Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Trump trapt in val: Raketten op Syrië na chemische false-flag aanval’

VS en Rusland eens over aanvallen op ISIS, maar niet over verwijderen Hezbollah en Iran uit Syrië – ‘Grote aantallen Amerikaanse troepen naar Syrië, grondoorlog reeds begonnen’ – ‘Zo ontstaan wereldoorlogen’

 
Zoals we laatst voorspelden heeft Donald Trump de enorme druk van de gevestigde orde in zowel zijn eigen partij als de Democraten en het Pentagon niet kunnen weerstaan, en heeft gisterenavond het bevel gegeven voor de allereerste directe militaire aanval op Syrië. 59 kruisraketten werden op een luchtmachtbasis afgeschoten van waaraf Syrische toestellen zouden zijn opgestegen om afgelopen dinsdag een chemisch bombardement uit te voeren, waarbij minstens 100 mensen, onder wie zeker 25 kinderen, zijn omgekomen. Er zijn aanwijzingen dat het ook deze keer om een false-flag aanval gaat, net als in 2013 in Damascus, bedoeld om Amerikaans ingrijpen en het afzetten van Assad te rechtvaardigen.

 

Trump verklaarde dat Assad ‘veel grenzen’ heeft overschreden met ‘zijn’ chemische aanval. Als vergelding voerde de VS de allereerste directe militaire aanval op Syrië uit. Vanaf twee marineschepen werden gisterenavond 59 kruisraketten afgevuurd op een luchtmachtbasis bij Shayrat, vlakbij Homs.

Minister van Buitenlandse Zaken Rex Tillerson verweet Rusland niet voldoende gedaan te hebben om ervoor te zorgen dat president Assad inderdaad al zijn chemische wapens heeft vernietigd, zoals in 2013 werd beloofd. Hij suggereerde zelfs dat Rusland ‘medeplichtig’ zou kunnen zijn, en liet weten dat er nu ‘stappen worden ondernomen’ om president Assad te verwijderen. (8)

Het Pentagon verklaarde dat het Kremlin van tevoren op de hoogte is gesteld van de aanval, iets wat minister Tillerson overigens later weer ontkende (7).

Slaan de Russen nu wel terug?

De vraag is nu of de Russische president Putin terugslaat. Na de Israëlische luchtaanval op 17 maart op een basis in noordelijk Syrië, waar ook Russen waren gelegerd, deed hij niets. Volgens Israëlische inlichtingenspecialisten zijn Putin en Trump het eens over het willen vernietigen van ISIS, maar niet over de verwijdering van Iran en Hezbollah uit Syrië. (1)

Kort na de aanval op dinsdag verklaarde Rusland dat de chemische wapens in een gebombardeerde opslagplaats van de rebellen lagen opgeslagen, en het feitelijk dus hun schuld is dat er zoveel mannen, vrouwen en kinderen een gruwelijke dood zijn gestorven.

Trump trapt in ‘100% zekere false flag aanval’

Infowars voorman Alex Jones wees er de afgelopen dagen op dat het erg onwaarschijnlijk is dat Assad, na 6 jaar gevochten te hebben om te overleven, plotseling zelfmoord zou plegen door een chemische aanval in zijn eigen land uit te voeren, wetende dat hij daarmee Amerikaans ingrijpen zou uitlokken.

Jones sprak daarom van een ‘90% zekere false flag’ aanval, en zowel Rand Paul als zijn vader Ron Paul zelfs van ‘100% zeker’ (4). Marinier-veteraan Angelo John Cage, die twee tours in Irak deed, waarschuwde Trump dat het ‘overduidelijk’ is dat hij door de ‘Deep State’ schaduwregering in Washington in de val is gelokt. ‘En veel van ons hebben op u gestemd omdat u geen oorlog zou willen. En nu gaat u na slechts 4 maanden al over tot militaire actie?’ (2)

‘U werkt voor ons, meneer de president.... Niemand van ons wil naar Syrië, zelfs als het waar zou zijn. Het heeft daar niets met Amerika te maken. U zou beter moeten weten, u zou een strategisch meesterbrein zijn, maar nu trapt u in het domste wat ik ooit heb gezien.’ (2)

‘Grondoorlog begonnen, Syrië wordt Al-Qaeda basis’

Volgens Jones zijn er inmiddels complete Amerikaanse legereenheden in Syrië gearriveerd, en is ‘de grondoorlog feitelijk begonnen’ (6). Vier en twee jaar geleden weigerden de hoogste bazen van de strijdkrachten Obama’s bevelen om Syrië aan te vallen uit te voeren. Nu gebeurt alsnog het ondenkbare: Trump komt feitelijk Al-Nusra/Al-Qaeda te hulp in hun bijna verloren strijd tegen Assad.

‘Heel Syrië wordt nu een basis van Al-Qaeda, precies zoals Saudi Arabië het wil... Eerst werd Syrië, het op een na oudste christelijke land ter wereld, dankzij Hillary Clinton en de Saudi”s vernietigd. Nu wordt samen met (de Turkse dictator) Erdogan de weg vrijgemaakt voor een compleet leger jihadi’s naar Europa. We worden zo ontzettend verraden door de globalisten,’ vervolgt Jones.

‘Zou zomaar op wereldoorlog kunnen uitlopen’

‘En wat gaat er gebeuren als er bij de Amerikaanse aanvallen Russen omkomen, en de Russen reageren daarop? We zouden midden in de nacht wakker kunnen worden geschud door een kernoorlog. Ik weet het: niemand gelooft dat dit kan gebeuren, net zoals velen er nooit bij nadenken ooit een auto ongeluk te kunnen krijgen – totdat het wel gebeurt. En naast het Midden Oosten hebben we ook nog China in de Zuid Chinese Zee, Noord Korea –waarover topgeneraals zeggen dat militaire actie nog de enige optie is-, de financiële crisis... Zo ontstaan wereldoorlogen.’

 


Xander

(1) DEBKA
(2) Infowars
(3) Zero Hedge
(4) Breitbart
(5) Infowars
(6) Infowars
(7) Breitbart
(8) Breitbart

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum.

Reacties

Pagina12
Kayfas op 07-04-2017 12:50

Het enige lastig verdedigbare aan de stelling, dat er een depot getroffen zou zijn met chemische wapens, is dat deze wapens door de hitte van de explosie zouden verbranden....

Dat is dus bijna niet hard te maken..... Verder voorzie ik in deze fase geen directe escalatie, maar dan moet de VS niet nog meer doelen aanvallen.

Sjalom, Kayfas 

Een ander geluid op 07-04-2017 13:15

Uit onderzoeken van de VN en OPCW (Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons) is gebleken dat Assad al 3 maal chloorgas heeft ingezet in de burgeroorlog. Géén reden dus om een 4e keer gelijk maar op voorhand uit te sluiten.

Daarnaast worden onafhankelijke experts geciteerd, die stellen dat bij een bombardement op een depot met chemische wapens deze laatste door de explosies vernietigd worden en dus niet zoveel slachtoffers zouden moeten kunnen maken.

De feiten op een rijtje gezet: Rusland meldt officieel dat de Syrische luchtmacht het gewraakte bombardement heeft uitgevoerd. USA heeft voldoende expertise om te kunnen beoordelen of bij een bombardement op een depot met chemische wapens al dan niet grote aantallen doden door resten van gifgas zouden kunnen vallen. Met andere woorden: militaire experts van de USA kunnen meteen beoordelen of het Russische argument lariekoek is of niet.

Het antwoord heeft Trump al gegeven.

Voor de sceptici; er zal wel een VN / OPCW onderzoek komen, waarvan wij de conclusies over enige tijd kunnen lezen.

Over die complete Amerikaanse legereenheden in Syrië van mijnheer Alex Jones, anders dan de special forces en 500 US Marines bij Rakka, heeft Poetin nog niets geroepen. Dat terwijl hij daar altijd uitdrukkelijk voor gewaarschuwd heeft ! 

Wie zou er beter geïnformeerd zijn over Syrië; Alex Jones of Vladimir Poetin????

Juist ja..............

Stan op 07-04-2017 13:24

Amerika is een grote puinhoop. Ongelooflijke grootte schulden en veel verdeeldheid en armoede.

De uitweg ,oorlog ze hebben nooit anders gedaan.

Koenders juicht de aanval toe die dwaas ,er is geen

onderzoek aan voor af gegaan het is opmerkelijk dat juiste

linkse juichen bij ieder oorlogsgeweld.

Scrutinizer op 07-04-2017 13:31

Tja of: Trump supporters trappen in val.

Ze denken nog steeds dat Trump in een val is getrapt...

Ik ben er nog niet helemaal uit, doch begin hoe langer hoe meer t twijfelen aan de waarachtigheid van Trump.Sommigen beweren al langer dat hij gewoon net zo'n NWO puppet is als de rest, doch alleen een toneelstukje werd gespeeld om de wereld te doen denken dat hij anders is en verandering gaat brengen.Welnnu, voor die stelling zijn goede argumenten/aanwijzingen.En ofschoon ik nog niet definitief mijn mind heb opgemaakt, neig ik met de dag meer naar die interpretatie.Ik geef toe dat ik vóór de verkiezingen hem als een buitenstaander zag maar binnen de maand na zijn overwinning, doch voor zijn aantreden begon ik al gerede twijfels te koesteren en die worden ondertussen met de dag sterker. Nog een paar zulke acties als deze en hij zal zich niet kunnen blijven verschuilen achter "om de tuin geleid".Bedenk ook het volgende: het kopt weliswaar dat hij geen -bestuurlijke- politieke ervaing heeft maar ... hij is in zijn carriere natuurlijk wel doorlopend professioneel met politici in aanraking geweest. Probeer maar eens ergens een bouwvergunning te krijgen zonder politieke contacten (minstens op locaal niveau) en dus zonder gelobby of "gelobby" of intriges, dreigingen etc. 40 jaar in het vastgoed en dan "geen politieke ervaring"? Geen ervaring om zelf als politiek te besturen, dat klopt maar wél ervaring in de omgang met dat soort bedriegers en complotsmeders.Wie denkt dat Trump net als een gewone burger zo naief is om het fenomeen false flag niet eens te kennen of hooguit theoretisch uit geschiedenisboekjes maar ze niet te herkennen/doorzien als er zich een nieuwe voordoet, denkt m.i. te nagatief over 's mans intelligentie (en dus te positief over zijn geloofwaardigheid).Ik herhaal: ik weet het nog steeds niet met zekerheid maar ik begin hoe langer hoe meer te vrezen dat Trump gewoon een goede acteur is maar in feite gewoon "one of them".

Hubo op 07-04-2017 13:34

Ik sluit me aan bij de strekking van dit artikel.

Tom Hendrix/Seneca op 07-04-2017 13:46

Twee gevolgen zouden hiervan kunnen zijn; ten eerste weer een heel contingent vluchtelingen op weg naar Europa; en inderdaad een mogelijke oorlog tussen de VS en Rusland. Het wordt er niet beter op.

willy op 07-04-2017 13:55

Of hij in een val is getrapt dat weet ik niet hij heeft het politiek spel zeer leep gespeeld. Er zit nog een zot in Noord-Korea en nu had Trump een prachtige gelegenheid nu de Chinese leider bij hem op bezoek was heeft hij laten zien dat er mee de VS niet te lachen valt dus in dat opzicht is Trump geslaagd hij laat zien dat er met hem niet te sollen valt ! De Russen zullen niet terugslaan en komen met de dooddoeners dat ze het terrorisme bestrijden maar in feite vechten ze tegen Assad tegenstanders die meer democratie willen en Daesh laat men links liggen! Shalom

ohje op 07-04-2017 14:17

Tja Trump zij dat hij de oorlog zou beeindigen en zich terug zou trekken.

Banden aanhalen met russland ipv oorlog.

Kiezersbedrog dus.

ohje op 07-04-2017 14:22

Scrutinizer op 07-04-2017 13:31

Onderbuikgevoel is vaak waar.

Ik maar denken dat adolfi erg was maar de hele linkse zooi en kenelijk trump spannen de troon.

Een ander geluid op 07-04-2017 14:25

willy op 07-04-2017 13:55

Helemaal met u eens !

Just op 07-04-2017 14:28

The last trump, Trouwens, Assad vecht in feite tegen IS, maar het Westen wil Assad uit de weg ruimen, maar doen alsof ze tegen IS zijn, begrijpt u het nog?

 

 

René van Zalk op 07-04-2017 14:48

Spionage-Diensten vanIsraël hebben bewijs, en leveren dit aan de USA (is al geleverd).

 

Groetnnn uut Nunspeet, De Parel van de Veluwe.

Virgo op 07-04-2017 14:54

Hoog spel op geo-politiek niveau. Blijft lastig. Niettemin geloof ik niet dat POTUS het voor het zeggen heeft. Er zijn teveel aanwijzingen dat een president gestuurd wordt, neem alleen maar de uitspraken van Hillary Clinton voor de buhne van de CFR. Het is een schaakspel waarbij onschuldige burgers altijd de pineut zijn. Het systeem is duister.

mijn mening op 07-04-2017 15:23

 nord corea nog voor trump en oost ukraine voor Putin als reactie 

Markie op 07-04-2017 15:23

Er bestaat niet zoiets als een beleid van 4 jaar en daarna weer 4 jaar een ander beleid. Achter de zichtbare regering is een lange termijn beleid uitgezet. Elke president voert dit onzichtbare lange termijn beleid uit. Oorlogen worden gepland ver van te voren. In die zin maakt het niet uit wie er president is.

Lodewijk op 07-04-2017 15:30

Heb net het volgende aan de Tweede Kamer fracties van GroenLinks en 'D66 gestuurd:

Geachte,graag deel ik even het volgende met u, dit clipje duurt slechts 3 minuten45 seconden:"Independent Canadian journalist challenges MSM, explains what actually isgoing on in Syria"https://www.youtube.com/watch?v=rUhe87r5bEEIn 6 minuten 47 seconden (Tulsi Gabbart is Democraat voor Hawaii):"CNN Exclusive: Rep. Gabbard on meeting with Assad"https://www.youtube.com/watch?v=ID223ToMVxMIn 3 minuten en 8 seconden:"Finally - PROOF The Bush Administration LIED About Iraq's WMDs"https://www.youtube.com/watch?v=FNZp5u-BtFIEn voor het geval u denkt dat het nu anders is:"SWEDISH MEDICAL ASSOCIATIONS SAYS WHITE HELMETS MURDERED KIDS FOR FAKEGAS ATTACK VIDEOS"https://southfront.org/swedish-medical-associations-says-white-helmets-murdered-kids-for-fake-gas-attack-videos/"Ron Paul on Syria gas attack: 'It doesn't make sense. Zero chance Assaddid this.'"https://www.youtube.com/watch?v=h0cNuPd2CDkZo is het echt in Syrië, een kort Reuters reportagetje dat de regulieremassa media niet oppikten:Reuters: "Over 1,000 Syrian civilians evacuated from near Damascus"https://www.youtube.com/watch?v=H-DstETWlTY ORGANISATION FOR THE PROHIBITION OF CHEMICAL WEAPONS, Monday, 04 January2016:"Destruction of Syrian chemical weapons completed"https://www.opcw.org/news/article/destruction-of-syrian-chemical-weapons-completed/"Terrorists in Syria using chemical weapons"https://www.youtube.com/results?search_query=terrorists+in+syria+using+chemical+weaponsWe worden weer met leugens overgehaald een oorlog voor regime change testeunen. Net als destijds met Iraq.Met vriendelijke groet,

Lodewijk (xxx)

 

Lodewijk, als u hier wilt posten zie siteregels omtrent hoofdletters. Mod.

Lodewijk op 07-04-2017 15:35

Net bekend gemaakt: Vrachtwage rijdt in op mensen in straat van Stockholm:

"Truck reportedly drives into people on Stockholm street, police say several injured (Video)" 

https://www.rt.com/news/383902-truck-reportedly-drives-into-people/

 
Luuk op 07-04-2017 15:52

Een grove blunder van Trump ! Hij verspeelt hiermee veel krediet bij Rusland http://nos.nl/artikel/2166997-rusland-amerikaanse-aanval-schaadt-relatie-flink.html . Kennelijk zijn kogels en granaten geen probleem, maar gifgas wel. Wat een hypocrisie. En natuurlijk kwam het gifgas niet van Assad, dus eigenlijk hadden juist de rebellen gebombardeerd moeten worden in plaats van het Syrische regeringsleger ! Ook de rol van Netanyahu vind ik heel kwalijk, want die lijkt nu dus partij gekozen te hebben (door te stellen dat het regeringsleger gifgas gebruikte), terwijl Israël steeds zei neutraal te zijn in het Syrische conflict. Hopelijk houdt Poetin het hoofd koel... 

Lodewijk op 07-04-2017 15:55

@Scrutinizer

U weet toch wel dat er nog massa's mensen zijn die alleen al bij het horen van de woorden "valse vlag" meteen in een kramp schieten en zeggen "iets voor compot nuts en alu-houdjes dragers." Omdat ze gehersenspoeld zijn door de corporate media. 

Zo werden b.v. mijn posts zelden geplaatst op Joop.nl, en kreeg ik meerdere keren een ban. Na maanden had ik vorige week toch maar weer eens een nieuw account aangemaakt met weer een schuilnaam, want mijn echte naam kon ik naar m'n eerste ban niet meer gebruiken, en kon weer posten. Totdat ik deze link postte eergisteren:

"geen hoofdletters, zie siteregels. Mod."https://southfront.org/swedish-medical-associations-says-white-helmets-murdered-kids-for-fake-gas-attack-videos/

Het werd niet geplaatst en ik kreeg ook weer een ban. Omdat -had de redactie me eens laten weten- men geen links naar "compotsites" wil.

Het is bekend dat Trump heel veel TV kijkt, en dat is in de VS hoofdzakelijk de main stream media. Dus dan krijg je al gouw het idee dat valse vlag operaties enkel in de koortsige hoofden van "conspiracy nuts" bestaan.

Ik vermoed dat hij gewoon steeds meer misinformatie kreeg van deep state NWO globalisten die dat heel slim verpakten met gefabriceerde "bewijzen" en verdaaingen, net als nu met die gifgas aanval. Al is het ook waar dat hij al tijdens de verkiezingen zei voor martelen te zijn, en meer militaire uitgaven wilde. 

Het is te hopen dat Syrië geen Libië 0.2 wordt...

Lodewijk op 07-04-2017 16:09

Zit momenteel naar live beelden uit Stockholm te kijken:

https://www.rt.com/news/383902-truck-reportedly-drives-into-people/

Henk Boskamp op 07-04-2017 16:13

59 rakketen op 1 basis... tegenpartij is op de hoogte gesteld...

Klinkt eerder als een zoethoudertje dan als vergelding. 

Tom Hendrix/Seneca op 07-04-2017 16:14

@scrutinizer: 13.31. uur. Ook ik worstel met het gegeven; of Trump toch niet deel uitmaakt van de NWO en de globalisten. In eerste instantie had ik hem het voordeel van de twijfel gegeven, maar met dit artikel voor ogen, ben ik er niet meer zeker van of Trump nog anti NWO en globalisten is.

Qromwel op 07-04-2017 16:16

56 Kruisraketten! Er zijn inmiddels betere raketten dan de gebruikte Tomahawks. Dit partijtje moest toch op. De omzet van Raytheon vaart wr wel bij.

Kruisridder op 07-04-2017 16:26

Ik hoop dat de Russen passend reageren op de Amerikaanse aanval.

Eelke Piers op 07-04-2017 17:04

@ Kayfas op 07-04-2017 12:50

....dat er een depot getroffen zou zijn met chemische wapens, is dat deze wapens door de hitte van de explosie zouden verbranden....

Klopt, bij een direkte treffer maar het indirekte gebied met schade is veel groter

Eelke Piers op 07-04-2017 17:08

Iedereen zegt dat Trump opdracht heeft gegeven om de vliegbasis te bombarderen; maar wat zegt Trump zelf??????????

Qromwel op 07-04-2017 17:13

@Kruisridder op 07-04-2017 16:26: Wat veerstaat u onder passend?

ieznogoedh op 07-04-2017 17:23

Had goed hoop wat Trump betreft.

Hij heeft nu dus afgedaan en is in ieder geval net zo dom, zo niet nog dommer dan die mislimische katoenplukker.

vlokje op 07-04-2017 17:25

die vrouw die in de vn raad de foto's laat zien van gas-slachtoffers, knal blauwe jurk!

blauw is kleur van de elite, blauw wordt de kleur van de leugen

Wardje op 07-04-2017 17:30

Geestelijke verdoving   Iemand die dagelijks de kranten leest of doorneemt en dagelijks het tvnieuws volgt, is  niet  meer  in  staat  om  te begrijpen  in  welke  wereld  hij  leeft.  Hij  zal  zich  perfect aanpassen  aan  de  oorlogspropaganda,  door  een  gewetenloze  elite  geleid,  om  het ene  land  na  het  andere  te  ontwrichten,  “regeringswissels”  te  rechtvaardigen  en militaire  interventies  goed  te  keuren  in  dienst  van  een  Nieuwe  Wereldorde. .....Vele  mensen  weten  nu  dat  de  massavernietigingswapens  van  Irak,  de moorden  van  Kadhaffi  op  zijn  eigen  volk,  de  gruwelijke  dictatuur  van  de  Syrische president...  verzinsels  zijn,  maar  hun  landen  zijn    ondertussen  wel  verwoest. Leugens  in  de media én  oorlog  in  de  landen  gaan  nog  onverminderd  verder.  Geen wapens  om  oorlog  te  voeren  maar  oorlog  voeren  voor  de  wapenindustrie.  De wapenindustrie groeit als nooit voorheen. En daarom worden mannen zoals Edward  Snowden  en  Julian  Assange  die  af  en  toe  een  gordijn  neerhalen  om  de  criminele werkelijkheid te tonen, zwaar vervolgd. .......Wie echt IS wil bestrijden kan nu niet anders danmeewerken met wie het nu doen : Syrië Rusland.  (Volgt een passage over meewerken van Trump met de Chinese plannen om nieuwe zijderoute langs Syrië te vormen . Assad zou niet in het zadel kunnne blijven als niet een groot gedeelte van de Syrische bevolking achter hem staat. Wat daadwerkelijk het geval is).      Daniël Maes vanuit Syrië onder de kop  'Een ongemakkelijke waarheid'  in zijn nieuwsbrief 24 maart 2017 "Stuiptrekkingen of een nieuwe oorlogswending?"          http://vcd-vl.be/source_brieven/2017_03_24_Daniel.pdf            meer onder : http://vcd-vl.be/source_brieven/source_brieven.html

Luuk op 07-04-2017 17:35

Wat de VSA hebben gedaan is in strijd met het internationale recht, het is een illegale daad van agressie.http://nos.nl/artikel/2167083-wat-de-russen-zeggen-over-amerikaanse-aanval-op-syrie-klopt.html Wat is er toch met Trump gebeurd? Hebben ze hem soms gedrogeerd of hebben ze hem misschien gechanteerd ? Hebben ze soms gedreigd zijn hele familie uit te moorden als hij geen andere koers zou volgen ? Ik kan maar niet verklaren waarom Trump in zo'n ondoordachte dwaze actie meegaat. Bij Infowars weten ze het ook niet meer: https://youtu.be/nx19pEalgoc Het lijkt er inderdaad op Xander gelijk heeft gekregen met de voorspelling dat de Deep State Trump hem zou laten inbinden. Neo-conservatief Tillerson, die dwars tegen de president ingaat met zijn beleid, lijkt uiteindelijk aan de touwtjes te trekken. Als het zo doorgaat is WO3 inderdaad onvermijdelijk....

Freduardo op 07-04-2017 17:46

De enigen die hier garen bij spint is het militair industrieel complex.

Die kunnen weer raketten leveren.

En meer dan er afgeschoten zijn want je weet wel, dreiging enzovoorts.

Trump is de sukkel die ik niet dacht dat hij zou zijn.

Dus wel.

Emile op 07-04-2017 18:07

Trump kan als hij enig moreel heeft ook besluiten om af te treden als president en weigeren de bevelen van deep state uit te voeren

Emile op 07-04-2017 18:07

Trump kan als hij enig moreel heeft ook besluiten om af te treden als president en weigeren de bevelen van deep state uit te voeren

René van Zalk op 07-04-2017 18:29

De laatste dagen van Assad als 1e man van Syria zijn geteld , het beest wordt gegrepen.

 

 

cefas op 07-04-2017 18:34

Wat een klojo is Trump in deze. Met deze aanval zonder enig bewijs speelt hij IS in de kaart. IS heeft dan ook gelijk de aanval geopend op deze Syrische luchtmachtbasis. Een strategische en historische blunder van Trump, tenminse als hij tegen IS is. Bij mij slaat de twijfel toe. Behoort hij toch tot de elite of laat hij zich voor het karretje spannen van de elite. Die willen maar 1 ding, wereldoorlog 3 ontketenen en de wereldbevolking terugbrengen naar 500.000 mensen, de rest zal hun worst wezen.

Robie op 07-04-2017 18:46

je kan beter naar delive beelden kijken van de VN vergadering

https://sputniknews.com/politics/201704071052394604-unsc-emergency-meeting-us-attack-syria/

Robie op 07-04-2017 19:01

@Een ander geluid op 07-04-2017 13:15

Uit onderzoeken van de VN en OPCW (Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons) is gebleken dat Assad al 3 maal chloorgas heeft ingezet in de burgeroorlog. 

kom eens met een link die dit  bewijst 

U.G. Kempenaer op 07-04-2017 21:19

Het zou wel zeer ongeloofwaardig zijn wanneer Assad op dit moment in de strijd tegen de islamitische extremisten, die hij aan het winnen is met hulp van de Russen, een gifgasaanval zou laten uitvoeren.

That doesn't make sense at all.

Deze gifgasaanval is vooral in het voordeel van de islamitische extremisten die feitelijk nu door het leger van Amerika gesteund worden met een aanval op een luchtmachtbasis van het soevereine Syrië geleid door de legitieme president Assad.

Het toont het ware gezicht van de oorlogszuchtige Amerikanen aan die wederom onverantwoorde risico's nemen met de wereldvrede.

De leugens van de Amerikanen over de WMD in Irak die er uiteindelijk niet bleken te zijn maar wel de Amerikaanse aanval op dat land moesten rechtvaardigen, waren infaam en abject. De sneue presentatie hierover van Colin Powell in de veiligheidsraad is nog altijd een duidelijk bewijs van de achterbakse politiek van de Amerikanen als het gaat om buitenlands beleid.

Amerika speelt met vuur en blijft de Russen provoceren tot op het bot. Ze moeten echt gaan oppassen of ze storten de hele wereld in de ellende van oorlog. En in wiens belang is dat, een oorlog tussen VS/EU en Rusland/China? Drie keer raden. Juist, in Saoedie-Arabië zouden ze dat fantastisch vinden. In één klap de wereldhegemonie in handen van de islam.

Ook al is de wereld dan grotendeels onbewoonbaar, dat interesseert de imperialistische moslims niets. Als zij de macht maar hebben over de resten.

Wakker worden mensen. En snel.

Een ander geluid op 07-04-2017 22:04

@ Robie op 07-04-2017 19:01

Gebruik chemische wapens in Syrië onderzocht door VN / OPCW / Joint Investigative Mechanism ("JIM")

Onderstaand heb ik de conclusie uit het officiele rapport van de VN / OPCW / Joint Investigative Mechanism ("JIM") voor je in het Engels gekopieerd. Het linkje van het betreffende VN rapport staat eronder.

Seized of the findings of the third and fourth reports of the OPCW-United Nations Joint Investigative Mechanism;

Hereby:

1. Expresses grave concern with the findings of the third and fourth reports of the OPCW-United Nations Joint Investigative Mechanism that the Syrian Arab Armed Forces had been involved in the use of toxic chemicals as weapons in three cases in the Syrian Arab Republic: Talmenes, on 21 April 2014; Qmenas, on 16 March 2015; and Sarmin, on 16 March 2015; 

https://www.opcw.org/fileadmin/OPCW/EC/83/en/ec83dec05_e_.pdf

Citaat:

"US National Security Council spokesman Ned Price said: "It is now impossible to deny that the Syrian regime has repeatedly used industrial chlorine as a weapon against its own people."

http://www.un.org/apps/news/story.asp?NewsID=54795#.WOfnpdLyiUk

http://www.un.org/ga/search/view_doc.asp?symbol=S/2015/138

http://photos.state.gov/libraries/netherlands/328666/pdfs/THIRDREPORTOFTHEOPCWFACTFINDINGMISSIONINSYRIA.pdf

 

PS ik heb nog steeds géén antwoord van je op de vraag waarom Rusland na 7 jaar............. nog steeds niet het wrak en de zwarte dozen, betreffende de dubieuze Poolse vliegramp in Smolensk (10-04-2010..............), aan Polen wil terug bezorgen.

Wat heeft Rusland te verbergen?????

Bernardo A. op 07-04-2017 22:06

Ik weet het niet. De USA troepen hebben een paar vliegtuigjes stuk gemaakt en Trump stijgt in achting bij zijn tegenstanders. Op de totale balans gaat het nergens over en Assad heeft genoeg bescherming van de Russische luchtmacht.

Dat die gifgas-aanval een false flag is, ligt er duimendik bovenop, want de enige partij die er ooit iets mee kan winnen is de partij, die tegen Assad is. Het uitblijven van een felle Rusische reactie is dan ook veelzeggend.

Een ander geluid op 07-04-2017 22:21

U.G. Kempenaer op 07-04-2017 21:19

Misschien bent u iets te overhaast met uw conclusies !

VN / OPCW / Joint Investigative Mechanism heeft vastgesteld dat de troepen van Assad eerder al in minstens 3 gevallen gebruik hebben gemaakt van chemische wapens.

Ook toen riep iedereen, dat het zeer ongeloofwaardig zou zijn dat Assad een gifgasaanval zou laten uitvoeren. Welnu de VN concludeert anders !!!!

Graag verneem ik van u of u het gebruik van gifgas door Assad ook als infaam en abject zou willen kwalificeren. Of blijft deze kwalificatie bij u exclusief voorbehouden aan de USA???

Gebruik chemische wapens in Syrië onderzocht door VN / OPCW / Joint Investigative Mechanism ("JIM")

Onderstaand heb ik de conclusie uit het officiele rapport van de VN / OPCW / Joint Investigative Mechanism ("JIM") voor u in het Engels gekopieerd. Het linkje van het betreffende VN rapport staat eronder.

Seized of the findings of the third and fourth reports of the OPCW-United Nations Joint Investigative Mechanism;

Hereby:

1. Expresses grave concern with the findings of the third and fourth reports of the OPCW-United Nations Joint Investigative Mechanism that the Syrian Arab Armed Forces had been involved in the use of toxic chemicals as weapons in three cases in the Syrian Arab Republic: Talmenes, on 21 April 2014; Qmenas, on 16 March 2015; and Sarmin, on 16 March 2015

https://www.opcw.org/fileadmin/OPCW/EC/83/en/ec83dec05_e_.pdf

Tevens nog de reactie van de USA op het officiële VN rapport:

Citaat:

"US National Security Council spokesman Ned Price said: "It is now impossible to deny that the Syrian regime has repeatedly used industrial chlorine as a weapon against its own people."

Wardje op 08-04-2017 03:58

Aantal christenen in het Midden-Oosten is vanaf 1948 gezakt van 15% naar nog maar 3 %  ---  Meeste arabieren in VS zijn niet-moslim , velen zijn vluchtelingen . ---    Een familielid van Robert Spencer vond een goede dag zijn huis bezet en bewoond door moslims. Daar valt dan niks meer aan te doen . ---  Spencer  in:  ---  http://www.churchmilitant.com/news/article/jesuit-scholar-warns-of-muslim-threats   ---  na 54:00

Een ander geluid op 08-04-2017 08:03

@  Bernardo A. op 07-04-2017 22:06

De VN heeft na onafhankelijk onderzoek vastgesteld, dat de troepen van Assad in minstens 3 gevallen al eerder gifgas tegen de eigen bevolking heeft ingezet.

Óók toen bleef een felle Russische reactie uit !! Inderdaad héél veelzeggend. Blijkbaar zit Rusland / Poetin er niet zo mee............. Een gevalletje van "het doel heiligt de middelen" zullen ze in Moskou wel gedacht hebben.

Toen Tsjetsjeense terroristen in het Doebrovka-theater in Moskou een gijzelingsactie uitvoerden, hebben Russische speciale troepen (Spetsnaz) die gijzelingsactie beëindigd door een anesthesicum (Carfetanil) door het ventilatiesysteem de ruimte binnen te spuiten. Gevolg van het gebruik van dit toxische middel: 39 dode terroristen. Begrijpelijk, die moet je uitschakelen. Maar als gevolg óók 129 onschuldige gegijzelden gedood. Oorzaak te hoge doses Carfetanil gebruikt en de hulpverleners had te weinig tegengif en niet de juiste hulpmiddelen meegenomen. De Russen zitten blijkbaar niet al te zeer met collateral damage. 

Qromwel op 08-04-2017 08:31

Qromwel op 07-04-2017 16:16: Dit was maar een geintje van mij. Maar nu dit:

http://www.palmerreport.com/opinion/tomahawk-missiles-were-wrong-choice-for-syria-attack-but-donald-trump-owns-stock-in-the-company/2224/

Trump heeft een financieel belang in Raytheon.

Leon op 08-04-2017 08:33

Naar mijn bescheiden mening blijft het dubieus dat een door een vliegtuig afgeworpen gifgasbom, los van de gruwelijke beelden op tv, maar zo weinig slachtoffers zou maken. Als de bom nl tot ontploffing komt in de atmossfeer verspreid deze nevel zich over een veel groter gebied en vallen er meer doden. Dus lijkt het mij waarschijnlijker dat er 'iets op de grond' (kelder? bunker? stal?) dat deze stof bevatte is geraakt en daarbij slachtoffers heeft gemaakt. 

Of inderdaad weer een false flag om reactie uit te lokken....ook voor de rebellen heiligt het doel alle middelen....

Hubert Luns op 08-04-2017 08:56

De globalisten zitten niet alleen in het Westerse kamp. Ook China en Rusland hebben last van "deep state government". De leiders moeten afgaan op wat hun verteld wordt en dat zijn vaak listig verpakte leugens die zijn opgesteld door hun eigen "vertrouwelingen". Het is een web van leugen en bedrog. Een ding is zeker: de democratie is allang ten grave gedragen samen met een enigszins betrouwbare nieuwsberichtgeving. Ben blij dat nog XANDER nog steeds zijn werk kan doen.

Henk op 08-04-2017 09:45

Er is rond Trump een keiharde machtsstrijd gaande in Het Witte Huis. Strateeg Steve Bannon staat lijnrecht tegenover schoonzoon Jared Kushner. Steve Bannon is degene die de huidige machtsstructuren omver wil werpen, zich daarbij beroepend op het gedachtengoed van Lenin, grondlegger van het communisme in Rusland. In zijn eigen woorden: “Lenin wanted to destroy the state and that's my goal too.” Bannon streeft een communistische dictatuur na, met alle macht aan het volk. De elites moeten net als in het Rusland van 1917 verdwijnen. Vandaar dat hij nauw wil samenwerken met Poetin. Jared Kushner daarentegen staat veel meer voor het gedachtengoed van de oorspronkelijke Republikeinse partij, kapitalistische expansie gepaard gaand met vrijheid en overleg. Vandaar dat hij botst met de belangen van Poetin.

Het lijkt erop dat Steve Bannon de machtstrijd aan het verliezen is. Hij hoort niet meer tot de meest nabije kring om Trump heen. Kushner daarentegen krijgt steeds meer macht. Hij fungeert nu al af en toe als een soort minister van buitenlandse zaken, zie zijn missie naar Irak. Ook de raketaanval op Syrië is op zijn conto toe te schrijven. Of zo'n aanval handig is? De tijd zal dat uitwijzen. In ieder geval toont hij ermee aan dat Trump wat betreft Syrië doortastender is dan zijn voorganger Obama, die het bij alleen maar waarschuwingen hield bij weer een gifgasaanval, maar verder niets deed. Trump slaat tenminste in één keer hard toe. De wereld is gewaarschuwd.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl