HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

19 doden bij aanslag in Manchester; Politie vermoedt zelfmoordterrorist

Ook een bom gevonden in metrostation

 

UPDATE 02.40 uur in donkerblauw: Bij een of meerdere explosies in een volle concertzaal in het Britse Manchester zijn gisterenavond rond 22.30 uur minimaal 19 doden -onder wie veel jonge meisjes- en zo’n 50 gewonden gevallen. De politie gaat inmiddels uit van een aanslag door een zelfmoordterrorist. Getuigen komen met afschuwelijke verhalen van uit elkaar gereten mensen, die zojuist een concert van Ariana Grande hadden bijgewoond.

Bij één of meerdere explosies zou volgens sommigen ook een spijkerbom zijn gebruikt. Een concertbezoeker op zijn Facebook: ‘Toen we vlak voor het einde van het laatste liedje weg wilden gaan, ontplofte er vlak voor mij een bom. Huid en uitwerpselen van mensen zaten overal, inclusief in mijn haar en op mijn tas... Dat geluid, het bloed en al die rondrennende verbijsterde mensen met missende lichaamsdelen en stukken huid, zal ik niet snel vergeten.’

Volgens Sky News heeft de politie ook een bom gevonden in het metrostation Victoria, dat compleet werd geëvacueerd. In Londen zijn de anti-terreur autoriteiten met spoed bij elkaar gekomen.

Wéér een aanslag. Het wordt inderdaad het nieuwe normaal in Europa, zoals de kersverse Franse president Macron al voorspelde met zijn kille ‘daar zult u maar aan moeten wennen’.

Dus onze grenzen....? U raadt het al. Die zullen na de gebruikelijke ‘geschokte’ commentaren van politici gewoon openblijven voor massa immigratie van miljoenen volgelingen van de ‘religie van vrede’. Want dat ook deze aanslag weer uit die hoek komt, lijkt zo goed als zeker, net als het almaar dichterbij komen van zo'n aanslag in ons eigen land.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Breitbart
(3) Infowars

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsoverwegingen naar het Geloofsforum.

Reacties

Wolf op 23-05-2017 05:28

Het is niet anders. Hier hebben we voor gekozen. Komt ook naar Nederland. Holland is going to learn the hard way. Links verraad.

Rood Wit Blauw op 23-05-2017 06:49

Binnenkort ook in dit theater, stel voor dat we de grenzen vooral open laten .....

Atina op 23-05-2017 07:46

Ariana grande wat betekend : de meest heilige edelman van de hoogste rang. 

We weten hopelijk toch allemaal wel dat ze diep in de illuminatie zit ?  

Wat zingt ze zoal? 

 

" I was a liar

I gave in to the fire

So one last timeI need to be the one who takes you homeOne more timeI promise, after that, I'll let you go

 

Sreuken 27 20 De hel en het verderf worden niet verzadigd; ....................Johannes 8 die was een mensenmoorder van den beginne, en is in de waarheid niet staande gebleven; want geen waarheid is in hem. Wanneer hij de leugen spreekt, zo spreekt hij uit zijn eigen; want hij is een leugenaar, en de vader derzelve leugen.

 

Zie ook :  http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/12/Ex-illuminati-satanist-In-2013-gaan-de-poorten-van-de-hel-open  

En vooral de nood tot bloedoffers. Waar we niet van op hoeven kijken want er is niets nieuws onder de zon. Bloedoffers zijn al zo oud als de aarde met de gevallen mens erop. 

 

 

Lynx op 23-05-2017 07:50

Illuminatieartiest met de maan in haar nek.

Jerommeke op 23-05-2017 07:53

Terwijl men straks knuffeltjes op de plak des onheils neerleggen en elkaar dood knuffelen laat de regering nog meer Moslems binnen om meer aanslagen te kunnen plegen.  Dit is precies wat onze overheden willen - chaos en verwarring creëren.

Als het niet zo triest was zou je er bijna om lachen.

Niet herdenken maar heroveren!

Ultimate op 23-05-2017 08:20

Deze afschuwelijke aanslagen zijn het werk van de vorst van de wereld; zijn bestaan wordt ontkend en de hel bestaat zogenaamd niet. Wetenschappers hebben inmiddels een boodschap van God in ons DNA gevonden, ook dit DNA wilt de vorst van deze wereld vernietigen zodat we voorgoed verloren gaan. We kunnen maar 1 ding doen en dat is geheel de wereld, inclusief moslims de boodschap van het DNA verkondigen en diegenen die 666 willen invoeren van de aardbodem doen verdwijnen.

ohje op 23-05-2017 08:23

meer meer meer omdat het zo leuk en spannend is.

Je zou je dochter daar maar hebben zitten,denkende aan ballonetje.

cefas op 23-05-2017 08:58

Smerige laffe misdaad, die maar uit 1 hoek kan komen en dankzij de open grenzen. De verantwoordelijke overheidsdienaars (dienaars?) moeten eens in eigen boezem kijken en zich diep schamen omdat ze hun eigen volk niet beschermen, dat is de kerntaak van iedere overheid en buitenlands tuig het land uit.

cefas op 23-05-2017 09:02

Incidenten? Kom nou, er zit een duidelijk patroon in.

AEO op 23-05-2017 09:10

Inmiddels werd op NPO 1 een video getoond, waarin iemand namens IS zei dat dit nog maar het begin was in de oorlog tegen de kruisvaarders. Wat een fijne godsdienst is dat toch hè? Die allah vind het heerlijk als er maar zoveel mogelijk mensen vermoord worden. Wanneer gaan we nu eindelijk eens in de gaten krijgen dat de satan hier bezig is? Alleen de grenzen dicht zal nog niet eens voldoende helpen, omdat er hier in Nederland en in Europa al veel te veel moslims zijn. Behalve de grenzen dicht, zou hier ook nog een totaal verbod op alle moslim organisaties moeten komen, dus ook alle moskeeën dicht en zelfs afbreken! En absoluut geen moslimvluchtelingen meer toelaten, laat die maar naar dat stinkend rijke Saoedi Arabië gaan, ruimte genoeg daar.

Ahava op 23-05-2017 09:34

wie zou er winnen morgenavond, Ajax of allah?

Stan op 23-05-2017 10:07

Rutte stopt nog steeds 300 omgekomen landgenoten onder de steen voor de EU belangen te vergelijken met een aanslag want die slachtoffers en nabestaanden interesseren  hem geen bal.

En hoe lang laten we ons nog opvreten door de islam in ons land.

goodmorning op 23-05-2017 10:10

Laatste alinea, grenzen zullen gewoon openblijven. 

Het zittend parlement, wil dus meer onrust en wij zullen er aan moeten wennen. Het zittend parlement staat dus garant voor toekomstige chaos. Duidelijker kan ik het niet omschrijven. Je hoeft toch geen parlementariër te zijn om te begrijpen dat chaos het uiteindelijke doel is. 

Zorg voor u zelf en uw naaste, zodat u zich verdedigbaar op kan stellen als u hier persoonlijk mee te maken krijgt.

Het vertrouwen in politiek of gerecht is al lang verleden tijd.

Goodmorning 

rescue op 23-05-2017 10:24

Maar de Islam is een vredelievende religie, dus liegen maar weer en aandelen kopen in waxinelichtjes.

Luc Lamine op 23-05-2017 10:28

Artikel 4 lid 2 van het Verdrag betreffende de Europese Unie bepaalt:"De Unie eerbiedigt de gelijkheid van de lidstaten voor de Verdragen, alsmede hun nationale identiteit die besloten ligt in hun politieke en constitutionele basisstructuren, waaronder die voor regionaal en lokaal zelfbestuur. Zij eerbiedigt de essentiële staatsfuncties, met name de verdediging van de territoriale integriteit van de staat, de handhaving van de openbare orde en de bescherming van de nationale veiligheid. Met name de nationale veiligheid blijft de uitsluitende verantwoordelijkheid van elke lidstaat."Lees de laatste zin. Laat het de formatiegespreksvoerders weten. Zij zijn dat zeker vergeten.

peteree444 op 23-05-2017 10:38

Laten wij hopen met deze nieuwe gruweldaad niet te wennen aan dit soort berichten. Wij mogen best boos en verontwaardigd zijn, maar dan vooral op momenten dat wij hier iets mee kunnen. Bijvoorbeeld  door anderen wakker te maken voor wat er speelt en de samenhang uit te leggen. Verder zullen wij moeten beseffen dat de verdrukking alleen maar zal toenemen en dat dit ook nodig is om het kwaad te ontmaskeren en deze corrupte samenleving af te breken op het moment van de wederkomst. Het kwaad krijgt volop de kans om macht te verwerven tot aan de vastgestelde tijd. In de tussentijd zullen zij die gekozen hebben voor de waarheid en de Verlosser willen volgen, ondanks de verdrukking, toch een weg vinden hier doorheen. Het is vooral een geestelijke strijd, maar wel een die wordt uitgewerkt in het leven van alledag.           

Gijs Meulenmeesters op 23-05-2017 12:05

het zijn elke keer onschuldige mensen, je zou denken deze slachtoffers hebben niks van doen wwarvoor de zogenaamde aanslagplegers dit doen

Pieter A Meijer op 23-05-2017 12:09

Wanneer men dit in openbare kringen mededeelt, komt altijd weer een "ja maar" opmerking ter tafel.

Want toen en toen etc.

Maar de "religion of the peace" heeft tot nu toe het record aan vermoorde aanhangers van andere opvattingen/religies.

Nl: meer 274 miljoen in 1400 jaar. Dit komt neer op 190571 doden per jaar.

En zij zijn nog niet klaar; menen zij.

Goede week.

peteree444 op 23-05-2017 12:15

 

Eelke Piers op 22-05-2017 17:05 en Dewevoga op 22-05-2017 17:

Nog een wat verlate reactie van gisteren. Inderdaad is alles en iedereen omgekomen tijdens de zondvloed. Alleen de bloedlijn van Noach , zijn vrouw (de dochter van Henoch) en hun 3 zonen waren nog onvermengd. In de KJ vertaling staat: Noah was a just man and perfect in his generations. Hij was dus rechtvaardig, maar tevens genetisch ongeschonden al zijn generaties vanaf Adam tot aan zijn negende generatie. Echter hadden zijn zonen Sem, Cham en Jafeth wel een vrouw nodig om na de zondvloed weer voor nageslacht te kunnen zorgen. Deze vrouwen moesten zij kiezen uit het volk rondom hen die niet meer genetisch zuiver waren, maar wier dna vermengd was met dat van Nefilim en chimera’s (half mens, half dier, zoals bv. saters). Dat hier na de zondvloed toch nog zuivere bloedlijnen uit konden ontstaan, naast nakomelingen van de Nefilim, kan worden verklaard vanuit de erfelijkheidsleer. Er zijn X- en Y-chromosomen en deze kunnen recessief of dominant zijn. Alle combinaties zijn mogelijk met de daaruit voortvloeiende bloedlijnen.

Cham werd door Noach vervloekt wegens zijn ongerechtigheid en via hem kwamen Cusj en Nimrod, de stichter en koning van Babylon. Behalve dat Nimrod een giant was, een reus, een geweldenaar, dus een zeer gewelddadig persoon had hij ook onvoorstelbare mentale vermogens. Door zijn enorme craniale hersenmassa gecombineerd met zijn enorme fysieke verschijning was er niemand die zich met hem meten kon. Dit is dus precies wat het plan van Lucifer is, genetische mutilatie, maar God wil juist dat hij Zijn schepping, de mens, als verlengstuk in te zetten van wie Hij is. Het gaat niet om de mens, maar om Wie in hem is. Bij Lucifer is het juist andersom; hij zoekt onsterfelijkheid en onafhankelijkheid van God in het vlees. Al zijn kenmerken zoals wreedheid, hoge intelligentie, afgoderij, gewetenloosheid en kannibalisme komen nu weer terug in alles wat wij nu zien gebeuren in onze tijd. Dit zijn de karaktertrekken die wij nu terugzien in alle personen op sleutelposities in de ‘elite’, onze ‘leiders’ en vooraanstaande publieke figuren wat hoort bij het persoonlijkheidstype van een psychopaat. Dit is wat wij zien gebeuren binnen de Islam, maar ook andere van de buitenkant netjes ogende broederschappen als de vrijmetselarij, Wicca, Theosofie, Jesuïten, Illuminatie etc.              

Houd moed, zoek gelijkgezinden en breng alles wat je belast bij de voet van het kruis.  


Dit hoort thuis op het geloofsforum, nodig uw gesprekspartner uit om verder te praten op het geloofsforum. Mod.  

Eric op 23-05-2017 12:20

Als ze nu in 2001 de grenzen gewoon dicht hadden gegooid; dan was Europa/NL nog een veilige haven geweest. Echter, alles is anders geworden. Over 10 jaar is 38% van de EU bevolking Moslim met het huidige immigratiebeleid. Maak je borst maar nat! De hel is binnen de poorten van Europa gekomen, en daarin wordt met niemand rekening gehouden (ook kinderen niet). Maar er komt straks een moment dat de Heere zal zeggen; tot hiertoe en niet verder, en dan zal die duivelse ideologie ter pletter worden geslagen. Christus zal zegevieren!

De Terugkeer op 23-05-2017 12:50

Één goed mens is meer waard dan 100 miljoen geestesgestoorde mensenhaters.

Morele steun nu voor alle betrokkenen...de zoveelsten.

Lodewijk op 23-05-2017 12:57

Als er b.v. onder elke 10,000 moslims maar 1 moslim zou zijn die tot geweld overgaat, dan zullen dat er 10 zijn met 100.000 moslims. En 100 met een miljoen. Dus hoe meer moslims, hoe meer terroristische aanslagen. 

peteree444 op 23-05-2017 14:26

Ok moderator, ik zal kijken of er op het geloofsforum mensen zijn met wie ik inhoudelijke zaken kan uitwisselen, hoewel deze zaken eigenlijk niet los van elkaar bezien kunnen worden. Onze geschiedenis ligt in het geloof en juist over onze afkomst en geschiedenis worden wij in onze tijd stelselmatig dom gehouden. 

nadine op 23-05-2017 14:55

Eigenlijk zijn al die Europese leiders zo kil en welwillend om het kwaad binnen te brengen zodat we allemaal roepen voor een sterke man die alles zal oplossen en vrede zal brengen want nu is het duidelijk dat de Europese leiders dat niet zullen doen 

Jean op 23-05-2017 16:56

Verschrikkelijk voor de families van de slachtoffers maar gelukkig heeft het allemaal niets te maken met islam....

Het winkeltje van de EU misdadigers, de importeurs van het barbaars tuig, moet nu definitief gesloten worden en de misdadigers voor minimaal 20 jaar achter de tralies zetten, met als eerste die Luxemburgse jeneverfles, die Duitse fuhrer, de Italiaanse troela, die Gentse waanzinnige enz. enz., dagelijks één flesje water en 2 boterhammen met niets erbij.

Europa moet totaal islamvrij gepoetst worden zodat Europa terug veilig & leefbaar wordt want momenteel is het een hel waarin de Europeanen in angst leven en de EU misdadigers decadent parasiteren en dat "moet stoppen".

Qvic op 23-05-2017 17:03

Al die aanslagen worden door de CIA en de eigen veiligheidsdiensten gecoördineerd en uitgevoerd. Dit enkel om ons de autochtonen bevolking angst aan te jagen en haat te zaaien onder de bevolking en ons in het gareel te houden. Met het heers en verdeel methode. Met deze vals vlag operaties dwingen zij de bevolking een bepaalde keus te maken en geeft het tevens de politiek een vrijbrief om wetten en regeltjes door te kunnen voeren met goeddunken van de bevolking. Die zonder deze aanslagen er niet doorheen komen. De overheid is en blijft onze grootste vijand. De overheden creëren een probleem, laten het escaleren en op aandringen van de bevolking beloven de politici, dat zij het proberen op te lossen wat zij nooit daadwerkelijk gaan doen. Maar daarvoor levert de bevolking telkens wel een stukje meer privacy en vrijheden in en worden de belastingen steeds hoger. Zo werkt het al sinds de romeinen en nog steeds trapt de bevolking in deze val.

Tom Hendrix op 23-05-2017 18:31

@Ultimate: 08.20. uur. Helemaal met U eens. Het is het ultieme kwaad- de satan en zijn bentgenoten- die hier achter steken. En die gebruiken door politici en organisaties als de eussr, bilderberg, de plutocraten soros en rothschild, en de nwo en illuminati, om de mensheid te misleiden, te bedriegen, en zich onderling uit te moorden. De islam is een van deze werktuigen.

Entrepeneur op 23-05-2017 18:50

Jullie zijn echt ziek hier.. Daar laat ik het bij

Bambi op 23-05-2017 21:18

De Europese leiders hebben bloed aan hun handen.

Robert.v.K op 23-05-2017 21:48

Wanneer gaan wij met een groot aantal mensen (±20.000) naar Den Haag om die wegkijkende altijd maar goedpratende idiote wakker te schudden (Het liefst af te stoten (A.K.A Mark de fraudeur Rutte)) en te vertellen dat we het spuugzat zijn, en dat ze onze toekomst en die van onze kinderen in groot gevaar brengen door alles maar binnen te laten en te vertroetelen!! Al die kwaad willende lachen zich kapot met de manier waarop wij (Collectief Europa) alles maar toe laten!?!?! Laten we dit kwaad vrijwillig zonder enige weerstand over Europa neerstrijken???!!!! Kom op zeg! 

dimitrie op 24-05-2017 01:55

dat de cia of de illuminatie er wat te maken mee hebben ,geloof ik niet!deze mensen haten ons,ze haten hoe wij er uitzien,ze haten onze dochters en vrouwen omdat zij er anders bij lopen!heel anders als hun vrouwen die helemaal ingepakt op de straat lopen,vol virussen en bacterieen lopen zij achter hun moslim man met boodschappen tassen van dirk vd broek,allebei saggerijnig kijkend,vol met jaloezie naar de westerse man en vrouw!deze mensen verpesten het uitzicht,het straatbeeld,ze horen niet hier,ze zijn hier alleen voor hun voorzieningen die ze daar nooit hebben!het is niet 1 keer geweest een aanslag,maar al tientallenkeren!!en wat denkt u van al die aanrandingen en verkrachtingen en moorden op die vrouwen die worden of zijn aangerand of verkracht in bijv zweden,duitsland,engeland frankrijk,enz.de westerse vrouw durft niet meer op straat te komen met wat gewaagde kledij!!allemaal om die moslim man op een afstand te houden,want zij hebben geen manieren.de hollandse man ook niet altijd,maar zoveel aanrandingen en verkrachtingen in een paar jaar door moslim mannen is veel te veel!!en die vrouwen die ze hebben vermoord is huiveringwekkend!!sommige hebben ze gemalen in een maal,en daar een soort kebab vlees van gemaakt,en toen de moeder haar dochter ging zoeken in die zeg maar swarma zaak,kreeg ze een pakje met vlees mee,(van haar dochter!!)varkens zIjn het!ze hebben gewoon lak aan ons!

Tom Hendrix op 24-05-2017 08:39

@Robert.v.K. 21.48. uur, op 23/5. Beste Robert, die 20.000 krijgt U in mijn optiek niet meer "de straat"op. De laatste grote demonstraties, waar ik het van weet, waren in de jaren '80 van de vorige eeuw, tegen de plaatsing van Pershing en kruisraketten in Nederland. Georganiseerd door "links", en Pax Christi. Heb toen zelf meegelopen. Maar van de huidige Nederlanders, gehersenspoeld door de socialistische; en politiek-correcte media, kun je dat niet meer verwachten. Geheel afgestompt als men is! Verder wel met U eens.

AngelB op 24-05-2017 13:25

Qvic, inderdaad. Er kloppen teveel dingen niet! Duizenden tieners met smartphone, maar slechts 1 filmpje op internet en een handjevol foto's. Ik geloof er niet meer in, er zijn teveel van dit soort vreemde dingen bij aanslagen. Een witte vrachtwagen bij de aanslag in Nice met meerdere kogelgaten. Maar hij zou 84 mensen hebben doodgereden en er zit geen bloedspatje op? Kijk maar eens naar foto's van aanrijdingen met dieren (roadkill) hoe die auto's eruitzien. Het is gewoon onmogelijk dat die vrachtwagen geen sporen van de slachtoffers bevat. De Twin Towers die volledig tot stof zijn vergaan, staal gesmolten, maar ze hebben wel prachtig intacte paspoorten van de daders gevonden? Bizar toch? Er is veel meer aan de hand dan wij weten, en het bestaat niet dat het "alleen maar" een paar geradicaliseerde islamieten zijn.

Robert.v.K op 24-05-2017 16:04

@Tom Hendrix op 24-05-2017 08:39 Beste Tom, ik ben het helemaal met U eens. De hedendaagse Nederlanders zijn zo goed als verpest, afgeleid c.q. verwend. Dit gevaar, als ze het überhaupt al in de gaten hebben, is voor hun nog steeds een ver weg van m'n bed show. Daarom denk ik (En begrijp me niet verkeerd) dat er hier ook eerst een flinke aanslag of twee, drie moet komen voordat ze hun met dichtgesmeerde "socialistische en politiek-correcte media" ogen een keer open trekken, en beseffen dat dit probleem het einde van ons ooit zo mooie Europa is. En zelfs dan zie ik nog mensen zeggen, we kunnen er toch niks aan doen! En daar wordt ik nou, na 2 jaar Xander nieuws te volgen echt boos om. Praktisch alle artikelen die hier beschreven worden zijn onderbouwd met feiten en manifesteren zich rijkelijk terwijl ik dit schrijf. Het is alsof een groot deel van de bevolking zich vrijwillig aanmeld bij de slachtbank door b.v. links te stemmen!??!! Die idiote zijn gewoon onderdeel van het probleem en dienen zo behandeld te worden, de tijd van halve maatregelen, pappen en nat houden zijn voorbij.. Jammer dat we niet zo'n Rots in de branding hebben zoals Victor Orban, die weet wel raad met dit soort eurofielen verraders!!

Verders wens ik U, Xander,  en alle andere lezers een hele fijne dag toe, en vooral met deze kennis nog meer te genieten van alle mooie dingen in het leven :) 

Michaël ;-{> op 24-05-2017 21:27

''Je was niet goed. Je was niet slecht. Je was heel erg lief, en je had er heel veel zin in. Hoe ben jij zo geworden?''

Want ja. Hoe satanisch en demonisch kan een mens toch worden... Ga dat maar uitleggen bij onze Schepper!

Marjolein op 24-05-2017 22:02

Is er hier niemand die, net als ik, afvraagt of dit een hoax kan zijn? 

De foto's en video's die op internet staan zijn vol chaos.

Een gescheurde broek met stroompje bloed over de arm.

Is dat het werk van een bom met metalen deeltjes/spijkers?

Vroeg me dit zomaar af..

Michaël ;-{> op 24-05-2017 23:01

@ Robert.v.K op 24-05-2017 16:04

''Verders wens ik U, Xander, en alle andere lezers een hele fijne dag toe, en vooral met deze kennis nog meer te genieten van alle mooie dingen in het leven''

Dank U !

AngelB op 25-05-2017 09:11

@Marjolein, precies! Dat bedoelde ik nu ook. Al zou maar 1% van de tieners die daar aanwezig waren 1 foto of video delen, dan zouden er minstens 150-200 uploads moeten zijn. En leer mij tieners kennen, ik heb er zelf 3, die zijn de hele dag met hun telefoon bezig. Het klopt gewoon niet dat er geen foto's zijn met details.

Doordenker op 25-05-2017 19:12

 

Katie Hopkins: The politicians now have hundreds of troops protecting them while telling the rest of us to Keep Calm, Stay 'United' and Carry On.But who is going to protect our kids from the terror They let in?
 
Vertaling:
De politiekers hebben nu honderden militairen om hun te beschermen terwijl ze tegen de rest van ons zeggen kalm en eendrachtig te te blijven en gewoon verder te gaan met ons leven.
Maar wie gaat Onze kinderen beschermen tegen de terreur die Zij binnengelaten hebben?
 
Manchester Attack: What They're Not Telling You

Video (Engelstalig): https://www.youtube.com/watch?v=v4vWR5BpDdQ&feature=youtu.be

 
Snibbel op 31-05-2017 11:16

Als ik de commentaren lees op deze site wordt er altijd flink ervan langs gegeven naar de regerings leiders..ik vraag me dan af hoe het komt dat Rutte en de gang er nog steeds zitten???

Als je alleen maar praat en niets Doet doe je ook iets en heeft het zeker consequencies.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl