Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Dorp bij Wenen weigert migranten na groepsverkrachting 15 jarig meisje

Raadslid: ‘Migratie van moslimmannen onder mom van asiel wordt oncontroleerbaar gevaar’

 
Moslimmigranten in Europa worden nogal eens vrijgesproken van verkrachtingen, omdat ze vanwege hun islamitische cultuur hun seksuele misdaden niet als zodanig zouden beoordelen. De slachtoffers echter wel, maar dat lijkt de gerechtelijke macht in Europa – waar doorgaans sowieso niet de slachtoffers, maar de daders worden beschermd- een zorg te zijn.

Het Oostenrijkse dorp Tulln an der Donau, zo’n 20 kilometer ten westen van Wenen ligt, weigert om nog langer migranten op te nemen nadat een 15 jarig meisje uit het dorp op brute wijze werd verkracht door twee Somalische migranten en een Afghaanse migrant. Raadslid Christian Hafenecker van de Vrijheidspartij vroeg zich af waarom de autoriteiten de misdaad bijna een maand lang voor de inwoners van het dorp verborgen hebben proberen te houden, ‘waarmee ze de veiligheid van de mensen op het spel hebben gezet.’

 

Het meisje was op 25 april op weg naar huis toen ze door de drie moslimmigranten werd gegrepen en wreed werd verkracht. De burgemeester van het 14.000 inwoners tellende dorp, Peter Eisenschenk, heeft de regering in Wenen inmiddels laten weten dat Tulln voorlopig weigert om migranten op te vangen.

‘Wat mij betreft is er nul tolerantie voor asielzoekers die de wetten van hun gastlanden misbruiken. Gezien wat deze criminelen het meisje hebben aangedaan, is de volledige handhaving van de wet vereist.’

Raadslid Hafenecker voegde daaraan toe dat ‘er al talloze gevallen zijn waaruit blijkt dat de migratie van voornamelijk moslimmannen onder het mom van asiel een oncontroleerbaar gevaar wordt. Het is daarom totaal niet duidelijk waarom de bevolking van Tulln niet onmiddellijk door de politie werd gewaarschuwd.’

Vrijspraak voor verkrachter 10 jarig jongetje

Het is bepaald niet voor het eerst dat Oostenrijkers het slachtoffer worden van islamitische ‘cultuurverrijking’, wat steeds meer op een cultuurovername begint te lijken, waarbij de eigen cultuur wordt verdrongen. Een berucht voorbeeld is de vernietiging van het vonnis van een lagere rechter door het Hooggerechtshof over een Afghaanse migrant die in een zwembad een 10 jarig Oostenrijks jongetje had verkracht, omdat de moslim volgens de rechter ‘niet wist dat het jongetje het niet wilde’, ondanks dat het ventje volgens getuigen huilde en schreeuwde van angst en pijn .

De dader wordt overigens opnieuw berecht, en zal er –zoals al honderden van zijn mede migrantendaders- vermoedelijk met een zeer lichte straf vanaf komen, omdat hij blijft volhouden dat het jongetje meewerkte aan zijn eigen verkrachting, en omdat de opperrechter begrip toonde voor het feit dat de moslim zei dat hij ‘al vier maanden’ geen seks had gehad.

Ook Duitse rechters zeer lankmoedig voor migrantenmisdadigers

Ook in Duitsland is de gerechtelijke macht bijzonder lankmoedig voor migrantenmisdadigers. Op 24 april berichtten we over een Turkse migrant die een Duitse vrouw dermate bruut had verkracht, dat ze wekenland niet kon lopen. De rechter sprak de dader echter vrij vanwege zijn ‘culturele achtergrond’ –de islam-, waardoor hij het zelf mogelijk niet als een verkrachting beschouwde.

In januari 2015 probeerde een 26 jarige Koerdische Libanees, die terecht stond voor beroving, uit de rechtbank te vluchten, waarbij hij van de zevende verdieping naar beneden viel en stierf. Vervolgens bestormde de Libanese maffiaclan waartoe hij behoorde de rechtbank, richtte daar grote vernielingen aan, en verwondde maar liefst 24 politieagenten.

De rechter gaf de relschoppers deze week echter slechts voorwaardelijke straffen. Bij de politie kwam deze uitspraak hard aan. Agenten verklaarden ‘verrast en boos’ te zijn dat ze niet eens door de rechtbank waren uitgenodigd.

De Libanese misdaadclan bestaat uit zogenaamde Mhallamiye-Koerden, die tussen 1975 en 1990 tijdens de Libanese burgeroorlog naar Duitsland en Europa ‘vluchtten’. Net als veel andere moslims zijn zij nooit geïntegreerd, maar bouwden een parallelle samenleving op waarin ze zich totaal onttrokken hebben aan het Duitse recht, en zich massaal met drugs-, wapen- en mensenhandel bezighouden. (2)

 

Xander

(1) Paul Joseph Watson / Infowars
(2) Focus

Zie ook o.a.:

18-05: EU sponsort deze propaganda video die moslims oproept naar Europa te komen
14-05: EU wil dit jaar grenzen openen voor nog eens 10 miljoen immigranten
28-04: Nieuw bewijs dat migrantencrisis geplande VN/EU aanval op Europese landen is (/ Nauwelijks vluchtelingen, maar vrijwel uitsluitend permanente economische migranten)
24-04: (/ Migrant vrijgesproken van urenlange verkrachting Duitse vrouw ‘vanwege zijn culturele achtergrond’)
14-04: Lichte straffen voor migranten die meisje verkrachten en haar vriend permanent hersenletsel bezorgen
23-03: Iraakse asielzoeker dwingt 10 jarig meisje porno te kijken en verkracht haar dan (/ Vijf Afghaanse verkrachters van 14 jarige jongen hoeven niet terug omdat het in hun thuisland ‘te gevaarlijk’ voor hen is)
08-03: Zweedse oorlogsjournaliste: Stockholm voor vrouwen nog gevaarlijker dan Mosul
26-02: Officiële cijfers: Migranten 9,5% van bevolking, maar verantwoordelijk voor 33% verkrachtingen, 36% moorden en 43% diefstallen (9 van de 10 daders komen uit moslimlanden)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum.

Reacties

Tom Hendrix op 19-05-2017 14:03

En maar buigen voor de islalisten. Dan ziet men hier hoe dankbaar dat volk is. En een groot verraad aan de Europese bevolking, om deze invasoren toe te laten, allemaal omdat verraders der politiek in 1977, hebben ingestemd met; "de Resolutie van Straatsburg". En het gaat maar door, dag aan dag!

rescue op 19-05-2017 15:10

Een bekend spreekwoord zegt, de wal keert het schip en de beste stuurlui staan op de wal ( of zijn politici ).

Oma op 19-05-2017 15:30

Eindelijk een burgemeester en raadslid die opkomen voor de bescherming van hun eigen volk en eindelijk weigeren nog meer moslimverkrachters toe te laten!

Vermits de rechtbanken weigeren recht te spreken en zich in allerlei bochten wringen om verkrachters te vergoelijken en te beschermen, zou de actie van die libanese misdaadclan eigenlijk ook de aangewezen actie kunnen zijn voor de autochtone bevolking tegen de rechters/rechtbanken telkens er weer een gruwel, gepleegd door moslimverkrachters/aanranders, recht gekletst wordt met de meest hallucinante zever over hun islamitische verkrachtingscultuur.

De plaatselijke bevolking heeft de plicht om opmerkzaam te zijn, kinderen/vrouwen te beschermen en zelf in te grijpen als er zich iets voordoet! Sociale controle heet dat en de nood is reeds hoogdringend door de onwil van de overheid tot ingrijpen, de onwil van justitie om te straffen en de schande om deze beestachtigheden onder de mat te blijven vegen ipv dat islamitisch crapuul duidelijk te maken hoe men zich als mens dient te gedragen in Onze westerse maatschappijen met zware gevolgen bij onaanvaardbaar wangedrag!

positivo op 19-05-2017 15:40

Volgens onze ,,leiders" komt het gevaar van extreen rechts.

 Helaas denk ik dat het gevaar de zogenaamde leiders zelf zijn.

Wat zal ik blij zijn als de EU volledig instort en deze land en volksverraders voor eentribunaal berecht worden.

Chris op 19-05-2017 16:47

Tom. ik begrijp je wel. Maar de formulering "het gaat maar door" klopt niet. Dat moet zijn: "De grote massa laat het gewoon gebeuren, kijkt weg, praat goed, of is niet geinteresseerd omdat het (nog) veraf lijkt".

Niet alleen de indringers zijn de schuld van de verloedering, maar evenzeer wij zelf, voor zover we niet onze mond opentrekken of als we dat niet durven (of er staat te veel op het spel) niet op de juiste partijen zoals PVV en FvD stemmen. Ik aarzel bij SGP, omdat deze partij eurofiel is, hoewel met de mond het tegendeel beleden wordt.

Atina op 19-05-2017 16:55

De hel op aarde ? en waarom ?  En ja ik weet dat ik het antwoord niet Bijbels mag geven op dit topic maar doe het  toch omdat dat de enige antwoorden zijn waar ik op betrouwen kan :

Naar geloofsforum voor geloofsoverdenkingen. Mod.

Een ander geluid op 19-05-2017 17:04

15 oktober a.s. zijn er vervroegde parlementsverkiezingen in Oostenrijk, omdat de 2 grootste partijen (SPÖ/socialisten en conservatieven/ÖVP) niet meer samen door één deur kunnen. Aangezien dat na de verkiezingen ook niet voor de hand ligt, is de kans zeer groot dat Oostenrijk een regering krijgt van conservatieven en rechtspopulisten (FPÖ). Mooi, weer een zorg erbij voor de EU en goed nieuws voor het anti-EU en anti-immigratiekamp. 

Hemeltergend natuurlijk, de misdaden waarnaar dit artikel verwijst. Overigens zijn er om de verkrachting van het 15-jarige meisje op te lossen van 59 asielzoekers DNA-profielen afgenomen. Dat moet ik in NL nog maar eens zien gebeuren............

De zaak van het 10-jarige jongetje ligt wat genuanceerder. De dader is niet vrijgesproken, maar het proces moet opnieuw vanwege een procedurefout. 

Verder is onze rechtspraak natuurlijk veel te coulant voor dit soort lieden. Criminele - en economische migranten gelijk enkele reis naar het land van herkomst. De criminele- na hun straf en de economische migranten meteen. Echte vluchtelingen alléén nog maar tijdelijke opvang en zodra het thuisland weer veilig is gelijk op het vliegtuig !

Een ander geluid op 19-05-2017 17:14

positivo op 19-05-2017 15:40

Helemaal mee eens. In dat geval gaat ook bij mij de vlag uit !

Qvic op 19-05-2017 17:19

Moslims intregeren nooit waar dan ook in de wereld. Hun islamitische wetten gelden overal vinden zij en iedereen die hier begrip voor heeft zoals de wettelijke macht in Europa, dan zijn ze eigenlijk handlangers van de islamieten. Tenminste zo gedragen ze zich met hun rechtsspraak. Dan kunnen we het volgende concluderen, dat al die rechters zich schuldig maken aan de overtreding van Artikel 1 van de grondwet. Daarin staat dat ieder in het land de zelfde rechten en plichten heeft, ongeacht afkomst, religie e.d. Daarmee plaatsen de rechters zich buiten/boven de wet en zijn dan niet meer capabel voor het uitvoeren van hun beroep. Dus dan zijn al die uitspraken, dat moslims met zeer milde straffen er van af komen eigenlijk niet rechtsgeldig volgens de grondwet.

Yerik op 19-05-2017 17:22

Voor wie niet mocht geloven dat het in Nederland ook zo gaat:

http://www.nu.nl/binnenland/4706859/eist-jeugddetentie-drie-jongens-verkrachting-schiedam.html

Drie Rotterdamse minderjarigen moeten als het aan de officier van justitie ligt zes tot acht maanden celstraf uitzitten in een jeugdgevangenis voor het beurtelings verkrachten van een 35-jarige vrouw bij het treinstation in Schiedam. Tegen twee van hen is ook een voorwaardelijke PIJ-maatregel geëist, een soort tbs voor jongeren.

Een ander geluid op 19-05-2017 18:18

@  Chris op 19-05-2017 16:47

Hieronder volgt een citaat van het SGP standpunt over Migratie:

"Ons land heeft royaal bescherming geboden aan vreemdelingen die zich hier vanwege geweld of onderdrukking hebben gemeld. Dat moet zo blijven. De christelijke barmhartigheid vereist dat we aan vreemdelingen in nood onderdak bieden."

Hoewel SGP ook voorzichtig pleit voor opvang in de regio, zegt het bovenstaande voldoende lijkt mij. Daarnaast wil de SGP dat NL de andere Europese landen aanspoort om "een gelijk aandeel te nemen in het hervestigingsbeleid".......... Hier zeggen ze dus eigenlijk hetzelfde als Brussel/EU, die heel Europa vol willen plempen met miljoenen (moslim)migranten. 

Al met al krijg ik niet de indruk, dat we voor een echte rem op de immigratie bij de SGP moeten zijn ! Daarnaast schommelt de SGP al sinds 1925 tussen de 2 en 3  2e kamerzetels. Die gaan niet echt het verschil maken dus. Gezien het immigratie-standpunt, gelukkig maar zou ik zeggen. 

Mensen die echt minder immigranten en minder EU willen, zijn bij de PVV en FvD beter af. Hoe groter en sterker deze partijen zijn in het parlement, des te meer zullen VVD en CDA op moeten passen hun kiezers niet teveel en te vaak knollen voor citroenen te verkopen op deze punten....

Chris op 19-05-2017 18:37

@Yerik. Het gaat hier om een zaak die heel veel publiciteit kreeg en dus niet onder de pet gehouden kon worden, zoals meestal bij aanranding gebeurt (bv. in Almere). Bovendien is dit een eis. Het is nog afwachten wat de rechter daarvan over laat... Dus volgen en dan zien we wat er werkelijk voor straffen uitgedeeld worden.

Cherry op 19-05-2017 18:50

 

Uit Bijbel of Koran.

Het dragen van hoofddoek (hidjaab) en sluier (niqaab)

Het toestaan of verbieden om een hoofddoek of sluier te dragen is momenteel een

zaak die hoog op de politieke agenda staat. Daarbij worden overheden voor de

dringende keuze gesteld te kiezen tussen twee grondrechten van de moderne staat:

De vrijheid van godsdienst en de scheiding van kerk en staat. Hierbij staat natuurlijk

de vraag centraal of het dragen van een hidjaab of niqaab inderdaad een religieuze

handeling is of een persoonlijke voorkeur van de draagster die gerespecteerd moet

worden.

De Koran zegt hierover in Soera 24:30:

"Zeg tot de gelovige mannen dat zij hun ogen neerslaan en hun schaamstreek kuis

bewaren. Dat is zuiverder voor hen; God is welingelicht over wat zij doen.

31. En zeg tot de gelovige vrouwen dat zij hun ogen neerslaan en hun schaamstreek

kuis bewaren en dat zij hun sieraad niet openlijk tonen, behalve wat gewoon al

zichtbaar is. En zij moeten sluiers over hun boezem dragen en hun sieraad niet

openlijk tonen, behalve aan hun echtgenoten of hun vaders of de vaders van hun

echtgenoten of hun zonen of de zonen van hun echtgenoten of hun broers of de

zonen van hun broers of de zonen van hun zusters of hun vrouwen of slavinnen over

wie zij beschikken of mannelijke volgelingen die geen geslachtsdrift meer hebben of

de kinderen die nog niet op de schaamdelen van de vrouwen letten. En zij moeten

niet met hun voeten stampen, zodat men weet wat zij voor verborgen sieraad

dragen. En wendt jullie berouwvol tot God, o gelovigen; misschien zal het jullie

welgaan".

 

Ten onrechte beroepen orthodoxe moslims zich op S. 24:31 om vrouwen te

verplichten de hoofddoek te dragen. De Koran vermeldt de hidjaab in S. 7:46, 33:53.

38:32, 41:5 en 42:51, maar niet in S. 24:31. Daar is sprake van de khimar, dus een

sluier om de boezem te bedekken. De hoofddoek is nergens verplicht in de Koran.

Het dragen van een hoofddoek is veel meer dan een persoonlijke voorkeur van de

vrouw die zich erdoor beschermd weet tegen de begerige blikken van mannen. Het

is het symbool bij uitstek van de ongelijkheid der geslachten en de onderdrukking

van de vrouw bij de islam. Het is dan ook geen wonder dat bij elke omwenteling,

zoals in 1926 in Turkije of recent in Afghanistan, vrouwen de gehate hoofddoek en

sluier afwerpen en jubelen over hun nieuwverworven vrijheid en het herstel van hun

waardigheid als mens.

 

Dr. Raddatz maakt duidelijk (Radio Berlijn, 16-7-2003) dat het dragen van een

hoofddoek in westerse landen de moslima niet zozeer afschermt van de begeerten

van mannen, maar haar veeleer afschermt van het geldende rechtssysteem. Het

dragen van hidjaab en niqaab stelt de moslima metterdaad onder het rechtstelsel

van de sjaria en het toenemend aantal gesluierde vrouwen is - even als het bouwen

van moskeeën, de roep van de minaret, islamonderricht en ritueel slachten - een

duidelijk teken van de islamisering van een samenleving. 

Uit Bijbel of Koran.

Cherry

Tom Hendrix op 19-05-2017 18:58

@Chris: 16.47. uur. Ook dat is waar beste Chris. Het electoraat, bijvoorbeeld in Nederland, kiest steeds weer op eurofiele en/of islamofiele partijen; als VVD,CDA,D66,PvdA,GL,SP,PvdD. En werkt daardoor de ellende die de islamisering en massa-immigratie meebrengen, zelf in de hand.

Lynx op 19-05-2017 19:05

Lees effe het verslag van hoofdcommasaris van amsterdam,en we weten genoeg.Staat vandaag in het A.D.

Piet 1 op 19-05-2017 21:07

Yerik op 19-05-2017 17:22

Heb je ook op de foto de handjes gezien van de vvd'er Henry Keizer ... standaard vrijmetselaar.cq.. vrijmetselaar standje.

Yerik op 19-05-2017 22:25

@ Chris op 19-05-2017 18:37. Inderdaad! Je hebt gelijk. Maar als je let op de strafopleggingen ook voor andere zaken... ach, laten we er maar mee ophouden.

@ Piet 1 op 19-05-2017 21:07. Neen, die heb ik niet gezien. Als ik die  man al zie, kijk ik gauw de andere kant op want ik krijg er een vies gevoel van. Is dat niet dat standje met die vingers tegen elkaar? Xander heeft dat eens op een foto laten zien i.v.m. Merkel, dus ik meen te weten wat je bedoelt. Ik geloof je zeker wel dat dit zo is. Groet van mij!

Yerik op 19-05-2017 22:31

Pure discriminatie op grond van racisme en geloofsvoorkeur:Leeshttp://www.telegraaf.nl/binnenland/28203557/__Blunder_met_voorkeursbeleid_politie__.html

Als het andersom was geweest, was in dit land de woede uitgebroken.

Lodewijk op 19-05-2017 22:54

Die zaak van die 1400 jonge meisjes die door een moslim gang werden onvoerd, verkracht, gemateld, en via medewekende taxichaufeurs -ook moslims- jarenlang van de ene plaats naar de andere werden gereden om te worden misbruikt onder de moslims, en waarvan de politie op de hoogte was, maar die het om "politiek correct" te zijn niet bekendmaakte jarenlang, is slecht het topje van de ijsberg. Het gaat gewoon door en in divere steden in Engeland.

Voor wie Engels begrijpt, hier staat een rits clips heirover, inclusief recente: https://www.youtube.com/results?search_query=muslim+gangs+grooming+girls

Maar de massa media maken iedereen die er wat van zegt uit voor "racist", en blijft het verzwijgen. De "elite" heeft er geen last van, want zij en hun dochters wonen in villa's ver weg van die steden waar het gebeurd.

Lodewijk op 19-05-2017 23:19

Om een voorbeeldje te geven, hïer zei enige dagen geleden een van de slachtoffers dat het nu een epidemie van mosling gangs die op grote schaal meisje als sex slavinnetjes misbruiken geworden is in Engeland:

"Slachtoffer van moslim kinderlokking doet haar verhaal!"

"Victim of muslim grooming speaks out!"  https://www.youtube.com/watch?v=2dHxzjJfeZk

AngelB op 20-05-2017 10:43

Zolang pedofilie alom geaccepteerd is in de "elite", zullen ze ook niet wakker liggen van verkrachtingen. Seks is voor hen een spelletje waaraan alleen zijzelf genot hoeven te beleven. We zullen onze stem moeten laten horen! Heel goed van deze burgervader, hij verdient deze titel met recht.

Infidel4U op 20-05-2017 12:33

We moeten ophouden de islam te faciliteren in het Westen. Alles wat we toegeven aan de islam wordt door moslims gezien als.een teken van zwakte en sterkt hen in hun minachting voor onze samenleving en cultuur. Het zijn degenen die de islam faciliteren die de échte bedreiging vormen voor het voortbestaan van het Vrije Westen. De islam is als de schorpioen die op de rug van de kikker de rivier over stak...

Rebellio op 20-05-2017 17:54

@Cherry: Sheich Fawaz Jneid schreef op 2 november 2005 in Trouw “Koran is helder: hoofddoek moet!”: Theoloog Mohammed Ajouaou weet niet waar hij over praat als hij zegt dat nergens in de Koran staat dat vrouwen een hoofddoek moeten dragen. Lezing van de Koran maakt duidelijk dat de vrouw niet blootshoofds naar buiten mag. https://www.trouw.nl/home/koran-is-helder-hoofddoek-moet-~a69c45b3/

“…Hij heeft bepaalde uitspraken gedaan die zelfs door 'doorgewinterde' geleerden nooit eerder zijn gedaan. Zo is hij erachter gekomen dat alle moslimgeleerden, vanaf de tijd van de profeet tot vandaag de dag, fout zaten met hun oordeel over de verplichtstelling van de hidjaab (hoofddoek) voor de moslimvrouw (Trouw, 22 oktober). Volgens hem zijn hiervoor geen bewijzen te vinden in de Koran en de overleveringen van de profeet … Toen de profeet opdracht gaf aan de vrouwen om het cied-gebed bij te wonen, werd er tegen hem gezegd dat sommige vrouwen geen djilbaab hadden om naar buiten te gaan. Toen zei de profeet: ,,Laat één van haar (moslim)zusters haar een djilbaab geven.“…”

Soera 33: 59. “O profeet! Zeg aan uw vrouwen en uw dochters en de vrouwen der gelovigen dat zij een gedeelte van haar omslagdoeken over haar (hoofd) laten hangen. Dit is beter, opdat zij mogen worden onderscheiden en niet lastig worden gevallen. En Allah is Vergevensgezind, Genadevol.”

In de visie van Mohammed zijn vrouwen de grote verleidsters die schadelijk zijn voor mannen. De vrouwen zijn de bron van alle kwaad en daarom heeft Mohammed regels ingevoerd waarbij vrouwen moeten ingepakt worden met een hoofddoek of beter nog met een boerka en waarbij mannen en vrouwen zoveel mogelijk moeten gescheiden worden. Neen niet de mannen moeten hun driften onder controle houden maar de vrouwen moeten weggestopt worden. Dit alles gebaseerd op Hadith zoals 7.62.33 van Bukhari: “Usama bin Zaid heeft overgeleverd: “De Profeet zei, "Ik heb geen grotere verleiding (fitna) achtergelaten voor de mannen dan de vrouwen." “”

Freija op 20-05-2017 18:21

agenda 21, de bevolking moet gedecimeerd worden zodat de multinationals en centrale banken de macht kunnen behouden.

https://www.youtube.com/watch?v=2MQlIpJ2lmM

marnix op 21-05-2017 09:17

Dat rechters en justitie ook hun opinie herzien bij dit soort humane vernieling van kinderen, en dit soort misdaden toelaten door migranten. Is onvoorstelbaar.

Terwijl een Zweedse werkende burger met geen 1000€ cash de bank kan binnen stappen, of zijn gezin wordt aan een financiële controle onderworpen.

Een democratie bedekt met fijn 'Stof' tot nadenken.

Hubert Luns op 22-05-2017 11:14

Vlaams Belang Voorzitter destijds Philip (Filip) Dewinter: “We moeten beseffen dat de Islam in feite een soort koekoek is die zijn ei in ons Europese nest heeft gelegd. Wij broeden dat uit, nietsvermoedend en tolerant als we zijn. Maar straks zullen we verrast zijn dat we door dat koekoeksjong uit ons eigen nest zijn gestoten.”

Cherry op 04-06-2017 15:00

Vingeroefening hoofddoek In een democratie kan het gebeuren dat een studente bedenkt dat er een nationale hoofddoekjesdag ingevoerd moet worden. Om te bewijzen dat de hoofddoek niet voor onderdrukking staat, en ook leuk, verleiding en vrolijk kan zijn. Het is goed dat deze studente niet verder kijkt dan haar neus lang is en niet te rade gaat bij haar seksegenoten in Irak, Iran, Afghanistan, Indonesië, Pakistan, India en midden- Afrika. Natuurlijk staat de hoofddoek voor onderdrukking, maar sommige vrouwen vinden het nu eenmaal lekker om onderdrukt te worden. Waar de hoofddoek voor staat binnen de islam is de bevestiging dat mannen en vrouwen niet gelijkwaardig zijn, dat vrouwen minder zijn dan mannen en dat mannen bepalen hoe vrouwen zich dienen te gedragen. Immers de interpretatie van de Koran wordt al eeuwenlang door mannen gedaan, en de interpretatie is dat een hoofddoek 'moet' van de Koran. Nee, natuurlijk niet van de (mannelijke) interpretator, 'het staat in de Koran'. Persoonlijk kan ik mij niet voorstellen dat een vrouw spontaan bedenkt dat zij minder is en minder waard is dan een man. Een dergelijk inzicht kan alleen door consequente mentale onderdrukking worden verkregen. Verbale, fysieke onderdrukking, groepsdwang, uitsluiting, klappen, intimidatie, bedreiging. En uit 'respect', met angst als uitgangspunt. Je hoort er nooit iets van, maar ook huilende moslimmeisjes die dit overkomt vinden mijn mailbox. Zeg mij niet dat een geloof, welk geloof dan ook, gelijkheid tussen man en vrouw predikt. De islam dus ook niet. Dat de verlichting voorbij is gegaan aan de islam, wordt bevestigd door het ontbreken van de 'waarom' vraag. Waarom moet een vrouw een hoofddoek dragen? Omdat dat moet. Waarom moet een vrouw een hoofddoek dragen? Omdat het hoort. Waarom hoort dat dan? Dat moet van de islam/ de koran. Waarom moet dat dan? Omdat het moet. Moet een man ook een hoofddoek dragen? Nee alleen vrouwen. Waarom moet een vrouw het wel en een man niet? Omdat dat hoort. Mag een man ook een hoofddoek dragen? Doe niet zo mal, natuurlijk hoeft een man geen hoofddoek te dragen. Waarom moet een vrouw dan wel een hoofddoek dragen? Opperhoofddoekdraagster Fatima Elatik beweert dat mannen opgewonden raken op een hoofddoekje. En zij kan het weten. Aangezien zij ook beweert vroom en overtuigd moslim te zijn, maar ook verleidingsmotieven en seksuele aantrekkingskracht aan de hoofddoek toedicht, zou dit de islam en alle moslims in een klap tot een seksueel Sodom en Gomorra veranderen. Want blijkbaar stimuleren moslimvrouwen voor hun eigen genot dat (moslim) mannen elke zes minuten aan seks denken. Erg vrijgevochten, geëmancipeerd en feministisch. Of zouden ze daartoe onderdrukt worden? Het staat natuurlijk enigszins haaks op het feit dat er jaarlijks duizenden maagdenvlieshersteloperaties in Nederland worden uitgevoerd... Mensen die het dragen van een hoofddoek een recht vinden, stel ik de volgende vraag: ik heb ook het recht om elke dag in een bikini rond te lopen. Ik weet alleen zeker dat ik overal, van ziekenhuis, tot Bijenkorf, tot mijn werk meer dan vriendelijk verzocht zal worden om mij volgens de algemeen heersende fatsoensnormen te kleden. Ziet u het voor zich, dat ik dan ga roepen: 'Ja maar het moet van mijn geloof, ik eis respect voor mijn vrouwelijke rondingen.' Laten we alsjeblieft inzien dat mensen die het dragen van de hoofddoek prediken als recht, de ongelijkheid tussen man en vrouw prediken. Zij zijn de huidige variant op NSB'ers. We kunnen ze nu nog herkennen: noteer de namen. Ebru Umar

Gevonden bij Ebru Umar, Cherry

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl