HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

In sommige wijken Parijs is 100% jonge vrouwen aangerand door migranten

Media berichten niet eens meer over de vele dagelijkse aanrandingen in de Parijse metro – Nu al kleedt de helft van alle Parijse vrouwen zich zo onaantrekkelijk mogelijk, net als in Stockholm, Malmö, Oslo, Wenen en tal van andere Europese steden

 
Mannelijke volgingen van de islam dwingen middels massale aanrandingen feitelijk de handhaving van de Sharia af. Ze worden daarbij geholpen door de politiek, die de islamisering van ons werelddeel actief stimuleert met massa immigratie.

Uit een grootschalig onderzoek onder duizenden jonge vrouwen in Parijs is gebleken dat in de wijken Seine-Saint Denis en Essonne maar liefst 100% (!) van alle jonge vrouwen op straat of in de metro is aangerand door migranten. Omdat de schokkende uitkomst van het onderzoek aanvankelijk niet werd geloofd, werd het nog eens overgedaan bij duizenden andere vrouwen, met exact dezelfde resultaten. Het is daarom niet verwonderlijk dat steeds meer Parijse vrouwen zich zo onaantrekkelijk mogelijk kleden, net als al jaren het geval is in sterk geïslamiseerde steden zoals Stockholm, Malmö, Oslo en Wenen.

 

Parijs staat al decennia lang bekend als modestad, maar op straat is dat steeds minder zichtbaar. Franse vrouwen verwisselen hun mooie kleding, schoeisel en haardracht voor een zo onopvallend en onaantrekkelijk mogelijke uitstraling, omdat ze niet nog eens willen aangerand door moslimmannen. Dat gebeurt namelijk dagelijks zó vaak, dat de media er niet eens meer over berichten. Wat in het Duitse Köln tijdens oud-en-nieuw 20015-2016 gebeurde, is in de Franse hoofdstad dagelijkse praktijk geworden.

Blanke vrouwen worden gezien als aangeschoten seksueel wild

Vooral in het openbaar vervoer worden modieus geklede jonge blanke vrouwen als aangeschoten seksueel wild behandeld, als een stuk vlees dat naar believen overal mag worden gepakt en gegrepen. Le Parisien berichtte in januari over een 22 jarige migrant die aan de voorkant een extra gat in zijn broek had geknipt, zodat hij in de metro gemakkelijker zichzelf kon bevredigen terwijl hij naar vrouwelijke reizigers keek.

Bij een onderzoek onder duizenden jongen vrouwen in de wijken Seine-Saint-Denis en Essonne gaven alle vrouwen aan te zijn aangerand door migranten. De uitkomst was zo schokkend, dat men aanvankelijk dacht dat het gemanipuleerd was. Daarom werd het nog eens overgedaan onder duizenden andere vrouwen, met exact hetzelfde resultaat: 100% van de jonge vrouwen in deze wijken is al eens aangerand door moslimmigranten.

The Spectator durft daders wèl te benoemen: mannen uit Afrika en Midden Oosten

Politici startten vervolgens de campagne ‘Stop - Het is genoeg!’ om de islamitische aanrandingstsunami in Parijs te stoppen. Het resultaat? Tot nu toe NUL. Inmiddels trekt de helft van alle vrouwen in Parijs geen rok meer aan op straat, en buigt daarmee –in navolging van de Parijse en Franse overheid- feitelijk voor de islamitische Shariawetten.

De Londense Spectator schreef onlangs dat deze ontwikkeling, deze islamisering, in heel Europa plaatsvindt. In tegenstelling tot de voornamelijk door links gecontroleerde politiek-correcte media op het Europese vasteland durfde de Spectator de daders wèl te omschrijven: jonge mannen uit Noord Afrika en het Midden Oosten.

Oostenrijkse politie doet niets meer tegen aanrandingen door migranten

In steeds meer grote en inmiddels ook kleinere Europese steden wordt het vrouwen al openlijk afgeraden om na zonsondergang de straat op te gaan. De politie in sommige Oostenrijkse steden heeft zelfs het bevel gekregen om de andere kant op te kijken als de daders van aanrandingen Afrikaanse of Aziatische immigranten blijken te zijn.

Een 27 jarige Oostenrijkse vrouw die in maart vorig jaar in de metro van Wenen door een Afrikaan werd aangerand en aangifte wilde doen, werd door de politie weer naar huis gestuurd. Tal van blanke vrouwen en meisjes in Europa hebben dezelfde ervaringen. Zij en hun vaders, mannen en broers voelen zich in de steek gelaten door de politiek, en zullen daar op zeker moment hun consequenties uit trekken.

 

Xander

(1) Anonymous

Zie ook o.a.:

19-05: Dorp bij Wenen weigert migranten na groepsverkrachting 15 jarig meisje (/ Raadslid: ‘Migratie van moslimmannen onder mom van asiel wordt oncontroleerbaar gevaar’)
18-05: EU sponsort deze propaganda video die moslims oproept naar Europa te komen
14-05: EU wil dit jaar grenzen openen voor nog eens 10 miljoen immigranten
28-04: Nieuw bewijs dat migrantencrisis geplande VN/EU aanval op Europese landen is (/ Nauwelijks vluchtelingen, maar vrijwel uitsluitend permanente economische migranten)
24-04: (/ Migrant vrijgesproken van urenlange verkrachting Duitse vrouw ‘vanwege zijn culturele achtergrond’)
14-04: Lichte straffen voor migranten die meisje verkrachten en haar vriend permanent hersenletsel bezorgen
23-03: Iraakse asielzoeker dwingt 10 jarig meisje porno te kijken en verkracht haar dan (/ Vijf Afghaanse verkrachters van 14 jarige jongen hoeven niet terug omdat het in hun thuisland ‘te gevaarlijk’ voor hen is)
08-03: Zweedse oorlogsjournaliste: Stockholm voor vrouwen nog gevaarlijker dan Mosul
26-02: Officiële cijfers: Migranten 9,5% van bevolking, maar verantwoordelijk voor 33% verkrachtingen, 36% moorden en 43% diefstallen (9 van de 10 daders komen uit moslimlanden) 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum.

Reacties

rescue op 20-05-2017 14:19

Nu nog de liberalen in Wassenaar en de Socialen in Amsterdam. Vrijheid, gelijkheid en halalschap. Openb.6

Yerik op 20-05-2017 14:27

Eén van de omschrijvingen van "Recht" is: een eigenschap waarvoor je aan niemand verantwoording schuldig bent en waarvoor je niemand dankbaar hoeft te zijn.Welnu, als ik mijn recht néém en de overheid (lees: regeringsleiders, ambtenaren en noem hun huidige namen daarbij maar) verbiedt mij dat, pleegt diezelfde overheid ONrecht om mij te onthouden wat mij van nature toekomt: recht.Zou ik een overheid vertrouwen en wachten op een vorm van rechtsinvulling door genoegdoening, terwijl diezelfde overheid al tientallen jaren lang bewijst het recht als grof vuil aan de straat te hebben gezet?Of bereid ik mij voor, ondanks de wetenschap dat diezelfde overheid mij zwaar zal straffen als ik mij niet neerleg bij het door die overheid geëiste ONrecht?Vul maar in...

watchman op 20-05-2017 14:28

Ben benieuwd of die vrouwen vervolgens wel allemaal op Macron hebben gestemd...

JP op 20-05-2017 14:41

Dan toch maar beter in een Burka de straat over?

jawel op 20-05-2017 15:07

Het is oorlog met de islam en wat mij betreft ook met met de linkse politiek die mede verantwoordelijk zijn voor het drama wat zich ook hier gaat voltrekken . Aan de wegkijkende kenissen en schoonfamilie heb ik nog maar een boodschap , zoek het maar zelf uit als het te laat is , ik heb er genoeg van om uit te leggen dat de islam europa komt kapot maken , nou dan geloof je het maar weer niet , de groeten van piel .

vlokje op 20-05-2017 15:32

.......je zal maar een vrouwtje tegen komen die een vechtsport beoefend, ik heb nou al voor pret :-]

Axmann op 20-05-2017 15:35

Tsja.... eigen schuld! Overigens kan ik er geen traan om laten. Men heeft het kennelijk zèlf zo gewild. Ach, een eeuw verder is iedereen islamitisch en prijst iedereen Allah. Dan weet men niet meer beter.

Opzender op 20-05-2017 15:37

@watchman

"Ben benieuwd of die vrouwen vervolgens wel allemaal op Macron hebben gestemd..." Dat is precies wat ik ook dacht. Iets klopt er niet. Is het de verkiezingsuitslag, is het de uitkomst van het bovenvermelde onderzoek, of is het toch de verkiezingsuitslag?

Sirius op 20-05-2017 15:42

Is heel europa zijn/haar eigen schuld. Ik las net op de Dayli mail.uk waar men zich afvraagt of de eu zelfmoord aan het plegen is? En iedereen kent het antwoord Ja. Maar de kop in het zand blijven steken of zoals JP  20-05-2017 het schrijft toch maar een burka voor iedere vrouw en de mannen een baard. Heel langzaam maar zeker gaan we zonder het in de gaten te hebben een kant uit die te laat wordt om te reageren. 

Willem op 20-05-2017 15:56

jawel, je hebt gelijk, wanneer staan er eens een paar echte Europese kerels op die dit niet meer pikken? Het lijkt mij toch niet zo moeilijk om dit probleem aan te pakken, of zijn we echt te soft geworden? Ik dacht het niet, toch?

Theunis op 20-05-2017 16:20

Vaak geloof in Xander maar soms ook niet. Inderdaad staan de franse verkiezingsuitslagen haaks op dit onderzoek. Als het zoveel voorkomt zoals jullie hier aangeven zijn er tal van mesia kanalen die hiervoor gebruikt kunnen worden. Natuurlijk lees ik hierover in diverse binnen en buitelandse media. Ook op alternatieve site,s. Maar als het zo masaal is wat hier word geschreven betwijfel ik een beetje. Laten dan al deze slachtoffers inclusief hun mannen en familie het hierbij zitten? Geen demonstraties tegen dit geweld? Minimale berichtgeving ook via de alternatieve media? Ik vind het wel heel erg wat er gebeurd.  

Barbara op 20-05-2017 16:26

Ik vind dat erg veel meiden/vrouwen hun zaakjes wel erg makkelijk in de publike ruimtes tentoonspreiden aan jan en alleman.

Deze mening staat los van de gelegnheid geven tot aanranden, maar tegelijkertijd ook niet. mvg.

vijgeboom op 20-05-2017 16:48

Vrouwen dienen zich ook gepast te kleden ook volgens de bijbel, al keur ik aanranding en intimidatie etc niet goed.

koddebeier op 20-05-2017 16:50

Ze worden daarbij geholpen door de politiek,  Het wordt de hoogste tijd dat we ons ontdoen van dat soort politici  !!

Tom Hendrix op 20-05-2017 16:53

@jawel: 15.07. uur. We zijn inderdaad in oorlog met de islam. Maar niet alleen de linkse/rode politieke partijen, maar ook partijen van christendemocraten en liberalen zijn mede schuldig, aan de islamisering van Europa. Gezamelijk hebben deze verraders in 1977, ingestemd met de islamisering van Europa, in het toenmalige Europese Parlement. En wel door ondertekening van: " de Resolutie van Straatsburg". En U heeft gelijk, de meeste Nederlanders weigeren nog steeds de ellende te zien, die de islam ons brengt.

Doordenker op 20-05-2017 17:00

Volgens linkse politici en mainstream media zijn al die vrouwen slechts het slachtoffer van een 'gevoel' van aanranding en onveiligheid...

anora op 20-05-2017 17:17

@vijgeboom, waarom? 

En mocht dat zo zijn dan geldt dat natuurlijk ook voor mannen. Dan geen korte broeken en mouwlize shirts in de zomer.Ga dan ook maar zelf plakkerig de zomer door. Eerlijk is eerlijk.

anora op 20-05-2017 17:19

Vrouwen dienen zich gepast te kleden volgens de bijbel is een uitspraak. Dienen mannen ook nog wat?

Qvic op 20-05-2017 17:50

Als vrouwen alleen zich niet meer veilig voelen in winkelcentrums en worden verboden om in restaurants en kroegen te komen, zo ook alle vormen van het openbare vervoer. Dan zullen al deze voorzieningen uiteindelijk hun deuren moeten sluiten. Want zonder vrouwen kunnen bars en restaurants niet overleven, want dan komen de mannen er ook bijna niet meer. Geen klandizie is failliet gaan. Van de islamieten die hier alles gratis krijgen van de overheden, daar wordt er ook geen geld aan verdient, want deze islamieten kopen enkel bij hun eigen soort genoten (racisme is enkel voor de blanken discriminerend). Zo zal elke binnenstad verpauperen en in getto's veranderen. Alle toeristen zullen ook uiteindelijk weg blijven omdat zij zich niet meer veilig voelen. De steden zullen miljoenen aan inkomsten gaan missen door hun eigen beleid. De autochtoon wordt hierdoor steeds verder verdrongen van de straat, totdat ze enkel maar op straat komen voor het noodzakelijke. Dan is internet een uitkomst om nog enigszins te kunnen shoppen. Maar zo klapt de gehele economie wel in elkaar en zullen er nog eens miljoenen werkeloos worden en als dit maar lang genoeg duurt, dan klapt eerdaags ook de bom bij de autochtonen bevolking. De opgekropte haat zal zo wel richting de moslims, als de linkse politiek correcte medemens zijn. Dan zal de Europese burger oorlog een feit zijn. De grens van de tolerantie is allang gepasseerd bij de autochtonen bevolking. Bij alle zogenaamde vrije verkiezingen wordt zoveel gemanipuleerd dat de zittende politieke correcte partijen altijd winnen, zodat zij hun vernietigde beleid door kunnen zetten op kosten van de autochtonen bevolking. Overheden belazeren het volk al eeuwen en dat wordt met de jaren steeds erger en grimmiger. De autochtonen bevolking wordt steeds verder uitgeperst, als een sinasappeltje en nu zijn ze al met de schil bezig. Onze politieke correcte mede autochtoon wil hun eigen aangerichte beleid maar niet (in)zien, hun plank voor de ogen en oren is al geheel vergroeid met hun zelf en wanen zich nog steeds in een maakbare utopische samenleving. Ook al worden ze zelf geconfronteerd met de harde realistische feiten, dan nog blijven ze wanen in hun maakbare utopische samenleving. Deze mensen zijn niet meer te redden van hun psychische afwijking. Die leven in een andere dimensie, waar alles lief en vredig is.   

JP op 20-05-2017 17:53

Wacht maar, als u straks oud en behoeftig bent, dan bent u maar wat blij met die extra handen aan uw bed.

Feniks op 20-05-2017 19:42

 

wat nu als vrouwen zichzelf afdoende verdedigen..

Het recht op zelfverdediging is een Recht en gezien de huidige ontwikkelingen (nu politiek instemt met migranten die er een totaal andere(islamitische/gewelddadige moraal t.a.v. vrouwen op na houden)  moet dat Recht op zelfvefdediging met name voor vrouwen onder de huidige dreiging uitgebreid worden.

Indien de politiek de vrouwen dit recht op zelfverdediging tegen gewelddadigheid ontzegt dan betekent dit expliciet dat vrouwen bewust en opzettelijk aan gevaar worden blootgesteld en op geslacht worden gediscrimineerd.

rescue op 20-05-2017 20:09

Wat je jezelf wel eens afvraagt is, hebben de politieagenten en militairen dan zelf geen familie of dochters?    Zij worden verondersteld de staat te verdedigen die straks het leven van hun kinderen of familieleden ook in gevaar brengt, dus waar zijn zij mee bezig. Of zijn al die wetsdienaars al zo gehersenspoeld dat ze geen geweten meer hebben. Ik had mijn uniform al lang aan de kapstok gehangen en een vak geleerd.

Bambi op 20-05-2017 21:27

wij zijn hier aan het verzuipen met al die parasieten

Er is geen enkele van dat soort die zichzelf gaan  aanpassen .0,0000000 van al wat hier binnen komt.

Al die parasieten zijn zich heel goed aan het organiseren in eurobiaaaa tot ze rond zijn.Dan zal Europa rood zien,dat zal het einde worden,dat denk ik hier over.Hoop dat ik verkeerd denk.

En degenen die hun ogen en denken anders gebruiken,dat is nog erger, gewoonweg te lichtzinnig. (Idem aan sinterklaas )

Yerik op 20-05-2017 21:36

@ JP op 20-05-2017 17:53 "Wacht maar, als u straks oud en behoeftig bent, dan bent u maar wat blij met die extra handen aan uw bed." De meeste handen zullen dan nog steeds blank zijn en tegen die tijd óók erg gerimpeld.

Veneman op 20-05-2017 22:20
Mensen, google eens op ,, ejbron" diepgezonken nederland komentaren van Harry2. ik denk dat die de ecte oorzaak benoemd daar.
AEO op 20-05-2017 22:22

Ik vind dat het vrouwen moet worden toegestaan om over pepperspray te beschikken.

Tom Hendrix op 21-05-2017 08:38

@Qvic: 17.50. uur, op 20/5. Dat ben ik helemaal met U eens.

JP op 21-05-2017 08:43

AEO 22:22 Als vrouw zou ik dan maar het risico nemen om evt. beboet te worden voor het in bezit hebben van pepperspray. Hetgeen overigens in Duitsland wel toegestaan is, hoezo een Europa?

henk Boskamp op 21-05-2017 10:00

 

Op geenstijl is vrijdag een verontrustend artikel verschenen over hoe de politie in Nederland fungeert. De leiding loopt hand-in-hand met terroristen terwijl de agent op straat weinig van dit moslimtuig moet hebben. Het niet opnemen van een aangifte is niet de eigen keuze van de agent maar van de leiding... helaas kan je de leiding enkel bereiken via de agent.

 

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/05/taptopic_1.html#more

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/05/taptopic_2.html#more

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/05/taptopic_3.html#more

 

Infidel4U op 21-05-2017 11:00

Degenen die de islam de ruimte geven het gif van Mohammed te verspreiden, moeten gearresteerd en berecht worden wegens hoogverraad. Zij helpen en ondersteunen een ons vijandig gezinde ideologie en werken zo mee aan de vernietiging van onze Westerse cultuur en samenleving. Laat regressief links niet langer de geesten van onze kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen vergiftigen met hun culturele relativisme (= nihilisme). De enige manier is niet stil te blijven, maar zo vaak mogelijk je mening te ventileren. We hebben het recht (en de plicht) onze Westerse cultuur en ideologie te verdedigen tegen ons vijandig gezinde ideologieën en lieden die deze faciliteren. Dit is groter dan wij en houdt niet op als wij er niet meer zijn. Dit overstijgt ons eigenbelang dwingt ons te denken aan de generaties ná ons. Als wij willen dat zij in net zulke relatieve vrijheid en welvaart kunnen opgroeien als wij, mogen wij onze mond niet houden. Lekker belangrijk dat de Stockholm-syndroom lijders ons dan racist of fascist noemen, zij hebben een psychiatrische behandeling nodig.

Ojjo op 21-05-2017 11:29

Zo een klein busje haarlak is even efficient als pepperspay.

Ivan Chapka op 21-05-2017 13:29

@ JP op 20-05-2017 17:53 "Wacht maar, als u straks oud en behoeftig bent, dan bent u maar wat blij met die extra handen aan uw bed." 

Naar mijn bescheiden mening komt u al decennia niet meer in Bejaarden-, verpleeg-, en ziekenhuizen, want dan had u met eigen ogen kunnen constateren dat er in deze instellingen slechts bar weinig moslims werken. Logisch toch, met al die geboden in de Koran, die door de moslim gedwee als schapen worden opgevolgd. Alleen in de apotheken barst het van de moslima's, omdat die niemand hoeven aan te raken.

Gevolg , ik ben al 2x van apotheek veranderd, omdat ik het gebrabbel van die moslima's niet goed versta, hetgeen bij vragen over medicijnen verdomd lastig is.

Qvic op 20-05-2017 17:50

Wat u omschrijft, dus het verdwijnen van restaurants , café 's  etc. heb ik dus zelf mogen ondervinden in mijn nu bijna 80 % moslim gemeente. Ik heb daar 30 jaar een FR-NL restaurant gehad, maar door de toenemende islamisering in deze gemeente werd de klandizie steeds dunner, totdat ik besloot om de boel te verkopen, echter onverkoopbaar. Ja wel aan moslims die het bijna voor niks wilden hebben. Dit heb ik geweigerd en ik heb gewoon de boel geliquideerd, dus inboedel verkocht (leverde mij zelfs meer op, dan dat die moslims voor mijn bedrijf boden) en gesloten. Ik heb dus dit "feest" aan den lijve mogen ondervinden. Dus uw verhaal heeft een 100% waarheidsgehalte, daar zullen die extreem linkse p.c. idioten nog wel achterkomen. Soros zal ze niet tot in de eeuwigheid blijven betalen.

JP op 21-05-2017 16:02

Ivan Chapka 13:29 Mijn opmerking was sarcastisch bedoeld. Want het excuus wat juist de voorstanders van immigratie altijd gebruiken is dat wij deze extra handen hard nodig hebben.

Ivan Chapka op 21-05-2017 17:52

@JP

Sorry JP dat had ik niet begrepen, omdat ik niet dagelijks op Xander kom, ken ik dus ook niet de stellingname van veel reageerders. Hintje zet er voortaan even sarc. voor. 

Ben in ieder geval blij, dat wij er hetzelfde over denken. All the best JP.

Johan op 22-05-2017 00:12

Afgelopen vrijdag zijn er in Parijs veel vrouwen de straat op gegaan om hun wijken, die wijken waar vrouwen niet meer over straat kunnen gaan, terug te eisen.

Het gevolg was dat ze voor racisten werden uitgemaakt...

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl