Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

EU kijkt toe terwijl Saudi Arabië en Turkije op de Balkan het Kalifaat oprichten

‘Kosovo veranderd in islamitisch terreurcentrum’ – ‘Geweld- en haatimams kunnen dankzij Europese troepen ongestoord hun gang gaan’

 
Terwijl de Balkan in snel tempo wordt geïslamiseerd, onderneemt Europa helemaal niets. Veel burgers beseffen inmiddels dat wij daarna aan de beurt zullen zijn.

Recht onder de ogen van de KFOR vredestroepen in Kosovo is Saudi Arabië druk bezig het door de NAVO van Servië afgepakte moslim drugs- en maffiarepubliekje Kosovo te veranderen in een strenge Shariastaat. De Turken zijn ondertussen in meerdere Balkanlanden bezig hun invloed dwingend uit te breiden. Zoals bekend streeft de Turkse dictator Erdogan –die afgelopen weekend opnieuw tot hoofd van de islamistische AK Partij werd ‘gekozen’- naar het herstel van het Ottomaanse Rijk, inclusief de destijds door de Turken veroverde landen van Oost Europa.

 

Kosovo dankzij Europese troepen veranderd in islamistisch terreurcentrum

De Saudische pogingen om Kosovo ‘in te lijven’ in hun extreem strenge en discriminerende variant van de islam, het Wahabisme, zouden volgens het Duitse Die Welt worden bevestigd in een geheim rapport van de regering in Berlijn. Daarin worden eerdere vragen van Linke parlementariër Sevim Dagdelen over de groeiende invloed van Saudi Arabië en Turkije op de Balkan behandeld.

Zowel de Saudische staat, rijke individuele Arabieren als NGO’s en andere instellingen pompen voortdurend geld en haatimams in Kosovo. ‘Onder de ogen van KFOR heeft Kosovo zich tot een islamistisch terreurcentrum in de regio ontwikkeld. Het is schandalig dat Saudische geweld- en haatpredikers dankzij Duitse soldaten ongestoord de ideologische basis daarvoor konden leggen,’ aldus Dagdelen.

Turken ook in Oost Europa begonnen met herstel Ottomaanse Rijk

Concurrent Turkije is ondertussen ook bezig zijn eigen variant van de islam –die feitelijk nog gevaarlijker is, omdat deze onder het dekmantel van ‘gematigdheid’ minstens net zo extreem en gewelddadig is als de Saudische versie- te verspreiden op de Balkan.

‘Sinds de AKP regering in 2002 aan de macht kwam, en met name sinds de ambtstermijn van voormalig minister van BuZa Ahmet Davutoglu, is het buitenlandse beleid van Turkije een nieuwe richting ingeslagen,’ vervolgt Dagdelen. ‘In lijn met deze nieuwe richting wordt ook –maar niet uitsluitend- politieke nadruk gelegd op gebieden, die vroeger deel van het Ottomaanse Rijk waren.’

AKP versus Gülen beweging

Vooral in de nu al overwegend of gedeeltelijk islamitische Balkanlanden Bosnië-Hercegovina, Albanië, Macedonië en Kosovo worden de Turken steeds actiever. Het conflict tussen de Erdogans AK Partij en de Gülen beweging, die volgens Ankara verantwoordelijk is voor de mislukte staatsgreep van vorig jaar, begint ook in deze landen op te laaien.

De Turkse regering oefent de nodige druk op de Balkan overheden uit om instellingen van Gülen te sluiten, en zowel namen van volgelingen van Gülen als informatie over hen los te krijgen. Turkse regeringsofficials maken hier geen geheim van, mede omdat Europa toch nooit actieve stappen tegen Turkije onderneemt.

‘Strijd om ziel van islam’

In zijn boek ‘Vijandbeeld Europa over het Tijdperk Erdogan’ beschrijft ondernemer en oprichter van de AD-Democraten Remzi Aru hoe de DITIB en andere Turkse verenigingen en instellingen actief lobby voeren in de Balkanlanden. Hij rechtvaardigt dit door te stellen dat er in landen zoals Bosnië, Kosovo en Albanië een ‘strijd om de ziel van de islam’ zou kunnen uitbreken, waarin de Turken en Saudi’s tegenover elkaar komen te staan.

Volgens de Linke parlementariër kan Erdogan ongestoord zijn ‘Neo-Osmaanse imperialistische politiek’ in Kosovo doorzetten. Tegelijkertijd gebruikt hij zijn groeiende invloed in Kosovo om ook daar –net als in zijn eigen land- politieke zuiveringen uit te voeren. (1)

Eerst de Balkan, dan wij

Als de EU lidstaten hier niets tegen ondernemen –en daar ziet het er niet naar uit-, dan kan de Balkan al binnen enkele jaren geheel ten prooi vallen aan de islam en het Kalifaat. Veel –maar nog lang niet genoeg- Europese burgers gaan inmiddels beseffen dat het daar niet bij zal blijven, en dat daarna onze landen –goedschiks of kwaadschiks- aan de beurt zullen zijn.

Maar zolang ook wij nog steeds een regering hebben die weigert ook maar iets te ondernemen tegen de islamisering van onze samenleving en de massa immigratie uit moslimlanden, zal de Turken en Saudi’s geen strobreed in de weg gelegd worden, mede dankzij de volle medewerking van Brussel.

 

Xander

(1) Anonymous

Zie ook o.a.:

14-05: EU wil dit jaar grenzen openen voor nog eens 10 miljoen immigranten (/ Turkije kreeg € 3 miljard van EU voor terugnemen van nog geen 1000 migranten uit Griekenland)
09-05: Erdogan dreigt Israël opnieuw met moslim invasie van Jeruzalem
06-05: ‘Duizenden wapens onderschept voor nieuwe Balkanoorlog tegen Servië’
20-04: Islamitisch Kalifaat symbolisch opgericht: Erdogan onthult tulband eerste Ottomaanse sultan (/ Symbolische wederoprichting islamitische Turks-Ottomaanse Rijk)
22-01: Moslimleiders: In 2023 leidt Turkse president Erdogan het Islamitische Kalifaat
21-01: Mogelijk eerste internationale crisis voor Trump: Oorlog tussen Servië en Kosovo

2016:
25-08: Exact 500 jaar na eerste Turkse veroveringsoorlog is nu de tweede begonnen

20-07: (/Wereldfederatie Moslimgeestelijken verklaart Erdogan de facto tot hoogste afgezant Allah op Aarde)

2015:
23-07: Turkse premier herhaalt in toespraak dat Ottomaans Rijk hersteld wordt

2014:
21-11: Erdogan kondigt oprichting door Turkije geleid islamitisch wereldrijk aan

27-08: Unie moslimgeestelijken kondigt in Turkije pan-islamitische confederatie aan
21-08: Moslim Broederschap verklaart Turkije tot centrum Islamitische Kalifaat

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsoverwegingen naar het Geloofsforum.

Reacties

rescue op 22-05-2017 14:04

Zullen we dan nu ook eindelijk wakker worden betreffende Trump? Terwille van de smeer likt de kat de kandeleer. Zolang er maar geld valt te verdienen kan de Islam ongestraft zijn gang gaan, er is niets veranderd. Ook van Trump heeft een gelovig christen niets te verwachten. Zelden werd de bakermat van een vervloekte afgoderij zo de hemel in geprezen. Vest op prinsen geen vertrouwen, maar op de Heer der heren.

peteree444 op 22-05-2017 14:09

Hierbij nog een reactie op het uitstekende artikel en tegelijkertijd ook horrorscenario van gisteren dat Xander schreef. Er is moed voor nodig om dit soort horrorscenario’s bespreekbaar te durven maken, ondanks dat dit gewoon de rauwe realiteit is. De waarheid mag niet meer verteld worden, terwijl dit het enige is wat ons nog scheidt van het kwaad. Op het moment dat wij de waarheid dumpen is ons doel en zingeving voor het leven dat ons gegeven is waardeloos geworden.

Deze waarheid is echter niet bedoeld om angstig te worden, maar om ons te kunnen voorbereiden op de strijd en zullen wij de vijand moeten leren kennen. Het echter geen strijd tegen vlees en bloed, maar tegen de machten van de duisternis. Dit zijn geestelijke, onzichtbare, bovennatuurlijke, demonische machten die veel sterker zijn dan wij, vandaar dat wij hen niet primair met wapens moeten bestrijden. Zij zijn echter zeer reëel en beïnvloeden ons dagelijks. Wat zijn demonen? Dit zijn ‘disembodied spirits’, ofwel dolende geesten zonder lichaam. Dit zijn de spirits van de gedode Nefilim. De Nefilim waren de eerste generatie nageslacht van gevallen engelen die aardse vrouwen namen en nageslacht produceerden. Dit was een gruwel in de ogen van God en Hij heeft hen tegen elkaar opgezet, waarna er vele jaren oorlog is gevoerd en zij elkaar hebben uitgeroeid. Hun vaders, de 200 gevallen engelen die een convenant hadden gesloten om zich met de mensheid te vermengen, werden geketend en voor 4900 jaar in Tartarus geworpen. Dit wordt verteld in de mythen van de oude Grieken in de ‘Clash of the Titans’, slag der reuzen. Hier komt de religie van de Hindoes vandaan die de oorlog tussen deze reuzen, die zij als halfgoden vereerden, gadesloegen. Dit was vóór de zondvloed. Het apocriefe boek ‘The book of Enoch’ beschrijft de gehele geschiedenis van de Nefilim en de pre-flood periode tot in detail. Het boek Genesis geeft slechts een schematisch overzicht in Genesis 6, omdat de oude Joden geacht werden de verslaglegging van Henoch (Enoch) te kennen. ‘The book of Enoch’ is gratis op internet te downloaden. Een bijbel onderzoeker als Rob Skiba heeft het hele verhaal in een indrukwekkende presentatie gezet op YouTube, zie link:

https://www.youtube.com/watch?v=W5pusPMlYSE&t=830s (uiteraard heeft niemand 100% waarheid in pacht, maar dit is toch wel behoorlijk volledig).

De strijd die wij als mensheid aan het strijden zijn, is geen strijd tussen mensen. Dit is echter wel wat onze grote vijand, Lucifer, probeert te bewerkstelligen, tot nu toe met groot succes overigens.

Misschien goed om te refereren aan de opdracht door God aan Mozes tot het uitroeien van de 7 machtige stammen die woonden in het land dat God de Israëlieten zou schenken (Deut 7 en 9). Dit waren de  Rephaïm, latere generaties afstammelingen van de Nefilim die zich bezig hielden met occulte praktijken, afgoderij en Lucifer als hun god aanbaden. Deze volkeren zoals de Enakieten, Amorieten, Jebusieten etc. werden met man en muis tot aan het vee toe uitgeroeid door de Israëlieten, deels omdat zij genetisch ver afgedwaald waren van de schepping van God zelf, maar vooral door de terreur en afgoderij die zij in het land rondom hen verspreidden.

Laten wij dus niet vertwijfeld raken door het herleven van het scenario van Genesis 6 in deze laatste dagen zoals beschreven in Openbaringen en de grote profeten van het OT. Als wij sterk staan in geloof, geestelijk strijdbaar zijn en ook onszelf in nood kunnen verdedigen, dan zal God voor ons uitgaan met zijn ‘supernatural armies of angels’ (de ‘horzels’, Deut. 7:20) om de strijd te beslechten.

Alex Jones legt het perfect uit hoe dit plan voor ‘genetic take over’ uitgewerkt wordt in ‘The Secrets behind the Alien Convenant’: https://www.youtube.com/watch?v=PsdyahvKN3g

De enige dekking die wij hiertegen hebben is ons geloof in Yeshua Hamashiach (Jezus)!

Qromwel op 22-05-2017 15:29

peteree444 op 22-05-2017 14:09: Helaas lieten de Israëlieten na te zorgen voor algehele uitroeiing. Met alle uiteindelijke gevolgen vandien.

Hierook01 op 22-05-2017 15:30

Helemaal waar Peteree444. Enoch heb Ik ook en heb ook Skiba gehoord.

Misschien vindt je Trey Smith ook interessant op zijn website ' Godinanutshell.com en op YT.

Lance Lambert en Clifford Hill hadden ook bevestigd op hun conferentie terug in het jaar 2000 (ook Engels-talig) en het Woord ontvangen was we moesten in Jezus vertrouwen Maar ook op het smalle pad blijven, niet om ons heen links of rechts kijken. En Aleen zodoende zouden wij en onze kinderen bespaard blijven.

ik denk dat het nu tijd is we dit serieus nemen. Vooraal voor mijzelf weet Ik moet niet meer zondigen, in woord of gedachten en dichterbij Jezus blijven !

 

 

Dago op 22-05-2017 15:34

Zolang mensen er voor kiezen om links te stemmen is dit wat hun te wachten staat. Men kiest doelbewust dus men is er zelf verantwoordelijk voor. Het is ook niet vreemd dat mensen hun vrijheden willen weggooien. Het is een cyclus die zich herhaalt. Van onderdrukkjng naar gewaarwording naar vrijheid naar voorspoed en rijkdom naar verontachtzaming (apathie)weer terug richting verlies van voorspoed en rijkdom naar totale armoede (materiele en geestelijke armoede) om zichzelf tenslotte opnieuw in slavernij te verkopen om maar te overleven. Dat is waarom rijke mensen in meer landen wonen en niet aan een land gebonden willen zijn. Waarom zou je met een schip wat de bemanning heeft gesaboteerd ten onder gaan? Er zijn meer plaatsen waar je wel kunt leven in vrijheid. Eurabia vaarwel.

willy op 22-05-2017 16:00

Dat moet je aan president Trump vragen ze lopen er in het  Midden-Oosten hoog mee op en Saoedi-Arabie is plots de brave hond geworden en Iran een echte teef ! We zullen zien wat hij in Israel doet maar ook daar moet je niet veel verwachten ! Shalom

koloth op 22-05-2017 16:46

Turkije komt niet bij de EU maar de EU komt bij Turkije.   O O als straks de ouders van de nederlandse kinderen einderlijk wakker worden en beseffen wat ze hun kinderen hebben aangedaan.  Eigenlijk moet ik er om lachen maar aan de andere kant is het helemaal niet om te lachen.

Eelke Piers op 22-05-2017 16:56

........Geweld- en haatimams kunnen dankzij Europese troepen ongestoord hun gang gaan’...........

Vrijheid van godsdienst; dus de imam mag verteleen wat in de Koran staat, ook wat de Hadith hen leert en het voorbeeld van Mohammed volgen

Koran leert: Moord. (Maar geen moslim vermoorden die het goede geloof heeft)

Hadith leert: Moord (Idem)

Mohammed:  Moord (idem)

Walabieten mogen dus sjiieten, soennieten enz vermoorden want die hebben niet het juiste geloof.

Dit is natuurlijk wederkerig

Eelke Piers op 22-05-2017 17:05

@ peteree444 op 22-05-2017 14:09......

.........Misschien goed om te refereren aan de opdracht door God aan Mozes tot het uitroeien van de 7 machtige stammen die woonden in het land dat God de Israëlieten zou schenken (Deut 7 en 9). Dit waren de  Rephaïm, latere generaties afstammelingen van de Nefilim.......

Hier heb je wel een probleem. 1000 jaar voor Moses was er een zondvloed waarin alle nakomelingen van de Nefilim omkwamen.

marnix op 22-05-2017 17:05

Zonder woorden onderstaande link, en zonder een greintje respect voor onze Nederlands-talige democratie en waarden van onze gezagsdragers.

http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20170522_02893527

Dewevoga op 22-05-2017 17:22

@peteree444 op 22-05-2017 14:09

Dit waren de  Rephaïm, latere generaties afstammelingen van de Nefilim die zich bezig hielden met occulte praktijken, afgoderij en Lucifer als hun god aanbaden. De nephilim waren voor de zondvloed al uitgeroeid. Zoals ik het begrepen heb uit de geslachtsregisters waren zij de afstammelingen van Cham, Kush, Nimrod. Nimrod verzette zich tegen God en was een geweldenaar. Als aanvulling op Henoch zou u het boek Nimrod zijn streven op onderstaande link eens kunnen bekijken:

http://www.wimjongman.nl/artikelen/shinar/shinar-deel-1.html

vijgeboom op 22-05-2017 18:24

Erdogan wil een hersteld Ottomaans rijk wat hij zelf ook heeft gezegd en dan kan men wel nagaan dat meneer erdogan dat ook ten uitvoer zal gaan brengen in combiatie met een enorm leger rond 2023 wat meneer Erdogan ook heeft gezegd. En dan zie ik meneer Erdogan zo Jeruzalem "bevrijden"  

Ondertussen zullen moslims in West Europa zoveel mogelijk dingen willen invoeren ten behoeve van de Islam zoals hoofddoeken dragen voor publieke functies etc en suikerfeesten invoeren etc

de democratie kan mooi gebruikt worden om moslimwetten in te voeren of zoals in Engeland al een sharia rechtbank.

Tenslotte draait het uit om Gods koninkrijk. Waar Jezus als koning zal regeren over de hele aarde vanuit Jeruzalem!

Tom Hendrix op 22-05-2017 18:26

@petereee444: 14.09. uur. Dat kan ik heel wel navolgen.

Tabris op 22-05-2017 19:08

@peteree444 op 22-05-2017 14:09
Nice, very nice.
In grote lijnen denk ik er ook zo over.
Piet 1 op 22-05-2017 21:15

peteree444 op 22-05-2017 14:09,

Kijk eens naar Jesaja 13:5 ..van de grenzen des hemels.

En 2:18-22

Maitreya op 22-05-2017 23:13

De coïncidentie van Turkije en Engeland, Brexit, is geen toeval. De Eerste Wereldoorlog is aan ons voorbijgegaan.

cefas op 22-05-2017 23:58

Is er binnen de Soenitische Islam van Turkije en Saoedi-Arabie ook weer een verschil? Turken zijn geen Arabieren. Maak dat het verschil? of ligt het nog wat dieper? Wie weet het antwoord?

Pieter op 23-05-2017 00:13

Kunnen we aub Karadzic en consorten weer vrijlaten en aan de macht helpen?

Dan zijn ze zo van dat probleem van moslims af denk ik.

Positivo op 23-05-2017 07:31

Als de EU lidstaten hier niets tegen ondernemen –en daar ziet het er niet naar uit-

Dubbele ontkenning,

De EU gaat namelijk niets doen, alleen de islam promoten.

hemelburger op 23-05-2017 08:59

petereee

Ik heb ook het boek van Henoch gelezen, maar er is wel een kantekening bij dit boek, lees deze link eens een studie over het boek van Henoch

http://www.bijbelengeloof.com/index.php?option=com_content&view=article&id=247:het-boek-henoch&catid=146&Itemid=81

John van Dokkumburg op 25-05-2017 10:19

Het is duidelijk dat er in deze landen meer goede innitiatieven georganiseerd moet worden om deze vreemde ontwikkelingen tegen te kunnen houden , dit is een ontwikkeling die dankzij een onzekere en ontevreden gevoel en identiteirts crises , vooral dankzij moderne technologieeen flueroriseren kunnen . Technologie is nu eenmaal moderner dan religie , wat tot eenzaamheid kan lijden omdat men elkaar niet meer als mens ziet .

Qromwel op 28-05-2017 19:05

Heeft hier iemand enig idee waar de doorTrump aan Saudi Arabië geleverde wapens ter waarde van $350 miljard (over een periode van 10 jaar) en die ter waarde van $110 miljard (op korte termijn) deels heen zullen gaan? Toch vreemd dat er vanuit Israel zo weinig heibel over gemaakt wordt (althans niet in Haaretz & Times of Israel)

Qromwel op 28-05-2017 19:12

hemelburger op 23-05-2017 08:59: Ook over Het Boek Yasher (Des Oprechten) en het Sonnini Manuscript heb ik zo mijn twijfels. En over veel apcriefe geschriften. Wel interessante lectuur overigens.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl