Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Systeem in doodstrijd: ‘Uiterlijk begin 2019 nieuwe wereldwijde financiële crash’

‘President Trump zal Amerikaanse economie redden, desnoods ten koste van wereldeconomie’ – ‘Alliantie Trump-Putin enige kans om neo-liberale globalisten in Washington en Brussel te verslaan’

 
Volgens Daniel Estulin, de Litouwse auteur-journalist die bekend staat als een van de grootste ‘Bilderberg elite’ experts, loopt het wereldwijde financiële systeem op zijn allerlaatste benen, en zal de lang gevreesde, sinds 2008 met biljoenen dollars en euro’s nieuwe schulden uitgestelde totale instorting in uiterlijk januari/februari 2019 gaan plaatsvinden, maar mogelijk al eind dit jaar. De historie leert dat zo’n systeemcrisis bijna altijd gepaard gaat met oorlog. Toch gloort er ook wat hoop.

 

Game (bijna) over

De huidige zeepbel in het wereldwijde financiële systeem houdt het volgens Estulin tot uiterlijk eind dit jaar vol. De bel, die in 2008 nèt niet uit elkaar spatte omdat toen ieder mogelijk middel werd aangegrepen om dit te voorkomen, gaat in uiterlijk begin 2019 totaal uit elkaar spatten. Dat staat vast, omdat er nu geen geld meer over is en alle stimulansen zijn opgebruikt om het systeem een levensverlenging van naar het zich nu laat aanzien een jaar of 10 te geven.

De globalistische elite heeft in de afgelopen crisistijd achter de schermen zo’n $ 200 miljard uit Rusland en meer dan $ 1 biljoen uit China weggehaald. Van offshore rekeningen van de Britse aristocratie zou zelfs $ 2 biljoen tot $ 3 biljoen zijn gestolen, wat volgens Estulin mede het Brexit, de Britse uittreding uit de EU, heeft veroorzaakt.

Trump zal Amerikaanse economie redden ten koste van wereldeconomie

De Amerikaanse president Donald Trump heeft de komende een à twee jaar slechts twee opties: de Amerikaanse economie redden ten koste van alle andere economieën, of omgekeerd, namelijk de wereldeconomie redden en de Amerikaanse laten instorten. Over zijn keus laat Trump geen misverstand bestaan. Deze week verklaarde hij nog op een bijeenkomst in de VS dat hij ‘niet de president van de wereld is, en dat ook niet wil zijn. Ik ben alleen de president van de VS, en vanaf nu is het America First.’

Trump gaat de dollars die nu in het buitenland worden geïnvesteerd vrijwel uitsluitend gebruiken om zijn eigen, door zijn voorganger Obama op de rand van afgrond gebrachte land weer op poten te krijgen, of in ieder geval een serieuze poging daartoe doen.

Trumps vooruitgang versus ‘duurzame’ afbraak door globalisten

Het grote verschil tussen Trump en de globalistische elite in Washington, Brussel en Berlijn is dat Trump de focus weer terug wil op de vooruitgang en het welzijn van de gewone man. Hij wil niet langer meewerken aan het stapsgewijs verwoesten van het traditionele economische systeem, dat ons zoveel welvaart heeft gebracht, voor de extreemlinkse neomarxistische ideologie van een grenzen-loze, geïslamiseerde multiculti samenleving waarin energie en verplaatsingen (brandstof) door verduurzaming enkel nog voor de rijksten te betalen zullen zijn, en de sociale zekerheid zal zijn ingestort door het opzettelijk binnenhalen van miljoenen kansarme immigranten.

In deze neo-feodale één-wereld zullen de burgers niets meer te zeggen hebben, en gedegradeerd zijn tot weinig meer dan slaven. Feitelijk is dat nu al het geval, omdat de EU zich helemaal niets blijft aantrekken van de zorgen en wil van het volk, en stug door blijft gaan op het enkel door de elite gewilde pad naar een centraal vanuit Brussel geregeerde Europese Superstaat.

Voor ons land is die buitengewoon sombere toekomst bijna onvermijdelijk geworden, nu GroenLinks en D66, de belangrijkste partijen die dit nastreven, zo goed als zeker in het volgende kabinet terecht komen. Tenzij het CDA zijn rug recht houdt en Sybrand Buma zijn tijdens de campagne gedane uitspraken en beloften nakomt door geen links kabinet te zullen steunen.

Alleen alliantie Trump-Putin kan wereld redden

Estulin wijst erop dat de wereldwijde crash er hoe dan ook was gekomen, ook als Trump niet was gekozen. ‘Het enige verschil is dat Hillary Clinton ons ook in een nieuwe wereldoorlog had gestort, die het einde van de mensheid had betekend.’

Wat de wereld nog van de globalisten en de door hen veroorzaakte zekere verwoestingen kan redden is een alliantie tussen Donald Trump en Vladimir Putin, betoogt de journalist. Beiden willen weer terug naar een basis van samenwerking en gezamenlijke opbouw, met respect voor elkaars grenzen en culturen, en een stabiele samenleving waarin de waarde van het traditionele gezin weer centraal staat.

Linksgroenliberale Europese Superstaat, of vrijheid, veiligheid en welvaart?

Dat is alles waar linksgroen en links-liberaal –waar nauwelijks verschil meer tussen bestaat- mordicus tegen zijn. Deze neo-liberalen doen er in zowel Washington, Brussel, Moskou als ook in Den Haag alles aan om aan de macht te blijven, en hun oorspronkelijke doelstellingen in versneld tempo te realiseren. Dat houdt in dat de EU mogelijk al op korte termijn een crisis zal forceren, die zal worden aangegrepen voor de vorming van een federale Superstaat, een soort ‘Verenigde Staten van Europa’.

Estulin hoopt dat het Trump en Putin zal lukken om te gaan samenwerken en deze neo-liberale elite, die het hele Westelijke halfrond beheerst, kunnen verslaan. In dat geval gloort ons toch nog een betere toekomst. Dat ze kans van slagen hebben blijkt wel uit de verwoede pogingen die worden gedaan om Trump af te zetten of op gewelddadige wijze te verwijderen, en in Europa door het demoniseren en negeren van vrijheidspartijen en hun leiders, die net als Trump en Putin een betere, dus vooral weer veilige, stabiele, welvarende en niet-islamitische toekomst voor onze (klein)kinderen willen.

 

Xander

(1) Infowars / YouTube

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum.


Reacties

Pagina12
Yerik op 05-04-2017 14:16

Effe ander onderwerp: Gelieve dit op het praatcafé te plaatsen. Mod.

Spookschepen:

http://www.hln.be/hln/nl/33982/Islamitische-Staat/article/detail/3122876/2017/04/05/Europa-vreest-spookschepen-die-onder-radar-blijven-en-mogelijk-terreur-komen-zaaien.dhtml?utm_source=hln&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter&utm_content=daily&utm_userid=4bc52da4-c306-4035-ac6d-9d89ca6b000a

 

Cedric op 05-04-2017 14:17

Hou op met die onzin van infowars te publiceren.Die Alex Jones is stapelgek.Luister naar Craig B. Hulet & Paul Craig Roberts voor een meer realistische visie.Trump is Geen outsider.Ook hij is een deel van het establishment!

willy op 05-04-2017 14:34

Weer zo'n artikel waarin de wetenschap over het financiele verkeer als iets Goddelijk wordt verheven. Al bij zijn aantreden word Trump tegengewerkt binnen zijn eigen partij en er buiten in het andere kamp. Hij heeft nu ook voor het najaar een top voorzien in het Midden-Oosten voor een tweestatenoplossing maar wat dat de ene staat de andere niet wil erkennen dan staan we weer nergens.Trump gaat niet de wereldeconomie redden laat staan de financiele.Of een samenwerking Trump en Poetin de wereld kunnen redden ruikt bij mij naar antichristelijke machten waarbij Assad weer onschuldige slachtoffers mag vergiftigen of is dat fakenieuws? In de VS is er een gevaarlijke opkomende poltieke partij Islam for the Nation die zijn anti-blank en anti Joods en Anti-Katholiek en hebben een grote aanhang een gevaar van binnenuit ! Als al deze problemen blijven duren is een financiele ramp niet uitgesloten ! Shalom

Tom Hendrix/Seneca op 05-04-2017 14:41

Goed artikel Xander. Ook ik hoop dat Trump en Putin, een vorm van samenwerking weten te bereiken. En de "zeepbel", ofwel "het geld scheppen uit het niets", is inderdaad het kenmerk van links en de totaal verlinkste liberale politieke elite.

Kees op 05-04-2017 15:17

Desnoods gooien ze met chemische wapens om anderen de schuld te geven......

Virgo op 05-04-2017 16:08

Geheel eens met @Cedric op 05-04-2017 14:17.

Trump is een marionet van de globalisten evenals Putin. Zoals eerder aangehaald, de gehele weereld ligt in de macht van de goddeloze. Dit is geen verzinsel maar duidelijk waarneembaar. Alleen lichtgelovigen en dwazen denken dat de spelers in de geo-politieke arena weldoeners zijn. Denk aan wat er met het beeld uit Daniel 2 gebeurt. Het gehele politieke, zakelijke en religieuze stelsel, en allen die er krampachtig aan vasthouden, moeten en zullen verdwijnen. Maak jezelf niets wijs. Vergaar je liever 'schatten in de hemel' dan je te richten op een wereld die geheel ten onder gaat.

Geloofszaken naar het geloofsforum. Mod.

Dick op 05-04-2017 16:36

Ach wat. We hebben weer een flink aantal miljard euro over in Nederland, zo heeft men mij onlangs wijs gemaakt. Dus we zitten voorlopig goed. Laat die crash - uh, cash maar komen...

econoom op 05-04-2017 16:45

Tom Hendrikx/Seneca, geld sceppen uit niets, zoals u het noemt (zonde blijkbaar enigerlei kennis van monetaire economie) heeft niets met links of rechts te maken. 

Als we nog altijd de gouden standaard zouden hebben gehad (zoals voor de eerste wereldoorlog) had de wereldeconomie waarschijnlijk in een situatie van permanente depressie verkeerd. 

Opvallend trouwens, dat u als "roden-hater" zoveel sympathie hebt voor de voormalge KGB officier Poetin.

Scrutinizer op 05-04-2017 17:10

Ja, die crash komt er onvermijdelijk. Ik moet eerlijk toegeven dat ik hem eind vorig jaar reeds verwachtte en me verbaasde dat de beurzen sinds November verder stegen, en dan nog zo fors. Trump was weliswaar een betere keus dan het alternatief, maar ook hij zal de problemen onmogelijk tijdig weten op te lossen want daarvoor zijn ze te groot. Ik verwacht een hoop -relatief- positieve maatregelen van DT, maar een crash is zelfs met hem in charge onvermijdelijk.

Door te shorten kan je daar goed aan verdienen maar het is niet zonder risico als je er qua timing naast zit want om Keynes te citeren (de enige uitspraak van hem die ik ooit citeer) "markets can stay irrational longer than you can stay solvent". Wie dus al te enthousiast aan de slag gaat en an sich gelijk heeft maar qua timing fout zit, kan grote verliezen lijden. Als je evenwel weet wat je doet en voorzichtig blijft (niet te inhalig) kan je aardig wat winst maken (zonder echte monsterwinst) wanneer de beurzen crashen.

Zelf koop ik voor kleine bedragen deep out of the money puts. Voor erg weinig geld koop je opties met strike prijzen ca. 20% onder de actuele koersen en die kunnen waardeloos aflopen maar kostten ook niet te veel. Als beurzen echter 30 a 40% of meer dalen  zoals in 2008, kunnen die opties vaak 20 keer of meer over de kop gaan. Een bescheiden 2k investering kan dus waardeloos worden (ach, who cares) of ... 40k of meer opleveren. Laat dit inspiratie zijn maar géén aanbeveling.

 

Plaats Nederlandse vertaling erbij, zie siteregels. Mod.

Henk op 05-04-2017 17:16

Wat een raar artikel. Vreemde voorspelling, van die financiële ramp begin 2019. En dat de kapitalist Trump samen met de communist Poetin de wereld zal redden door ons eigen Europa naar de verdommenis te helpen. Ik geloof er niets van. Eerder zal Trump in conflict komen met de opkomende macht China. De controle over de Zuid-Chinese zee, dat wordt pas spannend. Trump wil daar winnen, zoveel is duidelijk. 

A. Verlof op 05-04-2017 17:24

Wat een benarde tijd gaan we tegemoed ,nu ik dit lees komen de emigratieplannen  serieus in beeld.

Ik zelf zou de voorkeur geven om te emigreren naar Israel ,de Joodse staat  te wonen bij G-D,s volk de Joden, G-D,s volk beschikt over een super defensiemacht,.

De Zionisten wonen nu in hun eigen land ,en G-D beschermt  zijn uitverkorenen,de Zionisten.

MIjn voorkeur gaat uit  om bij G-D,s volk te wonen, daar ben ik veilig.

Als 2e  zou ik dan voor Zuid-Amerika kiezen.

maar hier in EU zijn we gedoemd om armoede te lijden.

Ivan Chapka op 05-04-2017 17:26

Perfect artikel Geeft een realistische kijk op de manipulatie maatschappij waarin wij helaas moeten leven. 24/7 worden wij gehersenspoeld door Brussel i.o.v. de deep state/cabal door de van Brusselse subsidies afhankelijke MSM . Dag in dag uit zie je o.a. op teletekst hoe het nieuws naar de hand van de deep state wordt gezet. Sinds Trump komt ook de Westerse bevolking er steeds meer achter hoe ze belazerd worden, en ging het nu alleen over economie dan hoefden wij ons geen zorgen te maken. Maar daar zijn de boys en girls van de deep state niet tevreden mee, nee er moet dus een WO III uit voortvloeien. Wij worden geregeerd door ratten, die hun ouwe moer nog verraden voor macht en geld. Kijk nu maar weer naar het nep nieuws, als zou Assad gifgas verspreid hebben. Je kan van Assad veel zeggen, maar niet dat hij zo stom is om 1 dag voor de Syrië bijeenkomst dit te doen, want hij heeft hier niets bij te winnen. Dit is dus door de islamitische vriendjes van o.a. Yasser Feras (Jesse  Klaver) geflikt.

Ivan Chapka op 05-04-2017 17:32

@econoom op 05-04-2017 16:45

Tom Hendrikx/Seneca

" Opvallend trouwens, dat u als "roden-hater" zoveel sympathie hebt voor de voormalge KGB officier Poetin."

Hoezo, moeten we dan sympathie opbrengen voor alcoholisten en communisten zoals Juncker en Schulz? of STASI Merkel??

Comsol op 05-04-2017 17:59

het zijn boeiende tijden die we mee mogen maken!

Tom Hendrix/Seneca op 05-04-2017 18:20

@Ivan Chapka: 17.32. uur. Precies wat U zegt. @ Econoom: 16.45. uur. Waar blijkt uit, dat ik sympathie zou hebben voor Putin, econoom?  En ja, ik vind het socialisme verwerpelijk, net als de islam en het fascisme. Maar naar ik lees en volg via de berichtgevingen, zie ik niet dat Rusland/Putin ons bedreigt. Ik voel me wel bedreigt door de communistische EUSSR.

loveIsrael op 05-04-2017 18:21

Al weer!!!!!!!!!

cefas op 05-04-2017 18:41

Links-liberaal en de linkse kerk helpen ons land en Europa naar de verdommenis. Je ziet het voor je neus gebeuren. Als je dat niet ziet ben je ziende blind en horende doof. Met andere woorden: stekeblind en oostindisch doof voor alarmerende geluiden van de komende mondiale ramp. Dat is geen pessimisme maar realisme.

J.P. op 05-04-2017 19:13

De crash komt al dit jaar op 25 september, Aanleiding: oorlog in Israel : Jeruzalem wordt terug hoofdstad van Israel.

disclaimer: gebruik deze info niet voor beleggingen of andere beslissingen 100% zekerheid bestaat niet.

De Terugkeer op 05-04-2017 19:13

Vladimir en Donald...go with that banana!

 

En je ziet dus ook, als je geen gesloten blok vormt, de moslim-extremisten in elke gleuf, spelonk of desnoods in een muizengat zelfs, duiken, om hun angst en haat en terreur te verspreiden in no time...zouden de links en groenachtige wezens werkelijk zo keidom zijn, te geloven in een toekomst vol onderdrukking, weggecijferde vrije geesten, compleet om zeep gebrachte vrije wil???

Is 'dat' dan, wat 'goddeloosheid' inhoudt? Jezelf laten (ver-)leiden door een onmenselijk hard zwart/wit onderdrukkingssysteem? 

Waarvoor wordt vrijwel iedereen op hogere leeftijd (of: naarmate de leeftijd vordert) langzaam wakker en kiest voor midden of recht geöriënteerde politieke kleuren? Het individu ontwikkelt zich en krijgt steeds meer inzicht in de 'gang des levens'...wordt rustiger, krijgt meer overzicht en wordt intelligenter. Ook hier weer uitzonderingen op.

Hubo op 05-04-2017 19:15

Ik vind het een beetje vermoeiend het filmpje met Alex Jones helemaal te bekijken.Het economisch wereldsysteem onder de hegemonie van de VS verkeert al een jaar of 40 in doodsnood.Zo denk ik er al die tijd al over.En het grootste gevaar is niet een totale breakdown,maar dat we steeds verder in het moeras wegzinken.En dat zien we ook weer na 2008.Maar ik geef toe dat ze de schijn tot nu toe beter hoog weten te houden,dan ik toen had verwacht.

Er zijn mensen die zeggen dat daar geen einde aan komt.En anderen geven de hoop niet op.Dat kan een stabilisatie in een anoniem financieel machtscentrum van banken etc niet gedomineerd door de VS zoals de theorie graag wil doen geloven,een vreedzame overgang naar een situatie waarin China de wereldeconomie domineert,een totale collapse waarna Rusland,de VS, China en India overeenstemming bereiken  over een nieuwe rechtvaardige economische wereldorde of een langdurige periode van toenemende chaos en nationale en internationale conflicten.

Persoonlijk geloof ik niet dat er een weg terug is naar de economie van de kleine man zoals het hier wordt voorgesteld.Dat het geld nu op zou zijn,zoals Estolin stelt,lijkt me ook wat voorbarig.Geld raakt nooit op,maar het heeft wel gevolgen als je er steeds maar meer van in omloop gaat brengen.Maar grote sterke spelers in de wereldeconomie kunnen zich dat betrekkelijk makkelijk permitteren.

De positie van Putin is natuurlijk nauw verweven met een aantal van de nieuwe private en semiprivate financiele concentraties in Rusland.Dat was gewoon nodig om het land te redden.Anders hadden de aasgieren het land allang verdeeld.Maar hoever kan je daarin meegaan zonder zelf gecorrumpeerd te worden en het politieke spel naar je eigen hand te zetten?Daar moeten we maar naar gissen.Het is duidelijk dat Putin de beste optie voor Rusland en de russen is.

Ik geloof ook dat we ons over Trump niet al teveel illusies moeten maken.Wat we nu van hem horen over China en de chinese zee,Korea en Syrië komt wel heel dichtbij de gangbare standpunten van het politiek apparaat van de VS.Toen ik net 1 Vandaag had opstaan,hoorde ik net ook weer dat de VN ambassadrice van Trump liet weten dat de amerikanen er zelfr wel weer wat aan willen doen als de veiligheidsraad niet instemt met anti syrische resoluties nav vermeend gebruik van gifgas.

Interessant lijkt me vooral de rol die China zou kunnen spelen,als ze daartoe de kans krijgen.In tegenstelling tot Rusland hebben ze die kans indertijd van Nixon en Kissinger gekregen en dat was in zekere zin een realistische doorbraak naar nieuwe internationale verhoudingen en nu is het de vraag of Amerika na A gezegd te hebben onder Trump ook B zal durven te zeggen of terug zal krabbelen om krampachtig en waarschijnlijk tevergeefs aan de eigen verworven economische posities vast te kunnen houden.

henk Boskamp op 05-04-2017 19:47

Amerika moet zijn eigen boontjes wel gaan doppen. De USA zijn failliet. Miljarden zijn zomaar weg gegeven, geld van de Amerikaanse burger. Israël is één van de grote ontvangers maar zeker niet de enigste.

Door het foute beleid van Bush/ Obama/ Clinton zijn er overal brandhaarden ontstaan welke door O.a. Rusland geblust zijn. Deze landen geven uiteraard daarna de voorkeur aan handel met Rusland dan handel met Amerika. Rusland heeft een stevige as opgebouwd bestaande uit Rusland-Iran-China en Turkije wil er graag bij. 

Deze landen zijn al bezig met de Dollar te dumpen als wereldhandelsmunt en promoten handel in eigen valuta. Dit zal de Amerikaanse economie een enorme dreun geven. Het enigste dat de Amerikaanse economie dan nog een flinke boost kan geven is een serieuze oorlog. We zien Trump daar al voorbereiding toe nemen. Denk bv aan het terughalen van de volledige zeevloot voor onderhoud, de doorgevoerde bezuinigen om het defensiebudget op te krikken, het op de vingers tikken van de NAVO-landen om willen van het afgesproken defensiebudget, het uitdagen van China en Iran (en daar dus ook Rusland), ect.

Het is te hopen dat Trump en Poetin samen de radicale islam gaan aanpakken voordat de USA inderdaad failliet gaat... 

Luuk op 05-04-2017 19:53

Onder Clinton was het zeker uitgelopen op WO3, maar onder Trump is dit ook niet uitgesloten. Als bijv. Noord-Korea wordt "aangepakt", dan zijn er vele scenario's denkbaar. In het geval van een WO3 zullen slechts enkele tienduizenden mensen dat overleven in schuilkelders, maar zij zullen het uiteindelijk ook niet redden, want zij zijn juist degenen die die WO3 veroorzaakt zullen hebben. Juist zij zullen daarna -volgens mij- op een heel nare manier aan hun eind komen.

netniet op 05-04-2017 21:09

Gevoelsmatig is het toch een stap terug, van president met een wereldlijke uitstraling, naar president van de V.S. Toch lijkt het in deze roerige tijden een verstandige keuze en als de weergave in dit artikel waarheid mocht worden dan kon de heer Trump nog wel eens één van de beste presidenten worden uit de geschiedenis.

Jo op 05-04-2017 21:51

In werkelijkheid is de euro nog maar de helft waard. Van de dollar is dat al jaren eerder gezegd. Muammar Gadaffi van Libië liet zich door de Chinezen voor olie al in goud betalen, en dat was een enorme bedreiging voor de dollar, de Amerikaanse economie zou daardoor in elkaar storten ! En dat was de ware reden dat hij vermoord moest worden en Libië verwoest ! Goud dat de USA aan de Chinezen moet betalen voor hun producten, ook ons goud dat in de USA is opgeslagen is daar voor gebruikt, gestolen dus, en nu uit lood bestaat met laagje goud aan de buitenkant, verguld heet zo iets, en dat kan tegenwoordig met de nanaotechnologie, wat het woord al zegt een miljardste van een meter zijn ! Ik weet niet meer welke Nederlandse minister dat was, maar toen journalisten hem vroegen of hij het Nederlands goud had gezien toen hij in de USA was, antwoordde hij dat het niet nodig was, hij vertrouwde de Amerikanen op hun woord.

marnix op 05-04-2017 22:52

http://www.hln.be/hln/nl/33982/Islamitische-Staat/article/detail/3122876/2017/04/05/Europa-vreest-spookschepen-die-onder-radar-blijven-en-mogelijk-terreur-komen-zaaien.dhtml

Een sterk artikel hoe men de logistiek en bevoorrading kan organiseren om Europa eventueel binnen te vallen.

Scrutinizer op 05-04-2017 23:17

Hmm, laten we maar niet te vroeg de lof-Trump-et schallen over de Donald.

Slechter dan Hillary was sowieso onmogelijk maar ik ben er niet helemaal uit of Trump echt anders is, dan wel more of the same.

Ziehier een verontrustende ontwikkeling:

http://www.zerohedge.com/news/2017-04-05/trump-collision-course-putin-after-moscow-denies-syria-behind-chemical-attack

http://www.zerohedge.com/news/2017-04-05/assad-crossed-many-many-lines-trump-signals-imminent-change-syria-policy

Rode Wouw op 05-04-2017 23:26

Voorlopig zullen de Bilderbergers zich in hun handen wrijven. In Nederland zitten aan de onderhandelingstafel voor een nieuwe regering minstens drie Bilderberg bezoekers : Rutte, Pechtold en Schippers.

Voor een bepaalde club misschien gunstig, maar voor vele anderen niet zo gunstig.

Wardje op 06-04-2017 01:32

"IS bestrijden in mosoul en Irak zal moeilijk zijn omdat daar veel families met IS verbonden zijn . Wat dat betreft is het in Raqqa eenvoudiger. Alle terroristen zijn daar buitenlanders."  Een van de vele opmerkingen van P. Daniel Maes . Hij is een vlaming die  een tiental jaren in Syrië woont en die schrijft over zowel het dagelijks leven, als over de buitenlandse bemoeiingen en hun catastrofale uitwerking . Ik kende zijn brieven van een Info-centrum betreffende Syrië, maar die zijn al van een aantal jaren geleden . Bovenstaand citaat is uit een brief van 31 maart jl.; ik heb pas kort geleden de site ontdekt waar een heel stel recente zijn te lezen :   deze brief: http://vcd-vl.be/source_brieven/2017_03_31_Daniel.pdf    avan de site:  http://vcd-vl.be/source_brieven/source_brieven.html

Wardje op 06-04-2017 01:41
"Aanslagen in Parijs. Hoe precies? En wie zit er allemaal achter? Geeft niet. Frankrijk is in oorlog. Noodtoestand. Iedereen solidair. Weer een stap dichter bij het eigenlijke doel:
de massa mobiliseren voor een totale oorlog. Het doden van honderdduizenden onschuldige Syriërs, waar de Franse politiek meer dan vier jaar lang volop aanmeegewerkt heeft, hoeft geen aandacht te krijgen, want dat is al een volbrachte taak.
Nu moet het viersporenbeleid tegen de terreur van het Franse regime geprezen worden. Als Don Quichotes komen ze bovendien nog in Syrië “helpen”. De nuchtere werkelijkheid is dat de Russen, Iran, Hezbollah samen met de Syrische regering de enigen zijn die het terrorisme daadwerkelijk bestrijden. Omdat de anderen niet willen
dat de geldstroom naar Daech (de stoottroepen van het westen) afgesneden wordt, heeft Rusland eergisteren alvast 500 van hun citerne- vrachtwagens vernield. En

Rusland zal zijn werk verder zetten, met de dankbare steun van het Syrische volk."

Daniël Maes in een brief van 20 november 2015

Wardje op 06-04-2017 02:06

In Syrië is ongeveer in 275 de  martelaar Elian gedood door spijkers, in zijn lichaam en één in zijn hoofd geslagen. Dit gebeurde onder de keizer vóór de christenvervolger Diocletianus. Terroristen hadden voordat ze in 2016  uit Oost-Syrië vluchtten zijn sarcofaag  nog kunnen verwoesten .  De resten van zijn lichaam zijn in processie naar voorlopig veiliger plaats gebracht . Achter het kruis liepen ook medewerkers van de Rode Halve Maan , die toevallig ter plekke waren .  Er zijn meer voorbeelden van goede verstandhouding tussen christenen en moslims - zelfs nu - te lezen .Zie brief van P. D. Maes 8 april 2016 onder het kopje "Een volk van martelaren".Brieven chronologisch vanf 31 maart terug in het blauwe vlak onder de link:   http://vcd-vl.be/source_brieven/source_brieven.html

wardje op 06-04-2017 08:44

Goud uit NL. Eenflink deel dat in het buitenland wordt bewaard zal in de VS liiggen  maar voor de rest is het verspreid over diverse plaatsen in de hele wereld .

mijn mening op 06-04-2017 09:19

Nostradamus in zijn Centurie heeft over een atlantische broederoorlog, arabische invasie van europa, oorlog tussen america en rusland en china en vooral Endrik de Gelukkige de nieuwe leider van Europa die velen oorlogen zal voeren en de islamiten zal verjagen.

wardje op 06-04-2017 09:31

Xander, waarom zitten die GolmsnSachs-mannen bij Trump in de regering? Voor invloed van hem op hun wereld?     Of  omgekeerd?

Yerik op 06-04-2017 13:29

@ Scrutinizer op 05-04-2017 23:17

En wat denk je van deze daarbij:

http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/3124381/2017/04/06/Expert-Oorlog-met-China-wordt-onvermijdelijk.dhtml?utm_source=hln&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter&utm_content=daily&utm_userid=4bc52da4-c306-4035-ac6d-9d89ca6b000a

Lodewijk op 06-04-2017 14:07

Na het afblazen destijds van de geplande grootscheepse militaire aanval op Syië voor regime change ziet het er naar uit dat de Syriër die nu toch kunnen verwachten. De VS heeft stiekem enorme ladingen tanks richting Syrië verscheept:

"US Moves Military Equipment in Striking Distance of Damascus" https://www.youtube.com/watch?v=7pjEdHH0Jys

De recente zoveelste valse vlag chemische wapens aanval die bericht werd door de "gematigde rebellen" die er uitraard Assad de schuld van geven was bedoeld om de burgers achter een regime change in Syrië te krijgen. Het is Irak en Libië 0.2 voor Syrië.

Hiermee riskeren de globalisten WWIII met Rusland, maar vertrouwen er op dat Poetin toch geen nucleaire oorlog gaat beginnen. En doet hij dat wel, dan zitten zij toch veilig diep onder de grond in hun luxe schuilplaatsen. Meer rumte voor hun zonder al die nutteloze mee-eters na de nucleaire holocaust. Denken de psychopathen...

Lodewijk op 06-04-2017 14:10

'US Moves Military Equipment in Striking Distance of Damascus" https://www.youtube.com/watch?v=7pjEdHH0Jys

De aanval op Syrië gaat nu grootscheeps beginnen. Wat gaat Rusland doen?

Rolf op 06-04-2017 14:16

Niet on-topic maar kan wel ernstige gevolgen hebben.

Al-qaeda mogelijk samen met geheime diensten achter chemische aanval in Syrië.

https://www.infowars.com/report-soros-linked-group-behind-chemical-attack-in-syria/

Trump laat zich voorlopig bedriegen en springt op de oorlogstrein. Misschien heeft dit er nog mee te maken: Waarom de Deep State Susan Rice die haar mond voorbij gepraat heeft het liefst zou willen begraven. 

Why The Deep State Wants To Bury Rice

https://youtu.be/W5RK9IciLP4

emile op 06-04-2017 15:12

Het ergste zijn de Amerikaanse soldaten die gewoon zonder na te denken de bevelen uitvoeren. Maar ja, dat doen sommige politici ook. Er was ooit een affiche van Loesje: "Stel je voor er is oorlog en niemand gaat er heen."

Een ander geluid op 06-04-2017 16:45

Lodewijk op 06-04-2017 14:07

Lodewijk op 06-04-2017 14:10

Je linkje (youtube) bekeken. Het lijkt me nogal omslachtig om het zware oorlogstuig, nodig voor een inval in Syrië, eerst per schip naar Bremerhaven/Duitsland te verschepen en vervolgens op de trein naar Polen te zetten. Van daaruit weer op transport naar Roemenië om vervolgens per schip naar Libanon/Beirut verscheept te worden. Wie denken ze met dit "dwaalspoor" op het verkeerde been te zetten????       Toch niet wonderboy Poetin mag ik hopen. Kan me niet voorstellen dat een beetje geheime dienst, laat staan die van grootmacht Rusland (of China) zich hierdoor in de luren laten leggen.......

Dan is het minder opvallend om het hele spul rechtstreeks naar Turkije te verschepen. Wapenleveranties aan een NAVO bondgenoot zijn minder opvallend. Van daaruit op transport naar de grens van Turkije met Syrië. Maar, ook een dergelijke aanpak zou Rusland doorhebben.

Dus de enige mensen, die op het verkeerde been gezet worden zijn (wellicht) veel kijkers van dit soort "nieuwsbloggers".

Waarom een aanval via wespennest Libanon??? Daar zitten de tot de tanden bewapende Hezbollah. Niet echt vrinden van de USA. Bij een eventuele aanval op Syrië zijn bondgenoten Turkije, Jordanië en Israel een meer voor de hand liggende uitvalsbasis. Een afleidingsmanoeurve door materieel te verschepen naar Libanon om vervolgens via een of meedere andere landen Syrië binnen te vallen, is ook niet voor de hand liggend.

Lodewijk, ik ben bang dat deze paniekaanval van je weer helemaal voor niets is. Uiteraard tot opluchting van ons allen ! Gelukkig maar.

Als de USA ten strijde trekken, gaat dat altijd gepaard met een logische en opzichtige opbouw van manschappen en materieel. Daar kan de rest van de wereld niet echt omheen. Het interesseert ze ook géén bal dat het beoogde slachtoffer de aanvalsplannen meekrijgt, laat staan de rest van de wereld.

Scrutinizer op 06-04-2017 16:59

@Yerik op 06-04-2017 13:29

Historisch gezien wordt het stokje van "nr. 1" niet zomaar doorgegeven van de gevestigde supermacht aan de nieuwkomer.M.u.v. de overgang van het VK op de VS ging het steeds gepaard met een oorlog tussen de voorganger en de opvolger.Daarom dat ik dan ook al sedert jaren vrees dat er ooit zo'n oorlog komt.De eerste keer dat ik die gedachte hoorde, was van historicus en auteur Addison Wiggin, toen we eind 2004 samen in China reisden op zoek naar under the radar opportunities (van reverse mergers door Chinese aandelen op de VS beurzen, doorgaans pink sheets).Van Holslag heb ik geen hoge pet op maar als hij dit reeds sinds 2002 zou beweren, nou OK dan: ere wie eer toekomt.Ofschoon het geen zekerheid is en ook de timing onduidelijk, acht ik de kans wel voldoende hoog om niet teveel in China te investeren.Als het aan mijn vrouw lag, dan kocht ze in elke stad die ze leuk vond een flat maar, los van de zeepbel op de vastgoedmarkt (in Shenzhen ondertussen bv. prijzen van EUR12k/m2 en meer voor nieuwbouw op prime locaties), is de kans op oorlog dé reden waarom ik het tot 1 enkele beperkt hou. (Overigens hebben we ook geen geld voor 10 appartementen, maar dit terzijde) ;-)Nu acht ik het persoonlijk niet waarschijnlijk dat het tot een atoomoorolog zou komen, simpelweg omwille van "mutually assured destruction". En zonder dat, zie ik ook niet in dat de VS er zou in slagen om op conventionele manier het land te veroveren. Ik denk dus niet dat er ooit boots on the ground komen en China door de VS bezet zou worden. Wat ik wel waarschijnlijk acht, is een confrontatie op zee, eventueel gevolgd door rakketbombardementen op grote en middelgrote belangrijke steden aan de Oost- en de Zuidkust. Downtown Beijing, Qingdao, Shanghai, Xiamen, Shenzhen, Guangzhou ... lijken me voor de hand liggende targets.Wil je graag in China wonen, koop dan iets in Chengdu, Kunming, Xi'an, Guilin, of andere mooie doch relatief onbelangrijke steden, die bovendien redelijk diep in het binneland liggen. Wil je toch aan de kust zitten, dan zijn onbelangrijker steden of resorts misschien veiliger: denk aan Yantai, Weihai, of een resort in de Daya Bay op amper anderhalf uur ten oosten van Shenzhen doch aan grosso modo 1/10 van de prijs, bv. het Country Garden Silverbeach project https://www.youtube.com/watch?v=J_a7DuBpvZE of https://www.youtube.com/watch?v=pgd14eg_HKo

Een ander geluid op 06-04-2017 17:00

@ Rolf op 06-04-2017 14:16

Laat eerst de VN en OPCW (Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons) eens onafhankelijk onderzoek doen.

Rusland heeft al officieel verklaard, dat Syrische bommenwerpers deze aanval hebben uitgevoerd. Russische lezing is, dat deze Syrische aanval een depot van de rebellen zou hebben geraakt.

Eerste berichten van behandelende artsen maken melding van Chloorgas en Saringas. Eerste experts roepen al, dat dit soort strijdgassen vernietigd worden bij een bombardement en dus niet zoveel dodelijke slachtoffers (>100) zouden kunnen maken.

Als Assad niets te verbergen heeft, kan een VN onderzoek geen kwaad. Als lid van de VN kunnen Russische/Syrische waarnemers aanwezig zijn. Conclusies komen van onafhankelijke experts.

Wat denkt u? 

Een ander geluid op 06-04-2017 17:08

Ivan Chapka op 05-04-2017 17:32

Wellicht heeft géén van de door u genoemde politici veel met ons op.................

Poetin, Juncker, Schultz, Merkel enz.

Wellicht heeft de NWO 3 filialen; Washington DC, Moskou en Peking, die onderling mot hebben over handboek, marsroute, ideologie en vlag.

Dan is voor ons de vraag; of we door de hond, de kat of de panda gebeten willen worden..................

Rolf op 06-04-2017 21:49

@Een ander geluid op 06-04-2017 17:00

Een VN onderzoek lijkt me een goed idee indien er ook Russische en Chinese onderzoekers bij aanwezig zijn die de conclusies onderschrijven, dus unanieme conclusies. 

Toch vind ik het vreemd bij die gifgasaanval dat een dag voor de aanval er opeens een Twitterbericht van vertegenwoordigers van de rebellen verschijnt met de uit Arabisch vertaalde tekst: morgen lanceren we een #mediacampagne over het gebruik van #gifgas"

Zie de tweet van Armand Vervaeck:

Armand Vervaeck op Twitter: "Wow, een tweet van een #rebellen reporter van gisteren! 'morgen lanceren we een #mediacampagne over het gebruik van #gifgas" RT mag https://t.co/EbsysSniXF" https://mobile.twitter.com/ArmandVervaeck/status/849290643084062720

De 'mediacampagne' werkt blijkbaar prima. 

Lodewijk op 06-04-2017 22:18

@Een ander geluid

Kijkt u dan ook even naar dit clipje:

"US Syrian Invasion Planned Months Ago" https://www.youtube.com/watch?v=kQ8cE0chfxk

Maar u gelooft maar wat u wil, ook als dat u niet overtuigt. En ik hoop dat u gelijk heeft, maar dat Trump nu opeens  van "Assad kan blijven en we gaan samenwerken met de Russen tegen IS" zegt dat hij van gedachten veranderd is spreekt boekdelen. Want Assad wegkrijgen betekend een grootscheepse militaire aanval op Syrië.

En mogelijk wilde hij gewoon geen massale anti-oorlog demonstraties in Amerika en de EU zien, en politici en regeringen tegen hem in het harnas jagen, zoals zeker gebeurt zou zijn als hij had gezegd een aanval op Syrië voor te bereiden. Maar als die oorlog er echt komt, gaan ook die anti-oorlog demonstreties komen. Maar dan is het kwaad al geschied.

Een ander geluid op 07-04-2017 10:52

Rolf op 06-04-2017 21:49

De beste aanpak lijkt mij een onafhankelijk onderzoek ! Zoals u weet is het eerste slachtoffer in iedere oorlog de waarheid. Een onafhankelijk onderzoek is gebaat bij depolitisering. Dus de belangrijkste strijdende partijen mogen alléén waarnemers sturen, die de procedures en waarheidsvinding borgen. Die erop toezien dat er niet gesjoemeld kan worden. De conclusies dienen getrokken te worden door onafhankelijke experts. Die zijn er genoeg in de wereld. Afkomstig van landen die géén partij zijn. Bijvoorbeeld India, Zuid-Afrika, Brazilië enz. Dat soort landen. In ieder fatsoenlijk land opereren "onderzoekers", zoals in NL recherche, FIOD enz. onafhankelijk van de rechtspraak en de conclusie / vonnis komt van een onafhankelijke rechter. Zo moet een internationaal onderzoek ook opereren. De combinatie gifgas en meer dan 100 doden is te ernstig voor een onderzoekje met als conclusie: "wij van WC eend, adviseren WC eend.............

Wat we nu al weten is, dat Rusland officieel gemeld heeft dat Syrië het betreffende bombardement heeft uitgevoerd. Rusland stelt dat daarbij een depot met gifgas is geraakt. Onafhankelijke experts zullen moeten vaststellen of in dat scenario gifgas dan zoveel slachtoffers kan maken en binnen welke actieradius. Of dat gifgas in dat geval door het bombardement vernietigd wordt en géén slachtoffers kan maken. Integraal deel van het onderzoek is natuurlijk het andere scenario, namelijk dat er geen depot geraakt is, maar dat er gericht gifgas is ingezet.

Het enige dat van belang is, is dat het onderzoek en de conclusies onafhankelijk zijn. Het is totaal en dan ook totaal onbelangrijk wie van de strijdende partijen de conclusies onderschrijft !!!!

Een ander geluid op 07-04-2017 10:55

Rolf op 06-04-2017 21:49

Twitterbericht is nogal dun, vind u niet?

De PR-manager van Assad kan ook een twitteraccount openen en een dergelijk bericht verspreiden om de schuld in andermans schoenen te schuiven. 

Een ander geluid op 07-04-2017 11:18

Lodewijk op 06-04-2017 22:18

Zoals u weet is de USA al in Syrië. Zonder enige geheimhouding is meegedeeld dat er al special forces zijn en dat er onlangs ruim 500 US marines naar Rakka zijn gegaan om de Koerden en FSA te ondersteunen bij de aanval op Rakka. Ook zijn er al heel lang luchtacties !

Verder is Trump niet de man, die zich veel aantrekt van protesten (waar dan ook ter wereld). Ook is hij niet te beroerd om politici en regeringen de gordijnen in te jagen. Daar kunt u meer dan genoeg voorbeelden van vinden.

De nieuwsbloggers, die u volgt, doen mij denken aan een gokverslaafde die in een casino bij de roulette tafel steeds op hetzelfde nummer inzet in de hoop dat dit vroeg of laat "raak" is.

USA hoeven Syrië niet binnen te vallen om hun doel te bereiken. Zodra Rakka valt en in handen komt van de Koerden en FSA, dan is er in zowel Noord-Irak als in Noord-Syrië een aaneengesloten autonoom Koerdisch gebied onder bescherming van de USA. Voor Iran is dan de "directe" verbinding via Irak en Syrië naar Libanon afgesneden. Eventueel kan ook een pijpleiding van de golfstaten via Oost-Syrie naar Turkije. Assad heeft Oost-Syrië niet onder controle. Rusland maakt geen haast om dat te bereiken............ USA kan beiden voor een voldongen feit stellen en is daar nu in alle rust hard mee bezig. Zoals u weet, is die pijpleiding het eigenlijke doel van deze oorlog.

Erdogan van Turkije kan veel onheil aanrichten in de regio. Zodra hij te ver gaat, wacht hem hetzelfde lot als Saddam Hoessein. Als Erdogan zich aan ongewenste militaire avonturen waagt, wacht hem uiteindelijk een militaire nederlaag en raakt Turkije het Koerdische deel van het land kwijt. Dat wordt dan samen met Noord-Syrië en Noord-Irak de nieuwe staat Koerdistan.

Dat eitje heeft uw nieuwsblogger nog niet gelegd............

htts://www.globalresearch.ca/breaking-washington-sponsored-state-of-great-kurdistan-to-be-created-in-syria-and-iraq/5581945

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl