HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Italiaanse maffia verklaart migranten de oorlog

Slechts 8% migranten in Turijn geregistreerd - Sicilië overspoeld door criminele Afrikaanse migrantenbendes – Burgemeester Palermo: Dit is geen Europese stad meer, maar Beirut – Migrantencrisis Zweden: 76% loog over leeftijd, 98% is man

 
Linkse partijen en demonstranten blijven ijveren voor volledig open grenzen en willen tientallen miljoenen Afrikanen naar Europa halen, wat de totale instorting van ons werelddeel zal veroorzaken.

Op Sicilië is te zien wat heel Europa en ook Nederland te wachten staat als de grenzen open blijven voor de verwachte –en door links en Brussel gewilde- komst van tientallen miljoenen migranten uit Afrika. Het ooit zo populaire vakantie eiland vervalt door de komst van deze migranten, waarvan er velen zich verenigen in criminele bendes, steeds sneller in chaos en anarchie, zó erg, dat de burgemeester van Palermo zijn stad inmiddels vergelijkt met Beirut, en de maffia de migranten zelfs de oorlog heeft verklaard.

 

Werkelijke aantal migranten vermoedelijk een veelvoud

Dat het werkelijke aantal moslimmigranten in Europa nu al vermoedelijk vele malen hoger is dan officieel wordt opgegeven, blijkt uit een artikel over een documentaire die een Italiaans TV-team bij het als AZC ingerichte Olympische dorp in Turijn wilde maken. De journaliste en cameraman werden aangevallen door migranten, en konden pas veilig vertrekken nadat de politie tussenbeide was gekomen (zoals we enkele weken geleden al berichtten).

De krant Il Glornale voegde daaraan toe dat van de 1440 opgenomen migranten in het AZC slechts 110 officieel geregistreerd zijn, amper 8% van het totaal (1). Als dit maatgevend voor de rest van het land is, en mogelijk ook voor de EU, dan beloopt het aantal binnengelaten illegale moslimmigranten nu al in de miljoenen. Van uitzettingen is ondanks alle beloftes nauwelijks sprake.

Ook in Zweden is er sprake van een fors gebagatelliseerde migrantencrisis, al zal dat weinig mensen meer verbazen. De Nationale Instantie voor Medisch Onderzoek (Rättsmedicinalverket) begon dit jaar met het controleren van de leeftijd van migranten aan de hand van hun gebit en hun knieën. Conclusie: 75% van de migranten die beweren minderjarig te zijn, is in werkelijkheid ouder dan 18, en loog daarover.

Steekproef Zweden: 76% loog over leeftijd, nog geen 2,5% is vrouw

Nog een feit wat door de politiek en media wordt genegeerd: onder de onderzoeksgroep van 581 ‘minderjarige’ migranten (waarvan er 442 meerderjarig bleken te zijn) bevonden zich slechts 13 vrouwen, nog geen 2,5% van het totaal. De onafhankelijke instantie bevestigde daarmee dat de overweldigende meerderheid van deze zogenaamde ‘vluchtelingen’ uit (jonge) volwassen mannen bestaat, die hun moeders, zussen en vrouwen gewoon hebben achtergelaten. (2)

De recente berichten van de reguliere media dat het aantal ‘onbegeleide minderjarige vluchtelingen’ fors is gestegen, moeten dan ook opnieuw als nepnieuws worden gekenmerkt, bedoeld om de argeloze Europese bevolking de komst van nog eens miljoenen moslimmigranten te laten accepteren. Europese hulporganisaties gaan daarom vrolijk door met het –met instemming van Brussel, en in samenwerking met mensensmokkelaars- wekelijks ophalen van duizenden illegale migranten voor de Afrikaanse kust.

Ook Duitse overheid laat massaal gesjoemel met papieren toe

Bij een officiële steekproef door de officiële Duitse asielinstantie BAMF onder 2000 goedgekeurde asielaanvragen van Afghanen bleek dat in meer dan 45% van de gevallen onvoldoende documentatie aanwezig was. Bij toegelaten Syriërs ligt dat percentage op 20%. Enkele CDU politici roepen de instanties op de verblijfsvergunning van deze op dubieuze gronden toegelaten migranten desnoods weer in te trekken (3).

De ervaring leert dat dit soort oproepen nooit gevolgd worden door acties, omdat die hoogstpersoonlijk door bondskanselier Angela Merkel, of door één van haar ministers, worden geblokkeerd. Zo is bijvoorbeeld het uitzetten van afgewezen Afghaanse asielzoekers voorlopig helemaal stopgezet vanwege een recente bomaanslag in Kabul (4).

Gewone Duitsers slachtoffer van ‘cultuurverrijkers’

Steeds meer gewone Duitsers beginnen te ervaren wat het inhoudt dat hun land gedwongen geïslamiseerd wordt. Stefanie Kirchhoff werd in elkaar geslagen door migranten omdat ze durfde te reageren toen ze door hen werd uitgescholden voor ‘hoer’. In een video, die sinds vorige week woensdag al zo’n half miljoen keer werd bekeken, laat ze haar opgezwollen gezicht zien, en ‘bedankt’ ze Angela Merkel voor het openen van de grenzen voor deze ‘cultuurverrijkers’. (5)

Migranten pleegden volgens het minister van Binnenlandse Zaken vorig jaar een extra 402.741 geregistreerde misdaden, maar de enigen die hard door de autoriteiten worden aangepakt zijn Duitsers die openlijk kritiek uiten op het massa immigratie en islamisering beleid van Berlijn. Zoals we onlangs al schreven heeft ook de EU social media zoals Facebook en Twitter al verplicht om islam- en migratie kritische video’s en berichten vanwege ‘haatspraak’ en ‘racisme’ te verwijderen.

De schokkende waarheid

‘Dit is de schokkende waarheid over de Syrische ‘vluchtelingen’crisis die wordt verborgen voor het publiek,’ begint Paul Joseph Watson een nieuw videobericht. ‘Ten eerste komen al die Afrikaanse migranten niet uit Syrië. Ten tweede proberen de overheden en hulporganisaties u te laten geloven hoe zwaar ze het hebben als ze proberen met gammele bootjes de Middellandse Zee over te steken. Dat is complete B.S.’.

‘DIT is de krankzinnige realiteit. Dit gebeurt er écht: de migranten betalen ieder € 1500,- aan mensensmokkelaars. Het zijn dus géén ‘noodlijdende vluchtelingen’. De mensensmokkelaars brengen de migranten vervolgens slechts 12 mijl vanaf de Libische kust, waar ze dan een ‘noodoproep’ doen, waarna ze door boten van de EU en hulporganisaties worden opgehaald.’ Zoals we recent al schreven stemmen deze ‘hulp’verleners hun acties telefonisch af met de illegale mensensmokkelaars, wat nog altijd profiteurs en misdadigers zijn.

Internationale wetten stellen dat op zee ‘geredde’ vluchtelingen naar de dichtstbijzijnde veilige haven moeten worden gebracht, wat in dit geval Tunesië is. Dat gebeurt echter nooit. De ‘ferrydiensten’ van de EU brengen ze 4 tot 5 keer verder weg, rechtstreeks naar Italië, wat door de Italiaanse Justitie en ook door de EU-grens’bewakings’dienst Frontex is bevestigd. Op ‘marine traffic’ volgsites bewijzen de vele tientallen scheepsbewegingen onomstotelijk het schandalige bedrog waarmee de nog immer goedgelovige Europese bevolking wordt misleid.

Sicilië: Maffia verklaart criminele Afrikaanse migrantenbendes de oorlog

Watson: ‘Je kunt de steden van Europa niet overspoelen met tientallen miljoenen mensen uit Afrika, en dan verwachten dat alles bij het oude blijft. Uiteindelijk zal het steeds minder op Europa beginnen te lijken, en steeds meer op het Midden Oosten en Afrika.’ Op Sicilië, ooit een populaire vakantiebestemming, is te zien waar dit uiteindelijk overal in Europa toe zal leiden. De criminele Afrikaanse migrantenbendes gaan daar al zo tekeer, dat de maffia hen de oorlog heeft verklaard.

De burgemeester van Palermo verklaarde daarom dat ‘dit niet langer een Italiaanse stad is, niet langer Europees. Als je in de stad wandelt voelt het alsof je in Istanbul of Beirut bent. Palermo is een Midden Oosterse stad in Europa.’

Zweden: Post niet meer bezorgd in migrantenwijken vanwege onveiligheid

‘Ook in andere Europese landen is te zien dat dit grootste experiment met ‘culturele verrijking’ niet werkt, ‘ vervolgt Watson, die erop wijst dat in bijvoorbeeld Zweden migranten voor 90% van alle schietpartijen verantwoordelijk zijn. In sommige migrantenwijken van Stockholm wordt zelfs de post niet meer bezorgd, omdat het er te onveilig is geworden.

Maar publiekelijk kritische opmerkingen maken en klagen wordt niet getolereerd. In Zweden kom je daarmee meteen op de officiële zwarte lijst van de linkse overheid te staan – althans, als je de verkeerde afkomst (Zweeds) en verkeerde huidskleur (blank) en/of verkeerde religie (christelijk) hebt. In Zweden wordt je dan automatisch verdacht van racisme, en in de rest van Europa gaat het hard dezelfde kant op, ook in Nederland, zeker als de pro-immigratie partijen GroenLinks en D66 een grote vinger in de pap krijgen.

Watson besluit: ‘De culturele identiteit van Europa wordt uitgewist. Dit gaat niet over ras, maar om onze fundamentele waarden en manier van leven. We moeten het bloeden –de massa immigratie uit Afrika en Midden Oosten- NU stoppen, voordat het te laat is.’

 

Xander

(1) Infowars / YouTube
(2) The Local.se via Inselpresse
(3) Epoch Times
(4) Focus
(5) Infowars
(6) Infowars 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum.

Reacties

Pagina12
wardje op 02-06-2017 12:23

Moslims-katholieken . Ik heb het omgekeerde willen zeggen : het is zeker dat in Afrika het aantal moslims relatief sneller groeit dan het aandeel katholieken .  EOG sprak van een explosieve groei . God geve dat die nog komt .  Maar de leerlingen zijn wel meesters geworden . Als ze niet verpest zijn door Westerse faculteiten .

Marinus Ferdinand op 02-06-2017 20:01

Europa heeft de dure verplicht haar eigen religieuze en culturele tradities te verdedigen. Dat gebeurt van officiele zijde veel te weinig. Onze (voor-)ouders hebben hard gewerkt om alles op te bouwen, en dat mogen we niet in een paar jaar weggeven: NOOIT!!!!!

Jaba op 02-06-2017 20:06

De Grieken noemde het het paard van troje

Gorghel op 03-06-2017 09:38

Het bijzondere is dat de moslims die nu komen zowat dezelfde mentaliteit hebben als de Europese kolonisten van vroeger. What you give is what you get?

Doordenker op 03-06-2017 13:09

@Gorghei. Alleen als we zo dom zijn om nu geen lessen te trekken uit de geschiedenis. In tegenstelling met de Europeanen, die hun vroegere kolonies onafhankelijkheid gegeven hebben, gedragen de moslims van nu zich nog altijd als kolonisten.

Marinus Ferdinand op 03-06-2017 13:18

De Europese kolonisten hebben wel degelijk veel goeds gebracht/gegeven. Wat geven onze nieuwe vrienden aan ons?

Een ander geluid op 03-06-2017 13:51

Gorghel op 03-06-2017 09:38

In dat geval treft het wel de verkeerde mensen ! De huidige Europeanen zijn de nakomelingen van hen die (altijd) zijn gebleven. Nazaten van de Europese kolonisten in de USA, Australië en Nieuw-Zeeland staan er wat anders in, betreffende (illegale) immigratie. De Australische aanpak van boot-immigranten zou een mooi startpunt zijn voor Europa !!!

Verder is met name de islam, van alle wereldgodsdiensten, met het zwaard verspreid. Met volgens een eerder artikel op deze site, van het prille begin tot nu toe ruim 270 miljoen doden. Dan staat de moslimgebieden nog wat te wachten, uitgaande van uw these............

http://xandernieuws.punt.nl/content/2010/11/-religie-van-vrede-maakte-al-270-miljoen-dodelijke-slachtoffers 

Marinus Ferdinand op 03-06-2017 23:07

@Een ander geluid.

Deze godsdienst, Islam, wordt door de heer Prechthold aan alle kanten beschermd. Enerzijds terecht, maar gezonde kritiek moet in een verlichyte samenleving, die Pechthold, voorstaat, wel mogelijk zijn. En daar heeft hij moeite mee.

Met het stuk maken van alles wat (Joods-) Christelijk is, heeft onze grote vriende Pechthold, en zijn clubje (D66), minder moeite....

Ik kan met alles wat ik ben, deze merkwaardige houding, die je ook bij andere linkse partijen ziet, echt niet begrijpen. Persoonlijk wil het het Pinksterfeest niet vervangen door het suikerfeest, mijnheer Pechthold. Verder vcind ik het vreemd dat Sinterklaas en Zwarte Piet, zo ongeveer de enige vreemdelingen zijn die volgens de linkse partijen niet welkom zijn. Dag D66, het is genoeg geweest.... Ook uit de kabinetsformatie graag!!!!!!

Een ander geluid op 04-06-2017 08:40

Marinus Ferdinand op 03-06-2017 23:07

Ik sluit me bij u aan !!!

D66 is overigens al een paar keer bijna weggevaagd door het electoraat. Het is een partij, die sterk drijft op "persoonlijkheden" (niet positief bedoeld). Eerst Van Mierlo, daarna Jan Terlouw en nu Pechtold. Als zo'n figuur dan over zijn uiterste houdbaarheidsdatum is, zie je die partij weer instorten. Een soort van personen-cultus voor linkse dwaallichten. Dus ik heb goede hoop, dat het na Pechtold weer sterk bergafwaarts gaat. Dan moeten ze het enig juiste doen en zichzelf opheffen. Groen-Links met Klaver idem. 

Marinus Ferdinand op 04-06-2017 08:56

P.S. Wat is Aboutaleb onder druk waard? "Als de vos de passie preekt, boer pas op je kippen!"...

Gorghel op 04-06-2017 14:04

@Marinus Ferdinand op 03-06-2017 13:18, @Doordenker op 03-06-2017 13:09, @Een ander geluid op 03-06-2017 13:51

De Europese kolonisten hadden geen enkele intentie om ook maar 1 cm2 grond terug te geven. Wat ze teruggegeven hebben (let op het woord terug) was niet van hun, dus ze hebben in feite niks gegeven. En aan wie hebben ze dan gegeven? Aan zichzelf. Ze hebben heel Noord- en Zuid-Amerika en Oceanie aan zichzelf gegeven.

De overige kolonies hebben ze alleen weggedaan vanwege de hoge kostenposten na WOII, omdat men zelf geld nodig had voor de opbouw van het eigen continent en niet nog eens konden opdraaien voor hoge kosten om de kolonies te onderhouden of omdat de bevolking aldaar in opstand zou komen of omdat de eigen bevolking het niet meer billijk vond.

En wat ze dan zgn 'gegeven' hadden, hebben ze in stukken gehakt teruggegeven, zoals Israel-Palestina, India-Pakistan en vele andere gebieden in Afrika e.d. waar nog steeds oorlogen woeden vanwege dit hakken, dit op onnatuurlijke manier opdelen van diverse gebieden.

De huidige moslims komen ook met hetzelfde doel naar Europa: een veel beter leven hebben, ontsnappen aan oorlog en vervolging thuis, zoeken van meer vrijheid. Het verschil is dat zij in tot op de tanden gewapende landen komen (die vaak hun thuislanden bombarderen), terwijl de Europese kolonisten ongewapende burgers aantroffen en met hun superieure wapens hen afslachtten, leeg roofden en hun land afpakten.

Wat wel hetzelfde is, is dat met de Europese kolonisten fanatieke missionarissen meegingen die veel onheil aanrichtten en dat onder de huidige vluchtelingen ook fanatieke imams zitten die ook bijzonder intolerant zijn en dit soms openlijk prediken.

Een ander geluid op 04-06-2017 15:59

Gorghel op 04-06-2017 14:04

De Europese kolonisatie is inderdaad niet de mooiste bladzijde uit onze geschiedenis. Het feit, dat men in met name de USA, Canada, Australië en Nieuw Zeeland zeer welvarende landen gecreëerd heeft, doet niets af aan het schrijnende onrecht tegenover de oorspronkelijke bewoners. Als u mijn reactie goed leest, beweer ik ook niet het tegendeel ! Maar, zoals ze in het Engels zeggen: "two wrongs, do not make a right". Ofwel; het ene onrecht, heft het andere onrecht niet op. 

Dekolonisatie na W.O. II vond plaats omdat kolonisatie terecht moreel niet langer te rechtvaardigen was. Net zoals op enig moment de slavernij afgeschaft is. Jammer, dat onze donkere "medelanders" het slavernij-verleden gemonopoliseerd hebben. Alsof dit onrecht exclusief voorbehouden was aan de donkere medemens. Na de afschaffing van de "zwarte" slavernij door blanken werden er nog gewoon blanke Europese slaven verhandeld in het Ottomaanse rijk. Maar, dat terzijde.

Splitsing India-Pakistan is een wat ongelukkig voorbeeld van u. Deze splitsing was vooral van interne oorzaak, met als hoofdreden om de moslimpopulatie hun eigen land te geven (Oost- en West-Pakistan). Ik denk een gouden greep, omdat het vreedzaam samenleven van hindoes en moslims onder één dak (India) niet altijd even goed lukt. Maar goed, in met name Afrika zijn er inderdaad genoeg onhandige grenzen getrokken door de koloniserende machten.

Met een blik op het koloniale verleden van Europa vind ik nog steeds niet, dat het onze heilige plicht is om iedere migrant / economische vluchteling dan maar met open armen te ontvangen. Oorlogsvluchtelingen hebben recht op bescherming en hulp, maar dat kan ook in de eigen regio. Het wil dus zeker niet zeggen dat "wij" tot in de lengte van dagen ongelimiteerde aantallen vluchtelingen permanent zouden moeten opnemen. Daarnaast krijgen teveel asielzoekers ten onrechte het predikaat "vluchteling" op hun dossier. Het gebeurt te vaak, dat men bij problemen met justitie in een keer wel veilig naar het land van oorsprong kan. Eritrese "vluchtelingen" gaan massaal op vakantie naar............ Eritrea enz. Het wordt tijd, dat de autochtone volken in Europa middels een bindend referendum mogen aangeven of zij immigratie willen of niet ! 

Marinus Ferdinand op 04-06-2017 17:29

Ik ben niet trots op de fouten van het verleden en op het onrecht van de Europese kolonisten. Toch een nuance: wat dacht u van onderwijs, ziekenzorg, emancipatie?!

Gorghel op 04-06-2017 23:07

@Marinus Ferdinand op 04-06-2017 17:29,  @Een ander geluid op 04-06-2017 15:59,

Ik verwijt jullie niks hoor, daarover geen misverstand.

Zoals ik zei, ik zie een zelfde soort ongeciviliseerde gedrag bij de Europese kolonisten van toen als bij menige moslimvluchtelingen van nu die zich schuldig maken aan verkrachtingen, misdaad, ondankbaarheid enz.

Laten we hopen (en stimuleren) dat de nakomelingen van de moslimvluchtelingen ook geciviliseerdere mensen worden dan hun voorvaderen, net zoals de nakomelingen van de Europese kolonisten dat werden.

Een ander geluid op 05-06-2017 10:19

@ Gorghel op 04-06-2017 23:07

Ik voel het ook niet als een verwijt. Betreffende alle mistanden en misdaden van vroegere Europese kolonisten / emigranten heeft u gewoon een punt !

Daarbij blijf ik wel bij mijn standpunt, dat de huidige immigratie is opgedrongen door onze pseudo-verlichte overheid. In veel Europese landen legt de politiek het standpunt van velen, zo niet de meerderheid, van hun bevolking naast zich neer. Verder wordt er veel te lankmoedig opgetreden tegen ongwenst gedrag en misdaden van migranten. Ik durf zelfs te stellen, dat waar de migrant (of nageslacht) mee weg komen, de autochtoon in vergelijkbare gevallen wordt bestraft ! 

Tenslotte; immigratie is een gunst en géén recht ! Er moet een duidelijke lijn getrokken worden wat hier kan en wat niet kan. Herhaling van ongewenst gedrag heeft als consequentie enkele reis naar het land van oorsprong !!! De keuze tussen het lot van de migrant of een prettige samenleving in NL is wat mij betreft snel gemaakt. Ik ben niet zo van de "zachte heelmeesters".

Ik voel me niet schuldig aan wangedrag van Europese kolonisten in een grijs geleden. De huidige Europeanen gaan ook niet gebukt onder deze "erfzonde" die ons wordt aangepraat. Dus clementie onder verwijzing naar historische misstanden wijs ik met klem af !!!

GuardianofRetro op 05-06-2017 15:52

De burgemeester van Palemo, die is toch dezelfde die voor het volledig opheffen van echt alle grenzen is?? Die zag ik hierover nog in een aflevering van de VPRO hierover.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl