HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

EU wil dit jaar grenzen openen voor nog eens 10 miljoen immigranten

Duitse filosoof-historicus: Er zijn hier geen vluchtelingen, enkel immigranten – Turkije kreeg € 3 miljard van EU voor terugnemen van nog geen 1000 migranten uit Griekenland –Inmiddels 21% van Duitse bevolking met migrantenachtergrond

 
Wekelijks worden duizenden economische migranten uit Afrika met schepen van Europese hulporganisaties, die zich als ‘watertaxi’s’ laten oproepen door mensensmokkelaars, opgehaald. De EU grensbewaking organisatie Frontex heeft daar nieuw bewijs voor gevonden: veel in Italië aankomende migranten hebben op hun mobieltjes de telefoonnummers van deze ‘hulp’organisaties opgeslagen (4).

Onlangs riep de Europese Unie lidstaten die in september 2015 toestemming kregen om tijdelijk weer grenscontroles in te voeren, deze binnen een half jaar stop te zetten. De reden? Volgens officials zijn er nog eens zo’n 8 tot 10 miljoen immigranten (net zoveel als de bevolking van Hongarije) uit Noord Afrika en het Midden Oosten onderweg, en die wil Brussel geen strobreed in de weg leggen, zodat ze nog dit jaar kunnen worden toegelaten.

 

Vooral via de Middellandse Zee blijft het aantal –voornamelijk islamitische- immigranten maar stijgen en stijgen, mede veroorzaakt door de tientallen Europese hulporganisaties die in veel gevallen samenwerken met mensensmokkelaars, en die wekelijks honderden tot duizenden immigranten vlak voor de kust van Afrika ophalen, om ze als ware ferryboten en ‘watertaxi’s’ naar Europa te brengen (4).

Turkije misbruikt kostbaar nepverdrag, nam nog geen 1000 migranten terug

Daarnaast worden de dreigementen van Turkije om het ‘vluchtelingen’verdrag op te zeggen, de poorten te openen en miljoenen migranten uit het Midden Oosten op Europa af te sturen, steeds sterker. ‘Hebben jullie het lef, Europa? Als jullie willen, sturen wij 15.000 migranten per maand, om jullie tot waanzin te drijven. Jullie moeten er altijd aan denken dat je in deze regio niets zonder Turkije kunnen doen,’ waarschuwde de minister van Binnenlandse Zaken Suleyman Soylu op 17 maart.

Sowieso is de uitvoering van het verdrag met Europa een complete farce, want sinds het werd ondertekend kwamen er toch nog ruim 30.000 migranten in Griekenland aan, waarvan Turkije er nog geen 1000 terugnam. En daar kreeg Ankara van de EU € 3 miljard voor betaald. Gouden handel dus, betaald met Europees belastinggeld.

Ankara eist in ruil voor dit absurde verdrag ook nog steeds de door de EU beloofde visumvrijheid, want dan kan het land het ‘Koerdische probleem’ naar Europa ‘exporteren’, en zullen daarnaast zeker 11 miljoen arme Turken hun geluk hier komen beproeven. De Griekse overheid heeft inmiddels noodplannen opgesteld voor het geval dat de Turken zo’n 3 miljoen migranten uit Syrië en Irak op de bus of opblaasboot zet.

Slechts paar procent echte vluchtelingen

In het eerste kwartaal van dit jaar kwamen er ruim 30.000 migranten in Europa aan, meer dan in dezelfde periode in 2015, het jaar waarin de grote ‘vluchtelingen’tsunami begon. Het grootste contigent, zo’n 24.000, arriveerde in Italië.

Sinds vorig jaar wordt in onder andere Duitse en Italiaanse officiële cijfers erkend dat het voor het leeuwendeel om economische gelukszoekers gaat (2), en slechts een zeer klein percentage –zo’n 5% à 10%- echte vluchtelingen zijn.

Opheffen grenscontroles brengt nieuwe migrantenstroom op gang

Critici waarschuwen dan ook dat de door Brussel geëiste opheffing van de grenscontroles een sterke aanzuigende werking zal hebben, en een nog veel grotere immigrantenstroom op gang zal brengen. Zoals de afgelopen jaren ook al het geval was zullen er zich tal van islamitische jihadstrijders onder de migranten bevinden, en zal het aantal aanslagen en misdaden in Europa te komende jaren waarschijnlijk explosief gaan stijgen.

De EU-commissaris voor Migratie, Dimitris Avramopoulos, wil desondanks de ‘Schengen’ open grenzen zone, die in 1995 werd ingevoerd, zo snel mogelijk weer herstellen. Het Schengen verdrag vormt samen met de euro de dragende pijler van de EU, en is een cruciaal onderdeel van de toekomstige oprichting van de door Brussel zo gewenste Europese superstaat, een Verenigde Staten van Europa.

Zweden heeft inmiddels gehoor gegeven aan de eis van Brussel, waardoor het aantal immigranten dat naar het land komt fors is toegenomen. Landen zoals Oostenrijk, Denemarken en Noorwegen willen hun grenscontroles juist verlengen of zelfs uitbreiden.

Duitse minister: ‘Nog 8 tot 10 miljoen reeds onderweg’

In Libië wachten nog minstens 1 miljoen migranten totdat ze door schepen van Europese NGO’s en hulporganisaties worden opgehaald. En als het aan de VN ligt zijn zij slechts het begin. Michael Møller, hoofd van het VN bureau in Genève, heeft namelijk gezegd dat Europa er nog vele miljoenen migranten uit Azië en Afrika op Europa zullen afkomen.

Slechts 10% van de migrantentsunami is hier al gearriveerd, zo verklaarde de Duitse minister van Ontwikkelingshulp Gerd Müller. ‘8 tot 10 miljoen zijn nog onderweg.’ Diezelfde Müller benadrukte vorig jaar juli nog dat iedere euro die in Irak wordt ingezet om migranten te helpen, 30 keer effectiever is dan in het duizenden kilometers verder weggelegen Europa.

Dat feit alleen al bewijst dat het Europa helemaal niet te doen is om het verlenen van humanitaire hulp, maar om het binnenhalen van zoveel mogelijk moslimmigranten, om zo de islamisering van onze landen onomkeerbaar te maken.

‘Er zijn hier geen vluchtelingen, enkel economische migranten’

Die 10 miljoen die al op weg zijn gegaan zijn dan ook allemaal economische migranten, bevestigt de Duitser Jürgen Fritz, filosoof, historicus en auteur. Dat mag in zijn thuisland inmiddels niet meer op Facebook en andere sociale netwerken worden geschreven, want dan wordt dat door de staatscensuur meteen verwijderd. Hetzelfde geldt voor het tussen aanhalingstekens zetten van het woord vluchtelingen.

Volgens Fritz is er sprake van een gigantische manipulatie- en misleidingscampagne om de Duitse en Europese bevolking wijs te maken dat we met echte vluchtelingen te maken hebben. In Duitsland is het aantal mensen met een migrantenachtergrond inmiddels gestegen naar meer dan 17,1 miljoen, ruim 21% van de bevolking.

De schadelijke gevolgen voor de autochtone Europese bevolking zullen al binnen enkele jaren worden gevoeld, niet alleen door een sterk toenemend aantal aanslagen en misdaden, maar ook door het overbelasten en vervolgens instorten van de sociale zekerheid en delen van de gezondheidszorg, die voor velen onbetaalbaar zal worden. Fritz schrijft dat dit ‘geen mening’ is, maar een objectief verifieerbaar feit. (3)


Xander

(1) Anonymous
(2) Gatestone Institute
(3) Epoch Times
(4) Krone

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum.

Reacties

archie123 op 14-05-2017 13:22

http://www.globalresearch.ca/washington-is-preparing-a-nuclear-first-strike-against-russia-are-you-ready-to-die-zero-awareness-and-no-discussion/5589829

Allemaal nazies

Henk op 14-05-2017 13:23

Goed artikel. Duidelijke feiten, helder en objectief weergegeven. De problemen zijn inderdaad groot.

willy op 14-05-2017 13:36

Dat Turkije zijn beloftes niet nakomt daar schrik ik niet van. De migratie naar Europa kan niet blijven duren het zal het populisme in de hand werken en de tegenstellingen zullen zo toenemen tot onlusten tot het gevolg alleen een blinde ziet het niet. Trouwens vanuit het Midden-Oosten neemt de vluchtelingen stroom af en valt zelfs stil wie komt er dan? Meestal vluchtelingen uit Noord en West Afrika en dat zijn geen vluchtelingen maar economische vluchtelingen en die moet men per direct terug sturen. Maar de recente verkiezingen in West Europa geven geen hoop tot beterschap !! Shalom

ohje op 14-05-2017 14:40

Dat europa islam wordt weten we allang,politieker winden er geen doekjes eromheen.

De vraag die de inheemse europeer zich moet stellen is dan ook:

zullen ze ons dulden ,respecteren,als gelijke behandelen in een islamitisch staat of gewoon opruimen.

Rebellio op 14-05-2017 14:51

En dan, niet vergeten,hiernaast natuurlijk nog de honderdduizenden afgewezen asielzoekers die door Europa zwerven en een tweede (of derde) kans zien in asiel aanvragen in een ander Europees land, maar dan onder een andere naam natuurlijk.

Leon op 14-05-2017 15:14

Als het spookbeeld van het artikel van gisteren ooit waarheid zou worden,  wat niemand wenst of hoopt, dan is dit volgende drama in combinatie met het drama van een preventieve nucleaire aanval zeer effectief als er zoveel mensen zijn op een klein deel van de planeet.....

Georgia Guidestones. Gebod 1. Hou de wereldpopulatie onder de 500 miljoen in balans met de natuur.

Zou dat de bedoeling zijn ?

Rebellio op 14-05-2017 15:22

Zeer deprimerend bericht eigenlijk, maar onafwendbaar in de zin dat de meerderheid een soort waas voor ogen heeft en niet kan inzien dat islam iets anders is dan weer een andere variant van de 'zwarte kousenkerk'.

En buiten dit om, hoe zal een seculier iemand reageren als hij of zij steeds meer islam om zich heen gaat zien en gaat ondekken dat islam niet 'compatible' is met westerse waarden? Geen wel denkend mens gaat dit risico toch nemen? Hoe kan je anders, doorredenerend, denken dat dit allemaal opzet is, van mensen of van 'hoger' hand? Feit blijft dat dit alles al decenia verwacht werd, er ontstond een overbevolking in bepaalde wereldgebieden en deze groepen willen, kunnen en gaan schuiven... 

caso op 14-05-2017 15:27

Frontex is afkorting van: Ferry Roulation Offshore Nationwide Territorial Extraction eXcercise.

cefas op 14-05-2017 15:28

Scheepsladingen vol van uitsluitend islamitische mannelijke illigalen en niets anders, want dat zijn ze, komen in Europa parasiteren, klaplopen, geld vangen en de zaak hier verzieken. Hier komt de grootste ellende van. De voortekenen wijzen al daarop. En dan de grenzen open houden? Hoe gek kun je zijn. Ik hoor nu al die poltici zeggen: dat hebben we niet zien aankomen. Poltici zijn alleen bezig om problemen voor zich uitteschuiven maar problemen oplossen?, ho maar. Maar de clash komt eerder dan gedacht.

De Nadenker op 14-05-2017 15:28

Wij doen verontwaardigd , maar duidelijk is het feit dat het stemgedrag bepalend is voor de politieke keuze en het beleid wat er in de EU gaat of staat te gebeuren .

Als er al in Nederland de Groenlinkse filosofie een aanhang krijgt met een dwaze groep stemmers van D66 met verheerlijking tot Eurofielen aanhangers , moeten wij niet net doen alsof het Wier Haben Est nicht gewüst weer van stal gehaald word .

Zelfde geval in Frankrijk tussen een pro Europa indoctrinatie `Macon en een chauvinistische grenzen dicht Marie Le Pen .

Mensen die alleen oog hebben voor brood en spelen of hun neurotische gedrag op een smartphone kunnen botvieren , zullen ten alle tijden beïnvloedbaar zijn  voor propaganda terreur door de smadelijke mainstream media die door idioten naar hartenlust gehackt kan worden .

vijgeboom op 14-05-2017 15:31

Het hoort bij de staart van de eindtijd. Dit alles zal als gevolg hebben dat volk tegen volk zal opstaan. Taak van de gemeente om de mensen die hierheen komen om welke reden dan ook om over het koninkrijk en Jezus te vertellen. Dat het economische negatieve gevolgen zal gaan hebben hoef je geen professor voor te zijn en dat het allemaal niks uitmaakt op wie je stemt komen de mensen ook wel steeds meer en meer achter. De verkiezingen zijn gewoon een soort van dekmatel om de burger het gevoel te geven dat men wat te vertellen heeft.

De EU bepaald en de olie belangen zijn belangrijk. 

777 op 14-05-2017 15:48

Uiteindelijk gaan ze iedereen chippen...rijke arme vrije slaven witte en zwarte... We liggen aardig op schema.. 

Tom Hendrix op 14-05-2017 16:25

Deze ontwikkeling hoeft ons niet te verbazen. Dit is allemaal het gevolg van: " Het Coudenhove-Kalergiplan", en " De Resolutie van Straatsburg". En de Ellende Unie, werkt daar gretig aan mee. Alles ten behoeve van de NWO en de Illuminati. Onze politici, zijn slechts "marionetten", die bevolen wordt uitvoering te geven aan deze duistere plannen.

Qvic op 14-05-2017 16:43

Ik vraag mij wel eens af: van waarom moet de EU overspoeld worden door externe bevolkingen met miljoenen tegelijk. Het resultaat zal zijn een economische inplodering en dan is het ieder voor zich. Aan alles zal op een gegeven moment een te kort ontstaan. Order en handhaving zal dan ook niet meer resulteren, corruptie en geweld tegen over elkaar zullen de boven toon voeren. Of is dit enkel een stukje uit het grote plan. Om zo veel mogelijk mensen af te kunnen slachten in een korte tijdbestek, zodat de overbevolking op de wereld ingeperkt kan worden. Want naast de miljoenen import van gelukzoekers worden aan de Russische grens mega militaire bases aan gelegd. Dit onder het mom van de agressieve Russen, maar is dit in werkelijkheid niet een grensbewaking zodat niemand Europa kan verlaten en de EU een open gevangenis wordt. Of de Russen uitlokken tot oorlog zodat heel Europa in een smeulende ashoop veranderd en dan hebben de machtselite 2 vliegen in1 klap uitgevoerd. Om het blanke ras zoveel mogelijk uit te roeien en hun cultuur/geschiedenis uit te wissen en ook een deel van de moslim wereld. Daar dan de Russen de schuld van geven en zo de rest van de moslim wereld tegen de Russen opzetten. Zodat de machtselite achterover kunnen leunen, hoe de moslim wereld hun idee verder uitwerken. Totdat het tijd wordt om de macht wereldwijd naar hun toe te trekken en hun gedroomde utopia van de NWO te verwezenlijken.

svirmus op 14-05-2017 17:47

Allen die een volgeling van Christus zijn, worden hartgrondig gehaat. Het is een strijd der titanen en volgens mij is het gewoon een sport om te zien hoe ver ze het brengen. Het wordt een burgeroorloog, dat kan niet anders. En dan order out of chaos, nieuwe systemen etc. En wie gaat straks de oplossing presenteren?  Brussel. Eerst het probleem veroorzaken en dan de oplossing brengen. Net zolang door gaan met problemen veroorzaken totdat de bevolking zich overgeeft aan de EU.

Een ander geluid op 14-05-2017 18:35

Een angstaanjagend scenario, dat de massa helaas niet door heeft. Blijkbaar vinden veel mensen alles best, zolang ze er zelf maar geen last van hebben. Echter, op enig moment gaat iedereen hier last van krijgen. Dat iedereen nu tot zijn 67+ moet doorwerken, heeft al met de massa-immigratie te maken. Men laat zich de vergrijzing als argument aanpraten, maar de waarheid is dat men langer moet doorwerken om alle import-inactieven uit Afrika/Azië een uitkering te bezorgen. Van al het geld dat we aan "vluchtelingen" besteden, kan iedere Nederlander met 60 met pensioen. 

Nu al zijn alle overheidsdiensten, zorg, enz. op een schrikbarende manier uitgehold. Voortgaande massa-immigratie gaat leiden tot een algehele verpaupering van de hele samenleving. Sociale onrust kan dan niet meer afgekocht worden door er een bak geld tegenaan te gooien, want dat geld is er dan simpelweg niet meer. Als daar dan ook nog eens veel aanslagen, exploderende criminaliteit en grote sociale onrust bijkomen, zijn de rapen gaar. Dan komen in de meeste landen de populisten aan de macht. Nu lukt het de elite nog om dat met list en bedrog te voorkomen, maar op enig moment keert de wal het schip.

Het recept is dan simpel; politici die dit veroorzaakt hebben berechten voor wanbeleid, volksverlakkerij en verraad. Illegalen en economische migranten enkele reis terug. Dat is meer dan 95% kunnen we hier lezen.

jw op 14-05-2017 19:04

nouw niet zeuren u had de kans om te kiezen,dat heeft u gedaan en reken maar dat u spijt krijgt.

ze plukken u helemaal leeg persoonlijk wens ik u veel sterkte toe.

maar er komt nog een verkiezing aan die van uw gemeente denk dan gewoon een keer goed naar wat u stemt.

Tom Hendrix op 14-05-2017 19:40

@een ander geluid: 18.35. uur. Mee eens.

Qromwel op 14-05-2017 19:44

De Europese volkeren krijgen wat zij verdienen.

Maitreya op 14-05-2017 20:04

De bootjes vallen vaak om. Op het bootje staat geloof ik ‘Nederland’.

Jean op 14-05-2017 20:35

Willen we Europa redden dan moeten we die EU misdaadorganisatie nu opruimen en de misdadigers opsluiten voor de rest van hun leven 

Amerika begint met een A

Afrika begint met een A

Azië begint met een A

Australië begint met een A

en Europa?

Europa begint weldra ook met een A nl. Aurabia.

Bas-ooka op 14-05-2017 21:00

Het is heel simpel; de politiek durft uit angst voor persoonlijke aanvallen niets te doen tegen de aggresieve instelling van de islam. Het resultaat is het verplicht accepteren van andersdenkenden en andere culturen in een web van wetten. Wetten tegen de eigen cultuur! Ik durf dit als ontblanking te omschrijven. Het eigen slaafse volk is door deze jarenlange ontblanking ondertussen politiek moe, ontwapend en gehersenspoeld en biedt dan ook amper enige weerstand.

Een ander geluid op 14-05-2017 22:41

Bas-ooka op 14-05-2017 21:00

Wat denkt u dat er met de politici van de gevestigde orde gebeurd, zodra de autochtone massa door heeft dat de pensioenpotten geplunderd zijn? Vrouwen en dochters massaal niet meer veilig zijn en de welvaart verdwenen is. Bij de moord op Pim Fortuyn waren politici al bang dat het Binnenhof bestormd zou worden......

Een kwestie van tijd voordat de Euro als munt zal instorten. Dat gaat overigens óók zonder massa-immigratie gebeuren. Dan breekt op zijn plat-hollands de narigheid uit. Als u wilt weten hoe dat is, moet u nu even naar Venezuela of Zimbabwe gaan. Als dan de adressen van verantwoordelijke politici op internet komen, vrees ik dat het lot van Johan en Cornelis de Witt (1672) wel eens navolging zou kunnen krijgen. 

vlokje op 14-05-2017 22:45

foto boven, doe je een ritje op een banaan (jumbo uitvoering) , sta je in eens in europa ;-)

Yerik op 14-05-2017 22:50

@ Rebellio op 13-05-2017 15:38 Ik heb jouw stukje nogmaals gelezen en nogmaals wil ik bij deze van mijn waardering laten blijken. Het mist velen aan dieper inzicht, zonder over mezelf te roemen want dat zij verre van mij. Het valt mij echter wel op dat C(c)ristenen die het niet dan alleen over 'liefde' hebben maar niet verder komen, ook niets weten van de Bedelingenleer, die mij veel helderheid heeft verschaft. Ik weet niet of jij daarvan kennis hebt, maar je zit ongetwijfeld in dezelfde gedachtenwereld en op hetzelfde spoor als ik.Wellicht is het goed dat je eens met toestemming van Xander een aparte overdenking aan dit onderwerp gaat schrijven!Ik ben van mening dat velen dat nodig hebben dan wel (onbewust) daaraan behoefte hebben.Hartelijke groet van Yerik.

 

Op het Geloofsforum is daar alle ruimte voor. Mod.

vlokje op 14-05-2017 22:57

maar eerst moeten er nog opvangcentra weg van de coa, zodat we kompleet overrompeld worden als ze weer komen.,

en ik noem  ter apel, wat als de ex bewoners lucht krijgen van het zieke personeel, dan wordt ons hemd van ons lijf geprocedeerd

Agenda 21 op 14-05-2017 23:44

Naar welke plek op aarde kunnen wij autochtone Europeanen het best verhuizen om asiel aan te vragen en er een nieuw bestaan op te bouwen, vrij van parasiterenden?

Agenda 21 op 14-05-2017 23:47

Bas-ooka op 14-05-2017 21:00

De Coudenhove-Kalergi doctrine (1923) op volle snelheid.

Het vervangen van de Europese volkeren met een duister doel.

Agenda 21 op 14-05-2017 23:51

Achter de schermen wordt dit allemaal georchestreerd via geheime organen als de Bilderbergconferenties.

Hemelburger op 15-05-2017 09:32

Yerik

Ikzelf doe alleen nog studie's gebasseerd op de bedelingenleer, na 7 jaar zoeken heeft mijn Vader laten zien waar ik verder moet zoeken.

Ik heb alle geloofsinstellingen onder de loep genomen, met kop en schouders steekt deze leer er boven uit.

Aan een ieder als je met een oprecht hart blijft zoeken, ze je zien dat de bedelingenleer een leer is voor "volwassen" christenen

Westbound op 15-05-2017 10:04

Tien miljoen nog?

Onmogelijk! Dit jaar telt ruwweg nog 250 dagen. Tien miljoen gedeeld door 250 komt neer op 40.000 Per Dag!

Conclusie: er wordt hier flink gerommeld met cijfers en statistieken.

rescue op 15-05-2017 11:39

Gezien de verkiezingsuitslagen in achtereenvolgens Nederland, Frankrijk en Duitsland, is de conclusie dat de meerderheid geen probleem heeft met de ontwikkelingen op migratiegebied. 

archie123 op 15-05-2017 12:54

http://www.breitbart.com/london/2017/05/14/rotherham-child-rape-victim-authorities-did-nothing-mention-ethnicity/

jottum op 15-05-2017 18:25

ha, turkije weer eens in het nieuws op x-nieuws.

ook lezenswaardig: http://www.ad.nl/buitenlands-voetbal/van-der-wiel-in-turkije-voor-miljoenen-opgelicht~a47c9532/

anora op 15-05-2017 18:35

Europa wordt doelbewust kapot gemaakt. Van wie zijn wij straks?

Lodewijk op 15-05-2017 20:07

Het feit dat de formatiepogingen van de VVD, het CDA, D'66, en GroenLinks geklapt zijn op immigratie toont aan hoe belangrijk dat onderwerp gevonden wordt door beide kanten. Het is zeker niet "Laat ze maar allemaal fijn binnenkomen" voor de VVD en het CDA. De PVV en het Forum voor Democratie zien hun standpunt in deze zo door de twee partijen gesteund.

Lodewijk op 15-05-2017 20:11

Typerend dat al die mensen op de foto niet vooruit kijken in de richting die de boot gaat, maar achteruit, in de richting waar ze vandaan komen. Daar ligt duidelijk hun hart. 

Lodewijk op 15-05-2017 20:31

"Waar Zal Massa Immigratie Toe Leiden En Waarom Hebben We Het?"

"What Will Mass Immigration Lead To And Why Do We Have It?" https://www.youtube.com/watch?v=pQqrriw87dE

Lee op 16-05-2017 07:04

Hieruit blijkt maar weer, voor een baan in de politiek hoef je geen enkel gezond verstand te hebben. 

Daarnaast wordt verteld dat de werkloosheid zakt, maar als ik om me heen kijk verdwijnen er alleen maar banen. Gemanipuleerde cijfers dus waarschijnlijk. Vooral ouderen komen niet meer aan een baan.

Timetraveler op 16-05-2017 15:57

Dit krijg je ervan als het politiek zich laat omkopen door de corrupte en duivelaanbiddende elite.Natuurlijk is dit een voorop gezette plan. De antichrist moet aan de macht komen. De bijbel had ervoor gewaarschuwd, men heeft niet geluisterd ,de grootste chaos zal er komen.. Oja en politie of leger voor hulp vragen zal ook geen zin hebben ,want door de zogenaamde noodzakelijke bezuinigingen zullen zij geen materieel en kogels genoeg hebben. De elite heeft daar ook voor gezorgd namelijk.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl