HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Macron zegt dat Franse cultuur niet bestaat en wil meer moskeeën laten bouwen

Macron sluisde mogelijk miljoenen weg naar belastingparadijzen – Waarom kozen de Fransen in 1e ronde voor kandidaat die het verwoestende beleid van Hollande wil voortzetten en versnellen? - Frankrijk stevent af op islamitische instorting en nieuwe revolutie

 
Macron wil de islamisering van Frankrijk in een nog hogere versnelling zetten, wat hem de spottende bijnaam ‘Djamel Macron’ opleverde.

Emmanuel Macron, de kandidaat van de gevestigde orde in Parijs en Brussel, heeft beloofd dat hij de massale immigratie van moslims en de bouw van moskeeën in Frankrijk wil vereenvoudigen. Volgens globalist Macron, die inmiddels aanbevelingen van bondskanselier Angela Merkel en oud president Barack Obama heeft gekregen, ‘bestaat de Franse cultuur niet’ en heeft hij ‘nog nooit naar Franse kunst’ gekeken. De kans is daarom levensgroot dat Macron de Franse bevolking al snel nog dieper zal teleurstellen dan de socialist Francois Hollande, de impopulairste president van het land ooit.

 

Frankrijk zeer slap en laks voor gevaarlijke moslims

Op de Champs Elysees in Parijs schoot op 20 april een moslim op een politiewagen, waarbij één agent om het leven kwam en een andere zwaargewond raakte. De dader, Karim Cheurfi, werd in 2003 tot 20 jaar gevangenisstraf veroordeeld wegens poging tot moord op twee agenten. Na al na een paar jaar te zijn vrijgelaten, viel hij in 2014 opnieuw agenten aan. En wéér werd hij vrijgelaten.

In maart ontdekte de politie dat de islamist militaire wapens probeerde te kopen, en contact had gemaakt met een ISIS terrorist in Syrië. Op sociale netwerken kondigde hij aan dat hij agenten wilde vermoorden. Bij doorzoeking van zijn huis vond de politie meerdere wapens, maar justitie vond dit alles ‘onvoldoende bewijs’ om hem in de gaten te laten houden. En toen sloeg hij op 20 april toe.

Het voorval is exemplarisch voor het moderne Frankrijk, dat zeer slap en laks is voor gevaarlijke mensen, vooral als deze uit islamitische kring komen. Het is één van de redenen waarom in Frankrijk met afstand de meeste slachtoffers van terreuraanslagen vallen. Ook de Joodse gemeenschap, waar in de afgelopen 5 jaar 2/3 van alle aanvallen op waren gericht, voelt zich in de steek gelaten door de overheid, omdat de daders, vrijwel uitsluitend moslims, ongestoord hun gang kunnen blijven gaan.

Tussen 14 en 17 april vond in Le Bourget, zo’n 15 kilometer ten noorden van Parijs, de jaarlijkse conferentie van ‘Moslims van Frankrijk’, de Franse tak van de Moslim Broederschap terreurorganisatie, plaats. 150.000 bebaarde moslims en gesluierde moslima’s konden er vrijelijk schreeuwen en ageren tegen het Westen, tegen Israël en tegen de Joden.

Stem op Macron onlogisch, maar hij won toch

Ondertussen zinken de Franse economie en samenleving steeds dieper weg in het moeras van schuld, armoede, onrust en werkeloosheid. Maandelijkse peilingen laten zien dat een groot deel van de Franse bevolking zowel boos als bang is, en het helemaal gehad heeft met de impotente en onverschillige regenten in Parijs. Het was daarom logisch geweest als de kiezers al tijdens de eerste ronde korte metten hadden gemaakt met iedere kandidaat die het voor Frankrijk verwoestende beleid wil voortzetten en zelfs wil versnellen.

Maar dat gebeurde niet. Uitgerekend de kandidaat die niet alleen door de gehate zittende president Hollande, maar ook door de EU en globalisten zoals bondskanselier Angela Merkel en voormalig president Barack Obama wordt aanbevolen, won de eerste ronde van de presidentsverkiezingen, en dat terwijl oud Rothschild bankier Emmanuel Macron als minister van Economie de architect was van Hollandes desastreuze economische beleid.

Macrons meeste toespraken zijn kopieën van die van Hollandes campagne in 2012. Tijdens zijn eigen campagne sprak Macron zelden of nooit over de vele dodelijke islamitische terreuraanslagen in Frankrijk. Sterker nog, na de zoveelste aanslag op 20 april hield hij de Fransen voor dat ze met aanslagen moeten leren leven, omdat die volgens hem onderdeel van het dagelijkse leven zullen blijven. Ook verklaarde hij tegen het preventief arresteren van verdachte islamisten te zijn.

De globalist beweerde afgelopen week dat hij zowel Frankrijk als de EU grondig wil hervormen. Zijn plotseling stevige taal was overduidelijk bedoeld om zijn opponent Marine Le Pen de wind uit de zeilen te nemen, want Macron heeft verder louter vage plannen, is pro-euro en pro-EU, en belooft dat hij de uiterst kostbare 35 jarige urige werkweek en pensioenleeftijd van 62 jaar in stand wil houden. Tegelijkertijd wil hij € 10 miljard investeren in onder andere de ‘ecologische overgang’ naar een duurzame economie.

Nog meer immigratie en moskeeën, want ‘Franse cultuur bestaat niet’

Macron heeft in de loop der tijd een aantal opmerkelijke en verontrustende uitspraken gedaan, zoals zijn belofte om de massale immigratie van moslims uit Afrika en de Arabische wereld naar Frankrijk te vereenvoudigen, en de bouw van moskeeën makkelijker te maken. Ook beweerde hij dat ‘de Franse cultuur niet bestaat’, en dat hij nog nooit naar Franse kunst had gekeken.

Bovendien is de anti-corruptie NGO ‘Anticor’ een onderzoek naar Macron begonnen, omdat hij een groot deel van de € 2,8 miljoen die hij tussen 2008 en 2012 als Rothschild bankier verdiende, niet aan de belastingen lijkt te hebben opgegeven, maar vermoedelijk heeft weggesluisd naar belastingparadijzen (2).

Hoe kan het dat deze nog ergere variant van Hollande toch de eerste ronde won, en volgens de peilingen ook de tweede ronde van de Franse presidentsverkiezingen zal winnen? Deels is dat te wijten aan Francois Fillon, de kandidaat van de gematigde Republikeinen, die door eigen schuld in diverse corruptieschandalen verwikkeld raakte. Of toch niet? In een recent verschenen boek staat dat deze schandalen zorgvuldig door een ‘schaduwkabinet’ in Parijs zijn georkestreerd. Hoe dan ook, Fillon onderstreepte sowieso een zwakke kandidaat te zijn, door onmiddellijk na de eerste ronde zijn steun uit te spreken voor Macron.

Macron dankzij media en vaag programma populair

De belangrijkste reden van Macrons ogenschijnlijke populariteit is even simpel als banaal, namelijk gelegen in een –mede op zijn jonge uiterlijk gebaseerde- uitgekiende marketingstrategie, waardoor veel Fransen zich hebben laten misleiden (in ons eigen land vergelijkbaar met de populariteit van de extreemlinkse afbraakpoliticus Jesse Klaver). Macron begon een nieuwe partij, ‘En Marche!’ (Voorwaarts! een nog linksere Franse variant van D66), en kreeg voor zijn campagne financiële steun van een aantal linkse miljardairs.

Ook niet onbelangrijk: Macron heeft nauwe banden met de elitairen die het grootste deel van de Franse reguliere media beheersen (ook hier zien we een duidelijke overeenkomst met ons eigen land, waar de linkse media tijdens de verkiezingscampagne buitenproportionele en overtrokken positieve aandacht gaven aan GroenLinks en D66). Daarnaast is zijn verkiezingsprogramma –volgens analisten geïnspireerd door die van Barack Obama in 2008- dermate inhoudsloos en veralgemeniserend, dat zijn loze kreten feitelijk iedere Fransman die zich niet wat verder wil verdiepen in de politiek, kunnen aanspreken.

Zo kan het dat Marine Le Pen, de enige kandidaat die Frankrijk wil herstellen, de economie gezond wil maken, de Franse cultuur wil behouden, het land wil beschermen tegen de islam en het terrorisme en daar goed uitgewerkte plannen voor heeft klaarliggen, door de media en andere politieke partijen als ‘fascist’ wordt verketterd, en globalist Macron, die het verwoestende socialistische beleid dat het land op de rand van de afgrond heeft gebracht zelfs wil versnellen, wordt aangeprezen en bewierookt. Ook hebben alle steeds machtiger wordende moslimorganisaties zich –begrijpelijkerwijs- pal achter Macron opgesteld.

Macron maakt dus grote kans de volgende president te worden, hoewel een grote verrassing zoals de verkiezing van Donald Trump in de VS nog altijd niet onmogelijk is. Maar stel dat het Macron wordt, want dan? Dan zal hij al snel ontdekken dat hij slechts een stroman is die door de linkse elite op de Champs Elysees is neergezet, met de bedoeling de onhoudbare status quo nog een paar jaartjes te rekken, zonder zich verder ook maar iets te bekommeren om het gewone volk, laat staan maatregelen te treffen tegen de oprukkende islam en het snel toenemende geweld van moslims.

Frankrijk stevent af op islamitische instorting en nieuwe revolutie

Het gevaar is dan ook levensgroot dat de komende vijf jaar onder Macron voor het Franse volk nog vele male pijnlijker zullen worden dan de afgelopen jaren onder Hollande. Minstens 12.000 radicale islamisten mogen ongestoord plannen maken voor nieuwe terreuraanslagen, want de politie mag niets tegen hen ondernemen voordat het te laat is, en Macron zal het overduidelijk een zorg zijn. De toevloed van moslims uit Afrika en Arabische landen zal aanhouden en zelfs makkelijker worden gemaakt. Inmiddels worden vele honderden Franse wijken en districten beheerst door de Sharia, en moeten als voor Frankrijk verloren worden beschouwd.

Deze islamitische ministaatjes, waar nu al vrijwel dagelijks auto’s in brand worden gestoken en niet-moslims worden aangevallen, zullen in aantal toenemen en steeds groter en machtiger worden, en de Franse maatschappij in toenemende mate ontwrichten en uiteindelijk volledig doen instorten. Bij de volgende verkiezingen in 2022 zou het geïslamiseerde Frankrijk wel eens zijn eerste moslimpresident kunnen kiezen – tenzij de getergde autochtone bevolking eindelijk in opstand komt.

Dat zal het begin van een nieuwe Franse revolutie zijn, die mogelijk heel Europa in vuur en vlam zal zetten. Zoals het er nu uitziet zou dat al over enkele jaren mogelijk nog de enige uitweg kunnen zijn om te voorkomen dat ons continent volledig ten onder gaat aan islamitische chaos, misdaden, terreur, vervolgingen en armoede.


Xander

(1) Gatestone Institute
(2) Challenges.fr

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum

Reacties

jawel op 05-05-2017 14:49

En ook wij gaan pas de straat op als het te laat is , als macron wint dan heeft het net zoals in ons land niet gelegen aan de kiezers , maar aan fraude , daar blijf ik bij , niemand kan mij wijs maken dat de Fransen kiezen voor iemand die hun land kapot gaat maken .

Tom Hendrix/Seneca op 05-05-2017 15:11

Als Macron gekozen wordt, zijn de Fransen verloren. Deze marionet, der roden, der eussr, der bilderbergbende en de nwo, voert uit wat deze duivelse machten hem opdragen. De vernietiging van Frankrijk en de Franse bevolking, wat uiteindelijk ook de Europese burger zal treffen. Laat het madame Le Pen worden.

Rosalie op 05-05-2017 15:34

" verdeel en heers" ,het motto van de illuminati/ vrij metselarij. Uit de chaos die ze voor ogen hebben kunnen ze met een " fantastische" boodschap komen van :" wij zullen jullie redden". Dan is er geen plaats meer voor christenen en ook niet voor moslims die ze alleen maar nodig hebben als een soort van katalysator. Dan kunnen ze het merkteken van het Beest invoeren en mensen dwingen uiteindelijk hun Lucifer te aanbidden. Macron is hun stroman . De eigen cultuur wordt overal van tafel geveegd. Wat zei Maxima ook al weer ? " De Nederlander bestaat niet." Zij is ook ingeleid in de Nederlandse cultuur door een vrijmetselaar die hoogleraar is/ was in Leiden. ( zijn naam is me ontschoten) . Kijk naar Groot Brittannie : de sharia hebben ze al in sommige graafschappen ingevoerd. Nu met de Brexit zijn de Polen de gebeten hond, niet de moslims ook al hebben zij aanslagen gepleegd en zijn er haatpredikers. Wat is dit toch voor een wereld ? Iedereen kan je voor rotte vis uitmaken behalve de moslims. Waarom wordt hen de hand boven het hoofd gehouden in de media ? Nou heel eenvoudig : die hebben ze nodig om hun beoogde rotzooi te trappen. Ik heb ook het idee dat de man die de aanslag in Nice beging, benaderd is door de illuminati om voor veel geld ( voor zijn nabestaanden en voor hem zelf de beloning van de 72 maagden ) die aanslag te plegen want het is wel gel dat die witte vrachtwagen van begin tot eind gefilmd is. Wie filmt er nou een vrachtwagen ? Dat is toch niet interessant ? Het is alleen interessant als die vrachtwagen iets slechts in de zin had. En hoe kan je dat vantevoren weten ? Kortom : m.i zijn het de illuminati die aan de touwtjes trekken, de moslims willen het zaakje wel klaren en als ze de schuld krijgen worden ze beschermd hetzij met magere gevangenisstraffen hetzij door mind control. Fijne wereld. Mensen : " bid  " , zoals Maria van Fatima ons gezegd heeft 100 jaar geleden . 

Bambi op 05-05-2017 15:57

Gewoonweg knettergek

Ekster op 05-05-2017 16:28

Ik weet niet hoe jullie er in staan, maar ik heb zo langzamerhand de moed opgegeven. Het komt niet goed meer op deze manier, met de huidige generatie politici. Het zijn grotendeels landverraders die hun eigen bevolking minachten. De kiezers blijven alsmaar op ze stemmen, ook al worden ze keer op keer besodemieterd. De politici kunnen zo ongestoord doorgaan met hun afbraakbeleid. 

Geronimo op 05-05-2017 16:28

Fraude? Bekijk deze video ter zake. Merkwaardige vaststellingen In elk geval..

Les élections 2017 sont bien truquées! Voici les preuves! Macron était déjà annoncé président!

Bekijk deze video op YouTube:https://youtu.be/n9HMk_4ATgY

Piet 1 op 05-05-2017 16:31

Tom Hendrix/Seneca op 05-05-2017 15:11

Wat ik ook maar ergens gelezen heb..De laatste president van Frankrijk wordt vermoord en als president alleen mannelijk is, dan verliest Le Pen (Presidente??)

Johan op 05-05-2017 16:53

Het is misschien vreemd om vast te stellen. Maar er bestaat zoiets als collectieve zelfmoord. Dat komt bij sekten en sekteleiders voor. Het komt voor bij dieren (denk aan de soms massale stranding van walvissen/grienden) Helaas komt het ook voor bij mensen.Wellicht dat het Franse volk zo verblind is voor de realiteit dat ze massaal achter de EU dictators gaat staan. En vervolgens niet doorheeft dat ze zondag het voorrecht hebben om te kiezen tussen de slager en de groene wei. Want de slager is toch wel erg aardig, nietwaar?

Doordenker op 05-05-2017 17:12

Frankrijk zal in ieder geval bestuurd worden door een vrouw. Als Marine Le Pen de verkiezingen verliest, dan zal het door Merkel zijn...

Yerik op 05-05-2017 17:21

Zoals ik al eerder, alreeds vóór de verkiezingen in Nederland op grond van de profetie geschreven heb: de islamisering van ons werelddeel gáát door! Immers, de soldaten van de a.c. moeten gevestigd worden. Ik meen dat zo te kunnen zien omdat ik naast de Bijbel Xandernieuws lees en ook de nieuwsbieven van Franklin ter Horst.

Watchman op 05-05-2017 17:41

Le Pen krijgt de meeste stemmen. (Wordt niet bekend gemaakt voor het publiek.)

Macron wordt sowieso president. (Is al lang besloten.)

Op TV zien we enkele dansende Fransen nadat bekend is gemaakt dat Macron president is. Deze mensen moeten er voor zorgen dat 'we' zien dat de Fransen een 'goede keuze' hebben gemaakt.

Er wordt ook een enkele Le Pen stemmer geinterviewd; deze wordt selectief uitgekozen. (Lees: een 'tokkie'.)

Let maar op.

Peter op 05-05-2017 17:53

Ik ben gestopt met sparen voor mijn pensioen,zover zal het niet meer komen. We vervallen in chaos en armoede

JP op 05-05-2017 18:03

Ergens heeft die Macron wel een punt. Neem nu bevrijdingsdag, dat is onderhand ook een achterhaalde folklore geworden. Wij vieren dat wij bevrijd zijn? Waarvan eigenlijk?

rescue op 05-05-2017 18:46

Als Macron wordt gekozen is dat toch ook een beslissing van het volk. En dat is het dan eens met alles wat daaruit voorkomt. De hele EU is een groot babylonisch geheel, zoals voorspelt in Daniel 2. De voeten van ijzer vermengd met leem geeft de laatste fase weer van het Rome van nu en dat wordt getypeerd door de vermenging van "menselijk zaad" ongetwijfeld op basis van het globalisme waar een meerderheid heilig in gelooft. Dat het slechts een kleine meerderheid is, wordt getypeerd door de uitspraak dat het ijzer zich aan leem niet hecht, en eenheid een utopie blijft.

Tom Hendrix/Seneca op 05-05-2017 19:18

@Rosalie: 15.34. uur. Dat kon zomaar eens de waarheid zijn. Ook ik ben me er steeds meer van bewust; dat er achter de politici- die in wezen marionetten zijn- andere krachten zitten, en deze zijn krachten van het ultieme kwaad. Er heeft eens iemand beweerd, vrees niet de macht van de troon, maar meer de macht die daar achter steekt. Dus ik ben net als U ervan overtuigd, dat we te maken hebben met duivelse geesten en krachten, die met hun lakeien; the Deep State, Soros de rode plutocraat, Rothschild, de NWO en de Illuminati, de mensheid wensen te vernietigen.

De Terugkeer op 05-05-2017 19:51

Vraagje aan de forumgenoten: kent iemand de voorspellingen van Nostradamus van binnen en van buiten? Ik ken het voornamelijk van interpretaties, die ik jaren geleden 'tot' me heb genomen. Het enige feit dat mij toen het meest is bijgebleven: het begin van een islam-oorlog, startende in Frankrijk. Wie zou mij kunnen zeggen, 'of' dat zo is. 

Merci beau-trotseenechtefransenplegeneen-coup!

cefas op 05-05-2017 21:58

Zijn de Fransen nou zo stom of doen ze nou zo stom om op Macron te stemmen? Deze trekpop van de links elitaire elite zal Frankrijk in sneltreinvaart verder in het verderf storten. Nog 5 jaar slap Hollande beleid zal absoluut tot een compleet desastreuze (ook Europese) ramp leiden. 

andre op 05-05-2017 22:37

op zo n idioot gaat toch geen fransoos meer stemmen dit verhaal gaat nog een flinke staart krijgen

Juul op 06-05-2017 00:09

Hij wordt gesteund door de Rothschild, de hoogste banken. De megarijke Rothschild waarschuwt voor een crash in  Zijn banken en koopt goud voor zover ik dat weet.

Atina op 06-05-2017 00:14

Dit is wel interessant :   Bron wikipedia:  

Het woord "frank" zou 'dapper' kunnen betekenen in het Germaans. Deze oorsprong is wellicht terug te vinden in het Oudnoordse woord frekkr, dat 'gehard' en 'moedig' betekent. Later zou het de betekenis van 'vrij (van Romeinse overheersing)' gekregen hebben. Een wortel "frank" kwam in het Oudgermaans in elk geval niet voor.Via de minder waarschijnlijke etymologie frie-rancken ('libere vacantes')[1] zou het woord ook 'vrije reizigers' kunnen betekenen [2].

Een derde, meer historisch dan taalkundig verantwoorde mogelijkheid is, dat het woord Francus zou afgeleid zijn van het Latijnse frangere (doden, vernietigen) en dus krijger, doder, soldaat zou betekenen. Het zou hier gaan om gepensioneerde officieren die na hun diensttijd binnen het Romeinse leger, voornamelijk de Nervische cohorten langs de Rijn, zich als handelaars gevestigd hadden op de rechteroever

en zich in het begin voornamelijk op de zeer lucratieve zouthandel toelegden. Zout werd als gedeeltelijk loon aan de legioensoldaten verdeeld (salaris). Ze zouden slechts in beperkte mate versmelten met de lokale Germaanse bevolking. Dat kan verklaren waarom Tacitus ze niet vermeldde ( = geen 'echte' Germanen)

en waarom ze zich tot 485 (Clovis) beperkten tot wat tegenwoordig Vlaanderen (+ Nederland beneden de Moerdijk) heet. Lokale handelaars, meestal van Germaanse oorsprong en zonder die militaire 'traditie', werden dan 'Ripuarisch' genoemd. Deze hypothese zou meteen hun militaire én financiële macht verklaren (oorlogen kosten veel geld).[bron?]

 

En Xander vergeef mij maar ik kan niets bezien zonder het licht van het Woord :

Ezechiel 47 alsin het licht van wat Jezus zei dat wie Hem volgt Hij vissers van mensen zal maken :  

9 Ja, het zal geschieden, dat alle levende ziel, die er wemelt, overal, waarhenen een der twee beken zal komen, leven zal, en daar zal zeer veel vis zijn, omdat deze wateren daarhenen zullen gekomen zijn, en zij zullen gezond worden, en het zal leven, alles, waarhenen deze beek zal komen.

10 Ook zal het geschieden, dat er vissers aan dezelve zullen staan, van En-gedi aan tot En-eglaim toe; daar zullen plaatsen zijn tot uitspreiding der netten; haar vis zal naar zijn aard wezen als de vis van de grote zee, zeer menigvuldig.

11 Doch haar modderige plaatsen en haar moerassen zullen niet gezond worden, zij zijn tot zout overgegeven.

Goudsbloem op 06-05-2017 00:16

Stemmen is niet meer nodig. Het is toch allang besloten. Ik heb direct al gezegd dat Marine LePen het niet wordt. Zij is de Wilders van Frankrijk. Ze zijn allemaal verblind,behalve Wilders en LePen. Er komen hier nog miljoenen moslims. Lees hier: http://www.eindtijdinbeeld.nl/EiB-Dromen/noorse_profetie_wo3.html

Piet Bijsterveld op 06-05-2017 01:34

kiezers hebben een erg kort geheugen, beloof 1000 Euro en je trekt kiezers (Rutte) beloof pensioenleeftijd op 62 te houden en een werkweek van 35 uur en je trekt kiezers (Macron) Het is maar al te waar dat het volk een regering krijgt die het verdiend. Zeker speelt ook de media een belangrijke rol en zal er soms worden gefraudeerd maar eerst verantwoordelijk is en blijft de kiezer die in zijn korte termijndenken veelal de visie mist op wat werkelijk belangrijk is. ontzuiling heeft het politieke landschap ondoorzichtig gemaakt. In Ned. hebben  linkse partijen soms liberale en zgn rechtse partijen linkse ideeen. Principes, zo men die nog heeft, raken door machtshonger en eigenbelang ondergesneewd. helaas krijgen ook Europese democratieen steeds meer dictatoriale trekjes en elitaire bestuurders.

Opzender op 06-05-2017 01:55

 

Zeeën van mensen zijn tegenwooordig de weg kwijt en volgen lieden als Macron. In Nederland zie je ook hoe linksliberaal aan de weg timmert:

Nasrdin Dchar merkte in zijn 5 mei lezing op: "toen ontjoden en nu de-slamiseren". De grapjas maakt met dit woordspelletje veel indruk op zijn toehoorders.  Het zegt mij, dat de arme stakker niet begrepen heeft dat 5 mei meer betekent dan een misplaatst woordspelletje.

Ontjoden is namelijk heel iets anders dan de-islamiseren. Hij had kunnen zeggen: toen ontjoden en nu ontmoslimmen. Maar dat zou slechts naar henzelf verwijzen en dat was niet de bedoeling. Zijn toehoorders hebben het ook niet (willen) begrijpen. Arm Nederland, arm Europa en arme wereld, met z'n verdwaalde massa's.

Het is goed te weten, dat er een wel betrouwbare weg is, naar wie wij kunnen luisteren. Hij wordt genoemd: de Weg, de Waarheid en het Leven ofwel Jezus Christus.  

roodborst op 06-05-2017 03:12

Even vertellen . De meeste , 90 % . Van de publieke feestdagen, herdenking van oologs slachtoffers en andere herdenkingen  zijn ingesteld door de vry metselaars in het verleden door de mensheid , westerse wereld , meer in hun ban te houden.  De mensen van europa zijn over de laaste 50 jaar stom gemaakt , monddood en door maar geld te krijgen van de overheid, zoals in Holland , lui gemaakt in denken en werken . De berg afwaartse stroom naar de afgrond is niet meer te stoppen .bidden is de enige oplossing . 

Tom Hendrix/Seneca op 06-05-2017 08:52

@Ekster: 16.28. uur, op 5/5. Helaas moet ik U gelijk geven.

Semper paratus op 06-05-2017 09:09

5 mei bevrijdingsdag???

1945 het volk ontvangt met open armen de bevrijders die voor ons gevochten hebben zodat wij in vrijheid konden leven. Anno nu, de linkse kliek ontvangen  de slachters, de barbaren met open armen die de grote verdrukking met zich mee brengen en vieren de bezetting!

6-6-44 Dday begin van de bevrijding door geallieerden.

2015 Doomsday bezetting door ISlamieten.

Br@m op 06-05-2017 09:11

Een nieuw gekozen regering zou een proeftijd moeten krijgen. Op de helft van de termijn een evaluatie d.m.v. een referendum. Verkiezing beloftes niet nagekomen en/of er een puinhoop van gemaakt, wegwezen en nieuwe verkiezingen. Vindt het volk dat ze hun best gedaan hebben, dan mogen ze de rit uitzitten. Zoals het nu is kunnen ze ná de verkiezingen meteen alle beloftes overboord gooien en doen wat ze willen en dat gebeurd meestal ook.

willy op 06-05-2017 11:23

De meeste Fransen willen hem niet het volk is niet voor deze bankier die voor de bankiers opkomt en niet voor het volk maar ook Le Pen willen ze niet in Franrijk ze moeten kiezen zeggen ze zelf voor kandidaten die niemand niet echt wil de cholera of de pest !! Shalom

rescue op 06-05-2017 13:56

Iedereen die geen wedergeboren christen is is in de macht van Satan, of deze persoon nu wel of niet gelooft. Dat houdt in dat deze persoon bewust of onbewust de wil van deze leugenaar doet, zij kunnen niet anders. Deze personen geloven ook liever de leugen dan de waarheid, omdat de leugen de zonde altijd tolereert.     Een van die prachtige leugens is, vrede, vrede en geen gevaar, alle religies hebben dezelfde god. Leugens!

Tom Hendrix/Seneca op 06-05-2017 14:05

@Goudsbloem: 00.16. uur. Dank voor deze link. Ik hecht er waarde aan, en vindt dat velen hiervan in kennis dienen te worden gesteld.

Dewevoga op 06-05-2017 16:12
Europe's Childless Leaders Sleepwalking Us to Disaster
De volgende komt er aan
SEO op 06-05-2017 16:59

The Muslim vote changes politics for Islam. And next year there will be more Muslims. And the next year. And the  next...

Greywolf op 06-05-2017 20:25

We zijn sinds de jaren 70 al bezet . Niets vrijheid ! Er wordt een cultuur in ons strot geduwd die ik niet pruim  

Ojjo op 06-05-2017 20:51

Macron + Saudi Arabia = Republique Islamic Francaise

Agenda 21 op 06-05-2017 23:59

Rosalie op 05-05-2017 15:34

De hoogleraar die je bedoelt is prominent Bilderberger Victor Halberstadt.

Watchman17 op 07-05-2017 04:14

Nederlandse schoolkinderen bidden in de moskee!

http://klapuitdeschool.nl

Vreselijk wat er thans gebeurd! Teken de petitie!

Rode Wouw op 07-05-2017 13:58

Goed artikel in de dagelijkse standaard, nuttig uitzoekwerk:

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/04/hoe-macron-le-pen-hoopt-te-verslaan-met-een-beetje-of-heel-veel-hulp-van-george-soros/

Over de Franse verkiezingen en verdere grip op de media en social media.

Maeva op 08-05-2017 15:46

In dit artikel van https://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11831:rothschild-wint-franse-verkiezingen&catid=10:buitenland&Itemid=23      staat o.a: "Waar Trump heel duidelijk de man van Israel is, de Zionisten dan, zo is Macron dat ook via zijn baas de Rothschield.Er wordt zo ook hier een schijnvertoning gehouden ter publiek vermaak, terwijl van te voren bekend is dat Tel Aviv ook dit land weer volledig onde controle zal krijgen".

Het ziet er inderdaad niet goed uit voor Europa, maar je moet wel durven de vinger op de zere plek te leggen. Durven benoemen wie achter de schermen aan de touwtjes trekt.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl