HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Trump trapt in val: Raketten op Syrië na chemische false-flag aanval’

VS en Rusland eens over aanvallen op ISIS, maar niet over verwijderen Hezbollah en Iran uit Syrië – ‘Grote aantallen Amerikaanse troepen naar Syrië, grondoorlog reeds begonnen’ – ‘Zo ontstaan wereldoorlogen’

 
Zoals we laatst voorspelden heeft Donald Trump de enorme druk van de gevestigde orde in zowel zijn eigen partij als de Democraten en het Pentagon niet kunnen weerstaan, en heeft gisterenavond het bevel gegeven voor de allereerste directe militaire aanval op Syrië. 59 kruisraketten werden op een luchtmachtbasis afgeschoten van waaraf Syrische toestellen zouden zijn opgestegen om afgelopen dinsdag een chemisch bombardement uit te voeren, waarbij minstens 100 mensen, onder wie zeker 25 kinderen, zijn omgekomen. Er zijn aanwijzingen dat het ook deze keer om een false-flag aanval gaat, net als in 2013 in Damascus, bedoeld om Amerikaans ingrijpen en het afzetten van Assad te rechtvaardigen.

 

Trump verklaarde dat Assad ‘veel grenzen’ heeft overschreden met ‘zijn’ chemische aanval. Als vergelding voerde de VS de allereerste directe militaire aanval op Syrië uit. Vanaf twee marineschepen werden gisterenavond 59 kruisraketten afgevuurd op een luchtmachtbasis bij Shayrat, vlakbij Homs.

Minister van Buitenlandse Zaken Rex Tillerson verweet Rusland niet voldoende gedaan te hebben om ervoor te zorgen dat president Assad inderdaad al zijn chemische wapens heeft vernietigd, zoals in 2013 werd beloofd. Hij suggereerde zelfs dat Rusland ‘medeplichtig’ zou kunnen zijn, en liet weten dat er nu ‘stappen worden ondernomen’ om president Assad te verwijderen. (8)

Het Pentagon verklaarde dat het Kremlin van tevoren op de hoogte is gesteld van de aanval, iets wat minister Tillerson overigens later weer ontkende (7).

Slaan de Russen nu wel terug?

De vraag is nu of de Russische president Putin terugslaat. Na de Israëlische luchtaanval op 17 maart op een basis in noordelijk Syrië, waar ook Russen waren gelegerd, deed hij niets. Volgens Israëlische inlichtingenspecialisten zijn Putin en Trump het eens over het willen vernietigen van ISIS, maar niet over de verwijdering van Iran en Hezbollah uit Syrië. (1)

Kort na de aanval op dinsdag verklaarde Rusland dat de chemische wapens in een gebombardeerde opslagplaats van de rebellen lagen opgeslagen, en het feitelijk dus hun schuld is dat er zoveel mannen, vrouwen en kinderen een gruwelijke dood zijn gestorven.

Trump trapt in ‘100% zekere false flag aanval’

Infowars voorman Alex Jones wees er de afgelopen dagen op dat het erg onwaarschijnlijk is dat Assad, na 6 jaar gevochten te hebben om te overleven, plotseling zelfmoord zou plegen door een chemische aanval in zijn eigen land uit te voeren, wetende dat hij daarmee Amerikaans ingrijpen zou uitlokken.

Jones sprak daarom van een ‘90% zekere false flag’ aanval, en zowel Rand Paul als zijn vader Ron Paul zelfs van ‘100% zeker’ (4). Marinier-veteraan Angelo John Cage, die twee tours in Irak deed, waarschuwde Trump dat het ‘overduidelijk’ is dat hij door de ‘Deep State’ schaduwregering in Washington in de val is gelokt. ‘En veel van ons hebben op u gestemd omdat u geen oorlog zou willen. En nu gaat u na slechts 4 maanden al over tot militaire actie?’ (2)

‘U werkt voor ons, meneer de president.... Niemand van ons wil naar Syrië, zelfs als het waar zou zijn. Het heeft daar niets met Amerika te maken. U zou beter moeten weten, u zou een strategisch meesterbrein zijn, maar nu trapt u in het domste wat ik ooit heb gezien.’ (2)

‘Grondoorlog begonnen, Syrië wordt Al-Qaeda basis’

Volgens Jones zijn er inmiddels complete Amerikaanse legereenheden in Syrië gearriveerd, en is ‘de grondoorlog feitelijk begonnen’ (6). Vier en twee jaar geleden weigerden de hoogste bazen van de strijdkrachten Obama’s bevelen om Syrië aan te vallen uit te voeren. Nu gebeurt alsnog het ondenkbare: Trump komt feitelijk Al-Nusra/Al-Qaeda te hulp in hun bijna verloren strijd tegen Assad.

‘Heel Syrië wordt nu een basis van Al-Qaeda, precies zoals Saudi Arabië het wil... Eerst werd Syrië, het op een na oudste christelijke land ter wereld, dankzij Hillary Clinton en de Saudi”s vernietigd. Nu wordt samen met (de Turkse dictator) Erdogan de weg vrijgemaakt voor een compleet leger jihadi’s naar Europa. We worden zo ontzettend verraden door de globalisten,’ vervolgt Jones.

‘Zou zomaar op wereldoorlog kunnen uitlopen’

‘En wat gaat er gebeuren als er bij de Amerikaanse aanvallen Russen omkomen, en de Russen reageren daarop? We zouden midden in de nacht wakker kunnen worden geschud door een kernoorlog. Ik weet het: niemand gelooft dat dit kan gebeuren, net zoals velen er nooit bij nadenken ooit een auto ongeluk te kunnen krijgen – totdat het wel gebeurt. En naast het Midden Oosten hebben we ook nog China in de Zuid Chinese Zee, Noord Korea –waarover topgeneraals zeggen dat militaire actie nog de enige optie is-, de financiële crisis... Zo ontstaan wereldoorlogen.’

 


Xander

(1) DEBKA
(2) Infowars
(3) Zero Hedge
(4) Breitbart
(5) Infowars
(6) Infowars
(7) Breitbart
(8) Breitbart

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum.

Reacties

Pagina12
T.D. op 08-04-2017 12:09

Een luchtaanval met gifgas of het opblazen van een depot met dat verderfelijke spul? Maakt niets uit, deze gifgaswapens hadden al lang vernietigd moeten worden. President Assad blijft verantwoordielijk, dat niet al dat spul is vernietigd. Hij had het zo al zo niet mogen hebben.l Punt! Ik geef Trump groot gelijk met zijn aanval. Dat Obama eigenlijk moeten doen. De rode lijn, weet u dat nog?

Dewevoga op 08-04-2017 12:11
Qromwel op 08-04-2017 12:28

Trump heeft fiancieel belang bij omzetverhoging van Raytheon, de producent van onder meer kruisraketten.

Lodewijk op 08-04-2017 13:05

@Moderator:

De titels van die video clips en artikels staan in het origineel in hoofdletters. Ik dacht er wel aan b.v enkel de eerste woorden in die titels hoofdletters te laten, en alle andere letters van hoofdletters in kleine letters te veranderen, maar dat was zou even wat lastig extra werk betekenen. En nogmaals, ik heb ze gewoon gekopieerd zoals ze er staan. 

Moet ik ze in het vervolg toch veranderen?

Als er in de link hoofdletters staan, kunt u dat zo overnemen, bij de rest van de toelichting, kunt u zelf de hoofdletters aanpassen.

XN wil graag één lijn trekken, t.o.v andere gasten. Mvg. Mod

Qromwel op 08-04-2017 14:03

Just op 07-04-2017 14:28: De bank van Syrië is (nog) een staatsbank. Een doorn in het oog van degenen die over de hele wereld het beheer over de valutas willen. Ga de landen waarin de "Arabische lente" uitrak maar na.

Lodewijk op 08-04-2017 14:09

@Een ander geluid

Ze hebben geen enkel bewijs, maar verbergen dat in een lange woordenbrei met een air van authoriteit. 

Hier -Bron vermelden- staat dat ze het zullen onderzoeken (datgene wat ze dus zonder bewijs beweren):

Cognisant of the Note by the Director-General (S/1302/2015, dated 11 August 2015) transmitting United Nations Security Council resolution 2235 (2015) establishing an OPCW-United Nations Joint Investigative Mechanism to identify to the greatest extent feasible individuals, entities, groups, or governments that were perpetrators, organisers, sponsors, or otherwise involved in the use of chemicals as weapons, including chlorine or any other toxic chemical, in the Syrian Arab Republic, where the OPCW Fact-Finding Mission in Syria determines or has determined that a specific incident in the Syrian Arab Republic involved or likely involved the use of chemicals as weapons, including chlorine or any other toxic chemical;

Recalling that at its Eighty-First Session the Council expressed concern regarding the report of the Director-General (EC-81/HP/DG.1, dated 22 February 2016) indicating that gaps, inconsistencies, and discrepancies remain with respect to chemical weapons facilities, activities, munitions, and chemical materials, and concluding that the Technical Secretariat (hereinafter “the Secretariat”) is at present unable to verify fully that the declaration and related submissions of the Syrian Arab Republic are accurate and complete, as required by the Convention and EC-M-33/DEC.1 Plaats Nederlandse vertaling erbij

Maar dit zegt ORGANISATION FOR THE PROHIBITION OF CHEMICAL WEAPONS: geen hoofdletters . Mod.

 

"Destruction of declared Syrian chemical weapons completed" Monday, 04 January 2016

https://www.opcw.org/news/article/destruction-of-syrian-chemical-weapons-completed/

Waar het om gaat is dat Syrië al lang geen chemische wapens meer heeft. Terwijl de terroristen die wel hebben, want die maken ze zelf met diverse materialen die ze o.a. uit Turkije en Saoedi Arabië krijgen.

Slechts 1 voorbeelde uit meerdere:

"A shocking video _ Syria Rebels testing chemical weapons on Rabbits" https://www.youtube.com/watch?v=JklqPUDkPlg

 
 
Lodewijk op 08-04-2017 14:14

Xander, ik schrijf zelf nooit hele zinnen in hoofdletters, veel te schreeuwrig. Maar wat als de titel van een artikel in hoofd letters staat. Toch veranderen? (Zal het zeker doen al je dat wilt.)

Lodewijk op 08-04-2017 14:18

Oeps, ik zie nu pas dat ik de titels zo kan overnemen. Dank, wel zo makkelijk. De rest van de tekst staat nooit in hoofdletters, maar de ondertiteling soms wel. Ook zo overnemen? Of veranderen?

Ondertiteling  niet in hoofdletters, bvd. Mvg. Mod.

Lodewijk op 08-04-2017 14:22

De bron is dezelfde die Een ander geluid postte: 

https://www.opcw.org/fileadmin/OPCW/EC/83/en/ec83dec05_e_.pdf

Met excues voor al die hoofdletters, maar ik nam ze over van hoe ze er staan.

Lodewijk op 08-04-2017 14:24

Oké, dank. Opgelost. : )

Lodewijk op 08-04-2017 14:34

PS:

In plaats van een hele vertaling van een artikel of groot gedeelte er van zal ik een korte opsomming in het Nederlands geven. Met link naar de bron. Indt geval gaf ik die korte samenvatting war het op neer komt al gedeeltelijk. Maar bij volgende gelegenheden dus... en wat meer uitgebreid.

Cale op 08-04-2017 14:37

Natuurlijk was die gifgas aanval een false flag. Alqeida mbv de "witte helmen" hebben die kinderen vermoord ook dmv drugs. En Sarin gif opruimen met de blote handen is onmogelijk. Maar het vreemde van de aanval met 59 Tomahawks is dat er slechts 23 op het vliegveld zijn terecht gekomen en bijzonder weinig schade hebben aangericht. Waar zijn die andere 36 raketten gebleven?

Juul op 08-04-2017 15:22

Geloof niet in TV beelden, zie hier: https://www.youtube.com/watch?v=p54hHhlLjRk. ( Over Syrie)

Een ander geluid op 08-04-2017 15:59

Lodewijk op 08-04-2017 14:09

VN / OPCW / Joint Investigative Mechanism heeft onafhankelijk onderzoek verricht en bij 3 incidenten de troepen van Assad aangewezen als schuldigen !

Zij hebben een aantal voorlopige- en tussen-rapportages uitgebracht en uiteindelijk de finale versie, waarin de troepen van Assad als schuldigen zijn aangewezen in 3 gevallen:

Nogmaals het juiste citaat:

Seized of the findings of the third and fourth reports of the OPCW-United Nations Joint Investigative Mechanism; Hereby: 1. Expresses grave concern with the findings of the third and fourth reports of the OPCW-United Nations Joint Investigative Mechanism that the Syrian Arab Armed Forces had been involved in the use of toxic chemicals as weapons in three cases in the Syrian Arab Republic: Talmenes, on 21 April 2014; Qmenas, on 16 March 2015; and Sarmin, on 16 March 2015;

Vertaling:

Ontleend aan de bevindingen van het derde en vierde verslag van de Joint OPCW-Verenigde Naties Investigative Mechanism;

Hierbij:1. uit zijn ernstige bezorgdheid over de bevindingen van het derde en vierde verslag van de Gezamenlijke onderzoeksteams OPCW-VN-mechanisme dat de Syrische Arabische Gewapende Strijdkrachten (=leger Assad) betrokken was geweest bij het gebruik van giftige chemische stoffen, zoals wapens in drie gevallen in de Syrische Arabische Republiek: Talmenes, op 21 april 2014; Qmenas, op 16 maart 2015;en Sarmin, op 16 maart 2015;

Bovenstaand citaat staat op bladzijde 2, bijna onderaan bij punt 1. Zie onderstaande link en niets anders.........

https://www.opcw.org/fileadmin/OPCW/EC/83/en/ec83dec05_e_.pdf

Ik kan uit je reactie niet afleiden op welk document of voorlopig rapport jij je baseert. Mijn linkje brengt je naar het uiteindelijke en definitieve VN rapport. Op de door mij aangeven plaats kan je deze ondubbelzinne beschuldiging aan het adres van Assad lezen. Daar staat géén letter Chinees bij !!!

Ik hoop, dat je nu eens serieus naar dit VN rapport zou willen kijken. Daar staat duidelijk dat de troepen van Assad minimaal 3 maal gifgas hebben ingezet. Er staat in het 3e en 4e rapport van VN / OPCW / Joint Investigative Mechanism tevens beschreven hoe het onderzoek is verricht, interviews met getuigen en gewonde slachtoffers. Hoe de wapens door Assad zijn ingezet enz. enz. 

In hetzelfde rapport wordt ook gemeld dat ISIS mosterdgas heeft ingezet, namelijk onder punt 2. Onder de paragraaf betreffende de bewezen geachte inzet door Assad.

Wel belangrijk, dat je het juiste document bekijkt !!! Dan kunnen we deze discussie sluiten.

Indertijd zijn de bevindingen van de VN en de conclusie dat Assad 3 x gifgas heeft ingezet prominent en breed uitgedragen in de Veiligheidsraad en wereldwijd in de media. Ik snap niet, dat het niet wilt landen bij je ! Gewoon even googlen en je wordt doodgegooid met de artikelen.

Syrië zou inderdaad géén chemische wapens meer mogen bezitten. Dat zeg je juist. Na onderzoek van het jongste incident kunnen we pas de conclusie trekken of dit ook daadwerkelijk het geval is en of Assad al dan niet in overtreding is van een VN resolutie.

Met die terroristen, die nog wel chemische wapens hebben, wordt momenteel korte metten gemaakt. Nog even geduld op dit punt Lodewijk.

Maitreya op 08-04-2017 21:33

Niet echt een teken van een stabiel persoon die goed nadenkt.

Lodewijk op 09-04-2017 14:05

Zelfs al zou het Syrische leger in het verleden chemische wapens hebben gebruikt, het laatste raport -2016- van die organisatie zegt dat vorig jaar de laatste restjes van Assad's chemische arsenaal zijn vernietigd: https://www.opcw.org/news/article/destruction-of-syrian-chemical-weapons-completed/

Terwijl de chemische wapens die de z.g. "gematigde rebellen" en IS en Al Qaeda groepen niet zijn vernietigd. Die had Hillary Clinton uit de opslagplaatsen van Qaddafi in Lybië naar Syrië laten verschepen. Dat is al een tijd geleden bekendgemaakt door een gerenommeerde Amerikaanse onderzoeks-journalist

"Hillary Clinton Approved Delivering Libya’s Sarin Gas to Syrian Rebels: Seymour Hersh" http://www.globalresearch.ca/hillary-clinton-approved-delivering-libyas-sarin-gas-to-syrian-rebels-seymour-hersh/5522647

Een ander geluid op 09-04-2017 19:08

Lodewijk op 09-04-2017 14:05

U schijnt het nogal moeilijk te vinden om de VN constatering en het VN bewijs over te nemen, dat de troepen van Assad in minstens 3 gevallen gifgas hebben ingezet. Ik krijg de indruk, dat uw hardnekkigheid op dit punt enigszins in de buurt komt bij die van de oude heer Le Pen. Die schijnt op een ander bewezen feit eveneens nog in de ontkenningsfase te zitten.

Dat OPCW rapport over de vernietiging van Assads chemische wapens ken ik. Ik geloof zonder meer in het waarheidsgehalte van rapport en haar conclusies. 

Assad heeft echter wel de kennis om weer van voor af aan te beginnen. Koud kunstje om op de wereldmarkt benodigde apparatuur en grondstoffen in te kopen en een nieuw voorraadje aan te leggen. Ook vriend Iran lijkt me niet te beroerd om Assad op dit punt de helpende hand te bieden.

Véél onafhankelijke experts stellen, dat bij een bombardement op een depot met chemische wapens deze laatste bij de explosies volledig zouden verbranden en dus vernietigd zouden worden. Dit argument is door verschillende andere lezers op deze site al in een reactie naar voren gebracht. Dit lijkt me een heel zwaarwegend argument en een ernstige zwakte in de officiële Russische lezing !!

Géén van de strijdende partijen in Syrië mag de beschikking hebben over massa-vernietigings wapens en iedereen die ze heeft moet aangepakt worden !!!

Lodewijk op 09-04-2017 23:24

Dank u dat u mij met de anti-semiet de oude Le Pen associeerd.

U neemt maar aan dat Assad weer chemische wapens zou hebben aangeschaft. Alsof de Russen die hem just hadden overgehaald die te laten vernietigen. En die zouden het goedkeuren dat hij ze weer kocht, en zou gebruiken? Zo alles wat ze bereikt hadden in diggelen gooiend qua imago voor de hele wereld?

Feit is dat de terroristen ze zeker hebben, en ook gebruikt hebben, inclusief toen Assad er van bescudligd was:

BBC: "Carla Del Ponte 'stupefied by Syrian opposition sarin use'."  http://www.bbc.com/news/world-middle-east-22425058

Ik neem aan dat u het clipje van die FSA terrorist heeft gezien die iedereen die anders denkt dan zij zegt te zullen vergassen terwijl hij in een laboratorium een konijn vergast.

Bovendien ging het nu juist heel voor de wind met Assad. Voor het eerst zei America dat hij wat hen betreft mocht blijven, en er verkiezingen zouden moeten komen, om de Syriërs zelf hun lot te laten beslissen. Precies wat Rusland altijd al zei. Die stelden al lang geleden voor daar verkiezingen te laten houden onder toezicht van de VN. En kortgeleden weer de tweede stad in groote en belangrijkheid in Syrië van de terroristen bevrijd, en keren er weer mensen naar terug. 

En juist in die situatie gaat Assad onschuldige kinderen aanvallen met gif? Waren die kinderen gevaarlijke vijanden van hem? En was hij zu krankzinning zich daarmee bewust een aanval van Amerika uit te lokken? 

Maar u denkt mogelijk de terroristen geen terroristen zijn maar gematigde vrijheidsstrijders die het goed voorhebben met de burgers, en die burgers verdedigend beschermen tegen Assad. Niet zij maar Assad snijd hoofden af, maakt seks slavinnen van vrouwen, en verkrachten en vermoordden meisjes.

Tja, tegen die krankzinnige manier van denken kan ik niet op. De main stream media hebben mensen als u teveel gehersenspoeld.

En al deze mensen zijn ook krankzinnig dat ze feestvieren omdat de man die hun familieleden, vrienden en bekenden die over het hele land versprijd wonen vermoord?

Vooral na 45 seconden:

"Syria: Damascus celebrates as Assad wins re-election" https://www.youtube.com/watch?v=7zufjMn8Jf0

Zo is het er echt:

Reuters: "Over 1,000 Syrian civilians evacuated from near Damascus" https://www.youtube.com/watch?v=H-DstETWlTY

Ik laat het hierbij. Het ga u goed.

Een ander geluid op 10-04-2017 11:39

Lodewijk op 09-04-2017 23:24

U haalt de zaken weer eens (bewust??) door elkaar. Het is géén FSA strijder, maar iemand van Japhat Al-Nusra, gelieerd aan Al Qaeda. Op de poster, die op de achtergrond van de video te zien is, staat: "The almighty wind brigade / De almachtige wind brigade (Kateebat a Reeh al Sarsar).

In Syrië strijden zeer veel verschillende strijdgroepen tegen Assad, met een verschillende ideologie en doelstelling. De groepen vechten onderling ook tegen elkaar.

Assad gooit ze allemaal op een hoop onder de noemer: "wie niet voor me is, is tegen me" en dus terrorist. U neemt dat klakkeloos over.

Er zal wel een nieuw onafhankelijk VN / OPCW onderzoek komen. Ik ben zeer benieuwd naar de uitkomst.

Schandelijk, dat u een supporter bent van Assad. Een bewezen oorlogsmisdadiger. De man van 3 bewezen gifgasaanvallen, uitvinder van de vatbommen en in wiens gevangenissen mensen gruwelijk gemarteld en om het leven gebracht worden. 

Ieder objectief persoon kan deze feiten constateren. U bent ziende blind !!! Bewezen feiten, die u niet bevallen ontkent u of u verdraaid ze. Ik vraag me echt af op welke planeet u leeft...............

Wardje op 12-04-2017 23:15

"..Beschuldigingen aan het adres van het Syrische leger, de Syrische president en regering, zijn er weer in geslaagd, zoals in augustus 2013 om in de openbare opinie een gunstige sfeer te scheppen voor een totaal onaanvaardbare  verdere verwoesting van het land. De mainstream journalisten blijken hierbij iedere kritische zin verloren te hebben. Terwijl wij ons bericht schrijven bombarderen de VS over ons hoofd heen de militaire luchtmachtbasis van Sha’irat (provincie Homs). bombardement een laf verraad van Trump of een tactische toegeving aan de .. "    lees meer  http://vcd-vl.be/source_brieven/source_brieven.html     7 april Daniel Maes

Akka fietje op 14-04-2017 13:15
Ik ben ontzettend teleur gesteld door mijn favoriet Trump. Een kerel met zoveel self confidence laat zich bedonderen door een stel democraten. Iedereen weet toch dat de winnende Assad geen gas gaat gebruiken. Ik hoop dat mijn vriend er wel van geleerd heeft. Hij moet excuses maken en alle schade vergoeden
Akka fietje op 14-04-2017 13:20

Assad is perfect geschikt von deze muslims te leiden. Om moslims barbaren in toog te houden moet je een keiharde dictator hebben die niet met zich laat sollen. Vergelijk aub muslims niet met geciviliseerde mensen. De bijbel noemde Ismael al een wilde ezel, en er is niets veranderd

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl