Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Deep State en massamedia gaan vol voor staatsgreep tegen Trump

‘Grootschalige rellen in VS als afzettingsprocedure officieel in gang wordt gezet’

 
Zoals we al voorspelden lijkt president Donald Trump het doelwit van een ware staatsgreep te worden, gepleegd door het establishment van beide partijen in Washington, de ‘Deep State’ schaduwregering achter de Clintons, en de door hen gecontroleerde massamedia, die allen functioneren als werktuigen van de extreemlinkse globalistische ‘Nieuwe Wereld Orde’. Middels klassieke propaganda technieken, disinformatie en nepnieuws moet het Amerikaanse volk zover gebracht worden om een afzettingsprocedure tegen Trump, bedoeld om hem nog dit jaar uit het Witte Huis te krijgen, te accepteren en te ondersteunen.

 

De genoemde disinformatie tactieken via de staatspropaganda media werden voor het eerst op grote schaal ingezet door de Nazi’s, en later door de Sovjets tijdens de Koude Oorlog. Vooral de Sovjets hebben daar lange tijd succes mee gehad, totdat hun imperium in razendsnel tempo instortte.

Zo manipuleer je de publieke opinie tot massamoord

De beruchte Nazi minister van propaganda Joseph Goebbels werd geïnspireerd door het boek ‘The Making of the Public Mind’ van Edward Bernays, beschouwd als de vader van de moderne ‘public relations’. De titel zegt het al: het eerste en belangrijkste principe van alle propaganda en disinformatie draait om het manipuleren van de publieke opinie met leugens die zo geraffineerd in elkaar zitten, dat ze geloofwaardig genoeg zijn om door de grote massa geloofd te worden, zelfs als er geen greintje hard bewijs voor is.

Goebbels creëerde zo’n geloofwaardig leugenthema rond de Joden, wat uiteindelijk leidde tot de Holocaust en de systematische massamoord op 6 miljoen Joden. Veel mensen vragen zich nu nog steeds af hoe het toch kon dat bijna een compleet volk hier gewillig aan meewerkte. Het antwoord is dat ze jarenlang met propaganda en nepnieuws geconditioneerd werden de leugen te geloven dat Joden geen mensen zijn, maar de vertegenwoordigers van het absolute kwaad, en dat de hele mensheid er mee gediend zou zijn als ze zouden worden uitgemoord.

Huidig leugenthema: de Russen

Nu is er weer zo’n leugenthema. Deze keer zijn ‘de Russen’ (weer) de grote boosdoeners, of dat nu in Syrië, Oekraïne of Oost Europa is, en zelfs inmiddels in het Witte Huis, omdat Donald Trump een ‘Russische agent’ zou zijn en daarmee de veiligheid van het Westen in gevaar zou brengen, zoals de afgelopen dagen ook in de Nederlandse ‘kwaliteits’media was te lezen. Ook het eerdere verzinsel dat de Russen Trump aan zijn verkiezingsoverwinning over Hillary Clinton hebben geholpen, lijkt door veel mensen klakkeloos voor waarheid te zijn aangenomen.

Dat het verkiezingscomité van de Amerikaanse Senaat op 4 mei verklaarde dat daar geen enkel bewijs voor is gevonden, en de voormalige directeur van Nationale Inlichtingen James Clapper op 8 mei hetzelfde verklaarde, wordt vervolgens vrijwel geheel genegeerd.

‘Bewijs’ bijna altijd afkomstig van ‘anonieme bronnen’

Om de leugen overeind te houden wordt het publiek wijsgemaakt dat het ‘bewijs’ dat de beschuldigingen van veelal ‘anonieme bronnen’ aan het adres van Trump ‘waar’ zijn, maar dat er om redenen van ‘veiligheid’ en dergelijke geen nadere informatie over kan worden gegeven. Zo wierp afgevaardigde Adam Schiff van het permanente comité Inlichtingen van het Huis van Afgevaardigden tegen dat er weliswaar geen hard, maar wel ‘indirect’ bewijs is dat Trump met de Russen samenwerkt(e).

Echt bewijs tegen Hillary en Democraten genegeerd

De Deep State zorgt er verder voor dat de mainstream propaganda media niets schrijven over het échte bewijs dat Hillary Clinton en haar omstreden campagnemanager John ‘Pedo’ Podesta zelf door Russen werden betaald.

Ook de in eerdere artikelen genoemde moord op de Democratische official Seth Rich, die zo’n 44.000 emails met voor de Clintons en de Democraten zeer precaire inhoud aan WikiLeaks doorspeelde, wordt door niet één groot media orgaan genoemd, ook niet in Nederland. En áls het al ter sprake wordt gebracht, worden het steevast ‘complottheorieën’ genoemd.

Chaos in VS (en daarmee de wereld) aanstaande?

Een eventuele officiële afzettingsprocedure kan volgens waarnemers al deze zomer grote chaos met massale rellen en protesten in de VS tot gevolg hebben, en koers van de dollar nog verder onder druk zetten (2).

Het is zelfs niet uitgesloten dat pogingen om Trump af te zetten zullen leiden tot de staat van beleg en een burgeroorlog achtige crisis, wat precies is wat NWO topman George Soros wil. Hij en zijn Obama-Clinton kliek hebben zelfs al een kleur gekozen voor een aanstaande nieuwe Amerikaanse revolutie: paars (zie link onderaan).

Het grootste gevaar is echter dat ’s werelds sterkste nucleaire supermacht in nood een grote oorlog zal beginnen, bijvoorbeeld tegen Noord Korea, wat eenvoudig een kettingreactie kan veroorzaken naar een nieuwe wereldoorlog.


Xander

(1) Infowars
(2) Infowars

Zie ook o.a.:

16-05: Rusland: ‘Absolute onzin’ dat Trump geheime Israëlische info naar ons gelekt heeft (/ Westerse publiek opnieuw misleid met schaamteloze propaganda reguliere media / Media zwijgen als het graf over moord op Democratische official die tienduizenden emails aan WikiLeaks doorspeelde)
22-04: Media als propaganda vermenigvuldigers: Drie door CIA aangestuurde persbureaus bepalen het nieuws (/ Vrije nieuwsgaring en onafhankelijke verslaggeving in het Westen vrijwel geheel verdwenen)
31-03: ‘Deep state’ oorlog van elite tegen Trump gaat door totdat hij is uitgeschakeld (/ Nieuwe kleurenrevolutie (de Paarse) in de maak, en wel in de VS zelf)
26-03: (/ ‘Groot deel van Europese bevolking is totaal geïndoctrineerd en heeft geen benul van dreigende oorlog’)
04-03: Voormalige officials regering Obama suggereren dat Trump inderdaad werd afgeluisterd
03-03: Deep State valt Trumps minister Justitie aan om onderzoek Pedo-Pizzagate te saboteren (/ Woorden van minister Sessions aantoonbaar verdraaid door media – Deep State en linkse media beschermen pedo’s in hoogste kringen)
22-02: Trumps vijanden proberen in Oekraïne alsnog oorlog met Rusland te forceren (/ Brussel wil Rusland de schuld geven van toekomstige financiële, economische en politieke instorting EU)
14-02: (/ Politieke elite VS/EU wil Trump hoe dan ook verwijderen, waarna koers naar Derde Wereldoorlog met Rusland kan worden hervat)
31-01: ‘EU heeft zwarte lijst van iedereen die niet tegen Rusland is’

2016:
05-12: Volkspedagogen: Zo voeden de reguliere nepnieuws media u politiek-correct op (/ Door WikiLeaks aangetoonde banden Hillary Clinton met pedo netwerk worden door politiek-correcte Nederlandse desinformatie- en propagandamedia ‘nepnieuws’ genoemd)
05-11: WikiLeaks emails: Feestjes Democraten met 6 jaar oude kinderen in hottubs (/ Washington Post haalt artikel over Podesta’s fotocollectie van naakte kinderen offline)
05-11: WikiLeaks onthult bizar satanisch en pedofiel netwerk rond Hillary Clinton
03-11: ‘FBI heeft bewijs van verraad, witwassen en kindermisbruik Clinton-kliek’
18-10: FBI documenten bewijzen dat Hillary Clinton wordt beschermd door schaduwregering
15-10: Wall Street Journal erkent dat media ‘alle zonden van Hillary begraven’
24-07: WikiLeaks: Nominatie Clinton doorgestoken kaart; Democraten controleren de media

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum.Reacties

Lodewijk op 17-05-2017 22:46

Democraat Al Green van Texas heeft verzocht om impeachment (aanklagen, beschudligen) van Trump. En Poetin zegt bereid te zijn de transcripties van Trump and Lavrov's gesprek in het Witte Huis op verzoek te overhandigen aan het Senaat en het Congress. Om te bewijzen dat alle aantijgingen tegen Trump over diens lekken van geheime Amerikaanse informatie vals zijn.

Zo zou Poetin Trump te hulp komen en hem uit grote moeilijkheden verlossen... weer eens blijk gevend een meester schaker en Judoka te zijn op het politieke wereldtoneel.

cefas op 17-05-2017 23:13

Democratisch staatsgreep in wording? Het is niets anders dan een links-fasistische staatsgreep met een 100% anti-democratisch gehalte.  Links staat bol van valse beschuldingen jegens Trump. Wat een walgelijk hypocriet zooitje is dat toch bij links.

Visserman op 17-05-2017 23:43

Mocht het lukken om Trump af te zetten kan hilary Clinton  alsnog aan de macht komen?  Ongelooflijk smerig spel dat er gespeeld wordt  geen verschil met goebbels  nazi propaganda 

McPhart op 18-05-2017 00:10

Ach, de "Global Warming" hoax is niet anders dan Göbbels propaganda.

Die impeachment procedure komt er niet, omdat Trump niets heeft gedaan wat hij niet mocht. Zelfs classified intel delen is voor de president niet illegaal. Wel voor ieder ander, overigens.

McPhart op 18-05-2017 00:16

@Visserman:

Nee: Hitlery Clinton kan het niet worden. VP Mike Pence is de eerste opvolger, maar die willen ze zeker niet hebben. De volgende op de lijst is de leider van de GOP, Paul Ryan. Dat is er ééntje van de vijfde colonne. De Shadow Government zal dus zowel Trump als Pence uit de weg moeten ruimen.

Er kan pas een Democrat aan de macht komen wanneer die de volgende verkiezingen zouden winnen. Die kans is, gelukkig, vooralsnog klein. De Democrats verliezen nog altijd terrein.

Martin op 18-05-2017 08:16

Van begin af aan ben ik al fan geweest van die man. Ik heb ook vele malen gebeden dat hij niet zou worden doodgeschoten tijdens de campagne. Dat Trump blind gehaat wordt komt omdat hij Israel goed wil behandelen en o.a. de ambassade wil verplaatsen naar Jeruzalem. Het gaat om zegen en vloek. 

Stan op 18-05-2017 09:04

De NOS u weet wel de objectieve nieuws berichtgeving is al in extase.

AEO op 18-05-2017 09:17

@McPhart,

De global warming is geen hoax, maar het CO² verhaal dus wel. Gisteren opnieuw een weerrecord gesneuveld. Nog nooit eerder werd het op 17 mei zó warm in ons land, maar dat op zich is nog geen bewijs voor de opwarming van het klimaat. Het klimaat verandert voortdurend, dat is altijd al zo geweest en zal ook altijd zo blijven. In 1969 was ik in Oostenrijk, midden in de zomer. Met mijn ouders bezocht ik de Groß Glockner, waar een enorme hooeveelheid ijs en sneeuw was te zien, het ijs had zelfs een lichblauwe kleur! In 2005 ben ik daar opnieuw gaan kijken en ik was verbijsterd, omdat al die sneeuw en dat ijs vrijwel helemaal verdwenen was! En dat verdwijnt niet zomaar, er is een klimaatsverandering voor nodig om dat te bewerkstelligen. Ik kan me ook nog heel goed herinneren hoe koud en sneeuwrijk de winter van 1963/1964 was. Zulke winters zien we nu niet meer in Nederland. De hoax zit hem echter in het CO² verhaal. Tijdens de Middeleeuwen is er hier ook een periode geweest met opvallend warm weer, terwijl er toen geen industrie, auto's en vliegtuigen waren, dus hoezo CO²? Bovendien waren er toen nog maar weinig mensen, en scheepvaart gebruikte de wind om te varen.

Maar helaas praat iedereen elkaar maar na, want volgens mij wordt dat hele CO² verhaal door de overheden zorgvuldig in stand gehouden, omdat er zo meer en hogere belastingen geheven kunnen worden. Kijk maar naar de wensen van Groen Links.

Een voorbeeld van dat zorgvuldig in stand houden van het CO² verhaal zagen we onlangs op het journaal, toen een groep wetenschappers Spitsbergen bezocht, om getuige te zijn van de snelle opwarming van het klimaat. Hoe kan je dat waarnemen tijdens één bezoek? Dat is gewoon onzin, want dat kan je alleen zien als je er regelmatig komt gedurende een reeks van jaren. Natuurlijk kan je wel zien hoe het klimaat daar verandert, want als je daar foto's van laat zien weet je het ook, daar is zo'n kostbaar snoepreisje dat door de belastingbetaler gefinancierd wordt helemaal niet nodig.

Een ander geluid op 18-05-2017 10:03

Stemmingmakerij van de linkse MSM is helaas een feit. Team Trump moet het spel gewoon veel slimmer spelen !!!

Er valt voor Trump nog een wereld te winnen:

Officals die lekken, laten opsporen en ontslaan. Trump, zijn woordvoerders en officials moeten hun communicatie beter op elkaar afstemmen en "met één mond spreken". Daarnaast de aandacht verleggen door de verdachte moord op Seth Rich alsnog onderzoeken. Net als andere misdaden en ontsporingen, die de Democraten in de problemen brengen. 

Hoe moeilijk kan het zijn..............?

Yerik op 18-05-2017 10:39

Even ter zijde: Mogelijk hoofddoekjes bij Amsterdamse politie. Ofwel: de volgende (tevens stelende?) debiel, die zich in dit land politiechef mag noemen heeft uit zijn gestoorde brein weer iets opgediept.

Leeshttp://www.telegraaf.nl/binnenland/28188491/__Politie_bekijkt_toestaan_hoofddoek__.html

Ach..., zou dit nu ècht het idee van hem alleen zijn? Nee toch! Dit is van 'hogerhand' (past precies in het beleid van N.W.O. - E.U.) de gang van zaken om de geesten in Nederland langzamerhand rijp te maken om dit te aanvaarden. En het zal ze waarschijnlijk lukken ook, is het niet nu dan wel over een aantal jaartjes wanneer ze er weer over beginnen. 

maria op 18-05-2017 10:45

Volgens de illuminatie kaarten gaat er wat gebueren Trump

Rexmundi op 18-05-2017 10:48
Het zou me niet verbazen dat Rusland de schuld krijgt, dat er scheuren in de woningen komen in Groningen.
De uien oogst die zogenaamd mislukt is, is de schuld van Rusland.?
Wat een stelletje mislukkelingen in het westen.
Marcel op 18-05-2017 11:27

Vreend dat links wel altijd wat te zeggen heeft over rechts, maar andersom niet. Links gooit ook altijd met modder, rechts niet. Links gaat ook altijd demonstreren tegen rechts, rechts doet dit nooit. Links heeft het altijd over racisme, xenofobie e.d. Rechts hoor je hier niet over klagen. Kortom, links is wat eigenlijk rechts is en rechts is wat eigenlijk links is. Links staat gelijk aan vrijheidsberoving. Weg met links!

van buiten op 18-05-2017 12:26

hebben julie allemaal boter op je hooft ( trump heeft de oorlog verklaart aan alle pedofiele netwerken en alle rotzooi die hier te maken mee heeft ,alles heeft een doel mensen)

Axmann op 18-05-2017 13:16

Tijdens de verkiezingen voerden -mondiaal gezien- álle heksen een luciferiaans ritueel op om Clinton te laten winnen (en weliswaar op dezelfde dag en op hetzelfde uur).Ook voerden vele christelijke organisaties een 'gebedsoffensief' om Trump aan de macht te helpen.

Als Trump wèrkelijk door God aangesteld is, dan BLIJFT hij president, ondanks alle sneaky aanvallen. Hij mag dan diverse fouten begaan hebben, dat hebben álle presidenten.Overigens: met Clinton als presidente waren we nu al verwikkeld in een oorlog met Rusland.

cruzio op 18-05-2017 13:40

Trump heeft een grote fout gemaakt door de Obama/Clinton kliek in functie te laten en ze de kans gegeven die ze nu grijpen. Ook in zn eigen  partij had ie schoon schip moeten maken met opruiers als John Mc Cain zogenaamd oorlogsheld maar nu gemene zaak makend met terroristen in het MO. Het verbazingwekkend is dat Hillary Clinton overal mee wegkomt

Qromwel op 18-05-2017 14:37

Marcel op 18-05-2017 11:27:En velen hier dan, incl. mijzelf? Heeft Trump niets te mobiliseren?

rescue op 18-05-2017 15:02

Trump maakt fouten. Het publiek eiste, door hem zelf ook ondersteund, om Hillary op te sluiten. Niet gedaan. Het publiek eiste, door hem zelf ook ondersteund, om het moeras droog te leggen. Niet gedaan.                    Obamacare afschaffen, niet gedaan. Ambassade naar Jeruzalem, niet gedaan. En nu? Het is met hem gedaan.

pluto op 18-05-2017 16:47

Nederland doet hier voluit met mee. Het journaal begint met Trumpm en eindigt met Trump. Iedere scheet is hot nieuws.

Voorlopig is er nergens enig bewijs , maar hij is al veroordeeld en wordt door de Nos helemaal gecriminaliseerd. Het is een schaamteloze vertoning.

Qvic op 18-05-2017 17:14

De redenen dat Trump weg moet uit het witte huis is omdat hij systematisch alle Soros bewegingen het verdom hoekje in drijft. Dat is tegen het zere been van Soros, die de democraten o.a. steunt. Daarom wordt er met man en macht gewerkt om deze ontmanteling van de Soros's schaduw macht weer in alle eren te herstellen. Dat doel heiligt alle middelen.

Tom Hendrix op 18-05-2017 17:58

@Axmann: 13.16. uur. Als Gods Zegen op Trump rust, dan kunnen ze hem niet raken!

Ge van K op 18-05-2017 18:58

Ik vind het heel erg dt iedereen deze onzin vanuit de mainstream media nog geloofd. Ik gaf een paar weken geleden al aan dat Media een heel belangrijke tool is van de Elite om de Massa dingen wijs te maken. Zie: http://www.biblebelievers.org.au/przion4.htm#protocol%20No.%2012

Scroll naar 'Protocol No. 12'

Eva op 18-05-2017 21:14

Als Trump een echte kerel is laat hij alle aantijgingen tot op de bodem uitzoeken,zo niet dan is het gezegde; Een kat in het nauw maakt rare sprongen. Hoe de huidige wereld macht voor schut staat,in een rat race naar beneden.zorgelijk.....

Faraday op 18-05-2017 21:18

Trump kan afgezet worden als hij meineed of landverraad pleegt, of een moord begaat. Tegen Bill Clinton is de impeachment-procedure gestart omdat hij in de senaat onder eed heeft gelogen over Monica Lewinsky. Ik zie het met Trump zover niet komen. Vergeet niet dat de Republikeinen de meerderheid hebben in de Senaat en het Huis. Dan moet er echt al ruzie ontstaan binnen de partij zelf.

monteur op 19-05-2017 06:58

Vergeet de never-Trumpers niet.....

Lodewijk op 19-05-2017 10:39

@G van K

Die plannen van 24 punten worden steeds duidelijker uitgevoerd. Je ziet het aan alles. En het grote publiek heeft nog niets door, volledig in overeenstemming met en zoals beschreven in die plannen zelf.

Maar de duivel weet niet vooe Wie die werkt. Want het zal de mensheid uiteindelijk uit wanhoop naar de Enige doen zoeken die de ware oplossingen heeft voor alle problmen, wanneer duidelijk wordt dat menselijke leiders de probelmen niet oplossen, maar juist veroorzaken. Helemaal ze z.g. top "elite."

Het Koninkrijk van God is in ons: de Wijsheid en Kracht alle problemen op te lossen omdat God zelfs uit het kwade het goede weet te halen, ten behoeve van ons allemaal. 

Dan zal in praktijk gebracht worden: "Zoekt eerst het Konknkrijk God's en Zijn gerechtigheid, en de rest zal u daarbij gegeven worden."

 

Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Mod

AngelB op 19-05-2017 12:37

We moeten blijven bidden voor Trump en Pence, bij God is alles mogelijk. Alleen al dat hij president werd en nu ook dat hij het kan blijven. Achter de schermen is veel aan de hand, pedonetwerken worden opgerold, de illegale immigratie is met bijna 70% gedaald. Niemand kan zeggen dat hij niets voor elkaar heeft gekregen, ook de democraten niet. Ze zijn alleen bang, heel erg bang, voor hun eigen hachje.

Dter op 19-05-2017 17:15

Comey heeft zelf al een probleem door onder ede te liegen te het congres afgelopen 3 mei

https://www.youtube.com/watch?v=4OgDai05bkU

Tabris op 19-05-2017 19:21

"Het antwoord is dat ze jarenlang met propaganda en nepnieuws geconditioneerd werden de leugen te geloven dat Joden geen mensen zijn, maar de vertegenwoordigers van het absolute kwaad, en dat de hele mensheid er mee gediend zou zijn als ze zouden worden uitgemoord."

Dat zeggen de moslims nu en er wordt hun geen haar in de weg gelegt.

Er is dus niet veel verandert en de geschiedenis zal zich herhalen.

Echter, nu zullen alle andere religies en atheisten ook de klos zijn.

Maar als je het gevaar niet wilt zien, dan verdien je niet beter dan dat je je hoofd verliest.

Zie het als een test van God om tegen het Kwaad op te staan.

Hubo op 20-05-2017 05:11

Wat Trump over Comey zegt,lijkt allemaal op direct van toepassing op hemzelf.Die hele zaak met de russen is intussen zo opgeblazen,dat een goed onderzoek nodig is.Zolang dat beperkt blijft tot contacten tijdens de campagne,lijkt me niet dat dat zal leiden tot resultaten die tot een afzettingsprocedure zullen leiden.Ze hebben nu 18 telefoontjes en mailtjes bij elkaar geschraapt en dat vind ik bepaald niet veel.Dat er russen zijn die nu zeggen dat ze via Finch invloed op Trump hadden willen krijgen is ook niet verwonderlijk.Dat is nu eenmaal de kern van het politieke spel.Als dat duidelijk wordt,hebben we dat achter de rug.Het is natuurlijk wel raar dat Trump zelf de indruk wekt,dat hij onder andere van Comey af wilde,omdat die niet af wilde zien van zo'n onderzoek.Dan ga je toch wel denken dat hij echt dingen te verbergen heeft,maar die zullen waarschijnlijk eerder te maken hebben met dubieuze financiele transacties met russische instellingen in het verleden.Daar is natuurlijk ook weleens op gehint en die Comey is een beetje een formele regelneuroot die alles onderzoekt wat hem vanuit de organisatie dwingend gesuggereerd wordt,zoals die emails van Hilary Clinton voor de verkiezingen en dan kan ik me wel voorstellen dat Trump liever van deze man af wilde om in plaats daarvan iemand aan te stellen,die serieus onderzoek naar hem gedurende zijn presidentschap af zal houden.

We moeten verder maar afwachten waar dit op uit loopt,maar tot nu toe lijkt het presidentschap van Trump alleen maar één grote show.

Marinus Ferdinand op 09-06-2017 06:43

Matt Herben na de dood van Pim Fortuyn: "De kogel kwam van links".

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl