HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Tienduizenden miljonairs ontvluchten EU vanwege massa immigratie

Manager Magazin: Massaal vertrek van rijken vanwege immigratie alarmerend signaal en zal tot massaal banenverlies leiden – Populairste bestemmingen zijn landen met de strengste immigratie eisen

 

Rijken wegjagen en onbeperkte aantallen arme moslims binnenhalen – dat is de ‘oplossing’ van de groenlinksen waar de VVD van Mark Rutte nu mee in zee wil gaan, en die van ons land een sterk verarmde Derde Wereld natie zal maken.

Mensen met een vermogen van $ 1 miljoen of meer ontvluchten in steeds grotere getalen de Europese Unie. Eén van de belangrijkste redenen: de massale immigratie van miljoenen moslims, en de almaar groter wordende maatschappelijke en religieuze spanningen die hierdoor ontstaan, inclusief het toenemende aantal islamitische terreuraanslagen. In 2016 verlieten 4000 miljonairs Duitsland, vier keer zoveel als een jaar eerder. Uit het percentueel meest geïslamiseerde land van Europa, Frankrijk, vertrokken in 2016 maar liefst 12.000 miljonairs, en dit jaar al 10.000.

 

Het Manager Magazin constateert dat het ‘naar de mening van de onderzoeksauteurs de emigratie van zeer rijke mensen een alarmerend signaal is, omdat deze groep bij grote migratiebewegingen op grond van hun persoonlijke flexibiliteit vaak de eerste is die vertrekt.’ (3) Met het vertrek van de rijkeren zullen er namelijk ook veel banen verloren gaan, en dat in een periode dat de Europese Unie miljoenen ongeschoolde moslims naar ons continent haalt.

Vanwege de maatschappelijke onrust en financieel-economische problemen vertrokken er ook veel rijken uit Brazilië (8.000), India (6.000) en Turkije (6.000). Brazilië en Turkije behoren officieel tot de opkomende economieën, maar bevinden zich in een diepe crisis die wat Turkije betreft zelfs ‘permanent’ wordt genoemd zolang de islamistische dictator Recep Tayyip Erdogan er de scepter zwaait. En als hij via het referendum deze maand zijn zin krijgt, zal dat voor onbeperkte tijd zijn.

Terreur, islamisering, hoge belastingen

Frankrijk staat voor het tweede achtereenvolgende jaar op de eerste plaats. Behalve terreuraanslagen en grote maatschappelijke onrust door islamisering vertrekken de rijken vooral vanwege de torenhoge socialistische belastingen. Niettemin staat in verkiezingsprogramma’s van veel Nederlandse partijen zoals GroenLinks te lezen dat men vooral de rijken hogere belastingen wil laten betalen. Dat is pas écht een populistische belofte, want zoals u kunt zien vertrekken die dan met al hun rijkdom (en koopkracht) naar vriendelijkere en veiligere oorden, en ‘nemen’ dan en passant ook nog eens duizenden banen met zich mee.

Waar al die mensen met veel geld heengaan? Dat zijn voornamelijk landen met de strengste immigratie eisen, zoals Australië (plus 11.000), de Verenigde Staten (plus 10.000), Canada (plus 8.000) en Nieuw Zeeland (plus 4.000). Rijke Arabieren en moslims zoeken hun heil vooral in de Verenigde Arabische Emiraten (plus 5.000).

‘De ratten verlaten het zinkende schip’?

‘De ratten verlaten als eerste het zinkende schip’, zullen sommigen wellicht vinden. Dat kan dan misschien zo zijn, maar u en ik zijn helaas wèl degenen die op dat zinkende schip achterblijven. En op ons water makende (= steeds voller, armer en onveiliger wordende) vaartuig worden almaar meer mensen getrokken die van andere schepen zijn afgesprongen, omdat ze op het onze alles gratis denken te zullen krijgen – met het voorspelbare fatale gevolg dat ons schip als een van de eersten met man en muis naar de zeebodem zal zinken.

 

Xander

(1) Guido Grandt via Sputnik News
(2) Breitbart
(3) NW-Wealth

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
jose op 01-04-2017 14:33

Jammer dat zij er zo makkelijk mee weg komen en wij de armen t maar moeten toezien en helemaal niks te vertellen hebben!

Onze verhuizing?! van de regen in de drup.

Lies op 01-04-2017 14:38

Heerlijk Xander, wat breng je het weer mooi.De wereld is rond.

willy op 01-04-2017 14:52

Ja maar ze zullen nergens veilig zijn een migratiegolf is niet meer de stoppen zelfs al gaat men in beveiligde eilanden of dorpen wonen het vergif zal overal doordringen! De islam wil sharia wereldwijd invoeren en de islam betekent onderwerping en wereldheerschappij en zal ook overal indringen zelfs China heeft last van zijn deel van de bevolking die islamiet is dus waar kan men nog heen vluchten!!! Shalom

Tom Hendrix/Seneca op 01-04-2017 14:55

Maar U en ik, zijn hélaas wel degenen die op dat zinkende schip achterblijven; staat in dit artikel. En; dat is volledig waar! De oorzaken liggen voor de hand; het "weg met ons ", beleid van links, i.s.m. politieke partijen als het CDA,de VVD en D66 en de Groenen, het hele circus der EUSSR, en uiteraard de massa-immigratie en de inloop van moslims. De plannen hierachter zijn; " het Coudenhove-Kalergi plan", en " De Resolutie van Straatsburg". De miljonairs neem ik het niet kwalijk dat ze vertrekken. Als ik dat kon doen, met mijn vrouw, dan vertrokken we ook. Europa en Nederland gaan naar de bliksem.

Elisabeth-Anna op 01-04-2017 15:02

Als ik een hele vette portemonne had nam ik mijn kinderen mee en vertrok ik hier ook,maar helaas....pindakaas!

Veteraantje op 01-04-2017 15:05

er zal gevochten worden mensen...

Maar het aller belangrijkste laten we niet vergeten wie wij zijn en waarvoor wij staan... Help de armen onder ons.. Christenen, Joden en heidenen...  Wij zullen eens met de rug tegen elkaar staan...laten we dan ook elkaars rug dekken. 

Grt veteraantje

MP op 01-04-2017 15:14

Canada laat ook iedereen binnen

Henk op 01-04-2017 15:46

Canada (plus 8.000) heeft geen strenge immigratie eisen. Veel rijke Nederlanders verhuizen overigens om in een ander land minder belasting te hoeven betalen. Zie onze (zeer rijke) Hollandse profvoetballers die zich in Monaco of andere belastingparadijzen vestigen. Rijk geworden met ons belastinggeld. Iets voor ons land terug doen is er niet bij. Egoïsten zijn het.

Elisabeth-Anna op 01-04-2017 15:58

Weliswaar off topic maar wilde deze toch  even delen :

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/04/albert-heijn-heeft-goede-raad-voor-leerlingen-eet-geen-varkensvlees-als-er-moslimkinderen-in-je-klas-zitten/

Freduardo op 01-04-2017 16:14

Het veiligste moslimvrije land is Japan.

Maar ze hebben ook Fukushima en dat is minder.

Henk op 01-04-2017 16:23

Elisabeth-Anna op 01-04-2017 15:02 "Als ik een hele vette portemonne had nam ik mijn kinderen mee en vertrok ik hier ook,maar helaas....pindakaas!" 

Waar naartoe? Nederland is nog altijd zo ongeveer het rijkste land ter wereld met de beste pensioenen, het beste zorgstelsel, het op een na beste onderwijs in Europa (na Finland). In een land als Duitsland bestaat er bijvoorbeeld geen huursubsidie (in België ook niet), heeft men geen AOW, geen hypotheekrente aftrek. In Nederland wordt juist voor de allerarmsten goed gezorgd. Kom daar maar eens in het buitenland om. Die hebben het daar veel slechter.

Shadow1100 op 01-04-2017 17:07

De Europese commissie heeft in 2008 al besloten dat voor het jaar 2050 er 60.000.000 mensen naar Europa moeten komen om de vergrijzing tegen te gaan. Ze worden met boten voor de kust van Libië opgewacht om direct naar Italië gebracht te worden.

HE op 01-04-2017 17:23

Boy, wat was het vandaag weer druk op kantoor!

Dhr.HE

(Van het emigratieburo)

Een ander geluid op 01-04-2017 17:29

Xander, helemaal eens met de strekking van dit artikel !!!

Helaas is de import van miljoenen armoedzaaiers uit islamitische landen een vooropgezet plan, zoals Tom Hendrix/Seneca ook al aangeeft. De autochtone bevolkingen van Europa hebben géén trek in de EUSSR / Verenigde Staten van Europa. De oplossing van NWO: dan maar net zolang laagopgeleiden uit de 3e wereld importeren tot de autochtone culturen niet meer bestaan. Het zal de immigrant natuurlijk worst zijn van wie hij zijn uitkering krijgt; van de provincies NL, Duitsland enz. of van de huidige natiestaten. Door de ontkerking in grote delen van Europa hebben pastoor en Paus hun invloed verloren. Wel zo handig om domme moslims binnen te halen. Die luisteren braaf naar hun geestelijk leiders. Dus als je de moslim "hierarchie" naar je hand kunt zetten, doet het voetvolk weer braaf wat de leiding voorhoud. Zoals de Rothschild's zeggen: "Geef mij de macht over het geld en het maakt me niet uit wie de wetten schrijft". Het zal de machthebbers achter de marionetten van de gevestigde orde daarom ook niets uitmaken indien de Paus wordt ingeruild voor een Kalief.

Het lijkt me dat wij in het stemhokje de EU kapot moeten maken, voordat de EU ons kapot maakt. Laten we hopen dat Frankrijk massaal voor Marine le Pen kiest. Op VVD, CDA enz. hoeven we onze hoop niet te vestigen. Ze beloven opvang "vluchtelingen" in de regio, maar halen ze per vliegtuig of schip op uit Turkije en Noord-Afrika. 

Sybrand Buma belooft kiezers, dat de opvang voor "vluchtelingen" tijdelijk zou moeten zijn. Zodra het thuisland weer veilig is, ga je terug. VVD belooft nog meer restricties. Op basis van de huidige zetelverdeling zijn er 77 zetels tegen méér "vluchtelingen" (=immigranten). Namelijk VVD+CDA+PVV+SGP+ForumvDemocratie. VVD + CDA zullen natuurlijk weer erg hun oren laten hangen naar de "humane" wensen van D66 en GL/CU en hun kiezers weer knollen voor citroenen gaan verkopen. Net zoals de laatste 40 jaar. 

Helaas; als (teveel) mensen stemmen zoals ze altijd deden, krijgen ze wat ze altijd kregen.......................

Voor de niet-miljonairs onder ons; vroeg of laat zullen we ons moeten verenigen om ons vege lijf, have en goed en onze manier van leven letterlijk te beschermen !!!!!!!!!!!!

Dewevoga op 01-04-2017 17:40

@willy op 01-04-2017 14:52

China verbiedt sluiers en ‘abnormale baarden’

https://fenixx.org/2017/04/01/china-verbiedt-sluiers-en-abnormale-baarden/

Dewevoga op 01-04-2017 17:45

Erdoğan bezint zich op vreselijke bizarre en radicale strafmaatregelen tegen Nederland:

https://ejbron.wordpress.com/2017/04/01/satire-4/#more-143941

Henk op 01-04-2017 18:01

Tom Hendrix/Seneca op 01-04-2017 14:55 "Als ik dat kon doen, met mijn vrouw, dan vertrokken we ook. Europa en Nederland gaan naar de bliksem."

Waar naartoe? Nederland is zo ongeveer het veiligste land ter wereld. De laatste 10 jaar hebben we aanslagen gehad van Tristan van der Vlies in Alphen aan de Rijn, van Karst T. in Apelddoorn met koninginnedag en er was natuurlijk de anslag op de MH17 waarbij bijna 200 Nederlandse doden vielen. Meer gelukkig niet. Andere landen, zeker die buiten Europa, zijn veel onveiliger. Of er is geen vrijheid zoals bij ons.Een slachtofferrol past ons niet.

Jantje op 01-04-2017 18:07

ik blijf nog liever hier dan naar Canada te gaan. Canada heeft zopas een wet tegen islamofobie aangenomen. Dat land is verloren.

Je kan beter naar Hongarije emigreren. Als de juiste job langkomt dan ben ik weg.

René van Zalk op 01-04-2017 18:26

De burgeroorlog in Nederland, die ik verwacht binnen 15 jaar, wordt als 1e uitgelokt (door aanhangers van de "religie van de Vrede" islam) in Rotterdam en/of Den Haag.

Groetnnn uut Nunspeet, de Parel van de Veluwe :-) 

paul v op 01-04-2017 18:43

wij zijn ook van plan naar het buitenland te verhuizen spuugzat ben ik in nederland

Een ander geluid op 01-04-2017 18:51

Elisabeth-Anna op 01-04-2017 15:58

Voor een Kerststol kon je bij AH ook al heel lang niet meer terecht. Het zijn tegenwoordig Feeststollen. Paaseieren worden verstopeieren (HEMA) en de Kerstboom wordt afgeschaft om energie te besparen.

Het zou mooi zijn als we collectief deze winkelketens links laten liggen !!!!!!!!!!!!!!!!

Elisabeth-Anna op 01-04-2017 18:58

Henk 16.23

Ik bedoelde dan ook een" echte vette"( en dan niet iets van een ton ofzo,daar ga je het niet mee redden om een nieuw leven op te bouwen)portemonee,dan heb je geen pensioen nodig,mijn kinderen zijn volwassen dus hebben geen onderwijs meer nodig,als ik zou kunnen vertrekken dan dus ook echt niet naar Duitsland oid maar gewoon de Eu uit,maar zoals gezegd; helaas pindakaas. ;-)

Bambi op 01-04-2017 19:03

Ach laat ze maar vertrekken,hun tijd komt ook nog.....

Koddebeier op 01-04-2017 19:21

Met dank aan de zogenaamde politieke elite   !!  En aan het domme stemgedrag van miljoenen Nederlanders  !

Freduardo op 01-04-2017 19:38

En nee, dit is gèèn 1 april grap.

Eelke Piers op 01-04-2017 19:51
goof op 01-04-2017 20:26

Nederland is nog steeds het mooiste land ter wereld om te wonen , het is alleen jammer dat onze politieke elite dat in een hoog tempo willen veranderen

Jean op 01-04-2017 21:57

Jammer maar helaas, als burgers hun stem blijven geven aan linkse rood groene brol dan is het hopeloos gesteld en is de toekomst verloren, de enige industrie die spectaculair zal draaien is de geweldindustrie.

Er is maar een redding en dat is heel die troep wegjagen, dubbele nationaliteit afschaffen, stemrecht voor vreemdelingen opheffen, illegalen verwijderen incl. de vreemdelingen met een strafblad.

Wedden dat het aantal 'toegelaten' vreemdelingen dan zal liggen rond de 5% van het huidige aantal???

Michaël ;-{> op 01-04-2017 22:32

@ Henk op 01-04-2017 18:01

Mooie visie !

;-{>

Kwamvanrechts op 01-04-2017 22:39

's Middags even naar de stad gegaan, ergens koffie gedronken en krantje gelezen. Kwam dit opmerkelijke artikel tegen in die krant:

http://www.ad.nl/politiek/wierd-duk-peilt-de-stemming-geef-niet-toe-aan-de-islamisering~a1610342/

Moeten we het nu nog duidelijker aan de politici en alle links/groene dombo's uitleggen?

Stond ook nog een artikel in over Vlaardingen waar een Palestijnse beweging een monument wil oprichten waar de (symbolische) huissleutels aan moeten worden opgehangen van alle uit hun huis 'gevluchte' Palestijnen vanwege het zogenaamde Israëlische terreur. Prima mevrouw Nawal 'Hamas' Al-bas, en zet daarnaast ook gelijk een monument neer voor alle Israëlische slachtoffers van Palestijns terreur bestaande uit een monument waar messen aan gehangen worden en bushaltes met in elkaar gereden auto's die bij moordaanslagen op Israëlische burgers zijn gebruikt.

Gelukkig werd het verzoek door de Vlaardingse gemeenteraad afgewezen met als reden dat de gemeente geen partij wil kiezen in dit conflict, dit tot grote teleurstelling van, u raadt het al, de Groenlinkspartij in Vlaardingen, die beweerde dat de gemeente met dit besluit juist daarmee een kant koos in het conflict.

Het mag duidelijk zijn dat mevr. Nawal 'Hamas' Al-bas met dit monument behoorlijk aan het provoceren is en een leugenachtig beeld wilt scheppen dat de Palestijnen eigenlijk zielig zijn en hoe wreed de Israëlische regering wel niet is.

Bernardo A. op 01-04-2017 23:10

Ik mailde dit naar de CU:

"Goedenavond mijnheer Voordewind,

Ik hoorde gisteren op BNR, dat u pleit voor een hogere gift, om de hongersnood in Afrika te bestrijden.

Ik kan me -als christen, geen CU stemmer want patriot- uw standpunt goed voorstellen. Naastenliefde laat andere mensen niet creperen.

Alleen, er is iets wat me weerhoudt. Met pijn in mijn hart.

Zodra u gaat googlen op "bevolkingsgroei, Afrika" en passende zoektermen, dan gaat u zien, dat de bevolking in Afrika explosief gegroeid is en explosief zal blijven groeien.

De Nijl zal zeer binnenkort niet meer in staat zijn, om de bevolking van Egypte nog aan voldoende oogsten te kunnen helpen om alle monden te kunnen voeden.

Het land kan zoveel mensen niet voeden en tot overmaat van ramp is het Afrikaanse management nou niet de beste remedie tegen dit soort problemen.

Er zijn nogal wat Afrikanen, die dan de straat van Gibraltar oversteken. Velen verdrinken en "progressief Europa" praat ons aan, dat dit komt door ons egoïsme, waarin wij veel teveel consumeren.

Deels klopt dat wel, maar de bevolkingsgroei in Afrika is onverantwoord groot. En dat is daar het grootste probleem.

Dat kan je de Europeanen niet verwijten, toch?

Hoe hard het ook klinkt, deze hulpactie is weinig anders dan een aanbetaling op de volgende hongersnood. Doe je dan nog goed, als christen? 

Helpen lijkt mij alleen verstandig, als dat samengaat met geboortebeperking. Hoe dat ook in elkaar moet worden gezet.

Ik heb er niet zoveel vertrouwen in, dat dit u tot het besef gaat brengen, dat deze bijdrage slechts resulteert in nog meer ellende.

Maar u kunt na deze mail niet meer roepen: "Ich habe es nicht gewusst". Of de Nederlands-progressieve variant daarvan: "voortschrijdend inzicht". 

Met -overigens- vriendelijke groet,"

vandaag, 01 - 04 - 2017 nog geen reactie.

Men is de weg kwijt, de meidagen van 1940 zijn aanstaande. 

andre op 02-04-2017 02:25

dit is een heel interessant artikel xander om eens over na te denken ja want deze miljonairs zijn wel de motortjes van de economie, de hoeksteen van de samenleving die er dus geen zin meer in hebben omdat het niet meer veilig is en simpelweg geen zin meer heeft om je nog uberhaubt druk te maken om wat voor business dan ook. overheidsgezeik is geen goede basis om te ondernemen met de te zwaar opgelegde moslim religie en achterlijke regelzucht waar je als handelaar/werkgever/producent niets meer mee mag verdienen. ja dan loop je weg en het vuilnis blijft achter. Het middenkader zijn geen ratten maar de maatschappij waar het water ook tot aan de neusgaten staat en dan is miljonair wel een zwaar opgepoetst woord hoor.

Scrutinizer op 02-04-2017 06:28

@willy op 01-04-2017 14:52

Zelfs al zouden ze er uiteindelijk daadwerkelijk in slagen de hele wereld te veroveren, wat ik betwijfel, dan nog is het niet voor morgen en zullen sommige landen pas later "vallen". Uitwijken naar landen die nog decennia of eeuwen langer standhouden, loont dus wel degelijk de moeite.

@Tom Hendrix/Seneca op 01-04-2017 14:55

"Als ik dat kon doen, met mijn vrouw, dan vertrokken we ook. Europa en Nederland gaan naar de bliksem."

Wat houdt u concreet tegen, als ik mag vragen? Ik ben zelf (nog) geen milionair maar heb wel besloten de EU te verlaten. Het kan heus. Weet dat de immigratievereisten verschillen van land tot land. In sommige wil men geen mensen boven de 50,in andere (zoals Panama) wil men juist graag gepensioneerden etc. Laat u dus niet ontmoedigen als het eerste land waar u aan denkt voorwaarden stelt waaraan u niet voldoet. Check andere en zelfs als u uiteindelijk geneoegen moet nemen met uw 2e of 3e keus, dan is dat wellicht nog steeds beter dan te blijven in de EU.

@Elisabeth-Anna op 01-04-2017 15:02

"Als ik een hele vette portemonne had nam ik mijn kinderen mee en vertrok ik hier ook,maar helaas....pindakaas!"

Ik ken uw persoonlijke situatie niet maar tenzij u over 0 vermogen beschikt en ook geen AOW heeft, is er vast wel ergens een plek waar u heen kan.De vereisten verschillen van land tot land maar in sommige landen volstaat een inkomen (bv. AOW) van amper 1000 dollar per maand en in enkele andere kan het door een eenmalige storting van ca. 30.000 op een rekening bij een locale bank (waar men na toekennen van de verblijfsvergunning gewoon vrij kan over beschikken).

Bovendien zou u vermoedelijk bij verkoop van een doorsnee flat in NL meer geld vangen dan benodigd voor een villatje in sommige andere landen. Zie verderop een selectie van 10 villatjes in een rustige/veilige badplaats in Uruguay op amper een uurtje rijden van de hoofdstad. Elk kost minder dan 100k dollar. Wetende dat zelfs een flatje van 80m2 in NL makkelijk 200k kost, kan de doorsnee Nederlander het zich heus wel permitteren. Men hoeft heus geen miljonair te zijn.

@Henk op 01-04-2017 16:23

Het gaat niet om hoe NL vandaag (nog) wel is, maar over hoe je verwacht dat het over 5 jaar zal uitzien. Ik verhuisde omdat ik jaren geleden voorzag wat er nu gaande is (en uiteraard werd ik toen voor gek verklaard). Verder voorspel ik een crisis eger dan 2008 waarbij banken over kop gaan,beurzen crashen, pensioenen daardoor ongedekt zijn, de werloosheid oploopt naar Griekse niveau's, massale verarming optreerdt en daardoor de bom barst en de onderbuikgevoelens van autochtonen, eenmaal ze toch niks meer te verleizen hebben, zich zullen manifesteren in wraak nemen op de immigranten, resulterende in een burgeroorlog. Bedenk dat ook als autochtonen die -uiteindelijk- winnen, deze jaren kan aanslepen en ook aan de uiteindelijk winnede zijde vele slachtoffers zal kosten. Uw etnische groep mag dan uiteindelijk wel triomferen, maar misschien laat uzelf of een naaste het leven voor het zover is.

@Jantje op 01-04-2017 18:07

Als u louter gefocust bent op het Moslim-gevaar, heeft u gelijk. Echter als de US/Nato blijft aansturen op een conflict met Rusland, dan lijkt Oost-Europa me geen veiligeplek om te wonen.

@René van Zalk op 01-04-2017 18:26

"De burgeroorlog in Nederland, die ik verwacht binnen 15 jaar"
U bent optimist. Ik verwacht hem Europawijd binnen 3 tot 5 jaar en sluit zelfs niet uit dat ie reeds eerder losbarst.
 
==

Dan nu ter inspiratie een 10-tal links naar zeer betaalbaar vastgoed op een veilige plek en opoopafstand van zee.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Zonnige groeten uit het zuidelijk halfrond
Tom Hendrix/Seneca op 02-04-2017 07:58

@Bernardo A: 23.10. uur, op 1/4.  Heel goede reactie van U.

Tom Hendrix/Seneca op 02-04-2017 08:00

@Henk: 18.01. uur, op 1/4. Als de ëerste hoofden", afgeslagen gaan worden; en dat gaat gebeuren zodra de moslims in Nederland de overhand krijgen, wil ik nog eens uw mening horen.

cefas op 02-04-2017 08:36

Problemen moet je daar houden en daar oplossen. Geen import van problemen in eigen land. We kunnen niet alle problemen van de wereld op ons nek nemen. Trouwens waarom doet saoedie-arabie niets, stinkend rijk land, ruimte zat en hulp geven aan mede-islamieten, mooier kan toch niet? allah heet toch ook de barmhartige? Laat dat nou eens blijken!

Dewevoga op 02-04-2017 08:42

@Bernardo A

De enige partij waarvan u een antwoord kunt verwachten is de SGP. Van de rest of een bevestiging van ontvangst of helemaal niets. Ik hoorde ooit van iemand dat email regelrecht de bittenbak in gaat.

Lodewijk op 02-04-2017 10:29

Intussen is de NAVO in Duitsland aan het trainen om Zuid-Oost Oekraïne te "bevrijden" van hun wil tot meer onafhankelijkheid van het regime in Kiev. Om de situatie realistische te maken voor de NAVO soldaten worden er burgers die de talen die in dat gebied in Oekraïne spreken gevraagd tegen betaling als figuranten deel te nemen aan de militaire oefeningen. Voor wie Engels leest:

"

In Germany NATO films “Freedom Shock” with Russian speaking civilians https://thesaker.is/in-germany-nato-films-freedom-shock-against-russian-speaking-civilians/

De globalisten hopen zo Rusland tot een directe militaire confontatie uit te lokken. Het idee is Poetin zo onpopulair te maken in Rusland dat er een Maidan op het Rode Plein komt. En daarbij zouden burgerslachtoffers als er een WWIII komt voor die globalisten slecht als "bijkomende schade" beschouwd worden. Zij zitten het rustig uit in hun super de luxe ondergrondse schuilplaatsen.

Ik denk dat de globalisten niet weten dat Poetin een echte Christen is die bidt voor Gods leiding... en dat hij daarom steeds wint. Zo voorkwam hij al dat ook Syrië totaal in een 2de Lybië werd veranderd door de globalisten.

FinalCountDown op 02-04-2017 11:10

Wanneer ik 1.000.000 EUR gespaard heb, vertrek ik ook... Nog 990.000 EUR te gaan...

Een ander geluid op 02-04-2017 11:46

Bernardo A. op 01-04-2017 23:10

Ik kan me uw hartenkreet en dilemma goed voorstellen.

In de decennia 1960 / 1970 heeft de "Westerse" wereld er bij Afrikaanse leiders heel vaak op aangedrongen om aan geboortebeperking te werken. Dat werd in Afrika weggehoond als neo-koloniale bemoeizucht. Nu zit men in Afrika met de gevolgen; teveel mensen en te weinig goede ideeën. In China heeft men wel zijn verantwoordelijkheid genomen en met de "1-kind" politiek een bevolkingsexplosie vermeden. Het is dus meer een kwestie van willen, dan van kunnen. Laatst zag ik een documentaire over Afrika en aan het woord kwam een Afrikaan, die voor een Chinees bedrijf werkte. Het werk was prima, betaling uitstekend, maar het beviel meneer niet dat het Chinese bedrijf een actief beleid van geboortebeperking aan zijn Afrikaanse werknemers "opdrong". De Afrikaan zei letterlijk: "dit is Afrika en géén China, wij willen grote gezinnen!" Toen dacht ik: "alles leuk en aardig, maar dan kan je niet verwachten dat de rest van de wereld jouw kinderen moet voeden, verzorgen en onderwijs geven. Daar komt het in veel regio's in Afrika toch wel op neer. De goede-doelen-industrie heeft sinds de dekolonisatie (rond 1960) structureel de ene actie na de andere. Hongersnoden, ziekten, onderwijs, kindersterfte. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een hulporganisatie voor. In 60 jaar heeft het westen al voor 1000 miljard USD in dat continent gepomd. Veel resultaat zie ik niet......

Met dit verhaal moeten westerse leiders tegen Afrika klip en klaar zeggen, dat zij de gevolgen van hun eigen beleid (teveel mensen) niet naar Europa moeten exporteren. Iedere Afrikaanse gelukszoeker moet linea recta teruggestuurd worden. Landen, die niet meewerken moeten flink de duimschroeven aangedraaid worden. Gewoon de dikke bankrekening (soms vele miljarden) van Afrikaanse leiders in Zwitserland confisceren.

Helaas worden wij verraden door onze politici, die deze economische migranten in Libië ophalen en in Italië in de illegaliteit laten verdwijnen. De analfabete en illegale gelukszoekers zelf wijten hun slechte levensomstandigheden en perpectief uiteraard niet aan hun competenties, maar aan hun huidskleur. Gevalletje van discriminatie dus. Intussen voelen veel Italianen zich inmiddels niet meer veilig in hun eigen land. Het is bij veel Italianen helaas nog onvoldoende doorgedrongen, dat er een causaal verband bestaat tussen hun stemgedrag en hun dagelijkse problemen. Maar goed, dat probleem speelt hier ook..............

willy op 02-04-2017 12:32

@Dewevoga : inderdaad maar de islam leeft in China !!! Shalom

Lodewijk op 02-04-2017 12:41

Heeft u enkele minuutjes om deze huilende maar moedige jonge voormalige Moslima aan tehoren?"Film op 13 03 17 om 10 15"https://www.youtube.com/watch?v=TlWr2L7WR8I"Ex-moslima Zara Ismailova waarschuwt Nederland: ‘Hoe meer jullieislamiseren, hoe intoleranter de islam wordt!’"

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/04/ex-moslima-zara-ismailova-waarschuwt-nederland-hoe-meer-jullie-islamiseren-hoe-intoleranter-de-islam-wordt/#comment-665024"

Een afvallige Stem en hartenkreet van een voormalige moslima. 'Het Westen moet zich veel bewuster zijn van de gevaren van de islam.'"http://www.ad.nl/politiek/wierd-duk-peilt-de-stemming-geef-niet-toe-aan-de-islamisering~a1610342/

T.D. op 02-04-2017 12:41

Elisabeth-Anna zei o.a.: "Nederland is het rijkste land ter wereld met het beste zorgstelsel." Is dat zo Elisabeth-Anna? Wat te denken van de ca. 1 miljoen mensen, die onder de armoede grens leven? En de kinderen die met een lege maag naar school gaan? En de vele ouderen en gehandicapten die door de overheid in de "kou" zijn gezet? En de marktwerking van de Zorg, die op een regelrechte fiasco is uitgelopen? Te veel aanbieders, te veel dikbetaalde verzekeraars. En het ergeste is dat de verzekeraars op de stoel van de arts zijn gaan zitten en gaan beslissen welke zorg/medicatie wel of niet wordt verboed. Neen mevrouw, zo goed geregeld is het echt niet in Nederland.

Rolf op 02-04-2017 13:21
Henk op 01-04-2017 15:46

Canada (plus 8.000) heeft geen strenge immigratie eisen.

 

Canada heeft geen strenge eisen en helemaal niet als je moslim bent. 

Die Trudeau, een soort Canadese Jasser Feras Klaver, wil moslims bij bosjes binnenhalen en er net zo'n zooi van maken als in west-Europa met al die politiek correcten. 

Een klein voorbeeld over hoe het inmiddels in Canada vordert:

School Board Meeting Ends in Turmoil Over Question on Arabic Hate Speech « Clarion Project 

https://clarionproject.org/canada-school-board-shuts-down-question-on-arabic-hate-speech/

dimitri op 02-04-2017 13:42

de islam is goed bezig.via de moslimbroederschap en met het beluit genomen in dacht 1974 dat convenant die de eeg toen,nu de eu heeft afgesloten met de arabische olie landen,alleen olie als wij ook hun bevolking in ons west europe toelaten en dat wij ze moeten behandelen zoals wij ons eigen volk behandelen,met respect en all sociale voorzieningen die onze landen in europa kennen.ik vraag mij af,is dat nog steeds geldig,die overeenkomst@@het lijkt van wel.nou ik kan hem niet smeren,doe het ook niet,het is mijn land en mijn huis!!

dimitri op 02-04-2017 13:48

aan de andere kant zijn er ook heel veel moslims van marokaanse en turkse afkomst,surinaamse,javaanse enz enz,die hier allemaal zijn geboren vanaf de 2e en 3e ,vierde generatie,die het liever ook niet willen dat ze allemaal naar ons land toekomen al die vluchtelingen economisch of oorlogs,maakt niet uit,moslim of geen moslim,want ook zij zullen er ook veel last van hebben.

Infidel4U op 02-04-2017 13:54

Lafbekken en verraders van de landen waar zij hun fortuin hebben gemaakt. Egoïstische sprinkhaan-kapitalisten. De enige kans op vergeving die ze nog hebben is het financieren van het verzet in Europa, tegenwicht bieden aan Soros. Ik zou m'n adem niet inhouden...

Infidel4U op 02-04-2017 14:04

@Bernardo: Heel goed. We moeten ophouden met de ellende van de wereld op onze schouders te nemen. Dat wij vele decennia geïndoctrineerd zijn ons niet voort te planten tegen de overbevolking van "de planeet", maakt deel uit van het grotere plan van "Omvolking" van Europa. Daarom moeten we die "arme vluchtelingen"verwelkomen. Dat is geen naastenliefde meer, maar door demografie gedreven genocide van de Europese volken (zie het Van Coudenhove-Kalergi plan en de Resolutie van Straatsburg)...

Dewevoga op 02-04-2017 14:12

Nog een reactie op Bernardo A's brief aan de CU. Er wordt zo op ons westerse gemoed gespeeld over de ellende van kinderen en die wij ons zeer terecht aantrekken, want wie wil er niet onschuldige kinderen helpen? Maar wat de meeste mensen niet weten, is hoever een barbaarse cultuur gaat. 

Als men de site www.thereligionofpeace.com opent, dan ziet men op een lugubere foto hoe men over kinderen denkt. Het is een doodscultuur. Men offert nog steeds kinderen, alleen op een nieuwerwetse manier. Als opblaaspop of doodgehongerd. 

Maar omdat het Christendom er bijna verdwenen is, zal het alleen maar toenemen. En de EU is deze cultuur aan het verplaatsen naar dit continent onder het mom van nieuwe consumenten. 

Qromwel op 02-04-2017 15:14

T.D. op 02-04-2017 12:41: De vraag rijst waar de ouders van legemaagkinderen hun beschikbare financiële middelen aan besteden. Tabak, drank, drugs o.i.d.?

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl