HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘VS bereidt preventieve aanval op Noord Korea voor en stuurt 50.000 man naar Syrië’

‘Noord Korea kan Zuid Korea alleen al bij vermoeden Amerikaans ingrijpen preventief aanvallen’ – 600.000 mensen geëvacueerd uit Noord Koreaanse hoofdstad Pyonyang

 

Diverse hoge Amerikaanse inlichtingenofficials hebben aan NBC laten weten dat de Verenigde Staten een preventieve aanval op Noord Korea voorbereiden. Op dit moment koersen twee destroyers bewapend met kruisraketten op enkele honderden kilometers afstand van de Noord Koreaanse nucleaire installaties. In Washington is men nog het meest bang voor een verwoestende Noord Koreaanse vergeldingsaanval op buurland Zuid Korea, mogelijk met kernwapens. Dictator Kim Jong-un (foto) zou alleen al bij het vermoeden van een aanstaande Amerikaanse aanval als eerste het vuur kunnen openen.

 

Volgens diverse bronnen zou Noord Korea aanstaande zaterdag een zesde ondergrondse kernwapentest gaan uitvoeren. Daarmee zou het alle waarschuwingen van zowel de VS als China trotseren. Sowieso gaat men er overal van uit dat Noord Korea keihard uithaalt als het wordt aangevallen door wat voor land dan ook.

‘Rand van een kernoorlog’

Naast de destroyers hebben de Amerikanen ook zware bommenwerpers naar de basis op het eiland Guam gestuurd, en zal de ‘carrier strike group’ rond de USS Carl Vinson dit weekend in de wateren bij de Korea’s arriveren. De Noord Koreaanse regering verklaarde dat de Verenigde Staten daarmee ‘de vrede en veiligheid ernstig bedreigen, en de situatie naar de rand van een kernoorlog brengen.’

Uit de Noord Koreaanse hoofdstad Pyonyang zouden vanaf deze week zo’n 600.000 mensen worden geëvacueerd. Dat zou volgens berichten worden gedaan omdat men in deze crisissituatie enkel regime getrouwe burgers in de stad wil hebben (2). Het kan er echter ook op duiden dat Kim Jong-un feitelijk al uitgaat van een oorlog.

Moeder van alle Bommen waarschuwing?

Mogelijk een waarschuwingsignaal aan het adres van de dictator was de allereerste operationele inzet van Amerika’s zwaarste niet-nucleaire bom, ook wel de ‘Mother of All Bombs’ (MOAB) genoemd, tegen ISIS in Afghanistan. Eén zo’n bom heeft de explosieve kracht van 21 kruisraketten, en verwoest in een klap een gebied van 300 meter doorsnee.

Zuid Korea zou Amerikaans ingrijpen nog kunnen tegenhouden, omdat het land zo goed als zeker te maken krijgt met een zware Noord Koreaanse vergeldingsaanval. Officials benadrukken dat de Zuid Koreaanse regering overtuigd moet worden dat dit risico genomen dient te worden.

‘50.000 troepen naar Syrië’

Trump lijkt ondanks de waarschuwingen van Rusland ook in Syrië te gaan ingrijpen, en tussen de 10.000 en 50.000 troepen naar Syrië te sturen Volgens enkele serieuze bronnen worden dat er later zelfs 150.000. Sinds 2014 zijn er overigens al beperkte aantallen Amerikaanse special forces in het land actief. Een invasie van een dergelijke omvang zou officieel bedoeld zijn om ISIS eens en voor altijd te verslaan. Dat moge misschien waar zijn, maar het verwijderen van president Assad, bondgenoot van Rusland, zal officieus de eerste prioriteit hebben.

Waarmee ook hier de Derde Wereldoorlog steeds onafwendbaarder lijkt te worden.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Infowars
(3) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

12-04: Noord Korea dreigt kernbom op Amerikaanse vlooteenheid te gooien
11-04: Mensheid stevent gestaag op nieuwe wereldoorlog af (/ China posteert 150.000 man aan grens met Noord Korea, dat opnieuw met kernoorlog dreigt na komst Amerikaanse marine)
08-04: Kremlin waarschuwt Trump voor oorlog bij volgende aanval op Syrië
30-03: NAVO oefent op bezetten Russisch sprekende gebieden
13-03: US Navy Seals oefenen op uitschakelen Kim Jong-un in Noord Korea (/ F-35 stealth jagers gaan aanval op Noord Korea simuleren)
26-03: “Acuut oorlogsgevaar in Europa’ (/ ‘Groot deel van Europese bevolking is totaal geïndoctrineerd en heeft geen benul van dreigende oorlog’)
24-02: China dreigt met oorlog bij komst Amerikaanse vliegdekschip (/ Flashback: Ex-CIA remote viewers voorspelden Noord Koreaanse kernexplosie gevolgd door wereldoorlog)
13-01: Oud vicepresident OVSE: (‘Burgers Europa en Rusland willen vrede, maar gevestigde orde wil oorlog’

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar het geloofsforum.

Reacties

Pagina12
Tabris op 14-04-2017 04:21

Trump laat zijn spierballen zien en zal ze meest waarschijnlijk ook gebruiken want voorkomen is beter dan genezen.

Noord Korea zal op den duur toch ballistische raketten kunnen maken die de VS met kernkoppen kunnen bereiken en dan is de chantage leed niet te overzien. Hun haat voor de VS is zo groot, dat ze dan wellicht ook gewoon aanvallen met die kernbommen.

Het beste is om nu even hard door te pakken en dat maffe regime uitschakelen.

Het ging nooit goedschiks dus dan maar kwaadschiks.

Niets doen is alleen maar uitstel van executie.

Trump neemt logisch gezien de juiste beslissing om zijn land preventief te verdedigen tegen een gek met kernwapens.

Daniel op 14-04-2017 06:14

Nou Kim Jong-un maak je borst maar nat, daar ga je met je arrogante praatjes en miljoenen mensen in jouw land moeten hongeren vanwege jou als President, In ieder geval iemand die eens jouw de mond snoert en dat is Donald Trump.

de groeten!

Tom Hendrix/Seneca op 14-04-2017 07:10

Dat ziet er zeer dreigend uit. En zou Trump; toch onderdeel uitmaken; van "het systeem", te weten de plutocraten onder Soros, de globalisten, en de neo cons?

Robert Weesie op 14-04-2017 07:37

Dat de USA Noord-Korea aan willen vallen begrijp ik wel.De mensen zijn altijd onderdrukt.Kim is een psychopaat die zelfs zijn naasten dood. Hij heeft geen hart.Ik hoop dat dan Korea net als Duitsland samen gaan.

DG op 14-04-2017 08:57

Krijgen we soms een bloederige paastijd, ik hoop van niet.

vlokje op 14-04-2017 09:12

een kruisraket met pasen?!

en we hebben net weer de paasion gehad, dit kan er ook nog wel bij ;-)

Gabriel op 14-04-2017 09:28

Het wordt hoog tijd dat die gevaarlijke gek, op welke manier dan ook, gestopt wordt.

Emanuel op 14-04-2017 09:46

Is Pres. Trump de persoon om de huidige, goddeloze samenleving te stoppen? We weten wel dat zijn overwinning door 'hogere hand' heeft plaatsgevonden. In tegenstelling tot vele gezagdragers laat hij daden zien bij zijn woord; daden tot verbetering van de samenleving. Hij wil de teloorgegane vrede op de aarde terubrengen. Daartoe moet je inderdaad het kwade beteugelen. Soms zijn er daarvoor harde maatregelen nodig. Niet enkel woorden, maar ook daden!

De landen waar de Arabische lente heeft geheerst, zijn de leiders omgebracht. De landen werden stuurloos en de volken hebben lijden te dragen. Zal zulks ook pres. Assad overkomen en de mensen die onder zijn bescherming leven overleveren aan moord en verderf? Vooral christenen lopen groot gevaar; zie wat gebeurt met christenen in Egypte. Zal westen hun handen aan besmeuren? Moge entellect boven emoties uitsteken!

Dat Assad nog in leven is, komt door godbrother Putin en de christenen in Syrië daaraan hun bescherming hebben te danken.

De huidige dreigementen, gepaardgaande met hier en daar bombardementen zullen hun gevolgen hebben. Het zal een kortdurende vrede brengen, financiele verzwakking van enkele grootmogendhehen en de vorming van een nieuw bestuurlijk orgaan. En wat daarna komt, staat in de profetieën beschreven.

Ganja op 14-04-2017 09:53

Hopen dat het allemaal mee gaat vallen en dat ze samen paaseieren gaan zoeken, maar dat zal er wel niet meer in zitten.

Greets Ganja 

Rexmundi op 14-04-2017 09:59
Trumpp met zijn oorlogs schaduw regering loods zijn land naar de ondergang, ze denken door hun arrogantie, nog steeds onschendbaar te zijn.
Die zogenaamde vloot die richting Noord-Korea stoomt zijn een koppel roestbakken, daarom zullen ze wel opgeofferd worden, helaas met bemanning.
En in Syrië denken ze nog dat zo makkelijk gaat als bij Sadam Hoessein, ook dat is een denk fout om troepen te sturen.

Vlaggen voor op de doodskisten en boddy bags zijn al in de maak,je hoort niets meer over de Arabische lente, het zal wel hun tweede Vietnam worden, waar ze ook zijn moeten vluchten.
De huidige VS kan niet meer op een of twee fronten te gelijk zijn,daarbij komen er nog twee fronten erbij,Rusland en China en dan is het afgelopen, logistiek gezien zullen ze het verliezen.
De VS doet aan hot spot visie, Rusland en China lange termijn visie en hebben hun plannen allang klaar liggen, de VS is arrogant en lomp en kunnen helaas niet schaken.
En het westen rent weer achter de VS aan en zijn medeschuldig aan de Falls vlag die de VS steeds creëren en dat niet durft uit te spreken.
We zijn weer op de goede weg met de VS.!!!!
 
netniet op 14-04-2017 10:12

Interessante perceptie Xander, wlke uitkomst het ook mag worden, het lijkt haast wel of de wereld toe is aan een flinke ontheffing van menselijke soort. Het was op 27 juli 1694 dadt stadhouder Willem 3, in zijn hoedanigheid van Koning van Engeland, de wereld verkocht aan William Patterson en het concept van centraal fractioneel bankieren ontstond. Het is feitelijk de enige peiler onder onze welvaart en het lijkt er toch sterk op dat het spelletje op het punt staat als een tombola in elkaar te storten.

Dicksy op 14-04-2017 10:24

Daar de Russen hun veto gebruikt hebben in de VN tegen een resolutie over Syrie heeft Trump zijn woorden, dat de navo een achterhaalde instelling was, ingetrokken. Blijkbaar is er iets op til en moeten de navo-leden mee in het bad getrokken worden net als bij de inval in Irak door George Bush jr. Ook hier hadden ze geen mandaat van de VN, en dat zal er nu ook niet komen, dus maar de oplossing van Goerge Bush jr. gebruiken. 

jose op 14-04-2017 10:33

En hier je maar druk maken over koetjes en kalfjes,waar kunnen wij terecht mocht er wat gebeuren,waar zijn onze schuilkelders?

En valt er wel te schuilen,kun je wel overleven of is het hier straks t recht van de sterkste overleeft,ik denk t dus wel.

Zij die  beschikken over water ,eten beschermingmiddelen en wapens regeren straks de rest wordt kanonnen voer.

Kim Jong-un is een van die spelgekke gasten die geen onderscheid maakt tussen een computer spel en een echte oorlog,kwestie van tijd dat daar

iets ergs gebeurd.blaffende honden bijten niet dus de amerikanen gaan ten onder aan hun eigen vernuft.

Deze ronde kent geen winnaars maar enkel verliezers en de olievlek waaid uit over het gehele continent.

Een gewaarschuwd mens teld voor twee,zorg dat je er klaar voor bent,het aftellen is begonnen,maar dat zullen ze je hier in de media niet vertellen.

Hier maken ze zich druk over lentebloesem wat na twee dagen op straat ligt,over de vele werkelozen die zogenaamd liever lam dan moe zijn,en over de politiek die geen politiek is.De oorlog is al begonnen!

Zorg dat je deze wint nog voordat deze hier begint !

Qromwel op 14-04-2017 11:13

Hoeveel kruisraketten zou het opstomend eskader bij zich hebben? Geloof niet dat Trump zich echt zorgen maakt over burgerslachtoffers. Precedenten van aanvallen op souvereine staten zijn er genoeg. Bombardementen van ons of onze bondgenoten zijn louter humanitaire acties!

Robie op 14-04-2017 11:14

Ik heb zo het idee dat ze dit doen om Noord-Korea onder druk te zetten zodat er weer gepraat kan worden.

En kernwapens die Noord-Amerika raken ? lijkt me onzin,tot nu toe eindigt elke test halverwege Japan voor dat ze van ellende in zee duiken.
Een oorlog met Noord-Korea lijkt me te risicovol,al hebben ze ouwe meuk een rpg en een oude Ak is genoeg om veel ellende te veroorzaken,kijk maar naar Afganistan en Iraq daar konden ze ondanks de High-tech wapens niet tegen op.
of die ultra moderne fregat die tot zinken werd gebracht door een oude noord-Koreaanse onderzeeër. 
keessie op 14-04-2017 11:25

En zijn jullie nog steeds Trump fans, Clinton was uit op oorlog volgens vele volgers hier.

 Trump wil orde op zaken stellen in 2017 dan kan hij vervolgens de andere 3 jaar van zijn ambtstermijn zich bezig houden met binnenlands beleid.

Goed bezig Trump 

Stan op 14-04-2017 12:06

De Amerikan smachten naar oorlog.Ver van hun deur natuurlijk.

willy op 14-04-2017 12:29

Er dreigt nog steeds een wereldoorlog drie want Noord -Korea blijft dreigen en de VS uitdagen en China? Die doen niet veel ook vandaag maakte de zot bekend dat er weer een kernproef komt op het feest de dag van de zon!! Shalom

Hubo op 14-04-2017 13:06

Verontrustend.Wat mij het meest verontrust is de wijze waarop Trump over dat soort dingen spreekt.Als ik dat zo zie komen Trump en zijn generaals gevaarlijker en onberekenbaarder op mij over dan de koreanen.En wat is de noodzaak van dit alles.Met Trump care is hij op tegenstand gestuit.Over grotere economische hervormingen in binnen- en buitenland horen we ook niet veel.

Nu worden steeds sterkere signalen naar buiten gebracht over een preventieve interventie in Korea.We krijgen uitgebreid beelden te zien over mogelijke voorbereidingen voor een kernproef.Die proef is nog niet echt een bedreiging voor de VS.Ik kan me niet voorstellen dat een aanval wordt gedaan,voordat zo'n proef uitgevoerd is.

Na en proef kan hij natuurlijk stellen dat Korea doorgaat en een potentiele bedreiging vormt om dat aan te grijpen voor een aanval,maar dit is toch een dermate zware ingreep dat hij daarbij moeilijk zomaar voorbij kan gaan aan de volksvertegenwoordiging en de internationale regelgeving,al is die beperkt.

Over Korea wordt ingebracht dat het minder waarschijnlijk wordt geacht dat zaterdag al zo'n test wordt uitgevoerd en dat er wel meer zoveel heisa is rond de nationale feestdag.Ze zijn natuurlijk tientallen jaren gewend het spel zo te spelen in Korea,maar met al die sancties wordt de druk wel steeds groter en het is een denkfout om ervan uit te gaaan dat je zo uiteindelijk iedereen er wel onder krijgt.

Nog wat algemene informatie

http://nos.nl/artikel/2168186-noord-korea-oorlogstaal-aan-vooravond-dag-van-de-zon.html

http://nos.nl/artikel/2168195-akelig-dicht-bij-escalatie-noord-korea-en-vs.html

Eelke Piers op 14-04-2017 13:13

Ik kan dit echt niet leuk vinden

Celtic2b op 14-04-2017 13:22

Ik las bij Nu.nl dat ISIS is gestopt met vechten in Syrië .

http://www.nu.nl/buitenland/3801684/isis-gestopt-met-vechten-in-syrie.html

Ze trekken richting Irak , dus 150.000 Amerikanen ? Die komen dan te laat of hebben een andere agenda .......

cefas op 14-04-2017 13:50

Ongelooflijk. Gekken zowel ter linkerzijde als ter rechterzijde regeren de wereld. Ingrijpen in Syrie door de VS (Navo?) is totaal onnodig en onverantwoord. Het ging de goede kant op. IS werd teruggedrongen door o.a. Assad en Rusland en als de VS als eerste N-Korea aanvalt, wie is dan de agressor? Het lijkt er sterk op dat WO-3 wordt uitgelokt en geprovoceerd door het Westen. Lachende derde is de Islam en kan achteroverleunen terwijl anderen elkaar uitmoorden. De grootste vijand is echter dezelfde Islam. Stekeblind zijn die minkukels van leiders uit het westen met momenteel Trump voorop. Is hij een marionnet van de wereldse schaduwregering of behoort hij zelf daartoe en voert hun opdrachten uit.

jpgleiden op 14-04-2017 13:54

OMG, mij vergist in Trump. Dacht Hillary oorlogszuchtig was, maar deze man. Kan begrijpen dat hij actie onderneemt op sommige punten, maar als je een kat in het nauw brengt, hebben we straks ergens kernkoppen rondvliegen. Blijf me verbazen waarom we zo oorlogzuchtig zijn, en niet in vrede leven. Weg met wapens, weg met bommen, weg met vieze kernbommen.

piet op 14-04-2017 14:11

@jpgleiden

Omdat oorlog meer oplevert. 

positivo op 14-04-2017 14:42

Helaas is Trump niet de president die ik had verwacht dat hij zou worden.

Een ander geluid op 14-04-2017 14:45

Op de valreep nog even een prettige boodschap, in de vorm van dit artikel, voor de Paasdagen.

Zowel een interventie in Noord-Korea als in Syrië lijkt me óók voor de USA een beetje veel van het goede. Daarnaast nog wat troepen beschikbaar houden voor Rusland (Oekraïne) en China (Zuid-Chinese Zee). Op de prioriteitenlijst van de USA zal Noord-Korea wellicht wat hoger staan, dan Syrië. Na 6 jaar burgeroorlog kan iedereen daar nog wel even doormodderen. 50.000 tot 150.000 US soldaten naar Syrië zie ik niet snel gebeuren. Het Noorden van Syrië is al bijna helemaal in handen van de USA bondgenoten Koerden en FSA. Het enige stukje dat de laaste 2 niet in bezit hebben, is het bruggehoofd van de Turkse troepen. Wat de USA in Syrië willen bereiken, kan men ook aan de Koerden en FSA overlaten. Als die ISIS kunnen verslaan, valt bijna heel Oost-Syrië in hun handen. 

Elegast op 14-04-2017 14:48

jpgleiden op 14-04-2017 13:54, 

Ik ook, zo zie je maar het maakt niet uit wie er in het Witte Huis zit. Maar dat je - zoals het er nu uitziet - met al je poen deze rotklus op je neemt is verbijsterend. We gaan het zien of hij een moordenaar en oorlogsmidadiger wordt of niet. Hoewel feitelijk is hij het al met het bombardement op Syrie dus de 2e keer zal een stuk makkelijker gaan. 

who gives op 14-04-2017 14:54

Ik zou precies hetzelfde gedaan hebben. De Neo-Cons zijn een geschenk uit de hemel. Men voelt al dat de economische machtsbalans sterk naar Azië verslaat, maar de Chinezen bijvoorbeeld met een veel groter inwoneraantal hebben slechts een kwart van defensie van wat de V.S. heeft. Het klinkt mss onaannemelijk voor iemand die zich niet in defensie heeft verdiept, maar de V.S. kan makkelijk 2 simultane oorlogen winnen, als Syrië tegelijk met Noord-Korea ontploft dan kunnen ze nog steeds verder. Dit komt o.a. door de verdergaande Drone technieken en andere technologiën, over een aantal jaren heb je bijna geen grondtroepen meer nodig dan doen drones en robots alles. De V.S. is hier héél ver mee, deze machines kunnen ook geen post traumatische stress stoornis krijgen.

ptr op 14-04-2017 15:14

opvallend. enki heeft het ingebouwd. compassie. maar het duurt wel ontzettend lang voor microben om te ontwikkelen. tsjonge. prettige kruisiging. enzo

rigsar

Bundy op 14-04-2017 15:29

@  Tom Hendrix/Seneca op 14-04-2017 07:10                                                                                                                                        

De onderzoeksjournalist F.M ter Horst heeft in één van zijn artikelen gezegd dat de V.S. beurtelings door de Democraten of door de Conservatieven wordt bestuurd. Nooit is er een president zo maar de baas , allen voeren zij de opdrachten van hun meesters uit. Een goed artikel hierover is : http://franklinterhorst.nl/De%20Bilderbergers.htm

Tom Hendrix/Seneca op 14-04-2017 15:43

@cefas: 13.50. uur. Inderdaad Cefas, men wil WWIII uitlokken. Dat is uiteindelijk de bedoeling van de NWO en de Illuminati. Ze willen persé de wereldbevolking decimeren tot ca. 500 miljoen mensen. Het zijn lugubere vooruitzichten.

Qromwel op 14-04-2017 15:53

Waarmee ook hier de Derde Wereldoorlog steeds onafwendbaarder lijkt te worden. Volgens mij is iets onafwendbaar of niet. Wat vindt men overigens in Zuid Korea van de ontwikkelingen? 

Qvic op 14-04-2017 16:22

 

Hypocrieten zijn die Amerikanen toch en Europa loopt als een schoothondje achter hen aan. De Amerikanen en Europa hebben zoveel schulden gemaakt dat die nooit meer terug kunnen betalen. Hiermee hebben beide federaties geen enkele eigen inbreng meer, maar lopen ze beide aan de leidraad van de schaduw regering. Het volk zelf doet niets meer ter zake, zij worden altijd al als domme slaven behandeld en als bruikbare idioten gebruikt.

Die met gevaar voor hun eigen leven, het plan van de schaduw regering moeten uitvoeren. De schaduw regering waar de Rothshiels de lakens uitdelen bepalen het beleid van elke president van Amerika al vanaf de Amerikaanse burger oorlog af. Daar is Trump nu ook achter gekomen, dat hij geen andere keus heeft dan er aan mee te werken, als hij nog wil blijven leven. De schaduw regering bepalen ook waar de oorlogen en/of de regiem change plaats zal vinden. Kijk maar in het verleden, zoals van waarom Kadaffi in Libië weg moest. Omdat hij zogenaamd een kwaadaardige dictator was?

Nee hij moest weg, omdat hij nog geen gecontroleerde centrale bank had in zijn land en dat hij geen ongedekte dollars meer wilde accepteren voor zijn olie. Syrië heeft nog geen door hen gecontroleerde centrale bank en zo ook niet Noord Korea. En zie daar nu de opbouw van de Amerikaanse militaire troepen voor deze beide landen. De Amerikanen provoceren en jennen continu deze landen, om hun tot een oorlog te dwingen. In Syrië is het anders gelopen dan de planning was, doordat Rusland zijn bondgenoot Syrië te hulp is gekomen samen met Iran. Daar nu het plan van de regiem change compleet in het water dreigt te vallen, wordt er nu met grof geweld en met een overmacht van Amerikaanse militaire troepen geprobeerd om toch de regiem change te bewerkstelligen, dit onder het mom van ISIS weg te vagen.

De VN  resoluties? Daar hebben de schaduw regering geen boodschap aan, zij bepalen het en gaan nooit in onderhandeling. Noord Korea is een ander verhaal, daar heeft Amerika al de helft van Korea ingepikt en onder hun beleid geschaard en dat noemen we tegenwoordig Zuid Korea. Bij Noord Korea speelt China ook een hoofdrol in, dat maakt het voor de Amerikanen het extra moeilijk. Want China zit niet te wachten op een oorlog in hun achtertuin door de Amerikanen.

Het wereld wijde conflict waar de wereld zich nu voor opmaakt en zo ook alle crisissen van de aankomende, als alle vorige zijn eigenlijk alle door de schaduw regering bepaald. Want het hele plan van de wereld veroveren om de NWO te instaleren en iedereen te controleren en degraderen tot een willoze slaaf voor een klein select groepje mensen. Die dit door de eeuwen heen zich alles en iedereen toe-eigenden door geld uit niets te laten ontstaan. Terwijl geld een universele ruilmiddel was, dat zelf een waarde had. Berust geld nu op een schuld.

ED op 14-04-2017 16:27

'De moeder van alle bommen'.

Zij baart de rest ofzo? Eerstegraads verwantschap?

Hoe kom je toch op zo een naam, een marketing buro?

Nastuurlijk hebben de russen 'de vader of alle bommen', nog ff wachtten eer de vader uit de hemel komt.

Prettige paas dagen.

Uw email verwijderd, dat hoeft u niet in uw reactie te zetten, wel in het kader waar gevraagd wordt naar uw email wat niet zichtbaar wordt op het forum, wel voor het beheer. Mod.

Tom Hendrix/Seneca op 14-04-2017 16:30

@Bundy: 15.29. uur. Bedankt voor uw informatie. Ga het zeker lezen.

Jan T op 14-04-2017 16:35

Werkelijk verbaas ik me erover hoeveel mensen eigenlijk "wel oorlog willen" is teveel gezegd, maar het in ieder geval wel op een ongezonde manier spannend vinden. Niets van eerst alle andere mogelijkheden bekijken, nee begrip voor bommen en opmerkingen als "beter nu maar even goed aanpakken etc. En zo ontstaat het dan dus, met medewerking van het slaafse volk zelf.

Jan T, correct. Zolang het een ver van hun bed show is.Totdat de "oorlogswillers" zelf aan den lijve de gruwel van een  oorlog en de doodsangst gaan ondervinden, kinderen uit elkaar gespat door een bom, vrouw en man verkracht en levend in stukken gezaagd. Mod.

Een ander geluid op 14-04-2017 16:58

Als men Noord-Korea echt zou willen aanpakken, dan waren er meer vliegdekschepen daar naar toe gestuurd. Tot nu toe slechts 1 met begeleidingsschepen. Zelfs bij een actie gericht tegen de "atoom-wapen locaties" zullen de USA met iedere soort van reactie van die malloot in Pyonyang rekening moeten houden! Tot en met een volledige landoorlog. Dan had de USA alvast echt wel extra troepen en luchtmachteenheden in Japan gestationeerd. Daarnaast zou ook Japan zich op alles voorbereiden. Zuid-Korea is altijd al in een hoge staat van paraatheid.

Voor China zal het niet zoveel uitmaken, welke zetbaas in Noord-Korea aan de macht is. Zolang er in Noord-Korea een pro-Chinees regime zit, zal het China allemaal worst wezen. Het enige waar ze niet op zitten te wachten is een ineenstorting van Noord-Korea (enorme vluchtelingenstroom) en/of een hereniging met Zuid-Korea. Een herenigd "westers" Korea naar Duits voorbeeld, aan de grens met China, is het laatste waar ze in Peking/Beijing op zitten te wachten. Een pro-Chinese bufferstaat / protectoraat in de vorm van Noord-Korea is hun liever.

JP op 14-04-2017 18:39

Jan T & Moderator 16:35

Het is idd om te janken. Alles hebben wij tot onze beschikking om het op deze bol tot een paradijs te maken, alleen    de wil ontbreekt.

Scrutinizer op 14-04-2017 19:32

@Jan T op 14-04-2017 16:35

Hm, ik kan natuurlijk alleen voor mezelf spreken, maar ziehier hoe het in mijn hoofd werkt.

Als ik ellende verwacht waar ik niets kan aan doen, dan vind ik dit erg en wou ik dat ik er wel iets kon aan doen, maar ik kan geen economische depressie of oorlog afwenden. Dat vind ik bijzonder jammer maar dat heb ik maar te accepteren.

Wat ik wel kan, is proberen om de negatieve gevolgen voor mezelf in te schatten en dan anticiperend maatrgelen te treffen om minder betroffen te zijn én ... met de inzichten en kennis die ik dan toch eenmaal heb (i.t.t. het soap en sport kijkende deel der natie) zelfs nog proberen netto voordeel te doen.

M.a.w. Als ik een herhaling van een 2008 scenario zou kunnen voorkomen, dan graag, maar wetende dat ik het niet kan, moet ik me beperken tot mijn vermogen z.g.a. mogelijk te proberen te vrijwaren van calamiteiten en, oh, waarom niet middels shorten of kopen van put opties zelfs nog netto te verdienen aan een megacrash? Ik herhaal dat ik liever geen depressie'genre jaren '30 zou meemaken maar als ik het dan toch als onafwendbaar zie, dan positioneer ik mezelf zo goed als mogelijk en als dan blijkt dat ik er qua timing wat naast zit en dit me op korte termijn geld kost (ook al blijf ik ervan overtuigd dat ik net als in 2008 wat ik voor 2005 voorspeld had uiteindelijk wel aan zal verdienen), dan vind ik het welhaast vervelend dat de sowieso onafwendbare ellende niet alvast een jaartje eerder kwam. Tenslotte zou dan ook het herstel eerder kunnen komen...

Nu, met oorlog doet zich in wezen een soortgelijke gedachtengang voor. Als ik een toverstokje had, dan zorgde ik ervoor dat er Geen oorlog kwam. Moge dit duidelijk zijn! Maar ik beschik helaas niet over zo'n stokje en beschouw een Europawijde burgeroorlog tussen Moslims en niet-Moslims als een onafwendbare uitgemaakte zaak, waarvan hooguit de timing nog wat onzeker is. Ik kan daar niets aan veranderen maar heb wel in de privesfeer maatregelen genomen door te emigreren naar een land dat ik als veiliger inschat.

Gezien ik er niet in geslaagd ben een reeks mij dierbare mensen zoals mijn lievelingstante en lievelingsneef en enkele goede oude vrienden te overtuigen hetzelfde of iets soortgelijks te doen (bv. emigreren naar desnoods Chile i.p.v. Uruguay maar in ieder geval maken dat je tijdig de EU verlaat), wil ik uiteraard niet dat er oorlog komt. Maar ... ik zie het als een zekerheid dat ie er toch komt.

Welnu, onzekerheid knaagt. Dus ik zou graag de afloop kennen: welke partij wint er uiteindelijk maar ook: zelfs als niet-Moslims winnen, zal mijn tante nog leven? Of zelfs als Moslims winnen, zou zij toch nog overleven? Ik wou dat de oorlog al voorbij was en ik de afloop kende. Maar om voorbij te zijn, moet ie wel eerst beginnen natuurlijk. Welnu, gezien ik er rotsvast van overtuigd ben dat ie sowieso komt, zou ik eigenlijk liever zien dat ie eerder begint én eerder ook weer over is. Dat wachten op Godot maakt alleen dat de onzekerheid omtrent de einduitkomst jaren langer aansleept en dat is nodeloos psychisch slopend. Als het eerder begon en eerder voorbij was, was er eerder duidelijkheid.

Maar ik kan niet genoeg benadrukken dat Als ik met een toverstokje bij machte was de oorlog uit de wereld te helpen, ik dit zéker zou doen.

Zonnige groeten uit het zuidelijk halfrond.

Hubo op 14-04-2017 19:57

Net werd ik er nog wel aan herinnerd dat er nog altijd sprake is van een wapenstilstand in oorlogssituatie sinds de jaren 50.Het is niet duidelijk of dat ook geldt als oorlogssituatie voor de VS in relatie tot Korea en in hoeverre de president daaraan een recht kan ontlenen om op zijn bevel tot actie over te gaan als de VS formeel nog in oorlog zijn.Wel hoorde ik weer ergens dat Zuid Korea vooraf gewaarschuwd zal worden,maar ik heb daar verder niets over.

In dat geval is de verrassing er wel een beetje vanaf als eerst de bevolking van Seoul de schuilkelders ingaat.In ieder geval gaat Pence gewoon op reis.Ik blijf het wel gevaarlijk vinden dat de amerikanen zo slecht lijken aan te voelen hoe je om moet gaan met Chinezen en Koreanen en voornamelijk een show op lijken te voeren voor de eigen Bühne.Maar goed,hier hebben we natuurlijk ook wel een beetje moeite met de retoriek uit Korea.Ik denk wel dat mensen die denken dat een gewapende 'oplossing' uiteindelijk zo goed als onvermijdelijk is,gelijk hebben,tenzij het zuiden eigener beweging zou besluiten zich aan te sluiten bij het noorden.Dat zal wel niet snel gebeuren.Net zo min als een vreedzame omwenteling in het noorden.Er wordt wel vaak gespeculeerd op een paleisrevolutie,maar wat ik vooral hoor is dat gematigde krachten die met China wilden samenwerken zijn uitgeschakeld.

Ik vind het soms wel een beetje overdreven zoals de amerikanen er een punt van maken wanneer eigen burgers bedreigd worden of wanneer ze onder vuur genomen zouden kunnen worden door Korea.En ik kan het natuurlijk echt niet beoordelen,maar ik denk niet dat het noorden in staat is tot een effectieve aanvalsoorlog of verdediging,maar wel ontzettend veel ellende kan aanrichten in het zuiden in Seoul en andere centra.Het schijnt dat Noord Korea indertijd Syrië geholpen heeft bij de opbouw van chemische faciliteiten,maar ik heb nog nooit gehoord dat ze zelf chemische en biologische wapens hebben afgeschaft.

Of ze die dan maar in het wilde weg in zouden zetten en in hoeverre commandanten daar dan gehoor aan zouden geven kan ik verder niet beoordelen,maar als je die middelen hebt ontwikkeld,zal er wel soort scenario voor de inzet zijn.Je kunt verwachten dat de commandostructuur vrij centralistisch is en dat één van de eerste doelstellingen van de VS is die te ontregelen en uit te schakelen en je kunt dan wel verwachten na de oorlogen in Irak en Joego Slavië dat dat niet al te veel problemen zal opleveren,maar het blijft een onzekere factor.Ik heb er nooit veel mee op gehad,maar ik hoop stiekem soms toch nog wel dat die koreanen de amerikanen nog eens een poepie kunnen laten ruiken.

En het is in mijn ogen toch vooral het westen dat de confrontatie blijft zoeken en van Korea een kat in het nauw (heeft ge)maakt.En dat spelletje is ze steeds zo gelukt,maar dat kan hier echt wel eens helemaal verkeerd aflopen.En voor ons en de amerikanen is dat allemaal maar ver weg.Vermoedelijk denken ze dat het wel beperkt zal blijven tot een regionaal conflict dat alleen maar nieuwe kansen biedt voor economische expansie.Misschien geldt zelfs voor de russen.

En de chinezen zullen er wel niet zo blij mee zijn,maar ik denk ook niet dat ze er veel aan kunnen doen.Het lijkt me niet verstandig als China Korea nu zomaar binnen zou vallen,zoals desnoods Vietnam dat deed in Cambodja.Er is geen enkele reden voor haast lijkt me.Het westen kan beter wat inbinden en afzien van verdere eisen,die de situatie alleen maar steeds verder op scherp stellen.Laat ze maar wat doorklussen in Korea.Veel verder komen ze er waarschijnlijk toch niet mee.Dan wordt het vanzelf wel weer tijd om er eens over te gaan praten.Of om de confrontatie te beantwoorden.

who gives op 14-04-2017 20:07

# Een ander geluid

Exact het is dan ook niet dat de V.S. op oorlog uit is zoals wordt verkondigd door bepaalde media, het is preventief aanwezig zijn eventueel optioneel met de mogelijkheid tot een beperkte aanval. Zeg maar een pitbull die effe goed bijt.

Trump erkent nu ook de belangrijkheid van de NAVO, dezelfde instantie die hij eerder nutteloos en kostenverslindend vond. Nu is Trump sinds hij president is wel tig keer van mening veranderd en dat kan ook bijna niet anders omdat hij nu veel meer verantwoordelijkheid draagt als eerder. Ik zie de man in positieve zin veranderen, nu moet hij alleen nog iets meer naar experts luisteren dan kan het nog goed komen met deze man die ergens wel een hart heeft,

verders iedereen Goed Pasen / Pascha

Gladiator op 14-04-2017 21:27

@who gives 20.07

Ik heb heel eventjes moeten laten bezinken hetgeen u hier opperde, namelijk........

Citaat: "het is dan ook niet dat de V.S. op oorlog uit is" !!!!!!!!!

De VS is nooit iets anders.......................Dan op oorlog uit uit.......

Ik mag toch hopen dat dit meer dan duidelijk is gezien het feit dat ze in de zo goed als hele arabische werels overal Hun democratie hebben gebracht.

Egypte, Libië, Irak, Afganistan, en.....nu gewoon doorgaan dus met Noord Korea, en geloof me maar....Rusland en China staan al heel lang op de rol maarrrrrrr........

Vrolijk paasfeest voor u allen hier,

Gladiator

ramon op 14-04-2017 21:38

De VS wil Noord Korea bezetten om China te omcirkelen....precies zoals ze Rusland via de Navo hebben omcirkelt... De pro VS president van Zuid Korea is door het volk verjaagt, zijn waarschijnlijke opvolger is Anti amerikaans... trek zelf je conclusie maar.....

ramon op 14-04-2017 21:39

Kim Jong Un heeft zijn opleiding in Zwitserland genoten... Is ook slechts een puppet van de Masons.......

AEO op 14-04-2017 21:46

Er zit een psychopatisch monster in Pyongyang dat totaal onberekenbaar is. De oorlogsretoriek is niet iets van gisteren, ze zijn er in Zuid Korea al jaren aan gewend geraakt. Helaas kwam het nog niet zolang geleden tot schermutselingen, waarbij Noord Korea zonder aanleiding een Zuid Koreaans eilandje met artillerie beschoot. Ook is er een paar jaar geleden een Zuid Koreaans marineschip tot zinken gebracht waarbij zo'n 90 mariniers omkwamen. Noord Korea is de hel op aarde, de onderdrukking van de bevolking is onvoorstelbaar, men mag ademhalen, maar dat is dan ook zo'n beetje alles wat daar is toegestaan. In ieder huishouden moet men verplicht de portretten van de leiders op een prominente plaats in huis aan de muur hebben hangen. Er zijn onverwachte inspecties om daarop toe te zien. Ook moet men de portretten regelmatig afstoffen, want mocht men bij inspectie vaststellen dat er een laagje stof op ligt, dan wordt het hele gezin afgevoerd naar een concentratiekamp!

Een Bijbel in huis hebben betekent een vrijwel zekere dood voor het hele gezin als men dat ontdekt. Vaak worden ook andere familieleden dan opgepakt, dus ooms, tantes, neven, nichten en grootouders. Net zoals in Beijing, de hoofdstad van China, is er ook in Pyongyang een heel groot plein. Hier staat twee enorme bronzen standbeelden van de twee grote leiders Kim Jung Il en zijn vader. Iedere voorbijganger is verplicht om een diepe buiging voor die beelden te maken, zoniet, dan wacht het strafkamp. Al het verkeer dat aan de overkant van het plein langs rijdt, moet uit respect voor deze beelden heel langzaam voorbij rijden. Absolute gehoorzaamheid aan de leiders is de norm, geen enkele afwijking, zelfs de geringste, wordt getolereerd. Er zijn regelmatig openbare executies op straat, en zo is de angst voor het regime totaal!

Al zou ik er gratis naar toe kunnen, dan zou ik bedanken voor de "eer". Het verschil tussen Noord en Zuid Korea is enorm. Zuid Korea heb ik nu precies 3 jaar geleden bezocht. Een modern welvarend land, goede wegen, volledige democratie, zeer vriendelijke bevolking, Seoul, de hoofdstad, een bruisende metropool met alle voorzieningen. In het centrum is er een gebied met winkels en restaurants en s' avonds honderden kraampjes met allerlei koopwaar en eterijen, reuze gezellig, en je kan er echt heerlijk eten. Jullie zullen dus begrijpen dat ik me behoorlijk zorgen maak om de huidige situatie. Wat is wijsheid? Een aanval op Noord Korea zal volgens mij op een zeer grote catastrophe leiden, want de gevolgen zullen niet te overzien zijn. Noord Korea beschikt over 60 onderzeeërs, en ze kunnen vanaf sommige van die onderzeeërs raketten afschieten. Stel dat ze inmiddels zo ver zijn, dat ze er ook kernwapens mee kunnen afvuren? Gaan we straks Amerikaanse steden in vuurballen zien veranderen? En wat zal dan de reactie van Amerika zijn? Het lijkt mij geen goed idee om Noord Korea aan te vallen, hoe graag ik ook dat monster zou zien verdwijnen.

Maar lees voor de aardigheid eens wat er in Matthéüs 24 staat geschreven, want we leven nu echt midden in de tijd die daar beschreven wordt.

 

Bambi op 14-04-2017 23:01

Zijn wij wel zeker dat  Donald Trump alle beslingen zelf neemt?

In ieder geval,ik hoop dat dit niet doorgaat.✌

Wat een vervloekte wereld zeg.

Hubo op 15-04-2017 03:40

Ik heb er verder geen gegevens over,maar  nu wordt door amerikanen  ontkend dat er sprake zou zijn van een preventieve aanval.

Een leuke suggestie is de volgende.Korea doet binnenkort gewoon een test met een raket of een bom.Amerika bombardeert wat kleine doelen in Korea en de koreanen doen vervolgens hetzelfde in het zuiden.

https://www.bnr.nl/player/audio/10059186/10321367

De een zegt dat de installaties van Korea moeilijk te treffen zijn omdat ze op vrachtwagens staan.De ander dat ze 100 meter onder de grond zitten.

Heel wat mensen noemen het ook een briljante aanpak om de chinezen zo onder druk te zetten.Ik zie dat niet zo zitten.Ik hoop dat de chinezen zich er niet toe laten verleiden het perverse westerse sanctiespelletje mee te spelen en zich zo laten gebruiken in een judasrol.Ik heb er ook een hard hoofd in dat dat effectief zal blijken te zijn.Ik verwacht er eerder een averechts effect van.

Een gerucht wil ook nog dat veel rakettesten fout gaan,doordat software net als in Iran besmet zou zijn met een virus,maar dat kan ook een fabeltje zijn.Misschien zouden we ons eerder zorgen moeten maken over virusjes in al die koreaanse appjes die veel in de wereld gebruikt worden.

Daniel op 15-04-2017 06:10

@ Jan T

Ik hou ook niet van oorlog maar wanneer alle diplomatieke inzet niet meer werkt en de President denkt om zomaar even een paar A bommen te gaan testen en andere landen constant te gaan provoceren dan blijft er maar een ding en dat is oorlog,

verder men moet niet zoutloos worden maar zich verdedigen je kan niet altijd maar overal ja en amen zeggen maar je moet je inzetten waarvoor je staat anders ben je lauw special in je geloof, respect voor iedereen ja... maar wanneer ze jouw of je familie aanvallen dan moet je mannetje staan anders ben je een lafaard.

en trouwens de 3e wereldoorlog komt sowieso het is maar een kwestie van tijd en snap niet dat mensen bang zijn!

Anna op 15-04-2017 11:14

Trump; waar bent je nu mee bezig?????? Het is duidelijk dat, als ze in noord Korea zomaar door kunnen gaan met hun kern wapen programma, dat dan op den duur deze kern koppen Amerika kunnen bereiken.......... dus Amerika is een ( in ) direkt doelwit. Obama liet dit alles maar op zijn beloop, maar Amerika wordt hierdoor wel bedreigd..... Maar of Trump nu zomaar een oorlog kan gaan ontketenen???? Daar heb ik niet voldoende informatie voor om dit te kunnen beoordelen maar ik maak me hier wel zorgen over........... Trump mag dan " verrassend " zijn in zijn buitenlands beleid,maar zijn tegenstander in Korea is helemaal crazy......Bovendien ben ik van mening dat Trump weliswaar een groot en machtig  leger, maar ook wel denkende mensen in dat leger heeft zitten.....die hem zeker goed afgewogen zullen adviseren.... maar het is en blijft zorgelijk.........

Zorgen over de bevolking van Zuid Korea die hier ongetwijfeld de dupe van zal gaan worden.... het is te hopen dat als Trump een slag toebrengt dat dan ook meteen alle kern materiaal vernietigd is.... zo niet dan wordt het een langdurige vuile  oorlog...... zeker voor de zuid Koreanen..... 

Het verschil met Hilary is wel dat de " mogelijke oorlog die komt" nu uit gevochten wordt in Zuid Oost Azië en niet zoals hilly haar plan in West Europa met Rusland.........Dit is wel opmerkelijk....

Trump heeft dus duidelijk een andere visie..... hij zei immers dat hij ISIS zou plat bombarderen, ook die verkiezings belofte is hij nagekomen hij is ermee bezig..... ( grote bom in afhanistan) dus in dit geval houd hij gewoon zijn verkiezings  belofte..... 

Nu de echte schurkenstaat Noord Korea; als dat een bedreiging is voor Amerika, dan is ook dit een verkiezings belofte; Amerca first! Trump wacht niet tot die idioot daar, Amerika aanvalt.... hij probeert de kernkoppen en misschien wel het hele kern programma van Noord Korea uit te schakelen.....Hopelijk zo grondig dat Noord Korea voor jaren rustig is, dan zal de schade voor zuid Korea misschien mee vallen.....

Het lijkt wel alsof Trump over de hele wereld " spelden prikken " aan het uitdelen is, zo van hou je aan de wet en de regels ( gifgas) anders schieten wij uit de heup terug....zoals vorige  week bij de gifgas aanval, als hij dit niet had gedaan dan had de hele wereld over hem heen gerold met de opmerking " zie je wel hij  reageert precies eender als Obama " maar hij heeft in Syrië zijn tanden laten zien..... de " eer " van Amerika als land wat zeker mee telt  in het wereld gebeuren, gered.....Hij is hier een duidelijke " doener" ;; gifgas; het kan me niet schelen door  wie..... Bommen op dat vliegveld...... 

Ook Iran is een grote bedreiging voor Amerika...... hoor welke leuzen ze ieder vrijdag roepen en gillen.... dood aan Amerika....... ik denk dat we daar op termijn ook nog wel iets van Trump kunnen verwachten.......maar dan zal hij  toch eerst moeten gaan praten met Putin voor hij iets dergelijks in Iran op poten kan gaan zetten....

We leven in gevaarlijk spannende tijden, maar morgen is het Pasen, dan herdenken we de opstanding van onze Here Jezus! Hij leeft!! Goede paasdagen allemaal.!. 

who gives op 15-04-2017 11:33

# Gladiator

Het is hoe je het ziet, hier kun je alle kanten mee op gaan. Afghanistan was te verwachten dat daar de bom zou ontploffen zeker gezien de Moslim Taliban  daar de aanslagen van 11/09/2001 heeftuitgevoerd. Volgens de zwarte bladzijden van het onderzoek over 9/11 zou Saoedi Arabië die terreurcel gesponserd hebben en dat is natuurlijk ook zo. Deels was de V.S. hypocriet door niet ook Saoedi Arabië op zijn minst te boycotten, maar dat konden ze toen niet vanwege de oliebelangen. Nu al aantal jaren maakt de V.S. veel schalie olie uit de staat Texas dus zijn ze iets minder afhankelijk van het midden oosten om olie. Dat de midden oosten oorlogen alleen maar om olie gingen is dus al een foutieve veronderstelling hoewel wel een bepaalde rol speelden. Er was wel degelijk ook een strijd tegen Moslim-terreur aan de gang alleen omdat er in de US Army ook moslims vochten werd het later de "strijd tegen internationale terreur genoemd" dit om de moslims die militair waren niet te demotiveren en het idee te geven dat ze tegen geloofsgenoten vochten.

Hoe dan ook ik kan niet treuren om de afzetting van Saddam Hussein (martelaar en inname Kuwait ook met mosterdgas tegen Koerden begin jaren negentig) De tweede Golfoorlog was er puur gekomen na de aanslagen op de Twin Towers en het Pentagon en was niet meer dan een logische Reactie Het is vrij normaal als een natie zich verenigd tegen terreur.

 

# Bambi

Trump volgt het advies van Tillerson op, Tillerson vervangt de plaats van John Kerry en Tillerson is een nog veel hardere hardliner dan John Kerry. Hoe dan ook Tillerson is door Trump aangesteld, dus Trump is wel degelijk Eind-verantwoordelijk.

Bedankt voor het mogen geven van een toelichting

 

Who gives: Geen hoofdletters, zie siteregels, aangepast. Mod.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl