Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

EU sponsort deze propaganda video die moslims oproept naar Europa te komen

Aantal migranten dat op bootjes de Middellandse Zee opgaat dankzij aanmoedigend beleid met 30%  toegenomen – Europese politici beginnen te pleiten voor opvang in de Sahara, precies de reden waarom de kabinetsformatie met GroenLinks is mislukt

 
Terwijl aan de hemel de –inmiddels door veel Europeanen zo gehate- krans van twaalf sterren staat, gaat de EU-fee het vliegende tapijt met moslims voor.

Mensen die nog altijd weigeren te geloven dat de ‘vluchtelingen’crisis niet toevallig is ontstaan, maar een doelgerichte, door de EU gewenste mosliminvasie is, kunnen met eigen ogen op deze door Brussel gesponsorde videocartoon van de Franse tak van Europa Zonder Grenzen zien hoe moslims worden opgeroepen zich aan de grenzen van Europa te melden, omdat ze ‘van harte welkom’ zijn, en werkgevers ‘jullie dringend nodig’ hebben. De realiteit is u inmiddels wel bekend: minimaal 90% zijn economische migranten, en minimaal een even groot percentage wordt permanent afhankelijk van uitkeringen, waardoor de bom onder onze snel onbetaalbaar wordende sociale zekerheid al over enkele jaren zal ontploffen. En dat vinden de grote werkgevers wel prima, want dat betekent een ongelimiteerde keus aan spotgoedkope arbeidskrachten.

 

Vorig jaar loofde het Franse Européens Sans Frontiers (Europa Zonder Grenzen) een prijs uit voor de beste korte film over het thema ‘Europa en Migratie’. De winnende video werd ondertussen geproduceerd met behulp van geld van de EU, de Franse regering en Fondation Hippocrène, een aan George Soros verwante extreemlinkse globalistische NGO.

‘Wees welkom in Europa, wij hebben jullie dringend nodig’

Het in het Frans, Engels, Duits en natuurlijk Arabisch opgenomen animatiefilmpje ‘Eurodame, Help!’ begint in een oorlogsgebied waar een moslimgezinnetje besluit te vertrekken. Bij de ‘Frontex’ grens met Europa worden ze teruggestuurd, maar dan verschijnt er een fee, compleet met EU vlag op haar borst, die ervoor zorgt dat ze met een vliegend tapijt over de grenzen heenvliegen en veilig in Europa landen, waar ze door iedereen van harte welkom worden geheten. De man krijgt meteen van een werkgever te horen dat hij ‘heel dringend nodig’ is.

De commentaren bij het filmpje zijn vrijwel uitsluitend bijzonder negatief en wijzen onder andere op de dankzij migranten geëxplodeerde criminaliteit (‘rapefugees’, e.d.). Ook is er van een actieve grensbewaking door Frontex geen enkele sprake, mede omdat het ‘vliegende tapijt’ in realiteit al bestaat in de vorm van de tientallen schepen van Europese (en ook Nederlandse) hulporganisaties die met medeweten, toestemming en financiële steun van Brussel al tienduizenden migranten pal voor de kust van Afrika hebben opgehaald, en hen als ferrydiensten of ‘watertaxi’s’ naar Europa hebben gehaald.

Aanmoedigend beleid heeft effect: migrantenstroom 30% toegenomen

Het aanmoedigende ‘beleid’ van de EU mist zijn uitwerking niet, want steeds meer migranten wagen de overtocht over de Middellandse Zee, die voor de meesten slechts luttele kilometers per bootje hoeft te worden gemaakt, omdat ze –onder andere via telefonisch contact- door de Europese hulporganisaties rechtstreeks naar de wachtende ‘ferry’schepen worden gestuurd. Tussen januari en april werden zo al 37.200 Afrikaanse migranten naar Italië gebracht, 30% meer dan een jaar geleden.

Hoge EU diplomaten luiden weliswaar de alarmklok dat ‘de EU niet voorbereid is op een nieuwe vluchtelingengolf’, maar dat is slechts voor de bühne. In werkelijkheid werken alle Brusselse instanties volop mee aan een aanhoudende migrantentsunami, waarmee de islamisering van ons werelddeel onomkeerbaar moet worden gemaakt.

Kabinetsformatie geklapt omdat GroenLinks opvang in de regio afwijst

Duitse en Oostenrijkse parlementariërs, ook van de gevestigde partijen, beginnen inmiddels openlijk te pleiten voor opvang in de regio, een Turkije-achtige afspraak voor Afrika, zodat de migranten al in de Sahara worden ondergebracht, zodat ze niet langer naar de kust gaan.  (2)

Dit zou exact de reden zijn geweest waarom de kabinetsformatie tussen VVD, CDA, D66 en GroenLinks is geklapt. GL is mordicus tegen verplichte opvang in de regio, en wil de immigratie juist zo goed mogelijk ‘organiseren’, dat is: iedereen die hier maar wil komen met schepen en vliegtuigen laten ophalen, ongeacht het aantal, ongeacht de kosten, en ongeacht –of zelfs vanwege- de enorme en permanente gevolgen voor onze samenleving.

 

Xander

(1) Compact-Online
(2) Welt

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum.

Reacties

vijgeboom op 18-05-2017 14:52

Dit kabinet als het er komt klapt toch binnen 2 jaar. Het hele systeem met 4 partijen in een regering is vragen om problemen.

En natuurlijk moet je die vluchtelingne in de regio opvangen, zodat ze niet worden geconfronteerd met onze cultuur en ons klimaat. Daar opvangen in die regio is veel beter voor hen en voor ons. 

Misschien dat SA ook eens massaal vluchtelingen kan opvangen?

En ik sluit ook nog niet uit dat binnen enkele jaren vluchtelingen als eerst een chip krijgen met allerlei gegevens etc wanneer ze Europa binnenkomen. Zo kun je ook beter illegalen opsporen en een chip bied gewoon zoveel voordelen. Al moet er bij gezegd worden dat Openbaring 13 ook iets spreekt over een merkteken etc en of men dan een dergelijke chip bedoelt vraag ik me af want je kunt gerust nog Christus aanbidden en gewoon een chip dragen als soort paspoort die ook je lokatie goed weergeeft zodat je altijd een alibi hebt

Rick op 18-05-2017 15:24

Als Nancy Lieder van Zetatalk gelijk heeft en Nibiru is onderweg dan verklaard het een hoop want volgens haar zal na de poolshift West Europa bijna geheel onder water lopen. Als alles hier straks is dan gaan wij daar naartoe.

Raimond V. op 18-05-2017 17:11

Fondation Hippocrène.....Hippo=paard , laten we bidden geen vaal-groen paard  , met Hades ( god van de onderwereld ) op zijn hielen.

Is een geintje natuurlijk.....hoop ik.

Hades=Pluto , en waar staat die nu ook al weer ?

Qvic op 18-05-2017 17:41

Laten we eerst ons afvragen van hoe het mogelijk is van waarom er nu ineens zoveel vluchtelingen bestaan in de wereld en het toevallig alleen maar moslims zijn. Met de volgende vraag van waarom zijn de Europese landen daar dan verantwoordelijk voor, om deze vluchtelingen stroom in alles te voorzien. Zo ook van waar voor vluchten deze moslims dan voor? Vooral als je regelmatig leest dat zij hun vakantie vieren in het land van herkomst. Want moslims mogen nooit vluchten voor een vijand volgens de koran. Dus met andere woorden: Moslims kunnen nooit een vluchteling zijn in de zin van hoe er nu dagelijks ons voor gehouden wordt door de media en overheden. Moslims trekken enkel naar landen voor eigen gewin en om daar via de baarmoeder het desbetreffende land stukje bij beetje over te nemen. Zodat langzamerhand heel de wereld islamitisch wordt.

Yerik op 18-05-2017 18:23

@ Raimond V. op 18-05-2017 17:11 "Hades=Pluto , en waar staat die nu ook al weer ?" Volgens mij bij Bacchus  ;-) of heb ik het mis?  ;-))

Yerik op 18-05-2017 18:58

Lees: http://www.telegraaf.nl/binnenland/28192351/__Elatik_casht_12.000_per_maand__.html

Aangenomen voor E. 12.000,= per maand, ex BTW.Aanstellingseisen waren: moslima, getinte huid, donkere ogen, hoofddoek dragend en vrouw-zijn. Crimineel verleden geen verhindering, maar pluspunt. Voorts: bewuste ondermijning Nederlandse cultuur, waarden en normen en meewerken aan 'onzichtbare' uitsluiting en sluipende onderdrukking blanke Nederlanders.

Gelooft u het niet? Let op: ik ken iemand die kort geleden voor de politie werd afgewezen wegens "overcapaciteit aanstellingseisen". Begrijpt u het lezer(es)??? Zeg maar in gewoon en duidelijk Nederlands: afgewezen omdat je een blanke huid hebt, blauwe ogen en blond haar, goed Nederlandse spreekt en van onbesproken gedrag bent.

Wat ik een paar dagen geleden ook schreef: iedere (!!) dag verbaas ik mij om te ontdekken dat ik de vorige dag nog niet wist hoe diep het overgrote deel van het Nederlandse volk gezonken is.

Elisabeth-Anna op 18-05-2017 20:04

@Rick 15.24 uur

Als Niburu inderdaad onderweg is en West-Europa dan ook daadwerkelijk onder water komt te staan dan gaan wij helemaal nergens heen want als ik.het goed gelezen heb dan gebeurt het nml in een "oogwenk".Als" alles straks hier"is zoals u schrijft dan gaan we allen ten onder aan Niburu tenzij je in hoger gelegen gebieden verblijft, maar wij kunnen hier geen kant uit of je moet je biezen voortijdig pakken.Ik heb wel eens gelezen dat de staatshoofden bunkers hebben in geval van nood maar het "pleps" mag het uitzoeken maar misschien is dat nou juist de bedoeling,alles hier op een kluitje krijgen voordat Nuburu deze kant opkomt,ruimt, even cynisch gezegd,wel lekker op en lost ook veel problemen op. Past wel in het plaatje van wat ik eens een keer gelezen heb,terug naar 500 miljoen mensen op aarde,mag hopen dat dat nooit werkelijkheid gaat worden!

Maitreya op 18-05-2017 20:49

De bekende commercialisering.

Die komt uit het zgn. astrale (emotionele) gebied waar mensen in vastzitten.

Hun onbewuste hardheid in de vele taboes die ze kennen noemen ze realiteit.

Opvang in de regio is de kans om dat gebied te humaniseren.

Er kunnen daar steden gebouwd worden.

Eventuele Nederlandse vluchtelingen kunnen daar later ook opgevangen worden.

Maitreya op 18-05-2017 21:29

Kaïn die Abel vermoordt en asielzoeker is antwoordt God: "Ben ik mijn broeders hoeder?" 

Rood Wit Blauw op 18-05-2017 22:06

velen hebben niet de opleiding, niet het iq of uberhaupt het inzicht van de gemiddelde Nederlander. Het hierheen halen heeft geen enkele zin. En ondertussen onze eigen mensen maar onder druk zetten om vooral te solliciteren... En die hebben daarnaast concurrentie van Polen Roemenen Bulgaren et. Etc.etc. Zorg dat je ergens specialist in wordt om te "overleven"... En ondertussen is het erg druk in de lucht... En het zijn geen normale vliegtuigen ze leggen mooie kruisen aan in de lucht meestal in de baan van de zon...

Eduardo op 18-05-2017 22:23

Meer vluchtelingen opvangen wordt op een gegeven moment echt onhoudbaar (als het dat al niet is).Een rekensommetje, voor een vluchtelingengezin met 3 kinderen, waarvan de ouders i.v.m. geen opleiding nooit zullen gaan werken:

 • 1336 euro, uitkering
 • 350 euro, huurtoeslag
 • 200 euro, zorgtoeslag (zorg voor kinderen meegerekend)
 • 750 euro, kindertoeslag/kindgebonden budget
 • 1500 euro, schoolvergoeding voor 3 kinderen
 • 325 euro, Opbouw AOW van de twee ouders 
 • 300 euro, afschrijving sociale woning

Totaal per maand: 4761 euroEn dan vergeet ik nog allemaal andere subsidies, en regelingen.. Reken dus maar gauw op 5 a 6 duizend euro per maand. Jaar in, jaar uit, decennia in, decennia uit.. Je hebt het dus over 60 a 70 duizend euro per jaar.

Hoeveel Nederlandse gezinnen moeten daarvoor inkomstenbelasting afdragen om die 5-6 duizend netto over te kunnen houden? Veel!

Groenlinks die roept dat we iedereen maar op moeten vangen, moet ook maar eens eerlijk dit rekensommetje laten zien. Bij veel problemen is het interessant om even terug te gaan/kijken naar de meer natuurlijke habitat van de mens. Denk aan een indianenstam, waarbij vluchtelingen van een nabijgelegen indianenstam aankloppen voor hulp. Ze zijn dan heel blij als ze een klein tentje krijgen en wat eten, maar ze mogen vanaf dag 1 ook mee gaan helpen bij het verzamelen van voedsel, water, jagen, etc. De belasting die de vluchtelingen op de bewoners leggen, is te overzien. 60 a 70.000 euro per jaar, jaar in jaar uit, dat is niet te overzien. Dat is niet in verhouding met wat het gemiddelde Nederlandse gezin zelf verdient. We moeten vluchtelingen echt in de regio op gaan vangen, waar elke euro tien of zelfs twintig mensen meer kan redden dan in Nederland, een van de duurste landen ter wereld. 

Elize op 18-05-2017 22:26

Wel grappig, messcherpe artikelen, heel bewust van gecontroleerde ellende.Ik gun iedereen haar geloof of gemoedsrust maar, je bent gelijk kwetsbaar tot onmacht mbt de realiteit in het hier en nu.

De leugens en het bedrog gaan dieper en ingrijpender dan we mss ooit zullen weten, of er bijv wel of niet zes miljoen zijn geofferd is dan niet eens interessant.Punt is, alles wat hier macht en invloed heeft -van je godgeven motivitie tot..- gaat allemaal via het vehicle mens. En degene die aantoonbaar verdoezelen, intrigeren, agenderen en uitvoeren op een manier die schadelijk is voor je medemens -wat dan ook het einddoel moge wezen- wordt geen strobreed in de weg gelegd. Deels omdat er te veel mechanismen zijn om weg te kijken.

Voor het zelfde geld is God anders dan de algemene voorstelling pleegt te geven. Was er iets, overleveringen, via mensen gecorrumpeerd -mss niet eens bewust- tot wat nu algemene kennis is. Maar ja, wie heeft gelijk, was de laatst bekende versie de juiste? Neem het letterlijk, laat er niet teveel menselijke interpretatie op los? God oordeelt maar raak aan het eind, hier en nu beoordeel ik mijn medemensen naast overtuigingen op daden. Ik zie voornamelijk verliezers. Wat ook de drijvende kracht is achter dat kwade gemanipuleer van en door mensen -jihadisten en eurofielen etcetc gelijk- ze hebben het goed voor elkaar, nauwelijks te herstellen veranderingen volgen elkaar op.Mss krijgt Timmerfrans en co. wel wekelijks een telex met een update van de nieuwste aandachtspuntjes van god..? Gewoon, om een nieuwe zondvloed voor te blijven. Weten wij veel.Ik stel niet te veel vertrouwen in god(en) en medemensen.

Bambi op 18-05-2017 22:40

stilletjes ons keel dichtknijpen zijn ze aan doen

Rick op 18-05-2017 22:52

Hoi Elisabeth-Anna

het verklaart echter wel een hele hoop,, Amweika die al jaren bankroet is. Economie draait op bijgedrukt geld uit een hoge hoed. Weersveranderingen en overstromingen wereldwijd. Vulkaanuitbarstingen toegenomen met veleprocenten, de zon die rare kuren heeft en onze waardeloze regering die inderdaad binnen een aanal uren geevacueerd worden als wij verzuipen omdat ze het allemaal verborgen houden omdat doden nu eenmaal geen paniek maken. Daar betaal je je belastng niet voor dat begrijp ik. Bid tot de Heere om raad en pak je fiets nu het nog kan en fiets als de eenzame fietser minstens 210 meter boven zeeniveau 

 

Sterkte allen

Raimond V. op 18-05-2017 22:53

@Yerik op 18-05-2017 18:23

Yep ik heb het nog even nagezien , en inderdaad Pluto ( Hades ) staat in de horn de overvloeds , altans dat is een van de bijnamen van het teken Steenbok , en het heeft ook nog een andere naam ( bijbel ) , maar dat is voor het forum der gelovigen.

Stellarium verteld overigens dat hij in Boogschutter staat , een sterrenbeeld nogal in trek bij Moslim terroristen , maar die geloven daar niet in ....toch ?

cefas op 18-05-2017 22:56

Zogenaamde vluchtelingen huisvesten in de Sahara en als de kust veilig is in hun eigen land, terugsturen om hun land weer op te bouwen en dit alles laten financieren door de stinkend rijke Arabische en Islamitische Olielanden. Het zijn immers hun broeders in het islamitisch geloof. Zij veroorzaken deze broedertwist. Daarom moeten ze ook opdraaien voor de kosten en dat niet laten afwentelen op anderen (o.a.Europa), die er in wezen niets mee te maken hebben.

Tom Hendrix op 19-05-2017 08:38

@Eduardo: 22.26. uur, op 18/5. Dat klopt helemaal, wat U in uw reactie aantoont. En wij, geboren Nederlanders moeten daarvoor betalen.

roodborst op 19-05-2017 10:24

Edoardo .. 18.05.  Je heb volkomen gelijk . Maar Holland heeft gestemt en moet nu slapen in het opgemaakt bed . Ik kan alleen maar zeggen tegen de Hollander  ,, suffers ,,

Lodewijk op 19-05-2017 11:11

Het clipje in het Engels met Engels commentaar:

https://www.youtube.com/watch?v=912C8b4BLlk

willy op 19-05-2017 11:50

In één woord schandalig en absurd !! shalom

Sjuad Kirosatie op 19-05-2017 12:18

Dr Joseph Retinger deed dit iov ,,,, jawel,,, het Vaticaan.

Timetraveler op 19-05-2017 12:33

Er zijn genoeg landen op de wereld die niet - moslim zijn en daarvan willen ook veel burgers naar het westen, maar deze worden niet toegelaten. Maar uit moslimlanden wel. Hoe Kan dit ? Alleen al Saudi-arabie verdiend maandelijks rond de 15 miljard dollar met de oliehandel. Met zulke bedragen kan men heelveel politieke steun kopen. Zo gaat dus het islameren van hele continenten, eerst op straat, dan op het werk, dan op school, dan leger en politie en op het laatst de politiek.Dank u politici en edele elite .

Jean op 19-05-2017 13:36

Vanaf dag 1 van haar bestaan heeft die EU misdaadorganisatie volgepropt met totaal waardeloze uitgerangeerde leeghoofden ellende toegebracht aan Europa en aan de Europeanen.

Wij Europeanen "zijn verplicht" in te grijpen om de toekomst van Onze kinderen en kleinkinderen veilig te stellen, die EU misdaadorganisatie Moet uitgeschakeld worden de grenzen Moeten gesloten worden en de aanwezige troep die hier geen enkele toegevoegde waarde levert buiten geweld en ellende moet verdreven worden "inclusief" die EU misdadigers.

Europa heeft geen tekort aan arbeidskrachten, Wij Europeanen hebben geen enkele behoefte aan die vreemdelingen en zeker niet aan dat islamitisch gewelddadig barbaars tuig.

De burgers hebben gekozen voor bepaalde partijen w.w.z. dat die partijen met de hoogste cijfers aan tafel gaan zitten en niet zoals momenteel één idioot even zegt dat hij of is het een zij? niet met Geert Wilders aan een tafel wil zitten. De wil van de burgers is maatgevend en niet de wil van enkele onbetrouwbare zwammers resp. zakkenvullers.

Democratie wil zeggen dat de wil van het volk gerespecteerd moet worden zo niet zitten we in een dictatuur met onbetrouwbare criminelen aan het stuur.

Lodewijk op 19-05-2017 14:28

Er wordt enkel immigratie gestimuleerd naar nu nog overwegend blanke landen:

"Het Eindspel - Volledige Wiite Genocide Documentaire" 

"The Endgame - Full White Genocide Documentary"  https://www.youtube.com/watch?v=uMfk5UeGw4E

Piet 1 op 19-05-2017 14:40

 

Rick op 18-05-2017 15:24,

Zetatalk brengt informatie van buitenaardsen ..in alle gevallen gevallen engelen, goden doorheen de geschiedenis.   Buiten Adam zijn geen andere mensen geschapen.  Die "buitenaardsen" experimenteren wel met ontvoerde mensen, dit zijn geen !! fabels, maar daar is genoeg informatie over.   De zogenaamde "goede" goden helpen Poetin en de kwade Amerika.

De satanische illuminati in Amerika en eurobabel hebben kennis van Niburu en hebben hun bunkers al klaar.

Kopieer en plak de onderstaande link..en dan op de Google pagina de 7e link.  ..wat meer informatie over Niburu.

https/www.google.nl/search?client=ms-android-wiko&q=pole+shift+nederlands&sa=X&ved=0ahUKEwjizNytzPrTAhXSIlAKHa3WB1EQ1QIIhQEoAA&biw=640&bih=336

Gelieve op het geloofsforum verder te praten. Mod.

Oma op 19-05-2017 15:04

Inderdaad, Jean. Ik zie telkens dezelfde patronen of beter: werkwijzen terugkomen van politiek tuig - kan niet meer anders omschreven worden....betreffende zowat álles wat 'bestuur' en onze westerse maatschappijen/europeanen aangaan.

Oorlog op zowat elk vlak tegen eigen bevolking met als wapens verdeel en heers, economie, armoede, kortom genocide onder het mom van vermeende solidariteit, menselijkheid, gelijkheid, milieu etc....afbraak van elk sociaal systeem, enkel en alleen in stand gehouden door autochtone bevolking maar in toenemende mate enkel nog voorbehouden aan wie geen bijdrage levert en vooral gestoeld op religieuze en vreemde afkomst.

Voor die afbraak van onze westerse cultuur, normen, waarden en levenswijze hebben ze uiteraard de goedkeuring van de publieke opinie nodig en die bekomt de politiek, samen met de leugenmedia, door bedrog, leugens, manipulatie en vooral verdeel en heers. Echter, de wind keert en het publiek doorziet deze strategie steeds duidelijker én ze verzetten zich...dat komt duidelijk tot uiting in het mislukken van de leugens over de 'arme vluchtelingen', autochtonen zien dat ze beknot worden in burgerrechten (opgeven vrijheid voor veiligheid, nietwaar?) beroofd worden en hun welvaart wordt uitgedeeld aan parasieten die opzettelijk naar hier gelokt worden voor het eigenlijke doel: islamisering en algemene verarming van de europeanen.

Het bedrog 'democratie' kan moeilijk nog verdedigd blijven als, zoals nu in NL, dat politieke tuig de PVV als 2de grootste partij nog steeds uitsluit en hiermee miljoenen kiezers schoffeert...nee, liever nog meer verdeeldheid zaaien en het land onbestuurbaar maken door nog meer partijen erbij te betrekken om wilders aan de kant te laten. Partijen met onverzoenbare en ver uiteenlopende doelen die niks meer te maken hebben met het algemeen welzijn van eigen bevolking maar wel met eigen zakken vullen, corruptie en volgzaamheid aan eurocraten in de europese genocide en overlevering aan islamisering volgens de resolutie van straatsburg.

Politici hebben de wil van de kiezers te respecteren, ongeacht hun partij strategie, ongeacht hun persoonlijke voorkeur en zij hebben Niet het recht om een door het volk verkozen partij uit te sluiten - maw: ze hébben Niks te willen, ze worden betaald door de kiezers om een regering te vormen met de verkozen partijen die de meeste stemmen haalde en daar is de PVV van Wilders als 2de grootste er één van.

Misschien moeten de autochtone Nederlanders hun politici eens met hun snuit hierin duwen en hun ongenoegen kenbaar maken via massale emails, rechtstreeks naar dit politieke zootje ongeregeld die hun democratische waarden zelf met de voeten treden? Eisen dat de partij die zij verkozen hebben als hun vertegenwoordiger deel uitmaakt van de regering? Me dunkt dat enkele miljoenen klachten van PVV-kiezers wel enig gewicht in de schaal kan leggen? De macht van aantal....

Dewevoga op 19-05-2017 16:30

@oma 19-05-2017

De enige partij die reageert is D666, wat ik niet verwacht had. Niet persoonlijk van de fractieleider, maar toch. En het antwoord is natuurlijk politiek correct. Dus je hebt er niets aan. Het enige voordeel er van is dat ze niet kunnen zeggen: "we wisten het niet", want er stonden meer geadresseerden in het schrijven. 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl