HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Gelekte emails: Macron betrokken bij illegale wapens voor ISIS, drugs en belastingontduiking

WikiLeaks bevestigt echtheid: Emails bewijzen ‘complot’ dat de Franse politieke elite vanaf het begin achter Macron stond, en zowel de president als diverse ministeries hem hielpen zijn campagne te lanceren

 
De Fransen krijgen met deze meestermisleider hun eigen Obama, en gaan daar de komende jaren een zeer hoge prijs voor betalen. Foto: Volgens sommigen hield Macron gisterenavond niet voor niets zijn toespraak pal voor de bekende piramide (onofficieel symbool van de globalistische elite (/ Vrijmetselarij; Nieuwe Wereld Orde; ‘Illuminati’) van het Louvre (2).

Niet alleen de Franse, maar ook de andere Europese media zwijgen als het graf over de inhoud van de enorme lading gehackte emails van de met grote meerderheid gekozen nieuwe Franse president Emmanuel Macron. Uit de emails blijkt dat zo ongeveer alle ‘complot’theorieën over Macron waarheid zijn, van het wegsluizen van miljoenen naar belastingparadijzen tot aan zijn betrokkenheid bij illegale wapen- en drugshandel. Ook staat nu vast dat Macron inderdaad vanaf het allereerste begin naar voren werd geschoven door de huidige politieke elite, en hij in werkelijkheid nooit een ‘onafhankelijke’ kandidaat is geweest.

 

Macron is pro-EU Superstaat, pro-euro, pro-immigratie en pro-islam, en zijn klinkende overwinning gisteren wordt daarom alom toegejuicht door de Europese politiek en reguliere media.

WikiLeaks bevestigt echtheid

Het onweersproken WikiLeaks heeft de grote lading gehackte emails, documenten, foto’s en rekeningen onderzocht, en bevestigt dat ze echt zijn. Dat zal ongetwijfeld de reden zijn geweest dat de Franse kiescommissie het publiceren van deze emails tot crimineel bestempelde, en dreigde iedereen te arresteren die er ook maar iets van zou publiceren – overduidelijk om de overwinning van Macron niet in gevaar te brengen.

Ondertussen worden de Fransen en Europeanen zoet gehouden met de bekende, nog nooit bewezen smoes dat het weer ‘de Russen’ zijn geweest die de emails hebben gehackt. Diverse sites die er toch iets van online zetten, werden zo snel mogelijk door de Franse overheid geblokkeerd.

Maar waarom zo angstvallig censuur afdwingen, als het gelekte materiaal toch ‘fake’ zou zijn, zoals wordt beweerd? Wellicht omdat WikiLeaks heeft bevestigd nog niet één vervalsd document te zijn tegengekomen? ‘En we zijn erg skeptisch dat de Macron campagne sneller is dan wij,’ reageert het tot nu toe nog nooit gedebunkte platform.

Illegale wapens voor ISIS

Dat de nieuwe president als bankier bij Rothschild miljoenen verdiende, en het grootste deel daarvan wegsluisde naar belastingparadijzen, bespraken we al in eerdere artikelen. Nu blijkt dat Macron ook betrokken lijkt te zijn geweest bij illegale wapenhandel. Als minister van Economische Zaken zou hij zaken hebben gedaan met de beruchte Frans-Libanese wapenhandelaar Ziad Takieddine, die wapens heeft geleverd aan de islamitische terreurgroep ISIS.

Een ander opzienbarend document is een bestelbevestiging per email van de Britse chemie-online firma, die legale synthetische drugs produceert. De order van het product 3-MMC is namelijk geadresseerd aan het Franse parlement.

Macron van meet af aan gesteund door elite

Uit het gehackte materiaal komt tevens naar voren dat de Franse politieke elite, inclusief de scheidende president Francois Hollande, van meet af aan achter Macron en zijn zogenaamd ‘onafhankelijke’ campagne stonden. Het kantoor van de president en diverse ministeries hielpen zelfs bij het lanceren van zijn campagne. Daarmee wordt bevestigd dat die ‘onafhankelijke’ status van Macron een doelbewuste misleiding van het volk was, en hij in werkelijkheid tot de kern van de linkse elitaire gevestigde orde behoort.

Geen eerlijke en vrije verkiezingen

Het is nog nooit eerder gebeurd dat het publiceren van gevoelige informatie over een kandidaat tijdens een politieke campagne op straffe van arrestatie werd verboden, en dat alle reguliere media zonder morren akkoord gingen met deze ernstige inbreuk op de persvrijheid en daarmee democratie. Waren de gelekte documenten van Marine Le Pen geweest, dan had het vermoedelijk heel anders gelopen. Dan hadden zowel politiek als media geëist dat ze zouden worden gepubliceerd, omdat de Fransen dan wèl het recht zouden hebben gehad om te weten op wie ze stemden.

De conclusie kan niet anders zijn dan dat er gisteren geen enkele sprake is geweest van eerlijke en vrije verkiezingen in Frankrijk. Eén kandidaat werd door de gehele media en politiek gedemoniseerd en/of geboycot, terwijl de andere kandidaat juist door datzelfde complete ‘cordon sanitaire’ eensgezind en met uitsluitend positieve aandacht werd gepromoot.

Maar dat is tegenwoordig de normale gang van zaken in de EU (denk aan hoe er met de Britse UKIP, de Zweden Democraten, Alternative für Deutschland en de PVV wordt omgegaan). Des te triester is het dat nog maar zo weinig Europeanen in de gaten hebben dat hiermee de laatste resten echte democratie en vrijheid in Europa ten grave zijn gedragen.

 

Xander

(1) Anonymous
(2) 20minutes

Zie ook o.a.:

07-05: ‘Macrons partij grotendeels geïnfiltreerd door Moslim Broederschap’ (/ Extreemlinkse globalist wil als president Frankrijk in nog hoger tempo islamiseren)
05-05: Macron zegt dat Franse cultuur niet bestaat en wil meer moskeeën laten bouwen

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum.

Reacties

Pier op 08-05-2017 14:22

Dit is het verborgen beleid dat Ronald Bernard aan het licht brengt in zijn onlangs gepubliceerde interview. 

Jose op 08-05-2017 14:44
 • Leve de coruptie, de geschiedenis leerd ons dat wanneer de mens zichzelf overstijgen wil ten kosten van een ander uiteindelijk het rendement nul is.

  Voor iemand die net zo onbekend was nog geen jaar geleden niet slecht gedaan,je vraagt je inmiddels af of het nog zin heeft je hier druk om te maken,of je in de vluchtmodus moet,vechtmodus,of gewoon de dag moet leven tot het niet meer kan.

  We zijn op een punt aangekomen in de geschiedenis waarbij je geen einstein hoeft te zijn om dingen te kunnen zien en te begrijpen die om ons heen gebeuren.

  Daar de grootste meerderheid incapabel is geworden gezond verstand te gebruiken,en deze toe te passen ten gunste van eenieder zal nu hetzelfde gebeuren voor je ten koste van eenieder.

  Men stemt niet meer omdat je achter de man in kwestie staat maar stemt op hem omdat je tegen de ander bent,wat een logica !

  Frankrijk is verdoemd op meerdere fronten,en zal in het hart getroffen worden zoals eerder voorspeld,Parijs zal uiteindelijk doelwit zijn en branden!

  --- deel verwijderd, geen hoofdletters, zie siteregels. Mod.

   

vlokje op 08-05-2017 15:46

foto boven (omgekeerde frietzak ;-) verklaart alles, wiens brood men eet, wiens woord men spreek,

dank u xander ben op eens allert. 

ik moet maar eens op macron handjes letten, misschien doet ie merkel na, ivm VM teken met de handen

Qvic op 08-05-2017 15:47

Met alle uitslagen van de verkiezingen hedendaags wordt steeds grover mee gemanipuleerd, zodat de gewenste kandidaat van de machtselite altijd wint. Democratie en vrije verkiezingen wat is dat? Het is enkel een illusie waar vele nog in geloven. In onze monarchie is een democratie nooit geweest, want anders kunnen we het koningshuis wegstemmen.

Een ander geluid op 08-05-2017 15:50

Macron was 2 jaar minister van Economie en Financiën (2014-2016) in de regering van Francois Hollande. De gevestigde orde zal wel haarfijn aangevoeld hebben, dat het Franse electoraat klaar was met zowel de socialisten als de republikeinen. Helaas een hele slimme zet van het establishment om Macron als "onafhankelijke" kandidaat te lanceren. Op die manier was hij geen erfgenaam van de schandalen en impopulaire politiek van de "oude" partijen. En jawel, een groot deel van het stemvee trapt er weer in. De strategie om "populistisch" rechts als extreem rechts te verketteren en te demoniseren werkt helaas bij een groot deel van het goedgelovige publiek. Eigenlijk zijn de centrum rechtse partijen naar links opgeschoven door "het gezin als hoeksteen" te laten vallen, het vaderland te verkwanselen aan de EU en de massa-immigratie te omarmen. Het politieke gat dat centrum rechts op die manier creëerde, is opgevuld door partijen als PVV, AfD, FN, enz. Eigenlijk nemen ze de traditionele rol over van de centrum rechtse christen-democraten, liberalen enz. Dat wordt verhuld, door de nieuwe centrum rechtse partijen weg te zetten als populisten en extreem rechts. Pim Fortuyn zei het al: als je een bedreiging vormt voor de gevestigde orde wordt je belachelijk gemaakt en gedemoniseerd. 

Ik vraag me af, of het de gevestigde orde in Frankrijk c.q. Macron lukt om de gelekte mails uit de publiciteit te houden en/of onschadelijk te maken. Afgelopen weekend kon men dit doen met een beroep op de Franse kieswet. Dat argument gaat vanaf vandaag niet meer op. Ik hoop en verwacht, dat hier genoeg journalisten in binnen- en buitenland werk van gaan maken. Eventueel hieruit voortvloeiende negatieve publiciteit zullen de partij van Macron bij de komende Franse parlementsverkiezingen geen goed doen. Een groot deel van de Macron stemmers (volgens sommigen 60%) deed dit als anti-Le Pen stem. Niet echt een sterke achterban voor Macron dus. Het is nog een maand tot de Franse parlementsverkiezingen en een negatieve inhoud/impact van de gelekte mails zou de stemming weleens letterlijk kunnen bederven voor Macron. Resultaat: een (te) kleine partij En Marche in het Parlement en een president, die 5 jaar per decreet moet regeren. In Frankrijk kan de "straat" je dan wel eens tot opstappen dwingen.....

Macron heeft aangekondigt 60 miljard te willen bezuinigen, 120.000 ambtenaren te willen schrappen en te willen snijden in WW en gezondheidszorg. Daarbij meer EU en de poorten wagenwijd open voor (moslim) migranten. Zodra hij een beetje op stoom komt met dit programma, is hij in no-time nog veel impopulairder dan de koploper allertijden Francois Hollande. Ben benieuwd welk konijn de gevestigde orde over 5 jaar uit de hoed moet toveren om de macht te behouden. Als de oogjes van de Franse kiezers dan nog steeds niet zijn open gegaan, zullen ze waarschijnlijk wel weer van puur ellende in de armen van de nu verguisde socialisten of republikeinen vluchten...........

Overigens lees ik in alle media, dat rechtse Amerikaanse activisten verantwoordelijk gehouden worden voor de hack en het op internet plaatsen van de gelekte Macron mails. Tot nu toe zie ik géén vingertjes naar Rusland wijzen. 

Levi op 08-05-2017 16:02

De opmaat voor de nwo en de komst van de anti-christ

Tom Hendrix/Seneca op 08-05-2017 16:14

Democratie in Europa is morsdood. Alles wordt van tevoren bepaald, met medeweten en medewerking, van de Socialistische Internationale, de roden der EUSSR, de Bilderbergboevenbende, de plutocraten Soros en Rothschild, en de NWO. Le Pen, mocht het nooit worden, dus is er massaal gesjoemeld en gefraudeerd. Ik begin te geloven, wat ik eens hoorde van iemand: " Als verkiezingen iets zouden oplossen, zou de elite dat verbieden". We worden belazerd, verraden en verkocht, waar we bij staan. Tenminste zo zie ik dat. En het kiesvolk is ook schuldig aan deze gang van zaken. Onnozel als men is gelooft men de leugens van de media. Net als in Nederland, Duitsland en de rest van Europa. We gaan naar de afgrond.

Rom op 08-05-2017 16:40

Wat als de EU/euro in elkaar stort,dan heb je echt een probleem,dat zal uitmonden in chaos enanarchie.Maar ja,de profetie moet vervuld worden.Houdt je vast aan Psalm 91.

Ivan Chapka op 08-05-2017 16:53

Met een opkomst van 72%, en 12% !! blanco stemmen is er maar door 60 % daadwerkelijk gestemd. Van deze 60% heeft volgens peilingen 40% op Macron gestemd, omdat ze niet op Le Pen wilden stemmen.

Dus Macron heeft slechts de steun van slechts 20% van de Fransen. Dat is de werkelijkheid en dat zal Macron in de toekomst nog opbreken. Zijn werkelijke aanhang is flinterdun.

Dat de Fransen echter een president met een "Oedipuscomplex"hebben gekozen is voor mij als nuchtere Nederlander onbegrijpelijk. Ik begin die uitkomsten van die zogenaamde democratische verkiezingen meer en meer te wantrouwen. Heel toevallig hoor je ook niets meer over de Turkije rel. Allemaal een beetje te toevallig. De EU is 1 grote oplichtersbende. Democratie? Wà ies dà? 

Marjolein op 08-05-2017 16:53

Een ander geluid @ 15:50 : ja dat bezuinigen zat er wel in natuurlijk. Die nieuwe moslim import gaat bakken vol met geld kosten en anders kan e.e.a. niet gefinancierd worden. Ik geef die Macron zes maanden en dan zal men de buik vol van hem hebben, en sneller als er nog een paar flinke aanslagen volgen.

Marjolein op 08-05-2017 17:01

Niemand heeft gewonnen, in Nederland of in Frankrijk. De overwegend linkse pers heeft gewonnen. Mijn hoogbejaarde moeder stemde voor Groenlinks/Jesse Klaver, want de klimaatverandering. Nou vraag ik je toch. Ik sloeg achterover toen ik het hoorde. Over de islam import zei ze dat ze daar in haar dorp maar weinig van merkte. Je reinste struisvogelpolitiek. Is er in Nederland ook maar enig tegengeluid op de tv zenders, want mijn moeder gebruikt weinig of geen internet en zou niet weten waar ze een objectievere mening zou moeten vinden?

Thiby op 08-05-2017 17:33

Had nooit gedacht dat de film "the Omen 3 (The final conflict) ooit werkelijkheid zou worden.

Anna op 08-05-2017 18:15

We hebben ooit eens de Hugenoten als vluchtelingen uit Frankrijk gehad......

Wat kunnen we nu verwachten?????

Henk op 08-05-2017 18:19

"Met een opkomst van 72%, en 12% !! blanco stemmen is er maar door 60 % daadwerkelijk gestemd. Van deze 60% heeft volgens peilingen 40% op Macron gestemd, omdat ze niet op Le Pen wilden stemmen. Dus Macron heeft slechts de steun van slechts 20% van de Fransen."

Deze rekensom klopt niet (los van de feiten dat de opkomst 74 % was en het aantal blanco of ongeldige stemmen 11 %). Die 12 % kun je niet zomaar van de opkomst van 72 % aftrekken. Van alle stemmen die geteld zijn was 12 % blanco (eigenlijk 11 % dus). Alle getelde stemmen geldt als 100 %. 12 % van 72 % getelde stemmen is 16,7 % blanco of ongeldige stemmen. Er hebben dus zo'n 72 - 16,7 = 55,3 % van alle stemgerechtigden een geldige stem uitgebracht. En daar weer van heeft 66 % op Macron gestemd. Dan kom je uit op 66 % van 55,3 % = 36,5 % stemmen op Macron.In werkelijkheid, volgens de feiten: via 74 - 15 = 59 % en 66 % van 59 % = 40 % kom je uit op 40 % van alle stemmen voor Macron.

Tom Hendrix/Seneca op 08-05-2017 18:59

@Marjolein: 17.01. uur. Er is geen tegengeluid Marjolein, omdat de hele pers en de omroepwereld, in handen zijn gekomen van "de socialistische en progressieve kerk".  En het ergste is nog, dat deze rode en groene leugenpers betaald wordt door ons, want via de belastingen krijgen ze een sloot geld. Geld van ons!

Een ander geluid op 08-05-2017 18:59

Marjolein op 08-05-2017 16:53

Zo zie ik het ook. 

Een ander geluid op 08-05-2017 19:28

Tom Hendrix/Seneca op 08-05-2017 16:14

Ik vrees, dat door het grote onbenul bij een te groot deel van het electoraat, de gevestigde orde nog steeds niet hoeft bij te sturen door middel van grootschalige (stembus)fraude. Door indoctrinatie en manipulatie schieten veel Europeanen nog altijd door in hun politieke correctheid. Verder maken veel mensen zich pas druk, wanneer beleid/ontwikkelingen hun persoonlijk raken. Onder andere massa-immigratie is voor velen nog steeds een ver-van-mijn-bed-show, totdat een AZC in hun wijk wordt gepland. Wanneer dat AZC dan wordt verplaatst naar de volgende gemeente is alles weer OK...... Daarnaast moeten anti-EU en anti-immigratie politici hun kaarten wat slimmer uitspelen. Domme uitspraken en dito houding spelen hun tegenstanders alleen maar in de kaart. Deels een verklaring voor de anti-Wilders, anti-Le Pen stem enz. Zoals Ivan Chapka (Ivan Chapka op 08-05-2017 16:53) terecht opmerkt, is het vaak niet eens zozeer de "overtuiging" die de voorkeurstem bepaalt.

Verder ga ik ver mee in uw conclusies.

wil op 08-05-2017 19:56

walter veith heeft hier al veel over laten zien

dat dit filmpje op social media geblocked wordt of bestempeld als gevoelige inhoud moet alles zeggen toch

 

https://youtu.be/EEyAVq9ugoA 

rescue op 08-05-2017 20:09

Beste Xander en medelezers. Moet je dit eens lezen. 

http://www.gewoon-nieuws.nl/2017/05/wolfgang-schauble-en-de-vernietiging-van-het-duitse-ras/

Hij zegt gewoon waar de EU op uit is.

Ivan Chapka op 08-05-2017 20:22

@ Henk

Bedankt voor de correctie, ik was helaas afgegaan op de gegevens van enkele anderen op andere sites, maar zelfs met die 36,5 % wordt het voor hem toch wel moeilijk in de toekomst, ook al omdat van die 36,5 - 40 % is gebleken dat daarvan 40% alleen op hem stemde, omdat ze het weigerden om op Le Pen te stemmen, dan blijven er van die daadwerkelijke aanhangers toch nog maar hoogstens 24 % over, te weinig met de nieuwe parlementsverkiezingen in het vooruitzicht. Zit ik er toch niet zover naast met mijn 20%. Maar zeker als zijn islamiserings tactiek, ambtenaren ontslag etc. zichtbaar zullen worden voor de gewone Fransman, dan pas zullen ze het begrijpen en dan zullen de gevolgen, de Fransman kennende, niet mals zijn.

cefas op 08-05-2017 22:49

Er zal weinig heel blijven van van het Franse credo: Vrijheid, Gelijkheid en Broederschap. Al deze drie kunnen ten grave gedragen worden onder aanvoering van Macron. De tijd zal dit leren. Wat mij opviel was de snelle opkomst van dit figuur. Zo zal het ook gaan met de snelle opkomst van de Anti-Christ. Hij komt op uit het niets en plotseling is hij daar en wordt ingehaald als (valse) messias en de misleide massa omarmt hem. Huiveringwekkend, hoe snel de massa is omgeturnd. Voorbeelden zijn er genoeg in de geschiedenis.

Derk op 08-05-2017 22:58

Tom Hendrix/Seneca, is het u bekend wie er achter de schermen aan de touwtjes trekt? Het lijkt wel een Octopus. Vroeg of laat zal het zich openbaren.

Atina op 08-05-2017 22:59

De piramide bouwstenen van de illuminatie. Daar staat wel wat over geschreven. En ik ga alleen maar uit van Gods Woord de Bijbel want God wist alles al :

 

Markus 12 

7 Maar die landlieden zeiden onder elkander: Deze is de erfgenaam; komt, laat ons hem doden, en de erfenis zal onze zijn.

8 En zij namen en doodden hem, en wierpen hem uit, buiten den wijngaard.

9 Wat zal dan de heer des wijngaards doen? Hij zal komen, en de landlieden verderven, en den wijngaard aan anderen geven.

10 Hebt gij ook deze Schrift niet gelezen: De steen, dien de bouwlieden verworpen hebben, deze is geworden tot een hoofd des hoeks;

“En Hij gebood hun, zeggende: Ziet toe, wacht u voor de zuurdesem van de Farizeeën en de zuurdesem van Herodes” (Marc. 8:15).De zuurdesem van Herodes had betrekking op zijn liefde voor werelds vertoon. Herodes verlangde naar wereldse pracht en praal. Achter deze uitwendige show ging veel corruptie schuil. De Heer waarschuwde hiervoor en noemde Herodes een vos (Luc. 13:32).

 

Herodes Antipas trachtte het volk tot heidense praktijken te verleiden. Het is deze verkeerde Griekse en Romeinse zeden en losbandigheid die waarschijnlijk wordt aangeduid door de uitdrukking ‘het zuurdeeg van Herodes’, Mr 8:15. Ook drong hij aan op volledige onderwerping aan de Romeinen en het betalen van de belastingen. Deze twee punten werden bestreden door de Farizeeën.

 

Een vos is een dier die een grote show kan opvoeren en kan doen alsof. Vossen kunnen er onschuldig uitzien, maar laat ze niet bij je kippen. Net als de Farizeeën is hun aard anders dan hun verschijning. Wat de Heer van ons verlangt, is een open houding tegenover het woord van het koninkrijk. Daarbij moeten we de realiteit onder ogen zien dat er een toekomstig oordeel is. We kunnen vrijmoedigheid hebben op de dag van het oordeel als we in Christus hebben gewandeld (1 Joh. 4:16,17), maar we hebben Hem te vrezen als we de wereld, met haar pracht en show, en het vlees hebben liefgehad (Hebr. 10:31).


Geloofsoverwegingen naar het geloofsforum. Mod.

Marjolein op 08-05-2017 23:34

Cefas 22:49 - zo ging het toch ook met Obama. Die dook vanuit het niets op. Nog steeds kunnen we zijn papieren niet inzien. Dat hele debacle met zijn geboortebewijs is een wrede grap gebleken, we hebben het echte nog nooit gezien. Stond ie daar te pontificeren met behulp van de teleprompter. Men viel in zwijm, men aanbad hem, en dat doet een groot gedeelte van de mensheid nog steeds. Let maar op, Obama gaat naar de VN als secretaris generaal, we zijn nog lang niet van dat misselijkmakende heerschap af.

yerik op 08-05-2017 23:55

wij willen toch dat de profetieën vervuld gaan worden? Welnu: Door uw tranen heen zult u uzelf horen lachen.

Ultimate op 09-05-2017 06:07

Deze verkiezingen zijn gemanipuleerd, ik durf zelfs spreken van verkiezingsfraude, waarom?

In de media vertelt men dat 30% van de kiezers in Frankrijk niet heeft gestemd.

Hoe komt het dat als je alles optelt (stemmen Macron en Lepen) je aan 100 percent komt en niet aan 70 percent?

Fraude!!!

Tom Hendrix/Seneca op 09-05-2017 07:42

@ Een ander geluid: 19.28. uur, op 8/5. Inderdaad, ook ik vind het ongelooflijk, dat de grote meerderheid van de Nederlandse/Franse/Duitse bevolking, gewoon de werkelijkheid niet onder ogen wensen te zien. De Romeinse keizers zeiden het al: "Geef het volk brood en spelen". Dan wisten ze de massa/bevolking koest te houden. En er is sindsdien niets aan verandert, ik vermoed dat wij, "roependen in de woestijn zijn". Ik merk heel vaak, als ik er een ander op wijs wat gaande is, dat men dan zegt: " och we hebben het toch nog goed....". Wat moet ik dan nog zeggen?

@Derk: 22.58. uur, op 8/5. U heeft een punt. Ik zelf denk, de satan!

SEO op 09-05-2017 08:49

PVV, UKIP, AFD zijn nationaal  democratische partijen. Niets van doen met extreem rechts. De grote leugen.  Macron is establishment links: globalist, anti-Joods, anti-christelijk, anti-democratisch/pro-EU en pro-Islam.  

cefas op 09-05-2017 12:14

Inderdaad Yerik, dat is de andere kant van het verhaal. Bijbelse profetieen zullen en worden vervuld. Onze hoop is op Hem en daar komt onze hulp vandaan.

Een ander geluid op 09-05-2017 13:27

Tom Hendrix/Seneca op 09-05-2017 07:42

Ik ben het helemaal met u eens. Daarnaast beheerst de elite het spel van "verdeel en heers" tot in de puntjes. Achter de schermen heeft men daarin een paar duizend jaar ervaring. Ik ben bang, dat het eerst erger moet worden, voordat verbetering op kan treden. Groet. 

jerommeke op 09-05-2017 14:01

@ Tom Hendrix 07:42. Ik ben het volledig met u eens. Het gewoon niet willen inzien en de koppigheid waarmee men doet alsof alles nog goed zal blijven is verbazingwekkend.  Laatst was er een artikel over hoe er zoveel regeringsleiders kinderloos zijn - waardoor men suggereerde dat ze vervolgens eerder geneigd zouden zijn om hun land op te offeren t.bv. het NWO experiment. Nou, ik geloof dat vooral mensen mét kinderen net zo hard in dit soort experimenten zouden meelopen zolang ze hun Facebook/leasewagen/SBS en RTL programma's en de Privé mogen behouden.  

Iedereen is verslaafd aan plezier wat anders is dan gelukzaligheid.

Infidel4U op 09-05-2017 23:07

Macron is een buikspreekpop van de Rothchilds. Niets meer dan een pratend pak dat de globalistische agenda van zijn broodheren verder uitvoert. Alleen al het feit dat er niet het Franse volkslied maar het Europese werd gespeeld toen hij op kwam voor zijn overwinningsspeech spreekt boekdelen. Ook in Frankrijk worden het Van Coudenhove-Kalergi plan én de Resolutie van Straatsburg uit 1975 wéér vijf jaar langer uitgevoerd. En dan te bedenken dat ze de croissant hebben bedacht, nádat ze de islamitische invallers terug hadden geschopt over de Pyreneeën... Misschien is het nog niet erg genoeg en moet er nóg meer onschuldig bloed vloeien voordat we ons ontdoen van 'onze pervers gecorrumpeerde leiders'. 

Qromwel op 10-05-2017 11:07

Een macron is (o.a.) een teken dat onder of boven een letter geplaatst wordt om een lange klank aan te geven.

Agenda 21 op 10-05-2017 14:45

Pim Fortuyn was een gevaar voor de plannetjes van de EU. Hij wist teveel. Ik,begin steeds meer te vermoeden dat de (toen) toekomstige uitbouw van de EU de werkelijke reden is geweest voor de moord op Fortuyn.

Agenda 21 op 10-05-2017 14:50

Opkomstpercentage 26%. Daarvan officieel 66% voor Macron = 17% van de kiesgerechtigden...slechts.

Na het Oekraïnereferendum in Nederland was er gtoot misbaar over het percentage stemmers.

Nu leest en hoort men niets.

Qromwel op 10-05-2017 16:16

Agenda 21 op 10-05-2017 14:50: Het opkomstpercentage was 75%. Daarvan was 11,5% blanco of ongeldig.  Van de uitgebrachte geldige stemmen was 66% voor Macron. Stel het kiezersvolk op 100. 75 brengen er een stem uit. 11,5 tellen niet mee. resteert 63,5. 66% daarvan is dus 42 voor Macron. Hij is dus gekozen door 42% van het volk. Er staat hem nog wat te wachten met dat activistische volk!

Oma op 15-05-2017 14:22

@Tom Hendix: De dooddoener: 'we hebben het hier nog goed'...komt altijd als er een vergelijking wordt gemaakt...dan vraag ik steevast aan zulke sukkelaars: en? Wanneer hebben wij dan wel het recht op een goed leven? Als alle armoede en honger uit de hele wereld zijn? Als er overal democratie ipv dictatuur is? Zijn wij soms verantwoordelijk voor de situatie op de hele planeet of enkel voor onze eigen situatie?

Is onze situatie intussen al niet zover afgebroken dat ook wij intussen behoren tot de landen waar armoede heerst en steeds meer mensen in armoede verzeild geraken door de criminele politiek die opzettelijk onze welvaart en economie vernietigen?

Wel, Ik heb het alvast Niet meer 'goed' met onbetaalbare basisbehoeften, de hoogste belastingdruk en de laagste pensioenen/uitkeringen, steeds stijgende prijzen met minder inkomen, met de afbreuk van onze economie en sociale vangnetten die misbruikt worden om potentiële bezetters/terroristen en economische vluchtelingen een 'beter leven' dan de autochtone burger te geven én volledig gefinancierd wordt door legale beroving van eigen bevolking!

Die uitspraak is dus pure onzin en pathologische zelfkastijding, alsof wij niet het Recht zouden hebben op een goed, menswaardig leven waarvoor onze voorouders en wij tenslotte gewérkt hebben! Ons wijsmaken dat wij ons menswaardig bestaan moeten opgeven uit 'solidariteit/menselijkheid' (het léf om ons moreel verplicht te noemen!) met hordes die elkaar uitmoorden ipv een beschaving op te bouwen en waaraan nu de politieke misdadigers onze welvaart via wetten geven, gratis en voor niks: ons verarmen om moslimveroveraars te financieren die ons de strot komen oversnijden!

Antwoord dát dan maar eens aan die hersenloze idioten die zich blaaskes laten wijsmaken zoals dat wij verantwoordelijk zouden moeten zijn voor de hele wereld, dat Wij vluchtelingenkampen moeten opzetten in nabijheid van oorlogslanden, dat Wij moeten zorgen en betalen zodat economische (moslim)vluchtelingen het goed hebben, ten koste van ons eigen leven! Want dát is deze regelrechte zelfvernietiging: opgezet en georkestreerd door de criminele eu-bende met hun politieke lakeien in westerse regeringen!

Yoep op 31-05-2017 16:03

Neem mijn vrouw, ook zo dom dat ze alles geloofd wat gezegt word.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl