HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

De instorting van Frankrijk: Wordt Macron door globalisten gebruikt voor oorlog tegen Rusland?

 
Hoopte Putin met zijn bezoek aan de ultralinkse globalist Macron -tegen beter weten in- op de terugkeer van het gezonde verstand in Europa?

Het onverschillige en door de media gehersenspoelde Franse volk heeft onlangs in meerderheid gekozen voor een president die Frankrijk binnen 5 jaar zal opheffen als trotse, zelfstandige natie. Frankrijk zal definitief een provincie van de EU worden, een land dat zijn grenzen wagenwijd zal openhouden voor de komst van nog eens miljoenen moslimmigranten, waar de kersverse president Macron nu al moskeeën voor wil laten bouwen. Macron lijkt niet meer dan een pion van de globalistische kliek in Washington, Brussel en Berlijn, die wel eens gebruikt kan worden voor oorlog tegen Rusland. Wellicht was Putin deze week om die reden op bezoek in Frankrijk, hopende om hem op andere gedachten te brengen voordat het te laat is?

 

Volgens Paul Craig Roberts, voormalig official van de regering Reagan en tegenwoordig hoofd van het Institute for Political Economy, hebben de Fransen enkele weken geleden hun allerlaatste kans om hun land en volk op democratische wijze te redden, laten schieten. ‘Na vijf jaar Macron zal er niets meer van Frankrijk zijn overgebleven.’

Macron, die letterlijk verklaarde dat er volgens hem niet zoiets als een ‘Franse cultuur’ bestaat, was de keuze van Washington, de politieke EU elite en de internationale bankiers, omdat hij een rasglobalist is die de laatste resten soevereiniteit en macht van het nationale parlement wil overhevelen naar de ongekozen bureaucraten in Brussel, die enkel de belangen van de grote banken en multinationals op het oog hebben.

Hoopt Putin -tegen beter weten in- op terugkeer gezond verstand in Europa?

Roberts begrijpt niet waarom Putin gisteren naar Macron ging, omdat ‘die volledig in de zak van Washington zit.’ Het Kremlin hoopt misschien –tegen beter weten in- dat in Europa en het Westen het gezonde verstand terugkeert, en na al die terreuraanslagen de dreiging van het islamitische terrorisme eindelijk serieus wordt genomen, om dat alsnog samen met Rusland te gaan vernietigen.

Putin zal zich ongetwijfeld realiseren dat de Europese elite de politieke islam als bondgenoot heeft gekozen, tégen Rusland, en besloten heeft om onze landen en cultuur daar stapsgewijs, maar in steeds sneller tempo, compleet door over te laten nemen.

Het is echter ook mogelijk dat Putin persoonlijk polshoogte wilde nemen of Macron zich realiseert dat hij niets meer dan een pion is, die door Washington gebruikt gaat worden voor oorlog tegen Rusland zodra het Pentagon de aanvalsplannen heeft afgerond. Een andere optie is dat Macron Putin uitnodigde op aandringen van Amerika, om de Russische president in de waan te laten dat Europa mogelijk wil afzien van dat gedoemde pad naar een militair conflict, dat ons werelddeel als één grote rokende en zwartgeblakerde puinhoop zal achterlaten.

Rusland grootste obstakel

Van de twee landen die de Amerikaanse hegemonie over de hele wereld in de weg staan, Rusland en China, is Rusland het grootse obstakel – niet enkel vanwege het enorme Russische kernwapenarsenaal en het zeer geavanceerde wapentuig, maar ook omdat Europa afhankelijk is van Russische energie.

Tegelijkertijd is Rusland kwetsbaar, omdat het feitelijk geheel op de schouders van één buitengewoon sterke leider rust: Vladimir Putin. Als die bijvoorbeeld door de CIA uit de weg wordt geruimd, kan het land wel eens een makkelijke prooi worden.

Met Amerika’s andere tegenstander, China, is dat niet zo eenvoudig, want in Beijing zetelt een collectief leiderschap, waarbinnen ook een bepaalde mate van democratie heerst. Washington probeert door het inzetten van financiële organisaties in China de heersende communistische partij te verzwakken en in diskrediet te brengen.

‘Overgave of oorlog’

‘Washington drijft de wereld naar een groot conflict,’ waarschuwt Roberts. ‘De Russische en Chineze regeringen moeten nu wel weten dat zij het doelwit zijn. Aangezien hun hoop op diplomatie steeds maar weer de bodem wordt ingeslagen door Washington en Europa, zullen zij tot de conclusie komen dat hun enige keus overgave of oorlog is.’

Putin was dan ook bloedserieus toen hij enkele jaren geleden tijdens een persconferentie vertelde dat hij in zijn jeugd op straat één ding geleerd heeft: als je er eenmaal van overtuigd bent dat een confrontatie met de vijandelijke partij niet meer te vermijden is, zorg dan dat je als eerste toeslaat.

En dat is dan ook exact wat Merkel, Macron, Juncker en bijna alle leidinggevende politici in ons eigen land over ons afroepen als ze de huidige ingeslagen koers naar een totaal geïslamiseerde anti-Russische Europese Superstaat stug blijven volhouden.

 

Xander

(1) PaulCraigRoberts.org

Zie ook o.a.:

13-05: ‘Rusland en China overtuigd dat VS kernaanval voorbereidt’

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar het geloofsforum.

Reacties

Pagina12
Lodewijk op 01-06-2017 11:29

@Een ander geluid

Kijkt u even hiernaar? (Om eens een echt ander geluit te horen dan dat van al die MSM leugenvesprijders wiens beweringen u hier doorgeeft [alsof we die leugens van de MSM al niet zouden kennen en u nodig hebben om het nog een keer te horen].)

Is het u niet opgevallen dat immigratie alleen wordt gestimuleerd naar landen met een overwegend blanke bevolking? Terwijl andere landen en hun culturen en rassen moeten blijven bestaan, moet het blanke ras eh hun clutuur zo snel mogelijk verdwijnen door vermenging met andere rassen en invoer van andere culturen.

Zo wordt het b.v. in Canada aan de man gebracht:

"CBC celebrates white genocide"  https://www.youtube.com/watch?v=GJD6Y662VfU

Een meer uitgebeide uitleg (met hier een daar wat dommige herhalingen en geluidseffecten, maar wel een volledig beeld):

"Who's Behind The Left Multiculturalism & The Invasion Of The West? Zionist Jews For White Genocide?" https://www.youtube.com/watch?v=Os18858XkBo

Het lijkt me duidelijk dat wanneer Joodse mensen dit zouden weteen ze er tegen zouden zijn, behalve die kleine "elite" die het plan heeft en laat uitvoeren.

louis op 01-06-2017 16:39

Rusland is echt ok, en Putin, wat heeft hij gedaan, MH 17. bewijs graag,  ik zie dat onze vrienden in EU en USA te graag met de ukraine verder willen. zonder vijand is NAVO over bodig, dus maken we een vijand. Rusland doet niks verkeerd, Ukraine gaat mee de kelder in, enkel de elite in Ukraine niet, ik kom veel in rusland, ga kijken. het probleem is Rusland heeft een leider die aan ze eigen denkt maar ook aan ze volk,  en wij hebben hier. tja ik weet niet wat wij hebben, pechthold klaver, rutte en timmermanss schapen die iets uitvoeren, opgelegt door hun baas, verraad je eigen land, en regel je eigen zeekjes, nu is de stoelen dans bezig in Den Haag niet voor ons, nee voor hun psteoltjhe in Brussen of bij het bedrijfsleven.

300 euro ticket Schiphol moscow SVO en vlieg  met Aeroflot top maatschapij. kan klm nog iet van leren.  

wardje op 01-06-2017 17:25

EAG 10:56.  Het aantal moslims zit nu , met illegalen , volgens mijn schatting  tussen de 6 en 15 %. De aanwezigheid in de centra van de grote steden in de openbare ruimte , in en bij de winkels, straten parken , pleinen zou een veel groter percentage geven van het totaal aanwezigen van die ruimte .  Bij mijn weten zijn telllingen nooit gedaan , maar psychologisch is die nadrukkelijke aanwezigheid niet te verwaarlozen .  Het getal 15% lijkt historisch vaak een omslagpunt te zijn.        Ik heb altijd gemeend dat ze het op den duur zullen winnen    .  En daar zullen geen tien Wildersen iets aan kunnen veranderen .  Nou..... ietsie wel ,  ze kunnen het wat vertragen .  Waarom?   Een seculiere ideologie , zelfs met bevlogen idealen van vrijheid ,   kan het nmm niet winnen van een godsdienst  die toch waarden heeft die voor de ziel veel belangrijker zijn : het erkennen van een persoonlijke God , schepper , van wie we afhankelijk zijn en wie we ons lot in handen kunnen geven , het onderkennen van de totale gekte van een rabiate  genderideologie  en voorgaande stromingen . Door de mainstream seculiere ideologie met hand en tand verdedigd. En daartegenover ook soms een gaver gezinsleven , zodat bij de theorie ook vóórbeelden zichtbaar zijn ;  het besef van de oemma , rustend oa op een eenvoudige geloofsbelijdenis en enorm gemeenschapsbevorderende rituelen .   En nog meer dingen die oa ook De Viliers keer op keer benadrukt .    Doet niet af aan mijn opvatting dat de islam een afschuwelijke vervorming is van maar kleine gedeelten van joden- en christendom .      Maar er wordt niet voldoende zichtbaar iets  tegenovergesteld dat in bovengenoemde opzichten beter is.*                                                                                                                                                 *En dus voelen zij zich moreel in het gelijk . Zakelijk gezien in genoemde opzichten niet helemaal ten onrechte .    Als men zich daar bovendien op voor gaat staan , en het is duidelijk dat dit gebeurt (geldt mut.mut. ook voor christenen) ,  krijg je moreel eigengerechtigheid en farizeïsme en maatschappelijk een onstuitbare bron en motor van conflict .

Een ander geluid op 01-06-2017 18:14

Lodewijk op 01-06-2017 11:29

U scheert alle MSM over één kam. Mijn mening is, dat alle media niet klakkeloos geloofd moeten worden. Dus zowel op MSM als op de alternatieve media zal informatie van desinformatie gescheiden moeten worden. Hoe dat bij de MSM kan, heeft XN al eens in een artikel uitgelegd. Daarnaast is MSM pluriform en niet altijd onwaar en/of "cover-up" (verdoezelen). Dat heb ik u al eens eerder proberen uit te leggen. Voorbeeld van juiste MSM berichtgeving waren bijvoorbeeld de massa-aanrandingen, -verkrachtingen en -berovingen in Keulen en andere plaatsen (Nieuwjaarsnacht 2015). Bedoeling van Duitse politici én politie-top was verzwijgen / doofpot. Informatie echter door politie-agenten naar MSM doorgespeeld, die het vervolgens als eerste met dikke koppen prominent op de voorpagina zetten. Goed, het gaat helaas niet altijd op deze wijze. Het is dus niet zo, dat de MSM Keulen verzweeg en dat de alternatieve media als eerste de vuile was buiten hingen. Ik zal u vele andere voorbeelden besparen.

Verder kan ik me nog een linkje van u herinneren, waarin u kritiekloos de alternatieve media nasprak, dat een IS konvooi door een Apache helicopter beschermd werd. Toen ik en een andere gast op XN u op deze foute interpretatie wezen (was géén IS-konvooi ! Dus desinformatie op alternatieve media), was u gelukkig wel zo sportief om uw fout toe te geven. Daarnaast nam u 2 maanden geleden klakkeloos van de alternatieve media over, dat Amerikaans legermaterieel via Bremerhaven (Duitsland) via Polen naar Roemenië was getransporteerd. Van daaruit heimelijk per schip naar Beiroet, waar al 150.000 USA soldaten klaar stonden om vanuit Libanon Syrië binnen te vallen.............. Materieel en manschappen zijn nog steeds spoorloos in Libanon.

Met het bovenstaande wil ik u uitleggen, dat het allemaal wat genuanceerder ligt. Gezien de toon van uw eerste alinea, vrees ik dat uw filters nog steeds niet goed afgesteld staan.

Mijn standpunt over migratie (zéér sterk tegen), heb ik hier al vele malen onvermoeibaar toegelicht. Zelfs nog als post bij dit artikel. Ik verwijs naar mijn post Een ander geluid op 31-05-2017 16:14       

Voor alle zekerheid zal ik het onderstaand ook nog eens inkopiëren. Op het punt van massa-immigratie delen we dezelfde mening. Uw reactie is dus de bekende "open deur". Voor de goede orde; ik ben ook zeer anti-EU (SSR) / Brussel. Heb ik hier óók al vaak genoeg gepost. Dat valt u en de uwen blijkbaar ook niet op. Waarom niet? Veel mensen gaan hier de gordijnen in, als je ook nog eens kritisch bent over Poetin. Dat hij de NWO stokken in de wielen steekt is mooi, maar ik zie ook veel overeenkomsten in zijn handelen met de NWO. Voor mij dus niet de "good guy". Stalin was ook tegen Hitler, maakt dat van hem de "good guy"? Hij had uiteindelijk meer bloed aan zijn handen dan Hitler........... Maar goed, dat wil bij veel mensen hier niet landen. Ach, velen hun afgod............

Zoals beloofd deel van citaat van mijn eerder post:

De massa-immigratie, zoals in dit artikel beschreven, is helaas het middel om de Europese natie-staten, cultuur en identiteit te vernietigen. Doel is om op deze wijze de Verenigde Staten van Europa (EUSSR) op te richten. Op deze site bekend als het Coudenhoven-Kalergi plan. Deze losgeslagen bendes uit Azië en Afrika zijn economische gelukszoekers en misdadigers, die als een pion gebruikt worden op het schaakbord van onze duistere elite. Helaas zijn bij onvoldoende mensen de ogen hiervoor open. Het wachten is helaas tot zij zelf in groten getale slachtoffer worden, maar ook dat is geen garantie op beterschap. In Freiburg, Duitsland, is enige tijd geleden een Duitse studente (19) gruwelijk verkracht en vermoord door een Afghaanse migrant. Die jongeman was in Griekenland al tot 10 jaar gevangenisstraf veroordeeld...... voor roof en het zwaar verwonden van slachtoffer, door haar van een rots te gooien. Van die 10 jaar heeft hij niet lang gezeten. Ook is hij niet uitgewezen naar Afghanistan, want in korte tijd kon hij in Duitsland opnieuw toeslaan........ De ouders van het meisje vonden het nodig om bij haar begrafenis te collecteren voor........... ja, werkelijk........ voor migranten. Misschien heel christelijk, maar voor mij de waanzin ten top! 

In Midden- en Oost-Europa zijn de rechtse politici één met het volk. Daar komt gelukkig geen migrant binnen. In West-Europa hebben we helaas de combinatie van corrupte landverraders en dom-naïeve linkse wereldverbeteraars, die de politiek bestieren. Jammer genoeg gesteund door een te groot deel van het politiek correcte stemvolk, dat zich graag laat bedonderen.

Lodewijk op 02-06-2017 00:11

@Een ander geluid

Dank voor uw response. Het is waar dat ik beter wat voorzichtiger kan zijn met het geloven van de berichten van alternatieve bronnen. Dus ook dank voor uw waarschuwing daarvoor. 

Ik kijk meestal even naar het nieuws op RT, via m'n laptop, omdat ik dan ook gezien heb wat de Westerse media hebben bericht. Want dat laat RT altijd eerst zien, met daarna hun visie er op, vaak met goed gedocumenteerde feiten en commentaren van experst op hun gebied in het Westen, en journalisten die bij de MSM geen kans krijgen hun woord te doen. RT krijgt voor 80% subsidie als ik me goed herinner. Maar de NOS krijgt ook geld van Den Haag. In beide gevallen van de belasting betaler. Maar de MSM heeft het altijd over dat RT een propaganda zender is omdat ze geld van het Kremlin krijgen, en zegt niets over dat de BBC ook gesubsidieerd wordt. Als je trouwens CNN ziet... daar staan al zoveel clipjes van op YouTube die tonen hoe ze vaak fake news maken. Ook de BBC doet dat wel eens, ken enkele frappante voorbeelden. En de NOS is ook niet echt neutraal. Ze laten soms cruciale informatie weg, om een bepaalde indruk te wekken die de kant de de "elite" wenst dat de kijkers zien.

Over dat Coudenhoven-Kalergi plan, ik ben er na er hier posts over gezien te hebben naar op verder onderzoek gegaan een tijdje geledem. Nu weet er er veel meer vanaf.

Op Joop.nl stonden er niet lang geleden twee artikels over. Dat het een onzinnige complot theorie was van "racistisch rechts" en dat Theirry Baudet van Forum voor Democratie zo racistische was die theorie te geloven.

Om er te reageren maakte ik een accountje aan, maar niet één van m'n posts over het bestaan van de Coudenhove-Kalergi Prijs, en dat Merkel, van Rompuy, en Juncker die prijs ontvingren. werd op Joop.nl geplaatst. Ik heb het wel 8 keer op verschillende wijze geschreven en gepost, maar dus niet één er van kwam door de censuur, zelfs niet met link naar de officiele website van de EU Europese Commisie waar op staat dat Herman van Rompy die prijs kreeg in 2012. Uiteindelijk toen ik er weer wilde inloggen om het eventueel nogmaals te proberen bleek ik een ban te hebben gekregen. Alles wat ik postte was in overeenstemming met de huisregens.  

Al met al zie ik het als tekens dat ik me niet met wereldse zaken moet bezig houden. En om weer eens af te kicken ga ik morgen voor 5 dagen naar dit klooster en laat m'n laptop thuis want ze hebben wi-fi -ik heb geen smartphone- om er rustig te lezen in een mystiek boek van Johannes van het Kruis, er over te mediteren, en contempleren, deo volente:

"Dominicanenklooster Huissen 2016" https://www.youtube.com/watch?v=dcgn6QlKHjA 

"Dominicanenklooster Huissen" https://www.youtube.com/watch?v=SkY7HkYj_O0

Een ander geluid op 02-06-2017 08:29

Lodewijk op 02-06-2017 00:11

Dank voor uw sportieve reactie ! Het siert u, dat u openstaat voor argumenten.

Dat NOS en dergelijke vaak de spreekbuis zijn van de elite ontken ik niet. Als zij berichten over een verwarde man (zonder identiteit), die voetgangers expres omver rijdt, weet ik ook wel hoe laat het is. Trump-bashing, klimaat-akkoord Parijs (gebaseerd op foutieve aanname), radicale moslim terroristen, die niets met de islam te maken hebben enz. Ach we herkennen die stokpaardjes allemaal. Ik sluit daar de ogen niet voor. Daarentegen bericht NOS weer wel over terreur van Marokkaanse jongeren in veel NL steden, treitervloggers Zaandam enz. Aan ieder van ons de schone taak om het kaf van het koren te scheiden op alle media (zowel MSM als alternatief). 

Vanochtend even gekeken naar Goedemorgen NL, waar op NPO 1 (oude naam NL 1 was blijkbaar te nationalistisch.....), de ramadan-rellen in veel NL steden als nieuws-item gebracht werd. 

Alle machthebbers; Juncker, Merkel, Erdogan Poetin, enz., kennen de kracht van de media en boetseren het nieuws graag naar wat hun het beste uitkomt.

NOS, BBC, RT, France Televisions, ARD krijgen allemaal geld van de overheid. Wij hebben een mooi spreekwoord; wiens brood je eet, diens woord je spreekt........

Zaak is te proberen overal doorheen te kijken. 

Ik wens u alle goeds met uw retraite. 

Groet.

Rom op 02-06-2017 12:58

Ach;geld stinkt niet.De onderstellen/vrachtwagens die Eskander raketten dragen zijn bij Mercedes gebouwd:Lees Daimler.

Frankrijk heeft veel toelevering aan Russische vliegtuig industrie.Ontstekingsmechanismen voor nucleaire bommen zijn door Frankrijk geleverd.

Frankrijk heeft veer investering in auto industrie(Renauld)

Dus conclusie:Euer Opa heeft boter op z`n/haar hoofd.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl