse vertegenwoordiging van de Moslim Broederschap, riep op 24 april alle moslims in Frankrijk dan ook op om op Macron te stemmen.

Saou was beslist geen uitzondering. Op 28 april schreef Mohamed Louizi, auteur van het boek ‘Waarom ik de Moslim Broederschap verliet’, een gedetailleerd artikel waarin hij Macron beschuldigde ‘gegijzeld te worden door de islamistische stem.’ Louizi presenteerde namen en data waaruit bleek dat Macrons campagne grotendeels is geïnfiltreerd door de Moslim Broederschap, die in veel Arabische landen officieel tot terreurorganisatie is bestempeld.

Macron wil Frankrijk islamiseren

Macron zegt weliswaar niet expliciet dat hij Frankrijk wil islamiseren, maar impliciet laat hij er geen twijfel over bestaan dat dit zijn grote doel is. Zo ontkende hij op 22 februari openlijk dat er zoiets als een Franse cultuur met een specifieke kunst, geschiedenis en literatuur bestaat, en beweerde hij dat hij daar zelfs nog nooit naar gekeken heeft.

Tijdens de campagne vertelde de globalist echter hemelsbreed verschillende dingen, al naar gelang het publiek dat hij toesprak. Zo zei hij in een interview met het anti-islamistische magazine Causeur dat ‘Frankrijk nooit een multicultureel land zal zijn’. Kortom: Macron vertelde de mensen enkel wat ze wilden horen, en voor de een was dat een pro-islam boodschap, en voor de andere een nationalistische.

Emailschandaal; Poorten volledig open miljoenen moslims

En dus zal hij vandaag wel tot de nieuwe president worden gekozen, ondanks het feit dat de Franse overheid gedreigd heeft iedereen te arresteren die ook maar één van de enorme hoeveelheid gehackte emails van Macron publiceert, omdat dit de verkiezingen ‘negatief zou kunnen beïnvloeden.’ Waren Marine Le Pens emails gehackt, dan had diezelfde overheid ongetwijfeld geëist dat ze zouden worden gepubliceerd, omdat de Fransen dan ‘recht hadden gehad om te weten op wie ze stemmen’.

De komende jaren zullen de Fransen dus gaan merken wie Macron, een voormalige Rothschild bankier, werkelijk is: iemand die helemaal niets heeft met zijn thuisland, en die niet alleen de poorten nog verder zal openzetten voor de islam en miljoenen moslims, maar de grenzen zelfs compleet wil opheffen, en iemand die voorstander is van het overdragen van de Franse soevereiniteit aan de eurozone/EU regering.

Waarmee Frankrijk zijn eigen mannelijke variant –en spreekbuis- van de Duitse bondskanselier Angela Merkel krijgt, en met de islamisering van de twee grootste economieën van Europa de toekomstige totale ondergang van Europa wordt bezegeld.

 

Xander

(1) Gatestone Institute

Zie ook o.a.:

05-05: - Macron zegt dat Franse cultuur niet bestaat en wil meer moskeeën laten bouwen

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum.

Reacties

pro-Israël op 07-05-2017 15:32

En dan in september nog het Duitse equivalent van Macron: islamfan Martin Schulz als eurofiele bondkanselier. Geen woorden meer voor. Gewoon te erg.

Gladiator op 07-05-2017 15:43

Het moge duidelijk zijn dat indien deze idoot, waarvan ik enkele maanden geleden nog nooit gehoord had en dan nu in een keer President van Frankrijk wordt, terwijl Marine Le Pen al maanden, nee sorry, al Jaren bezig is met haar campagne om het Franse Volk te waarschuwen over wat hen te wachten staat als er niets gedaan wordt aan dit Probleem

Het is een gekocht spel, een van tevoren afgesproken plan waarvan ik de omvang zelf niet eens kan bevatten!!!

Ik zie nog maar 1 oplossing, en dat is echt de enige!!

Niet te bevatten gewoon wat er hier aan het gebeuren is en Wij, ja Wij laten dit maar gewoon hun gangetje gaan want.....ver van mijn bed....toch???

Vragen???? Nou, zou zeggen......

W.g.

Gladiator

ikke op 07-05-2017 16:23

Deze man verdient levenslang gevangenis , meer als 40 christerlijken worden vermoord en wel per uur, moslims zijn nazi's.

Anna op 07-05-2017 16:26

Oei een relatie met de Moslim Broederschap.;;;

Daarom promootte Barack Hoessein Obama deze kandidaat, Obama zijn broer Malik is ook een moslim broeder.....net als Obama zo lijkt het wel......

Dit wordt gevaarlijk, een stroman van de moslimbroeders in Frankrijk als President.....Deze terroristische organisatie infiltreerd in stilte en dat lukt..... ze strooien iedereen met lieve en milde woorden zand in de ogen todat..... het te laat is.......

Europa maak je borst maar nat, er staat ons op deze manier nog een heleboel islamitische onheil te wachten........ Wie God,  ( God van de Bijbel) verlaat heeft smart op smart te vrezen..... Nu stuurt God ons Allah!!! Compleet met zijn gewapende " grondtroepen" Eens kijken of we die (af) god dan wel leuk vinden.....

Doordenker op 07-05-2017 17:08

De Britten zullen (hopelijk) net op tijd Europa verlaten hebben alvorens dit verdwaasde continent in vuur en vlam ten onder zal gaan.

Axmann op 07-05-2017 17:51

De Europese bevolking heeft zich van de Christelijke God afgekeerd. De islamisering van Europa is daarom God's straf. Terecht overigens!

henk Boskamp op 07-05-2017 17:58

Hoe langer ik deze site volg, hoe verder mijn mond open valt... man, man, man... Ik lees hier steeds dat joden de "christen-gedachte" naleven maar het lijkt er steeds meer op dat de joden die niet op deze site zitten het pad van lucifer volgen. De joden zouden 'uitverkoren' zijn om de mensheid te onderwijzen maar ik geloof niet dat zij hun best doen.

Een ander geluid op 07-05-2017 18:00

pro-Israël op 07-05-2017 15:32

@ Gladiator op 07-05-2017 15:43

Helemaal met u eens !!!

Een ander geluid op 07-05-2017 18:21

Het is natuurlijk te hopen, dat Marine Le Pen deze verkiezingen wint. Anders krijgt Frankrijk de komende 5 jaar wederom een beleid à la Hollande, maar dan in de overtreffende trap. En dat is dan nog een understatement. 

Mocht Macron onverhoopt winnen, dan is hij er nog niet. In juni zijn de Franse parlementsverkiezingen. Dan doen alle partijen weer mee en stemmen velen weer braaf op hun oude keuze. Macron's partij "En Marche" heeft nog géén enkele zetel in het parlement. Het wordt dus afwachten hoe groot zijn partij in het nieuwe parlement gaat worden. Daarnaast bestaat zijn partij pas vanaf 6-4-2016. Dat zouden wel eens LPF-achtige taferelen kunnen gaan worden........ Macron als president met een relatief kleine partij in het Franse parlement wordt waarschijnlijk een "lame duck", die niet veel voor elkaar gaat krijgen. 

Macron is natuurlijk al een ramp voor Europa. Nog rampzaliger worden Schulz / Merkel voor Europa.

Hubo op 07-05-2017 18:27

Ik weet het niet zeker,maar het lijkt me wel zo waarschijnlijk dat hij zo al een paar jaar geleden gelanceerd is door Hollande en de franse elite en dat hebben ze dan toch wel slim gespeeld.Het is natuurlijk wel de vraag wat het over 4 jaar gaat worden.

derk op 07-05-2017 18:31

Het is de opzet naar een totale islamisering van het Europese continent. Heeft het volk hier voor gekozen? Nou nee, want net zoals hier met Wilders wordt er net zolang gemanipuleerd, gedraaid en gefraudeerd zodat Marine Le Pen geen schijn van kans maakt. De duivel heeft de regie hier in handen. We krijgen een Europa waar het christendom verdwijnt en de Islam het voor het zeggen krijgt. Iedereen die hier tegenin gaat zal worden gedood. Het gebeurt willens en wetens, want satan is naar de aarde geworpen en buiten zinnen van woede. En politici als Macron en Merkel hebben hun ziel al verkocht aan de duivel en kunnen hun plannetjes korte tijd ten uitvoer brengen. Want indien deze dagen niet verkort worden, geen vlees zal behouden worden. Deze tijd van grote verdrukking wordt aangekondigd in de bijbel.

Ge van Kessel op 07-05-2017 19:07

De EU heeft één doel en dat is om het Christendom te vernietigen. Niet meteen maar geleidelijk. Net als een kikker die je in koud water zet en het water langzaam het naar het kookpunt brengt. Die plannen zijn al 125 jaar geleden gesmeed door een groep Zionisten (Zionisten zijn farizeën, nep-Joden). Hun Satanische plannen zijn uiteengezet in 'The Protocols Of The Learned Elders Of Zion' Zie: https://www.youtube.com/watch?v=Ig5sTehZqZA

Tom Hendrix/Seneca op 07-05-2017 19:42

Alles op bevel van dev satanistische organisaties van: Bilderberg, de plutocraten Soros en de Rothschilds, en de NWO. Deze Macron wordt het, omdat het van tevoren al beklonken is!  Europa moet kapot, dat is het doel, en de mensen/burgers tot slaven gemaakt. De duivel krijgt zo zijn zin!

U.G. Kempenaer op 07-05-2017 19:43

Islamitisch geweld loont. Hoe meer geweld en aanslagen door moslims, hoe meer het zwaklinkse establishment haar rubberen ruggegraat en knieën buigen richting steeds meer immigratie van moslims en een steeds verdere islamisering van onze maatschappij.

Ze staan ook niet meer open voor valide argumenten. Ze blijven wegkijken van de realiteit. Ze zijn dus als verloren te beschouwen.

De enige oplossing voor onze mensen en onze beschaving is een georganiseerd verzet met de middelen die nodig zijn om de vernietiging van ons land en de stille genocide op ons volk te voorkomen.

U.G. Kempenaer op 07-05-2017 19:55

Christelijke machthebbers spelen trouwens onder één hoedje met de islam. Zowel de paus als de protestanten. Zij zijn daarmee deel van het probleem, daar valt de oplossing dus niet te verwachten.

Ze doen helemaal niets aan de islamisering van Westen, noch aan de islamitische slachpartijen op christenen wereldwijd.

Bij die clubs moet je dus als rechtgeaard mens niet willen horen. Dumpen die verraderlijke groeperingen.

Tom Hendrix/Seneca op 07-05-2017 20:07

Jawel hoor, de Soros volgeling Macron is gekozen. Hoe dom is de massa, ongelooflijk. Met deze persoon, gaat Frankrijk helemaal de afgrond in. Meer moslims, meer schulden, meer afdracht aan de roden der EUSSR. Europa is verloren!

Rosalie op 07-05-2017 20:09

De Britten hebben her en der al de sharia ingevoerd. Ze zitten er middenin.

Lynx op 07-05-2017 20:23

Gisteren weer 6.000 vluchtelingen erbij,en dat per dag.En dan tel ik de gasten die per vliegtuig komen niet mee.

jawel op 07-05-2017 20:30

Ook deze uitslag dat macron gaat winnen stond al van te voren vast , niemand die deze elite tegen kan houden , ook al had 100% van de Fransen op le pen gestemd. Voor mij is deze uitslag een keerpunt in mijn leven en ik ga me voorbereiden om te vertrekken uit dit door de linkse partijen verraden land. Ik doe dit omdat we ons niet mogen verweren tegen het islam geweld dat ons staat te wachten waarbij de autochtone slachtoffers zullen worden berecht en de daders worden beloond om hun geweld, Ze gaan het heel leuk vinden om met bescherming van politiie , overheid en het O.M  buitensporig veel geweld te gebruiken tegen de o.a Nederlandse bevolking , zover is het nu nog niet , maar demon macron gaat er voor zorgen dat dit proces gaat versnellen . Voor de mensen die mijn mening in de prullebak gooien die zou ik willen adviseren om zich een klein beetje te verdiepen in hetgeen wat de elite van plan zijn , Begin maar met fractioneel bankieren ( rohtshilds) , bis bank , nwo , dan kom je vanzelf op een gegeven moment bij de eindhalte , waar ik niet wil zijn .   ongeloofelijk , iemand zij eens tegen mij , dieren zijn dieren , maar de grootste beesten en  kankergezwellen begeven zich onder de mensen.

Veteraantje op 07-05-2017 20:51

Dus..... Dit was het dan. 2X verkiezingen in zeer korte tijd in europa... Beide gewonnen door de linkse elite.

1 verkiezing overzee gewonnen door een man die onder druk toch de linkse globalistische kant op gaat,,,,,, met andere woorden het houd op. 

Van duitland valt al helemaal niets te verwachten.... Want als merkel er uit getrapt wordt door het AFD.....nou dan breekt mijn klomp....iets wat ik van Frankrijk met al die moslim-rellen wel had verwacht.... Maar klaarblijkelijk wil men daar een slaaf van satan worden. Maar laten we vooral niet slapen/dromen... Wij weten allemaal dat de globalisten allemaal in verschillende landen konden winnen.... 

Sinds wanneer hebben alle europese landen een links kabinet???

Wat een onzin. Als je dit nog niet ziet...dan ben je voor altijd blind.

Noorderlicht op 07-05-2017 21:23

"Macrons campagne grotendeels is geïnfiltreerd door de Moslim Broederschap"

Ach wel nee, deze zijn hiervoor speciaal geselecteerd, het geeft precies de richting aan welke Macron naar toe wilt gaan.

cefas op 07-05-2017 21:55

De Fransen hebben gestemd voor 5 jaar achteruitgang en islamisering. Ze tekenen op termijn voor hun eigen doodsvonnis.

rescue op 07-05-2017 21:59

Ik blijf er bij, elk volk krijgt de regering die het verdiend. Helaas het gevolg van "geen God en geen meester".

Veteraantje op 07-05-2017 22:31

@ Doordenker om 17:08uur.

Dat klopt, en wéér is Groot Brittanië het eiland van de vrijheid voor de 3e keer in 

110 jaar.... 

Mark S. op 07-05-2017 23:15

Door deze veel te jonge snotneus en gladjanus wordt Frankrijk en Europa naar de ondergang geleid.

Mark S. op 07-05-2017 23:43

Axmann op 17:51 Ik ben het met je eens, maar zeg dit met smart.

Ik denk overigens dat de islam rechtstreeks van de duivel komt en een plaag is voor de mensheid. Als Europa Christelijk was gebleven was dit nooit gebeurd.

Het leven van Jezus Christus en Mohammed verschillen als water en vuur van elkaar. Als dag en nacht. De een gaf zijn eigen leven om de gehele mensheid te kunnen verlossen. De ander was een mensenslachter die oorlog voerde om zijn duivelse ideologie er door te drukken.

Jezus heeft nooit geweld nodig gehad om zijn boodschap van vrede en liefde te verkondigen. Het was voldoende dat Hij opstond uit de dood om zijn Godheid te bewijzen, samen met God de Vader en de Heilige Geest.

Goudsbloem op 08-05-2017 00:16

Dit keer komt mïjn voorspelling uit. Niet zo moeilijk dacht ik. Bekijk ook eens deze video:

https://www.youtube.com/watch?v=uNH81SIL7-Y

Tom Hendrix/Seneca op 08-05-2017 07:18

@jawel: 20.30. uur, op 7/5. Ik kan U sechts volkomen gelijk geven, dat U het totaal verlinkste Europa verlaat. Ook wat U verder in uw reactie zegt, is volkomen naar waarheid. Helaas is dat zo. Ik vraag mij wel eens af, zijn al die geallieerde soldaten, die gesneuveld zijn om Hitler Duitsland te verslaan, voor niets gevallen?

Sirius op 08-05-2017 07:58

Er kan geschreven worden op deze en andere site's feit blijft dat de massa gewoon voor een kolere wereld kiest en sorry dat ik het zeg maar ze moeten ook niet en nooit meer klagen als er doden en gewonden vallen bij een aanslag. Ik zou ook niet voor Le Pen gekozen hebben maar wel eens voor iemand met ballen die eens voor zijn/haar volk kiest maar geen slap aftreksel  die dingen laat gebeuren waar de voorvaders en moeders zich in de graf zouden omdraaien wetende wat er nu zou gebeuren. Maar goed er staat in de bijbel welke gebeurtenissen er staan te gebeuren en als je heel goed leest zie je dat het uitkomt. Ik wens iedereen vrede toe.

Qromwel op 08-05-2017 08:21

Stel het kiezersvolk op 100 stemmen. Daarvan stemt 75%, dus 75 uitgebrachte stemmen. Daarvan stemt 11,5 % blanco of ongeldig, dus 66,375 stemmen spelen een rol. Daarvan stemt 66% op Macron, dus 44 stemmen op hem. Dus minder dan de helft van het volk. De enige conclusie die volgens mij dan getrokken kan worden is deze: er is even rust in de tent. Als Macron niet heel gauw resultaten behaalt, krijgt hij klop met de aanstaande parlementsverkiezingen.

Qromwel op 08-05-2017 08:35

11 en 18 juni as. zijn de Franse parlementsverkiezingen. Macron heeft nu nog 0 zetels, het FN van M. le Pen 2(!). Straks, Mrine of Marion?

Wolf op 08-05-2017 09:37

Links verraad. Heel Europa gaat naar de knoppen. Holland is going to learn the hard way.

Freduardo op 08-05-2017 10:33

Nice en Bataclan.

Allemaal goeie gozers.

Een ander geluid op 08-05-2017 10:41

Macron inmiddels gekozen tot nieuwe president; blijkbaar moet de gifbeker voor West-Europa helemaal leeg. Helaas. Op gezond verstand in Duitsland hoeven we al helemaal niet te rekenen.....

Als hij Frankrijk echt gaat proberen te hervormen, zullen de snelwegen de komende 5 jaren op slot gaan door alle blokkades. Als je de Fransen hun verworvenheden wilt afpakken, draait het daar vaak op uit. 

Dewevoga op 08-05-2017 11:01

 

Hoe langer ik deze site volg, hoe verder mijn mond open valt... man, man, man... Ik lees hier steeds dat joden de "christen-gedachte" naleven maar het lijkt er steeds meer op dat de joden die niet op deze site zitten het pad van lucifer volgen. De joden zouden 'uitverkoren' zijn om de mensheid te onderwijzen maar ik geloof niet dat zij hun best doen.

 

Dit item ging niet over de Joden maar over de geïnfiltreerde moslim broederschap in de politiek, dus ik begrijp niet waarom u ze hierbij betrekt. Gods Wetten werden aan het volk Israël gegeven toen er nog helemaal geen leefregels waren. God moest zijn naam vestigen tussen alle afgoden die toen gediend werden.

En de eerste apostelen waren allemaal Joden en gezien dat het aantal Christenen de andere religies op de wereld overtreft hebben zij hun best wel gedaan. En dat zonder enig geweld. En daarbij de God van Israel is dezelfde als de God van de Christenen,

dus dienen zij allemaal dezelfde Wetten te volgen, maar niet iedereen volgt Christus. En ook dat zal veranderen. Niet de afkomst (Joden) bepaalt het gedrag, maar de religie die men volgt en de Joodse is ver verheven boven de theocratische islam. Vergelijk de sharia maar eens met de Joods-Christelijke wet.

 

Verder doorpraten hierover, gelieve dat op het geloofsforum te doen. Nodig uw gesprekspartner uit op het Geloofsforum. Mod.

Rosalie op 08-05-2017 11:55

Helemaal eens met Axmann, Mark S,rescue en vele anderen. Als de mensen niet meer bidden heeft de duivel vrij spel. ik zie het niet als straf van God maar als een gebeuren dat wanneer de mensen Christus uit hun leven hebben gebannen  de gevolgen daarvan ondervinden. Voor de katholieken onder ons : het is meimaand, Mariamaand. Bid de Rozenkrans ,het heeft veel kracht. Wat kunnen we anders doen dan bidden ? ik weet het niet. Onze politieke stem wordt onder tafel geveegd .

Jean op 08-05-2017 12:11

Die mails kunnen toch publiek gemaakt worden zonder erachter te komen wie de afzender is???

Waar wachten ze dan nog op???

Moet eerst heel Europa verpest zijn door islamieten???

Qromwel op 08-05-2017 12:12

Gladiator op 07-05-2017 15:43: Hij was anders minister van Economische Zaken onder Hollande, president van een van de grotere EU- en Euroz%ône landen.
Qromwel op 08-05-2017 12:14

Iemand een idioot noemen, terwijl je tot voor kort nog nooit van gehoord had.

Axmann op 08-05-2017 12:23

@Mark S:

De islamisering van Euopa is grotendeels te danken aan de ont-Christanisering van dit werelddeel. Men Wil Christus niet meer. Helaas zal de eeuwigheid voor dergelijke personen er daarom duister uitzien!

Marjolein op 08-05-2017 13:14

Goudsbloem, geweldige suggestie, die video van Scottie Clarke. Ik woon in Amerika en volg ze allemaal. Ik zou iedereen hier aanraden deze video te bekijken, hij is de tijd dubbel en dwars waard. 

Dewevoga op 08-05-2017 15:56

Mod. het was een reactie op henk Bosman en heb getwijfeld of ik de reactie op het geloofsforum zou plaatsen. Maar ik ben hem daar nooit tegengekomen, dus daarom maar hier.  Zag ook dat de aanhef verdwenen was. 

Die Posting is later verwijderd. Mod.

Henk op 08-05-2017 17:28

Je kunt nog zo'n hekel hebben aan Macron, maar hem extreemlinks noemen klopt niet met de feiten. Want hoe noem je de linkse politicus Jean-Luc Mélenchon dan? Extreem-extreemlinks? Macron geldt als een liberaal, wil onder andere de macht van de vakbonden aanpakken en flink snoeien in het ambtenarenapparaat. Dat is niet echt links. Wel is hij inderdaad een globalist, pro-Europa en voor open grenzen, net zo als de conservatieven in Frankrijk.

Pieter op 09-05-2017 01:57

Toch stemden ze vrijwel allemaal op hem, terwijl men dit wist?

maria op 09-05-2017 07:34

moderator

geloofszaken op het geloofsforum ??? , waarom mogen dan zoals o.a.  Rosalie steeds geloofszaken posten, terwijl andere verwijderd werden ??

In principe geloofszaken naar geloofsforum, kan zijn dat er wat tussendoor glipt. Mod.

Infidel4U op 09-05-2017 23:30

Het grote probleem, is het totaal ontbreken van enig inzicht in het verschil in wereldbeeld tussen de islam en de moslims enerzijds en de westerse denkwijze. Waar het Westen een steeds sterker individualisme ontwikkeld, gevoed door het liberaal-humanisme, maken moslims deel uit van de islam en staan zij samen sterker. Het zal nog lastig worden daar iets tegen in te kunnen brengen. Wij zijn verdeeld en daardoor makkelijker te besturen. En ondanks dat dit een christelijke site is, raad ik een ieder aan zich eens te verdiepen in Sociaal Humanisme.

Oma op 15-05-2017 13:44

Zogauw het Franse volk, autochtonen, zullen merken welke kant macron opdraait, zal de volgende franse revolutie een feit zijn...hopelijk mét gerichten voor de politieke landverraders. 

Waar zijn die mails van macron te vinden? En schultz heeft met zijn sossen partij een verpletterende nederlaag geleden bij de recente deelstaat verkiezing - blijkbaar spint cdu van nazi merkel daar garen mee...althans, zo laat de leugenmedia het uitschijnen..

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl